2.4.11

Σιγά μη περιμέναμε το WikiLeaks να μας το αποκαλύψει!

ΗΠΑ: "Ο Γ.Παπανδρέου συζητά για τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη"!

Ανατριχιαστικοί ισχυρισμοί περιέχονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Σύμφωνα με το τηλεγράφημα ο Έλληνας πρωθυπουργός διαπραγματεύεται τα πάντα στο Αιγαίο πλην ... εδαφών! «Αν θέλετε τα νησιά μας, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση», είπε ο Γ. Παπανδρέου στον Τ.Ερντογάν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα, το οποίο συνεχίζει: ....
«Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν"!
Δηλαδή, κατά τον συντάκτη του τηλεγραφήματος, ένας Έλληνας πρωθυπουργός συζητούσε με τον Τούρκο ομόλογό του τρεις ημέρες αφ'ότου είχε αναλάβει την εξουσία την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, την εκχώρηση ελέγχου και πρόσβαση της Τουρκίας σε πλουτοπαραγωγικές πηγές του αρχιπελάγους!
"Ο Παπανδρέου πιστεύει ότι θα πρέπει να φέρουν αυτά τα θέματα σε ένα τρίτο, ουδέτερο μέρος, όπως η Χάγη, για να αποφασίσει μια δίκαιη λύση, ενώ θα μπορούσαν να διαπραγματευθούν σχεδόν τα πάντα, εκτός της εθνικής κυριαρχίας. Απέρριψε τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών”, για την οποία πιστεύει ότι υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια ως πολιτικός ελιγμός και δεν εδραιώνεται σε καμιά νομική βάση. Ωστόσο, ακόμα και γι’ αυτό άφησε ένα παράθυρο, λέγοντας ότι ενώ η Ελλάδα θα απορρίψει με σφοδρότητα οποιονδήποτε ισχυρισμό θίγει την εδαφική ακεραιότητα, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια χώρα από το να φέρει όποιο θέμα επιθυμεί στη Χάγη» συνεχίζει το τηλεγράφημα.
Ο τότε Αμερικανός πρεσβευτής Ν.Σπέκχαρντ, όπως αναφέρει σε σχόλιό του εκφράζει την έκπληξή του για τις θέσεις αυτές και διαβλέπει στις τοποθετήσεις Παπανδρέου διαφοροποίηση της πάγιιας ελληνικής θέσης: «Πρόκειται για σημαντική μετακίνηση, εάν ισχύει. Στο παρελθόν, ενώ οι Ελληνες ήταν ανοιχτοί σε προσφυγή στη Χάγη για τις οικονομικές ζώνες, εμφανίζονταν απρόθυμοι να προσθέσουν όλο το φάσμα των θεμάτων του Αιγαίου, από φόβο ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν να τους κάνουν να εγκαταλείψουν τα διεθνή νομικά δικαίωματα που πιστεύουν ότι έχουν από τη Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας και άλλες συνθήκες, μέσα από ένα τουρκικού τύπου παζάρι», επισημαίνει! Ούτε οι Αμερικανοί δεν πίστευαν ότι βρέθηκε Έλληνας πρωθυπουργός να υποστηρίξει τέτοιες θέσεις!
Όλα αυτά πότε; Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες μόνο ημέρες μετά την εκλογή του, στις 9 Οκτωβρίου 2009, όταν επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη με αφορμή την υπουργική Διάσκεψη της Συνεργασίας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. και περιέχονται σε τηλεγράφημα της πρεσβείας που φέρει ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2009.
Ο συντάκτης του, ο τότε Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, συναντήθηκε με τον κ. Παπανδρέου μαζί με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Brookings, Στρομπ Τάλμποτ, στις 12 Οκτωβρίου 2009. Ο κ. Παπανδρέου φέρεται, επίσης, να επισημαίνει στον Τούρκο ομόλογό του ότι η δυνατότητα να κλείσουν αυτά τα ζητήματα έχει χρονικό ορίζοντα. «Είπε στον Ερντογάν ότι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς πίστευε ότι είχε περιθώριο ενός χρόνου, το πολύ δεκαοκτώ μηνών, για να επιτύχει κάτι, δεδομένων των περιορισμών που θέτει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, η οποία πιθανότατα θα του δέσει τα χέρια πολιτικά, καθώς τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα». Οι 18 μήνες τελειώνουν τώρα....
Ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρεται, έθεσε το θέμα της Κύπρου, «εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κλειδί είναι η Τουρκία να διασφαλίσει ότι οι πολιτικοί κάνουν κουμάντο και ότι η Κύπρος δεν έχει παραδοθεί στον στρατό». Παράλληλα, για το θέμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, «είπε ότι τόνισε στον Ερντογάν ότι η ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης πεθαίνει και δεν είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας να συμβεί αυτό». Προσθέτει, δε, ότι «εάν η Τουρκία δεν κάνει κάτι, το Οικουμενικό Πατριαρχείο τελικά θα μετακινηθεί κάπου αλλού, κάτι που η Ελλάδα δεν επιθυμεί και δεν θα πρέπει να επιθυμεί και η Τουρκία». Πέραν αυτών, ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται υπέρμαχος της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. και όχι μιας προνομιακής σχέσης, και αναφέρει στον κ. Ερντογάν ότι η επίλυση ενός από τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες «θα ενδυναμώσει τη θέση του έναντι των ευρωπαϊκών χωρών που εμφανίζονται προβληματισμένες έναντι της ένταξης της Τουρκίας». Ο κ. Σπέκχαρντ αναφέρει ότι «ο Παπανδρέου πίστευε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή είχε χάσει το μομέντουμ στα Βαλκάνια, και ότι επιθυμούσε να ενεργοποιηθεί για την επίλυση προβλημάτων στην περιοχή». Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ «δήλωσε ότι ήταν έτοιμος να δώσει ώθηση στην προσπάθεια για επίλυση, αλλά επανέλαβε τη θέση για γεωγραφικό προσδιορισμό και erga omnes για διεθνή χρήση». Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, αλλά επειδή αυτά τα λένε οι Αμερικανοί, περιμένουμε την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού. Αν δεν τα διαψεύσει θα είναι μία ηχηρή επιβεβαίωση και τότε θα επανέλθουμε, διότι πλέον τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα απ'ότι δείχνουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Το παιδί μίλησε!

Πάγκαλος: "Η δραχμή είναι η κακιά μας μοίρα"
Πάγκαλος: "Η δραχμή είναι η κακιά μας μοίρα"!


