27.2.10

Σιγά τα αυγά!!!!

Eντεκα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Βύρωνα

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Βύρωνα μετά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή το θάνατο του 25χρονου υδραυλικού ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών της ασφάλειας στην επιχείρηση για τη σύλληψη δύο Αλβανών κακοποιών την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία του Βύρωνα, η μία από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και η άλλη από τον Συνασπισμό και ακολούθησε πορεία στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια, περίπου 200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίστηκαν σε ομάδες και συνέχισαν πορείες στους δρόμους του Βύρωνα και του Παγκρατίου όπου πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ. Με καδρόνια έσπασαν τη τζαμαρία γραφείων του ΠΑΣΟΚ και τρία ΑΤΜ Τραπεζών, ενώ προξένησαν ζημιές και σε επτά μοτοσικλέτες της αστυνομίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, συνελήφθησαν 11 άτομα και τραυματίστηκαν 11 αστυνομικοί οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Τι τους συλλαμβάνουν αφού σε λίγη ώρα τους αφήνουν ελεύθερους . Ποιόν πάνε να κοροϊδέψουν ; Δέν καταλαβαίνουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι .
Νίκος Αγαπηνός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More