22.4.11

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. 
                           ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΌΛΩΝ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΑΓΑΠΗΝΟΣ


Υπηρέτησαν την πατρίδα;

ΘΗΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον «ακριτικό» Πειραιά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με «μέσο» στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε «μέσο» για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην «ακριτική» Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού. υπηρέτησαν
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)… Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί…


Ακόμη και στην Ρουμανία υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί!

Μην τολμήσετε να κάνετε συγκρίσεις με την Ελλάδα!!!

Ο υπουργός Εργασίας της Ρουμανίας, Ίοαν Νέλου Μπότις, υπέβαλε την παραίτησή του το πρωί της Τετάρτης για λόγους ηθικής. Πιο αναλυτικά, όπως δήλωσε ο ίδιος στο ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Agerpres, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό της χώρας, Εμίλ Μποκ, και αναμένει...

την επιστροφή του προέδρου, Τράιαν Μπασέσκου, από το Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά.

Ο παραιτηθείς υπουργός είχε εκφράσει από χθες, Τρίτη, την πρόθεσή του να προβεί σε μια τέτοια κίνηση και, όπως εξήγησε με σημερινές του δηλώσεις (20/4) , η απόφασή του βασίστηκε σε λόγους ηθικής, εξαιτίας εμπλοκής της οικογένειάς του σε απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, που σχετίζονται με τον τομέα της εργασίας.


Η ώρα... των μουλάδων;

Μετράνε τις «αντιστάσεις» του κόσμου, προκαλώντας και μετά διαψεύδοντας, σε μια απαράδεκτη νέα πρακτική, που δεν αρμόζει σε δημοκρατικές κοινωνίες και αναδεικνύει ολοκληρωτική αντίληψη!

Ο λόγος για τη στάση της δημοτικής αρχής και της διοίκησης του υπ’ αυτήν δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84, οι οποίοι μετά τα δημοσιεύματα για κατάργηση της καθιερωμένης μετάδοσης της Ακολουθίας της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας από το δημοτικό δαδιόφωνο της Αθήνας, άρχισαν να διαψεύδουν, μιλώντας για ανυπόστατες φήμες.

Δεν τους έπαιρνε ...

με τίποτα και το συνειδητοποίησαν. Όμως, είχαν προσπαθήσει να δουν αν είχαν περιθώριο γι’ αυτή την ανήκουστη και ιερόσυλη ενέργεια. Απλά, υποχώρησαν...

Οι της δημοτικής αρχής και του 9,84, μέρες που είναι, τα έβαλαν με την Εκκλησία, προσβάλλοντας όλους τους χριστιανούς της πρωτεύουσας.

Το αριστεριστικό και εθνομηδενιστικό δηλητήριο ρέει άφθονο από το δημοτικό ραδιοσταθμό, από κάποιους «προοδευτικούς» ιθύνοντες, οι οποίοι επιδίδονται σε κοινωνική μηχανική για λογαριασμό του συστήματος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ας αναλογιστούν ότι δεν πληρώνονται από τους δημότες για αυτό... Πρόθεση απαγόρευσης της μετάδοσης λειτουργιών εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας λοιπόν, για να μην... προσβληθούν (!) οι μουσουλμάνοι, ήταν το σκεπτικό! Για δείτε που η πρωτεύουσα απέκτησε και «νταβατζήδες»!

Η ώρα... των μουλάδων;

Τώρα προσέξτε: δημοσιογράφοι του 9,84 έκαναν λόγο μιλώντας με συναδέλφους, για προφορική εντολή του εθνομηδενιστή και καθόλα «προοδευτικού» δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος «δέχθηκε» εκ νέου και αίτημα μουσουλμάνων μεταναστών για εκπομπή (δεν διευκρινίστηκε με ποιο περιεχόμενο) στον 9,84 (ώρα είναι τη στιγμή που δεν ανέχονται τους χριστιανούς, να ακούσουμε τίποτα μουλάδες να αμολούν εμπρηστικές μπούρδες αλά Αλ Κάιντα στον αέρα).

Να μη λένε «Χριστός Ανέστη» αλλά «Χρόνια Πολλά» και ανάλογες μπαρούφες, ζητήθηκε λοιπόν από το σταθμό. Και όλα, με δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη, είναι πλέον χειρότερα στην Αθήνα.

«Ελευθεριακά». Όμως, η Αθήνα εξισλαμίζεται με γοργούς ρυθμούς, από μια ανίερη και οπορτουνιστική συμμαχία της εθνομηδενιστικής δημοτικής αρχής (που μετονόμασε και την Κωνσταντινούπολη...) με σκοταδιστικά ισλαμικά στοιχεία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα...

Η ιστορία είναι για να παραδειγματίζει...

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αριστεριστές και οι νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες του Στέφανου Μάνου που λόγω της αποχής των Αθηναίων από την κάλπη κατέλαβαν τη δημοτική αρχή της πρωτεύουσας, είναι ότι όταν οι μουσουλμάνοι, τους οποίους οι περί τον Γιώργο Καμίνη τώρα «χρησιμοποιούν» ως πρόσχημα, ισχυροποιηθούν, θα στραφούν πρώτα εναντίον των κηρύκων της ελευθεριακής παρακμής και μετά κατά των χριστιανών.

Τότε, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα και οι «προοδευτικοί» θα προστρέξουν στους χριστιανούς και στην Εκκλησία, όπως έκανε ο Στάλιν όταν δέχθηκε επίθεση η ΕΣΣΔ από τους Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αν ξεσπάσουν θύελλες...

Ας αφήσουν τα παιχνίδια ο κ. Καμίνης και οι πέριξ αυτού στο Δήμο της Αθήνας με τη φωτιά. Η κοινωνική μηχανική τους, το μόνο που θα φέρει, είναι συγκρούσεις, σε μια Αθήνα που ήδη περνάει πολύ δύσκολα... Όλοι, δε, καταλαβαίνουν ότι αν ξεσπάσουν θύελλες, δεν θα μείνει τίποτα απολύτως όρθιο.

Νίκος Χιδίρογλου
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ-


Οι Έλληνες πάνε μετανάστες στην Αυστραλία!