"Η δραχμή είναι η κακιά μας μοίρα". Με αυτή την φράση, 'ξορκίζει' το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό της νόμισμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Σε μία οκτασέλιδη συνέντευξη στο περιοδικό "Crash", ο ίδιος επιτίθεται στα 'κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ', μιλά για τα Ίμια και τον Οτσαλάν, τον Σημίτη και τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαρξ και τον Μάη του '68, αλλά και για τον σωματότυπό του, τον υπουργό Οικονομικών, τους 'κοπρίτες', τον Συνασπισμό και τις αποδοκιμασίες των πολιτικών...
"Αυτό που με ερεθίζει φοβερά είναι η επάνοδος στη δραχμή, ως πατριωτικός στόχος", λέει, σημειώνοντας ότι "δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός, δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαπόμπευση της χώρας, μεγαλύτερη κατάντια από την επάνοδο στη δραχμή", λέει, αφού θα σημαίνει ότι δεν τα καταφέραμε και γυρίσαμε στην 'κακιά' μας μοίρα, των υποτιμήσεων, της ανόδου των εισαγομένων αγαθών, της εξάρτησης από τα ξένα χρηματιστηριακά κεφάλαια... Αποφεύγοντας να χαρακτηρίσει 'καλό υπουργό' τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, του αναγνωρίζει πάντως 'εξαιρετικές ικανότητες', δίνει για άλλη μια φορά εξηγήσεις για τις περίφημες φράσεις του "μαζί τα φάγαμε" και "κοπρίτες του Δημοσίου" και ζητά να πάει φυλακή όποιος υπουργός δεν μπορεί να δικαιολογήσει την περιουσία του.
Μιλώντας για την Αριστερά από την οποία ξεκίνησε, θυμάται τα περιπαιχτικά σχόλια της παρέας του στις συγκεντρώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου όταν ήταν νέος, αλλά παρά τα όσα ακούγονται, δηλώνει πως δεν υπήρξε ποτέ αντικομμουνιστής. Αντίθετα, χαρακτηρίζει 'αποτυχημένους αντικομμουνιστές' τους Συνασπιστές, παραλληλίζοντάς τους με τα Ες Ες όσον αφορά στις αποδοκιμασίες εις βάρος του στο Παρίσι. "Θέλανε να φύγω από την αίθουσα... Τι άλλο έκαναν οι ΕςΕς; ... Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο χιτλερισμός στη Γερμανία", επιμένει, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις για την μη σύλληψη ακόμα των δραστών του ξυλοδαρμού ενός "ευπρεπέστατου πολιτικού", όπως χαρακτηρίζει τον Κωστή Χατζηδάκη.
Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι "είναι γεμάτο δημοσίους υπαλλήλους", εξηγώντας γιατί δεν τον 'χωνεύει' το 'βαθύ ΠΑΣΟΚ', ενώ αποκλείει τυχόν εξέγερση στην Ελλάδα, καθώς χαρακτηρίζει τον λαό της ως τον "πιο μικροαστικό και τον πιο κακομαθημένο της Ευρώπης". Θυμάται πάντως τη δική του συμμετοχή στην εξέγερση του Μάη του '68, όταν πετούσε πέτρες και ξύλα στα οδοφράγματα του Παρισιού και έμενε στο "Σπίτι του Φοιτητή", μαζί με τον Γιωτόπουλο και άλλα μέλη μετέπειτα τρομοκρατικών οργανώσεων. Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, δεν 'βλέπει' εκλογές, αν και εκτιμά πως στις επόμενες -όταν γίνουν- ο Συνασπισμός δεν θα μπει στη Βουλή.
"Δεν είμαι περήφανος για τα Ίμια", συνεχίζει, χαρακτηρίζοντάς τα ως 'στρατιωτική ήττα', αν και αποκαλύπτει όσα του είχε πει αργότερα ο Χόλμπρουκ περί "μπλοκαρισμένου ηλεκτρονικά" ολόκληρου του Αιγαίου, ώστε οι πύραυλοι και οι βόμβες να αδυνατούν να βρουν στόχο και να έχει διασφαλιστεί ότι δεν επρόκειτο να χαθεί ανθρώπινη ζωή. Στην υπόθεση Οτσαλάν δε, "καρφώνει" τον Κώστα Σημίτη για την μη ανάληψη ευθυνών, σημειώνοντας ότι εκείνος ανέλαβε την ευθύνη, δεν εξέθεσε την χώρα, αλλά και έκτοτε ξεκίνησε ο διεθνής χαρακτηρισμός του σχεδόν ως 'συνεργάτη των τρομοκρατών'. Για τον ίδιο τον Οτσαλάν δεν μετανιώνει. "Δεν ήταν λαϊκός αγωνιστής, ήταν ένας σταλινικός, που ετράπη σε φυγή...Δεν θα επέτρεπα το κουρδικό να γίνει θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων", λέει, παραδεχόμενος πάντως ότι προσπάθησε να τον σώσει. Ούτε που στήριξε τον Κώστα Σημίτη μετανιώνει. "Φαντάσου να είχε γίνει πρωθυπουργός ο Τσοχατζόπουλος τη στιγμή που ο λαός αναζητούσε τον αντι-παπανδρέου...", λέει.


Είπαμε σε λίγο θα αρχίσουν και οι φάπες!

Τα γιουχαΐσματα ανατρέπουν το πρόγραμμα Παπανδρέου!
Τα γιουχαΐσματα ανατρέπουν το πρόγραμμα Παπανδρέου!
Οι διαρκώς ογκούμενες αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και η τακτική, πλέον, αποδοκιμασία κάθε υπουργού σε δημόσια εμφάνισή του (τελευταίο θύμα ήταν η Λούκα Κατσέλη χθες στο Ηράκλειο) ανατρέπουν το πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα τις έδρες και των υπολοίπων δώδεκα (η 13η είναι η Αθήνα) Περιφερειών της χώρας ώστε να έλθει ο ίδιος σε επαφή με τους εκπροσώπους όλων των τοπικών φορέων αλλά και με απλούς πολίτες για να προχωρήσει σε διάλογο μαζί τους. Παράλληλα, επιθυμούσε να συντηρεί προεκλογικό κλίμα, χωρίς επ' ουδενί να πάει σε πρόωρες κάλπες, για να κρατά σε εγρήγορση το κόμμα του και για να δημιουργεί ελπίδα στις μάζες οτι ''κάτι θ' αλλάξει προς το καλύτερο''. 'Ομως, πρόσφατα στην ''αρχόντισσα των Κυκλάδων'', στη Σύρο, μόνο... αρχοντικά δεν του φέρθηκαν! Διαδηλώσεις και...κόντρα διαδηλώσεις, συγκρούσεις αστυνομικών με φωνασκούντες κ.ο.κ. κατέστησαν ανεπιτυχή εκείνη την επίσκεψή του και άκρως προβληματική κάθε επόμενη στην επαρχία. Κι αυτό γιατί η περιφέρεια δεν είναι Αθήνα που όλοι χάνονται και υπάρχει τεράστια αστυνομική προστασία για κάθε του βήμα. Οι εξελίξεις αυτές τον κρατούν στην πρωτεύουσα κι ενώ  στενοί του συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει πλήρεις φακέλους για τους δύο επόμενους τόπους περιοδειών του, αργά χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν, ο ίδιος τους είπε ''προς το παρόν όχι''.


Παπακωνσταντίνου σε ματιάσανε και δεν σου παέι τίποτα καλά!

Το παρασκήνιο με την αβέβαιη 5η δόση, τι λέει ο Όλι Ρεν
Το παρασκήνιο με την αβέβαιη 5η δόση, τι λέει ο Όλι Ρεν!
Τους κινδύνους και τα ρίσκα της Ελλάδας από το γεγονός ότι "ο λογαριασμός δε βγαίνει" αναλύουν σήμερα τα ΝΕΑ, καθώς αυτή τη στιγμή είναι όλα ανοιχτά: ακόμη και η μη καταβολή της 5ης δόσης...Σύμφωνα με την εφημερίδα, πηγές των Βρυξελλών δεν μπορούν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο, ούτε καν αυτό της μη καταβολής της 5ης δόσης του Ιουνίου. Οι πληροφορίες ότι στην Ευρώπη δυσφορούν με το γεγονός ότι επιβαρύνονται απρόβλεπτα όλα τα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη ολοένα και πληθαίνουν. Μάλιστα, κοινοτικές πηγές εκτιμούν ότι είναι απρόβλεπτη και ραγδαία η επιδείνωση των δημοσιονομικών μεγεθών, σε σημείο τέτοιο που κάποιοι να τη χαρακτηρίζουν "μη αναστρέψιμη".
Την ίδια ώρα, η τρόικα φαίνεται πως έρχεται στην Ελλάδα με... άγριες διαθέσεις, καθώς η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και στο σημείο μηδέν: δηλαδή στο σημείο που ή θα ξεπεράσει τις σημερινές διαχειριστικές αδυναμίες ή θα τιναχτούν όλα στον αέρα!
Τα τρία πρόσωπα-κλειδιά
Σύμφωνα με το κεντρικό ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, τα τρία πρόσωπα κλειδιά, από τη στάση των οποίων θα κριθεί εν τέλει και η εκταμίευση ή μη της πέμπτης δόσης, είναι τα εξής:
Γιώργος Παπανδρέου: Προσπαθεί να ξεπεράσει το τεράστιο έλλειμμα συντονισμού που εμφανίζει η κυβέρνησή του, την ώρα που πρέπει να πείσει την τρόικα και τους δανειστές ότι εννοεί στα σοβαρά τη δέσμευσή του για αποκρατικοποιήσεις.
Όλι Ρεν: Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. είναι βαθιά προβληματισμένος για το πώς αποδίδει η κυβέρνηση, αλλά και για τις επιπτώσεις του Μνημονίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, "σηκώνει τα χέρια μπροστά στην αδυναμία της Αθήνας να αντιμετωπίσει τις δημοσιονομικές δυσκολίες".
Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ο υπουργός Οικονομικών βάλλεται πανταχόθεν ενόψει ανασχηματισμού, την ώρα που δίνει μία τελευταία προσπάθεια να αναδιοργανώσει τις υπηρεσίες του και να τις κάνει να αποδώσουν.


Το παίζουν... ωραία οι Σκοπιανοί!

Εβραίοι, Σκοπιανοί και… Μακεδονία.

mnimeioΟι Σκοπιανοί εγκαινίασαν πρόσφατα μεγάλο Μουσείο για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που απλώνεται σε έκταση 2.700 τετραγωνικών μέτρων. Τώρα, από πού και ως πού άλλη ιστορία… Τους τα έδωσαν και αυτοί πρόθυμοι για κάθε εξυπηρέτηση.
Το Εβραϊκό Κέντρο Μνήμης στα Σκόπια, άλλωστε, είναι το τέταρτο του είδους αυτού στον κόσμο, έπειτα απ' αυτά του Γιαν Βασέμ στο Τελ Αβίβ, του Μουσείου Μνήμης στην Ουάσιγκτον και του Εβραϊκού Μουσείου στο Βερολίνο.
Μπαίνοντας ο Επισκέπτης «αντιμετωπίζει» ένα μεγάλο χάρτη όπου ΟΛΗ η Μακεδονία είναι των Σκοπιανών… Και προχωρώντας ταμπέλες: Θεσσαλονίκη 52.000 Εβραίοι… Και ακολουθούν Φλώρινα, Κοζάνη μέχρι και Καβάλα… με αριθμούς από το ολοκαύτωμα. Όπως πάνε, θέλουν την μισή Ελλάδα δική τους.
Δυστυχώς, όπως είπε εκτός από τα παραπάνω, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΘΙΜΟΣ βγήκε και πολιτικός και είπε «ας δώσουν οι Σκοπιανοί ό,τι όνομα θέλουν στο κρατίδιό τους». Λάθος τραγικό!
Και απορούμε γιατί η Κυβέρνηση δεν κάνει χρήση της γνώμης και των υπογραφών 350 προσωπικοτήτων από όλη την ανθρωπότητα που μιλάνε για Ελληνική και ΜΟΝΟ Μακεδονία.


