11.6.11

Τι επιδιώκουν;

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε το ΠΑΜ, σχετικά με πληροφορίες «για συγκέντρωση anti riot εξοπλισμού σε στρατόπεδο της Αθήνας και στρατολόγηση οπλιτών».


 
Πατριωτικό Μέτωπο.
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα.
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αμέσως στις πληροφορίες που διαχέονται από χτες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες, «σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες υλικών καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control)».
Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «έχει ξεκινήσει παράλληλα στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα. Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη».
Το Πατριωτικό Μέτωπο παράλληλα, έθεσε τις «πληροφορίες» αυτές υπόψη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από τον οποίο και ζήτησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διερευνήσει με κατεπείγουσες διαδικασίες, το πάρα πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, για την υπόσταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας.


Την μοναδική ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός Παπανδρέου. Αυτός διάλεξε τους συνεργάτες του.

Κύριε Βενιζέλο,σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ, άγνοια της δανειακής σύμβασης δεν νοείται !!


“Βόμβες” Βενιζέλου στην συνέντευξη του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Πρέπει να βάλουμε πάτο στο βαρέλι, για να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολιτών “, αναφέρει στη συνέντευξη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σχετικά με την απόδοση ευθυνών σε όσους υπουργούς χειρίστηκαν την δανειακή σύμβαση με την τρόικα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει: “Η δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την ευθύνη και το κόστος. Δεν υπάρχει δημοκρατική ασυλία. Είναι άλλη η ευθύνη του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών που έχουν άμεση επαφή με χειρισμούς και άλλη η ευθύνη ενός υπουργού σε μη σχετικό υπουργείο”.

Σε ότι αφορά στο στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως θα πρέπει να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές.
Για το δημοψήφισμα επισημαίνει πως δε νοείται δημοψήφισμα με “απλουστευτικό, παραπειστικό ή αυτονόητο ερώτημα που λειτουργεί μόνο ως υποκατάστατο των εκλογών και ως μηχανισμός έμμεσης άντλησης νομιμοποίησης”.
Για τις  ιδιωτικοποιήσεις ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζει πως “οι αποφάσεις αυτές είναι τόσο κρίσιμες και τόσο πολύπλοκες, που καθεμία πρέπει να έχει τη μορφή νόμου, γιατί αλλιώς δημιουργούνται τεράστιες διοικητικές και νομικές δυσχέρειες, ενώ υπάρχει – ας μην το κρύβουμε – και ζήτημα ευθύνης για τα πρόσωπα που θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Άρα μόνο με τη Βουλή και τη μορφή νόμου λύνονται τα θέματα αυτά”.Υ.Γ
Κύριε Βενιζέλο, οι ευθύνες όσων υπέγραψαν το μνημόνιο και έλαβαν γνώση της δανειακής σύμβασης, είναι ΙΔΙΕΣ..
Σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ, άγνοια της δανειακής σύμβασης δεν νοείται !!
Για να ξέρουμε τι λέμε…http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_1313.html


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More