15.1.12

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ!

Ένα μείζον ζήτημα που αφορά τους πάντες και έχει άμεση σχέση με τους σχεδιασμούς του διεθνούς νεοταξισμού για την παγκόσμια διακυβέρνηση και επιβολή είναι το ζήτημα της αλλοιώσεως του περιβάλλοντος και της οικολογίας. Τομέας που κλασσικά έχει αλωθεί από την Αριστερά όπως συμβαίνει με κάθε κοινωνικό πρόβλημα, δίχως όμως να αναδεικνύεται η αληθινή φύση του προβλήματος και δίχως να προτείνονται λύσεις ουσίας. Διότι οι υπαίτιοι της καταστροφής του οικοσυστήματος είναι οι ίδιοι διεστραμμένοι νόες που βρίσκονται πίσω από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το ζήτημα της οικολογικής και περιβαλλοντικής πολιτικής αφορά τόσο την υγεία του λαού και την ανάπτυξη του έθνους όσο και την άμυνα της χώρας. Είναι πρακτικώς αδύνατο να αναπτυχθεί η Ελλάς και πάσα εθνική κοινότητα δίχως ισορροπία παραγωγικής δραστηριότητας και πληθυσμιακής παρουσίας στην επαρχία και τα ακριτικά σημεία της χώρας.

Ο πλούτος μας βρίσκεται στην γη που μας ανασταίνει αλλά και μας ανατρέφει. Το δούλεμα της πατρώας γης και ο μόχθος του πολίτη επιτρέπουν την αυθύπαρκτη τροφοδοσία του λαού και την εξοικείωση με τη φύση που οδηγεί στο σεβασμό του περιβάλλοντος από τον συνειδητοποιημένο πολίτη. Έναν πολίτη που γίνεται ταυτόχρονα εργάτης και κύριος της γης του, ασπίδα προστασίας της ελληνικής φύσης και σκληραγωγημένος οπλίτης της φυλής του.

Η ικανότητα επιβιώσεως δίπλα στην Ελληνική Φύση, ακόμη και υπό τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και εμπόδια, αμβλύνει την μαλθακότητα που έχει αποτραβήξει τον σημερινό αστικοποιημένο Έλληνα από τα πατρογονικά χώματα. Αυτή η επαφή Ανθρώπου και Φύσης είναι η απάντηση του Εθνικοκοινωνισμού μας με την παροχή οικονομικών και εργασιακών κινήτρων επάνδρωσης της Ελληνικής Περιφέρειας. Αλλά και με την ενσωμάτωση του φυσικού τρόπου ζωής στην εκπαιδευτική διαδικασία της Ελληνικής Νεολαίας. Κόντρα στη μεγάλη φυγή που σήμερα δείχνει τις αρνητικές επιπτώσεις όταν αφήνει κενό χώρο στην διάθεση καταλήψεως του εγκαταλελειμμένου εδάφους από τον ξένο παράγοντα.

Και όταν λέμε ξένο παράγοντα, αναφερόμαστε τόσο στους λαθρομετανάστες όσο και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις που έρχονται να αρπάξουν για λογαριασμό του διεθνιστικού νεοταξισμού τις γόνιμες καλλιέργειες και τους πλούσιους ενεργειακούς χυμούς της Ελληνικής Γης. Την ίδια στιγμή οι κηφήνες του πολιτικαντισμού, από την αριστερά έως και τη «δεξιά», δεν δείχνουν τις γνωστές «ευαισθησίες» για την μόλυνση και την αλλοίωση του περιβάλλοντος που όντως επιφέρεται από τις «ημέτερες» ελαστικές συνειδήσεις και το νεοταξικό τέρας που αποζητά άλλωστε τον περιορισμό ανθρώπων και φύσης. Γιατί οι εγκληματίες είναι ενεργούμενα των διεθνών αφεντικών και δημιουργών τους.

Εκτός όμως από το εμφανές πρόσωπο των καταστροφέων που απειλούν το οικοσύστημα των δήθεν ελευθέρων εθνών υπάρχει και το άλλο πρόσωπο, το κατά το πλείστον αφανές. Εκείνο που πολλά μάτια βλέπουν στα περίεργα παιχνίδια του καιρού αλλά πολύ λιγότερα αντιλαμβάνονται την σκοπιμότητα και την ανθρώπινη παρέμβαση που κουκουλώνουν ηγετίσκοι, Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού, «ακτιβιστές» του Συστήματος και διεθνείς οργανισμοί που μιλάνε για συμφέροντα δίχως ποτέ να τα ταυτοποιούν.

