10.6.10

Νέο βιβλίο από τις Εκδόσες PATRIA!!!

«Ο Λευκός Ήλιος των Ηττημένων» ένα βιβλίο που λέει την αλήθεια για τον αμερικανικό εμφύλιο Το βιβλίο “o Λευκός Ήλιος των Ηττημένων” που αποτελεί την νέα κυκλοφορία των εκδόσεων Patria, είναι το πρώτο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και περιγράφει την πραγματική ιστορία του αμερικάνικου εμφυλίου, είναι η αληθινή ιστορία του Όσα Παίρνει ο Άνεμος. Στις σχεδόν 300 σελίδες του (στις οποίες υπάρχει ένθετο έγχρωμο 16σελιδο με πίνακες εποχής αλλά και χάρτες των μαχών που διαδραματίσθηκαν) παρακολουθούμε τον Γολγοθά του Νότου: Γκέτισμπουργκ, Ατλάντα, Αππόματοξ. Με κάθε παραγγελία δώρο το cd «Rebel Yell” με τα εμβατήρια του Στρατού της συνομοσπονδίας των Νοτίων που αντιστάθηκε στην προσπάθεια καταστροφής του παραδοσιακού τρόπου ζωής του Αμερικανικού νότου.


Η αποφασιστικότητα του Τζέφερσον Ντέιβις, η στρατιωτική ευφυΐα του στρατηγού Λη, ο ενθουσιασμός του Στόουνγουολ Τζάκσον ή του Μπορεγκάρντ, η τόλμη των παραβιαστών του αποκλεισμού, το θάρρος των επιδρομών του ιππικού, ο ηρωισμός των γυναικών του Νότου δεν θα καταφέρουν τίποτα μπροστά στην συντριπτική ανωτερότητα του Βορρά και της κατακτητικής διάθεσης του.


Κανείς δεν γνωρίζει!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απευθύνουμε συνεχώς προς τους δημοσιογράφους και τα μεγάλα κανάλια και να απαιτούμε να θέσουν το ερώτημα στους πολιτικούς και να υπάρξουν απαντήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία...Μας προκαλεί απίστευτη οργή το γεγονός ότι Ελληνες πρώην και νυν στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των υπολοίπων υπερεθνικών οργανισμών (Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών κτλ.), βγαίνουν καλεσμένοι καναλιών στην Ελλάδα και μιλάνε για την "κακοδιαχείριση" του ελληνικού κράτους και ότι φταίει ότι οι Ελληνες έμαθαν να ζουν με περισσότερα από τις δυνατότητές τους.
Εμείς δεν είπαμε πότε όχι στην αυτοκριτική. Δεν είπαμε πότε όχι στο "Μέτρον Άριστον". Υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Όλοι το γνωρίζουμε και το βλέπουμε καθημερινά.
Όμως είναι εξοργιστικό να μας λένε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι υπόλοιποι υπερεθνικοί οργανισμοί είναι "ευεργετικοί" και έχουν ως στόχο την καλυτέρευση των οικονομικών των Εθνών του πλανήτη.
Οι οργανισμοί αυτοί δημιουργήθηκαν ξεκάθαρα για να προωθηθεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Είναι ενάντια στα έθνη-κράτη.
Εμείς σαν Ελληνες υπάρχουμε εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Εδώ και 5000 χρόνια συνεχώς συρρικνωνόμαστε και εξασθενούμε λόγω των επιθέσεων που έχει δεχθεί ο ελληνισμός.
Ο ελληνισμός διάλεξε το δρόμο του πόνου και της δικαιοσύνης απέναντι στα άλλα έθνη.
Δεν είμαστε όμως και ηλίθιοι.
Το κρίσιμο ερώτημα λοιπόν που πρέπει με παρεμβάσεις μας στα κανάλια να αναγκάσουμε όλους τους δημοσιογράφους να θέσουν είναι:
"ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;"
Και όταν λέμε σε ποιους, εννοούμε με λεπτομερή στοιχεία. Με ονόματα "τραπεζικών οίκων".
Είναι δικαίωμά μας να ξέρουμε σε ποιους χρωστάμε και σκόπιμα το "σύστημα" μας το αποκρύπτει.
Σηκώστε λοιπόν εσείς οι χιλιάδες που γνωρίζετε τι παίζεται, το τηλέφωνο και θέστε το ερώτημα σε live εκπομπές και σε δημοσιογράφους. Να τους αναγκάσουμε να απαντήσουν. Να μάθει ο ελληνικός λαός με τι όρος και από ποιους δανειστήκαμε. Με ονόματα και όχι γενικά και αόριστα από "αγορές".
Μην ξεχνάτε ότι όλα τα κράτη χρωστούν. Η Αμερική χρωστάει 13 τρισ. δολάρια. Η Γερμανία 8 τρισ. δολάρια. Ακόμη και η Κίνα και η Ρωσία χρωστούν.
Περιμένουμε να μας πείτε τι σας απάντησαν και τι αποτέλεσμα είχαν οι παρεμβάσεις σας....