Έχουν κάνει την Ελλάδα σκουπιδοντενεκέ!


Γιατί συμφέρει τους πολιτικούς μας η λάθος πολιτική στα σκουπίδια!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
xyta-keratea-epeisodiaΟι κυβερνήσεις της χώρας μας μένουν σταθερές σε ένα πράγμα τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια. Στο να παίρνουν πάντα τα λάθος μέτρα και μάλιστα στο όνομα της προστασίας του λαού!
Ότι έχουν κάνει οι κυβερνήσεις λένε ότι το κάνουν υπέρ της κοινωνίας και για το καλό των πολιτών.
Όπως για παράδειγμα στην οικονομία το υπέρογκο ποσό των 350 (και βάλε) δισεκατομμυρίων ευρώ με το οποίο χρέωσαν τους πολίτες (για το καλό τους πάντα) και το οποίο θα στενάξουν να το πληρώσουν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας. 
Λάθος πολιτική και λάθος μέτρα στην ανάπτυξη, στις επενδύσεις, στο τουρισμό, στην εκπαίδευση…
Και φυσικά λάθος πολιτική ακόμα και στα… σκουπίδια.
Στα σκουπίδια που ταλαιπωρούν αφάνταστα τη χώρα μας και τους πολίτες της τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια.
Τι νόμιμες και παράνομες χωματερές,  τι απεργίες με βουνά σκουπιδιών,  τι βρωμιά και δυσωδία, τι κινητοποιήσεις, τι Κερατέες…
Και όλα αυτά γιατί όλες οι κυβερνήσεις μας προώθησαν αυτό που κατ’ ευφημισμόν λέγεται ‘υγειονομική ταφή’.
‘Υγειονομική ταφή’ το θάψιμο των σκουπιδιών!
Εκατομμύρια και δισεκατομμύρια τόνοι σκουπιδιών λίγα μέτρα κάτω από το έδαφος που περπατάμε και ζούμε.
Είναι σαν στο σπίτι μας να πετάμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Ότι πιο ανθυγιεινό και αντιπεριβαλλοντικό θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.
Όταν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούν σύγχρονες μορφές καύσης (πυρόλυσης, που καίει ακόμα και τα καυσαέρια) με εργοστάσια ακόμα και στο κέντρο των πόλεων!
Στο Παρίσι, στο Άμστερνταμ, στη Καρλσρούη, στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στη Γερμανία και σε τόσες άλλες χώρες τα εργοστάσια πυρόλυσης κάνουν τα σκουπίδια παρελθόν παράγοντας ηλεκτρικό ρεύμα. Και μην μου πείτε ότι οι χώρες αυτές είναι λιγότερο ευαίσθητες περιβαλλοντολογικά από τη δική μας;
Στη χώρα μας, στην Αττική δυο τέτοια εργοστάσια θα μπορούσαν να καίνε τα σκουπίδια όλης της Αθήνας με πολύ λιγότερες επιπτώσεις, από ότι σήμερα, στο περιβάλλον.
Και θα γλιτώναμε τα βουνά των σκουπιδιών, τις απεργίες, τις κινητοποιήσεις, την μπόχα και τη δυσωδία.
Και όλα αυτά με πολύ μικρότερο κόστος.
Εάν το κάναμε όμως αυτό δεν θα είχαμε διορίσει χιλιάδες υπαλλήλους στην «βιομηχανία» των σκουπιδιών ούτε θα μπορούσαμε να μοιράζαμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους δήμους των ‘υγειονομικών ταφών’.
Γι’ αυτό και οι πολιτικοί μας προτιμούν τη λάθος πολιτική.
Πέτρος Δίπλας


Ο κ. Παπουτσής τι έχει να μας πεί; Φυσικά απολύτως τίποτα!

Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες!



030411-womancryTα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών. Τι έχει συμβεί; Ο ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη Δευτέρα, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς! Ακολούθησαν συμπλοκές που γενικεύτηκαν στου Ρέντη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στον Κολωνό, που οδήγησαν στον τραυματισμό Ελλήνων περιοίκων, κυρίως ανηλίκων, αλλά και προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από ομάδες αλλοδαπών, που κυκλοφορούν οπλισμένες με ρόπαλα στους δρόμους. Η ΕΛΑΣ πάλι κατά των Ελλήνων
Η ΕΛΑΣ, λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως αστική δύναμη κατοχής και ομάδα πραιτοριανών της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι τόλμησαν να υπερασπιστούν τους ομοεθνείς τους και πλέον κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν δύο λαθρομετανάστες και τους οδήγησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Οι «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, σε ένα ρεσιτάλ δωσιλογισμού και ρουφιανιάς, πιέζουν λαθρομετανάστες που μετείχαν σε επεισόδια να συνεργάζονται με την Ασφάλεια και να «υποδεικνύουν» Έλληνες με τους οποίους συνεπλάκησαν. Την ίδια τακτική ακολουθεί τώρα τελευταία και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος έχει καταλάβει πως «λειτουργούν» τα πράγματα και με την «ανοχή» των αρχών, κάνει «πάρτι» κατά των Ελλήνων.

Η «αγαπημένη» κατά των Ελλήνων
Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η οποία φυσικά κατηγορεί τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, «πρόκειται για περίπου 60 επιθέσεις σε βάρος ισάριθμων μεταναστών, κάποιες δολοφονικές (με μαχαίρια και σιδηρολοστούς), μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θύματά τους οικονομικοί μετανάστες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις τη στιγμή που επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Δράστες, επίσης νεαρά άτομα, σε κάποιες περιπτώσεις και έφηβες γυναίκες, οι οποίοι μετακινούνται με μοτοσικλέτες και επιτίθενται -ανά ομάδες 10-15 ατόμων- σε μετανάστες που βρίσκονται σε πλατείες, στάσεις λεωφορείων, δρόμους, αλλά και σε χώρους προσευχής Πακιστανών, όπως συνέβη στην περίπτωση της οδού Τιμοσθένους». Ούτε λέξη για το βιασμό της πιτσιρίκας από τους αλλοδαπούς, που δημιούργησε και το «πρόβλημα»...
Βιάζουν Ελληνίδες και η ΕΛΑΣ κυνηγάει... "ρατσιστές"!
Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί). Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες: τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί...
Η υποκρισία των ΜΚΟ αποκαλύπτεται...
Φυσικά, οι Ελληνίδες αναρωτιούνται: που είναι οι οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, που είναι οι φεμινιστικές ΜΚΟ; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους βιασμούς των Ελληνίδων από λαθρομετανάστες, γιατί δεν σπεύδουν να προσφέρουν τη συνδρομή τους στα θύματα της κτηνωδίας; Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι οργανώσεις αυτές, εξυπηρετούν «άλλες» σκοπιμότητες, όπως την υπονόμευση του εθνικού κορμού, την αποδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, τον πλουτισμό των στελεχών τους και φυσικά, την κοινωνική μηχανική του συστήματος.
www.elkosmos.gr 


Φέρτε όλο τον στρατό στην Αθήνα!

Λουκέτο σε επτά στρατόπεδα


Επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων πρόκειται άμεσα να κλείσουν έτσι ώστε να εξοικονομήσει το Υπουργείο Άμυνας 25 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έκρινε ότι ο αριθμός των κέντρων εκπαίδευσης που υπάρχουν σήμερα, είναι υπερβολικός και σε πολλές περιπτώσεις δεν εξυπηρετεί τους νέους φαντάρους και προσανατολίζεται στην τελική φάση του πλάνου του, να υπάρχει ένα ΚΕΝ ανά περιφέρεια.

Το κλείσιμο θα επιφέρει και οικονομική ανακούφιση αφού το κράτος θα γλυτώνει κάθε χρόνο 25.000.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε ΕΣΣΟ το κόστος λειτουργίας ενός Κέντρου Εκπαίδευσης, ανέρχεται στα 900.000 ευρώ.

