11.8.11

Νέα εξ ανατολών...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ… ΜΗΔΕΝΙΚΑ IQ!

Εφ. Αφρίκα 9-8-2011.

Η επιτάχυνση των κινήσεων για έρευνες πετρελαίου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ¨Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη¨ έβαλε φωτιά στα μπατζάκια της Άγκυρας και των φερέφωνων τους στην Βόρεια Κύπρο.
Για πενήντα χρόνια απέφευγαν να τη βάζουν στο στόμα τους. Αρνούνταν ακόμη και την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και ένα τμήμα αυτής της Δημοκρατίας ήταν οι Τουρκοκύπριοι. Θυμήθηκαν τα δικαιώματα που πηγάζουν από τις συμφωνίες που απέφευγαν σα το κόκκινο πιπέρι. Έστω και με μισάνοιχτο στόμα άρχισαν να φωνάζουν. Η Άγκυρα και τα ανδρείκελα της στο Βορά με αυτές τις φωνές εμφανίζουν και τις απειλές.

Ο Ιρσέν Κιουτσούκ άρχισε να μιλά για τα δικαιώματα μας από την ¨Κυπριακή Δημοκρατία¨.
Τώρα θυμήθηκε τα δικαιώματα που έχουμε από το 1960.
Κι όμως έχουμε πολλά δικαιώματα που απεμπολήσαμε!..
Και αυτοί που τα αρνήθηκαν είναι αυτοί που τα θυμήθηκαν σήμερα με αιτία το πετρέλαιο.
Ίδια νοοτροπία.
Και ενώ ως Τουρκοκύπριοι κοντεύουμε να εξαφανιστούμε δεν είχε υπάρξει κάποιο αίτημα για αυτά τα δικαιώματα. Ούτε από την Άγκυρα, ούτε από τους συνεργάτες της εδώ . Χάριν των στρατηγικών συμφερόντων της Άγκυρας.
O ΥΠΕΞ της Τουρκίας Νταβούτογλου, αφού δήλωσε πως ¨ Δίχως την επίλυση του Κυπριακού και τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης που εκπροσωπεί όλο το νησί κανείς δεν έχει δικαίωμα να προβαίνει σε οποιαδήποτε έρευνα στις φυσικές πηγές του νησιού¨, προχώρησε παραπέρα αποκαλύπτοντας την απειλή με τη φράση ¨Θα δείξουμε την αναγκαία αντίδραση¨. Θέλησε να τονίσει πως η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα μπορέσει να αποφασίσει μόνη της για την ¨Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη¨. Θύμισε πως στην Κυπριακή Δημοκρατία δικαίωμα λόγου έχουν και οι Τουρκοκύπριοι. Ελπίζουμε ότι δεν ξέχασε ότι ο σημαντικότερος λόγος της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων είναι η πολιτική της Τουρκίας.


Ξεπουλήστετα όλα.

Πωλούν την ΕΥΑΘ σε εταιρεία που έκοψε το νερό σε 800.000 κατοίκους;

 
 
Αγανάκτηση προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να συμφωνεί με την γαλλική εταιρεία "Suez" για την εξαγορά του 40% της ΕΥΑΘ έναντι 100 εκατ. ευρώ. Είναι η εταιρεία που έκοψε το νερό λόγω αύξησης της τιμής και μείωσης της ποιότητας σε 800.000 κατοίκους της Αργεντινής...

Το θέμα έκανε γνωστό με προχθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Αυγή". Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως η "Suez" ήταν η εταιρεία που αγόρασε μαζί με την "Vivendi" την εταιρεία ύδρευσης (Obras Sanitarias de la Nacion) του Μπουένος Άιρες.

Μόλις ιδιωτικοποιήθηκε η παροχή του νερού στο Μπουένος Άιρες, η τιμή του αυξήθηκε κατακόρυφα, ενώ η ποιότητά του πήρε την κατιούσα, καθώς 800.000 πολίτες έμειναν χωρίς νερό. Οι υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης της πρωτεύουσας της Αργεντινής οδήγησαν περίπου 1.000.000 κατοίκους να μείνουν χωρίς πρόσβαση στα δίκτυα ύδρευσης, με ολέθρια αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία.
 


Τα καρντάσια!