Το ΣΔΟΕ ποιούς κυνηγάει;


Τα κότερα των πολιτικών μας


Γράφει ο Λυσίας

Ψάχνει, λέει, ο ΣΔΟΕ, οι επιτροπές, οι ανακριτές…..και οι λογίς πραματευτές, της αθωότητάς μας και της ευκολοπιστίας μας, να βρούνε στοιχεία πλουτισμού, των διαφόρων λαμόγιων της πολιτικής.
Και μας δουλεύουν πως καμώνονται για αυτό.
Αν ήθελαν όμως να βρουν, θα είχαν βρει. Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα θα είχαν βρει, επαρκέστατα στοιχεία, για να δουν το μέγεθος της απάτης των άθλιων αυτών πολιτικών, που λεηλάτησαν τη χώρα και την έφεραν εδώ που την έφεραν….
Πώς; Χιλιάδες οι τρόποι ανίχνευσης.
Να αναφέρω έναν; Έτσι ενδεικτικά; Για να διαπιστώσει ο αναγνώστης ότι δεν αερολογώ;
Με μια απλή βόλτα. Ναι, με μια βόλτα, θα έβγαιναν…..λαβράκια.
Με μια βόλτα στο Πέραμα. Σ’αυτήν την λαϊκή συνοικία του Πειραιά.
Εκεί μέσα κρύβεται όλη η χλιδή των νεόπλουτων λαμογίων της πολιτικής.
Με μια βόλτα, σε αυτά τα καρνάγια, που.........
είναι κατά μήκος της καθόδου, προς τον Πειραιά. Σ’αυτά τα ναυπηγεία, που ασχολούνται με την συντήρηση των σκαφών αναψυχής. Ενίοτε και με την φύλαξή τους.
Πάνω από δέκα τέτοια ναυπηγεία υπάρχουν εκεί. Με τεράστιους γερανούς που πατάνε στην μπαζωμένη και τσιμεντοσκεπασμένη θάλασσα ( τεράστιο θέμα, που αν ερευνηθεί, θα διαπιστωθεί και εκεί το μέγεθος διαπλοκής, των υπόλογων αυτών πολιτικών μας ) και ανασύρουν έξω, τα σκάφη, για φύλαξη ή συντήρηση…..
Εκεί λοιπόν θα δει, ( ο ενδιαφερόμενος ) πολυτελέστατα γιώτ, θαλαμηγούς με μυθώδη πολυτέλεια, δεκάδων μέτρων, με σουίτες και υπερπολυτελείς καμπίνες, που ανήκουν σε πολιτικούς και των δυο μεγάλων κομμάτων….
Από…..Μαγγίνα, λ.χ. έως Λαλιώτη…..


Τα κοπρόσκυλα....

Ο δικός μας μην χάσει, πάτησε πάνω στην σημαία!
Αντίθετα ο Ερντογάν, πήρε την σημαία στα χέρια του!
AYTΗ EINAI H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!
Από παλιότερο διεθνές συνέδριο στην Χαλκιδική.
Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την.
(Στις μασονικές στοές το τυπικό για να ανεβεί κάποιος στον 18 βαθμό είναι να ποδοπατήσει την σημαία της χώρας του). Ο δικός μας έτρεξε πρώτος να την πατήσει και εξευτελίστηκε μπροστά στον Τούρκο που σεβάστηκε την ημισέληνο.
Και όμως δεν είναι απύθμενη ανοησία που δέρνει τους δικούς μας.

Είναι δείγματα τελείας υποταγής!!
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
(και να φανταστείτε ότι όλα αυτα έγιναν στην π.Δ. (προ-Δραγώνα) εποχή!)


Ποιός είναι σε θέση να μας πεί την αλήθεια;



ΕΥΡΩΠΗ:Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΤΩ ΣΩΘΗΤΩ

Οπως όλα δείχνουν μέσα στον ερχόμενο μήνα (Ιούλη) θα τεθεί υπό σοβαρή δοκιμασία η αντοχή του ευρώ, καθώς και η συνοχή του ευρωπαϊκού πολιτικού οικοδομήματος. Σύμφωνα με στοιχεία της Morgan Stanley (δημοσιευμένα από τον αναλυτή Δημήτρη Καζάκη στην εφημερίδα Ποντίκι την περασμένη Πέμπτη) οι Ευρωπαίοι μόνο μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να καταβάλουν στις «αγορές» 228 δισεκατομμύρια ευρώ για την αναχρηματοδότηση του χρέους τους.
Από αυτά τα χρήματα που οι «αγορές» απαιτούν μέσα στον Ιούλη, 43,5 δισεκατομμύρια πρέπει να καταβάλει η Γερμανία και 78,5 δισεκατομμύρια η Γαλλία. Το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μέσα στο 2010 για να αναχρηματοδοτήσουν το χρέος τους αγγίζει το 1 τρισεκατομμύριο (965 δισεκατομμύρια) ευρώ!!! Για να βρεθούν αυτά τα χρήματα οι χώρες θα δανειστούν από τις αγορές και οι … κερδοσκόποι ετοιμάζονται για το πάρτι των επιτοκίων. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον είναι μάλλον αυτονόητο, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει ουσιαστική βοήθεια από αυτούς που ήδη ψάχνουν τρόπους (ο καθένας μόνος του) να σώσουν το δικό τους «σπίτι»…


Ποιός τελικά θα πεί την αλήθεια στους Έλληνας;

