30.5.11

Που είναι όλοι αυτοί οι λαγνοαγαπησιάρηδες των λαθρομεταναστών;

Για αυτό το παιδάκι θα μιλήσετε ρε δουλέμποροι του Αγίου Παντελεήμονα; Καθάρματα που κάνατε την Ελλάδα οστεοφυλάκιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλη μία φρικιαστική περίπτωση από τους “οικονομικούς μετανάστες” – δουλεμπορικά κτήνη που δρουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Όχι, μην περιμένετε πορείες “ευαίσθητων”, ούτε κάποια δήλωση από “ΜΚΟ” για τα δικαιώματα μεταναστών. Αυτές εξαντλούνται για να προασπίσουν τα ελεεινά καθάρματα, βιαστές ανηλίκων, χασάπηδες παιδιών για εμπόριο οργάνων, όπου ρέει το χρήμα της φρίκης δηλαδή. Αυτό που ταΐζει σύμφωνα και με την έκθεση των αρχών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ για να εξασφαλίζουν την διαιώνιση του τρόμου.
Αυτό το παιδάκι βλέπετε για τα ελληνόφωνα και ξένα καθάρματα ήταν απλά ένα κομμάτι κρέας. Κανείς δεν θα “κέρδιζε” από την υπεράσπιση του.
ΠΟΥ; Στην Ελλάδα που πρώτη στον πλανήτη προάσπισε τα δικαιωματα γυναίκας και παιδιού. Αυτή την πατρίδα εν έτει 2011 την έκαναν θέατρο μεσαιωνικής, πρωτόγονης φρίκης.
Αυτά τα καθάρματα και οι ελληναράδες συνεργάτες τους δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης στην Πατρίδα που γέννησε τον ανθρωπισμό. Δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης γενικώς.
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη 41χρονος Αφγανός, αρχηγός σπείρας που διακινούσε παράνομους μετανάστες από τη χώρα μας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, την 20-5-2011 έγινε καταγγελία στην Υποδ/νση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ότι αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, που διαμένει στην Αθήνα είχε κανονίσει και διεκπεραιώσει, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.800 ευρώ, την μεταφορά ανήλικου Αφγανού από την Ελλάδα στην Ιταλία. Ο ανήλικος κρατείτο από την σπείρα, στην Ιταλία, η οποία με απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ επιπλέον, προκειμένου να τον παραδώσει στην Ελβετία, όπου διέμενε η οικογένειά του.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, αιτήθηκε μέσω των διαύλων Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, SIRENE και INTERPOL η άμεση συνεργασία των Ιταλικών Αρχών για τον εντοπισμό του ανήλικου. Βραδινές ώρες της 27-5-2011 ο ανήλικος εντοπίσθηκε στην Ρώμη και απελευθερώθηκε. (η είδηση από το CrimesOnAir)


Δεν μπορούν να μας διώξουν αλλά τα μέτρα ... μέτρα!

«ΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ» Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ Ο Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!



«Νομικά αδύνατη» χαρακτήρισε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Μιλώντας σε συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας τράπεζας δεν χαρακτήρισε «απλά παράλογη» την έξοδο της χώρας απ’ την ευρωζώνη.
Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε πάντως τα μέτρα μονόδρομο καθώς “μια αναδιάρθρωση του χρέους είναι ανεπιθύμητη τόσο για την Ελλάδα (τεράστιες ζημιές στις τράπεζες και στην οικονομία) όσο και για την Ευρωζώνη λόγω των μεγάλων ζημιών που θα προκληθούν και που μεγάλο μέρος τους θα κληθούν να καλύψουν τα κράτη και συνεπώς οι φορολογούμενοι τόσο άμεσα όσο και έμμεσα.”


Η σιωπηλή πλειοψηφία ξυπνά!