Έρχεται καταιγίδα στην Αν.Μεσόγειο με "πειρατεία" της Άγκυρας.




Τελικά, η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ’ότι την περίμεναν (;) οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες που από το 2005 έχουν κηρύξει αυτοεμπάργκο στον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων (όταν δεν αερολογούν με συνεχή λαϊκίστικα τσιτάτα περί «μείωσης των εξοπλισμών» και «μερίσματος ειρήνης»).

Στα τέλη Σεπτεμβρίου (την 1η Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Κύπρος ως ημέρα έναρξης των γεωτρήσεων) όταν ο τουρκικός Στόλος θα έχει βγει στην Ανατολική Μεσόγειο για να πολιορκήσει την εξέδρα της Noble Energy που για λογαριασμό της Κύπρου θα διεξάγει τις γεωτρήσεις, η Ελλάδα μπορεί να στείλει μαζί με τα κουρασμένα σκαριά των “S” και των ΜΕΚΟ-200HN και λίγο «μέρισμα ειρήνης»!

Αντί π.χ. για FREMM με SCALP Naval (τώρα θα αποκτούσε επιχειρησιακή ετοιμότητα το πρώτο σκάφος αν είχε παραγγελθεί το 2005) ή μαχητικά αεροσκάφη ανώτερα των τουρκικών, ενός διαγωνισμού που αν είχε γίνει στην ώρα του το 2008 και είχε γίνει επιλογή του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους, τώρα η Ελλάδα θα μιλούσε διαφορετικά. Και δεν θα δικαιούντο να πεί το φυγόμαχο «Δεν είμασταν έτοιμοι» των Ιμίων, όπως έχουν αρχίσει να το ψιθυρίζουν στους διαδρόμους τους υπουργείο Άμυνας.

Η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, λοιπόν, «είναι εδώ» και η Τουρκία επίσημα, αργά το βράδυ, δια χειλέων Αχμέτ Νταβούτογλου, σφύριξε την έναρξη σε γεωπολιτικό power game που πλέον μοιάζει περισσότερο με «chicken game»: Όποιος δειλιάσει να φτάσει μέχρι το τέρμα, έχασε!
Με την πιο απειλητική δήλωση από την εποχή των Ιμίων ο ισλαμιστής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας πήρε την σκυτάλη από το «κοκοράκι» της Άγκυρας, τον Ν.Έρογλου, και εντελώς πειρατικά, με ασιατική φιλοσοφία νομάδα της στέππας («Ότι θέλω το παίρνω δια των όπλων») απείλησε ότι «Η Τουρκία θα αντιδράσει με τον ενδεικνυόμενο τρόπο αν η Κύπρος προχωρήσει σε γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.  Αν τεθεί θέμα περισσότερων προωθημένων βημάτων, θα επιδείξουμε την απαιτούμενη αντίδραση».

Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτά τόσο αυτά που λέει ο Α.Νταβούτογλου, όσο ότι έχει εξασφαλίσει από την ημέρα που έγινε υπουργός Εξωτερικών την ιδιότητα του προνομιακού συνομιλητή των εκάστοτε Ελλήνων υπουργών Εξωτερικών (Ν.Μπακογιάννη, Δ.Δρούτσα και σίγουρα και του Σ.Λαμπρινίδη, αφού δε νομίζουμε ότι ο Δ.Δρούτσας ενεργούσε από μόνος του και χάραζε την πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών από μόνος του. Ο προϊστάμενος είναι κοινός και οι θέσεις του γνωστές: Γ.Α.Παπανδρέου).

 Μάλιστα, συνέδεσε το θέμα των γεωλογικών ερευνών με την πορεία των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο: Στην Κύπρο το πρόβλημα ή θα λυθεί με ουσιαστικές υποχωρήσεις από τις εξωφρενικές θέσεις της Άγκυρας ή διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί η κυπριακός Ελληνισμός λύση τύπου σχεδίου Ανάν. Ο χρόνος για τον Δ.Χριστόφια τελείωσε… 

Βέβαια και στο παρελθόν, οι Τούρκοι δεν είχαν διστάσει να στείλουν ακόμη και πολεμικά πλοία στη θαλάσσια περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας για να παρενοχλήσουν ερευνητικά σκάφη και να εμποδίσουν τη διενέργεια ερευνών, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Απειλούν ευθέως με προσβολή (διότι περί αυτού πρόκειται) των σκαφών που θα κάνουν τις έρευνες.

