15.12.09

Νέα πανηγύρια.....

Νέα πανηγύρια για τους λαθρομετανάστες από το υπουργείο εσωτερικών


tzakri_ypourgeio.jpg



Σε περίοδο οικονομικής κρίσης νέα πανηγύρια κάνει το υπουργείο εσωτερικών για τους λαθρομετανάστες. Κεντρική ομιλήτρια η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Σκοπός της εκδήλωσης, οι μετανάστες να νιώσουν "σαν το σπίτι τους" με σκοπό να εγκατασταθούν εδώ! Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να τους δώσουμε κίνητρα να φύγουν κάνουμε ακριβώς το αντίθετο και όλα αυτά με χρήματα του Ελληνικού λαού!
Σκοπός της εκδήλωσης όπως θα διαβάσετε, η εξοικείωση των Αθηναίων με την πολιτισμική διαφορετικότητα και ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, μέσω της επαφής τους με τις παραδόσεις, την τέχνη, και τον πολιτισμό των χωρών προέλευσης των μεταναστών.
Δηλαδή είμαστε τόσο φτωχοί πολιτιστικά που πρέπει να πάρουμε πολιτιστικά στοιχεία από τους σομαλούς και τους αφγανούς (πως να κλέβετε, να μεταφέρετε ναρκωτικά, να σφάζετε κτλ). Θα πρέπει βέβαια να εξοικειωθούμε και με τους μελλοντικούς συμπολίτες μας!
Διαβάστε την ανακίνωση:
Εκδήλωση αφιερωμένη στους μετανάστες από το υπουργείο Εσωτερικών.


Απαντήσεις στη Χάλεια Δραγώνα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ


Αφού κάναμε στοματικές πλύσεις το γεγονός ότι είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο, ας επεκταθούμε στα γραπτά της, μπας και βρούμε άκρη...........


1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16)

Δηλαδή πως αποκαλούσαν τον εαυτό τους οι (μη) Έλληνες κατά τη θεωρία Δραγώνα τον 17ο αιώνα; Φράγκους;
Κατά την αρχαιότητα; Δε σας τα μάθανε καλά εκεί στο Ντιρί κυρά Θάλεια..

2) Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!… (σελ. 82).

Εντάξει καταλάβαμε. Προφανώς θα ήσουν εκστασιασμένη αν η μισή Ευρώπη ήταν ακόμα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Δε θα χτυπιόταν η Τουρκία τώρα να μπεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση..γιατί απλά θα ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά να αρνηθούμε ότι δεν υπάρχουν επιρροές, και μάλιστα θετικές στον πολιτισμό μας μετά από 400 χρόνια ειδυλλιακής συμβίωσης; Ε όχι! Σαν άξιοι συνεχιστές του σκοταδιστικού Βυζαντίου οι Οθωμανοί, μας προστάτεψαν από την εξέλιξη των επιστημών και των τεχνών που λάμβανε χώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη, και μας άφησαν μια βαριά (κι ασήκωτη σαν αμανέ) πολιτιστική κληρονομιά που κουβαλάμε άξια μέχρι σήμερα.
Άξια αναφοράς είναι ο "ελληνικός" καφές, τα λοκούμια, οι τούρκικες τουαλέτες (που όπως είχε πει συνάδελφος στο στρατό "Τι έχ' ρε η τούρκικ'; Φκιάνς κι πόδ'!"),οι άπειροι πίνακες που απεικονίζουν αυτή τη συμβίωση όπως το "κρυφό σχολιό" και "η σφαγή της Χίου", και φυσικά μην ξεχνάμε το κυριότερο...
Τη μουσική κληρονομιά που αποτελείται από ανατολίτικου ύφους ραδιοφωνικά χιτάκια, τα κοινώς λεγόμενα "σκυλάδικα"..

3) Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.

Σαφώς και δε φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις! Φταίνε οι Έλληνες που ανακατεύουν τις Μεγάλες Δυνάμεις! Αν υπήρχαν σήμερα ΈΛΛΗΝΕΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία) στη Βουλή, νομίζεις θα ασχολούμασταν με τα Σκόπια, το μεταναστευτικό, τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, και το ασφαλιστικό; Πήγαινε στην Τουρκία και κάψε μια τουρκική σημαία για να καταλάβεις τι εννοώ.

4) Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85). Ψιλο-ρατσισμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Εντάξει, σ'αυτό έχεις δίκιο.. δεν τρώγανε μόνο βελανίδια, τρώγανε και κουμπουρέλια..Μετά που ήρθαν και σηκώσανε το μισό Παρθενώνα, μας άφησαν τα βελανίδια και τα κουμπουρέλια αμανάτι. Σαφώς και ΔΕΝ είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Οι Αρχαίοι "πρόγονοί" μας -αν μπορώ να τους αποκαλέσω έτσι με τέτοιο μπαστάρδεμα που έχουμε υποστεί-, είχαν κάποια πράγματα που σήμερα αγνοούμε και την ύπαρξή τους εμείς. Παιδεία, εθνική ομοψυχία, περηφάνεια, καλαισθησία και πνεύμα. Έννοιες που καταρρακώθηκαν από το Βυζάντιο, και αποτελείωσε η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μεγάλη η Χάρη της, να μη σε στενοχωρήσω..

5) Εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95).
Μα καλά, είναι δυνατόν να απαιτούμε να διδάσκεται η Αρχαία Εληνική στη μέση εκπαίδευση; Που ακούστηκε; Επειδή αυτοαποκαλούμαστε Έλληνες δηλαδή; Τι πάει να πει; Σάμπως τη γλώσσα μας την ξέρει κανείς άλλος; Μήπως είναι η αρχαία ελληνική η βάση της σύγχρονης ελληνικής, και επιστήμες όπως ιατρική, αστρονομία, πολιτική βάσισαν την ορολογία τους πάνω της;..Έλεος!
Όσο για τους Εβραίους, δεν τους αποσιωπεί κανείς. Όσους ζουν στην Ελλάδα και είναι Έλληνες πολίτες, τη στιγμή που δηλώνουν Τούρκοι θίγει η έννοια της απόλυτης ομοιογένειας του πληθυσμού. Μη μπερδεύεσαι..

6) Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! (σελ. 96).
Εξ ίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»! (σελ. 9).
Θερίζει η αλβανόφουντα..Τι λες;;; Μπορείς να βρεις ΜΙΑ άλλη χώρα στον κόσμο που με πληθυσμό 11 εκατομμύρια έχει 2 εκατομμύρια (επίσημους-άσε τους άγραφτους) μετανάστες; Ποια εθνική ομοιογένεια, και διάβρωση; Τώωωωρα; Παλιά ήταν αυτό. Τώρα πρέπει να ξέρουμε αλβανικά για να πούμε στον ταξιτζή που πάμε.
Το κέντρο της Αθήνας δεν αλβανοκρατείται. Ήρθαν άλλοι που έδιωξαν τους Αλβανούς, και τώρα οι Αλβανοί είναι οι ρατσιστές. Και οι Έλληνες είναι ρατσιστές βεβαίως βεβαίως.. μη σου χαλάσω το χατήρι! Και προπάντων, μη με πεις και ρατσιστή!
Τόσο ρατσιστές που νοικιάζουν ετοιμόρροπα σπίτια σε 15 νοματαίους και πληρώνονται με το κεφάλι, χωρίς απόδειξη. Τόσο ρατσιστές, που προτιμάνε να προσλάβουν έναν μολυσματικό για να γλυτώσουν την ασφάλιση. Τόσο ρατσιστές πια, που ευτυχώς ήρθες εσύ να μας επιβάλλεις να αυτοαποκαλούμαστε ρατσιστές για να πείσουμε ότι ΔΕΝ είμαστε.


Το ίδιο συμβαίνει κατά την κ. Δραγώνα, αν τολμήσουμε να πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων! (σελ. 100).
Εδώ πρέπει να διαμαρτυρηθώ έντονα! Αν συνέβαινε τέτοιο πράγμα, έπρεπε η θέση Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας, να έχει δοθεί σε μετανάστη. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άπειροι πιο ικανοί και με έγκυρους πανεπιστημιακούς τίτλους -όχι ντεμέκ σαν της κυρά Θάλειας- που θα ήταν οι πλέον κατάλληλοι. Η κυρά Θάλεια έτσι κι αλλιώς βγάζει το ψωμί της γράφοντας βιβλία σαν αυτό. Τι την ήθελε τη θέση της Γενικού Γραμματέως;
Μήπως τη στέρησε από κάποιον μετανάστη που θα κυλήσει στην εγκληματικότητα;
Πολύ ρατσιστικό εκ μέρους σου κυρά μου..
Έπρεπε να δοθεί η θέση σε αλλοδαπό, να πάρεις το βιβλίο σου και να το κάνεις υπόθετο μανταμίτσα!...


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ.......


ΠΟΡΕΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12, 7Μ.Μ., ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ
ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Ο Ελληνικός λαός πριν δύο χρόνια, τόσο με εκφρασμένη άποψη του για το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση (90% αρνητική), όσο και με την ψήφο του, έδειξε πως δεν ανέχεται τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις όσον θέλουν να στρέψουν την Παιδεία μας στην λογική του Εθνικού αποχρωματισμού της νέας γενιάς.
Τώρα, αφού η ΝΔ αντάμειψε την τιμωρημένη........ από τους ψηφοφόρους Γιαννάκου, δίνοντας της την πρώτη θέση στην Ευρωβουλή, το ΠΑΣΟΚ τοποθετεί ως Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας την Θάλεια Δραγώνα με μόνο επαγγελματικό της εφόδιο τον παντοιοτρόπως εκφρασμένο ανθελληνισμό της. 
Η Δραγώνα που παρανόμως κατέχει αυτήν την θέση, αφού δεν διαθέτει καν τίτλο σπουδών δημοσίου Πανεπιστημίου, με το συγγραφικό της έργο έχει εκφράσει την λογική πάνω στην οποία πιστεύει πως θα πρέπει να κινείται η Παιδεία μας.
 Κατά την Δραγώνα στα σχολεία θα έπρεπε να διδασκόμαστε πως «Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού» («τι είναι η Πατρίδα μας;» Θ. Δραγώνα). Επίσης θα πρέπει να μαθαίνουμε πως είναι ρατσιστής « όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες». Ακόμα σύμφωνα με την νέα Γραμματέα του Υπ. Παιδείας «Εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95)».


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More