2.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


Να που είναι τα λεφτά κε Παπανδρέου!!

   Επίκαιρη ερώτηση για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ .
  Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αντικείμενο τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), σημειώνοντας ότι κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο χρηματοδοτεί με εκατομμύρια ευρώ εκατοντάδες ΜΚΟ, που θεωρητικώς παρέχουν αναπτυξιακή βοήθεια, χωρίς όμως αυτές να υπόκεινται σε κάποιον ουσιαστικό έλεγχο των οικονομικών και εν γένει των πεπραγμένων τους.
   Ερωτά, κατόπιν αυτού, τον πρωθυπουργό, με ποια κριτήρια επιλέγονται οι ΜΚΟ που θα χρηματοδοτηθούν, πώς καθορίζεται το ύψος των χρηματοδοτήσεων και πώς διασφαλίζεται η σωστή τους αξιοποίηση για τους σκοπούς που δηλώνονται.
Μίλησε συγκεκριμένα για την ΜΚΟ του Βαλιανάτου (παρατηρητήριο του Ελσίνσκι) που όπως ξέρουμε όλοι το μόνο που κάνει είναι να καρφώνει την Ελλάδα συνεχώς και να την τρέχει στα Ευρωδικαστήρια.Ακόμα για αρχηγούς μικρών κομμάτων που φτιάχνουν οικογενειακές (συγγενών και φίλων) ΜΚΟ που παίρνουν χοντρά πακέτα,που αν τα έδινε η κυβέρνηση στους εργαζομένους και τους αγρότες θα είχε λύσει κατά πολύ το πρόβλημα των χαμηλόμισθων.



Τι μας ετοιμάζουν .....

Ετοιμάζουν δικό τους κόμμα οι μετανάστες


Πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για την ορθότητα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, τo οποίο προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, οι κακές γλώσσες, οι οποίες τυγχάνει να γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις, υποστηρίζουν το εξής σενάριο:

H κυβέρνηση θέλει να περάσει όσο πιο σύντομα γίνεται το νέο νομοσχέδιο. Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου των Μεταναστών κανονικά διεξάγονται στις 12 Μαρτίου. Φέτος, γίνονται σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα. Γιατί; Μα, για να προλάβουν οι μετανάστες να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, καθότι τον ερχόμενο Οκτώβριο έχουμε εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και εδώ έρχεται το καλύτερο…

Η δική μας «πηγή» ισχυρίζεται πως οι μετανάστες το περιμένουν πώς και πώς, αλλά είναι προετοιμασμένοι να σκάσουν τη δική τους «βόμβα» στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μόλις ενταχθούν, λοιπόν, στους εκλογικούς καταλόγους, δεν θα τρέξουν σαν τα πρόβατα να φιλήσουν το χέρι του ευεργέτη τους και να ρίξουν το ψηφαλάκι τους στην κάλπη. Αντιθέτως, θα διασπαστούν αριστερά-δεξιά και οι περισσότεροι θα πάνε για τη δημιουργία δικού τους κόμματος. Και δεν θα είναι αλβανικό…
zougla

Σχόλιο..
Bάλαμε τα χεράκια μας,αν βγάλουμε τα ματάκια μας.Ετοιμαστείτε για το νέο Κόσσοβο σε λίγα χρόνια αν συμβεί αυτό.
Categories


Ο αγώνας ξεκίνησε ......

