9.1.11

Η φωτογραφία είναι ¨όλα τα λεφτα¨!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥΠΟΛΗ

Εφ. Μπιρλίκ 6-1-2011

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν και πήραν μαζί το πρωινό τους στο ξενοδοχείο  Dedeman Ski Lodge.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν αφού είδε χτες τις εγκαταστάσεις των 25 Χειμερινών πανεπιστημιακών αγώνων, σήμερα το πρωί πήρε το πρωινό του μαζί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Οι δυό πρωθυπουργοί  που συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Dedeman Ski Lodge, μετά το πρωινό συνομίλησαν.
Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ
Ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου είχε πρωινό εργασίας με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας Δημήτρη Δρούτσα, και συζήτησαν τα θέματα που αφορούνε τις σχέσεις των δύο χωρών.
Στο πρωινό μετείχαν ο υπουργός προεδρίας και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος ΑΚΠ Ομέρ Τσελίκ.
Ο Νταβούτογλου μαζί με τον Δρούτσα αργότερα μαζί με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου θα μετάσχουν στην τελετή εγκαινίων των εγκαταστάσεων των 25 Χειμερινών πανεπιστημιακών αγώνων.
Σχόλιο: Η φωτογραφία είναι ¨όλα τα λεφτα¨. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματος. Να μην γράψω άλλα γιατί θα βγάλω πολύ κακία...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More