17.10.11

Τους ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι!

Λούκα Κατσέλη,άτυπο υπουργικό συμβούλιο,βουλή,άρθρο 37,ΕΕ,ΔΝΤ,καταψήφιση
Κατσέλη: «Δεν αλλάζει στάση η κυβέρνηση, δεν αλλάζω κι εγώ»!

Σαν βόμβα έσκασε στο σημερινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ότι η βουλευτής και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, επιμένει να μην ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.
Η κ. Κατσέλη επανέλαβε κατηγορηματικά στη Βουλή ότι θα καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο 37 για τις κλαδικές συμβάσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχε επισημάνει πως ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα, τονίζοντας ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί. «Η κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν άλλαξε στάση για το άρθρο 37, δεν αλλάζω ούτε κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη.
Το άρθρο αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και άλλων κυβερνητικών βουλευτών, την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έχει διαμηνύσει πως η έγκρισή του είναι προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου από ΕΕ και ΔΝΤ.
Το αξιοσημείωτο της υποθέσεως όμως είναι ότι ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του έδειξαν αιφνιδιασμένοι από το άκουσμα της δήλωσης της κ. Κατσέλη διότι προφανώς νόμιζαν ότι την είχαν πείσει να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο η κ. Κατσέλη δεν μεταπείστηκε και έτσι οι ψήφοι της κυβέρνησης για το άρθρο 37 γίνονται αυτομάτως 153.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More