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης που κλείνουν είναι:

*Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ) στην Καλαμάτα

*Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι

*Υγειονομικού στην Άρτα

*625 Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα

*Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας

*557 Τάγμα Πεζικού στη Ξάνθη

*Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό

Αδιευκρίνιστο παραμένει ποια θα είναι η τύχη των υπόλοιπων 17 μικρότερων κέντρων εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν μετά το 2004 (Ρεντίνα, Μάλεμε Χανίων, Λεπτή Ορεστιάδας, Καβησσό 'Έβρου και αλλού)

hellenicrevenge


Μήπως έχουν παραδώσει και την Θράκη μας και δεν μας το λένε;



Μεταφέρουν στην Αθήνα τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων μεγαλώνοντας ήδη υπάρχοντα προβλήματα στην Θράκη!
Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Σταυρούπολη Ξάνθης και στο Παρανέστι Δράμας. - Συνεχίζεται το “γδύσιμο” της περιοχής από Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς. - Γιατί άραγε; - Στο μεταξύ, αυτοί που διοικούν την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζουν να σιωπούν. - Διαλύονται οι δομές της τοπικής οικονομίας.

Ο κατάλογος των «καλλικρατικών» και λογιστικών λουκέτων στην Περιφέρειά , είναι μακρύς και βαρύς: ΔΟΥ, Σχολεία, Πυροσβεστικές υπηρεσίες, σιδηροδρομικοί σταθμοί, δρομολόγια τρένων, Στρατολογικά γραφεία, Στρατιωτικά νοσοκομεία, κολυμβητήρια. Πωλήσεις με απρόβλεπτες εξελίξεις, όπως Ελληνική βιομηχανία Ζάχαρης, Ζαχαρουργεία, ΕΛΒΙΖ, ΣΕΚΑΠ, κλπ.

Ακολουθούν λιμάνια, ακίνητα φιλέτα του Δημοσίου και όχι μόνον.

Τώρα μας προετοιμάζουν - σύμφωνα με δημοσιεύματα- για το κλείσιμο στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Παρανεστίου Δράμας και Σταυρούπολης Ξάνθης.

Με κριτήρια μόνο επίπεδα, ρηχά λογιστικά, χωρίς τις αναπόσπαστες κοινωνικές και γεωγραφικές παραμέτρους.

kostasxan


Γιατί δεν κατεβαίνουν στους δρόμους να διαδηλώσουν αφού καταστρέφονται οι επιχειρήσεις τους; Τι περιμένουν;




Ομάδες όρκς χτυπούν στο κεφάλι ακόμα και κοριτσάκια από σχολεία για να τα ληστέψουν.
Έρχονται στην Ελλάδα για να γνωρίσουν την κοιτίδα του πολιτισμού και βλέπουν το οστεοφυλάκιο αυτού.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του eglimatikotita.gr οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων του κέντρου της Αθήνας,θα ζητήσουν να έχουν σύντομα συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το θέμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας του κέντρου.Καθώς οι εξηγήσεις που πήραν από τον Ασ.Διευθυντή ήταν επιεικώς απαράδεκτες.
Το Α/Τ Ομονοίας και η ομάδα ΔΙΑΣ είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπίσουν αυτά τα συνεχόμενα κύματα εγκληματικότητας από ομάδες λαθρομεταναστών,που έχουν βρει για εύκολα θύματα τους τουρίστες πελάτες των ξενοδοχείων του κέντρου.Τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και τα χτυπήματα είναι συνήθως σε ευπαθείς ομάδες τουριστών..δλ. γυναίκες,παιδιά και ηλικιωμένους.

Όπως μας είπε Σουηδός δάσκαλος ο οποίος είδε χτες το απόγευμα,μπροστά στα έκπληκτα μάτια του στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου να δέρνουν την 15χρονη ανιψιά του 3 αλλοδαποί (αραβικής καταγωγής) για να την κλέψουν…
“Ένιωσα 2 φορές ανίκανος να κάνω κάτι.Την μία που δεν μπόρεσα να την προστατεύσω γιατί εμένα μου έβγαλαν μαχαίρι και με ακινητοποιήσαν,η ανιψιά μου που αντιστάθηκε στην αρχή να δώσει την τσάντα της,την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι.Πως είναι δυνατόν να χτυπάς ένα παιδί στο κεφάλι για να το ληστέψεις?Οι άνθρωποι αυτοί είναι ζώα και συμπεριφέρονται σαν κτήνη.
Η επόμενη ήταν όταν είδαμε αυτό το απαράδεκτο θέαμα στο Α/Τ Ομονοίας.Μια ουρά από δεκάδες κόσμο που περίμενε να δηλώσει κλοπές και ληστείες.Ο αστυνομικός που ήταν εκεί μας είπε να πάμε πάλι αύριο το πρωί,γιατί δεν προλαβαίνει σήμερα,λόγω του κόσμου που περιμένει για τον ίδιο λόγο με εμάς.
Απαράδεκτο θέαμα.Δεν πιστεύω να ξαναέρθω στη χώρα σας για διακοπές,αλλά και ούτε θα την προτείνω σε άλλους να την επισκεφτούν.”

Σήμερα μια Ολλανδέζα με την 17χρόνη κόρη της πάλι στην Ομόνοια γνώρισε την φιλοξενία των νέων εποίκων.Όπως μας δήλωσε ένιωσε απίστευτα άσχημα γιατί κατά την ώρα που την λήστεψαν η Ομόνοια ήταν γεμάτοι από αστυνομικούς.
Μόλις πήγε στο Α/Τ να καταγγείλει την ληστεία,της είπαν το ίδιο πράγμα.Ελάτε αύριο το πρωί,γιατί έχει πολλές παρόμοιες υποθέσεις πριν από εσάς.

Άλλη μια χτεσινή περίπτωση ήταν ο ξυλοδαρμός και η ληστεία τριών ανήλικων κοριτσιών (γκρουπ Δανών μαθητών γυμνασίου) στην πλατεία Καραϊσκάκη έξω από το μετρό (στάση Μεταξουργείο)

Οι guide ζήτησαν να αλλάξει ξενοδοχείο και περιοχή όλο το γκρουπ.Και επιπλέον να τους πληρώσει ο ξενοδόχος πούλμαν για την ασφαλή μεταφορά τους.Γιατί όπως είπαν το μετρό είναι εξίσου επικίνδυνο.

Αυτά τα περιστατικά είναι δυστυχώς ένα πολύ μικρό δείγμα του τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή της Ομονοίας και γύρω από αυτή.

Οι ξενοδόχοι δέχονται απίστευτη πίεση από τα διεθνή τουριστικά γραφεία,που και αυτά με την σειρά τους δέχονται εκατοντάδες σχόλια στις σελίδες τους,από πελάτες που έχουν πέσει θύματα της εγκληματικής αδιαφορίας του Ελληνικού κράτους και των δήθεν ανθρωπιστικών μεθόδων της κυβέρνησης.
Προσωπικά δεν πιστεύω να αντέξει για πολύ ακόμα η τελευταία βαριά βιομηχανία που μας έμεινε.Σκεφτείτε μόνο τα τεράστια ποσά έχουν επενδυθεί σε αυτό τον κλάδο.
Πόσοι Έλληνες και αλλοδαποί εργάζονται στον τουριστικό τομέα.
Αλλά και εκεί πλήρης κρατική αδιαφορία.
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι σίγουρο πως θα καταρρεύσει και ο τουρισμός.Την στιγμή που είναι η μόνη σίγουρη πηγή εσόδων για το κράτος.
Ακόμα και στα θέματα παρεμπορίου έξω από την εθνική μας κληρονομιά είναι κάτι που χτυπάει άσχημα.Ούτε και εκεί γίνεται κάτι.Αδιαφορία παντού,την ώρα που ζητάνε συνέχεια να εισπράττουν όλο και περισσότερα χρήματα,χωρίς ωστόσο να προσφέρουν τίποτα στον Έλληνα πολίτη.

Όπως έμαθα οι ξενοδόχοι θα ζητήσουν να συναντηθούν με τον υπουργό για να τους εξηγήσει τι συνέβη και δεν έγιναν πράξη οι εξαγγελίες του για επιχειρήσεις “σκούπα” καθώς και γιατί υπάρχει τέτοια ελλιπής αστυνόμευση του κέντρου,την στιγμή που σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη έχει αναλάβει να φυλάει μπουλντόζες και αποκλείει μια ολόκληρη περιοχή όπως η Κερατέα.
Σε περίπτωση που δεν αναλάβει τις ευθύνες του και συνεχίσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις που τελικά είναι μόνο για το θεαθήναι,θα σταλεί υπόμνημα στον πρωθυπουργό και θα συνεχίσουν με μηνύσεις κατά παντώς υπευθύνου,για διαφυγόντα κέρδη.

Για ότι νεότερο έχουμε επί του θέματος,θα υπάρξει και η σχετική ανάρτηση.

eglimatikotita.gr
olympia


Πλακώματα κοινοβουλευτικών!