Το ποτάμι τώρα δεν γυρίζει πίσω

Το ποτάμι τώρα δεν γυρίζει πίσω, η αρχή έχει γίνει και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, το κίνημα που ξεκίνησε από λίγους απλούς αγνούς πατριώτες όχι μόνο έχει πάρει σάρκα και οστά αλλά σαν φλόγα σε ξερό χορτάρι έχει ανάψει φωτιά στις καρδιές των απογοητευμένων Ελλήνων φωτιά που θα εξελιχθεί σε μία πυρκαγιά που θα αγκαλιάσει όλο το έθνος και θα κατακαύσει με μανία τους υβριστές, τους φαύλους, τους δοσίλογους.
Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για την ελευθερία, για την ανεξαρτησία, για την δικαιοσύνη, για την ισότητα, για το σύνταγμά μας,
Θα προασπίσουμε τα ιερά και τα όσια αυτού του ιερού έθνους μας του έθνους των Ελλήνων, όλοι το νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα, ότι οι συγκυρίες είναι μαζί μας, το νιώθουν και αυτοί γι' αυτό βιάζονται και κάνουν λάθη, τρέμουν γιατί διαισθάνονται το τέλος τους που είναι κοντά,ψηλά το κεφάλι πατριώτες,ψηλά τις γροθιές, ψηλά η ελληνική σημαία το απόλυτο σύμβολό μας, νίκη ή θάνατος, ελευθερία ή θάνατος, ζήτω το έθνος.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος


Ο ύπνος των Ακαδημαϊκών !!!!!

Η ηχηρή σιωπή των ακαδημαϊκών

Πόση άραγε απογοήτευση μπορεί να αντέξει ο πολίτης, από την απαξία των φορέων της παντοειδούς εξουσίας και την καταρράκωση των θεσμών, επί των οποίων οφείλει να εδράζεται η οργανωμένη κοινωνία; Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει την ανάλγητη κρατική εξουσία, όταν σιωπούν ηχηρά όσοι έχουν χρέος να τον προστατεύσουν, λόγω του θεσμικού ρόλου που τους εμπιστεύθηκε η πολιτεία; Σε καιρούς, όπου ο πολίτης δεν εμπιστεύεται τα κόμματα, την κυβέρνηση, τη δικαιοσύνη και την αστυνομία, με την Εκκλησία - σήμερα - να απέχει, η μόνη του ελπίδα είναι ο πνευματικός κόσμος της χώρας, που σε άλλες εποχές όρθωνε το ανάστημά του, άλλοτε στην αυθαιρεσία της κρατικής εξουσίας, άλλοτε για να τη συνδράμει σε δύσκολες εποχές, όπως έπραξε το 1922 και το 1940.