Η πραγματικότητα είναι τραγική και θα γίνει ακόμη χειρότερη


Η ανάπτυξη της οικονομίας οδεύει ολοταχώς προς το -4% στο τέλος του έτους.
Ο πληθωρισμός έχει φτάσει στα επίπεδα του 1997, στο 5,4% και εκτιμάται ότι θα κάνει ρεκόρ και θα πιάσει το 8%.
Τα έσοδα είναι πολύ κάτω από τον στόχο και ήδη έχει δημιουργηθεί νέα μαύρη τρύπα 700 εκατ. ευρώ.
Η ανεργία καλπάζει προς το 14%.
Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε 5,1% τον Απρίλιο και οι εισαγωγές υποχώρησαν κατά 22% προφανώς λόγω έλλειψης αγοραστών.
Η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα τον Μάρτιο υποχώρησε κατά 36%, στοιχείο που δείχνει ότι η κτηματαγορά βρίσκεται σε κώμα.
Το κράτος έχει κηρύξει σιωπηρή στάση πληρωμών. Αναβάλλει την επιστροφή ΦΠΑ, δίνει με άτοκα τετραετή ομόλογα τα χρέη ύψους 6 δισ προς τους προμηθευτές στην υγεία. Ακόμη και πληρωμές 300-400 ευρώ που δικαιούνται οι καθηγητές που βαθμολογούν τα μαθήματα των πανελλαδικών θα πληρωθούν σε 2-3 δόσεις.
Οι επενδύσεις έχουν υποχωρήσει κατά 14,6% κυρίως εξαιτίας της άπνοιας στις κατασκευές.
Κόβονται λεωφορειακές γραμμές, συγχωνεύονται εταιρείες, απολύεται κόσμος, κυρίως συμβασιούχοι που όμως έβγαζαν την περισσότερη δουλειά.
Η φυγή κεφαλαίων προς το εξωτερικό αυξάνεται, ο κόσμος βγάζει λεφτά από τις τράπεζες με κατεύθυνση ξένες ή τα… στρώματα.
Τα ασφαλιστικά ταμεία ετοιμάζονται μέσα στο καλοκαίρι για το μεγάλο κραχ και τη στάση πληρωμών των συντάξεων. Την ίδια ώρα χιλιάδες υπάλληλοι φεύγουν από το δημόσιο και χρειάζονται πάνω από 1 δισ. ευρώ για εφάπαξ αλλά το ταμείο δεν έχει αποθεματικό.
Οι ξένοι θεωρούν δεδομένο ότι πάμε ολοταχώς προς την πτώχευση, η Τρόικα έρχεται την άλλη εβδομάδα να μας τραβήξει το αυτί.


Μόνο τα ΜΑΤ θα τους σώσουν....

Ένταση στην Τρίπολη κατά την επίσκεψη Παπανδρέου


Ένταση και αψιμαχίες στο χώρο έξω από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολής όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και το Ασφαλιστικό κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην περιοχή.  Οι συγκεντρωθέντες, με τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Σαράντο Αλεξανδρή,  κατήγγειλαν  «αστυνομοκρατία» και δήλωσαν ότι προπηλακίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2010/06/blog-post_5242.html
Διαβάστε κι αυτό:Παπανδρέου: «Αστεία και επικίνδυνα τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή»


Ότι θα μας αφήσει ο Παπακωνσταντίνου θα μας τα πάρει η ΔΕΗ!

261 

 

 

ΔΕΗ: Μεγάλες αυξήσεις τιμολογίων από Σεπτέμβριο



Παίρνοντας "πράσινο φως" από την κυβέρνηση, η ΔΕΗ θα προχωρήσει τον Σεπτέμβριο σε μεγάλες αυξήσεις τιμολογίων, προκειμένου να (υπερ)καλύψει το αυξημένο -λόγω υποχώρησης του ευρώ- κόστος προμήθειας πετρελαίου. Οι αυξήσεις θα είναι πάντως μικρότερες από αυτές που προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Οι προτάσεις της ΡΑΕ, οι οποίες θα παρουσιαστούν επίσημα τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, οδηγούν σε αύξηση των τιμολογίων οικιακής κατανάλωσης κατά 15-40%, των αγροτικών έως και 60% και σε μικρή μείωση των εμπορικών τιμολογίων για τις επιχειρήσεις.
Λόγω των οικονομικών συνθηκών η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εγκρίνει τόσο μεγάλες αυξήσεις. Από δηλώσεις της υπουργού Ενέργειας Τ. Μπιρμπίλη προκύπτει ότι η κυβέρνηση θεωρεί "λογικές" και επιβεβλημένες αυξήσεις της τάξεως του 7-10% στα τιμολόγια οικιακής κατανάλωσης και 12-20% για τα αγροτικά, τα οποία ενδεχομένως θα επιδοτηθούν.
Με την αναπροσαρμογή των τιμολογίων εκτιμάται ότι θα βελτιωθούν περαιτέρω τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ. Αυτό - σε συναρτηση με τα σχέδια "τριχοτόμησης" της εταιρίας και συμμετοχής στρατηγικών επενδυτών στο κομμάτι μεταφοράς/εμπορίας ηλεκτρικού ρεύμνατος - εξηγεί το αυξανόμενο ενδιαφέρον ξένων επενδυτικών χαρτοφυλακίων για τη μετοχή της.

www.sofokleousin.gr


Οι δικοί μας εδώ... τί περιμένουν...

Θα μοιράζονται το ίδιο αυτοκίνητο οι Βούλγαροι βουλευτές!


Ομολογουμένως αυτό το μέτρο εξοικονόμησης χρημάτων δεν το είχε σκεφτεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ανάμεσα στις ρυθμίσεις του πακέτου λιτότητας της Βουλγαρίας περιλαμβάνεται και η μείωση κατά 30 συνολικά του αριθμού των βουλευτικών αυτοκινήτων. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα μοιραστούν στα μέλη του κοινοβουλίου. Έτσι, θα αντιστοιχεί ένα αυτοκίνητο σε κάθε δέκα βουλευτές, που θα αναγκάζονται να το μοιράζονται! Επιπλέον, κάθε αυτοκίνητο θα έχει όριο 2.500 χιλιομέτρων που μπορεί να διανύσει κάθε μήνα. Οι βουλευτές επίσης θα δουν και τους μισθούς των συνεργατών τους και τα έξοδα των ταξιδιών τους να μειώνονται σημαντικά.


