9.1.11

Τεχνικά προβλήματα.

Τα τεχνικά προβλήματα συνεχίζονται. Πιστεύουμε μέχρι αύριο να είμαστε έτοιμοι.
ΑΓΑΠΗΝΟΣ.


Ο πρωθυπουργός μας τα άκουσε αυτά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ιστοσελίδα Haberler.com  9-1-2011

Προύσα- ¨Έβαλαν πωλητήριο στη χώρα τους¨
Ο υπουργός επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ μιλώντας σε συνέδριο στην Προύσα και αναφερόμενος στη φράση του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Ερζερούμ πως ¨Για όσο συνεχίζεται η κατοχή στην Κύπρο η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της Ε.Ε.¨ είπε : ¨Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν την στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία¨.
Σχόλιο : Λέει και άλλα υποτιμητικά για την Ελλάδα ο υπουργός όπως φαίνεται στο βίντεο. Όποιος ξέρει τουρκικά και θέλει : http://www1.haberler.com/bursa-ulkelerine-emlak-tabelasi-astirdilar-2464179-haberi/


Στο Εθνικο κράτος θα του είχε επιβληθεί η ανώτατη ποινή!

Έτσι λειτουργούν οι Δικαστές στις Δημοκρατίες!

Δικαστές, Πολιτικοί και Δημοκρατία!!!

Επισυνάπτω την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ (με βίντεο, στα Αγγλικά) που αφορά στην επιβολή ποινής 18μηνης φυλάκισης σε Αγγλο Βουλευτή
επειδή "δήλωσε ανύπαρκτα έξοδα 20,000 βρετανικών λιρών" (δηλαδή περίπου 23,000 ευρώ!!!)
Η ποινή θα μπορούσε να φτάσει τα 7 χρόνια φυλάκισης αλλά μειώθηε επειδή ο Βουλευτής αναγνώρισε την ένοχή του και είχε και το
ελαφρυντικό του "πρότερου έντιμου βίου"...
Όταν έγραφα εδώ στο blog προχτές "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ το...ανάγνωσμα" για Έλληνες νυν και πρώην πολιτικούς κάτι τέτοιο εννοούσα!!!

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12127327

φιλικά και όπως πάντα με ονοματεπώνυμο

Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/


Η φωτογραφία είναι ¨όλα τα λεφτα¨!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥΠΟΛΗ

Εφ. Μπιρλίκ 6-1-2011

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν και πήραν μαζί το πρωινό τους στο ξενοδοχείο  Dedeman Ski Lodge.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν αφού είδε χτες τις εγκαταστάσεις των 25 Χειμερινών πανεπιστημιακών αγώνων, σήμερα το πρωί πήρε το πρωινό του μαζί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Οι δυό πρωθυπουργοί  που συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Dedeman Ski Lodge, μετά το πρωινό συνομίλησαν.
Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ
Ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου είχε πρωινό εργασίας με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας Δημήτρη Δρούτσα, και συζήτησαν τα θέματα που αφορούνε τις σχέσεις των δύο χωρών.
Στο πρωινό μετείχαν ο υπουργός προεδρίας και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος ΑΚΠ Ομέρ Τσελίκ.
Ο Νταβούτογλου μαζί με τον Δρούτσα αργότερα μαζί με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου θα μετάσχουν στην τελετή εγκαινίων των εγκαταστάσεων των 25 Χειμερινών πανεπιστημιακών αγώνων.
Σχόλιο: Η φωτογραφία είναι ¨όλα τα λεφτα¨. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματος. Να μην γράψω άλλα γιατί θα βγάλω πολύ κακία...


Τον Σεπτέμβριο η ¨μικτή¨ σχολή !!!