Σήμερα λοιπόν το περιβάλλον έχει μετατραπεί σε πολεμικό τοπίο σε βάρος εθνών και λαών. Χρησιμοποιείται από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων του νεοταξισμού. Από τους ίδιους ανθρώπους δηλαδή που έχουν τοποθετηθεί υποτίθεται για να σώσουν και να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι τύραννοι και μακελάρηδες της ανθρωπότητας. Και τα μαζικά φονικά όπλα σε βάρος της περιβαλλοντικής ζωής λέγονται αεροψεκασμοί και στρατικοποίηση του περιβάλλοντος.

Τα γνωστά αεροπλάνα μυστικών υπηρεσιών που κυκλοφορούν ελεύθερα στους αιθέρες άνευ συμβολισμών προέλευσης δηλητηριάζουν καθημερινά το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό με βιοχημικές ουσίες που στοχεύουν τάχα στην προστασία τη δική μας και της φύσης από ασθένειες και λοιπά φαινόμενα σαν κι αυτό των κλιματικών αλλαγών που οι ίδιοι οι «διασώστες» έχουν επιφέρει με την σκοπούμενη χρήση της τεχνολογίας. Τεχνολογία που με στρατιωτικά όπλα σαν το HAARP και τον έλεγχο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στρέφεται ενάντια σε απείθαρχους τάχα λαούς αλλάζοντας το κλίμα και ερημώνοντας τα τοπικά οικοσυστήματα με θεομηνίες και αποστέρηση του φυσικού πλούτου. Διότι η εξόντωση της φύσης ισοδυναμεί με την εξόντωση του λαού που σκιάζεται υπ’ αυτήν.

Η οικολογική πολιτική είναι συνυφασμένη με το Έθνος και αποτελεί βασική μέριμνα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Το περιβάλλον της Πατρίδος μας και η εθνική γη αποτελούν τον μεγαλύτερο σιτοβολώνα και προμαχώνα μα και την ελέω Θεού Ιερή Μήτρα της Φυλής μας. Και η προστασία μα και η ανάδειξή τους είναι υπόθεση οικολογικής συνείδησης που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές εξασφαλίζουν με την καθημερινή συμβολή στην ανάπτυξή τους ως εθνικής περιουσίας. Στρατιώτες και Εργάτες του Ελληνικού Οικοσυστήματος μέσα από μια έμπρακτη οικολογική πολιτική που απομακρύνει αμείλικτα πάσα κακόβουλη δραστηριότητα κερδοσκόπων και νεοταξιτών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com


Φοβούνται τον λαό οι Δημοκράτες!


http://olympia.gr
20120114-134742.jpgΓράφει ο Στέφανος Χίος
Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την
μήνη του λαού.
20120114-134911.jpg
Με το τρόπο αυτό επιχειρείται να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία με αξιωματικούς του στρατού ώστε αγανακτισμένοι πολίτες και αναβράζον κομμάτι της κοινωνίας να μην έχει πρόσβαση και να αποκοπεί από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης! Για πρώτη φορά δηλαδή στην ιστορία του ελληνικού κράτους(ακόμα και επί των μαύρων ημερών των εθνοσωτήριων χουντικών καθεστώτων δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο)δημιουργείται prive περιχαρακωμένος ιδιωτικός χώρος παρέλασης που ομοιάζει με ανθρώπινο συρματόπλεγμα και φέρνει στο νου τις δυναστικές εποχές του Νάσερ στη Αίγυπτο.
Η διαταγή
Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011. Αποστέλλεται από την ΑΣΔΥΣ(Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας)προς τους
άμεσα ενδιαφερόμενους δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κλπ. Επισημαίνονται σε τραχύ ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, τα εξής κωμικοτραγικά και τραγελαφικά:
1)Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
2)Για την παραλαβή των προσκλήσεων(16 έως 23 Μαρτίου 2012) που θα είναι ονομαστικές θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων, ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους(στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λ.π). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
3)Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο(σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛΑΣ «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης-Δελτίου Ταυτότητος και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
4)Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ μέχρι 2 Μαρτίου 2012, τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και την σχέση τους με την υπηρεσία(βαθμός, μονάδα που ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κλπ).
Ενδιαφέρον έχει και η διασπορά δυνάμεων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι προσκλήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών στρατού, αεροπορίας και ναυτικού είναι 210, για την ΕΛΑΣ 30, το Λιμενικό Σώμα 20, την πυροσβεστική 20 και οι υπόλοιπες διατίθενται προφανώς σε ημέτερους δημοσίων υπηρεσιών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι απορίας άξιον εάν η χαρτογράφηση και υλοποίηση του ειδικού στρατιωτικού σχεδίου είναι εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ποιος το σκέφτηκε και βέβαια ποιο πολιτικό πρόσωπο έχει βάλει από κάτω την υπογραφή του.