Τελικά ποιός δουλεύει ποιόν;;;

Τρισέ: “Ισχυρό το ευρώ”



Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ υπεραμύνθηκε του ευρώ, θεωρώντας ότι είναι “ένα πολύ αξιόπιστο νόμισμα”.
Ο κ. Τρισέ ανέφερε ότι το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα “είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους ξένους και τους εγχώριους επενδυτές”, παρά το γεγονός ότι η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου σημείωνε μεγάλη πτώση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των ανησυχιών για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη.
Ο επικεφαλής της ΕΚΤ εξέφρασε επίσης εκ νέου τη σταθερή προσήλωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στον αγώνα κατά του πληθωρισμού. Παράλληλα, σημείωσε ότι η απόφαση που έλαβε, η οποία ήταν πρωτοφανής στην ιστορία του θεσμού, για την αγορά ομολόγων των χωρών που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικές, δυσκολίες δεν αλλάζει τίποτε όσον αφορά την αποστολή αυτή.
Ο Γάλλος δεν αποκάλυψε τίποτε περισσότερο σχετικά με το πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αγορά αυτή ομολόγων, η αποτελεσματικότητα της οποίας έχει αμφισβητηθεί ακόμη και από τα ίδια τα στελέχη της ΕΚΤ


Η τουρκοποίηση της Θράκης σε όλο της το μεγαλείο!!!


 

«Προωθείτε τον γενιτσαρισμό στη Θράκη»


pavlosTον ασκό του Αιόλου για τουρκοποίηση της εκπαίδευσης στη Θράκη και υποβιβασμό της ελληνικής σε δεύτερη γλώσσα ανοίγει το νέο πρόγραμμα «Εκπαίδευσης των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας» του υπουργείου Παιδείας.
Οπως καταγγέλλει ο αναπληρωτής καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Γιώργος Παύλος, που εδώ και χρόνια εργάζεται για την εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων, η ειδική γραμματέας Παιδείας Θάλεια Δραγώνα έχει αποτύχει να δώσει λύσεις στα καίρια προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης στη Θράκη, στερώντας από τον μουσουλμανικό πληθυσμό τη δυνατότητα συστηματικής εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, ενώ εισάγει... καινά δαιμόνια (δημοψηφίσματα κ.ά.), που εύκολα γίνονται «βούτυρο στο ψωμί» των πολιτικών επιδιώξεων του τουρκικού προξενείου.
Επιστολή στην υπουργό
Τον Μάρτιο του 2010 το υπουργείο Παιδείας απηύθυνε πρόσκληση προς τα ΑΕΙ της χώρας για την υποβολή προτάσεων για την «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» για τα έτη 2010-2013. «Ή εμείς έχουμε χάσει τα λογικά μας και παραλογιζόμεθα ή εδώ στη Θράκη συμβαίνουν παράλογα πράγματα» σημειώνει ο καθηγητής στην επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.
«Στη Θράκη του 2010 το ελληνικό υπουργείο Παιδείας μελετά και σχεδιάζει επίσημα την εισαγωγή της τουρκικής σε όλα τα δημόσια σχολεία, δημιουργεί δίγλωσσα νηπιαγωγεία, για τα οποία δεν προνοεί κατά στον σχεδιασμό του τη χρήση των άλλων μητρικών γλωσσών της μειονότητας (πομακική και ρομά), προάγει διαφοροποιημένη παιδαγωγική, υποβιβάζει την ελληνική σε δεύτερη γλώσσα...
Για τα ανωτέρω το υπουργείο Παιδείας διαθέτει για τους επόμενους 36 μήνες 10 εκατομμύρια ευρώ, εν μέσω περικοπών συντάξεων, μισθών και νέων φορολογικών αυξήσεων. Δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε αυτήν την προσβλητική για τη Δημοκρατία και την επιστημονική δεοντολογία μεθόδευση» τονίζει στην επιστολή του προς την Αννα Διαμαντοπούλου.
Μύδρους εξαπολύει στην ειδική γραμματέα Θάλεια Δραγώνα στην επιστολή που της απευθύνει ο καθηγητής κ. Παύλος. «Στις δηλώσεις σας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στην Ξάνθη, περί δίγλωσσων νηπιαγωγείων, ναι μεν μιλάτε για χρήση της μητρικής γλώσσας, αλλά διευκρινίζετε εφόσον αυτό ζητηθεί από τα ίδια τα μέλη της μειονότητας» σημειώνει.
«Πώς, όμως, θα ζητηθεί ό,τι ζητηθεί; Σίγουρα με κάποιον τρόπο αντικειμενικό και μετρήσιμο. Στο σημείο αυτό διαπράττετε μέγιστο και ιστορικό σφάλμα, που θα πυροδοτήσει ανήκουστες πλέον διεκδικήσεις στη Θράκη, έξω από κάθε λογική, δίκαιη και σύμφωνη προς το διεθνές δίκαιο διαχείριση μειονοτικών θεμάτων. Διότι, όπως γνωρίζετε πολύ καλά -ή θα πρέπει να γνωρίζετε- η μη τουρκόφωνη μουσουλμανική κοινωνία της Θράκης βρίσκεται εγκλωβισμένη -με την ανοχή της ελληνικής Πολιτείας δυστυχώς- στον ασφυκτικό κλοιό του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, το οποίο λειτουργεί ως άτυπο τουρκικό υπουργείο Θράκης».
Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Παύλο, η κ. Δραγώνα «θέτει για πρώτη φορά τις βάσεις για τη μελλοντική νομιμοποίηση του δημοψηφίσματος ως μέσου έκφρασης των διαφόρων αιτημάτων από πλευράς της μουσουλμανικής κοινωνίας της Θράκης προς την ελληνική Πολιτεία, την οποία αν δεν ακυρώσει άμεσα, ανοίγει τον δρόμο για τη σταδιακή και άτυπη διχοτόμηση της Θράκης, αρχής γενομένης από την εκπαίδευση...».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ
«Συνεργασία, αλλά όχι με όρους υποτέλειας»
Oι παρατηρήσεις του αναπληρωτή καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Γιώργος Παύλος ήταν αυτός που σχεδίασε και υλοποίησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το καινοτόμο «Πρόγραμμα Φροντιστηρίων Ενισχυτικής Διδασκαλίας», προσφέροντας δωρεάν μαθήματα στους μαθητές της μουσουλμανικής κοινωνίας στη Θράκη. Στο πρόγραμμα αυτό διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος έως το 1997, οπότε και παραχώρησε τη λειτουργία τους στο καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο Παιδείας.
«Πάντοτε ήμουν υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής φιλίας και της γόνιμης συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, αλλά όχι με όρους υποτέλειας. Προσωπικά δεν έχω τίποτε εναντίον του προσώπου της κ. Δραγώνα, κάτι το οποίο άλλωστε φανερώνει και η σιωπή μου επί 13 χρόνια, ενώ διαπίστωνα τα συνεχή της λάθη.
Θεωρώ όμως ότι είμαστε υποχρεωμένοι ως Ελληνες πολίτες αλλά και ως επιστήμονες, γνωρίζοντες από κάθε άποψη και σε βάθος τα θέματα της Θράκης, να ζητήσουμε από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο και την ελληνική κοινωνία να προστατεύσουν τη Θράκη από ενέργειες που θα στοιχίσουν ακριβά και θα οδηγήσουν σε μη αντιστρεπτά φαινόμενα. Βρισκόμαστε άλλωστε προ μεγάλης εκπλήξεως και απορίας, διότι φθάσαμε να αγωνιζόμαστε να προασπίσουμε τη Θράκη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας, ωσάν να πρόκειται περί ενός υπουργείου ξένου προς την Ελλάδα και τα ελληνικά συμφέροντα!».

