27.2.10

Να μην ξεχνάμε τον Δημήτρη !!!!!!


Τα κάγκελα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη είναι τίτλοι τιμής για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .
.


Έτος Μάντακα !!!!!



280210-postermantakasΣυμπληρώνονται φέτος 35 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του εθνικιστή Έλληνα φοιτητή εθνικιστή Μίκη Μάντακα στην Ρώμη στις 28 Φεβρουαρίου του 1975. Με αφορμή την επέτειο αυτή το περιοδικό «Patria» θα πραγματώσει μία σειρά από πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του γεγονότος στην Ελλάδα καθώς είναι τουλάχιστον απαράδεκτο στην χώρα καταγωγής του Μίκη, η θυσία του να μην είναι γνωστή πέρα από ένα περιορισμένος κύκλο ανθρώπων του «χώρου».

Ρώμη 28 Φεβρουαρίου 2010
Στο καθιερωμένο μνημόσυνο που διοργανώνουν οι Ιταλοί Συναγωνιστές του Μάντακα και στην πορεία που θα λάβει χώρα με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από τη δολοφονία του, θα παραστεί πολυπληθής αντιπροσωπεία Ελλήνων, μετά την σχετική πρωτοβουλία του Patria.

Αθήνα 3 Μαρτίου 2010Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την πολιτική δολοφονία του Μίκη Μάντακα και την αριστερή τρομοκρατία στην Ιταλία της εποχής εκείνης.
Για το θέμα και γενικότερα για το πολιτικό κλίμα της εποχής εκείνης στην Ελλάδα και στην Ιταλία θα μιλήσουν οι Κωνσταντίνος Πλεύρης, Σπύρος Σταθόπουλος, Θεόδωρος Καραμπέτσος και Ρομπέρτο Φιόρε. Την συζήτηση θα συντονίσει ο εκδότης του «ΕΚ» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
Τετάρτη 3 Mαρτίου 7.00 μ.μ. ξενοδοχείο President [Λ. Κηφισσίας 43, Αθήνα]
Παράλληλα θα γίνει προβολή ανεκδότου τηλεοπτικού και φωτογραφικού υλικού της εποχής καθώς και video της φετινής πορείας.


Δράσεις παντού «Οι ιδέες δεν πεθαίνουν»Με το κεντρικό αυτό σύνθημα θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, δράσεις που θα προβάλλουν το πραγματικό νόημα της υπόθεση Μάντακα. Αφισοκολλήσεις, ανάρτησεις πανό, ακτιβισμοί...


Και τί έχουμε ακόμη να πληρώσουμε!!

Το "μεγάλο ατόπημα " του Παπανδρέου το πληρώνει η Ελλάδα και ο λαός της!

Δεν εκτίμησε έγκαιρα το μέγεθος της κρίσης!



Μπορεί να μη δηλώνει όνομα, αλλά τα είπε όλα
Και ακόμα περισσότερα αποκάλυψε ο συνεργάτης του Κ. Σημίτη Γιάννης Στουρνάρας
Ο συνομιλητής του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters  (To pull Greece out of a fiscal crisis that has shaken the European Union, Prime Minister George Papandreou will have to overturn part of his free-spending late father's political legacy),.προτίμησε την ανωνυμία, δηλώνοντας απλώς «φίλος του πρωθυπουργού». 
Και έχει δίκιο, αφού οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι ο Γ. Α. Παπανδρέου έχει απαγορεύσει αυστηρά σε φίλους, συγγενείς και στενούς συνεργάτες να συναντούν ακόμα και πρόσωπα τα οποία συναντούσαν συχνά. 
Οι δύσκολες αποφάσεις που καθημερινά καλείται να πάρει δεν δίνουν την πολυτέλεια των ψιθύρων και των διαρροών όταν δεν εντάσσονται σε μία μεθοδευμένη κομματική προπαγάνδα. 
Ο ανώνυμος φίλος του πρωθυπουργού, λοιπόν, είπε, και αυτό έκανε το γύρο του κόσμου: 
«Γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος ότι η ιστορία τον αναγκάζει να προβεί σε μια πράξη ιδεολογικής και πολιτικής πατροκτονίας». 
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρεται στις περιόδους διακυβέρνησης του Ανδρέα ΠαπανδρέουΓιώργος Παπανδρέου. και αντιπαραθέτει την πολιτική του με τα μέτρα που καλείται να λάβει ο
Μάλιστα, το Reuters υποστηρίζει ότι σε συζητήσεις τους στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του Νίκος, απορρίπτουν τους χαρακτηρισμούς ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί ένα σύγχρονο «βασιλιά Οιδίποδα», που –όπως και στην τραγωδία του Σοφοκλή– είναι καταδικασμένος να σκοτώσει τον πατέρα του. Στο ίδιο δημοσίευμα παρατίθενται και δηλώσεις του προέδρου του ΙΟΒΕ, Γιάννη Στουρνάρα, που επισημαίνει ότι ο Γ. Α. Παπανδρέου καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος της δημοσιονομικής κρίσης.
(Σημείωση δική μας, του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Απεναντίας την προκάλεσε την κρίση και την εκτράχυνε! Διαβάστε εδώ!)
«Το καταλαβαίνει τώρα, αλλά θα είχαμε αποφύγει πολλά προβλήματα αν είχε δράσει εγκαίρως, με το που ανέλαβε την κυβέρνηση τον Οκτώβριο», τονίζει ο κ. Στουρνάρας.
Εδώ, βέβαια, δημιουργείται μείζον πολιτικό πρόβλημα, αφού ο γνωστός καθηγητής, τραπεζίτης και στενός συνεργάτης του Κ. Σημίτη, δεν λέει κάτι διαφορετικό από τον… αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντ. Σαμαρά!
Λέει ότι ο Γ. Α. Παπανδρέου έκανε αυτό που απαγορεύεται να κάνει ένας πρωθυπουργός. Καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος της δημοσιονομικής κρίσης.
Αν λειτουργούσαν τα ανακλαστικά του φθαρμένου πολιτικού μας συστήματος, αυτό θα ήταν λόγος άμεσης παραίτησης ή απομάκρυνσης του αρχηγού της πλειοψηφίας της Βουλής από αυτή τη θέση.
Δυστυχώς, όμως η διαφθορά, η διαπλοκή και η συσκότιση δεν επιτρέπουν να χυθεί φως σε ευθύνες και υπεύθυνους. 
Αυτό είναι το μείζον πολιτικό μας πρόβλημα.