20120114-134848.jpg


Αμήν και πότε.

Ο λαός τους έφερε και ο λαός θα τους διώξει!



Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και του σαθρού οικοδομήματος που αυτό έχει χτίσει, επιμελώς, είναι δεδομένα αναμφισβήτητα. Όμως κάποιοι εναπομείναντες «Λοχαγοί», ακόμη καλά κρατούν. Αυτοί προσπαθούν να παραμένουν στην πολιτική επικαιρότητα και να έχουν λόγο και ρόλο στο μέλλον της κοινωνίας μας, μέσα από τα κόμματα που τους ανέδειξαν.
Η αναποτελεσματικότητά τους, η ανικανότητά τους και η καταστροφική τους ιδιοτέλεια, σε κάποιο άλλο στίβο της ζωής, θα τους είχε υποδείξει την αποχώρηση.

Το σάπιο σύστημα όμως που ακόμη υπηρετούν, τους επιβάλλει «ηθικά», πως πρέπει να συνεχίσουν να ρουφούν από την κοινωνία και τις τελευταίες πηγές ενέργειας. Αυτές δεν είναι άλλες από τα όνειρα και τις ελπίδες πως κάτι μπορεί νʼ αλλάξει........Η συνέχεια ΕΔΩ


Βρε ουστ κοπρίτη.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!
Ευχητήριες κάρτες που αντί να γράφουν Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές έγραφαν Happy Holidays (χαρούμενες διακοπές) έστειλε ο γερουσιαστής Μιχάλης Γιάναρης στους Έλληνες της Νέας Υόρκης.
Να σημειωθεί ο ίδιος γερουσιαστής πριν από δυο χρόνια στην ευχητήρια κάρτα που έστειλε στους Έλληνες της Νέας Υόρκης έγραφε ΄΄Καλή εβραϊκή χρονιά΄΄ Απίστευτο ;
Ελπίζω να καταλάβατε όλοι τι σημαίνουν όλα αυτά……


Όλα για τους τοκογλύφους τα αφεντικά του κοινοβουλευτισμού.

Οι θυσίες μας στις τσέπες των τοκογλύφων!