Δραματική έκκληση στις αυστραλιανές αρχές να επιτραπεί η μαζική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αυστραλία απευθύνει η ηγεσία της ομογένειας στην αυτραλιανή κυβέρνηση λόγω της επικείμενης πτώχευσης της χώρας! Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης Κρις Μπόουεν πρόκειται να έχει αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας για το θέμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία.

Έπειτα από επαφή ...
που είχε η Κοινότητα με το γραφείο του υπουργού, ο Κ.Μπόουεν δέχθηκε να γίνει η συνάντηση και να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της μετανάστευσης από την Ελλάδα.

Στον υπουργό σημειώθηκε ότι αποτελεί αίτημα της ομογένειας να ανοίξουν οι πόρτες για Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν ζητήσει να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, αλλά συναντούν προβλήματα από το ισχύον καθεστώς περιορισμών. Υπολογίζεται ότι αν επιτραπεί η μετανάστευση μέχρι και 100.000 Έλληνες μέχρι 45 ετών θα μεταναστεύσουν στη μακρυνή χώρα. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να απομυζήσει το άνθος του Ελληνισμού από την πατρική γή με όλα τα συνακόλουθα στους τομείς της Ασφάλειας, της εξέλιξης της χώρας κλπ. Υπολογίζεται ότι το μεταναστευτικό τεύμα των ετών 1950-1965 στοιχισε στην χώρα 20 χρόνια ανάπτυξης που έχασε λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων.

Είναι να διερωτάται κάποιος, μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα... Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.

Παράλληλα, το γραφείο της Κοινότητας συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με εξειδικευμένους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αυστραλία και οι ειδικότητες των οποίων ικανοποιούν τις προϋποθέσεις του υπουργείου Μετανάστευσης.

Επίσης έχει επαφές με ανώτερα στελέχη ειδικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, εξετάζοντας τις δυνατότητες απασχόλησης εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα, και οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ορισμένα επαγγέλματα.

Στο μεταξύ εννέα κτίρια πυρπόλησαν πρόσφυγες που παραμένουν έγκλειστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Κέντρο Κράτησης Προσφύγων Βίλαγουντ της Νέας Νότιας Ουαλίας, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην διεκπεραίωση αιτήσεών τους για άσυλο.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Μετανάστευσης δήλωσε ότι στην εξέγερση συμμετείχε το ένα τέταρτο των προσφύγων, οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε εννιά κτίρια και επιτέθηκαν στην ασφάλεια του Κέντρου και τους πυροσβέστες με πυροσβεστήρες, κεραμίδια και άλλα αντικείμενα.

Η εξέγερση κατεστάλη από αστυνομική δύναμη που εκλήθη μετά την αδυναμία της ασφάλειας του Κέντρου να αποκαταστήσει την τάξη.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν γνώριζε» την αιτία της εξέγερσης και προειδοποίησε για ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Καταδίκασε τις επιθέσεις κατά πυροσβεστών και αστυνομικών και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει δίωξη όσων διέπραξαν αξιόποινες πράξεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ


Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο,στο οποίο ο λαός έχει το δικαίωμα να διαλέγει αυτούς , που θα τον εκμεταλλευθούν !


Τι δεν έκαναν οι δικτάτορες...και τι κάνουν οι ψευτοδημοκράτες.


Οι Δικτάτορες Μεταξάς και Γεώργιος Παπαδόπουλος δεν κατήργησαν εν μια νυκτί, εργασιακά δικαιώματα,
Και δεν έκλεψαν μισθούς και συντάξεις. Δεν κατηγορήθηκαν για «διασπάθιση, καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος», Δεν απέκτησαν και δεν έζησαν σε βίλες της Κηφισιάς και της Εκάλης. Δεν ξεπούλησαν την Πατρίδα, δεν παραιτήθηκαν εθνικών δικαιωμάτων μας, δεν υπέγραψαν ενυπόθηκα δάνεια, Δεν έζησαν στην χλιδήν ούτε μας επέβαλαν τους λιμοκοντόρους και τους χαρτογιακάδες. Δεν κατηγορήθηκαν για μίζες ή για αρπαχτές ή για ρεμούλες. Ο ίδιος άλλωστε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανέλαβε...
όλες τις ευθύνες και πέθανε στην φυλακή χωρίς να υπογράψει καμία μετάνοια, όπως του ζητούσαν οι σημερινοί πολιτικοί.
Γνώριζε άλλωστε ότι η κατάλυση της Δημοκρατίας αποτελεί «εκτροπή εκ του Συντάγματος».

Το «Παπανδρεϊστάν» μας επέβαλε «Οικονομική δικτατορία και οικονομική τρομοκρατία» !
Καθημερινώς μας στραγγαλίζουν. Παρέδωσαν την χώρα σε μια συμμορία που λέγεται Τρόικα.
Οι Απριλιανοί, ο Μεταξάς και ο Τσολάκογλου συγκρινόμενοι με το σημερινό «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ – ΤΡΟΙΚΙΣΤΑΝ φαίνονται Άγιοι μπροστά τους.

Ζούμε πλέον έναν εφιάλτη Στο «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ» του Μαραθωνοδρόμου, του Κωπηλάτη, του επαναστάτη «αντιεξουσιαστή στην εξουσία», του επαναστάτη του «αυτονόητου», του «λεφτά υπάρχουν» του «συγκινούμαι ειλικρινά όταν άνθρωποι του μόχθου με συναντούν στον δρόμο και μου λένε για την Πατρίδα και τον μισθό μου να θυσιάσω» ! Στο «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ» του Ρέππα, του Ραγκούση, της Πράσινης ανάπτυξης, της Πράσινης βίβλου του Καντάφι, του «Δεν υπάρχει σάλιο» των «Τιτανικών», των «κηφήνων», των «προδοτών του Οτσαλάν», της Νταλάρα, Υπουργού των Λαθρομεταναστών, των αρχιτζαμπατζήδων…

Πόσο καιρό έχει να ακουστεί το τρίπτυχο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» ?

Μετέπειτα προέκυψε η περίφημη «Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών ! Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, …«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.

