3.6.10

Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα της!!!!!

Χαρά Νικοπούλου: Δεν υποχώρησε ούτε όταν δολοφόνησαν το αγέννητο παιδί της...!

Ψυχροί και ατιμώρητοι οι δολοφόνοι του αγέννητου παιδιού της Χαράς Νικοπούλου, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να τρομοκρατούν και να υπηρετούν τον εκτουρκισμό της Ελληνικής Θράκης. Οι πρακτορίσκοι της Άγκυρας, ξέσπασαν το μένος τους, ελέω της πλήρους ανυπαρξίας του ελληνικού κράτους, στην δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Έβρου. Ο λόγος της οργής των πληρωμένων τουρκοφρόνων ήταν η δράση της ελληνίδας δασκάλας, η οποία τιμώντας τον διδασκαλικό ρόλο που της ανέθεσε η πολιτεία, μάθαινε στους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριές της, στα πομακόπουλα της περιοχής, τον ελληνισμό...
Έπεσαν επάνω της τα κοράκια και οι μπράβοι, οι τρομοκράτες των πομάκων της περιοχής του Μεγάλου Δερείου και αφού την απείλησαν πολλές φορές, αφού προσπάθησαν να την διώξουν από το σχολείο που δίδασκε, αφού την συκοφάντησαν αλλά και αφού προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους γονείς των πομακόπουλων μαθητών με κάθε τρόπο (ακόμη και με άρνηση ταφής!!!), κατάλαβαν πως η μικρόσωμη αλλά με γενναιότητα χιλίων ανδρών δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, έπρεπε να αντιμετωπισθεί με διαφορετικό τρόπο. Όρμησαν και βιαιοπράγησαν εναντίον της και κατάφεραν να της σπάσουν το χέρι. Οι "άντρες" τουρκολάγνοι, έδειξαν την πυγμή τους σε μία γυναίκα, μία ελληνίδα που τιμούσε στην άκρη της Ελλάδας το λειτούργημά της αλλά και την ίδια την Ελλάδα. Όμως, οι καλοπληρωμένοι μπράβοι της Άγκυρας, δεν έσπασαν μόνο το χέρι της... Οι τουρκολάγνοι - τουρκόφρονες υπηρέτες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, εκείνη την ημέρα κατόρθωσαν κάτι χειρότερο. Δολοφόνησαν το αγέννητο παιδί της Χαράς Νικοπούλου!!!
Και συνεχίζουν -μέχρι και σήμερα- να παραμένουν ατιμώρητοι...!!!
Μα, ακόμη και τότε, αν και λύγισε, έμεινε όρθια και συνέχιζε να τους κοιτάζει στα μάτια, να αντιμετωπίζει τον μισανθρωπισμό και τον ανθελληνισμό τους. Η Χαρά Νικοπούλου στάθηκε όρθια επειδή έτσι έμαθε, επειδή έτσι πίστευε, επειδή έτσι έπρεπε...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, τουρκοτσολιάδες, που τρέχουν να εξασφαλίσουν ψήφους εκλογής τους σε αξιώματα...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους που υπηρετώντας την Παιδεία, σκοτώνουν τον ελληνισμό...
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους που κάνουν "τεμενάδες" στον κάθε Ερντογάν και στον κάθε ψευτομουφτή ή τούρκο πρόξενο της Άγκυρας...
Η Χαρά Νικοπούλου έχασε το σπλάχνο της μέσα από τα σπλάχνα της, αλλά στάθηκε εκεί που ελάχιστοι από εμάς θα είχαν την δύναμη να σταθούν...
Σε αυτή τη γυναίκα υποκλινόμαστε, επειδή γίνεται δασκάλα και για όλους εμάς, δείχνοντάς μας πως οφείλουμε να στεκόμαστε όρθιοι απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας κλέψουν την γη μας, την πατρίδα μας.
Η Χαρά, έχασε το αγέννητο παιδί της, αλλά κέρδισε τις καρδιές όλων μας, ενώ το πείσμα της και η εμμονή της στα ιδανικά της, στάθηκαν αιτία να την μισήσουν οι κρατούντες, οι κυβερνώντες αυτής της χώρας... και ιδιαίτερα οι πρόσφατοι πολιτικοί της προϊστάμενοι...
Η Χαρά αρνήθηκε στους πράκτορες της Τουρκίας την συνέχιση του έργου τους. Τους αρνήθηκε να κατέχουν Ελληνική γη ως τουρκική. Και για αυτή την άρνησή της πολεμήθηκε και το πλήρωσε με το πιό ακριβό τίμημα... αλλά δεν τους έκανε τη χάρη και συνέχισε να στέκεται απέναντί τους και να τους θυμίζει πως το χώμα που πατάει η ίδια, το Μεγάλο Δέρειο, τα χωριά της περιοχής και ολόκληρη η Θράκη είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας...
Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν τιμάει τα παιδιά της... Ευτυχώς, όμως, συνεχίζουν να υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες που τιμούν την Ελλάδα... Σε ευχαριστούμε Χαρά για το σκληρό -για εσένα- μάθημα που μας δίνεις...

