31.12.09

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Σας ευχόμεθα χρόνια πολλά με υγεία . Το 2010 ας είναι για όλους μας ένα έτος δημιουργικό  και εθνικά ελεύθερο . Να μη ξεχνάμε ότι θα πρέπει να αγωνισθούμε να γίνει  Δημοψήφισμα για τους μετανάστες.
Θα είμαστε και πάλι μαζί την Κυριακή 3-1-2010 .
Καλή Πρωταχρονιά

Νίκος Αγαπηνός .


εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣΚυκλοφορεί από τις 31-12-2009 .


Αποδομητές της ελληνικότητας


271209-ellasΑνατρέχοντας με τη μνήμη μας λίγα χρόνια πίσω, διακρίνουμε κάποια γεγονότα τα οποία σήμερα έχουν καταστεί σε τέτοιο βαθμό επικίνδυνα, έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρη η σχεδιασμένη κατασκευή τους. Άλλωστε, αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της προπαγάνδας, τα γνωστά «κατά συνθήκην ψεύδη».
Έτσι λοιπόν θυμόμαστε καθαρά, το lobby των «εκσυγχρονιστών» το οποίο έκανε την εμφάνισή του στην δημόσια ζωή περίπου το 1996.
Παθιασμένοι ανθέλληνες, άθεοι, και φορείς εθνομηδενιστικών θέσεων, οι οποίες αναμφίβολα αγγίζουν τα όρια της παρανοϊκής ψύχωσης, εφ' όσον είναι σαφές το ότι να μισεί κάποιος την πατρίδα του αγγίζει τα όρια της ψύχωσης. Αυτή η περίεργη elite αρχικά έκανε την εμφάνιση της ως μια μειοψηφία πανεπιστημιακών καθηγητών, έπειτα δημοσιογράφων και λοιπών «διανοουμένων» και συνεχίζεται ως τις μέρες μας με μια πρωτοφανή εξάπλωση σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Από την εκπαίδευση μέχρι τον πολιτισμό, και από την πολιτική μέχρι την ενημέρωση. Η μόδα των «εκσυγχρονιστών» πολύ γρήγορα έγινε μια σύφιλη η οποία εξαπλώθηκε στον πολιτικό κόσμο. Σε συνεργασία με εκδότες και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να έχουν υπό τον έλεγχο τους τα δυο σημαντικότερα κομμάτια για την διαμόρφωση της κοινωνίας, την εκπαίδευση και την ενημέρωση. Όλους αυτούς τους χώριζαν κατά περιόδους οι φιλοδοξίες, αλλά τους ένωναν αναμφίβολα πάντοτε τα συμφέροντα.
Ένας ολόκληρος εσμός καθηγητών πανεπιστημίου, δημοσιογράφων και πολιτικών, υπό την σαφή και ξεκάθαρη πλέον καθοδήγηση ξένων κέντρων αποφάσεων, κατάλαβαν κάπου στα 1996 πως η βιομηχανία του «εκσυγχρονισμού» θα είναι εκείνη η οποία όχι μόνο θα τους πλουτίσει χωρίς όρια, αλλά και θα τους ανοίξει τις πύλες της εξουσίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τότε η ελληνική κοινωνία, χαρακτηριζόταν από συγκεκριμένα παραδοσιακά, αν θέλετε ακόμη και συντηρητικά, χαρακτηριστικά, τα οποία οριοθετούσαν την δομή, την ηθική, την συνείδηση του συνόλου σχεδόν των Ελλήνων.