Οι δηλώσεις Νταβούτογλου ακολούθησαν αυτές του τούρκου υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Τανέρ Γιλντίζ και του τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Ερογλου. 

Ο πρώτος έσπευσε πρώτος να δηλώσεις ότι «αποφάσεις σχετικές με Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) μπορούν να ληφθούν μόνο με συναίνεση μεταξύ όλων των γειτονικών χωρών» (!!!) και ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Από την πλευρά του, ο τουρκοκύπριος ηγέτης είπε ότι οι φυσικοί πόροι στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου δεν ανήκουν μόνο στους Ελληνοκυπρίους και ότι το ψευδοκράτος αλλά και η Τουρκία έχουν επίσης λόγο.

Και ισχυρίστηκε ότι «η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν πρέπει να προχωρήσει με αυτή την κίνηση» διότι θα αποκτήσει άλλον έναν πονοκέφαλο στους πολλούς τους οποίους ήδη έχει.

Το πειρατικό της όλης υπόθεσης είναι πασιφανές, αφού αρνούνται σε μία χώρα να κάνει έρευνες σε 100% δικές της περιοχές (ούτε καν αμφισβητούμενες, όπως π.χ. αμφισβητούν την ΑΟΖ στο Καστελόριζο ή σε περιοχές του Βορείου Αιγαίου), διότι είναι … γειτονική.

Το ότι κρύβεται … θησαυρός στις περιοχές αυτές το γνωρίζουν και θέλουν μερτικό, αλλά με ανύπαρκτη πολιτική νομιμοποίηση, παρά μόνο ως … εισβολείς δηλώνουν ότι έχουν δικαίωμα επί των ελευθέρων περιοχών! Και με αυτούς συνομιλούσαν οι φοβικές ελληνικές κυβερνήσεις.

Γιατί προβαίνει σε τόσο ακραίες ενέργειες τώρα η Τουρκία; Εκ του ασφαλούς. Θεωρεί ότι η νυν πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει και λόγω των εσωτερικών οικονομικών προβλημάτων και λόγω «ειρηνόφιλης» φιλοσοφίας. Με την Ελλάδα θεωρεί ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο και δεν την απασχολεί η αντίίδρασή της.

Η Κύπρος, φυσικά, είναι αμελητέα ποσότητα επί διακυβέρνησης Χριστόφια, το Ισραήλ πιστεύουν ότι δεν θα τολμήσει ανοικτή αντιπαράθεση με την Άγκυρα, τι μένει;

Οι ΗΠΑ κατά πρώτον και η Γαλλία κατά δεύτερον και στο βάθος η … Ρωσία. Η εταιρεία είναι αμερικανική, άρα υπό την προστασία του 6ου Στόλου. Βασικά στην κρίση η Άγκυρα θα έχει να κάνει με τις ΗΠΑ που σιγοντάρουν εδώ και τρία χρόναι την τριγωνική σχέση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Η Γαλλία είναι αποφασισμένη να παίξει ρόλο στη Κύπρο, ως διάδοχος της Βρετανίας και με πολύ χαρά στα Ιλίσια Πεδία θα έβλεπαν την Άγκυρα να «τραβάει το σχοινί» και μια Μοίρα του γαλλικού στόλου να σπεύδει στην περιοχή για υποστήριξη του Κύπριου «εταίρου». Τα αντιτουρκικά αισθήματα του γαλλικού λαού θα επικροτούσαν μια τέτοια κόντρα πολύ περισσότερο από τους βομβαρδισμούς των φυλάρχων της Λιβύης.

Η Ρωσία έχει στείλει την πριο πρόσφατη σαφή προειδοποίηση για το Κυπριακό στην Άγκυρα με επίσημη δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα, αλλά προβολή ισχύος με την κλασική έννοια του όρου δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να πραγματοποιήσει. Έχει πυρηνικά υποβρύχια στην περιοχή, αλλά όχι τα σκάφη επιφανείας που θα φοβίσουν την Άγκυρα. Θέλει όμως και αυτή μερίδιο από τα κοιτάσματα της Α.Μεσογείου: Η Gazprom επίσημα ζήτησε την συνεργασία του κυπριακού κράτους και την άδεια να εκτελέσει έρευνες.