Με αφορμή τη δήλωση Σαμαρά στη Βουλή:
"Βλέπω σε εσάς κύριε Πρωθυπουργέ τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα"

Oι μπλε θα προσπαθούν να τα μαζέψουν, οι πράσινοι...
θα ασχολούνται για μέρες και θα αρχίσουν να ρωτάνε δεξιά - αριστερά βολευτάδες και πολιτευτάδες μπας και βγάλουν κανένα λαβράκι και πάει λέγοντας. Χαμός για το τίποτα δηλαδή. Είπε κάποιος μια αλήθεια πρωταπριλιάτικα στη Βουλή  -σου λέει ευκαιρία είναι λόγω της ημέρας - αφού τις υπόλοιπες μας έχουν φλομώσει στα παραμύθια και θα πέσουν να τον φάνε. Ήδη οπως διαβάζουμε στο πασπαρτού βγήκε ο Μιχελάκης και είπε πως πρόκειται για ατυχή δήλωση...Πάλι τα κανε πάνω του ο θείος Σαμ;

egersis


κύριε Παπανδρέου υπάρχει και η Θράκη που υποφέρει!


Το μουσουλμανικό τόξο στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας είναι υπαρκτό, ενεργό και κινείται βάσει ενός πολύ καλά – οργανωμένου σχεδίου από την Άγκυρα

Ο μουφτής είναι βαθμός της μουσουλμανικής θρησκείας και ερμηνεύει το κοράνιο για την απόδοση της δικαιοσύνης. Η λέξη μουφτής προέρχεται από την αραβική και σημαίνει αυτόν που ερμηνεύει το νόμο. Στη χώρα μας ισχύει η Σαρία, δηλαδή ο ιερατικός νόμος. Προς τούτο έχει αναγνωρίσει για την μουσουλμανική μειονότητα μουφτήδες οι οποίοι επιτελούν και καθήκοντα σε θέματα γάμου, διαζυγίων, κηδεμονιών, διαθηκών κ.ά. Εκλέγονται σύμφωνα με το νόμο από αυτούς που έχουν τα προς τούτο προσόντα. Οι θρησκευτικοί λειτουργοί της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη είναι: 3 μουφτήδες (ανά ένας στις πόλεις Κομοτηνή, Ξάνθη, Διδυμότειχο) και 270 ιμάμηδες.

Οι μουφτήδες σαν πνευματικοί ηγέτες σ’ όλο τον κόσμο και στην Τουρκία, διορίζονται και δεν εκλέγονται. Διότι και ο δικαστής διορίζεται και δεν εκλέγεται. Τα περί μουφτήδων καθορίζονται στην...
ελληνοτουρκική συνθήκη του Νοεμβρίου 1913, μετά τους βαλκανικούς πολέμους. Οι μουφτήδες διορίζονται με αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ύστερα από επικύρωση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ορκίζονται ενώπιον του νομάρχη (μέχρι πρότινος) και τώρα του περιφερειάρχη. Μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο. Η μισθοδοσία τους μάλιστα έχει καθοριστεί πολύ πριν αρχίσει και για τους Έλληνες ιερείς. Στην ιεραρχία δημοσίων λειτουργών ο μουφτής έχει βαθμό γενικού γραμματέα υπουργείου, απολαμβάνοντας και όλα τα σχετικά προνόμια (αυτοκίνητο, μισθός κλπ). Οι μουφτήδες παύονται για περιπτώσεις καταδικαστικών αποφάσεων για ορισμένα αδικήματα, σοβαρούς λόγους υγείας, ανεπάρκειας ή ανεπίτρεπτης διαγωγής. Από την απελευθέρωση της Θράκης το 1920 και μέχρι το 1990 και για 700 ολόκληρα χρόνια, δεν υπήρξαν προβλήματα σχετικά με την εκλογή των μουφτήδων.

Το 1990 και ενώ υπήρχαν νόμιμοι μουφτήδες έγινε στην Θράκη από τοπικούς παράγοντες της μειονότητας παρωδία εκλογών και εξέλεξαν τους ψευτομουφτήδες Μ. Αγγά και Ι. Σερήφ. Σύμφωνα με τον Τύπο τα ονόματα του Μ. Αγγά (ο οποίος απεβίωσε προ ολίγων ετών), αλλά και μειονοτικών πολιτικών, αναφέρθηκε ότι ήταν ενεργά και δραστήρια μέλη για το χώρο της ελληνικής Θράκης, της
παρακρατικής οργάνωσης Εργκενέκον, η οποία εκδικάζεται μέχρι σήμερα στην Τουρκία. Στις εκλογές του 2006 στην Ξάνθη, για ανάδειξη ψευτομουφτή, συμμετείχε περιορισμένος και προεπιλεγμένος αριθμός μουσουλμάνων με αποκλεισμό βεβαίως των γυναικών.

Δραστηριότητες ψευτομουφτήδων

Σήμερα οι ψευτομουφτήδες παράνομα και αφού ντυθούν τις μεγαλοπρεπείς λευκές στολές τους συμμετέχουν σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Σκόπιμα και μεθοδικά με σκοπό την παραγκώνιση των νόμιμων μουφτήδων παρίστανται σε θρησκευτικά συνέδρια, με συχνές επισκέψεις στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού (όπως τα Σκόπια και αλλού). Εκεί παρουσιάζονται ως οι νόμιμοι μουφτήδες, επιδιώκοντας την προβολή, καλλιέργεια γνωριμιών, φωτογράφηση με διάφορες προσωπικότητες. Τελικός στόχος τους η προώθηση του παντουρκισμού.

Τελευταία σε ισλαμικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη φωτογραφήθηκαν και με τον πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ο οποίος εκλήθη εκεί από τους διοργανωτές. Αλήθεια δεν βρέθηκε κάποιος να προστατεύσει τον πατριάρχη;

Πέραν αυτών, συμμετέχουν σε μπαϊράμια, ραμαζάνια κλπ τα οποία ευλογούν εκθειάζοντας τη μητέρα Τουρκία και κατηγορώντας, όταν τους δίδεται η ευκαιρία, την Ελλάδα. Με τις τελευταίες πλημμύρες στο Πακιστάν συγκέντρωσαν από έρανο που έκαναν μεταξύ Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικού θρησκεύματος το ποσό των 400.000 ευρώ, τα οποία απέστειλαν (πού;) στην τουρκική κυβέρνηση. Η τελευταία περιχαρής τα έστειλε προς τους πληγέντας.

Όλοι οι Τούρκοι επίσημοι κατά τις επισκέψεις τους στη Θράκη (υπουργοί, νομάρχες, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα), πρόσφατα ο προκλητικός κ. Νταβούντογλου, περνάνε απαραίτητα από τους ψευτομουφτήδες, με αποκλειστικό σκοπό τη νομιμοποίησή τους. Ότι δηλαδή γίνεται με τις παραβιάσεις, παραβάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου του Αιγαίου. Το ίδιο κάνουν, ύστερα από εντολή του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, όλοι ανεξαιρέτως οι εκλεγμένοι μειονοτικοί βουλευτές, δήμαρχοι, σύμβουλοι κλπ. Μέχρι στιγμής κανένας από τους ξένους διπλωμάτες που επισκέπτονται τη Θράκη πλην της Τουρκίας, δεν έχει επισκεφθεί τους ψευτομουφτήδες.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της Κομοτηνής οι δύο ψευτομουφτήδες Κομοτηνής – Ξάνθης, τον Φεβρουάριο του 2011 παρέστησαν στη Βουλγαρία, όπου με οδηγίες της Άγκυρας, 1000 αντιπρόσωποι εξέλεξαν ως αρχιμουφτή το μοναδικό υποψήφιο Βουλγαρίας Μουσταφά Χατζή. Το βουλγαρικό κράτος, μέχρι τώρα δεν έχει αναγνωρίσει τον παραπάνω.

Με απλή ανάγνωση παρατηρούμε ότι το μουσουλμανικό τόξο στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και για το οποίο από ετών έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και έχουν γραφτεί αρκετά, είναι υπαρκτό, ενεργό και κινείται βάσει ενός πολύ καλά – οργανωμένου σχεδίου από την Άγκυρα. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης πρόσφατα καταγγέλθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο ως όργανο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με πλήθος δράσεων ανθελληνικού χαρακτήρα και με το ερώτημα: «Γιατί δεν διώκεται για αντιποίηση θρησκευτικής αρχής;». Το Δεκέμβριο του 2010 ανανεώθηκε και πολύ ορθά για μια δεκαετία (η θητεία είναι δεκαετής) η θητεία του νόμιμου μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή. Ελπίζουμε ότι θα γίνει το ίδιο και για τον έτερο νόμιμο μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου η θητεία του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2011.