Φαίνεται όμως, ότι μεταπολιτευτικά εγκλωβίστηκε ο πνευματικός κόσμος σε δημοσιοϋπαλληλικές και δημοσιοσχεσιστικές νοοτροπίες, εξακολουθώντας όμως να φέρει έναν τίτλο που απεμπόλησε: αυτόν του πνευματικού ηγέτη και καθοδηγητή του ελληνικού λαού, που επάξια προ 35ετίας έφερε.
Όλα τα παραπάνω, με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία προσκεκλημένοι ήσαν οι πρυτάνεις των ανωτάτων ιδρυμάτων της χώρας και των οποίων η παρουσία μόνο θλίψη προκάλεσε, για τους δυο παρακάτω λόγους:
Πρώτον, διότι φάνηκαν έμφοβοι εμπρός στην προοπτική να λειτουργούν έννομα τα "πνευματικά ιδρύματα", προφανώς διότι θα έχαναν την υποστήριξη των "γνωστών αγνώστων", των οποίων η αφανής ή εμφανής συμμετοχή στη διοίκηση των Πανεπιστημίων είναι καταλυτική.
Κυρίως όμως, διότι έδειξαν πως αγνοούν ποιος είναι ο ρόλος τους. Παραπονέθηκαν διότι ο Τύπος δεν προβάλλει τα όσα θετικά συμβαίνουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναφερόμενοι σε επιτυχίες σχολών της θετικής κατεύθυνσης. Αναφέρθηκαν δηλαδή στην εκπαίδευση, που όμως είναι όργανο της Παιδείας. Λησμόνησαν ή αγνοούσαν ότι η λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αποβλέπει στην παροχή παιδείας, όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα, στο άρθρο 16, παρ. 2: «Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλαση σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες».
Μπορούν άραγε οι πρυτάνεις να βεβαιώσουν ότι διαπλάθουν χρηστούς χαρακτήρες, ως έχουν υποχρέωση; Τι ακριβώς πράττουν για την ανάπτυξη "εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης" ή για την παροχή ηθικής αγωγής των Ελλήνων;
Να γνωστοποιήσουμε στους δασκάλους (βαρύς τίτλος, που απαιτεί ισχυρές πλάτες για να τον φέρει κάποιος) ότι μπορούμε να ορίσουμε την Εκπαίδευση ως το σύστημα, δηλαδή τα μέσα, τις μεθόδους που οδηγούν στην παιδεία.
Η οποία Παιδεία είναι το σύνολο των αρετών που κοσμούν έναν ηθικό και ενάρετο χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι η Παιδεία δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην παροχή γνώσεων δια της διδασκαλίας, αλλά απευθύνεται σε όλες τις πλευρές της προσωπικότητας. Στο ήθος, στον ψυχισμό, στην κοινωνικότητα και σε όλα αυτά που συνθέτουν αυτό που λέγεται "ολοκληρωμένη προσωπικότητα". Όταν ο Σωκράτης ρωτήθηκε ποιο είναι το τελειότερο ζώο, απάντησε: «άνθρωπος παιδεία κεκοσμημένος».
Αξίζει να αναφέρουμε τη γνώμη ενός πράγματι λογίου, του Μάνου Χατζιδάκι: «Και πρώτα απʼ όλα τι εννοούμε λέγοντας παιδεία: την πληροφορία, την τεχνική, το δίπλωμα εξειδίκευσης, που εξασφαλίζει γάμο, αυτοκίνητο και ακίνητο, με πληρωμή την πλήρη υποταγή του εξασφαλισθέντος ή την πνευματική και ψυχική διάπλαση ενός ελεύθερου ανθρώπου με τεχνική αναθεώρησης και ονειρικής δομής, με αγωνία απελευθέρωσης και με διαθέσεις μιας ιπτάμενης φυγής προς τ΄ άστρα».
Αυτός είναι ο ρόλος των εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα των πρυτάνεων. Που υποκρίνονται (;) ότι τον αγνοούν. Όλα τα αιτήματα προς την Πολιτεία που τίθενται από πλευράς εκπαιδευτικών, είναι συντεχνιακά ή έχουν σχέση με την εκπαίδευση. Δεν έτυχε να αντιληφθούμε την προβολή αιτήματος σχετικού με "τη διάπλαση ενάρετου χαρακτήρα" του μαθητή.
Πριν από μερικές δεκαετίες στα περισσότερα ιδιωτικά σχολεία φοιτούσαν οι μαθητές με αντιληπτικές αδυναμίες. Σήμερα τα πράγματα αντεστράφησαν. Η υποταγή των εκπαιδευτικών στο σύστημα - εθελούσια ή μη, αδιάφορο - υποχρεώνει τους γονείς, με επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, λόγω απαξίωσης της δημόσιας παιδείας.
Και ο ακαδημαϊκός κόσμος; Οι λόγιοι; Οι ταγοί του λαού που οφείλουν να τον κατευθύνουν στη σωστή πορεία; Σιωπούν ηχηρά.

Δίκτυο 21


Ξυπνάτε ρεεεε.......

Την επομένη της απόφασης της Χάγης θα ξυπνήσουμε με τα ελληνικά νησιά να «επιπλέουν» στην τουρκική υφαλοκρηπίδα...

 

 

 