Να πάνε να .........

Η ψυχολογική σημασία τού κοψίματος τού 14ου μισθού. Πρέπει να σπάσει ο τσαμπουκάς τού ελληνικού λαού....

Οπως έχουμε ήδη πεί η απόφαση γιά τήν διάσωση τής Ελλάδας απο τήν Γερμανία έχει ήδη ληφθεί...
Μάλιστα αυτό δέν έγινε χθές αλλά είναι υπόθεση αρκετών ημερών...
Στήν πραγματικότητα (παρά τίς παπαριές πού λέγονται) ποτέ δέν υπήρξε άλλο σενάριο...
Τά περί ΔΝΤ καί βοήθειας απο τήν Αμερική θα σήμαινε γιά τη χώρα ένα σάλτο μορτάλε καί αλλαγή τής βασικής στρατηγικής τής χώρας η οποία ισχύει απο τήν δεκαετία τού 70 (Καραμανλής) καί θέλει την Ελλάδα να ζεί με δανεικά απο τήν Ευρώπη και να παρακαλάει για τα εθνικά τούς Αμερικανούς (εφόσον λόγω τής ανικανότητας τών ελλήνων πολιτικών δέν μπορεί μόνη της να σταθεί στα πόδια της) ...

Αρα ποτέ δέν τέθηκε θέμα ως πρός αυτό....
Ποτέ δέν ήταν μιά επιλογή...
Τό θέμα πού τέθηκε όμως ήταν με ποιές προυποθέσεις οι Γερμανοί (και οι υπόλοιποι) θα διέσωζαν την Ελλάδα...
Νά πούμε εδώ ότι τό θέμα δέν είναι αμιγώς οικονομικό αλλά πολιτικό - ψυχολογικό...
Οι Γερμανοί καί οι υπόλοιποι φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν ένα μάθημα στον ελληνικό λαό ωστε να μην ξανακάνει τα ίδια...
Αυτό το κάνουν διότι ξέρουν αυτό πού γνωρίζουμε όλοι εμείς οι Ελληνες...
Οτι οι ελληνες πολιτικοί είναι διεφθαρμενοι καί ανίκανοι...
Πρόκειται για τούς πιό ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς παγκοσμίως (στόν πολιτισμένο κόσμο)....

Συνάντηση Γιώργου-Μέρκελ στις 25 Μαρτίου στο Βερολίνο

Μέ αυτήν την έννοια οι Ευρωπαίοι θέλουν να πείσουν τον ελληνικό λαό απευθείας ότι μέχρι τώρα έκανε λάθος...
Για το σκοπό αυτό ψάχνουν μέτρα τα οποία θα πονέσουν όχι απλά οικονομικά (πού είναι δεδομένο) αλλά και ψυχολογικά...

Γιά παράδειγμα τα λεφτά απο τον 14ο μισθό θα μπορούσαν να τα βρούν κόβοντας κιάλλο τα επιδόματα...
Η κυβέρνηση τούς πρότεινε να μειώσει τούς μισθούς οικονομώντας περισσότερα λεφτά αλλά να μην το ονομάσουν κόψιμο τού 14ου μισθού....
Δηλαδή να μείνουν οι μισθοί 14 έστω και αν πρακτικά λόγω τών μειώσεων έχει κοπεί ο 14ος αλλά και ο 13ος ήδη...
Ομως φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι επιμένουν στην ψυχολογική διάσταση τού κοψίματος τού 14ου μισθού....
Θέλουν με απλά λόγια να σπάσουν τον τσαμπουκά τού ελληνικού λαού ή αλλιώς να τον συνετίσουν ωστε να μην επαναληφθούν τα ίδια όταν σέ λίγο τα (δανεικά) λεφτά αρχίσουν να έρχονται ξανά....


Τσίπρας ο σοσιαληστής !!!!!