ΠΕΡΙ Ε.Π.Α.Θ. Ο ΛΟΓΟΣ


Ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί 5-1-2011.
Τον Σεπτέμβριο η ¨μικτή¨ σχολή !!!
Μετά το περσινό σταμάτημα εισαγωγής νέων φοιτητών στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), και ενώ διαρκούσαν οι συζητήσεις για το πώς θα διαμορφωθεί η νέα σχολή, έρχονται ειδήσεις πως η μικτή σχολή θα αρχίσει την λειτουργία της από τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην νέα σχολή θα γίνονται δεκτοί οι Έλληνες πολίτες. Αν και οι μειονοτικοί εδώ είχαν ζητήσει να μπαίνουν μόνο μειονοτικοί φοιτητές. Και για αυτό είχαν επανειλημμένα ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές. Με αυτή τη κατάσταση τώρα, οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης θα μπορεί να αναλαμβάνει υπηρεσία στα μειονοτικά σχολεία !
Η ΕΠΑΘ που ιδρύθηκε ενάντια στους αποφοίτων των σχολών δασκάλων της Τουρκίας, πλέον μετά την κατάργηση της λειτουργίας της, περνά πλέον στο τρίτο και τελευταίο στάδιο. Από τώρα και πέρα όλοι οι απόφοιτοι αυτής της σχολής θα μπορούνε να διδάξουν στα σχολεία της Τουρκικής μειονότητας! Οι παιδαγωγικοί κανόνες θυμίζουν πως ένας άνθρωπος δεν θα μπορέσει να πετύχει στη διδασκαλία μιας γλώσσας που δεν είναι η μητρική του. Η πρακτική αυτή για μια ακόμη φορά παραβιάζει την συνθήκη της Λοζάννης, ενώ αποτελεί και την τελευταία κραυγή των τουρκικών στην Δυτική Θράκη. Το χειρότερο αυτής της ιστορίας είναι πως θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της κυρίαρχης κουλτούρας.
Οι βουλευτές μας τι κάνουν για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την μειονότητα μας ; Υπέβαλαν κάποια επερώτηση στη βουλή ;
Σχόλιο : Ακόμα και αν δεχτούμε την λογική του αρθρογράφου, τότε πως τόσα χρόνια διδάσκουνε την τουρκική πολλοί δάσκαλοι που έχουν ως μητρική γλώσσα την πομακική ; Και με ποιά λογική ζητάνε κάτι ολοφάνερα αντισυνταγματικό ;


Ο σωτήρας μας!

Επιστολή στον Ιμπραήμ, σωτήρα του Γένους των Ελλήνων


Τούρκος υπουργός Άμυνας Βεζντί Γκιονούλ και ο Σκοπιανός υπουργός Άμυνας Ζόραν Κονιάνοφσκι
Στον Ιμπραήμ που ζηλωτές μάς έσπρωξε
σε κύκλο πέτρινο να ενωθούμε
σμιλεύοντας το ρήγμα π’ άνοιξε ο σεισμός
στον δρόμο της αντίστασης
στον πηγαιμό για το Μανιάκι
«Ο Όρκος των Ελλήνων»

Χρίστος Γούδης
Μάνη, 31η Δεκεμβρίου 2010
Εξοχώτατε,
Ευχαριστούμε θερμώς για το χαρμόσυνο μήνυμα που μας αποστείλατε για την έλευση του καινούργιου χρόνου 2011, την καινούργια δηλαδή στρατιωτική συμμαχία Τουρκίας-Σκοπίων, μετά από την αντίστοιχη που συνήψατε πρόσφατα με την Αλβανία. Επιτέλους, μας καθιστάτε απολύτως εμφανή την συλλογική επιθετικότητα των γειτονικών χωρών μας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι μας καλείτε σε αφύπνιση, συσπείρωση και συναγερμό. Θα το πράξουμε.
Μην ξεχνάτε πάντως πως, όταν το 1979 το Ιράν βρέθηκε σε δύσκολη εσωτερική κατάσταση με την πτώση του Σάχη, το Ιράκ ήταν εκείνο που το έσωσε επανασυσπειρώνοντας τον περσικό λαό. Θεωρώντας πως ο αιματηρός εμφύλιος πόλεμος στην γείτονα χώρα του ήταν η δική του ευκαιρία, το Ιράκ, του οποίου σημειωτέον τον πυρηνικό αντιδραστήρα βομβάρδισε το Ισραήλ το 1981, εισέβαλε το 1982 στο Ιράν και ... έφαγε τα μούτρα του. Κι ύστερα από κάποια χρόνια έφαγε και τις σάρκες του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το γνωρίζουμε. Σας ευχαριστούμε πάντως που μας το υπενθυμίζετε. Η Τουρκία θα μας σώσει. Και στην πορεία διάσωσης της Ελλάδος, προσπαθώντας να μας καταστρέψει, θα αυτοδιαλυθεί.
Αφήστε λοιπόν τις υποκριτικές φιλειρηνικές σας διαθέσεις απέναντί μας και επιτεθείτε μας εκστασιαζόμενοι, με την βοήθεια της εξαγώγιμης οπιούχου παραγωγής σας, με την ιδέα μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας, με την Δυτική Θράκη υπό την σκέπη της ημισελήνου, το Αιγαίο κυριαρχούμενο από την τουρκική αρμάδα, την Κύπρο οθωμανικό βιλαέτι και την Κρήτη θέρετρο (φέρετρο είπατε;) των πασάδων της Άγκυρας. Βίρα την άγκυρα λοιπόν και βάλτε πλώρη.
Εμείς οι καθημαγμένοι, διεφθαρμένοι, και χειμαζόμενοι Έλληνες σάς περιμένουμε κι εσάς και τα βαλκανικά σας απόβλητα που μολύνουν τα ποτάμια της Μακεδονίας μας. Στείλτε μας πάλι τον Χουρσίτ, τον Καπουδάν πασά, τον Δράμαλη, και να μας ξαναέλθετε κι εσείς, ο Ιμπραήμ, αυτοπροσώπως. Ος γκελντίν. Θα σας καλωσορίσουμε όλους.
Σας περιμένουν, πιστοί υπήκοοι της μεγαλοσύνης σας, ο Γεωργάκης Ολύμπιος στην Μακεδονία, ο Μάρκος Μπότσαρης στην Ήπειρο, ο Δυσσέας κι ο Καραϊσκάκης στην Θεσσαλία και την Ρούμελη, ο Κανάρης κι ο Μιαούλης στο Αρχιπέλαγος, οι Μαυρομιχαλαίοι κι ο Παπαφλέσσας στον Μωρηά. Όσο για τους Νενέκους σας στην Ελλάδα, μην ανησυχείτε διόλου. Θα τους βρείτε κρεμασμένους στα δέντρα. Ο Κολοκοτρώνης θα φροντίσει γι’ αυτούς.
Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι σας ενοχλούμε επειδή, όπως πιστεύετε, κρεμόμαστε από τους όρχεις σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από εμάς, κόψτε τους για να πέσουμε να σκοτωθούμε.
του Χρίστου Γούδη
Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών


Οι Τούρκοι συναρμολογούν και εμείς διαλύουμε τα πάντα!

Τον Μάρτιο η παράδοση των πρώτων Τουρκικών F-16C/D Block 50+


Το πρόγραμμα προμήθειας από την Τουρκία 30 F-16C/D Block 50+ μέσω του προγράμματος Peace Onyx IV μπαίνει στην τελική φάση με την έναρξη των παραδόσεων των πρώτων α/φων στην Τουρκική Αεροπορία τον προσεχή Μάρτιο. Η συναρμολόγηση είχε ξεκινήσει σχεδόν δύο χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2009 ( βλ. Έναρξη συναρμολόγησης των πρώτων F-16 Block50+ στην ΤΑΙ ). Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΤΑΙ στην Άγκυρα και επιθεώρησε το πρώτο α/φος που είναι ένα από τα 16 διθέσια D, ενώ τα υπόλοιπα 14 είναι μονοθέσια C, γεγονός που στην ουσία θα επιτρέψει την δημιουργία δύο Μοιρών. Υπενθυμίζουμε ότι η ΤΗΚ έχει υιοθετήσει το μοντέλο της Μοίρας Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης για το F-16, με την δημιουργία της 143 Filo οπότε η αξιοποίηση των τουρκικών Β50+ παραμένει ένας ενδιαφέρον γρίφος για την ΤΗΚ και φυσικά για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Αρχιπελάγους.

Η ΠΑ βρέθηκε σε παρόμοιο δίλημμα όταν παρέλαβε τον Ιανουάριο του 2009 τα Β52+ Αdv της 335Μ, τα οποία είναι αρκετά αναβαθμισμένα σε σχέση με τα Β52+ του προγράμματος Peace Xenia III, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα για επανασυγκρότηση και δεύτερης Μοίρας που θα μοιραστεί τα 30 Β52+ Αdv. O θεσμός του ΣΜΕΤ διαφοροποιεί την Ελληνική περίπτωση όσον αφορά στην εκπαίδευση στον τύπο, ενώ το πρόγραμμα CCIP της ΤΗΚ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ( βλ. Nεώτερα για το τουρκικό προγράμμα CCIP ) και θα μεγιστοποιήσει την ομογενοποίηση του τουρκικού στόλου των F-16, με τα συνακόλουθα οφέλη, ενώ την ίδια στιγμή, η αναβάθμιση και ομογενοποίηση του Ελληνικού στόλου των F-16 αγνοείται, μαζί με το υπόλοιπο ΕΜΠΑΕ.