Πριν από πολλά χρόνια απέκτησαν οι υπηρεσίες μας ένα απόρρητο κείμενο του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, το οποίο περιείχε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της τουρκικής στρατηγικής στην περιοχή μας. Ήταν γραμμένο σε απλοϊκή γλώσσα, αλλά τα όσα ανέφερε ήταν πολύ σοβαρά και δεν άφηναν αμφιβολίες για τους στόχους της πολιτικής της Άγκυρας σε σχέση με την Ελλάδα ούτε για την αυθεντικότητά του. Έγραφε το τουρκικό εγχειρίδιο:
«Τα ανατολικά νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος) περικλείουν τα παράλια της Ανατολίας στο Αιγαίο. Τα νησιά αυτά κατέχουν θέσεις στις προσβάσεις εισβολής στην Ανατολία και αποτελούν προφυλακή για την άμυνά της σε περίπτωση επίθεσης...». Και συνέχιζε το κείμενο του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου: «...
Οι παρακάτω πραγματικότητες αποδεικνύουν ότι σ' έναν πόλεμο η ελληνική αντίσταση θα είναι αδύνατη. Τα νησιά βρίσκονται πολύ μακριά από την Ελλάδα και η αποστολή δυνάμεων από τη μητέρα πατρίδα για την προστασία τους θα είναι πολύ δύσκολη. Ακόμη περισσότερο αφού, με βάση τη Συνθήκη της Λωζάννης, είναι ανοχύρωτα...». Και καταλήγει η ανάλυση του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας: «Από απόψεως ασφάλειας της Τουρκίας, εκτός των σημερινών συνόρων, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας μιας ζώνης ασφαλείας που να συμπεριλαμβάνει και τα κοντινά νησιά».
Σαφές το κείμενο... Εξάλλου, μιλώντας από χειρογράφου, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ. Οζάλ, σε λόγο του στη Βουλιαγμένη στις 13 Ιουνίου 1988, ανέλυσε τα αίτια της ελληνοτουρκικής διαμάχης, όπως τα αντιλαμβάνεται η Τουρκία! «Το κύριο χαρακτηριστικό», είπε, «του εθνικού κράτους (της Τουρκίας) είναι η ευαισθησία στα εθνικά του συμφέροντα. Η περίοδος Βενιζέλου - Ατατούρκ, στην οποία οικοδομήθηκε το σημερινό στάτους κβο, δεν έχει ομοιότητα με τη σημερινή εποχή».
Επομένως, συμπληρώνουμε εμείς, πρέπει να αλλάξει...



Πάει και η ΘΡΑΚΗ;


Ζητούν να τιμωρούνται όσοι έλληνες θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον ελληνισμό!
Η Ευρώπη «στήνει» την ανεξαρτησία της Θράκης
Η σιωπή του Παπανδρέου αποδεικνύει το μεθοδικό ξεπούλημα το οποίο συντελείται


Πριν από μερικές ημέρες είχαμε παρουσιάσει την επικείμενη στημένη ψηφοφορία και είχαμε προσδιορίσει την επικινδυνότητα μεταβολής του υπάρχοντος πολιτειακού καθεστώτος το οποίο συγκεκριμένοι κύκλοι της Ευρώπης προσπαθούν να επιβάλουν στην Ελληνική Θράκη, παραδίδοντάς την ουσιαστικά σε μία κατάσταση περίπου όπως ήταν το Κόσοβο πριν από την εμφύλια διαμάχη που ξέσπασε και η οποία ξεκίνησε τη δημιουργία του ανεξάρτητου ψευδοκράτους του Κοσόβου (του οποίου η υπόσταση σήμερα αμφισβητείται από πάρα πολλά κράτη).
Η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, λοιπόν, ασχολήθηκε........ με το ψήφισμα 1704 (2010)1 που είχε τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Τουρκία και την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη», το οποίο τελικά και εγκρίθηκε με πλειοψηφία 102 ψήφων υπέρ, 18 κατά και 4 αποχές.
Την έκθεση του συγκεκριμένου ψηφίσματος εισηγήθηκε ο Γάλλος βουλευτής Μισέλ Υνό (Michel Hunault), από την ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών (σύμφωνα με πληροφορίες, συγκαταλέγεται από τους φίλους του κ. Σαμαρά)!!!
 


Οι δικοί μας τι κάνουν ; Οικονομία !!!!