Το 1996 χαρακτηρίζεται ως το σημείο εκκίνησης όλων αυτών των δεινών τα οποία σήμερα βιώνουμε, σε αυτό το άθλιο προτεκτοράτο της Ανατολής. Από τους μαθητές του 1996 οι οποίοι πρώτοι απ' όλους δέχτηκαν την προπαγάνδα του πολυπολιτισμού, της ισότητας, των «δικαιωμάτων», του αντιρατσισμού κτλ, στελεχώνονται σήμερα σε μεγάλο βαθμό οι ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρείες marketing, ένας από τους πολιορκητικούς κριούς της παγκοσμιοποίησης. Οι νεαροί καθηγητές εκείνης της εποχής είναι σήμερα οι πανεπιστημιακοί προπαγανδιστές του ανθελληνισμού, και τα στελέχη των ΜΚΟ, των υπουργείων, και του συνόλου σχεδόν των δημοσίων οργανισμών. Και τέλος οι πανεπιστημιακοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, η «πρώτη μαγιά» του εκσυγχρονισμού, είναι σήμερα υπουργοί και βουλευτές, είναι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων εκδοτικών συγκροτημάτων, ή κατέχουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι είναι «επιφορτισμένοι» από τα πολυεθνικά αφεντικά τους με την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Αλλά και αυτό ακόμη το γεγονός του 1996 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρθενογένεση, όπως άλλωστε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς διαβάζοντας το κατατοπιστικό άρθρο του Δημήτρη Παπαγεωργίου στο τεύχος 19 του Patria, αναφορικά με την ιστορία του think tank της «πολιτικής ορθότητας» και την περιβόητη «Frankfurt Schule». Απλά την συγκεκριμένη εποχή βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Και αν τότε ήταν μια μειοψηφία, η οποία εν πολλοίς χαρακτηριζόταν ως «διανόηση», «εναλλακτική πρόταση» και «διαφορετική γνώμη», πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε μια τερατώδη βιομηχανία αποδόμησης της ελληνικότητας. Αποδόμησης η οποία συνίσταται τόσο στην αλλοίωση των βασικών ηθικών και αξιακών αρχών του μέσου Έλληνα, αλλά και κάτι ακόμη βαθύτερο: στην αλλοίωση και μετάλλαξη της ελληνικής συνείδησης.
Τι αλήθεια μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν την εφιαλτική κατάσταση; Αναμφίβολα το οικονομικό κέρδος είναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα. Όχι μόνο τα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά τα οποία έχουν διατεθεί όλα αυτά τα χρόνια προς ΜΚΟ, οργανισμούς, σωματεία, προγράμματα, και πανεπιστήμια, από τον κρατικό προϋπολογισμό, την ΕΕ και άγνωστες πηγές, αλλά και κάτι ακόμη σημαντικότερο, ίσως και τρομακτικό. Το γεγονός πως οι αποδομητές της ελληνικής κοινωνίας, κατάφεραν να καταστήσουν πολύ γρήγορα σαφές σε όλους τους επίδοξους να ασχοληθούν με την δημόσια ζωή, πως δεν θα έχουν καμία θέση σ' αυτήν εάν δεν ακολουθήσουν την συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο, όπου όποιος δεν συμμορφώνεται με την εύνοια του ισχυρού αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει δάσκαλος σε σχολείο ο οποίος δεν θα υμνεί τον αντιρατσισμό και τον πολυπολιτισμό. Δεν μπορεί να υπάρξει καθηγητής σε πανεπιστήμιο ο οποίος θα μιλάει για την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού. Δεν μπορεί να υπάρξει δημοσιογράφος ο οποίος να μην εντάσσεται σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ενημέρωσης και λεκτικών αναφορών.
Κόντρα σε όλους και σε όλα, οφείλουμε να σταθούμε απέναντί τους, αν δεν θέλουμε να λέγεται μελλοντικά στην γεωγραφία ότι «εδώ υπήρξε κάποτε η Ελλάδα».
Ευάγγελος Χ. Χανιώτης