Και όλη αυτή η καταιγίδα που ήδη φαίνεται στον ορίζοντα  βρίσκει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, επαρκείς μόνο ως προς την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Στα 20 δισ. ευρώ ανέρχεται ο ετήσιος "μαύρος" τζίρος του παρεμπορίου!

"Λεφτά υπάρχουν": Για τους αφρικανούς λαθρομετανάστες.Στα 20 δισ. ευρώ ανέρχεται ο ετήσιος "μαύρος" τζίρος του παρεμπορίου.



Ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίου στη χώρα μας ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 20 δισ. ευρώ. Είναι μία από τις βασικές αιτίες του λουκέτου που αναγκάζονται να βάλουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και της συνακόλουθης απώλειας σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μάστιγα αντίστοιχη με την παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, για ένα επικερδές παρακλάδι των διεθνών δραστηριοτήτων του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή και διευθυντή δυνάμεων του κέντρου της Αθήνας, Γεώργιο Δροσάκη.
Σε συνθήκες μάλιστα παρατεταμένης οικονομικής κρίσης όπως η παρούσα, το πρόβλημα αποκτά επιπλέον απειλητικές διαστάσεις.
Τα δίκτυα διακίνησης προϊόντων απομιμήσεων αλληλοεπικαλύπτονται με άλλες παράνομες δραστηριότητες, εξελίσσονται διαρκώς, αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και εκμεταλλεύονται με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους τα κενά των ελεγκτικών μηχανισμών.
Τα διαθέσιμα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου καταδεικνύουν ότι το παραεμπόριο αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής εγχώριας εμπορικής δραστηριότητας.
Ο ετήσιος «μαύρος» κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20 δισ. ευρώ, με τα διαφυγόντα έσοδα του κράτους από ΦΠΑ και φόρους να αγγίζουν τα 8,5 δισ. ευρώ. 
Με σύνολο 21.990.722 τεμαχίων, οι κατασχετικές επιδόσεις της χώρας μας βρίσκονταν μάλιστα στην κορυφή της ευρωπαϊκής κατάταξης του 2009. Ακολουθούσαν οι Ολλανδία, Ιταλία και Βουλγαρία, με σημαντικά πενιχρότερα αποτελέσματα.
Με ξαφνικές «επιχειρήσεις» και κατασχέσεις, μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και οι άνδρες του Δήμου Αθηναίων θέλουν να ξεριζώσουν από τους δρόμους της πόλης τα «παζάρια» των Αφρικανών, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στο πανεπιστημιακό άσυλο των Προπυλαίων και της ΑΣΟΕΕ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Νέο πολιτικό κόμμα ανατέλλει!

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ!

Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί! “Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι αρκετοί από τους οποίους βέβαια είχαν κατά καιρού ανακληθεί στην υπηρεσία από την αποστρατεία τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:

"Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.
Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους : Αξιωματικοί.
Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.

Εάν συμφωνείτε, παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.

Αλικάκος Νικόλαος
Ζηκούλης Δημήτριος
Καραγιάννης Γεώργιος
Καρράς Γεώργιος
Κεχαγιάς Γεώργιος
Κουτσαϊμάνης Ιωάννης
Λυμπερόπουλος Πάτροκλος
Μετζελόπουλος Ανδρέας
Μουχτάρης Στέργιος
Μυστακίδης Κων/νος
Πανταζής Βασίλειος
Ρίζος Φώτιος
Ροϊδοδήμος Γεώργιος
Σαρήπαππας Ανάργυρος
Σαρρής Χαράλαμπος
Σκουντής Γεώργιος
Τόγκας Δημήτριος
Φίλιος Κυριάκος
Φωτόπουλος Γεώργιος
Χουβαρδάς Στυλιανός
Χύτας Ιωάννης
Ψαραδέλλης Γεώργιος
Εν Αποστρατεία Αξιωματικοί
Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 ME ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές τις οποίες διέρχεται η Πατρίδα σήμερα

 Ανησυχούντες διότι το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, βαρύτατα ενοχοποιημένο για τη σημερινή κατάσταση, αδυνατεί να δώσει λύση των προβλημάτων, θέτον την Ελληνική Κοινωνία σε τραγικό αδιέξοδο