Από το Defencenet.gr

 ImageΠροωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης μαχητικών αεροσκαφών μήκους 2.100 μ. κατασκευάζουν οι Τούρκοι με άκρα μυστικότητα στην Ίμβρο το νησί που η Άγκυρα μετέτρεψε σε ανοικτή φυλακή για να διώξει τους Έλληνες κατοίκους του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το defencenet.gr η αεροπορική βάση κτίζεται δίπλα (απόσταση 1,6 χλμ) από το κεντρικό στρατόπεδο του νησιού όπου εδρεύει ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, αλλά και η μονάδα του πυροβολικού (1,5 χλμ από την πρωτεύουσα το χωριό Παναγιά Μπαλωμένη). Η μονάδα υποστηρίζει κυρίως τους πυραύλους WS-1 των 302 χλστ, εμβέλειας 80 χλμ. που εδράζονται σε τετραπλούς εκτοξευτές και στοχεύουν τη Λήμνο.

Το αεροδρόμιο θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης των δύο βασικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D και F-4Ε 2020 Terminator (λόγω του οριακού μήκους του διαδρόμου για απογειώσεις με πλήρες οπλικό φορτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε συνθήκες επιχειρήσεων ή για αναγκαστικές προσγειώσεις μαχητικών), των μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 και C-160 της τουρκικής Αεροπορίας, καθώς και όλων των ελικοπτέρων. Το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά στρατιωτικούς σκοπούς.


Image
Πρόσφατη φωτογραφία, προ διμήνου, όπου διακρίνονται οι πρώτες κτιριακές εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο της Ίμβρου
Image
Η κίνηση της Άγκυρας είναι καθαρά επιθετική ειδικά αν συνδυαστεί με τις εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού λιμανιού του νησιού του Κάστρου που βρίσκεται βορειοανατολικά, τις νέες αποθήκες πυρομαχικών που κτίζονται συνέχεια και τα έργα υποδομής και υποστήριξης βόρεια της πρωτεύουσας του νησιού. Οι εργασίες έχουν ενταθεί από το περασμένο καλοκαίρι κα σίγουρα αυτό δεν είναι άσχετο με ην ελληνική κινητικότητα λίγα μίλια βορειοδυτικά στα πετρελαϊκά πεδία της Θάσου και του Μπάμπουρα.
Image

Δημιουργείται μία προωθημένη αεροπορική βάση, λίγα μίλια βορειοανατολικά της Λήμνου και νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης, ανάλογη με την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου, προφανώς για να υποστηρίζει τις βάσεις Μπαλίκεσερ και την Μπαντίρμα, αλλά και για να αποτελεί εφαλτήριο σε αποβατικές ενέργεις στο βόρειο Αιγαίο. Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε σε εκτάσεις που ανήκαν σε Έλληνες στους οποίους δε τους αναγνωρίστηκαν οι παλαιοί τίτλοι κυριότητας και έτσι τα κτήματα αυτά περιήλθαν στην κατοχή του τουρκικού δημοσίου. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία του αεροδρομίου (λήφθηκε μόλις είχαν τελειώσει οι εργασίες του διαδρόμου αποπροσγείωσης και πριν αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του πύργου ελέγχου, των υποστέγων, των αποθηκών κλπ) βρίσκεται στη μέση μιας αγροτικής περιοχής.

Στην Ίμβρο το 1964 απαγορεύθηκε η διδασκαλία της ελληνικής με αποτέλεσμα ο κύριος όγκος των μαθητών να μεταναστεύσει προς Κωνσταντινούπολη και Ελλάδα. Τα μέτρα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού.
Image

Έτσι από 9.000 κατοίκους περίπου το 1960, οι εναπομείναντες Έλληνες ομογενείς ανέρχονται σήμερα σε 500 περίπου (μονίμους κατοίκους) και στα δύο νησιά που με την συνθήκη της Λοζάνης, έμειναν υπό τουρκική κατοχή (Ίμβρος-Τένεδος).
Το 1965 ιδρύθηκαν οι περίφημες «ανοικτές φυλακές», όπου οι πάσης φύσεως εγκληματίες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι από το πρωί μέχρι το βράδυ, προβαίνοντας σε κάθε είδους βιαιότητες σε βάρος του πληθυσμού και μάλιστα...χωρίς την τυπική δυνατότητα των τουρκικών αρχών ασφαλείας να παρεμβαίνουν! Γιατί; Σύμφωνα με το άρθρο 14 της Συνθήκης της Λωζάννης θεσπίστηκε για την Ίμβρο και την Τένεδο καθεστώς ειδικής διοικητικής οργάνωσης (τοπική αυτονομία) αποτελούμενη από τοπικά στοιχεία για την παροχή εγγυήσεων στον γηγενή μη-μουσουλμανικό πληθυσμό (ο οποίος αποτελούσε τότε την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των δύο νήσων)!