Φιλοκυβερνητικό ΛΑΟΣ, ειρωνεία Τσίπρα 

 

 

«Δεν προσχώρησε ο Καρατζαφέρης στον σοσιαλισμό, αλλά εσείς στη βαρβαρότητα» ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Oι επαναλαμβανόμενες αβρότητες ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΛΑΟΣ προκάλεσαν χθες στη Βουλή αιχμηρά σχόλια από τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα. Παρά ταύτα, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «υπεύθυνη» τη στάση που τηρεί ο κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ζήτημα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

«Εχετε βρει απρόσμενη υποστήριξη στην πολιτική σας από τον κ. Καρατζαφέρη» ανέφερε αναπτύσσοντας ερώτηση στο πλαίσιο της «Ωρας του Πρωθυπουργού» ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, αφού υπενθύμισε τα εύσημα που επεφύλαξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προς τον υπουργό Εργασίας κ. Α.
Λοβέρδο, αλλά και τη συμφωνία του με ανακοινώσεις της κυβέρνησης για ζητήματα όπως ο «επαναπατρισμός» κεφαλαίων και η προοπτική κατάργησης του 14ου μισθού, πρόσθεσε δηκτικά: «Και επειδή σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει προσχωρήσει ο κ. Καρατζαφέρης στις σοσιαλιστικές ιδέες, κοιτάξτε μη τυχόν και έχετε προσχωρήσει εσείς στη βαρβαρότητα με την πολιτική σας».

Ο Πρωθυπουργός απέφυγε να σχολιάσει τις αναφορές του Τσίπρα στο «φλερτ» της κυβέρνησης με τον ΛΑΟΣ και περιορίστηκε να αντικρούσει την αναφορά του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ εφαρμόζει ίδια πολιτική με εκείνη της ΝΔ, καταλογίζοντάς του «διάθεση ισοπέδωσης». Αντιθέτως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντεπετέθη στον κ. Τσίπρα, λέγοντας αρχικώς ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον Πρωθυπουργό όπως τον Κόναν τον Βάρβαρο «με μπόντι μπίλντινγκ, σπαθί και ρόπαλο» για να προσθέσει αμέσως μετά: «Εν πάση περιπτώσει, κάθε μέρα κατανοώ όλο και περισσότερο την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Αλαβάνος, με αυτά που ακούω από τον κ. Τσίπρα. Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Αλαβάνος κοντεύει να πέσει σε κατάθλιψη από τις επιλογές τις οποίες έχει κάνει».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την κυβερνητική προσπάθεια, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Σαφώς και δεν είμαι Σοσιαλιστής, είμαι πατριώτης» και «όταν η πατρίδα βρίσκεται σε έναν τεράστιο κίνδυνο δεν προσφέρουμε τίποτε με το να καθόμαστε απ΄ έξω και να πετάμε πέτρες στην τζαμαρία».

Πρόσθεσε ότι ανάλογη προσπάθεια να συμβάλει με ιδέες και σκέψεις έκανε και πέρυσι που ήταν πρωθυπουργός ο κ. Κ.Καραμανλής , «ο οποίος κώφευε», όπως είπε για να καταλήξει: «Δεν φταίω εγώ αν έχει καλύτερα αφτιά ο κ. Καραμανλής από τον κ. Παπανδρέου».


Και παντελόνια θα κατεβάσουμε και κ... θα στήσουμε!

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ


"Θα πω στον επίτροπο να στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό!"

Οι διάλογοι των ελεγκτών με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτουν πώς μας αντιμετωπίζουν οι Βρυξέλλες

Ενα ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το απαξιωτικό ύφος και την προσβλητική συμπεριφορά που επιφύλαξαν οι ευρωπαίοι ελεγκτές προς τα στελέχη των υπουργείων τα οποία επιθεώρησαν πρόσφατα αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα». Επιχειρώντας να καταστήσουν σαφές ότι πλέον το ελληνικό κράτος διοικείται από τις Βρυξέλλες, οι κοινοτικοί υπάλληλοι που επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Εσωτερικών ζήτησαν από τους γενικούς γραμματείς με τους οποίους συναντήθηκαν να πειθαρχήσουν άμεσα στις εντολές τους, προειδοποιώντας τους μάλιστα ότι σε διαφορετική περίπτωση «θα πουν του επιτρόπου να γράψει επιστολή στον Πρωθυπουργό» !

Ο ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


του ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συζήτησης αυτής, οι κοινοτικοί υπάλληλοι κατηγορούν την Ελλάδα ότι διασπάθισε κονδύλια του Προγράμματος Διοικητικής Μεταρρύθμισης 2007-2013, ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ, υπονομεύοντας το έργο, το οποίο κινδυνεύει τώρα με ακύρωση.

«Δεν έχετε συναίσθηση σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα σας» επαναλάμβανε καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνάντησης ο προϊστάμενος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σεσίλιο Ορέλιο, απευθυνόμενος σε πέντε γραμματείς των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομίας και Δικαιοσύνης ( Εφη Μπεργελέ, Στ. Γκρίτζαλη , Ν. Γεωργαράκη, Θ. Τσέκο ), στη σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών κυρία Κλαουδάτου και σε μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Διοικητικής Μεταρρύθμισης. «Θέλω να που πείτε τώρα πού πήγαν τα λεφτά μου» έλεγε με οργίλο ύφος, αφήνοντας παράλληλα υπόνοιες για σκάνδαλα γύρω από τη διαχείριση του Προγράμματος.