Ο λαός έχει αρχίσει να “ ξεχνάει” ποιος είναι ο Παπουτσής, ο Λαλιώτης, οι Δαμανάκη και αυτό είναι που τους ενοχλεί. Ο λαός μπορεί να μην “ ξεχνάει” τι σημαίνει “ Δεξιά”, αλλά τελευταία με τους Πεταλωτήδες, τους Παπακωνσταντίνους, τους Ραγκούσηδες, τις Νταλάρες, τους Λοβέρδους, τις Δρέττες, τους Κουτρουμάνηδες, τους Πάγκαλους, τους Καστανίδηδες, τους Γερουλάνους, τους Ρέππες, τους Δρούτσες, Καρχιμάκηδες, Πρωτόπαπες, Κουσελάδες, και τις Μπιρμπίληδες, έχει αρχίσει και “ θυμάται” τι σημαίνει “ΠΑΣΟΚ”. Ο λαός έχει αρχίσει να μην θυμάται αυτά που “ πρέπει” και αυτό είναι που μειώνει τα κέρδη των
“ ηρώων” Σοσια-Ληστών. Μειώνει την “ κληρονομιά” τους …και έχουν παιδιά ν’ αποκαταστήσουν. Την μισή φωνή του Πολυτεχνείου την ταΐζουμε τώρα στην Ευρώπη και είναι η διαβόητη Δαμανάκη.
Δαμανάκη και Παπαχρήστος. Το δίδυμο της “ επιτυχίας” του Πολυτεχνείου. Η μία φώναζε …”Εδώ Πολυτεχνείο” με τον στόμφο και την ένταση που κάποιος πλανόδιος καντινιέρης φωνάζει …”εδώ μεζεδοπωλείο” . “ Ήρωες”, που για τη δική τους ασφάλεια να ζητούν την “ ασπίδα” του άμαχου κόσμου ή να εκλιπαρούν για το έλεος των αντιπάλων τους, μόνο στο ελληνικό Πολυτεχνείο υπήρξαν.

Στο πρώτο εξειδικευόταν η Δαμανάκη και στο δεύτερο ο Παπαχρήστος.
Να ζήσουν ήθελαν τα μετέπειτα golden boys της μεταπολίτευσης. Να ζήσουν άκοπα και πλούσια. Ξεκίνησαν τις ζωές τους χωρίς κεφάλαιο και θέλησαν να το αποκτήσουν πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου.
Τα boys και τα girls που πήραν το πιο πλούσιο μεροκάματο που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Πάρα πολύ πλούσιο, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκείνο το “ μεροκάματο” της Δαμανάκη και των άλλων «αγωνιστών του Πολυτεχνείου» εξακολουθεί ακόμα να τους αποδίδει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Κι όμως. Ένα απλό μαρούλι διατηρεί τη φρεσκάδα του για πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο διήρκησε ο αγώνας της Δαμανάκη και των
Λοιπών «αγωνιστών της τσέπης».

Για μια βραδιά υποτιθέμενης αντίστασης κάποιοι ζούνε για πάνω από τριανταπέντε χρόνια σαν βασιλείς. Χιλιάδες ώρες έχουν καταναλώσει από τις ζωές τους, για να μας περιγράψουν ένα συγκεκριμένο εικοσάλεπτο της μίζερης ζωής τους. Συνεχώς επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, ενώ με το ίδιο βίντεο θα μπορούσαν να καλύψουν τριανταπέντε χρόνια αναλύσεων. Ελλείψει αδημοσίευτων ηρωικών περιστατικών ή άλλων δεδομένων, έχουν φτάσει σε σημείο ν’ αναζητούν τις συνθήκες ατμοσφαιρικής πίεσης και υγρασίας εκείνης της “ ηρωικής” βραδιάς.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Οι ‘’ήρωες’’ του Πολυτεχνείου έχουν γίνει κουρελόχαρτο στην συνείδησή
μας. Οι χθεσινοί αυτοδιαφημιζόμενοι ως ‘’ήρωες του Πολυτεχνείου’’, κατέχουν σήμερα κυβερνητικές θέσεις, ζουν πλουσιοπάροχα, μας καταδυναστεύουν. Θα πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη προς τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και την δικτατορία του 1967. Είναι όμως αγνώμονες και αχάριστοι.

Σήμερα έχουμε Κοινοβουλευτική δικτατορία, ό,τι θέλουν κάνουν εν ονόματι της δήθεν «Σωτηρίας της Πατρίδος» Στην στρατιωτική δικτατορία δεν μπορούσε να κάνει ο καθένας «ότι ήθελε».

————————————————————————————————————————————————

Σήμερα έχουμε Κοινοβουλευτική δικτατορία, ό,τι θέλουν κάνουν εν ονόματι της δήθεν «Σωτηρίας της Πατρίδος» Στην στρατιωτική δικτατορία δεν μπορούσε να κάνει ο καθένας «ότι ήθελε».
απο σχόλιο του δημοκρατικού antinews[απορω πως το αφήσανε]
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- 


Οι πολιτικοί της μεταπολιτεύσεως δεν δικαιούνται να ομιλούν για την 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!