Χαρακτηριστικό είναι όταν ομάδα παρακρατικών επιτέθηκε σε Ιμβριώτη ομογενή κατά την επίσκεψη του Έλληνα γενικού προξένου στην Κωνσταντινούπολη Αλέξη Αλεξανδρή αυτό έγινε όταν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που συνόδευε τον Έλληνα διπλωμάτη, αποχώρησε με πρόσχημα την... έλλειψη ευθύνης στη περιοχή. Δηλαδή χρησιμοποίησαν το άρθρο 14, το οποίο βέβαια έχουν ποδοπατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα η τουρκική εφημερδία Taraf, δημοσίευσε απομαγνητοφωνημένη ομιλία Τούρκου συνταγματάρχη στην οποία ο Τούρκος αξιωματικός παραδεχόταν ότι βάσει οργανωμένου σχεδίου και για να διώξουν τους Έλληνες ομογενείς από την Ίμβρο μετέτρεψαν το 1965 το νησί σε ανοικτή φυλακή και το ίδιο πρότεινε να εφαρμοστεί μετά την κατάληψη του βόρειου Έβρου στην επίθεση που σχεδιαζόταν εκεί το 2003 βάσει των αποκαλύψεων της Taraf.

>Όλα αυτά την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία πιεζόμενη να περικόψει δαπάνες, προγραμματίζει, αν απαιτηθεί από τις οικονομικές εξελίξεις, την κατάργηση των προωθημένων Σμηναρχιών σε Σκύρο και Καστέλλι...


Το Πασοκ και η μετανάστευση.....

Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα από τοποθέτηση βουλευτή για ένα υπό ψήφιση νομοσχέδιο και ας προσπαθήσουμε να μαντέψουμε σε ποιον ανήκουν τα λόγια.
"Έχει σημασία να εντρυφήσουμε στο σύνταγμα και να δούμε ότι νόμος ορίζει τα της απογραφής, την οποία επιμελώς απέφυγε η παρούσα κυβέρνηση να προωθήσει, διότι μέσω της απογραφής θα είχαμε το νόμιμο πληθυσμό και θα είχαμε τη δυνατότητα […] να έχουμε κατά τον ορισμό του άρθρου 54, παράγραφος 2 και την ανάλογη εκλογή βουλευτών.
"Είναι σαφές επομένως, ότι το Σύνταγμα....... υποχρεωτικά καθορίζει την αναλογία ψήφων και εδρών με βάση το νόμιμο πληθυσμό, κάτι το οποίο παραλείπει προκλητικά να πράξει το παρόν σχέδιο νόμου και προφανώς πρέπει να μας απαντήσει ο κύριος υπουργός και η κυβέρνηση, για ποιο λόγο συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον προδήλως αντισυνταγματικό τρόπο".
Μια πρώτη ανάγνωση ίσως οδηγήσει στο εσφαλμένο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ομιλία βουλευτή του ΛΑΟΣ που δεν επιθυμεί την απονομή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και τη συμμετοχή τους στις δημοτικές κάλπες του 2010.
Τα φαινόμενα απατούν. Είναι η αρχή της τοποθέτησης του κ. Γρηγόρη Νιώτη (01/04/2009), βουλευτή της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο οποίος προσπαθούσε να εξηγήσει στο σώμα γιατί η (τότε) αξιωματική αντιπολίτευση δεν συναινούσε στο νομοσχέδιο που προωθούσε η κυβέρνηση της ΝΔ για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.
Σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί αλλά τα προβλήματα παραμένουν.
Οι Έλληνες της Αμερικής και της Αυστραλίας ακόμα στερούνται το δικαίωμα ψήφου στην πατρίδα τους.
Οι αλλοδαποί είναι πιθανόν να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου.
Για να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς χρειάζεται απλά να "περάσει" ένα νομοσχέδιο για την αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας, έστω με 151 ψήφους υπέρ.
Για να ψηφίζουν οι ομογενείς μας απαιτείται να υπερψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο με τη διευρυμένη πλειοψηφία 180 θετικών ψήφων.
Ελλαδικοί παραλογισμοί…
πηγη


