17.10.11

Μήπως καταλαβαίνει τι λέει.

"Τελικώς τι εννοεί ο ΓΑΠ όταν λέει "όταν τελειώσω θα έχω αλλάξει την Ελλάδα";

Φίλοι αναγνώστες θα ήθελα να σας υποβάλω μια ερώτηση:

Εχουμε κατηγορήσει για πάμπολλα προδοτικά την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Ειναι περιττό να τα επαναλάβουμε. Στο δικό μας ιστολόγιο μια από της μεγαλύτερες κατηγορίες αναρτήσεων είναι αυτές με την ετικέττα "Εθνική προδοσία"... (1131)!!! και φυσικά η συντριπτική τους πλειοψηφία αφορά την παρούσα κυβέρνηση...

Τελευταία, όμως, μου γεννήθηκε ένα ερώτημα. Ακούω συχνά των ΓΑΠ να λέει ότι "όταν τελειώσω θα έχω αλλάξει την Ελλάδα".... Και σκέφτομαι "τι να εννοεί άραγε";

Κάποιοι φίλοι μας λένε ότι εννοεί ότι θα καταστρέψει την πατρίδα μας οικονομικώς σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει μια ασήμαντη τριτοκοσμική χώρα με πάμπτωχους κατοίκους πολυπολιτισμικής προέλευσης...
Κάποιοι (πολύ λίγοι πλέον) οπαδοί του λένε πως εννοεί ότι θα μας κάνει παράδεισο....εδώ μπορείτε να γελάσετε ελέυθερα....
Οπότε η ερώτησή μου είναι: "Τελικώς τι εννοεί ο ΓΑΠ όταν λέει "όταν τελειώσω θα έχω αλλάξει την Ελλάδα";

Επειδή στο διαδίκτυο πλέον, ξέρουμε όλοι, ότι υπάρχουν οι απαντήσεις για κάθε ερώτημα ή απορία, έψαξα και βρήκα την απάντηση.
Και φυσικά την βρήκα σε ένα ιστολόγιο όχι απλά φιλικό προς την κυβέρνηση αλλά με προσωπολατρεία στον ίδιο τον Τζέφρυ.... που δεν μπορεί παρά να λέει την αλήθεια...

Ξέρω ότι κάποιοι φίλοι μου θα δυσανασχετήσουν που θα παραθέσω το λίνκ του ιστολογίου λέγοντας μου, ότι του κάνω έστω κι αρνητικώς, διαφήμιση κι ανεβάζω την επισκεψιμότητά του, όμως φίλοι μου είναι απαραίτητο αυτό, προκειμένου όλοι να καταλάβουμε που φτάνει ο φανατισμός και η αναισθησία των ανθρώπων.

Αν ήμουν οπαδός του ΠΑΣΟΚ κι όσο κι αν με είχε ευεργετήσει ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός, τουλάχιστον θα έπρεπε και θα όφειλα να σωπάσω μπροστά στην καταστροφή και την απόγνωση των συμπατριωτών μου...

Κι όμως....

Μετά από αυτήν την παρένθεση, ας έρθουμε λοιπόν στο ερώτημά μας:

"Τελικώς τι εννοεί ο ΓΑΠ όταν λέει "όταν τελειώσω θα έχω αλλάξει την Ελλάδα";
Μήπως εννοεί να την αλλάξει σαν χώρα; Μήπως εννοεί να την κάνει μια άλλη χώρα; Μια χώρα διαφορετική; Μια χώρα που θα θυμίζει την πατρίδα του τις ΗΠΑ;
Η απάντηση παρατίθεται παρακάτω και σας παρακαλώ να την διαβάσετε με μεγάλη προσοχή γιατί κρύβει όλη την ουσία της προδοσίας που συντελείται τα τελευταία 2 χρόνια στην πατρίδα μας.
Και θα διαπιστώσετε ότι οι προδότες θελουν να πετύχουν τον στόχο τους με κάθε μέσο ακόμα και με εμφύλια σύγκρουση!!!

(Είναι ανάρτηση της 14ης Σεπτεμβρίου 2011 και ο τίτλος είναι και λίνκ για όσους θέλουν να επισκεφθούν το ιστολόγιο για τα περαιτέρω. Εχω αφήσει την ορθογραφία και το κείμενο όπως ακριβώς τα βρήκα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.)

ΘΑΝΟΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

ΤΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ, ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ (Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ
  • ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
  • ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ!!!)
Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
  • ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.
  • ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΟΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ.
  • ΤΥΧΟΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !
ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.
ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ (ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ!
ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !!!!

http://koukfamily.blogspot.com/2011/10/blog-post_483.html


Το κοτέτσι του ΠΑΣΟΚ ψήφισε!

Ψηφίστηκε το «πολυνομοσχέδιο» από την Επιτροπή της Βουλής!

Χωρίς απρόοπτα και παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες βουλευτών, δεκτό έγινε επί της αρχής κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που στη ουσία κυρώνει τη συμφωνία με την Τρόικα, για το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, τις εργασιακές σχέσεις και τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις.Η μάχη άλλωστε αναμένεται να δοθεί στην Ολομέλεια στην οποία η συζήτηση θα ξεκινήσει αύριο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την ονομαστική ψηφοφορία την οποία ήδη προανήγγειλε το ΚΚΕ.
Μιλώντας ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε ότι η ψήφιση όλων των άρθρων του νομοσχεδίου, συμπεριλαμβανομένου και του 37 για τις εργασιακές σχέσεις αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης από την Τρόικα.
Παράλληλα, κατέθεσε προς ενσωμάτωση στο νομοσχέδιο την τροπολογία για την παρακράτηση από το μισθό και τη σύνταξη της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης.


Και ακόμη τα καμαρώνουν!

Παπούλιας, Μανιάτης, Υπουργείο περιβάλλοντος, πετρέλαια, Ιόνιο, Κατάκολο
«30 δισ. δολάρια τα πετρέλαια στο Ιόνιο» λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος!

Για την πρόοδο στις έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο ενημέρωσε σήμερα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τόνισε πως υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση και από τη διεθνή βιομηχανία για συμμετοχή στις έρευνες.
«Προχωρούμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς.  Έχουμε ήδη προκηρύξει τις σεισμικές έρευνες για το Ιόνιο και νότια της Κρήτης και σκοπεύουμε στις αρχές της νέας χρονιάς να βγούμε σε παραχώρηση περιοχών στον Πατραϊκό κόλπο, τα Ιόνια και το Κατάκολο», είπε ο κ. Μανιάτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Έχουμε», πρόσθεσε, «μια εκτίμηση για περίπου 250 με 300 εκατομμύρια βαρέλια σε αυτές τις τρεις περιοχές και έτσι αν προχωρήσουμε, βάσει και του επιχειρησιακού σχεδίου που έχουμε, έχουμε μια εκτίμηση για τα επόμενα 20 χρόνια για 1 έως 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο δημόσια έσοδα».
Ο υφυπουργός έκανε λόγο και για το ενδιαφέρον των ξένων εταιρειών για τα ελληνικά πετρέλαια: «Έχουμε καλή ανταπόκριση και από τη διεθνή βιομηχανία – αυτοί ξέρουν ότι έχουμε αποθέματα – προχωρούμε με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και νομίζω ότι είμαστε σε έναν αρκετά καλό δρόμο».


Αναβαθμίζεται επειδή πάταξε την εγκληματικότητα!

Αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής
Αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής!

Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, λίγο πριν την διεξαγωγή του άτυπου υπουργικού συμβουλίου, αποφασίστηκαν αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ελευθέριος Οικονόμου αποστρατεύεται μεν αλλά αναβαθμίζεται αφού παίρνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Τασούλα, ενώ τη θέση του κ. Οικονόμου παίρνει ο νυν επιτελάρχης Νίκος Παπαγιανόπουλος. Στην Πυροσβεστική, νέος αρχηγός γίνεται ο μέχρι πρότινος υπαρχηγός Παναγιώτης Μπονάτσος, στη θέση του Στυλιανού Στεφανίδη που αποστρατεύεται.
Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης είναι ότι οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τη Νέα Δημοκρατία.


Τους ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι!

Λούκα Κατσέλη,άτυπο υπουργικό συμβούλιο,βουλή,άρθρο 37,ΕΕ,ΔΝΤ,καταψήφιση
Κατσέλη: «Δεν αλλάζει στάση η κυβέρνηση, δεν αλλάζω κι εγώ»!