Επιδιώξεις της Άγκυρας

Α.     Με την αναγνώριση και την προβολή των ψευτομουφτήδων προσπαθεί να τους εξισώσει με τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ενώ παράλληλα υποβαθμίζει τον τελευταίο σε επίσκοπο.
Β.     Την πλήρη υποταγή των Ελλήνων μουσουλμάνων στους ψευτομουφτήδες και κατ’ επέκταση σε αυτήν.
Γ.     Τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των Βακουφίων τα οποία είναι πολλά (σε αντίθεση με αυτά του Πατριαρχείου τα οποία οι τουρκικές αρχές αποδεκάτισαν) και την χρησιμοποίησή τους κατά της Ελλάδος.
Δ.     Την πλήρη κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης της οποίας πολλά άρθρα έχει προ πολλού καταπατήσει.
Με όλα τα παραπάνω επιδιώκει να διευκολύνει τα επεκτατικά της σχέδια σε βάρος της Ελλάδος. Είναι γνωστό ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας τελειώνουν ανατολικά του ποταμού Έβρου, των νησιών του Αιγαίου Δωδεκανήσου, βόρεια του Καστελλόριζου.
Στη Θράκη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, ισχύει η ισονομία, ισοπολιτεία και η θρησκευτική ελευθερία. Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα πράγματι πιέζονται και μάλιστα ασφυκτικά και προκλητικά με διαφόρους τρόπους και βάσει σχεδίου μόνο από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και από τους πράκτορές του (φανερούς και αφανείς).
Η ελληνική Πολιτεία η οποία γνωρίζει για τα συμβαίνοντα στη Θράκη καλλίτερα από τον καθένα, πρέπει να επέμβει άμεσα και να κόψει το βήχα αυτών των κυρίων. Να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα διπλωματικώς ισχύοντα προς κάθε κατεύθυνση. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία».

Του Ιωάννη Φωτιάδη αντιστράτηγου ε.α. π. υπαρχηγού Ε.Φ. Κύπρου
από την εφημερίδα ''Χρόνος''


Πρέπει σύντομα να τελειώνουμε με τους εθνομηδενιστές!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.

Της Θωμαϊδος Παριανού.
H 25η Μαρτίου ήταν, για εμάς τους Εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες και Χριστιανούς Ορθόδοξους, μία ημέρα διπλής χαράς, εθνικής και θρησκευτικής. Όμως υπήρξε και μία μέρα που πολλοί εθνομηδενιστές έδειξαν για τα καλά τα δόντια τους, βγάζοντας μπόλικο ανθελληνικό φαρμάκι. Όχι μόνο αυτό αλλά, είτε αγνοούν είτε σκόπιμα παραποιούν τα ιστορικά γεγονότα κατά το δοκούν και παράλληλα κατηγορούν εμάς για …. μισαλλοδοξία, επειδή δεν καθόμαστε να συζητήσουμε αυτά τα διαστροφικά τους εξαμβλώματα.
Ας δούμε τα κυριότερα θέματα από αυτά.
Ο ΕΞΑΛΒΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ :
Το θέμα Αλβανοί και Αρβανίτες είναι ένα θέμα ιδιαίτερα λεπτό. Εδώ πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η σημερινή Αλβανία είναι ένα μόρφωμα που το έφτιαξαν οι Μεγάλες Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια της Ιταλία, η οποία ανέκαθεν την έβλεπε σαν προτεκτοράτο της, παρ’όλο που η περιοχή αυτή ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ, από τα αρχαία χρόνια. Αυτό το μαρτυρά η Ιστορία, οι Αρχαιότητες που υπάρχουν διάσπαρτες σε όλη την περιοχή αλλά και ο Ελληνισμός που ζει εκεί. Άλλωστε, το εθνικό όνομα του μορφώματος αυτού είναι Shqiperia, με τα ανάλογα παράγωγα
Στο κλασικό του βιβλίο του «ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ο (μακαρίτης πλέον) συγγραφέας Αριστείδης Π. Κόλλιας , Αρβανίτης και ο ίδιος, υποστηρίζει με σοβαρά επιχειρήματα, ότι οι Αρβανίτες είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και το γλωσσικό τους ιδίωμα, τα λεγόμενα ‘Αρβανίτικα’, έχουν τις ρίζες τους στην γλώσσα των αρχαίων Πελασγών, η οποία δεν υπάρχει σε γραπτή μορφή. Ακόμα και το τόσο δημοφιλές από τους Αλβανούς όνομα Ιllyr προέρχεται από τον Έλληνα Ιλλυριό, γιο του Κάδμου και της Αρμονίας. Εν πάση περιπτώσει, στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, Αρβανίτες. ονόμαζαν τους Χριστιανούς Έλληνες και σκληροτράχηλους πολεμιστές, ενώ ‘Τουρκαλβανούς’ ονόμαζαν τους Μουσουλμάνους Αλβανούς, όχι μόνο λόγω θρησκείας, αλλά και γιατί πολεμούσαν ενάντια στους Έλληνες, συνήθως μαζί με τους Τούρκους, αλλά και μόνοι τους, όπως ο Αλή Πασάς εναντίον των Σουλιωτών. Ένας μάλιστα από τους εθνομηδενιστές υπεστήριξε ότι ο πόλεμος μεταξύ του Αλή Πασά και των Σουλιωτών ήταν ….Αλβανικός εμφύλιος (μια βρεγμένη σανίδα, βρε παιδιά !!!).
Μία άλλη μαρτυρία είναι το κλασικό θεατρικό έργο της εποχής ‘ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ’ του Δημ.Βυζαντίου, σύμφωνα με το οποίο, αντιπροσωπευτικοί τύποι Ελλήνων, μιλώντας ο καθένας μόνο το γλωσσικό ιδίωμα του τόπου του, μαζεύονται στην λοκάντα του Χιώτη Μισέ Μπαστιά, στο Ναύπλιο, για να γιορτάσουν την καταστροφή της αρμάδας του Ιμπραήμ (8 Οκτωβρίου 1827). Ανάμεσα σε αυτούς είναι ένας Κρητικός και ένας Αρβανίτης, μεταξύ των οποίων σημειώνεται το κεντρικό επεισόδιο του έργου Λόγω γλωσσικής παρεξηγήσεως, αφού έχει προηγηθεί η σχετική ‘κρασοκατάνυξη’, ο Κρητικός, λέει στον Αρβανίτη «Ήρθες και έφαγες τα κουράδια μας», εννοώντας τα πρόβατά μας, τα κοπάδια μας {στην Κρητική διάλεκτο). Ο Αρβανίτης καταλαβαίνει …. αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι, λογομαχούν και τον πυροβολεί, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι. Αυτή είναι και η βασική σκηνή, πάνω στην οποίαν στηρίζεται ολόκληρο το έργο. Αν ο Αρβανίτης δεν θεωρείτο Έλληνας, ο συγγραφέας δεν θα τον είχε συμπεριλάβει στο έργο του μάλιστα δίνοντάς του και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Παππούς του ήταν ο Κων/νος Καστριώτης (+ 1390), ηγεμόνας της Ημαθίας και της Καστοριάς (εξ ου και Καστοριώτης, Καστριώτης). Πατέρας του ήταν ο Ιωάννης Καστριώτης, ο άρχοντας της Κρούγιας (Κρόιας) και ο Γεώργιος ήταν το τελευταίο (γεν.1404) από τα 9 παιδιά του: 5 θυγατέρες και 4 γιοι. Στη συνέχεια ο Ιωάννης υποχρεώνεται να παραδώσει τους 4 γιους του στην αυλή του σουλτάνου Μουράτ του Β΄(1421 – 1451), ο οποίος του έδωσε το προσωνύμιο «Ισκεντέρ μπέη = Μέγας Αλέξανδρος», εξ ου και το ‘Σκεντέρμπεης’. Ζώντας σε Μουσουλμανικό περιβάλλον, αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με το εκεί κλίμα
Με την πρώτη ευκαιρία το σκάει από τον Τουρκικό Στρατό, ξαναγυρίζει στην Κρούγια, ξαναπαίρνει το Χριστιανικό του όνομα και αναλαμβάνει λυσσαλέο αγώνα κατά των Τούρκων. Ελευθερώνει την Κρούγια με τα 300 παλικαριά του και αμέσως εισέρχεται στον Καθεδρικό Ναό της και ψάλλει ο ίδιος και οι συνακόλουθοί του Δοξολογία ευχαριστήριο προς τον Θεό. Διατάζει να υψωθεί στα κάστρα της ο δικέφαλος αετός με φόντο πορφυρό ως έμβλημά του, που ήταν, τι άλλο παρά , η πολεμική σημαία του Βυζαντίου (και που σήμερα είναι η σημαία της Αλβανίας). Συνήθιζε να φοράει το αρχαίο ελληνικό μακεδονικό κράνος με το διπλό κέρατο. Η μία μάχη ακολουθεί την άλλη για να κρατήσει ελεύθερη την Επαρχία του από τους Τούρκους. Δεν έχανε δε ευκαιρία να διακηρύσσει, προφορικώς και γραπτώς, ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και απόγονος ενδόξων προγόνων. Παρ’όλα αυτά, Αλβανοί και εθνομηδενιστές τον θέλουν … Αλβανό και Μουσουλμάνο!!! Δεν πάνε καθόλου καλά τα ‘παιδιά’.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Ομολογουμένως, αυτός ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας ήταν ένα πνεύμα καθ’όλα ανεξάρτητο, που δεν έμπαινε ‘σε καλούπια’. Όντας, πάνω από όλα πατριώτης είχε πει χαρακτηριστικά, ως εντολή στον ανώνυμο Έλληνα :
«…Το πρώτο σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στον γιό σου την μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει» »
Ξέρετε τι μας είπε ο νεοταξίτης, με τον οποίον αντιπαρατεθήκαμε;
« Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία σας δεν σας αφήνουνε ούτε να κατανοήσετε τον Καζαντζάκη». Δηλαδή, ‘σύντροφοι’, από το ανωτέρω σαφέστατο κείμενο, τι είναι αυτό που κατανοείτε εσείς και δεν κατανοούμε εμείς;
Ο ίδιος μάλιστα έκανε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση του χώρου του, η οποία δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Σας την παραθέτουμε αυτολεξεί :
« Πάλι καλά, ότι εν έτει 2011, έχω ως Έλληνας πολίτης την πολυτέλεια να επιλέγω ότι είμαι Έλληνας, χωρίς να επιλέγω την λαγνεία του …παρελθόντος. Να βλέπω το ’21 και ως επανάσταση και ως ήρωες και ως αυτοθυσία και ως εμφύλιο και ως αγριότητες, αλλά και ως απαρχή για τον συγκερασμό τοπικών ταυτοτήτων σε ένα νέο έθνος, με τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του, όπως η σύγχρονη Ελλάδα. Όταν σταματήσουμε να εξιδανικεύουμε το παρελθόν, θα έχουμε και καλύτερο μέλλον ».
Ο Τέλειος Μεταλλαγμένος, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
Δείτε παλαιότερες αναρτήσεις μας για τους Ελληνες Αρβανίτες:
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Απαράδεκτες και ανθελληνικές θέσεις του Σεραφείμ Φυντανίδη. Αλλόφυλοι οι Βυζαντινοί, Σλαβοι και Αλβανοί οι Πελοποννήσιοι, Αλβανοί οι Αρβανίτες ......


