15.5.11

Ο μέγας οικονομολόγος του Παπανδρέου... Παπακωνσταντίνου!

Ήξεραν από τις 3/5/2010 ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και έψαχναν τρόπους να αναθεωρήσουν το αντισυνταγματικό μνημόνιο!


Ήξεραν τι υπέγραφαν από την πρώτη στιγμή και ζητούσαν αναθεώρηση του αντισυνταγματικού μνημονίου! Την ίδια ώρα προσπαθούσαν να πείσουν το λαό ότι όλα γινόντουσαν σωστά!
Έγγραφα ντοκουμέντα του Υπουργείου Οικονομικών
Οργή και πολλά ερωτηματικά προκαλούν τα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών που δείχνουν ότι από τις 3/5/2010 έψαχναν τρόπους να αναθεωρήσουν το μνημόνιο που μόλις είχαν υπογράψει!
Στην ουσία γνώριζαν και οι ίδιοι από την αρχή ότι να νούμερα δεν βγαίνουν και παρουσιάζονταν ως μεσσίες στους πολίτες που φώναζαν για τις αντιαναπτυξιακές κινήσεις, αλλά και για το γεγονός ότι τίποτα δεν γινόταν για την αναδιάταξη της οικονομίας!
Δηλαδή, από τις 3 Μαίου του 2010 είχε πέσει επί τάπητος η πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών για την αναδιάρθρωση των όρων του μνημονίου συνεργασίας και μάλιστα με έγγραφο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποκαλύπτεται ότι εκείνη τη χρονική περίοδο, αναζητούνταν η καλύτερη δικηγορική εταιρεία για την παροχή συμβουλών στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσίασε το zougla.gr, η νομική εταιρεία Allen and Overy, με έδρα τη Βρετανία πληροί όλα τα κριτήρια.


Γιατί αυτοί όλοι οι σοσιαληστές είναι κλέφτες και μιζαδόροι;

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ



Συνελήφθη λοιπόν ο σοσιαλιστής Dominique Strauss Khan, εκκαθαριστής της χρεωκοπημένης κοινοπραξίας παγκοσμίως γνωστής με τον διακριτικό τίτλο "ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ" . Ο πρόεδρος της κοινοπραξίας George Papandreou, γνωστός ανά την υφήλιο για τους παγκόσμιους στοχασμούς του, φίλος του συλληφθέντος σοσιαλιστή επιδόξου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και ήδη κατηγορουμένου για κακούργηματα, ερωτηθείς σχετικώς, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε παλαιότερες δηλώσεις του, περί χώρας διεφθαρμένων. Ο κ. Papandreou διετύπωσε επίσης ορισμένες ενστάσεις ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι στην ΕΛΛΑΔΑ η αστυνομία θα συνελάμβανε την καμαριέρα και θα την παρέπεμπε να δικαστεί για το κακούργημα της αντίστασης κατά της αρχής, και της προσβολής του προσώπου του εκκαθαριστού της κοινοπραξίας... Έτσι για να καταλάβουν όλοι και να γίνει ευρύτερα γνωστό τι σημαίνει απαξιωμένη δικαιοσύνη και πως απονέμεται από τους επίορκους λειτουργούς της στην Ελλάδα. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος κ. ΜΕΡΚΕΛ, απεπειράθη να αυτοκτονήσει συνεπεία ερωτικής απογοητεύσεως, ελέγχονται ως ανακριβείς. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Martine Aubry, François Hollande και Ségolène Royal, ανθυποψήφιοι του "πηδηχτούλη" Dominique Strauss Khan, για την ανάδειξη από το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα, του υποψηφίου για τις εκλογές του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και ανεπιβεβαίωτες, ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.
oπωπητήρ JR
http://filotimia.blogspot.com/


Ποιά Ακρόπολη έχει υποθηκεύσει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό!

Είναι “σχεδόν προσβλητικό” κύριε Πρωθυπουργέ να δώσουμε εγγύηση την Ακρόπολη;

index.jpg

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας “Corriere De La Sera”, δήλωσε “Το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση, είναι σχεδόν προσβλητικό. Ο κόσμος περιμένει ότι ο λόγος μας και οι πράξεις μας θα αποτελέσουν επαρκή εγγύηση”.
Κύριε Πρωθυπουργέ. “Σχεδόν Προσβλητικό”; ή άλλιώς “Almost Offensive”? Ούτε Επαίσχυντο. Ούτε Ανήκουστο. Ούτε Απαράδεκτο. Ούτε Ανεπίτρεπτο. Ούτε Προσβλητικότατο.ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ;
Helloooow!!! Μιλάμε για τα νησιά μας. Μιλάμε για τα μνημεία μας. Είναι ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να μας ζητούν ως εγγύηση την ΑΚΡΟΠΟΛΗ; Ή μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά και πρέπει να μου το εξηγήσουν;
Αλλά βέβαια τι να λέμε. Όταν οι αντιστάσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο, τι να περιμένεις;Πατριωτισμό; Όταν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του Κοινοβουλίου, τι να αναμένεις; Έλεγχο; Όταν οι προσπάθειες του κράτους να λειτουργήσει εξαντλούνται στην εύρεση νέων εισπρακτικών μεθόδων, απαξιώνοντας υγεία, παιδεία, αστυνόμευση, αθλητισμό και ανάπτυξη, τι ζητάω και εγώ; Το αυτονόητο;
Αααα και για να μην το ξεχάσω. Ποιός σας ζήτησε κύριε Πρωθυπουργέ ως εγγύηση ένα μνημείο ή ένα νησί για να κάνετε τέτοια δήλωση; Τι μας κρύβετε; Loutraki One


Ένας από τους κυβερνήτες μας!


 
«Θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία».
  – Ο ίδιος θα δηλώσει «αθώος» σύμφωνα με δικηγόρο του – Το 2008 είχε μπλέξει και πάλι σε σεξουαλική υπόθεση και κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας. Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και πιθανός υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, Ντομινίκ Στρος-Καν, συνελήφθη το Σάββατο κι ανακρίνεται σχετικά με την καταγγελία ότι προέβη σε απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 62χρονος σοσιαλιστής, που είναι , ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές οικονομικών κρίσεων σε διεθνές επίπεδο, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK αφού είχε επιβιβαστεί σε μια πτήση της Air France για το Παρίσι.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του NYPD, Πολ Μπράουν, μια 32χρονη καμαριέρα κατέθεσε μήνυση για επίθεση και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης αφού «απέδρασε» από το δωμάτιο του Στρος-Καν στο ξενοδοχείο Sofitel στην Τάιμς Σκουέαρ.
Σύμφωνα με τον Μπράουν η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με «ελαφρά τραύματα» μετά την επίθεση, που είπε πως σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.
«Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», είπε ο Μπράουν.
Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον Μπράουν, ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο.
«Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες στο Στρος-Καν. Μάθαμε ότι βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο της Air France. Κράτησαν την πτήση, τον κατέβασαν και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση για ανάκριση», είπε ο Μπράουν.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν.
«Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα σε μια ώρα», δήλωσε ο Μπράουν στις 23:15 (περίπου στις 06:15 ώρα Ελλάδας). «Θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία», πρόσθεσε.


πηγή:http://greeknation.blogspot.com/2011/05/strauss-kahn.html#more


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More