kostasxan


Ξεπουλούν τον πλούτο της Ελλάδος μας, νύχτα θα φύγουν εάν προλάβουν....


  Διαλύουν την Ελλάδα - ΟΣΕ, ΕΥΑΠΣ, ΕΥΔΑΠ, αεροδρόμια στις πρώτες θέσεις των αποκρατικοποιήσεων

Η συνέντευξη θα δοθεί από τους υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας -Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων και Πολιτισμού-Τουρισμού. Ο ΟΣΕ, η ΕΥΑΠΣ, η ΕΥΔΑΠ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, η Λάρκο, τα καζίνο θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες θέσεις της λίστα με τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ σημαντικά οφέλη αναμένει η κυβέρνηση από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.
Το θέμα συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο και θα γίνουν ανακοινώσεις στις 14.00 σε συνέντευξη που θα δώσουν οι υπουργοί Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας και Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνο.


Οι σοσιαληστές!

Για δες κάτι... σοσιαλιστικές συμπτώσεις…

Ο Ντομινίκ Στρος Καν του ΔΝΤ είναι «σοσιαλιστής»

Ο Εχούντ Μπάρακ - ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ «σοσιαλιστής».

Ο Γ. Παπανδρέου είναι «σοσιαλιστής» και πρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς»

Edi Rama - Πρόεδρος "Σοσιαλιστικού" Κόμματος Αλβανίας (τους αρέσει να λέγονται και Αριστερά). Με εθνικιστικά κριτήρια που του υπέδειξαν οι Τούρκοι ακύρωσε την Ελληνοαλβανική συμφωνία της διευθέτησης των Χωρικών Υδάτων.

Τότε εγώ ποιός είμαι, ο ΛΕΝΙΝ !!!!!!!!!!!!!!!!
πηγή


Ας φαγωθούνε Τούρκοι και Εβραίοι για να ησυχάσουμε....

 

Αλλάζουν οι γεωπολιτικές ισορροπίες στη Μεσόγειο;