Επιστολές
Ενθαρρύνετε τη δημιουργία κράτους εν κράτει
Δριμύ κατηγορώ απευθύνει ο καθηγητής κ. Παύλος στη Θάλεια Δραγώνα μέσω της επιστολής του.
«Παραβιάσατε και παραβιάζετε βασικές δημοκρατικές, παιδαγωγικές και διαπολιτισμικές αρχές, εγκλωβίζοντας την ελληνική Πολιτεία σε ένα νέο αδιέξοδο και μη αντιστρεπτό δρόμο, που αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε καταστροφικές για τη Θράκη και την Ελλάδα συνέπειες.
Ενθαρρύνετε την ανάπτυξη ενός ανθελληνικού και αντιευρωπαϊκού τουρκικού εθνικισμού στη Θράκη και αποδυναμώσατε τη γνήσια ελληνο-τουρκική φιλία μεταξύ των δύο λαών. - Στερήσατε με τους λανθασμένους σας σχεδιασμούς το σύνολο της μουσουλμανικής νεολαίας από τη δυνατότητα συστηματικής εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και παροχής ενισχυτικής διδασκαλίας.
-Με τις πρόσφατα δρομολογημένες μεθοδεύσεις σας συνεχίζετε έμμεσα να συμβάλλετε και να ανέχεστε την αυταρχική τουρκοποίηση όλης της μουσουλμανικής κοινωνίας της Θράκης.
-Εχετε δημιουργήσει συνθήκες μονοπωλίου στα εκπαιδευτικά πράγματα της περιοχής, αποκλείοντας δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δεν ευθυγραμμίζονται με τις δικές σας ιδεολογικές επιλογές και προκαταλήψεις».
Υπόνοιες αφήνει ο καθηγητής και για τα προηγούμενα προγράμματα της Θ. Δραγώνα στην περιοχή.

«Με δική σας ευθύνη σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από το 1997 έως σήμερα 3 εθνικά προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ του υπουργείου Παιδείας ύψους μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, και ενώ θα μπορούσατε να έχετε δώσει πραγματικές λύσεις στο γλωσσικό και εκπαιδευτικό πρόβλημα των μουσουλμάνων της Θράκης, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο πίσω και από εκεί που ξεκινήσαμε».


Διαβάστε την επιστολή στη Θάλεια Δραγώνα εδώ.


Θα γίνουμε Λονδίνο!!!