Αν λάβουμε υπ' όψη τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα του F-35, η συγκεκριμένη προμήθεια αποτελεί στην ουσία την γέφυρα της ΤΗΚ προς την επόμενη γενιά μαχητικών και μαζί με τα Phantom F-4E T2020 , F-4E/TM Simsek και φυσικά τα F-16 CCIP που σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΤΗΚ θα μείνουν σε υπηρεσία και την παρούσα δεκαετία και θα αποτελέσουν τον βασικό βραχίονα της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής των διεκδικήσεων και της αμφισβήτησης του status quo στο Αρχιπέλαγος, ακόμα και αν υπογράψουμε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο..


Μόλις τελειώσουν σκυλιά και γατιά έρχεται η σειρά μας!

Λαθρομετανάστες αρπάζουν σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας και τα τρώνε

 

 

Σοκ προκαλεί η είδηση πως στο κέντρο της Αθήνας αρπάζουν σκυλιά και στη συνέχεια τα… μαγειρεύουν. Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της εφημερίδας Το Ποντίκι το οποίο αναφέρει πως έχει δεχτεί καταγγελίες για κλοπή σκυλιών με σκοπό τη… βρώση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τέτοιου είδους περιστατικά έχουν καταγραφεί στις οδούς Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου, Αριστοτέλους και Πατησίων ενώ σημειώνεται πως τα σκυλιά στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν αρχίσει να μειώνονται.

Μάλιστα, αν και στην αρχή θεωρήθηκε ...
πως ίσως κάποιοι είχαν πετάξει φόλες τελικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί επειδή οι κάτοικοι δεν έβρισκαν τα πτώματά τους.

Πολλά από τα σκυλάκια που έχουν εξαφανιστεί ήταν αδέσποτα και είχαν υιοθετηθεί από κατοίκους οι οποίοι τα φρόντιζαν.

Κάτοικος της περιοχής είπε στην εφημερίδα πως κυρίως μετανάστες που ζουν εξαθλιωμένοι αρπάζουν μικρά σκυλιά από ηλικιωμένους. Μάλιστα, δεν τους χτυπούν το μόνο που προσπαθούν είναι να τους "πιάσουν" απροετοίμαστους ώστε να κλέψουν τα τετράποδα.

Τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν λάβει χώρα έξω από σούπερ μάρκετ όπου τα σκυλιά είναι δεμένα για να ψωνίσουν οι ιδιοκτήτες τους. Κάτοικοι που έχουν συνομιλήσει με μετανάστες αναφέρουν πως οι δεύτεροι τους έχουν αποκαλύψει ότι ο λόγος που συμβαίνει οφείλεται στην εξαθλίωση που περνούν μερικοί από αυτούς.

Στην εφημερίδα προστίθεται πως το φαινόμενο εντοπίζεται και στην επαρχία σε περιοχές όπως Ηλεία, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Μεσσηνία. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες η εκκλησία σε συνεργασία με το Δήμο Γαργαλιάνων ξεκίνησε την προσφορά συσσιτίων για μετανάστες που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό ενώ η ανακοίνωση που εκδόθηκε ήταν σοκαριστική.

«Το τελευταίο καιρό συμβαίνουν φαινόμενα στον τόπο μας αλλά και στις γειτονικές κωμοπόλεις που όταν τα ακούσεις θλίβεσαι. Μαγαζιά ανοίγονται για κλοπή, αλλά οι κλέφτες ενδιαφέρονται για τρόφιμα. Έχουν αυξηθεί σημαντικά οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν να φάνε. Σε γειτονική κωμόπολη βρίσκονται τομάρια από σκυλιά και γάτες σημάδι που δείχνει ότι κάποιοι στρέφονται και σε αυτά τα ζώα ώστε να μην πεθάνουν από την πείνα», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης.
cosmo.gr


Η ξεφτιλισμένη Ευρώπη!

Η ΕΕ απαγόρευσε την λέξη "ΜΗΤΕΡΑ" για χάρη των ομοφυλόφιλων /ἀποφαση 12267




Μητέρα
Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» . Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.