Ποιοι δεν δικαιούνται να ομιλούν για «Χούντα»…

xoyntaΚαι κατά την εφετεινήν επέτειον της «21ης Απριλίου», θα ακουστούν πάλι διάφορα «μηνύματα», μεγάλα λόγια, ανιστόρητες απόψεις και «αντιστασιακοί» κομπασμοί.
Οι μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα να κάμουν αναφορές για εκείνη την περίοδο (και καλόν γι’ αυτούς είναι να σωπαίνουν) είναι το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά. Κι αυτό, διότι και οι δύο παρατάξεις, με τον βίον και την πολιτείαν τους, εδικαίωσαν την επανάστασιν ή το κίνημα του Στρατού.
ΠΑΣΟΚ και Αριστερά, έδειξαν εμπράκτως εκ των υστέρων, ότι όταν υπάρχει γενική σήψις, άκρατος φαυλοκρατία και αναρχία, είναι επόμενον να αναμένεται επέμβασις των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτές οι δύο παρατάξεις, έκαναν πολίτες που δεν έτρεφαν καμιά συμπάθεια προς το καθεστώς της «21ης Απριλίου», να νοσταλγούν στις μέρες μας, τον Γεώργιον Παπαδόπουλον.
Είναι αλήθεια, ότι τον Ιούλιον του 1974, κανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι σταδιακώς αλλά με γρήγορους ρυθμούς, θα φθάναμε στο σημείον να αναζητούμε έναν νέον «Συνταγματάρχη» για να μας σώσει από την διαφθοράν και την ανικανότητα μεγίστου μέρους του πολιτικού μας κόσμου, καθώς η πολιτική ατμόσφαιρα αναδίδει αποπνικτικές αναθυμιάσεις ηθικής σήψεως.
Αυτήν την αλήθειαν, ολίγοι τολμούν να την διατυπώσουν δημοσίως, φοβούμενοι μήπως χαρακτηρισθούν… «χουντικοί»! Αλλά το ΠΑΣΟΚ απεδείχθη χειρότερον οποιασδήποτε «χούντας». Όταν η Αριστερά με αντεθνικές θέσεις, με την κάλυψιν των αναρχικών, με την προστασίαν των ορδών των αλλοδαπών, και με τον πλήρη έλεγχον που ασκεί στον δημόσιον βίον, εφαρμόζει τη δική της δικτατορία, πώς να μην θεωρούν οι πολίτες προτιμότερον το επαναστατικόν καθεστώς των στρατιωτικών που βγήκαν μπροστά τον Απρίλιον του 1967;
Κανείς δεν εύχεται εκτροπήν από την δημοκρατικήν οδόν. Αρκεί να λειτουργεί σωστά η δημοκρατία. Όταν όμως αυτή νοθεύεται και μετατρέπεται σε άκρατη φαυλοκρατία, με κίνδυνον όχι μόνον να καταρρεύσει το κράτος, αλλά να εμφανίζονται στον ορίζοντα εθνικοί κίνδυνοι, τότε δεν μπορούμε να θυσιάσουμε την Ελλάδα, χάριν προσωπικών φιλοδοξιών, συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, που ξεκινούν εντός των εθνικών συνόρων.
Για τους καλούς Έλληνες, πρωταρχική και ανωτάτη αξία, είναι η ιδέα του Έθνους. Όλα τα άλλα έπονται. Πολιτικά συστήματα και κοινωνικά καθεστώτα, κρίνονται από την συμβολήν των στην ακμήν της Φυλής μας και στην πρόοδον των πολιτών.
Το δόγμα αυτό, αποτελεί το απόσταγμα της πείρας αιώνων. Ας έλθουμε όμως και σε μίαν άλλην παράμετρον: Την οικονομικήν. Με κυρίως υπεύθυνον το ΠΑΣΟΚ (κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου, Σημίτη, Γιωργάκη), ο μεταπολιτευτικός πολιτικός κόσμος εβύθισε τη χώρα στα σκάνδαλα, κατέστρεψε την οικονομίαν και κατεδίκασε τον λαόν στη φτώχεια, την εξαθλίωσιν και την ανεργίαν. Επέφεραν την οικονομικήν χρεοκοπίαν.
Το χειρότερον είναι, ότι ενώ οι πολίτες δυστυχούν, καταστρέφονται, πένονται, οι πολιτικοί ευημερούν, διατηρούν τα οικονομικά τους προνόμια και διάγουν βίον προκλητικόν. Προκαλούν το δημόσιον αίσθημα.
Με την συμπεριφοράν του, μέγιστον τμήμα του πολιτικού κόσμου, έκαμε τους ψηφοφόρους να αισθάνονται απέχθειαν και μίσος κατά αρχηγών, υπουργών και βουλευτών. Πολιτικοί που στερούνται της εμπιστοσύνης των πολιτών, δεν έχουν θέσιν στον δημόσιον βίον.
Η απαξίωσις του λαού προς τους πολιτικούς, εκφράζεται εμφανέστατα, με τρόπον δυναμικόν και με οργήν. Όταν το λαϊκόν ηφαίστειον της αγανακτήσεως εκραγεί, οι επιπτώσεις θα είναι τρομερές και ανεξέλεγκτες.
Ποία ήταν η εικόνα της οικονομίας, επί διακυβερνήσεως της χώρας από τον Γεώργιον Παπαδόπουλον; Πολύ συνοπτικά, αναφέρουμε στοιχεία αδιαμφισβήτητα:
1) Επετεύχθη η οικονομική μεταρρύθμισις μέσω του προγραμματισμού και των 316 θεσμικών μέτρων, μέσω των οποίων έγιναν οι μεγαλύτερες διαρθρωτικές μεταβολές στην Ιστορία της ελληνικής οικονομίας.
2) Το εθνικόν εισόδημα ευρίσκετο το 1967 στα 774 δολλάρια κατά κεφαλήν, και έφθασε το 1973 στα 1830 δολάρια. Προσαυξήθηκε δηλαδή 1,5 φορές εντός 6 ετών, με μέσον όρον ετησίας αυξήσεως 8-8,5%. Η αύξησις αυτή, υπήρξεν η μοναδική και μεγαλύτερη του εθνικού μας βίου.
3) Το εθνικόν μας νόμισμα – η δραχμή – κατέστη το σκληρότερον νόμισμα του κόσμου. Από την 10ην θέσιν στην οποίαν παρελήφθη το 1967, έφθασε στην πρώτην θέσιν διεθνώς σε αγοραστικήν δύναμιν, καθ’ όλην την διάρκειαν της Επαναστατικής εξαετίας. Αποτέλεσμα υπήρξεν η ανατίμησίν της κατά 10% (27 δραχμές το δολλάριον) από την κυβέρνησιν Μαρκεζίνη την 20-10-1973.
Αυτό συνέβη για πρώτην και μοναδικήν φοράν στην νεοελληνικήν Ιστορίαν.