Το είπε και το έκανε για τα Αγγλικά. Για τον κανακάρη της ρε γαμώτο!

Anna’s new school- Και στα αγγλικά οι εργασίες!


Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το Νέο Λύκειο που προωθεί η Αννα Διαμαντοπούλου. Πολλές οι ενστάσεις και δικαιολογημένες. Η μεγαλύτερη αλλαγή ίσως είναι η εκπόνηση ομαδικών και ατομικών ερευνητικών εργασιών. Και εδώ χωράει πολύ συζήτηση, αλλά δείτε πώς ανοίγουν οι κερκόπορτες της άλωσης της ελληνικής γλώσσας. Κάποιες από αυτές τις εργασίες θα ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!
Μετά δηλαδή το υποχρεωτικό μάθημα Αγγλικών στα παιδάκια πρώτης δημοτικού, όπου θα εκπαιδεύονται με έναν ιδιότυπο τρόπο ως δίγλωσσα αφού θα ξεκινούν να μαθαίνουν παράλληλα ελληνική και αγγλική, το επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση των εργασιών σε μια ξένη γλώσσα παραγκωνίζοντας την επίσημη γλώσσα του κράτους!
Δεν πέφτουμε απ’τα σύννεφα βεβαίως. Η κα Διαμαντοπούλου, μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, από την εποχή που ήταν επίτροπος στην ΕΕ έκανε προτάσεις ώστε να γίνει η αγγλική δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας. Τώρα κάνει ότι μπορεί από την θέση που βρίσκεται, να περάσει ανθελληνικές θέσεις. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να αλλάξουν και τα Πανεπιστημιακά πτυχία ίσως και να επιβάλλουν κι εκεί την αγγλική ώστε να γίνεται αποδεκτό από ξένα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα; Δεν αποκλείεται!
Φυσικά κανείς λογικός άνθρωπος δεν είναι κατά στην γλωσσομάθεια. Αλλά όταν η εκμάθηση μίας γλώσσας γίνεται παραγκωνίζοντας την επίσημη του κράτους, ή όταν οι ενδοσχολικές εργασίες στο ελληνικό σχολείο να εκπονούνται στην αγγλική, τότε τα πράγματα μοιάζουν εξόχως επικίνδυνα. Γιατί η γλώσσα δεν είναι ένα απλό εργαλείο επικοινωνίας. Είναι σκέψη, ιδέες και πολιτισμός. Όταν υποβαθμίζεις την γλώσσα σου υποβαθμίζεις τον πολιτισμό σου.
Δυστυχώς κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν άκουσα να κάνει μνεία στο ζήτημα.


Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

Άκουσε με καλά κ.Γιώργιε
Τσαντ - Παπανδρέου, πολίτη της Αμερικής ή όποιας άλλης χώρας.

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και τη θέλω ΤΩΡΑ!

Θέλω το Έθνος μου και το Θέλω Ελεύθερο! Θέλω τη Χώρα μου και τη θέλω αδέσμευτη χωρίς Τρόικα. Αυτή, είναι η δική μου

Πατρίδα,είναι η δική μου γη, είναι η γη των προγόνων μου!

Για τούτη τη γη πολέμησε ο πατέρας μου και οι πρόγονοι μου. Για τούτα τα χώματα που εσύ ξεπουλάς με τόση ευκολία λες κι είναι τσιφλίκι σου, θυσιάστηκαν χιλιάδες ζωές Ελλήνων.

Και έρχεσαι τώρα ΕΣΥ ωσάν μεγάλος νταβατζής και δυνάστης και ξεπουλάς τη γενέτειρα μας την ίδια μας τη ζωή! Με ποιο δικαίωμα, και ποιον ρώτησες κ.Παπανδρέου; ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ εσείς που μας κυβερνάτε όλα αυτά τα χρόνια, είστε υπόλογοι απέναντί μας! Μας λεηλατήσατε, μας ξεφτιλίσατε, μας τα πήρατε όλα! ακόμα και την αξιοπρέπεια μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είστε ψεύτες, κλέφτες, λεηλατήσατε τη Χώρα μου, κατακλέψατε το βιος της πατρίδας μου αδειάσατε όλα τα ταμεία του Δημοσίου, και αφήσατε να αργοπεθαίνουν από ανέχεια οι απόμαχοι της χώρας μου! Μ' αυτή τη πολιτική σας αναγκάζετε ανθρώπους που δούλευαν όλα τα χρόνια της ζωής τους τώρα στα γεράματα, να ψάχνουν στα σκουπίδια για να μπορέσουν να επιβιώσουν! Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη κατάντια της Ελλάδας κ. Παπανδρέου, είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για το πως μας οδηγήσατε σ' αυτή τη παρακμή. Είστε ένοχοι! Ένοχοι γιατί οδηγήσατε έναν ολόκληρο λαό σε οικονομικό αδιέξοδο. Χρέη, ανεργία, δυσβάσταχτο κόστος ζωής και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία… μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά έξοδα επιβίωσης τους!

Ένας ολόκληρος λαός στενάζει, υποφέρει με τις πολιτικές, τις οποίες εφαρμόζετε. Αυτή τη γραμμή την οποία ακολουθείτε να τα παίρνετε απ' τους φτωχούς για να τα δίνετε στους μεγιστάνες του πλούτου είναι εγκληματική για τον ελληνικό λαό. Σας ακούω συχνά να λέτε, πως ό,τι κάνετε, το κάνετε μόνο για το καλό της χώρας μου! Τι ακριβώς εννοείτε κ.Παπανδρέου; Τη χώρα μου τη διασύρατε, τη διαπομπεύσατε, τη ξεφτιλίσατε διεθνώς, το βιοτικό επίπεδο του λαού της το έχετε υποβαθμίσει τόσο πολύ ,που μας έχετε φέρει σε απελπιστικά οικονομικά αδιέξοδα. Πράγμα που δε κάνατε το ίδιο και για εσάς τους πολιτικούς, και το μεγάλο κεφάλαιο.

Εσείς εξακολουθείτε να ζείτε μέσα σε χλιδή (και να μη ξεχνάμε με τα λεφτά του ελληνικού λαού απολαμβάνετε αυτή τη χλιδή) την ίδια στιγμή που Έλληνες πολίτες δεν έχουν ούτε καν τα άκρως απαραίτητα για να επιβιώσουν! Όσο για το χρέος, δεν είναι δικό μας κ. Παπανδρέου, το χρέος είναι δικό σας! Εσείς χειρίζεστε εδώ και πολλά χρόνια την οικονομία της χώρας μας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Εσείς θα μας πείτε τι έγιναν τα λεφτά του δημοσίου, τα λεφτά του ελληνικού λαού. Εμείς δουλεύουμε από μικρά παιδιά και δε μπορέσαμε ούτε ένα σπίτι δικό μας να πάρουμε και εσείς όλοι οι πολιτικοί έχετε βουλιάξει στο χρήμα τις ξένες τράπεζες, συν τις τεράστιες περιουσίες και τις οφ σορ εταιρίες! θα μας πείτε επιτέλους κ. Παπανδρέου να μάθουμε κι εμείς ο ελληνικός λαός, πως τα αποκτήσατε όλα αυτά, και που πήγαν τα λεφτά απο τα δημόσια ταμεία;

Τελικά πέστε μας ποιος ωφελήθηκε απ'αυτή σας τη πολιτική κ. Παπανδρέου; Εξηγήστε μας! Και γιατί δε τα παρατάτε αφού 11 εκατομμύρια συμπατριώτες μου είναι αντίθετοι με τη πολιτική σας; θέλετε να μας πείτε πως εσείς αγαπάτε την Ελλάδα περισσότερο από εμάς τα παιδιά της; Ε, όχι δα κ. Παπανδρέου! Ούτε πατρίδα σας είναι για να τη πονάτε, αλλά ούτε και εδώ θα μείνετε. Το γνωρίζετε αυτό εσείς πολύ καλά. Αφού μας διαλύσετε τελείως, αφού διαμελίσετε τη χώρα μου και πετύχετε τον αφελληνισμό της, θα τελειώσει και ο χρόνος της διαμονής σας στην Ελλάδα!