Η Αθήνα στο δρόμο που χάραξε το Λονδίνο για τους μετανάστες



Γεύση απο Λονδίνο επιδιώκει να δώσει στο κέντρο της Αθήνας η διυπουργική επιτροπή που είχε αναλάβει να μελετήσει την κατάσταση γκέτο που έχει δημιουργηθεί στην καρδιά της πρωτεύουσας. Στο πόρισμά της προτείνει ανάμεσα σε άλλα τη δημιουργία πολυπολιτισμικών αγορών, στα πρότυπα του λονδρέζικου Camden Μarket, όπου οι αλλοδαποί θα μπορούν να πωλούν χειροτεχνήματα και αντικείμενα που θα φέρνουν νόμιμα.
( Να υποθέσουμε πως εννοούν τους αλλοδαπούς που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας; Ή μήπως μιλούν για παράνομους αλλοδαπούς με νόμιμα αντικείμενα..; )
Ταυτόχρονα, η επιτροπή προτείνει τη θέσπιση κινήτρων στους παράνομους μετανάστες ώστε να καταγγέλλουν στο ΣΔΟΕ τους έλληνες ιδιοκτήτες που τους νοικιάζουν διαμερίσματα «με το κεφάλι» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τη δημιουργία Σώματος «ήπιας καταστολής» που θα αποτελείται από αλλοδαπούς «αστυνομικούς».
( Για να το καταλάβουμε καλύτερα: Οι Έλληνες αντί να καταγγείλουν τους παράνομους μετανάστες, τους παρέχουν στέγη με νοίκι κατ' άτομο, και οι παράνομοι μετανάστες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγγέλουν τους Έλληνες χωρίς να απελάσονται από την αρμόδια αρχή. Ταυτόχρονα, δίνουμε και εξουσία στους παράνομους μετανάστες. Η εξουσία τους θα περιορίζεται στους ομοίους τους ή θα εκτείνεται και στους έλληνες; ). 


Όπως πάντα οι κοινοβουλευτικοί!

Μάς δουλεύουν μέσ΄στη μούρη μας με τα ονόματα τών δωροληπτών και τίς απίθανες ιστορίες με τα μπλάνκο. Τά ονόματα τά έχουν...

Ολοι καταλαβαίνουμε τόν αγώνα δρόμου πού γίνεται και τούς αλληλοεκβιασμούς/συνεννοήσεις γιά τα ονόματα πού θα βγούν ή δέν θα βγούν στη δημοσιότητα...
Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα τα στοιχεία υπάρχουν γιά όλους και αυτό πού μένει είναι η πολιτική απόφαση η οποία πιθανότατα δέν μπορεί παρά να είναι προιόν συμβιβασμών κλπ...
Ομως, όσο και αν η ροή πληροφοριών είναι απολύτως ελεγχόμενη κάποια θέματα είναι απαράδεκτα...

Αυτή η ιστορία με το μπλάνκο είναι ανήκουστη και θυμίζει μπανανία ενώ βέβαια η χώρα μας δέ είναι επ ουδενί κάτι τέτοιο...
Διαβάζουμε στό in.gr...

-----------------------------------------------------
Η Εξεταστική έχει όλα τα ονόματα των δωροληπτών της Siemens, λέει το ΣΔΟΕ




Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης (Φωτογραφία: Ευρωκίνηση )

Αθήνα
Τη διαβεβαίωση ότι στο πόρισμα που κατέθεσε το ΣΔΟΕ στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens υπάρχουν όλα τα ονόματα των δωροληπτών - ανεξαρτήτως της χρήσης μπλάνκο - παρείχε ο επικεφαλής του Σώματος Γ.Καπελέρης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.Τη δημοσιοποίηση ονομάτων δημοσιογράφων που έχουν λάβει «δωράκια» ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π.Σόμπολος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ότι μετά τη διασταύρωση στοιχείων, όλα τα ονόματα των δωροληπτών αποκαλύφθηκαν, ακόμη και αυτά που είχαν καλυφθεί με μπλάνκο σε λίστες που προϋπήρχαν των ερευνών του ΣΔΟΕ.

Ο κ. Καπελέρης πρόσθεσε ότι υπήρχαν και ονόματα δωροληπτών που δεν είχαν σβηστεί με μπλάνκο, ούτε στις προηγούμενες λίστες. Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ το πόρισμα που παρέδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή είναι πλήρες, ενώ άμεσα θα υποβληθεί και το πόρισμα των νέων ελέγχων που διενεργούνται.

Την ίδια ώρα, μέσω του Mega, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π.Σόμπολος κάλεσε την Εξεταστική Επιτροπή να δημοσιοποιήσει τα ονόματα δημοσιογράφων που έχουν πάρει δώρα από τη Siemens.

«Τα θέλουμε και θα τα δώσουμε στη δημοσιότητα για να δούμε ποιοι είναι. Γιατί δεν είμαστε όλοι μιζαδόροι» είπε ο κ. Σόμπολος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τόνισε ότι έχει ζητήσει τα ονόματα των δημοσιογράφων τόσο από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σ.Βαλυράκη, όσο και από τον πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλνικό.


Επιτέλους έστω και για αστείο......

Πολύ καλή επίδειξη χιούμορ απο τήν εξεταστική, καλούν τόν Κόκκαλη. Προφανώς θέλουν να μάθουν γιά τον Ολυμπιακό...

Οπως όλοι γνωρίζουμε εδώ είναι Ελλάδα...
Εγκυρότατοι παρατηρητές εκτιμούν ώς ένδειξη πολύ καλής ποιότητας αλλά και αστείρευτου, διαρκούς χιούμορ τήν κλήση τού κ. Κόκκαλη στήν εξεταστική γιά τήν Siemens...
Δέν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Κόκκαλης θα πάει...
Δέν αποκλείεται να πεταχτεί ...
Τό θέμα είναι τί να κάνει εκεί ο κύριος Κόκκαλης...
Εκτιμούμε εμείς ότι οι κύριοι βουλευτές θα αποκαλούν τον κύριο Κόκκαλη , κύριε Πρόεδρε (με το Π κεφαλαίο ασφαλώς)...
Λόγω Ολυμπιακού, εννοείται (Οπως γνωρίζετε η πλειοψηφία τών υπουργών-βουλευτών-κορυφαίων-αρχηγών κλπ είναι Ολυμπιακοί. Οι άλλοι είναι Παναθηναικοί)...
Για τούς μή γνωρίζοντες να διευκρινίσουμε ότι υπάρχει τρόπος να δείξεις - σέ προφορικό λόγο - ότι τό Π είναι κεφαλαίο...