4) Ο Τιμάριθμος υπήρξεν ο μικρότερος παγκοσμίως με μέσον ετήσιον ρυθμόν αυξήσεως 2,6% πράγμα που επετεύχθη να διατηρηθεί και κατά την διεθνή οικονομικήν κρίσιν των ετών 1972 – 1973.
5) Ο μέσος όρος παραγωγικότητος της Οικονομίας ανά έτος, υπήρξεν 7,5% καταλαμβάνοντας την πρώτην θέσιν στις χώρες του ΟΟΣΑ.
6) Οι επενδύσεις υπήρξαν οι υψηλότερες που έγιναν ποτέ. Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αυξήσεως των ιδιωτικών, ήταν 10,7% (100% συνολική αύξησις) και των Δημοσίων 10,9% (80% συνολική αύξησις). Επίσης, επετεύχθη ο άθλος του Επαναπατρισμού του Ελληνικού κεφαλαίου σε ποσοστόν 70%!
7) Ο πληθωρισμός διετηρήθη καθ’ όλην την επαναστατικήν περίδιον, κάτω του 3%, ενώ ακόμη και κατά την πετρελαϊκήν κρίσιν του 1973 συνεκρατήθη στα χαμηλότερα επίπεδα της Ευρώπης. Επίσης, το δημόσιον χρέος, διετηρήθη στο 22% του ΑΕΠ μόνον.
8) Επετεύχθη ριζοσπαστική δημοσιονομική μεταρρύθμισις, με πάταξιν της φοροδιαφυγής, και την απαλλαγήν από φόρους των χαμηλών εισοδημάτων, την μείωσιν κατά 33% της φορολογίας μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, την κατάργησιν φόρων ακινήτων, με συνέπεια οικοδομικόν οργασμόν, την απαλλαγήν από φόρους και δασμούς στα καύσιμα και υλικά των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, την ρύθμισιν της φορολογίας των ναυτιλιακών επιχειρήσεων κ.λπ.
Το 1967 ο Προϋπολογισμός παρελήφθη με έλλειμμα 500.000.000 δραχμών. Το 1975 παρεδόθη με πλεόνασμα 4.700.000.000 δραχμών.
Αυτά, είναι μόνον μερικά ενδεικτικά αριθμητικά στοιχεία, για να γίνει σύγκρισις με το σήμερα. Οι ψυχροί αριθμοί, που είναι σαφείς, δίνουν καθαρήν την εικόνα, της τότε οικονομικής ευημερίας, και αντιλαμβάνεται κανείς το γεγονός, ότι οι μεταπολιτευτικοί πολιτικοί, από αυτήν την κορυφήν, έρριψαν την χώραν στο βάραθρον της χρεοκοπίας…
Και κάτι ακόμη σημαντικόν που πρέπει να προσεχθεί: Επί 7 χρόνια, εκείνοι οι δικτάτορες, είχαν την άνεσιν να επιδοθούν σε οικονομικά σκάνδαλα, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Όχι μόνον δεν έγινε τίποτε τέτοιο, αλλά το στρατιωτικόν καθεστώς υπήρξε υποδειγματικόν στην διαχείρισιν του δημοσίου χρήματος.
Και δεν είναι τυχαίον, ότι οι αρχηγοί της Απριλιανής Επαναστάσεως, έφυγαν από την ζωήν πάμπτωχοι, χωρίς να έχουν οι οικογένειές των, ούτε τα έξοδα της κηδείας. Και οι ελάχιστοι ευρισκόμενοι εν ζωή, πένονται.
Ας γίνει μία σύγκρισις με τον βίον και την πολιτείαν των πολιτικών της Μεταπολιτεύσεως, και ιδιαιτέρως με τα σκάνδαλα των «σοσιαλιστών» του ΠΑΣΟΚ, που έφεραν την χώραν στην χρεοκοπίαν.
Προκαλούν το δημόσιον αίσθημα ΠΑΣΟΚ και Αριστερά, όταν ομιλούν για τα «δεινά» της «Επταετίας». Άλλοι μπορούν να αναλύσουν, να επικρίνουν ή να αξιολογήσουν εκείνην την περίοδον. Το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά δεν έχουν ηθικόν δικαίωμα για τέτοιον ρόλον. Κατ’ αρχήν, ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και η τότε ομάδα του, εν αγαστή σύμπνοια με τους Κομμουνιστές, ευθύνονται για την οχλοκρατίαν του 1965-1967, η οποία είχεν ως αποτέλεσμα της έξοδον των τανκς.
ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΤις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21 Απριλίου 1967, επραγματοποιήθη βαθειά πολιτική μεταβολή. Μεγάλη μερίδα του Στρατού, με αστραπιαία ενέργεια, παραμέρισε τα κόμματα και ανέλαβε την εξουσία. Αι πολιτικαί καταστάσεις, δεν προκύπτουν από τις ιδιοτροπίες ή τις ιδέες ορισμένων προσώπων. Τις γεννούν βαθύτεροι παράγοντες.
Διά να κινηθεί ένας Στρατός, και μάλιστα με τόσην συνοχήν και αποφασιστικότητα, πρέπει να υπάρχουν σοβαροί λόγοι. Ο σοφός ιστορικός Ζακ Μπαινβίλ, έγραφε: «Είναι εύκολον να ψέγεις την δικτατορίαν.
Αλλά θα ήξιζε περισσότερον να μην την καθιστάς αναγκαίαν». Κατά την περίοδον 1965 – 1967, ο Ανδρέας Παπανδρέου με τους «κεκράκτες» του, σε συνεργασίαν με την Αριστεράν, έκαμαν ό,τι μπορούσαν για να εξωθήσουν τον Στρατόν – ή κάποια μερίδα του – να επέμβει δυναμικά.
Οι δύο αυτοί παράγοντες ήσαν συνυπεύθυνοι. Ούτε ο Ανδρέας μόνος του, ούτε η Αριστερά μόνη της μπορούσαν να προκαλέσουν την πρωτοφανή εκείνη οχλοκρατία και να δυναμιτίσουν το πολιτικόν κλίμα. Χρειαζόταν η συνεργασία και των δύο πλευρών. Κι αυτό έγινε. Ο Ανδρέας χρειαζόταν την Αριστερά, η οποία είχε τη δυνατότητα και τον μηχανισμόν, να κινητοποιεί επί καθημερινής βάσεως «επαγγελματίες διαδηλωτές». Αστικόν κόμμα δεν διέθετε τέτοιες «ομάδες κρούσεως». Μόνον οι Κομμουνιστές έχουν αυτόν τον μηχανισμόν των διατεταγμένων κινητοποιήσεων.
Η Αριστερά πάλι, χρειαζόταν τον Ανδρέα ως «περικεφαλαία» για να έχει την κάλυψιν «πανδημοκρατικής εξεγέρσεως». Επίστευε, ότι με τον υιόν Παπανδρέου «βιτρίνα», εκείνη συντόμως θα γινόταν κυρίαρχος παράγων στην πολιτική ζωή του τόπου, που θα έβαζε στο περιθώριον την Δεξιάν.