Οι ελληνοπακιστανοί του Πασοκ....

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος που ικανοποίησε τις «σεξουαλικές» του ορέξεις πάνω σε μια ανήμπορη γριούλα έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές αρχές της Εύβοιας.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία σημειώθηκε..... σε ένα μικρό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα, όταν ένας αλλοδαπός (Πακιστανός), που δούλευε στο χωριό (δηλαδή που είχε «ενσωματωθεί στην κοινωνία μας» όπως λέει ο κυβερνητικός ψεύτης) εισέβαλε στο.. σπίτι της 95χρονης και τη βίασε.
Ο δράστης μπήκε από την πόρτα χωρίς να την παραβιάσει και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα, όπου εκείνη την ώρα η υπερήλικη γυναίκα κοιμόταν. Της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και τη βίασε. Αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι της δίχως να πάρει χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα . Μοναδικός στόχος του δράστη ήταν να βιάσει τη γιαγιά .

Στην περιοχή υπάρχουν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών κυρίως Πακιστανών και Ινδών και ήδη οι κάτοικοι ζητούνε από τις Αρχές ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
http://deltio11.blogspot.com/


Ξεσηκωθήτε πατριώτες ......

Φωνές υπέρ των μεταναστών από Έλληνες δεύτερης γενιάς μας αναγγέλει θριαμβευτικά το σημερινό Βήμα.
Πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών στη Ελλάδα ξεκίνησε ο Σύλλογος «Δορυφόρος», ο οποίος αποτελείται από Έλληνες δεύτερης γενιάς της Γερμανίας.
«Επιδιώκουμε να ξεπεράσουμε τον συναισθηματισμό και την περιχαράκωση της δυναμικής του Ελληνισμού και να εξετάσουμε με ρεαλιστικό τρόπο τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα ανοιχτά θέματα που μας αφορούν» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το Μόναχο, ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής, Έλληνας δεύτερης γενιάς, Κώστας Τάτσης.
Ποιος είναι ο Κώστας Τάτσης όμως;;Με ένα εύκολο google search φτάσαμε εδώ.
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/48167e3d-0109-4443-8146-1a0a3b3edef4
Ο Κωνσταντίνος Τάτσης γεννήθηκε στο Μόναχο στις 26 Ιανουαρίου του 1968, όπου και συνεχίζει να διαμένει. Κατάγεται από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και είναι απόδημος β' γενιάς. Φοίτησε στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Μονάχου. Στις πανελλαδικές εξετάσεις των ελληνοπαίδων εξωτερικού το 1985, πέτυχε στα ΤΕΙ και φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Νοσοκομείων.
Από το 1987 και για 10 χρόνια ασχολείται με τη γαστρονομία και από το 1997 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επιτόπιος υπάλληλος στον ΕΟΤ, στο Μόναχο.
Το 1983 εντάσσεται στην ΠΑΜΚ Μονάχου. Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου. Δυο χρόνια αργότερα εντάσσεται στη ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Μόναχο και το 1990 εκλέγεται Γραμματέας της Οργάνωσης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 1992 οπότε και εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας. Το 1996 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 2005. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Εθνικό Συμβούλιο και επανεκλέγεται στο 8ο Συνέδριο. Έκτοτε είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟ.
ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ'' ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ  ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.
ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More