Η προσφώνηση πρέπει να αποπνέει σεβασμό ...
Μιά ελαφρά , βεβαίως , κλίση τής κεφαλής και ενδεχομένως και τής μέσης, τού προσφωνούντος είναι απαραίτητη....
Τό χειροφίλημα κρίνεται υπερβολικό...
Οπως και να έχει τα θέματα πού απασχολούν αυτήν την εποχή τον κύριο Πρόεδρο είναι πολλά και ενδεχομένως θα μπορούσαν στην επιτροπή να ασχοληθούν, εάν βέβαια και ο ίδιος το θελήσει...
Κατά την δική μας τουλάχιστον κρίση τό πιό ενδιαφέρον θέμα συζήτησης θα μπορούσε να είναι η περίπτωση Νικοπολίδη...


Πουλήστετα όλα στους τούρκους ανθέλληνες...


Τουρκική "επίθεση" για επενδύσεις στη Χίο - Eνόχλησε ξανά ο πίνακας του Ντελακρουά.

Προς αναζήτηση στέγασης Τουρκικών επιχειρήσεων στο νησί πραγματοποίησαν "ανιχνευτική" αποστολή αποτελούμενη απο Τούρκους επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν το νησί της Χίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ οι Τούρκοι επενδυτές περιηγήθηκαν σε εμπορικά σημεία του νησιού και εξέτασαν διάφορες περιπτώσεις. Πηγές αναφέρουν οτι σε δύο απο αυτές, μια στο Βροντάδο και μια στη Φάρκαινα οι Τούρκοι είχαν και προσωπικές συνομιλίες με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.Στόχος η προώθηση Τουρκικών προιόντων στο νησί σε...
...ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η συνεργασία τους με παράγοντες της αγοράς. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι οι Τούρκοι δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ενοικίαση καταστημάτων οπου θα στεγαστούν οι επιχειρήσεις τους , αλλά στην αγορά ακινήτων σε σημεία "φιλέτα" του νησιού. 
Παρεξηγήθηκαν οι Τούρκοι με τον πίνακα του Ντελακρουά 
Η Τουρκική αποστολή ξεναγήθηκε στο δημαρχείο τη πόλης οπού είχε συνομιλίες με το δήμαρχο του νησιού , ο Τούρκος δημοσιογράφος άρχισε να φωτογραφίζει τον πίνακα του Ντελακρουά με θέμα τη σφαγή της Χίου που κοσμεί ως αντίγραφο του πρωτοτύπου το γραφείο του δημάρχου.
Ο δημοσιογράφος που έχει επισκεφθεί το νησί και άλλες φορές στο παρελθόν, έδειξε την δυσαρέσκεια του για το θέμα του πίνακα, σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός με τα υπόλοιπα μέλη της Τουρκικής αποστολής που εξέφρασαν την αποστροφή τους.
Το θέμα συζητήθηκε επίσης και στο γεύμα που παράθεσε πρός τιμήν τους ο δήμαρχος του νησιού. Οι Τούρκοι μάλιστα συμβούλεψαν τον δήμαρχο να ασκήσει πιέσεις στην Αθήνα προκειμένου να "τελειώνουν" με το θέμα της βίζας τονίζοντας ότι έτσι θα διευρυνθούν οι δρόμοι της συνεργασίας.

Επιστρέφουμε σύντομα με σχετικό δημοσίευμα...


Τα παίρνουν μόνο από την φτωχολογιά!

Αφήνουν τους μεγάλους φοροφυγάδες και κυνηγάνε τους φτωχούς

Ακόμη και για οφειλές 147 ευρώ κάνουν πλέον πλειστηριασμούς οι εφορίες για να... γεμίσουν τα ταμεία! Κατάσχουν ακόμα και φλιτζάνια και κουρτίνες...

Απίστευτα είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Φαίνεται ότι το οικονομικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί κυνηγώντας συνταξιούχους και φτωχούς ανθρώπους που χρωστάνε μερικές εκατοντάδες ευρώ στην εφορία!
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα” υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή της κ. Ελισάβετ από τον Κορυδαλλό που είναι για γέλια και για κλάματα.

Η γυναίκα είδε να ... βγαίνει στο σφυρί μια κουρτίνα της για ένα όφελος του 2003 που με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα έφτασε στο... ιλιγγιώδες ποσό των 147 ευρώ!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η κουρτίνα βγήκε στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ! Η εφορία ζήτησε μάλιστα από τη γυναίκα να πάει την κουρτίνα στο ταμείο!

Άλλη... τραγική περίπτωση είναι η κατάσχεση σαλονιού που είχε αγοράσει πριν 31 χρόνια ένας συνταξιούχος. 0 70χρονος κ. Γιάννης χρωστούσε ένα ποσό στην εφορία, αλλά με τη σύνταξη των 550 ευρώ που παίρνει δεν μπορούσε να εξοφλήσει.
Έτσι οι... αρμόδιοι πήγαν σπίτι και έβγαλαν στο σφυρί ό,τι είχε “αξία”. Μεταξύ αυτών και το σαλονάκι το οποίο εκτιμήθηκε μάλιστα στα 586 ευρώ. Μαζί με άλλα αντικείμενα που εκτιμήθηκαν στα 1.173 ευρώ όρισαν πλειστηριασμό που θα ξεκινούσε από την τιμή των 939 ευρώ.