Δεν πρόκειται περί εικασίας. Κατά τον Μάιον του 1966, στην Διοικούσαν Επιτροπήν της ΕΔΑ, ηγετικό της στέλεχος, ωμίλησε απεριφράστως:
«Δεν δικαιούμαστε – έλεγε – να μη λέμε στο λαό τι θα γίνει.
Εγώ λέω, να αποφασίσουμε να το πούμε. Πρώτη φάση: θα στηρίξουμε την κυβέρνηση. Δεύτερη φάση: θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση. Τρίτη φάση: Θα είμαστε εμείς κυβέρνηση, και θα συμμετέχουνε οι άλλοι. Και τέταρτη φάση: Θα είμαστε μόνοι εμείς κυβέρνηση…».
Κατά την άκραν Αριστεράν, λοιπόν, είχε αρχίσει μία ιδιότυπος πορεία προς την κατάκτησιν της εξουσίας. Όταν το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου βρισκόταν κρατούμενος στο Τάγμα τεθωρακισμένων στο Γουδί, είπε με οργήν στον Λεωνίδα Κύρκον: «Από την ώρα που εσείς της ΕΔΑ κάνατε με τον Ανδρέα κάτι σαν νέο ΕΑΜ, η δικτατορία κατέστη αναπότρεπτος»…
Και είχε δίκιο. Με την μακράν πολιτικήν πείραν του, ο Γεώργιος Παπανδρέου, είδε σωστά τα αίτια της εκτροπής και κατελόγισε τις ευθύνες στον έξαλλον υιόν του και στην Αριστερά.
ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ…Θα παραμείνει για πολλά χρόνια αίνιγμα η παρουσία και ο ρόλος του Ανδρέα Παπανδρέου στην πολιτική ζωή της χώρας. Μεγαλωμένος μέσα στο θερμοκήπιο της αμερικανικής πολιτικής, έπεσε ως αερόλιθος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, προκαλώντας από τα πρώτα του βήματα, μεγάλα προβλήματα μέσα στην παράταξη της οποίας ηγείτο ο πατέρας του.
Τι επεδίωκε στην πραγματικότητα ο Ανδρέας; Θα χρειαζόταν τόμος ολόκληρος για να αναλυθεί αυτό το σκοτεινόν κεφάλαιον. Γέννημα – θρέμμα της αμερικανικής πολιτικής, μετεβλήθη αιφνιδίως σε πρωταγωνιστήν ενός περιέργου αντιαμερικανισμού στην Ελλάδα, ακολουθών μίαν τακτικήν, η οποία ήτο μαθηματικώς βέβαιον, ότι θα είχε σαν αποτέλεσμα την εκτροπήν από την συνταγματικήν ομαλότητα.
Και δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητον το γεγονός, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος των Ην. Πολιτειών, ο Τζόνσον, μεσολάβησε μέσω του τότε πρεσβευτού Τάλμποτ, μην τυχόν και θιγεί από το στρατιωτικόν καθεστώς, ο Ανδρέας Παπανδρέου… Δηλαδή, ο Πρόεδρος της Αμερικής, δεν ανησύχησε ούτε για τον Βασιλέα, ούτε για τον Πρωθυπουργόν του Δεξιού Κόμματος της ΕΡΕ, αλλά μόνον για τον… επικεφαλής του αντιαμερικανισμού στην Ελλάδα!
Μετά από 44 χψρόνια, τι εικόνα παρουσιάζει η χώρα μας; Η εθνική συμφιλίωσις που τόσον διετυμπανίσθη μετά την Μεταπολίτευσιν, κατέστη ο Δούρειος Ίππος για να εξουδετερεθούν οι εθνικόφρονες και να κυριαρχήσουν οι αντεθνικές «εκσυγχρονιστικές» δυνάμεις.
Τα πολιτικά μας ήθη έπεσαν στο χαμηλότερον επίπεδον. Η πολιτική ατμόσφαιρα αναδίδει αποπνικτικές αναθυμιάσεις ηθικής σήψεως.
Το πνεύμα του μηδενισμού και της καταφρονήσεως των θεσμών και αξιών καλύπτει ως μολυσμένον νέφος τον ουρανόν της Πατρίδος μας. Μέγιστον τμήμα του πολιτικού κόσμου, εθεώρησεν, ότι μετά την εξουθέωσιν των Ενόπλων Δυνάμεων, δύναται ανενόχλητα να επιδοθεί σε απίστευτα οικονομικά σκάνδαλα, με την βεβαιότητα, ότι ουδείς θα μπορούσε να τους ελέγξει και να τους τιμωρήσει.
Ο άνομος πλουτισμός, έγινε τρόπος ζωής των «ευφυών». Η «καπατσοσύνη» κατέστη επιστήμη. Το ΠΑΣΟΚ, κατά κύριον λόγον, ευθύνεται για το οικονομικόν κατάντημα και παρέδωσε την χώραν αιχμάλωτην στο Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον. Η Ελλάς απώλεσε την ανεξαρτησίαν της.
Το Κοινοβούλιον χλευάζεται και περιφρονείται από τον λαόν. Τίποτε δεν έχει μείνει όρθιον σ’ αυτόν τον τόπον. Οι ορδές των αλλοδαπών κατέκλυσαν την Ελλάδα. Οι πολίτες δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς, ενώ η ανεργία μαραζώνει τον τόπον.
Η κυβέρνησις παρέδωσε την Παιδείαν όμηρον στην αναρχοαριστεράν και την αποκόπτει από τις εθνικές αξίες, τις ρίζες μας και από την Ορθόδοξον Χριστιανικήν πίστιν. Από την άλλην πλευράν, η Αριστερά κυριαρχεί παντού ασύδοτη.
Οι αρχές Ασφαλείας δεν τολμούν να πλήξουν αποφασιστικά τους αναρχικούς «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι τελούν υπό την προστασίαν του ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται μόνον για τους λαθρομετανάστες. Και η Αξιωματική Αντιπολίτευσις, δεν τολμά να πολεμήσει αυτήν την σήψιν και την παρακμήν.
Με ποιο ηθικόν ανάστημα, λοιπόν, ομιλούν οι διάφοροι ψευδοδημοκράτες, για την «21η Απριλίου», όταν οι ίδιοι την εδικαίωσαν στα μάτια των πολιτών; Πώς τολμούν να παριστάνουν τους κήνσορες αυτοί που παρέδωσαν την ουσιαστικήν κυβέρνησιν της χώρας, στην Χούντα της «Τρόικας» και της Γκόλντμαν Σακς;
Η εθνική Νέμεσις κάποτε θα έλθει και θα είναι αμείλικτη για τους ενόχους…