Γυναικείο κεφάλη στο μάρμαρο
Σε τοκογλυφικά επιτόκια και στην τσέπη των ραντιέρηδων πήγαν όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Το 2011 πληρώσαμε 3 δισ. ευρώ παραπάνω σε τόκους σε σχέση με αυτούς του 2010. Οσα δηλαδή προέβλεπε το Μνημόνιο από περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, έκτακτες φορολογίες και «χαράτσια» σε εισοδήματα και ακίνητα.
 Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, οι συνολικές δαπάνες για τόκους που αναγκάστηκαν να πληρώσουν πέρυσι οι Ελληνες για την εξόφληση μέρους του δανείου της τρόικας ανήλθαν σε 16,35 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό είναι αυξημένο κατά 23,6% σε σχέση με το 2010, που είχε φτάσει τα 13,2 δισ. ευρώ
 Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό της τακτικής που ακολουθεί η τρόικα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Μπορεί οι πιστωτές να φαίνεται ότι δίνουν λεφτά για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, από την άλλη όμως τη «γδέρνουν» με τους τόκους.
 Ανάλογο ύψος δαπανών για τόκους θα πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι και για το 2012, σε περίπτωση που δεν περπατήσει το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Πιο συγκεκριμένα οι τόκοι για την εξυπηρέτηση των δανείων της τρόικας θα πλησιάσουν φέτος τα 17 δισ. ευρώ.
 Σε ένα ενδεχόμενο «κούρεμα» 50% του υφιστάμενου χρέους οι δαπάνες για τόκους θα υποχωρήσουν στα 12,75 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση κατά 3,7 δισ. ευρώ. Ακόμη και σε αυτά επίπεδα οι τόκοι είναι αρκετά υψηλοί για να μπορέσει να τους πληρώσει ο ελληνικός λαός, που στενάζει από τους φόρους και την ανεργία.
 Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από το καλοκαίρι του 2011 και μετά που η τρόικα ξεκίνησε τους εκβιασμούς με τις δόσεις του δανείου ζητούσε διαρκώς μέτρα, μόνο και μόνο για να διασφαλίσει ότι οι υπεραξίες από το δάνειο θα έφταναν στην τσέπη της.
 Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πίεζε διαρκώς για νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα για να μπορέσει να σιγουρέψει το ένα τρίτο από τους τόκους του δανείου της. Μόνο από αυτό το μέτρο η τρόικα είχε εξασφάλιζε 1 δισ. ευρώ.
 Τα υπόλοιπα 2 δισ. ευρώ οι ξένοι είχαν υπολογίσει ότι θα τα εισπράξουν από το «χαράτσι» που επιβλήθηκε μέσω της ΔΕΗ (1,7 δισ. ευρώ), από τους κεφαλικούς φόρους (350.000.000 ευρώ), από το τέλος επιτηδεύματος σε 800.000 αυτοαπασχολουμένους αλλά και από τα νέα τεκμήρια φορολόγησης (150.000.000 ευρώ).
 Μάριος Χριστοδούλου


Εσύ κ. Παπουτσή ετοιμάσου για αρχηγός του κόμματος "λεφτά υπάρχουν".

Αλωνίζουν οι αλλοδαποί κακοποιοί!

Καλάσνικωφ αλβανών
Συνελήφθη, xθές (13-01-2012) το μεσημέρι, στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για ληστεία, απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 28χρονης ημεδαπής στη Λαμία Φθιώτιδας.

Ειδικότερα χθές το μεσημέρι και περί ώρα 13:50΄, ο 31χρονος μετέβη σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, στη Λαμία και ενώ εκείνη την ώρα παρευρισκόταν εντός του καταστήματος η 28χρονη κόρη της.

Ο δράστης αιφνιδίασε την 28χρονη και με την απειλή κατσαβιδιού την οδήγησε στο χώρο της κουζίνας του καταστήματος, όπου άρχισε να την εξυβρίζει και να τη χτυπά με τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματος της. Στη συνέχεια παίρνοντας ένα μαχαίρι, που υπήρχε στη κουζίνα, την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι λέγοντας της ότι θέλει να την βιάσει.

Η 28χρονη αντιστάθηκε και απώθησε τον δράστη, ο οποίος αφού αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά τράπηκε σε φυγή, πλην όμως κατά την προσπάθεια διαφυγής του ακινητοποιήθηκε από περαστικούς πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε σωματική έρευνα που διενήργησαν βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Είκοσι (20) χρυσοί σταυροί.
Ένα (1) χρυσό περιλαίμιο.
Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Μια (1) βιντεοκάμερα.
Ένα (1) μαχαίρι.
Διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι και ένας κάβουρας).
Το χρηματικό ποσό των (450) περίπου ευρώ, το οποίο θα σταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 31χρονος, νωρίτερα το πρωί, είχε διαρρήξει δύο οικίες στη Λαμία.

Όπως εξακριβώθηκε ο δράστης αρχικά παραβίασε ομφαλό κλειδαριάς κυρίας εισόδου διαμερίσματος τετάρτου ορόφου, ιδιοκτησίας 25χρονου υπηκόου Αλβανίας και αφού εισήλθε εντός αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και μια (1) βιντεοκάμερα.