Ἰδιαιτέρως «προωδευμένη» ἐπ᾿ αὐτοῦ προκύπτει ἡ Ἑλβετία. Συμφώνως πρὸς νέαν ὁδηγίαν περὶ τῆς ὑπηρεσιακῶς ἐνδεικνυμένης γλώσσης, ἐμπίπτει ἡ χρῆσις τῶν ἐννοιῶν «πατέρας» καὶ «μητέρα» εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν καλουμένων «ἐννοιῶν διακρίσεων»· συνεπῶς τὰ παιδιὰ δὲν θὰ μποροῦν ἐπισήμως νὰ ἔχουν πατέρα καὶ μητέρα ἀλλὰ «γονεϊκὰ μέρη» ἢ «α΄ καὶ β΄ γονικὸ» ὡς γονεῖς. «Ἡ ὁδηγία εἶναι ὑποχρεωτικὴ προκειμένου περὶ ὑπηρεσιακῶν δημοσιευμάτων καὶ ἐγγράφων», ἐξήγησε ἡ Isabel Kamber, ὑποδιευθύντρια τοῦ Γερμανικοῦ τομέως τῆς Κεντρικῆς Γλωσσικῆς Ὑπηρεσίας τῆς ὁμοσπονδιακῆς καγκελαρίας τῆς Ἑλβετίας.

Τοιουτοτρόπως εὐθυγραμμίζονται οἱ πολιτικοὶ ἰθύνοντες τῆς Βέρνης πρὸς τὴν γραμμὴν τῆς κατ᾿ ἐφαρμογὴν τῆς ἰσότητος τῶν φύλων ὑποβολῆς ἀποφάσεως 12267 τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη ὑποβολὴ θὰ εἶναι καὶ εὐνοϊκὴ πρὸς τὴν διεκδίκησιν γονεϊκότητος ὑπὸ ὁμοφυλοφίλων ζευγῶν· ὁπότε κάποιο παιδὶ μὲ «κοινωνικοὺς γονεῖς» δύο λεσβίες γυναῖκες, δὲν θὰ εἶχε πλέον (ὅπως τώρα) μία μητέρα καὶ μία θετὴ μητέρα ἀλλὰ δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 καὶ γονεϊκὸ μέρος 2.

Θὰ εἶναι ὅμως ἀναγκαίως καὶ συνεπὲς πρὸς τὴν ὡς ἄνω γραμμὴν νὰ ἀλλάξῃ καὶ ὁ παπποὺς εἰς προγονέα 1, ἡ γιαγιὰ εἰς προγονέα 2 - ἤ, ἀκόμη καλλίτερα, εἰς προγονεϊκὸν μέρος 1.1, προγονεϊκὸν μέρος 1.2  καθὼς καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.1 καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.2 …
Θὰ διερωτᾶτο κανεὶς εὐλόγως, τὶ  εἴδους σκληρὰ φάρμακα παίρνουν ἐκεῖ στὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο;
πηγή


Ο Οθωμανικός πολιτισμός.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


Εφ. Σαμπάχ 5-1-2011
Στην ανασκαφή βρέθηκε ομαδικός τάφος !
Κατά τις ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή Μούτκι της περιοχής Μπίτλις μετά από εντολή της εισαγγελίας, βρέθηκαν τεμάχια οστών 12 ανθρώπων
Σύμφωνα με τις  πληροφορίες  μετά από αίτημα των συγγενών των αγνοουμένων, συνεχίζονται από  την εισαγγελία του Μούτκι οι ανασκαφές  σε 4 σημεία περιοχής που χρησιμοποιήται ως σκουπιδότοπος και βρίσκεται στο 1 χλμ της εθνικής οδού Μούτκι-Καβάκμπασι.
Από την εκσκαφή στο πρώτο σημείο βγήκαν τα οστά 12 ατόμων.
Στην περιοχή παρευρίσκεται με την ιδιότητα του παρατηρητή ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της πόλης Μπίτλις δικηγόρος Ενίς Γκιούλ. Στην ανακοίνωση που έκανε ανέφερε πως βρέθηκαν τα οστά 9 ατόμων και πρόσθεσε πως τα οστά τέθηκαν υπό προστασία. Πρόσθεσε πως τα οστά των υπόλοιπων 3 ατόμων είναι μπερδεμένα μεταξύ τους.
Στις εργασίες εκσκαφής που γίνονται υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα Μπίτλις Ογούζ Αϊντίν και του εισαγγελέα του Μούτκι, παρακολουθούνται μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου της Μπίτλις  Ενίς Γκιούλ, από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-παράρτημα Μπίτλις Χασάν Τζεϊλάν και από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος BDP Μεχμέτ Τζαν Ντεμίρ
………….
Σχόλιο : Πόσοι άραγε ομαδικοί τάφοι αγωνιστών Κούρδων υπάρχουν σε αυτή τη χώρα ; Και  μετά έρχονται  Τούρκοι αξιωματούχοι και μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα….


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More