H (σιωπηλή) μάχη χθες στο Σύνταγμα. Πέταξαν με τις κλωτσιές τους προβοκάτορες – δουλέμπορους από την συγκέντρωση…


 
Ήταν αναμενόμενο να εκμεταλλευθούν την μαζικότητα της συγκέντρωσης για να ξαναμαζευτούν και να “κάνουν την δουλειά τους” όπως στην περίπτωση της Μαρφίν. Να θυμήσουμε ότι η δολοφονία των εργαζομένων ήταν η αιτία που η αντίσταση στο ΔΝΤ δεν πήρε μαζικές διαστάσεις.
Η μέθοδος της προβοκάτσιας άλλωστε είναι συνήθης τακτική του ΔΝΤ όπως έχουμε περιγράψει και στην περίπτωση της Αργεντινής.
Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να εμφανιστούν και στο Σύνταγμα για να φτιάξουν “κλίμα” ώστε να προβοκάρουν την συγκέντρωση. Δυστυχώς γι’ αυτούς, έφυγαν με τις κλωτσιές. Εάν ξαναεμφανιστούν σήμερα, ενδέχεται να μην φύγουν καν.
Όπως μετέδωσε και το MEGA…σήμερα το απόγευμα οπαδοί “αριστερού” κόμματος, ξέρετε, η περιβόητη “κόκκινη προβιά”, πήγαν να εισχωρήσουν με “πλακάτ” του κόμματος τους ανάμεσα στους “Αγανακτισμένους” αλλά τους πήραν χαμπάρι και τους έδιωξαν κακήν κακώς.
Όπως είπε κάποιος από τους “Αγανακτισμένους πολίτες” …
δεν θέλουμε κανένα κόμμα,γιατί όλοι είναι ίδιοι και όλοι στηρίζονται από το ίδιο σύστημα…
ΥΓ …Μια παροιμία..από το eglimatikotita…προς όλα τα κόμματα..που θα την βρουν μπροστά τους πολύ,μα πάρα πολύ σύντομα…Γιατί δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.Οι πιο πολλοί το έχουν πάρει στο “χαβαλέ” και στην μόδα όλο αυτό το κίνημα…Όμως ο λαός σε αυτές τις περιπτώσεις λέει….”ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ” κύριοι πολιτικοί.


Τι απαντά ο κ. Παπακωνσταντίνου... τίποτα!

FT: “Ξένοι θα μαζεύουν τους φόρους και θα πουλούν την ελληνική περιουσία”!


“Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία”, σημειώνει δημοσίευμα των Financial Times αναφορικά με την Ελλάδα, στη διαδικτυακή του έκδοση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συμφωνία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει διεθνή συμμετοχή στην είσπραξη φόρων και ιδιωτικοποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, σε αντάλλαγμα για το νέο δανεικό πακέτο για τη χώρα μας.
Επικαλούμενοι πρόσωπο που συμμετέχει στις συζητήσεις, οι Financial Times αναφέρουν ότι το πακέτο θα περιλαμβάνει κίνητρα προς τους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων προκειμένου να επιμηκύνουν εθελοντικά το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής από την Αθήνα, καθώς και έναν ακόμα γύρο μέτρων λιτότητας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις συζητήσεις ευελπιστούν ότι τα μισά από τα 60-70 δισ. ευρώ που χρειάζεται η Ελλάδα, μπορούν να προέλθουν χωρίς νέα δάνεια.
Αυτό μπορεί να γίνει- όπως υποστηρίζουν κάποιοι από τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις- μέσω της πώλησης κρατικών περιουσιακών στοιχείων και την αλλαγή στους όρους αποπληρωμής για τους ιδιώτες επενδυτές.
Σύμφωνα με αυτό το πλάνο, οι χώρες της ευρωζώνης και το ΔΝΤ θα πρέπει να συνέχεια να προχωρήσουν σε επιπρόσθετο δανεισμό ύψους 30-35 δισ. ευρώ (επιπλέον των αρχικών 110 δισ. ευρώ).
Το ρεπορτάζ των Financial Times τονίζει ότι αξιωματούχοι προειδοποιούν πως σχεδόν κάθε σημείο της νέας δέσμης μέτρων αντιμετωπίζει την αντίθεση από τουλάχιστον μία από τις ευρω- κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις, συνεπώς, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η συμφωνία στην πληρότητα της δεν θα ξετυλιχτεί άμεσα.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More