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ
Ελεύθερη Ώρα


Χούντα είναι μόνο μία... το ΠΑΣΟΚ!

Διαλέγετε... χούντα και παίρνετε!

21 apriliou giorgosΤο «γιατί» και το «πώς» οδηγηθήκαμε σήμερα στην οικονομική αλλά και πολιτική χρεωκοπία, αποτελεί το αντικείμενο ευρέων τηλεοπτικών και γραπτών αναλύσεων!.. Εκ μέρους πολιτικών προσώπων, οικονομικών και πολιτικών αναλυτών, δημοσιογράφων και πανεπιστημιακών παραγόντων. Ακόμη και εκ μέρους κάθε πολίτου όταν ερωτάται σχετικώς στον δρόμο, στο καφενείο ή στην εργασία του.
Οι απαντήσεις ποικίλλουν. Ορισμένοι αποδίδουν το δράμα μας στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης πολλοί στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Αλλοι και στους μεν και στους δε. Ολοι μαζί, πάντως, καταφέρονται  εναντίον της ονομαζόμενης «Μεταπολίτευσης» που επί 36 και πλέον έτη κατευθύνει την πορεία του Εθνους. Και για όσους δεν αρέσει πλέον η λέξις και η έννοια «Εθνος» ας πούμε γενικώς και αορίστως του «Τόπου».
Εν πάση περιπτώσει το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ άπαντες έχουν κάτι, λίγο ή πολύ, σε κάθε περίπτωση πάντως αρνητικό, για τα πρόσωπα και τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα, ΟΥΔΕΙΣπλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου.
Απεναντίας, σιγοψιθυρίζουν πολλοί: Πού είσαι Παπαδόπουλε! Και πιο συγκεκριμένα στην επταετία 1967 – 1974. Όταν, δηλαδή, την τύχη του Εθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί. Και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» - ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.
Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:
α) η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξι που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…
β) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.
γ) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
δ) Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, τους έφτιαξε δρόμους, (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα,
ε) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια  ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ,
στ) κατασκεύασε Νοσοκομεία,
ζ) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».
Και άλλα πολλά, ενώ πρωτίστως υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει. Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.
Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Και να σκεφθεί κανείς  ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν  Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.
Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.
Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…
Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν: Πού είσαι Παπαδόπουλε! Αλλά ο Παπαδόπουλος… μας τελείωσε. Και δύσκολα, πολύ δύσκολα, θα βρεθεί άλλος Παπαδόπουλος.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος 
Ελεύθερη Ώρα


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!





ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.



Βρισκόμαστε στον καιρό των «επαναστάσεων» που ξεσπούν με μοντέρνους τρόπους και βίαιες εκδηλώσεις. Το διαδίκτυο ξεσηκώνει αλλά και καθοδηγεί σε κάθε βήμα τους εξεγερμένους πολίτες. Χρησιμοποιούνται δε ως λόγοι της επανάστασης αίτια υπαρκτά και στοχοποιούνται πρόσωπα που παλαιότερα κατείχαν υψηλή δημοτικότητα στους λαούς τους. Για να διωχτούν κατόπιν με εκδηλώσεις ορμητικές και δράσεις αμείλικτες. Με την παρουσία του νεοταξικού παράγοντα να διαθέτει προϋπηρεσία και συμμετοχή τόσο στις γραμμές των καθεστώτων όσο και στις γραμμές των επαναστατών, έστω και σε διαφορετική χρονική στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση ο καθεστωτικός παράγοντας δεν θεωρείται αναπότρεπτη πραγματικότητα και ισόβιο θέσφατο όταν αυτός επιχειρεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο λαό και να αποκαθηλώσει ένα ολόκληρο έθνος από το βάθρο της ιστορίας του, διακινδυνεύοντας αυτή τούτη την ύπαρξη και την επιβίωσή του. Πουθενά στον κόσμο δεν δικαιολογείται η προσήλωση ή έστω η ανοχή της λαϊκής βάσης σε μια πολιτική κατάσταση όταν οι εκφραστές αυτής προσπαθούν να κρατηθούν προβαίνοντας σε μετατόπιση ευθυνών και με ενοχικούς συμψηφισμούς. Και φυσικά η αντίδραση των πολιτών δεν επιχειρείται να μπει σε καλούπια. Όμως η επανάσταση δεν ασκείται ως προσχηματική γυμναστική της αριστεράς προκειμένου να δαγκώσει μερίδιο εξουσίας από σοσιαλιστές και φιλελεύθερους.