Αλβανία χώρα προέλευσης ναρκωτικών .

Η Αλβανία εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή προέλευσης ναρκωτικών στην Ελλάδα


Αθήνα- Η Αλβανία εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή προέλευσης ναρκωτικών στην Ελλάδα, ενώ η Τουρκία είναι η χώρα από την οποία κυρίως εισάγεται σημαντική ποσότητα ηρωίνης, όπως αναφέρεται στην ετήσια Έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών για το 2008 που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ειδικότερα, από την Αλβανία προέρχονταν το 10,22% της συνολικής ποσότητας ηρωίνης που κατασχέθηκε, το 8,70% της κοκαΐνης και το 69,32% της ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης το 41,51% της ηρωίνης προερχόταν από την Τουρκία. Στην ίδια έκθεση επισημαίνεται ότι η Τουρκία «βρίσκεται στον κεντρικό άξονα της βαλκανικής οδού διέλευσης και η ηρωίνη είτε εισάγεται απευθείας από τη γειτονική χώρα είτε προωθείται βορειότερα προς τη Βουλγαρία και την πΓΔΜ, για να καταλήξει τελικά στη χώρα μας μέσω της Αλβανίας».


Επίσης σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης «οι αλβανικές εγκληματικές οργανώσεις είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης στη χώρα μας». Την ίδια στιγμή οι Ελληνες που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους ομάδες συνεργάζονται στενά με προμηθευτές τους από την Τουρκία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Ακόμη, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για το 2008, τις διωκτικές αρχές απασχόλησαν συνολικά 12.163 υποθέσεις και συνολικά κατηγορήθηκαν 16.196 άτομα εκ των οποίων τα 3.253 για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Όσον αφορά τις κατασχέσεις, το 2008 σε σχέση με το 2007 παρουσιάστηκε μείωση 76,02% στην κοκαΐνη, 32,93% στην ακατέργαστη κάνναβη και 85,23% στα δισκία ecstasy, ενώ σημειώθηκε αύξηση 70,46% στην ηρωίνη. Αναφορικά με τους θανάτους που καταγράφηκαν το 2008 υπήρξε μείωση 16,54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Ο αιμοδότης .......

Αιμοδότης της Αλβανικής οικονομίας οι Ελληνικές τράπεζες

Την πεποίθηση πως οι ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην αλβανική αγορά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της αλβανικής οικονομίας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα.
"Με τη χορήγηση δανείων και άλλων υπηρεσιών, οι ελληνικές τράπεζες αναδείχθηκαν σε σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της οικονομίας", υπογράμμισε ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Εγκαινιάζοντας το υπερμάρκετ "Megatek" στα Τίρανα, το οποίο κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από τις τράπεζες "Tirana Bank" και "Alpha Bank", ο κ. Μπερίσα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδυτών.
Στο "Megatek" θα απασχοληθούν τουλάχιστον 500 άτομα, ανέφερε ο κ. Μπερίσα και πρόσθεσε πως με την κατασκευή εμπορικών κέντρων, όπως το "Megatek", δίνεται ώθηση στην απασχόληση.
Το "Megatek" κατασκευάστηκε σε έκταση 150.000 τ.μ., κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Τίρανα - Δυρράχιο και το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του διαμορφώνεται στο ποσό των 40 εκατ. ευρώ.
axiaplus.gr


ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...


Η ανθρώπινη ζωή απαξιώνεται. Μαζί της και η κοινωνία… ο ανθρωπισμός… η καθημερινότητά μας.


Φόρτωσαν δεκάδες βάσανα αυτό το λαό.
Έκλεψαν τον ιδρώτα του…
Λήστεψαν τον κρατικό κουμπαρά που είχε για τα γεράματά του…
Τον εκδικούνται για ότι κατάφερε με κόπο και με αίμα να αποκτήσει και τον αναγκάζουν να φτύσει αίμα γιατί δανείστηκε να πάρει ένα σπίτι ή ένα ανθρώπινο αυτοκίνητο.


Τον θέλουν τιποτένιο, εξαθλιωμένο, χωρίς περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

Τώρα επιχειρούν με ψευδολογήματα και εκβιασμούς να του φορτώσουν τον νταβατζή εισβολέα στην καθημερινότητά του, τη μπούργκα στη ζωή, το φόβο στη γειτονιά του, τον όλεθρο στην κοινωνία.Τα ψευτοχαμόγελα της Αλ Σαλέχ δεν ξεγελάνε κανέναν καθάρματα.

Αυτή την κοινωνία δε θα σας την παραδώσουμε.Εσείς θα πρέπει ν αναζητήσετε άλλη κοινωνία γιατί αυτή που βιάζετε…

Και θα σας μισήσει… Και θα σας στείλει πίσω από κει που ήρθατε


Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.