Στη συνέχεια παραβίασε, με θραύση ομφαλού κλειδαριάς, κύρια είσοδο διαμερίσματος δευτέρου ορόφου, ιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής και αφού εισήλθε εντός, αφαίρεσε δύο (2) φορητούς υπολογιστές μαζί με τους φορτιστές τους, μια (1) φωτογραφική μηχανή, μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στη τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

T α κατασχεθέντα κλοπιμαία θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους και ο 31χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Αργολίδα: Πέντε Πακιστανοί φυλάκισαν και βιάζαν ανήλικη Ρουμάνα, που την πούλησε η μάνα της...
Στο φως, το δράμα που ζούσε μια 17χρονη κοπέλα στη Νέα Κίο - Οι δράστες τη βίαζαν και την ανάγκαζαν να εκδίδεται...

Τον εφιάλτη της 17χρονης, οργάνωσαν και υλοποίησαν 5 Πακιστανοί, ηλικίας από 21 έως 29 ετών, που.......
έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Όλοι κατηγορούνται για αρπαγή και σωματεμπορία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος, κατηγορούνται επιπλέον για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η ασφάλεια 'Αργους, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι που διέμεναν  οι Πακιστανοί, όπου βρέθηκε κλειδωμένη σε δωμάτιο, μία 17χρονη Ρουμάνα. ''Με απειλούσαν για τη ζωή μου και με βίαζαν'' είπε το θύμα στους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την ημέρα των Θεοφανείων, ο 28χρονος και ο 29χρονος, είχαν μεταφέρει την ανήλικη στο σπίτι τους, στη Νέα Κίο Αργολίδας, από την Κορινθία. Στη συνέχεια με τη χρήση βίας και απειλών τη βίαζαν και την εξέδιδαν και σε άλλους ομοεθνείς τους, έναντι χρηματικού τιμήματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.


Όλοι μαζί στο τριπάκι της παγκοσμιοποίησης.

Ομαδική υποβάθμιση χωρών μελών της ΕΕ

Την υποβάθμιση του αξιόχρεου της Γαλλίας στο ΑΑ+, από την κορυφαία αξιολόγηση ΑΑΑ, ανακοίνωσε και επισήμως ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s. Το τριπλό Α έχασε και η Αυστρία.

Αλώβητη παρέμεινε η Γερμανία.
Ο οίκος υποβάθμισε...

επίσης κατά δύο μονάδες την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία και κατά μία μονάδα τη Μάλτα, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις αξιολογήσεις για το Βέλγιο, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία, ενώ όλες οι χώρες που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση στις 5 Δεκεμβρίου βγήκαν από αυτό το καθεστώς, εκτός από την Κύπρο, που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις 12 Αυγούστου.

Την απώλεια του ΑΑΑ είχε επιβεβαιώσει το απόγευμα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουάν, ενώ και οι υποβαθμίσεις των άλλων χωρών είχαν διαρρεύσει.

Ο κ. Μπαρουάν δήλωσε ότι η υποβάθμιση δεν είναι καταστροφή και πως η αξιολόγηση ΑΑ+ είναι μια καλή αξιολόγηση. Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι France 2 σημείωσε πως «δεν υπαγορεύουν οι οίκοι αξιολόγησης τη γαλλική πολιτική» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ανακοινώσει νέα δέσμη μέτρων οικονομικής λιτότητας.

Η υποβάθμιση της Γαλλίας ήταν κάτι που αναμενόταν εδώ και καιρό, με την κυβέρνηση της χώρας να σπεύδει το προηγούμενο χρονικό διάστημα να υποβαθμίσει τη σημασία της απώλειας της κορυφαίας αξιολόγησης της χώρας ΑΑΑ.

Ο Standard & Poor’s στις 5 Δεκεμβρίου είχε προειδοποιήσει ουσιαστικά όλη την Ευρωζώνη, θέτοντας σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή υποβάθμιση 15 μέλη της -πλην της Ελλάδας, που όμως έχει ήδη την κατώτατη αξιολόγηση CC, και της Κύπρου, που ήταν ήδη υπό παρακολούθηση.

Μόλις 12 χώρες και μία αυτόνομη περιοχή -το Χογκ-Κογκ-, συνεχίζουν να διατηρούν το τριπλό Α, και από τους τρεις μεγάλους οίκους αξιολόγησης.