Σαν βόμβα έσκασε στο σημερινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ότι η βουλευτής και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, επιμένει να μην ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.
Η κ. Κατσέλη επανέλαβε κατηγορηματικά στη Βουλή ότι θα καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο 37 για τις κλαδικές συμβάσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχε επισημάνει πως ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα, τονίζοντας ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί. «Η κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν άλλαξε στάση για το άρθρο 37, δεν αλλάζω ούτε κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη.
Το άρθρο αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και άλλων κυβερνητικών βουλευτών, την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έχει διαμηνύσει πως η έγκρισή του είναι προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου από ΕΕ και ΔΝΤ.
Το αξιοσημείωτο της υποθέσεως όμως είναι ότι ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του έδειξαν αιφνιδιασμένοι από το άκουσμα της δήλωσης της κ. Κατσέλη διότι προφανώς νόμιζαν ότι την είχαν πείσει να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο η κ. Κατσέλη δεν μεταπείστηκε και έτσι οι ψήφοι της κυβέρνησης για το άρθρο 37 γίνονται αυτομάτως 153.


Τον στρατό τον έχουν για τα σκουπίδια! Σαν δεν ντρέπονται!

Φαντάροι θα οδηγούν τα ιδιωτικά απορριματοφόρα!




Φαντάροι θα πάρουν το τιμόνι στα ιδιωτικά απορριματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται τα υπουργεία Εσωτερικών και Αμυνας, προκειμένου να συμμετάσχουν και στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα στην οδήγηση των απορριμματοφόρων. Οι επαφές των δύο υπουργείων ξεκίνησαν την Κυριακή για τη διάθεση στρατιωτικών οδηγών για τα απορριμματοφόρα.
Το υπουργείο Άμυνας πληροφόρησε το ΥΠΕΣ ότι υπάρχουν 170 στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα, οι οποίοι ίσως βγουν στους δρόμους τις επόμενες ώρες. Προς το παρόν, η απόφαση αφορά μόνο την Αθήνα.
Αύριο, ενδέχεται να διατεθούν άλλοι 50-60 οδηγοί, ενώ υπάρχει καταρχήν σκέψη να συνοδευτούν από αριθμό στρατιωτών που θα μαζεύουν τα σκουπίδια και θα τα φορτώνουν στα οχήματα.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα μαζεύουν σκουπίδια από νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς και σχολεία.


Δεν ξέρουν τι ψηφίζουν!

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ ο Θ. Ρομπόπουλος!
Δηλώνει ότι δεν μπορεί να ψηφίζει χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει!
Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ ο Θ. Ρομπόπουλος


 Παραιτήθηκε τελικώς ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Θ. Ρομπόπουλος δηλώνοντας ότι «δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι, να ψηφίζω -χωρίς να συμφωνώ- άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, ότι η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο».

Ο κ. Ρομπόπουλος αν και είχε αφήσει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, επέλεξε τελικώς την παραίτηση, την οποία πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο με μια γραπτή δήλωση μιας αράδας, ενώ σε δισέλιδη επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, αναφέρει εκτός των παραπάνω ότι «όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠαΣοΚ με ευχαρίστηση, πίστευα στην ιδεολογία του», ενώ εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το ότι αν και έμπειρος επιχειρηματίας –δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και ενοικίασης αυτοκινήτων- «δεν ρωτήθηκε ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησε με επιτυχία».

Ο κ. Ρομπόπουλος αρνήθηκε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση, ενώ την θέση του καταλαμβάνει η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου (με 15.027 ψήφους), όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, η οποία και αναμένεται να ορκισθεί αύριο Τρίτη


Το axisradio στο διαδύκτιο!

21.00 -22.00 «ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ»
Όταν στην πόλη πέφτει το σκοτάδι και ο Εζέλ κάνει περατζάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες ανήλικων κορασίδων και γιαγιάδων, δύο περίεργες φιγούρες ανοίγουν το θυρωρείο, παίρνουν το μικρόφωνο και αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν υποθέσεις που ακόμη και ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος στον Κόκκινο Κύκλο δεν θα τολμούσε να αγγίξει. Μια περιπλάνηση στα ένοχα μυστικά της πολυκατοικίας, γεμάτη με μυστήριο, ίντριγκα, δολοπλοκία, μιμήσεις και ισχυρές δόση χιούμορ.... Στο θυρωρείο όμως της πολυκατοικίας κρύβεται κάποιο μυστικό που κάνει όλα τα άλλα να φαντάζουν μικρότητες. Θα το ανακαλύψετε; Αυτοί είναι «Οι θυρωροί της Νύχτας»... Αν θέλετε να το προσπαθήσετε, κάθε Δευτέρα βράδυ δέκα με έντεκα (22.00-23.00 για τους πιο... στρατικοποιημένους) με τον Τάσο και τον Μιχάλη


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More