O προϊστάμενος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απειλούσε μάλιστα τους παρισταμένους ότι θα ζητήσει από τον επίτροπο να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ζητώντας ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας. «Σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, την εφαρμογή των οποίων πρέπει να παρακολουθώ ως κοινοτικός υπάλληλος» , είπε, «πρέπει να απαντήσετε για την επιτάχυνση του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση ως τις 15 Μαρτίου 2010. Αν ως τις 30 Μαρτίου δεν έχω ικανοποιηθεί θα ζητήσω από τον επίτροπο να γράψει στον Πρωθυπουργό σας ότι δεν υπάρχει πρόοδος».

Ο πορτογάλος προϊστάμενος της Επιτροπής, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συνάντησης τα οποία έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα», επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση διότι το Πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης. «Στο μέλλον», του είπε, «στις αναφορές για την πρόοδο του Προγράμματος Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πρέπει να αναφέρεστε και στο ΠΣΑ επειδή, σύμφωνα με το έγγραφο που υποβάλατε στην ΕΕ, αυτό περιέχει και το αναθεωρημένο Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και όχι για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η οποία αποτελεί εργαλείο για τη συνολικότερη μεταρρύθμιση της διοίκησης». «Τι γίνεται με τα έργα-σημαίες;» ρωτούσε ο κ. Ορέλιο, ο οποίος μιλούσε συνήθως και εκ μέρους των τεσσάρων ακόμη ελεγκτών που μετείχαν στη συνάντηση. «Μην έλθετε σε πέντε μήνες και μας πείτε ότι θα τα αλλάξετε. Λέτε ότι θα αντικαταστήσετε το έργο για τα Κέντρα Τεκμηρίωσης και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησηςαλλά δεν γνωρίζετε με τι, ούτε μπορείτε να αναφέρεστε σε δράσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου». «Υπάρχει αντίφαση σε αυτά που λέτε» τόνιζε στους παρευρισκομένους χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Και όταν του παρατηρήθηκε ότι η συνάντηση δεν μπορεί να συνεχιστεί σε αυτό το ύφος και ότι το κλίμα που μεταφέρει είναι εχθρικό προς τη χώρα μας, ο προϊστάμενος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε σαρκάζοντας: «Θέλετε να σας μιλήσω ευγενικά. Ωραία λοιπόν. Πέστε μου, δημιουργείτε ή όχι πρόβλημα αξιοπιστίας;».

Προς επίρρωση μάλιστα των... ισχυρισμών του, ο κοινοτικός ελεγκτής κάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης να του απαντήσουν σε συγκεκριμένα παραδείγματα: «Από τη μία “απεντάσσετε” το έργο για τα Κέντρα Τεκμηρίωσης και από την άλλη η πολιτική που παρουσιάζετε είναι προς την κατεύθυνση της υποστήριξης του στρατηγικού σχεδιασμού» τόνιζε. «Από τη μία έχετε σύμβουλο τον ΟΟΣΑ και από την άλλη δεν δίνετε προτεραιότητα στις συστάσεις του». «Μιλάτε για νέα αξιολόγηση και κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και δεν έχετε σχεδιάσει ούτε πρόγραμμα κινητικότητας ούτε πρόγραμμα εκπαίδευσης των προϊσταμένων για το πώς θα διεξάγονται οι αξιολογήσεις». «Μιλάτε για αναθεώρηση του Προγράμματος σε επίπεδο ειδικού στόχου ενώ δεν υπάρχει ανάγκη». «Μιλάτε για λίγους ενδιαφερόμενους δικαιούχους και δεν μας λέτε τι κάνατε για την ενεργοποίηση και πληροφόρηση των υφιστάμενων δικαιούχων». «Κάντε μας πρόταση ποιους δικαιούχους θέλετε να αλλάξετε και γιατί». «Πείτε μας ποια υπουργεία καθυστερούν και δεν θέλουν να μπουν στο Πρόγραμμα».



Σε λίγο όλοι οι Έλληνες θα είναι άνεργοι!!!!





 

 

 

Με εντολή Ραγκούση 35.000 υπάλληλοι στην ανεργία


Με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ο αριθμός των ανέργων στην χώρα μας αναμένεται σε μία ημέρα, να αυξηθεί κατά περίπου 35.000 καθώς από την 1/1/2011 πρόκειται να κλείσουν περίπου οι 1800 δημοτικές επιχειρήσεις στις οποίες υπηρετούν με συμβάσεις έργου 35.000 άτομα. Το κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων εντάσσεται στη δέσμευση που έχει αναλάβει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εco/Fin για τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων του δημόσιου τομέα.


Μεγάλη μας τιμή που ασχολήθηκαν μαζί μας!!!!!