Οι χώρες αυτές είναι: η Δανία, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Βρετανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Σιγκαπούρη και, τέλος, το Χονγκ Κονγκ
antinews


Επιτέλους πότε θα διαλυθούν να ησυχάσουμε;


Πριν από τις εκλογές και από τη βάση ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Πρόεδρος θα βγει. Σε τι κόμμα δεν ξέρουμε...
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς το Εθνικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την οποία: η εκλογή νέου προέδρου να γίνει από τη βάση και οι κάλπες να στηθούν...

πριν από τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά την ολοκλήρωση του PSI.

Επίσης αποφασίστηκε η διεξαγωγή Συνεδρίου τον προσεχή Ιούνιο, καθώς να προηγηθεί, πριν από τις εκλογές, προγραμματική συνδιάσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία η οποία δεν κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, το οποίο που πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που στηρίζουν τον κ. Βενιζέλο αποφάσισαν να μην πάρουν θέση στη συνεδρίαση η οποία κράτησε λίγη ώρα και να μιλήσουν όλοι στο Εθνικό Συμβούλιο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει κατά τις διήμερες εργασίες της Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος θα ανοίξουν στις 13.00 το Σάββατο, ενώ για τις 13:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.


Γι' αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν υπάρχει Νυρεμβέργη!

 
Είναι πολύ εύκολο να απορρίψει κανείς αυτό το θέμα και να επιλέξει να διαβάσει κάτι πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αλλά αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια για μια από τα πιο σκοτεινά μυστικά των εξουσιαστών του κόσμου μας, των τρομερών εγκλημάτων κατά των γυναικών που οι φεμινίστριες με παράξενο τρόπο προτιμούν να σιωπούν, τότε σας καλώ να διαβάσετε αυτό τα άρθρο.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα αυτού του αιώνα, και ίσως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των γυναικών σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, υπήρξε ο μαζικός βιασμός γυναικών κατακτημένης Ευρώπης μετά από την κομμουνιστική νίκη του 1945. Οι βιαστές υπήρξαν κυρίως οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, πολλοί απ’ αυτούς μη λευκοί στρατιώτες από τις ασιατικές και καυκάσιες χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Δυστυχώς, όμως πρέπει να τονιστεί ότι πολλοί βιαστές, περιλαμβανομένων και των Αμερικανών, ανήκαν στη δική μας Λευκή Φυλή. Οι στρατιώτες αυτοί, σίγουρα, ενήργησαν σαν ζώα. Όλες οι ενέργειές τους είχαν επιτραπεί και ενθαρρυνθεί από τις ηγεσίες των Συμμάχων,  οι οποίες τους υποκίνησαν εναντίων των Γερμανών αλλά και εκείνων των εθνών οι οποίοι ήταν σύμμαχοι του αντικομουνιστικού μπλοκ της Γερμανίας.  Είναι αδύνατο να μαθαίνουμε χωρίς ρίγος για τα όργια βιασμού και της σεξουαλικής δουλείας των αθώων γυναικών και των νεαρών κοριτσιών.

Δεν είμαι ο πρώτος ο οποίος έγραψε γ’ αυτό το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε κυρίως από αυτούς που ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ ονόμασε «ο ευγενής σοβιετικός σύμμαχός μας». Από τους πρώτους που έγραψε γ’ αυτό το θέμα είναι ο Dr. Austin J. App, καθηγητής και ειδικός στη αγγλική λογοτεχνία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Σκρέντον και στο Κολέγιο του Λασσάλ, ο οποίος διακινδυνεύοντας με την καριέρα και τα προς το ζην του, μας παρουσίασε την αλήθεια. Όταν το Απρίλιο του 1946 δημοσίευσε την εργασία του «Βιασμός των Γυναικών στη κατακτημένη Ευρώπη» (Ravishing the the Women of Conquered Europe), ο Α. App ήταν μια μοναχική φωνή έκκλησης στη δικαιοσύνη στην Αμερική, όπου η προπαγάνδα ακόμα εξήγγελλε για την «μεγάλη νίκη», η οποία (η «νίκη») μεταγενέστερα, στα χρόνια του «ψυχρού πολέμου», αποδείχτηκε για την Αμερική και την Δύση όχι και τόσο «νίκη».