Σας θεωρώ υπεύθυνο και ένοχο, για την γελοιοποίηση της πατρίδας μου από χώρες που έπρεπε να είχαν τον ανάλογο σεβασμό σε μια χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και πρόσφερε τόσα πολλά στη ανθρωπότητα.

Σας θεωρώ υπεύθυνο και ένοχο, για τη καταστροφή της Ελλάδας. Και ακούστε με κ. Παπανδρέου, Θέλω την Ελλάδα στην οποία μεγάλωσα, για να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου με τα ίδια ήθη και έθιμα με τις ίδιες αξίες και αρχές, τα ίδια ιδανικά που γαλουχήθηκα κι εγώ ως Ελληνίδα. Με αρχές και αξίες που είναι αδιαπραγμάτευτες.

Και ακούστε με καλά όλοι σας εσείς που πιστεύετε ότι θα μας υποδουλώσετε, ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ! Γι'αυτό πάρε τη παρέα σου κ. Παπανδρέου και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! Τούτη η γη, είναι των προγόνων μου, είναι η γη των πατεράδων μου, τίποτα δε μας χαρίστηκε και ό,τι έχουμε το έχουμε αποχτήσει με αίμα! Θέλω και οι επόμενες γενιές, οι γενιές που θα'ρθουν, να ζήσουν σε μια Ελλάδα ελεύθερη και να μη ντρέπονται για μας. θέλω να νιώθουν την ίδια περηφάνια που νιώθω εγώ για τους γονείς μου, για τους παππούδες μου.


κ. Παπανδρέου εμείς οι Έλληνες είμαστε λαός αναρχικός, καθώς το είπε και ο συμπατριώτης σου Χένρι Κίσιγκερ, και δεν δεχόμαστε νταβατζήδες!

Γι αυτό πριν γίνουμε της Τυνησίας, πριν γίνει της Αιγύπτου και του Λιβάνου, πριν χυθεί αθώο αίμα ελληνικό, μάζεψέ τα και άντε στη πατρίδα σου και στους φίλους σου. Σήκω και φύγε πριν ξεσηκωθούμε και περάσεις στην ιστορία της Ελλάδας ως σφαγέας του Ελληνικού Έθνους. ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
που θεωρώ ως ύψιστη τιμή να θυσιαστώ για την Ελλάδα, την πατρίδα μου.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

από το Πενταπόσταγμα


Όσοι μπορούν πρέπει να παρευρεθούν.


Αυτοί μας κυβερνούν!


Σήμερα ήταν η μέρα του Γιωργάκη. Συμμετείχε στην ώρα του πρωθυπουργού και στην μέρα της πρωταπριλιάς.

Αν και εκπαιδευμένος, όπως όλοι οι πολιτικοί εξάλλου, στο να λέει ψέματα η ατάκα του στην βουλή μας εξέπληξε.

Πολλοί θα ήθελαν τον τίτλο του βασιλιά της πρωταπριλιάς αλλά θα μου επιτρέψετε να το δώσω στον Γιωργάκη ο οποίος είπε το πιο πετυχημένο:
Οι τιμές στα προϊόντα έχουν πέσει.

Αυτό σε συνδυασμό με την αλματώδη αύξηση των μισθών έχει μετατρέψει την ελληνική εργατική τάξη στην πιο προνομιούχο τάξη της Ευρώπης.

Ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης από την άλλη, μια εξυπνάδα πήγε να πει λέγοντας παράλληλα και μια αλήθεια και έτρεξε πανικόβλητος να την μαζέψει.

Είπε ότι ο Γιωργάκης είναι στον κόσμο του έχοντας γίνει σαν τον προηγούμενο πρωθυπουργό.

Και γιατί το μάζεψε στην συνέχεια; Μέχρι να καταλάβει ο Κωστάκης τι είπε και μέχρι να αποφασίσει να αντιδράσει θα είχε περάσει τόσος χρόνος που ο Αντωνάκης δεν θα ήταν πλέον αρχηγός της ΝΔ.

Εκτός και αν φοβήθηκε την αντίδραση του Αντώναρου.

Ο Π. Οικονόμου, ο οποίος ψήφισε υπέρ του μνημονίου, είπε ότι το μνημόνιο είναι καταστροφικό για το χρέος και πρέπει να το καταγγείλουμε.

Ένα χρόνο πριν ο ίδιος άνθρωπος προφανώς πήγαινε στο νηπιαγωγείο και δεν μπορούσε να κάνει κάποιες προσθέσεις στα νούμερα για να καταλάβει που πάει το πράγμα.

Επίσης ο ίδιος άνθρωπος θα υπερψηφίσει τον επόμενο νόμο που μας επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ εν ονόματι του μνημονίου για να συνεχιστεί η οικονομική αφαίμαξη των πολιτών.

Γιατί έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Οι πολιτικοί πάσχουν από μια ιδιόμορφη ασθένεια. Ονομάζεται αλτσαχάιμερ της βουλής.

Δηλαδή όταν βρίσκονται εντός της βουλής σε ώρα ψηφοφορίας κάτι συμβαίνει στον εγκέφαλο τους και ξεχνάν τι έλεγαν και τι υποστήριζαν πριν από αυτήν την καταραμένη ώρα.

Οπότε ας είμαστε επιεικείς με τους πολιτικούς και μην τους λέμε ότι είναι όλοι τους Μανώληδες.

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συνολικά κοντά στο 43%. Ένα ποσοστό πολύ μεγάλο σε σχέση με την καταστροφή για την οποία είναι υπεύθυνα τα δύο κόμματα.

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά και να μην είναι. Για να μπορέσει κάποιος να πουλήσει το σπίτι του θα πρέπει πρώτα να αρθεί η υποθήκευση που έχει γίνει μέσω του μνημονίου.

Όταν πριν ένα χρόνο περίπου λέγαμε κάποιοι ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και απλά μας διατηρούνε στην ζωή για να μας πάρουν τα όργανα μας χαρακτηριζόμασταν από κάποιους ως εχθροί της Ελλάδας.

Τώρα πλέον ακόμα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια το λένε ανοιχτά. Για να καταλάβετε που βρισκόμαστε.

Ο Γιωργάκης είναι δότης οργάνων. Ήδη έχει δημιουργηθεί λίστα με εκατομμύρια υποψήφιους που θέλουν τον εγκέφαλο του.

Εγκέφαλος τέτοιου στοχαστή δύσκολα βρίσκεται σήμερα.

Δεν θα μας πάρουν άλλα μέτρα. Η οικονομία πάει καλά. Υπάρχει φως στο τούνελ. Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι ορατά.

Και μετά κουραστήκαμε και κλείσαμε το Monopoly.

Μικρός Φωκίων


Εσείς κ. Γερουλάνε ασχολειθήτε με δεξιώσεις!

ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ¨ΠΟΛΗΣ¨!

Εφ. Ραντικάλ 1-4-2011.

Το περιοδικό Total έγραψε πως η εταιρία κινείται για να γυρίσει ταινία για την ¨Κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης¨. Με βάση την είδηση η 200 εκ $ προϋπολογισμού ταινία, προτάθηκε στον σκηνοθέτη Ρίντλει Σκότ, ο οποίος γύρισε τις ταινίες ¨Μονομάχος¨ και ¨Βασίλειο του παραδείσου¨.
Για τον ρόλο του Πορθητή Σουλτάνου Μεχμέτ ακούγεται το όνομα του ηθοποιού Αντριάν Μπρόντι. Με βάση την είδηση το σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο σεναριογράφος Γουίλιαμ Μόναχαν που έγραψε και τα σενάρια για τις ταινίες ¨Βασίλειο του παραδείσου¨, ¨Λεωφόρος Λονδίνου¨ και ¨Τυφλοπόντικας¨. Η ταινία σχεδιάζεται να αρχίσει να γυρίζεται το 2012 στο Μαρόκο όπου γυρίστηκε και η ¨Τροία¨ και προς τα τέλη του 2013 αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες. Στο κείμενο αναφέρεται πως οι παραγωγοί θα έρθουν φέτος στην Τουρκία για να εξετάσουν αν θα μπορέσουν να γυρίσουν ή όχι κάποιες σκηνές μέσα στην Αγιά Σοφιά.
Σχόλιο : Εννοείται πως η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More