Την Κυριακή, το πολεμικό ναυτικό του Ισραήλ επιτέθηκε εναντίον της τουρκικής μη κυβερνητικής οργάνωσης που μαζί με μια μικρότερη πολυεθνική ομάδα που την ακολουθούσε, είχε σκοπό να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Το Ισραήλ είχε ζητήσει από τους Τούρκους να μην καταπλεύσουν απευθείας στη Γάζα αλλά σε γειτονικό λιμάνι του Ισραήλ όπου να ξεφορτώσουν τις προμήθειες και αυτές να μεταφερθούν εν συνεχεία στη Γάζα, αλλά η τουρκική ΜΚΟ αρνήθηκε και προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό. Το σπάσιμο του αποκλεισμού ήταν ο διακηρυγμένος στόχος της και το Ισραήλ είχε καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο πως θα την εμπόδιζε. Όταν ο Ισραηλινός στρατός προσπάθησε να συλλάβει τα πλοία και τους επιβάτες, οι Τούρκοι που επέβαιναν στο Mavi Marmara αντιστάθηκαν (όπως φαίνεται στο βίντεο του ισραηλινού στρατού). Οι Ισραηλινοί έκαναν χρήση των όπλων κατά του πλήθους και ακολούθησε αιματοχυσία.
Ο στολίσκος αποτελείτο από έξι πλοία που έπλεαν σε σχηματισμό στα διεθνή ύδατα, και στα οποία επέβαιναν εκτός από τους Τούρκους, ακτιβιστές από αραβικές χώρες από το Αλγέρι, η Μαλαισία την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Ιρλανδία.
Επικεφαλής του convoy ήταν το υπό τουρκική σημαία κρουαζιερόπλοιο Mavi Marmara που υπήρξε και το θέατρο της τραγωδίας. Επρόκειτο για αυτό που θα αποκαλούσαμε, αν επρόκειτο για μοίρα πολεμικών πλοίων, «διοικητόπλοιο».
Το πλοίο αυτό, μπορεί να φιλοξενήσει 1086 επιβάτες αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 16 ν,μ., και είχε ναυλωθεί από την από την τουρκική ΜΚΟ (İnsani Yardım Vakfı) «Ίδρυμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες» μια ισλαμική φιλανθρωπική οργάνωση που συστήθηκε το 1995 για να παράσχει βοήθεια στους μουσουλμάνους της Βοσνίας.
Το Ισραήλ έχει απαγορεύσει τη δράση της στο έδαφός του από το 2008 και την θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση και τροφοδότη της Χαμάς.
Επικαλείται μια μελέτη του Ινστιτούτων Διεθνών Σπουδών της Δανίας του 2006 που καταλόγιζε στην οργάνωση ότι κάτω από την ομπρέλα της φιλανθρωπίας επιδιώκει την επαφή μαχητών της τζιχάντ και τρομοκρατικών ομάδων.
Οι ναυλώσεις τέτοιων πλοίων, η οργάνωση μιας αποστολής 680 ανθρώπων και 10 χιλιάδων τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας, δεν είναι απλή υπόθεση.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας επισήμως αρνείται ότι η υποστηρίζει την συγκεκριμένη οργάνωση, όταν όμως στις 27 Απριλίου στη Δυτική Όχθη συνελήφθη από τις ισραηλινές αρχές ο Ιζμέτ Σαχίν, εκπρόσωπος της οργάνωσης, και κρατήθηκε είκοσι μέρες στην έδρα του ισραηλινού στόλου, ο Ταγίπ Ερντογάν, είχε καταδικάσει την κράτηση του Σαχίν χαρακτηρίζοντας το Ισραήλ «απειλή για την ειρήνη και τον ανθρωπισμό».
Είχε μάλιστα προαναγγείλει ότι «η Τουρκία συνεργάζεται με διάφορες χώρες για να αρθεί ο αποκλεισμός».
Ο αποκλεισμός αυτός έχει επιβληθεί από το 2007 αμέσως μόλις η Χαμάς κέρδισε τις εκλογές. Στην Γάζα ζουν σε σκληρές συνθήκες μισό εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που εξαιτίας του εμπάργκο αδυνατούν να επουλώσουν τις πληγές του πρόσφατου πολέμου.
Για όσους διαβάζουν την ιστορία μέσα από συμβολισμούς, όταν το Mavi Marmara έβγαινε από το Βόσπορο, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία), μεταφέροντας τους 580 από τους 680 επιβαίνοντες της αποστολής, η εικόνα μιλούσε μόνη της.
Το «αυτοκρατορικό μεγαλείο» της νηοπομπής συνιστούσε επικοινωνιακή επίδειξη δύναμης και θύμιζε περισσότερο σταυροφορία.
Το Ισραήλ επέλεξε να απαντήσει με χρήση στρατιωτικής ισχύος. Ο έλεγχος χάθηκε. Η περιπέτεια του πολυεθνικού στολίσκου βάφτηκε με αίμα. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πείσει ότι τα πλοία και οι επιβάτες αποτελούσαν απειλή για την ασφάλεια του. Δεν βρέθηκαν όπλα ούτε τρομοκράτες.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, «εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τους τραυματισμούς που προέκυψαν από τη χρήση βίας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στη διεθνή ύδατα εναντίον των πλοίων ανθρωπιστικής νηοπομπής με προορισμό τη Γάζα». Ήταν μια ήπια απόφαση.
Ο πρόεδρος Ομπάμα κράτησε ίσες αποστάσεις από τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου, ενώ ζήτησε «να πληροφορηθεί όλα τα πραγματικά περιστατικά, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν».
Αλλά στη Δύση η κοινή γνώμη είναι εναντίον του Ισραήλ και οι πολιτικοί είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στην κοινή γνώμη. Η τουρκική «ναυαρχίδα», Mavi Marmara, προσπάθησε να αποκόψει το Ισραήλ από τους δυτικούς του συμμάχους.
Η Τουρκία, επιζητεί τον τίτλο του υπερασπιστή του μουσουλμανικού κόσμου ενώ η στρατηγική της συμμαχία με το Ισραήλ φαίνεται να κλονίζεται, μπορεί και ανεπανόρθωτα. Δημιουργούνται νέα δεδομένα και για τη χώρα μας.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More