Το... αστείο είναι ότι ο κ. Γιάννης και η σύζυγός του μέχρι να γίνει ο πλειστηριασμός πέταξαν το σαλόνι στα σκουπίδια καθώς πλέον ήταν τόσο παλιό που δεν μπορούσαν ούτε να καθίσουν!

Έτσι η εφορία δέχθηκε τελικά διακανονισμό και δεν έβγαλε στο σφυρί το καινούργιο σαλόνι που του πήρε ο γιος του.


Αυτοί τσακώνονται και εμεί πληρώνουμε!

Η Λούκα ρίχνει ξανά τις ευθύνες σε άλλους



 - Και σήμερα προέβλεψε μεγάλες  αυξήσεις τιμών για τον Ιούλιο
 - Τις απέδωσε στον ΦΠΑ και τον Παπακωνσταντίνου
 - Το υπουργείο της όμως αφήνει ανεξέλεγκτη την κερδοσκοπία
 - Δεν την κάλυψε η κυβέρνηση
 Για δεύτερη συνεχή ημέρα η υπουργός Οικονομίας διοχετεύει την ενέργειά της και προσπαθεί  να στρέψει την προσοχή όλων σε τυχόν ευθύνες άλλων υπουργών για την άνοδο των τιμών.

Αντί να σχεδιάσει πολιτική και να διαπραγματευθεί τόσο με το λιανιεμπόριο όσο και τις βιομηχανίες για την μείωση ή και
 συγκράτηση των τιμών που αποτελεί βασικό κυβερνητικό στόχο και ζωτική ανάγκη των πολιτών που βλέπουν τα
 εισοδήματά τους να μειώνονται συνεχώς.

Μετά τις χθεσινές της δηλώσεις οτι οι αυξήσεις σε προϊοντα οφείλονται στην αύξηση του ΦΠΑ και στην έλλειψη ελέγχου της κερδοσκοπίας, επανήλθε σήμερα λέγοντας και πάλι οτι για την άνοδο του πληθωρισμού φταίνε τα φορολογικά μέτρα.

"Οταν υπάρχει φορολογική επιβάρυνση είναι φυσικό να υπάρχει και προσαρμογή των τιμών προς τα πάνω, φαινόμενο το οποίο", όπως είπε "θα συνεχιστεί τον Ιούλιο με την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ."
Η κυρία Κατσέλη έφερε και παράδειγμα λέγοντας οτι η αύξηση στους έμμεσους φόρους επηρέασε το 39% των προϊόντων που συνθέτουν τον τιμάριθμο,(υπονοώντας έτσι οτι γι' αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα) και τα οποία αυξήθηκαν κατά 12%, ενώ στο υπόλοιπο 61% των ειδών η μέση αύξηση ήταν 1%. "Η προσπάθειά μας είναι να μειωθεί αυτό το 1%", είπε χαρακτηριστικά.

Θέση στην αντιπαράθεση Κατσέλη - Παπακωνσταντίνου πήρε για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου "άδειασε" την υπουργό Οικονομίας.

"Η κυβέρνηση δρα και αποφασίζει συλλογικά", ήταν η φράση του κ. Πεταλωτή.

Χθες, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν άφησε τις δηλώσεις της κας Κατσέλη να πέσουν κάτω λέγοντας χθες οτι ναι μεν οι αυξήσεις εκτόξευσαν τον πληθωρισμό αλλά υπάρχει και κερδοσκοπία.


Έχουν διαλυθεί τα παντα!

Στον αέρα οι ασθενείς - Χωρίς υλικά τα νοσοκομεία!



 
Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης απλήρωτοι προμηθευτές ζήτησαν να τους επιστρέψει το νοσοκομείο τα ορθοπεδικά υλικά που έχουν στείλει!

Το θρίλερ συνεχίζεται με θύμα τη Δημόσια Υγεία και φυσικά χιλιάδες ασθενείς που μένουν... στον αέρα! Μόλις χθες, γράφαμε στο NewsIt ότι αναβάλλονται χειρουργεία λόγω έλειψης υλικών.

Σήμερα, οι απλήρωτοι προμηθευτές έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά!  Πλέον, δεν περιορίζονται στο να μη στέλνουν νέα υλικά αλλά... ζητάνε πίσω κι αυτά που έχουν στείλει ήδη στα νοσοκομεία! Αυτό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου κι απ' ό,τι φαίνεται δεν θα είναι το μόνο...
 
Η Υπουργός Υγείας από την πλευρά της, είπε το χρέος προς τους προμηθευτές άγγιζε το 2009 τα 6,2 δις. Από αυτά το 1,2 δις έχει ήδη δοθεί στους προμηθευτές και τα υπόλοιπα "θα τα βρουν" με διακανονισμό.
 
Τα "καρφιά" της Μαριλίζας...

Μετά τις εξελίξεις, η Υπουργός φρόντισε να πετάξει και τα "καρφάκια" της, λέγοντας ότι αντί να δημιουργούν προβλήματα στα νοσοκομεία, οι προμηθευτές θα πρέπει να αναγνωρίσουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης να λυθεί το θέμα...
 
Φρόντισε επίσης, να υπενθυμίσει ότι για πολλά χρόνια οι προμηθευτές λειτουργούσαν "χωρίς τη δέουσα εποπτεία" και ότι υπήρχαν τεράστιες υπερτιμολογήσεις ειδών...

Όσο τώρα για τους ασθενείς που χρειάζονται τα πολύτιμα αυτά υλικά για να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας τους;
Απ' ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις στο... σήριαλ των προμηθειών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβάλλονται χειρουργεία λόγω... έλλειψης υλικών!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More