 Εμπνεόμενοι από την ιστορικήν πρωτοβουλίαν των αξιωματικών του Στρατιωτικού Συνδέσμου (Στρατού και Ναυτικού), οι οποίοι με την τολμηρή τους συγκέντρωση την 15ην Αυγούστου 1909, στο Γουδή, οδήγησαν την Ελλάδα στον 20ο αιώνα

 Έχοντες την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός Λαός προσβλέπει προς τους αξιωματικούς, την έσχατη αλλά πλέον πολύτιμη εφεδρεία του

 Γνωρίζοντες ότι, ολόκληρο το Σώμα των Ελλήνων Αποστράτων Αξιωματικών, δεν προτίθεται πλέον να συνεχίσει τον δρόμο της ανοχής

 Πιστεύοντες ακράδαντα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα και στους δημοκρατικούς θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν την μόνη ασφαλή εγγύηση εξόδου από την κρίση



Κ α λ ο ύ μ ε σ ε Π ρ ο σ κ λ η τ ή ρ ι ο 



Όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας,
Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος και Λιμενικού Σώματος, την 15η Αυγούστου 2011, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,
τιμώντες την ιστορική επέτειο του Στρατιωτικού Συνδέσμου,σε δύο (2) συγκεντρώσεις, στην Αθήνα, στον χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού (καφέ Ya) και στην Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο έναντι του Γ΄ΣΣ και ώρα 18:30 με σκοπό την ένωσή μας προς ίδρυση πολιτικού κόμματος.


Αθήνα, 28 Ιουλίου 2011

Εν αποστρατεία Αξιωματικοί 
 Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981 


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ!


Υπάρχουν στιγμές που οι περιστάσεις που βιώνουμε μοιάζουν κάπως αταίριαστες με την ιδιοσυγκρασία μας. Μοιάζουμε θαρρεί κανείς πως έχουμε βγει μέσα από την ελληνική ιστορία κι έχουμε βρεθεί σε ένα κόσμο που οπωσδήποτε δεν έχει πλαστεί για εμάς. Οι αταίριαστοι είμαστε όσοι επιμένουμε να παλεύουμε για την Πατρίδα και να δίνουμε την δική μας μάχη για ιδέες και σύμβολα. Μια μάχη για να κρατήσουμε όρθια την ελληνική σημαία και τους εχθρούς έξω από τις γραμμές του έθνους,όταν οι σημερινοί ταγοί έχουν φέρει τον εχθρό κοντά μας με συμφωνητικά που ποδοπατούν την ίδια την ιστορία μας. Και ο παράταιρος κόσμος είναι η αγαπημένη μας Ελλάδα με τον συγκαιρινό λαό της να δέχεται την αλλοίωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας και την αρπαγή της ελευθερίας από χθεσινά υποπόδια της οικουμένης που το μόνο που ξέρουν είναι να λεηλατούν ζωές που δεν τους ανήκουν.

Το χειρότερο από όλα όσα μας συμβαίνουν είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει συνηθίσει να αποδέχεται τις συμφορές με την επίδειξη μιας πρόσκαιρης γκρίνιας. Άντε το πολύ με το σφίξιμο της γροθιάς. Και στη συνέχεια, αφού πρώτα έχει επιτρέψει σε κάπηλους ψευτοπροστάτες του πολιτικού καθεστώτος και ενημερωτές τάχα πονόψυχους, όλοι τους μαζί με τους εξουσιαστές το ίδιο λαοπλάνοι εξωμότες, ύστερα αποσύρονται πιστεύοντας πως κάνανε το καθήκον τους και πως απόκαμε ο εχθρός του λαού. Έτσι πιστεύουν πολλοί Έλληνες του καιρού μας. Αγνοί και ευκολόπιστοι συνάμα. Όμως ο εχθρός δεν είναι μόνο απέναντι στον λαό, αλλά είναι απέναντι και στο έθνος. Μισεί που εξακολουθούμε να είμαστε Έλληνες. Και έτσι το μισελληνικό ασκέρι ορμά για να επιφέρει το θάνατο της Ελληνικής Φυλής.