Στην πατρίδα μας οι ολετήρες της πολιτικής ζωής έχουν αναγορεύσει το επαναστατικό στοιχείο, την αμφισβήτηση δηλαδή της αντεθνικής εξουσίας και την βούληση για την ανατροπή αυτής, σε ενέργεια αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική. Έχουν ταυτίσει το πολίτευμα με την πατρίδα και τον κοινοβουλευτισμό με τον κομματισμό. Ορθώς πράττουν αφού και την ελληνική σημαία με το ζόρι την έχουν στην Βουλή των Ανθελλήνων και τα νεοταξικά τους κόμματα εξυπηρετούν μονάχα τα εσωτερικά τους συμφέροντα, τους ολίγιστους βαστάζους του Συστήματος και τα αφεντικά της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Όμως για εμάς τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, η Ελευθερία είναι πάνω από την δημοκρατία και η Πατρίδα είναι πάνω από το κοινοβούλιο. Η δε λαϊκή αντίδραση δεν είναι αυτή που καίει με φλόγες αριστερές Έλληνες που πένονται για να ευνοήσει λαθρομετανάστες και κήρυκες του πολυφυλετισμού και των πολυεθνικών αλλά αυτή που αναδεικνύει τον λαό σε ρυθμιστή των τυχών του Έθνους.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να στοιχειοθετήσουν και να επιβάλουν μια επανάσταση από οπουδήποτε αλλού. Η ίδια μάλιστα η επανάσταση είναι τέχνη που χρειάζεται βαθιά συναίσθηση του εθνικού καθήκοντος και αυτοφυή γνώση του λαού από τον οποίο πηγάζει. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επαναστατικά κινούμενοι πρέπει να πιστεύουν με απόλυτο τρόπο στην ύπαρξη της Φυλής, στα πεπρωμένα του Έθνους για αυτόνομη παρουσία και να συνδέονται έναντι του λαού με τους ακατάλυτους δεσμούς του Αίματος. Διότι αν αυτά τα στοιχεία εκλείπουν, τότε η επανάσταση θα ποδηγετηθεί από ξένα συμφέροντα, θα εκτραπεί της αρχικής πορείας της και τελικά θα αποτύχει.

Μια επανάσταση λοιπόν έχει κάθε λόγο ύπαρξης και οπωσδήποτε νομιμοποίηση όταν είναι Εθνική και Λαϊκή. Και μόνος σκοπός της είναι να ανατραπεί η πολιτική διοίκηση που έχει δώσει τα κλειδιά της εξουσίας σε ξένα και αντιλαϊκά συμφέροντα και να εγκατασταθεί ένα άλλο πολιτικό σχήμα που θα εξασφαλίσει εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική ασφάλεια, εργασιακή επάρκεια, οικονομική αυθυπαρξία, εθνική ανεξαρτησία και υπεροχή. Καθήκον της εθνικής επαναστάσεως είναι η ενότητα του λαού καθ’ όλη τη διάρκεια της τελέσεως αλλά και της εγκατάστασης αυτής στην εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι διχαστικές και εγκληματικές πρακτικές δεν είναι καθόλου επαναστατικές. Η δε υπεξαίρεση της λαϊκής ετυμηγορίας για την εξυπηρέτηση κρυφών και δόλιων σκοπών ασφαλώς δεν μπορεί να τύχει καμίας δημοκρατικής επίφασης, αλλά να οδηγηθεί στο κενό. Λαός, Στρατός και Σώματα Ασφαλείας οφείλουν να υπηρετούν το Ελληνικό Έθνος και ουδένα άλλο.

Σε ό,τι αφορά τα ζητούμενα που διακυβεύονται είναι τόσο η οικονομική ανεξαρτησία όσο και η εθνική κυριαρχία με την διασάλευση της πρώτης να στρέφεται σε βάρος της δεύτερης. Όταν οι διεθνείς εκτιμητικοί οίκοι πιστοληπτικής ικανότητας, οι και ονομαζόμενες αγορές της αντεθνικής παγκοσμιοποίησης, μας λέγουν εν χορώ να διαλέξουμε ανάμεσα στην χρεοκοπία και την πτώχευση, ιδίως την ελεγχόμενη δήθεν πιο ήπια και μόνιμη κάτοικο μεταξύ ημών, τότε μας ζητούν να συνθηκολογήσουμε γνωρίζοντας φυσικά εκ των προτέρω το ΝΑΙ των πολιτικάντηδων, όνειδος έναντι του ενδόξου ΟΧΙ του Εθνάρχη Μεταξά.

Όταν οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αφού δεν μας επιτρέπεται να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της ελληνικής φύσης, δεν μπορούμε να σηκώσουμε τείχος στον εχθρό, όταν συντρίβονται οι νόμοι του κράτους και υποθηκεύεται η ελευθερία των παιδιών μας στα παζάρια των τοκογλύφων της παγκόσμιας διακυβέρνησης http://www.youtube.com/watch?v=qMtsJ8LYvfc&feature=player_embedded , τότε κανείς δεν νομιμοποιείται να κατηγορεί ή να λοιδορεί τον διαμαρτυρόμενο ελληνικό λαό http://www.youtube.com/watch?v=cWdFcEyb6mQ&feature=player_embedded και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την ανάληψη των τυχών του Ελληνικού Έθνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Και δεν μας άφησε τίποτα!

«Τα πήρε όλα και έφυγε!».

papakonstantinou-euroΤην ώρα που το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να… ηρεμήσει τους πολίτες, οι οποίοι γίνονται δέκτες ανώνυμων φημών από το διαδίκτυο περί χρεοκοπίας, ο τσάρος της Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πανικόβαλε το άδειο από βουλευτές – λόγω εορτών – Κοινοβούλιο. Γιατί;
Διότι εθεάθη το πρωί της Μ. Πέμπτης να σηκώνει χρήματα από το Α.Τ.Μ. της Εθνικής Τράπεζας της Βουλής. «Για να σηκώνει τα λεφτά του ο Υπουργός, κάτι θα ξέρει» σχολίασαν υπάλληλοι της Βουλής που ήταν παρόντες στο σκηνικό της… αναλήψεως. Μάλιστα, ορισμένοι έσπευσαν να βγάλουν τις τραπεζικές τους κάρτες και να μιμηθούν το παράδειγμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Κατόπιν τούτου μη σας κάνει εντύπωση εάν σε κάποιο από τα διεθνή δίκτυα δείτε τη φωτογραφία του Υπουργού και από κάτω τη λεζάντα: «Τα πήρε όλα και έφυγε!».
Ελεύθερη Ώρα


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More