 

 Στο «μικροσκόπιο» Ομπάμα, Μέρκελ, Μπράουν η ελληνική οικονομία


Το ζήτημα της ελληνικής οικονομίας τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν.ασχολήθηκαν
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκιμπς, οι τρεις ηγέτες συζήτησαν για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, την κατάσταση στο Αφγανιστάν, την τρομοκρατία, τρέχοντα ζητήματα οικονομίας και εμπορίου, αλλά και την παγκόσμια διάσκεψη για την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής με πυρηνικά όπλα, η οποία θα γίνει στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο.
Ερωτηθείς για το εάν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εθίγη η κατάσταση στην Ελλάδα, και κατά πόσον ο Αμερικανός πρόεδρος κρίνει επαρκή την αντιμετώπιση του ζητήματος από τους Ευρωπαίους, ο κ. Γκιμπς ανέφερε πως το θέμα όντως συζητήθηκε.
Οι ΗΠΑ «πιστεύουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί και θα προβεί στις σωστές ενέργειες ώστε να διασφαλίσει μια αποτελεσματική απάντηση στην κρίση στην Ελλάδα», τόνισε.

NAFTEMPORIKI.GR


Σιγά τα αυγά!!!!

Eντεκα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Βύρωνα

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Βύρωνα μετά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή το θάνατο του 25χρονου υδραυλικού ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών της ασφάλειας στην επιχείρηση για τη σύλληψη δύο Αλβανών κακοποιών την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία του Βύρωνα, η μία από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και η άλλη από τον Συνασπισμό και ακολούθησε πορεία στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια, περίπου 200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίστηκαν σε ομάδες και συνέχισαν πορείες στους δρόμους του Βύρωνα και του Παγκρατίου όπου πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ. Με καδρόνια έσπασαν τη τζαμαρία γραφείων του ΠΑΣΟΚ και τρία ΑΤΜ Τραπεζών, ενώ προξένησαν ζημιές και σε επτά μοτοσικλέτες της αστυνομίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, συνελήφθησαν 11 άτομα και τραυματίστηκαν 11 αστυνομικοί οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Τι τους συλλαμβάνουν αφού σε λίγη ώρα τους αφήνουν ελεύθερους . Ποιόν πάνε να κοροϊδέψουν ; Δέν καταλαβαίνουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι .
Νίκος Αγαπηνός.


Θα γίνει ότι και με το πετρέλαιο!!!!

Βρέθηκαν κοιτάσματα ραδονίου που κάνουν την Ελλάδα το πλουσιότερο κράτος του κόσμου

  • Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν προχωρήσει στην εξόρυξη αυτών των κοιτασμάτων;
  • Μήπως η απάντηση που θα δοθεί (και πάλι) θα λέει πως δεν υπάρχει ραδόνιο;
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Και αυτό, σημαίνει πως ο ορυκτός πλούτος μπορεί να ξεχρεώσει εκατοντάδες χρέη σαν αυτά που σήμερα έχει η χώρα...
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε... Ποιος του έδωσε την άδεια;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000. 000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!
Σε κάθε έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000$
Ναι! Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!
Τελικά, είμαστε οι πιο πλούσιοι φτωχοί… Να γιατί θέλουν λοιπόν την Μακεδονία και την Θράκη… Έχουν σοβαρούς λόγους, που κρύβουν πολύ χρήμα…
Τελικά, ποιος θα μας προστατεύσει από τους κλέφτες;
Διαβάστε επίσης αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο


Να που είναι τα λεφτά κε Παπανδρέου!!

Δύο δισ. ευρώ «άρπαξαν» σε 1 μήνα οι κερδοσκόποι



Τόσο κοστίζει (μέχρι) σήμερα το περίφημο «έλλειμμα αλληλεγγύης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη χώρα μας, μέρος του οποίου πληρώνουμε ήδη εδώ και ένα μήνα με τη διάθεση υψηλότοκων ομολόγων μας.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, οι οποίοι βασίστηκαν στις μέχρι τώρα εκδόσεις ομολόγων από τη νέα κυβέρνηση, το συνολικό ποσό αναγόμενο σε πενταετή ή τριετή διάρκεια, καθώς θα πληρώνουμε τόκους με επιτόκιο 6,2% κάθε χρόνο, προσεγγίζει το 1,8 δισ. ευρώ, ενώ αν υπολογιστεί και η κερδοσκοπία στη spot αγορά του Χ.Α. και στα παράγωγα, το νούμερο εκτοξεύεται σε πάνω από 2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις πηγών και από την Ελλάδα, αλλά κυρίως από πρωτεύουσες χωρών που πρωτοστατούν στις εξελίξεις του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος (Λονδίνο, Ν. Υόρκη, Παρίσι κ.λπ.), το νούμερο αυτό που αντιστοιχεί κατά κύριο λόγο στο επιπλέον «κερδοσκοπικό» (ή…
κερατιάτικο) επιτόκιο που πληρώνουμε για να αγοραστούν τα ομόλογά μας, θα προσεγγίσει ακόμα και πενταπλάσιο νούμερο, θα φτάσει δηλαδή τα 10 δισ. ευρώ.!
Και αυτό γιατί το ελληνικό δημόσιο, έχοντας μέχρι τώρα δανειστεί περί τα 12,5 δισ. και έχοντας επιβαρυνθεί με επιπλέον επιτόκιο της τάξης του 3,5%, καθώς πλήρωσε ήδη την τελευταία έκδοση με 6,2%, έχει ένα «καπέλο» της τάξης του 1,8 δισ. μέχρι τη λήξη όσων ομολόγων έχει εκδώσει.