Το 1945 όσο ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε προς τα μπρός το Βερολίνο γινόταν σταδιακά μια πόλη χωρίς άνδρες. Από τον άμαχο πληθυσμό τον 2.700.000 ατόμων τα 2.000.000 ήταν γυναίκες. Και δεν είναι καθόλου παράξενοι οι φόβοι για τους βιασμούς οι οποίες διαδίνονταν εκείνο τον καιρό στο Βερολίνο σαν την πανούκλα. Οι γυναίκες πολιορκούσαν τους γιατρούς για να πληροφορηθούν σχετικά με τους γρήγορους τρόπους αυτοκτονίας. Τα δηλητήρια ήταν σε μεγάλη ζήτηση.


Στο Βερολίνο υπήρχε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Delem House, ένα μαιευτήριο και ορφανοτροφείο. Οι σοβιετικοί στρατιώτες μπούκαραν στο ίδρυμα και κατ’ επανάληψη βίασαν τις έγκυες γυναίκες και τις γυναίκες που είχαν μόλις γεννήσει. Δεν είναι γνωστό πόσες ακριβός γυναίκες έχουν βιαστεί, αλλά με τις εκτιμήσεις των γιατρών μόνο στο Βερολίνο ανέρχονται στους 100.000 γυναίκες ηλικίας από 10 έως 70 ετών.

24 Μαρτίου ο «ευγενής σοβιετικός σύμμαχος» (κατά τον Ρούσβελτ) εισήλθε στο Danzing. Μια πενηντάχρονη δασκάλα ενός σχολίου της πόλης έγραψε στα απομνημονεύματα της ότι την ανιψιά της, μια κοπέλα 15 ετών, είχαν βιάσει 7 φορές και την δεύτερη ανιψιά της, 22 ετών, βίασαν 15 φορές. Στην επαρχιακή αυτή πόλη της Γερμανίας ακόμα και στις μέρες μας θυμούνται το περιστατικό όταν ένας σοβιετικός αξιωματικός «συμβούλεψε» στις γυναίκες να κρυφτούν στο καθεδρικό ναό. Όταν οι γυναίκες μαζευτήκαν εκεί τα μπολσεβίκικα κτήνη μέσα στο ναό και κάτω από τους ήχους των καμπαναριών «γιόρτασαν» τα όργιά τους, βιάζοντας την κάθε γυναίκα πάνω από τριάντα φορές.

Ο καθολικός πάστορας του Danzing έγραφε: «Βίαζαν ακόμα και τα 8-χρονα κοριτσάκια και χωρίς δισταγμό πυροβολούσαν εκείνα τα αγόρια και γέρους που προσπαθούσαν να προστατέψουν τις γυναίκες, μητέρες και τις αδελφές τους».

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Bernard Griffin για να μελετήσει τις συνθήκες μετά από το τέλος του πολέμου περιόδευσε στην Ευρώπη. Έγραψε: «Μόνο στη Βιέννη βίασαν πάνω από 90.000 γυναίκες, όχι μια αλλά πολλές φορές, ακόμα και κορίτσια 10 ετών και ηλικιωμένες γυναίκες». Ένας Λουθηρανικός πάστορας στη Γερμανία στις 7 Αυγούστου 1945 με επιστολή προς τον Επίσκοπο του Κάϊτσεστερ (Αγγλία) γράφει ότι ενός φίλου του «οι δύο κόρες και ο εγγονός του 10 χρονών πάσχουν από βλεννόρροια που απέκτησαν από βιασμούς» και ότι «σκοτώθηκε η σύζυγος του, η κυρία Ν. όταν προσπάθησε να αντισταθεί σε αυτά».

Μετά από την κατάληψη της πόλης Neisse της Σιλέσιας ο «ευγενικός συμμαχικός στρατός» βίασε 182 καθολικές καλόγριες. Στην επισκοπή Κατόβιτσε μετρήθηκαν 66 έγκυες καλόγριες. Σε ένα από τα μοναστήρια πυροβολήθηκαν 2 ηγούμενες και οι βοηθοί τους στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τις νέες καλόγριες.

Στο περιοδικό «Nord Amerika» ημερομηνίας 1 Νοεμβρίου 1945 ένας ιερέας ανέφερε ότι γνώριζε «αρκετά χωριά όπου όλες οι γυναίκες, ακόμη και οι ηλικιωμένες και τα κορίτσια 12 χρόνων, μίνες ολόκληρες βιάζονταν από τους σοβιετικούς στρατιώτες».
 
 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More