15.1.12

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ!

Ένα μείζον ζήτημα που αφορά τους πάντες και έχει άμεση σχέση με τους σχεδιασμούς του διεθνούς νεοταξισμού για την παγκόσμια διακυβέρνηση και επιβολή είναι το ζήτημα της αλλοιώσεως του περιβάλλοντος και της οικολογίας. Τομέας που κλασσικά έχει αλωθεί από την Αριστερά όπως συμβαίνει με κάθε κοινωνικό πρόβλημα, δίχως όμως να αναδεικνύεται η αληθινή φύση του προβλήματος και δίχως να προτείνονται λύσεις ουσίας. Διότι οι υπαίτιοι της καταστροφής του οικοσυστήματος είναι οι ίδιοι διεστραμμένοι νόες που βρίσκονται πίσω από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το ζήτημα της οικολογικής και περιβαλλοντικής πολιτικής αφορά τόσο την υγεία του λαού και την ανάπτυξη του έθνους όσο και την άμυνα της χώρας. Είναι πρακτικώς αδύνατο να αναπτυχθεί η Ελλάς και πάσα εθνική κοινότητα δίχως ισορροπία παραγωγικής δραστηριότητας και πληθυσμιακής παρουσίας στην επαρχία και τα ακριτικά σημεία της χώρας.

Ο πλούτος μας βρίσκεται στην γη που μας ανασταίνει αλλά και μας ανατρέφει. Το δούλεμα της πατρώας γης και ο μόχθος του πολίτη επιτρέπουν την αυθύπαρκτη τροφοδοσία του λαού και την εξοικείωση με τη φύση που οδηγεί στο σεβασμό του περιβάλλοντος από τον συνειδητοποιημένο πολίτη. Έναν πολίτη που γίνεται ταυτόχρονα εργάτης και κύριος της γης του, ασπίδα προστασίας της ελληνικής φύσης και σκληραγωγημένος οπλίτης της φυλής του.

Η ικανότητα επιβιώσεως δίπλα στην Ελληνική Φύση, ακόμη και υπό τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και εμπόδια, αμβλύνει την μαλθακότητα που έχει αποτραβήξει τον σημερινό αστικοποιημένο Έλληνα από τα πατρογονικά χώματα. Αυτή η επαφή Ανθρώπου και Φύσης είναι η απάντηση του Εθνικοκοινωνισμού μας με την παροχή οικονομικών και εργασιακών κινήτρων επάνδρωσης της Ελληνικής Περιφέρειας. Αλλά και με την ενσωμάτωση του φυσικού τρόπου ζωής στην εκπαιδευτική διαδικασία της Ελληνικής Νεολαίας. Κόντρα στη μεγάλη φυγή που σήμερα δείχνει τις αρνητικές επιπτώσεις όταν αφήνει κενό χώρο στην διάθεση καταλήψεως του εγκαταλελειμμένου εδάφους από τον ξένο παράγοντα.

Και όταν λέμε ξένο παράγοντα, αναφερόμαστε τόσο στους λαθρομετανάστες όσο και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις που έρχονται να αρπάξουν για λογαριασμό του διεθνιστικού νεοταξισμού τις γόνιμες καλλιέργειες και τους πλούσιους ενεργειακούς χυμούς της Ελληνικής Γης. Την ίδια στιγμή οι κηφήνες του πολιτικαντισμού, από την αριστερά έως και τη «δεξιά», δεν δείχνουν τις γνωστές «ευαισθησίες» για την μόλυνση και την αλλοίωση του περιβάλλοντος που όντως επιφέρεται από τις «ημέτερες» ελαστικές συνειδήσεις και το νεοταξικό τέρας που αποζητά άλλωστε τον περιορισμό ανθρώπων και φύσης. Γιατί οι εγκληματίες είναι ενεργούμενα των διεθνών αφεντικών και δημιουργών τους.

Εκτός όμως από το εμφανές πρόσωπο των καταστροφέων που απειλούν το οικοσύστημα των δήθεν ελευθέρων εθνών υπάρχει και το άλλο πρόσωπο, το κατά το πλείστον αφανές. Εκείνο που πολλά μάτια βλέπουν στα περίεργα παιχνίδια του καιρού αλλά πολύ λιγότερα αντιλαμβάνονται την σκοπιμότητα και την ανθρώπινη παρέμβαση που κουκουλώνουν ηγετίσκοι, Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού, «ακτιβιστές» του Συστήματος και διεθνείς οργανισμοί που μιλάνε για συμφέροντα δίχως ποτέ να τα ταυτοποιούν.

Σήμερα λοιπόν το περιβάλλον έχει μετατραπεί σε πολεμικό τοπίο σε βάρος εθνών και λαών. Χρησιμοποιείται από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων του νεοταξισμού. Από τους ίδιους ανθρώπους δηλαδή που έχουν τοποθετηθεί υποτίθεται για να σώσουν και να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι τύραννοι και μακελάρηδες της ανθρωπότητας. Και τα μαζικά φονικά όπλα σε βάρος της περιβαλλοντικής ζωής λέγονται αεροψεκασμοί και στρατικοποίηση του περιβάλλοντος.

Τα γνωστά αεροπλάνα μυστικών υπηρεσιών που κυκλοφορούν ελεύθερα στους αιθέρες άνευ συμβολισμών προέλευσης δηλητηριάζουν καθημερινά το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό με βιοχημικές ουσίες που στοχεύουν τάχα στην προστασία τη δική μας και της φύσης από ασθένειες και λοιπά φαινόμενα σαν κι αυτό των κλιματικών αλλαγών που οι ίδιοι οι «διασώστες» έχουν επιφέρει με την σκοπούμενη χρήση της τεχνολογίας. Τεχνολογία που με στρατιωτικά όπλα σαν το HAARP και τον έλεγχο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στρέφεται ενάντια σε απείθαρχους τάχα λαούς αλλάζοντας το κλίμα και ερημώνοντας τα τοπικά οικοσυστήματα με θεομηνίες και αποστέρηση του φυσικού πλούτου. Διότι η εξόντωση της φύσης ισοδυναμεί με την εξόντωση του λαού που σκιάζεται υπ’ αυτήν.

Η οικολογική πολιτική είναι συνυφασμένη με το Έθνος και αποτελεί βασική μέριμνα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Το περιβάλλον της Πατρίδος μας και η εθνική γη αποτελούν τον μεγαλύτερο σιτοβολώνα και προμαχώνα μα και την ελέω Θεού Ιερή Μήτρα της Φυλής μας. Και η προστασία μα και η ανάδειξή τους είναι υπόθεση οικολογικής συνείδησης που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές εξασφαλίζουν με την καθημερινή συμβολή στην ανάπτυξή τους ως εθνικής περιουσίας. Στρατιώτες και Εργάτες του Ελληνικού Οικοσυστήματος μέσα από μια έμπρακτη οικολογική πολιτική που απομακρύνει αμείλικτα πάσα κακόβουλη δραστηριότητα κερδοσκόπων και νεοταξιτών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More