Χρειάζεται όμως συνολικά περί τα 52 δισ. ευρώ• συνεπώς θα ζητήσει άλλα 40 φέτος από τις αγορές, με υψηλό επιτόκιο επίσης και για 10 χρόνια στις νέες εκδόσεις, χωρίς να υπολογίζονται οι «παράπλευρες» απώλειες σε Χ.Α. - παράγωγα. Ειδικότερα, αν δεν εκδηλωθεί κάποια παρέμβαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από το ισχυρότερο δίδυμό της αυτή την περίοδο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, ή αν δεν αποφασίσει κάποια στιγμή η κυβέρνηση να δοκιμάσει μία δημοπρασία private placement με προφανώς αρκετά
χαμηλότερο επιτόκιο, το κερδοσκοπικό επιτόκιο θα παραμείνει κοντά στο 3,5%. 

Ερωτηματικά για την Ευρωπαϊκή Ένωση

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ στελέχη ξένων χρηματοοικονομικών και χρηματοπιστωτικών οίκων, πέραν της επισήμανσης ότι η Ε.Ε. παραμένει κατ’ ουσίαν απαθής θεατής των εξελίξεων στην Ελλάδα και ότι στερείται δικού της αξιόπιστου φορέα αξιολόγησης και στηρίζεται -ακόμα!- στους ίδιους αμαρτωλούς οίκους που «παρήγαγαν» την κρίση, θεωρούν ότι στη χώρα μας «παίζεται όλο το παιχνίδι για το μέλλον και της Ευρωζώνης ως (κάποιας) οντότητας και του νομίσματός της» φυσικά.

«Ο αδύναμος κρίκος, εσείς δηλαδή, αποτελεί μεν το 1,8% της αλυσίδας της Ευρωζώνης, αλλά μόνον η Γερμανία έχει ομόλογά σας δεκάδων εκατ. ευρώ, ενώ η ίδια πρέπει να πληρώσει για δικές της υποχρεώσεις πάνω από 100 δισ. για τα επόμενα 6 χρόνια. Συνεπώς, μόνον αδιάφορη δεν είναι (όπως και η Γαλλία) και γι’ αυτό έχουν εξαπολύσει αυτή τη λυσσαλέα επίθεση εναντίον σας»! Αυτά είναι τα λόγια ενός από τους πιο γνωστούς τραπεζικούς παράγοντες του Λονδίνου, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Κατά την άποψη του ιδίου παράγοντα «υπάρχουν τεράστια συμφέροντα, των ΗΠΑ (δολάριο-εξαγωγές τους, χρέος τους, ομόλογά τους κ.λπ.), της Ιαπωνίας (εξαγωγές-γιεν, τεράστιο χρέος επίσης), αλλά και μεγάλων τραπεζών (που κυνηγάνε κάθε ευκαιρία) πίσω από την επίθεση στην Ελλάδα και το ευρώ»• εκεί είναι η ουσία και θα πρέπει κατά τον ίδιο η χώρα μας να την αναδείξει.

Προς την ίδια ακριβώς λογική κινείται και η άποψη Έλληνα παράγοντα με πλούσια και πολύχρονη πείρα, ο οποίος αναφέρει ότι «σε όλους αυτούς, εμείς φτιάξαμε το ιδανικότερο σενάριο και εναντίον μας και εναντίον του ευρώ». Και με αφοπλιστική διάθεση συμπληρώνει ότι «όσοι ξένοι οίκοι και ξένες τράπεζες έχασαν τρελά ποσά από την κρίση για την οποία οι ίδιοι είναι υπαίτιοι, είναι δυνατόν να μην κατασπαράξουν ένα από το απολωλότα πρόβατα της Ευρωζώνης;».

Σαφώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να συμφωνήσει ο οιοσδήποτε, ότι τώρα προσπαθούν να καλύψουν οι συγκεκριμένοι «ευυπόληπτοι» οίκοι μέρος των προηγηθεισών τεράστιων ζημιών τους. Άλλος τραπεζικός παράγων, γαλλικού ομίλου, πιστεύει ότι «η κυβέρνησή σας, άγουρη ακόμα, συμπεριλήφθηκε ανόητα και παρασύρθηκε στο παιχνίδι που της έστησαν ή πρόκειται για ιδιόμορφη κι επικίνδυνη συμπαιγνία• δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω γιατί εμμένει ακόμα και σήμερα να έχει δώσει σχεδόν εν λευκώ τον χειρισμό των εκδόσεών της στην γνωστή Goldman Sachs». Επιπλέον ο ίδιος τραπεζίτης διατυπώνει την απορία «γιατί δεν επιλέχθηκαν ελληνικές τράπεζες για τη διάθεση των κρατικών σας ομολόγων, ώστε και οι ίδιες να ωφεληθούν και να μπορέσουν να στηρίξουν ένα μέρος της ανάπτυξης, διοχετεύοντας μέρος των όποιων κερδών τους σε δάνεια προς την αγορά».



Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κοιμάτε ήσυχος!!!!

Ληστεία με λεία 200.000 ευρώ από πάνοπλους δράστες στην Ελευσίνα

Επεισοδιακή ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα σε εταιρεία φορτοεκφορτώσεων στην Ελευσίνα, με λεία 200.000 ευρώ. Οι τέσσερις ένοπλοι, αφού άρπαξαν τα χρήματα, πυροβόλησαν στον αέρα και επιχείρησαν να διαφύγουν με δύο μοτοσικλέτες.
Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για τη ληστεία έκλεισαν το δρόμο στους δράστες. Μία από τις μοτοσικλέτες κατάφερε να διαφύγει, ενώ η άλλη έπεσε και το όπλο του ενός εκ των αναβατών εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον συνεργό του.
Οι δύο εκ των δραστών, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι τύπου Zastana και δύο χειροβομβίδες.
Όπως διαπιστώθηκε οι άλλοι δύο ληστές, οι οποίοι διέφυγαν, είχαν τα χρήματα από τη ληστεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών τους.


Οι Εβραίοι κάνουν ότι γουστάρουν !!!!


ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(Τρομοκράτες)


"Κάθε τρομοκράτης στο κόσμο πρέπει να γνωρίζει οτι δεν έχει κανέναν να του συμπαρασταθεί" δήλωσε η Ισραηλινή ηγέτης", Τζίπι Λίβνι την Τρίτη. Κάλεσε επίσης την Διεθνή Κοινότητα να υποστηρίξει την προσπάθεια του Ισραήλ κατά της τρομοκρατίας.
Οι δηλώσεις ήταν σχετικές με την δολοφονία ηγετικού στελέχους της Χαμάς από τη Μοσάντ σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάϊ.

"Κάθε τρομοκράτης πρέπει να γνωρίζει ότι κανείς δεν θα του συμπαρασταθεί,όπου και αν βρίσκεται στο κόσμο", είπε η Λίβνι.
"Δεν περιμένω από τον κόσμο να καλωσορίσει τις δολοφονίες τρομοκρατών, αλλά τουλάχιστον περιμένω ότι ο κόσμος δεν θα κριτικάρει τις ενέργειες του Ισραήλ".

Να σημειώσουμε εδώ ότι "τρομοκράτης" για το Ισραήλ είναι όποιος είναι εναντίον του ΙΣΡΑΗΛ

ΠΗΓΗ


Οι σύγχρονοι εφιάλτες !!!!