Για να καταλαβαινόμαστε.Εχθρός αυτή τη στιγμή δεν είναι οι λαθρομετανάστες αλλά η νέα τάξη πραγμάτων και οι ελλαδίτες πολιτικοί φερέφωνα τους.
Απευθυνόμαστε σε άντρες σαν εμάς συνειδητοποιημένους πατριώτες και όχι στους οπαδούς του Ρουβά αν και η κίνηση απευθύνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία.
Δεν περιμένουμε βέβαια άμεση ανταπόκριση από κανένα εκφυλισμένο Έλληνα αλλά από μερικές δεκάδες χιλιάδες ψυχωμένους.
Δεν διεκδικούμε στέφανο ηθικής ούτε είμαστε υπόδειγμα τέλειου ανθρώπου ούτε θέλουμε να το παίξουμε ηγέτες, αλλά κάνουμε μία προσπάθεια και θέλουμε βοήθεια από όλους όσους μπορούν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο.
Αφήστε τον κακό εαυτό σας έξω και πλαισιώστε την κίνηση.
Οι λαθρομετανάστες όσο και αν δεν φταίνε είναι άμεσος κίνδυνος διότι καθοδηγούνται.
Βασικός αντίπαλος αυτή τη στιγμή ,είναι οι πουλημένοι πολιτικοί, εάν αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση θα μπορέσουμε να φτιάξουμε όλα τα υπόλοιπα.
Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.Μετά το ΚΚΕ τσουπ εμφανίστηκε και ο ΣΥΝ..Παραλήρημα..γελάνε και τα μουστάκια τους.
«Τα στοιχειώδη και αυτονόητα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές συναντούν τη λυσσαλέα αντίδραση ακραίων αντιδραστικών κύκλων της πολιτικής μας ζωής», παρατηρεί ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, Π. Σκουρλέτης και καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των «ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών».«Η κυβέρνηση οφείλει, όχι μόνο να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών ακυρώνοντας ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά πρέπει να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Η ελληνική κοινωνία, στο μεγαλύτερό της μέρος, έχει αποδείξει ότι αποδέχεται και μπορεί να συμβιώνει με τους μετανάστες συνανθρώπους μας», συμπληρώνει ο κ. Σκουρλέτης και καταλήγει «Η χώρα μας δεν μπορεί να παραμένει ουραγός στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής».

Σχόλιο.. Eνας ένας εμφανίζονται οι ανθέλληνες και προκαλούν και τον λαό..Αποκαλώντας τους Έλληνες που δεν γουστάρουν στην τελική να γίνει η χώρα μας ανοιχτή κοινωνία τύπου ,μπένετον,φασίστες και ρατσιστές..
Όχι ρε μάγκες,εμείς λέμε όχι και δεν είμαστε φασίστες ούτε ακροδεξιοί.Αλλά δεν είμαστε ούτε και κωλοτούμπες όπως είστε εσείς που από την μία βρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τις καπιταλιστικές ευρωπαϊκές χώρες και την φασιστική ιμπεριαλιστική Αμερική, και από την άλλη μας λέτε γιατί δεν γινόμαστε όπως αυτοί..Ουστ λαμόγια...
Ούτε μια φορά ρε δεν πήγατε να φωνάξετε για αυτά που έχουν κάνει οι αλλοδαποί φίλοι σας στην Ελλάδα..Ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης αποκάλεσε τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών και όπλων.
Πήγατε ποτέ στην Ομόνοια να δείτε τι έχουν φτιάξει οι φίλοι σας?
Γιατί δεν είναι όλοι οι μετανάστες όπως θέλετε να τους παρουσιάσετε εσείς.
Ανάμεσα τους είναι εγκληματίες που μπροστά τους οι Έλληνες κακοποιοί είναι παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Και μόλις τους πίανει η αστυνομία και αντιστέκονται,αρχίζετε αμέσως τις διαμαρτυρίες για ρατσιστικές επιδρομές αστυνομικών κατά των φτωχών και άμοιρων λαθρομεταναστών.
Ακόμα και το σπίτι του Αλαβάνου διέρρηξαν και από την ντροπή του βγήκε την επομένη και το διέψευσε..
Γελάει ο κόσμος μαζί σας.
Έχετε μείνει εσείς,και καμιά πεντακοσαριά άτομα που τους περιφέρετε από περιοχή σε περιόχη για αγανακτισμένους κατοίκους.
Τι να πρωτοθυμηθώ..Μέχρι και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού βάλατε κόσμο να το σταματήσετε λόγω κορμοράνων,και μόλις άρχισαν οι γιούχες από τους οπαδούς του ΠΑΟ κάνατε κωλοτούμπα πάλι και το γυρίσατε στο εμπορικό του Βωβού..

Μετά σας έφταιγαν οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα,μετά ο παπάς απο την Αγ.Κωνσταντίνου,μετά το κόμμα σας κλπ κλπ.Πάντα κάποιος πρέπει να σας φταίει..
Τέλος....
Τις ανακοινώσεις αυτές που βγάζετε,να πάτε πρώτα να τις δώσετε στα χιλιάδες θύματα Έλληνες των εγκληματικών πράξεων των φίλων σας λαθρομεταναστών...Από περιοχή σε περιοχή και χωριό σε χωριό.
Να δείτε και πόσο φασίστες είναι στην τελική οι Έλληνες ..
 
http://eglimatikotita.blogspot.com


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More