Δεν έχει σημασία αν οι μισέλληνες φορούν κουστούμι με γραβάτα ή στολή στρατιωτική. Δεν έχει σημασία αν βαστούν ομόλογα ή όπλα. Ούτε αν χαμογελούν ή είναι σκυθρωποί, αν θέλουν να μας «σώσουν» ή να μας σκοτώσουν. Αν κάνουν πως μας κυβερνάνε ή μας αγαπάνε ή μας χιμάνε. Το ζήτημα είναι πως κάποιοι μας βλέπουνε χαλαρούς και επιδιώκουν να μας γονατίσουν ευκολότερα. Ξέρουν ότι ένας Έλληνας ξυπνητός και ετοιμοπόλεμος, ένας Έλληνας με τα εθνικά αντανακλαστικά και το λαϊκό αισθητήριο σε εγρήγορση, αυτός λοιπόν ο Έλληνας είναι ανίκητος.

Και από έσχατος της οικουμένης θα ξαναγίνει πρωταφέντης. Θα μπει στην μάντρα και θα διώξει τους λύκους που έχουν εισχωρήσει. Και έτσι μέσα από την προπαγάνδα του σάπιου εφησυχασμού οι προύχοντες του τόπου έκαναν πρόθυμους και αποδεκτούς υπηκόους τους σκυφτούς αναγορεύοντας αυτούς καλούς και ειρηνικούς πολίτες και είπαν τους άλλους, τους επαναστάτες του Ελεύθερου Ελληνισμού κακούς και πολεμοχαρείς. Και ως ανατρεπτικούς, είπανε να μας εξορίσουν από την κοινωνική και πολιτική ζωή της Ελλάδος.

Εμείς λοιπόν οι «κακοί» Έλληνες, βλέποντας το κτήνος του διεθνιστικού νεοταξισμού να έρχεται κατά πάνω στο τραυματισμένο Ελληνικό Έθνος και το κράτος να φεύγει μακριά από το Έθνος, διαλέξαμε συνειδητά να γίνουμε εξόριστοι και κοινωνοί μιας άλλης Ελλάδος. Θελήσαμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στη ζωή της Φυλής ως εξόριστοι και κοινωνοί αντάμα στα νάματα του Εικοσιένα. Τότε που δεν κανόνιζε την πολιτική τάξη το πρωτόκολλο του δυτικού ενδύματος ή οι καλές σχέσεις με συμμάχους, δανειστές, γείτονες και τοκογλύφους. Τότε που τα σύνορα δεν πέφτανε με τα κάστρα δίχως τουφεκιά, δίχως αντιλογία, δίχως απαίτηση και στο τέλος κέρδος ελληνικό. Κέρδος σε Ελλάδα μεγαλύτερη και Έλληνες υπερήφανους.

Τότε, στα δοξασμένα χρόνια του Ελληνισμού και στις κατοπινές εθνικιστικές αναλαμπές του Έθνους μας, όταν δηλαδή θριαμβεύαμε, τα δημοτικά τραγούδια ερμήνευαν καθάρια την θέληση του ελληνικού λαού. Και όλα μαζί τα τραγούδια της ελληνικής ψυχής λέγανε: «πάω για θάνατο στο αθάνατο ποτάμι, νερό να δώσω στην αγάπη μου να μην πεθάνει». Αυτός είναι ο Αυθεντικός Έλληνας του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Ο Αυθεντικός Έλληνας που γέννησε πολιτισμούς να δημιουργεί έναν νέο σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, ο Έλληνας γεννήτορας λαών να γίνει ο Δυνατός της Οικουμένης, ο ελληνικός λαός να γίνει κυρίαρχος της γης του και η αυτοθυσία του Ηρωικού Ελληνισμού να τρέφει τη Φυλή μας στο διηνεκές. Να δίνει ο Έλλην Μαχητής ακόμη και με ένδοξο θάνατο στους συντρόφους και συναγωνιστές του και στα αγαπημένα του πρόσωπα νερό αγάπης και ζωής http://www.youtube.com/watch?v=crBN-yl0tqc

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δοξάστετον με ......

Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο! Απίστευτες σκηνές αυτή την στιγμή στην Σκιάθο!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/gap-swiming-2.jpg?w=400&h=223Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κλπ) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.
Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!
Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.
Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…
Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…
Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης…
Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… “This guy is a joke!” ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε…


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More