Ο εφιάλτης της λαθρομεταναστευτικής ψήφου


pap_simitisΓια τα μάτια και μόνον είναι ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, η απόδοσις δικαιώματος ψήφου. Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου και η Κυβέρνησις του, με διάφορα λεκτικά σχήματα, επικοινωνιακού τύπου, να μας πείσει  επί του συγκεκριμένου, ότι δηλαδή το κάθε καρυδιάς καρύδι που – κατ’ αρχήν λαθραίως – εισέβαλε στην χώρα μας πρέπει να έχει και δικαίωμα ψήφου, δεν… μασάμε!..
Διότι, απλούστατα, από την πρώτη μικρή, αρχή της θητείας του ως Πρωθυπουργός, διεφάνη πλήρως, η πρόθεσις του να αλλοιώσει τον εθνικό χαρακτήρα της Ελλάδος και να περάσουν τα σχέδια της παγκοσμιοποιήσεως και στην δική μας χώρα.
Βεβαίως, «πλάτη» στο σχέδιο αυτό έχει, από πολλού θέσει ο πρώην Πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, γνωστότατος για την παγκοσμιοποιημένη πολιτική του φυσιογνωμία, όταν, από το 1996, διεκήρυσσε τις απόψεις του περί «πολιτικών και οικονομικών προσφύγων» και έβγαζε… σπυριά όταν άκουγε περί λαθρομεταναστών. Είχε βαθιά στο μυαλό του ο άνθρωπος ριζωμένη την αντίληψη ότι πρέπει να αλλοιώσει το εθνικό πληθυσμιακό στοιχείο.
Και πώς αλλιώς θα το επετύγχανε αυτό; Μόνον δια της μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών, από κάθε σημείο του ορίζοντος. Οπότε, με την πάροδο των ετών, αυτοί θα ενομιμοποιούντο και φυσικά ο ίδιος ή κάποιος συνεχιστής του πανούργου αυτού σχεδίου του, θα τους απέδιδε και το δικαίωμα ψήφου.
Ο άξιος συνεχιστής του «έργου» αυτού δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον κ. Γ. Παπανδρέου!.. Ο οποίος ως μη έχων καμμία σχέσι με τον αξιόλογο πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και πλήρως υπακούων στα κελεύσματα των ηγητόρων της παγκοσμιοποιήσεως βάλθηκε από την ώρα που ανέλαβε την ηγεσία του Έθνους να το ξεχαρβαλώσει με κάθε τρόπο.
Πρώτη ενέργειά του αυτή της καταργήσεως των υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, δεύτερη να αποβάλλει τον χαρακτηρισμό «εθνικός», «εθνικά» ή «εθνικόν» από κάθε Δημόσια Υπηρεσία (παράδειγμα το Υπουργείο Παιδείας) αφού έτσι προσεδίδετο η έννοια του Ελληνικού Εθνους σε αυτήν (απορούμε πως ακόμη δεν άλλαξε και την ονομασία της Εθνικής Τραπέζης, ή ακόμη και του… Εθνικού Λαχείου), τρίτη να δώσει δικαίωμα ψήφου στους κάθε λογής αλλοδαπούς που κάποια στιγμή εισέβαλαν λαθραίως στην Ελλάδα.
Κοντά σε όλα τούτα, με το πρόσχημα της διοικητικής αναδιαρθρώσεως της χώρας έβαλε μπρος να την ξεχαρβαλώσει εντελώς με το περιβόητο σχέδιο «Καποδίστριας ΙΙ» ή, επί το αρχαιότερον, «Καλλικράτης», (παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές με το ΚΚΕ, ειδικής μνείας χρήσει ο χαρακτηρισμός, επί τούτου, της κας ΑΛ. Παπαρήγα που είπε: Δεν πρόκειται για «Καλλικράτη» αλλά για  «Καλιγούλα»!…).
Χωρίζει, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου την Ελλάδα σε 13 «δεσποτάτα» ή αν θέλετε μικρά κρατίδια, εκ των οποίων ο κάθε ένας «μικρός πρωθυπουργός» (επιτυχής ο, προ ημερών, σχετικός τίτλος της Ελευθεροτυπίας «13 μικροί πρωθυπουργοί») θα μπορεί να ασκεί και εξωτερική πολιτική και γιατί να μην μπορεί, αφού σε όλα τα άλλα (οικονομικά, κοινωνικά κλπ.) από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα έχει το δικαίωμα τούτο.
Επί του θέματος μας, τώρα:
α) Ψήφος στους μετανάστες – κατ’ αρχήν λαθρομετανάστες – σημαίνει ΑΛΛΟΙΩΣΙ της βούλησης των Ελλήνων
β) Ψήφος στους συγκεκριμένους ανθρώπους σημαίνει παγκοσμιοποίησις της Ελλάδος
γ) Ψήφος στους συγκεκριμένους σημαίνει ότι είναι δυνατόν, (βαθμιαίως), να «αποκτήσουμε» μέχρι και Πρωθυπουργό από το… εξωτερικό!
δ) Ψήφος στους ξένους εισβολείς (…και τους αποκαλούμε έτσι, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν προσεκλήθη από την Ελλάδα και ως λαθρομετανάστες προσήλθαν στα εδάφη μας) σημαίνει ότι είναι πιθανόν να αντικρύσουμε σε ανώτερα αξιώματα του δημοσίου βίου της χώρα και κάποιον ΠΡΑΚΤΟΡΑ ξένης δυνάμεως.
Το πρώτο, εν πάση περιπτώσει, βήμα γίνεται και εφ’ όσον …«πάνε καλά τα πράγματα» είναι πιθανότατο να δούμε στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (τον Νοέμβριο) μέχρι και αλλοδαπούς Δημάρχους. Υπερβολικό; Περιμένετε και σιγά – σιγά θα το δούμε κι αυτό. Σιγά – σιγά ωριμάζει το… φρούτο.
Και για να μην μειδιάσει ο αγαπητός Αναγνώστης ας αναλογισθεί τι έχει να γίνει σε περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται και πληθύνεται εν αντιθέσει με το Χριστιανικό – Ελληνικό που, λόγω της υπογεννητικότητος, φθίνει. Ας πούμε στους νομούς της Θράκης.
Αυτά και… μη χειρότερα καθώς: Ο μεν κ. Παπανδρέου και οι υποτακτικοί του παρατηρούν αενάως τις (ανύπαρκτες) αντιδράσεις των Ελλήνων, από την άλλη δε πλευρά ο κοσμάκης απορροφημένος στην μάχη της επιβιώσεως και την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, αφήνει την προαναφερθείσα καταιγίδα να πλησιάζει.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Ελεύθερη Ώρα







Το τέλος της Ελλάδας,θα τους το επιτρέψουμε;;;;

 

Το… ιστορικό έγγραφο για το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε!


film_vouliΚατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το Σχέδιο Νόμου «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών & άλλες ρυθμίσεις» ή επί το σωστότερο το νομοσχέδιο «Ιδρυσης Μειονοτικών Κομμάτων και Αφελληνισμού».
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα συζητηθεί στην αρμόδια διαρκή επιτροπή της Βουλής και στη συνέχεια στην Ολομέλεια για να ψηφιστεί.
Κρατήστε αυτό το… ιστορικό όσο και συλλεκτικό έγγραφο που αποτελεί την αρχή του τέλους για την Ελλάδα όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Μέσα σε... 81 σελίδες περιγράφεται πλήρως πως αρχίζει η εποχή όπου οι Ελληνες θα γίνουμε μειονότητα στην πατρίδα μας. Εκτός και αν…
Ελεύθερη Ώρα


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More