12.12.09

Κατ' εντολή της KGB......

Κατ' εντολή της KGB καταστράφηκαν τα λείψανα των Χίτλερ, Μπράουν και Γκέμπελς

 
Με εντολή της KGB καταστράφηκαν το 1970 τα λείψανα του Αδόλφου Χίτλερ, της Εύα Μπράουν, του Γιόζεφ Γκέμπελς και της οικογένειάς του, όπως αποκαλύπτουν απόρρητα έγγραφα σημερινής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας (FSB).

Όπως μεταδίδει το CNN, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Interfax, ο επικεφαλής του Αρχείου της υπηρεσίας, στρατηγός Βασίλι Κριστοφόροφ αποκάλυψε πως πράκτορες της KGB έκαψαν τα λείψανα και ό,τι απέμεινε το πέταξαν σε ποταμό της Γερμανίας.

Την εντολή είχε δώσει ο αρχηγός της KGB Γιούρι Αντρόποφ και η επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία «The Archives».

Σύμφωνα με τον Κριστοφόροφ, η KGB και το σοβιετικό καθεστώς φοβόντουσαν πως τα μνήματα του Χίτλερ, της συντρόφου Εύα Μπράουν και του Γκέμπελς θα γίνονταν τόπος λατρείας των υποστηρικτών του ναζισμού.
Newsroom ΔΟΛ


Εν εξελίξει …

Εν εξελίξει …προσπάθεια αφελληνισμού της Κύπρου !




Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια προσπάθεια αφελληνισμού της Κύπρου. Οι γνωστοί αριστεροί οπαδοί του ΑΚΕΛ αλλά και κάποιοι ανθέλληνες που ανήκουν στην δεξιά προσπαθούν να δημιουργήσουν το λεγόμενο κυπριακό έθνος.
Ήδη αυτή η προσπάθεια μεγάλωσε και ανθίζει προκλητικά στην Κύπρο. Ελληνικές σημαίες οι οποίες πάντα κοσμούσαν τα δημόσια κτήρια έχουν κατεβεί και το επίθετο Έλληνας σημαίνει για τους ανθέλληνες ο ρατσιστής, ο φασίστας ο χουντικός.

Ξεφύτρωσαν ομάδες όπως «η Κύπρος είναι Κυπριακή», «Έλληνες και Κύπριοι της Αγγλίας» «το κυπριακό έθνος» κλπ. Όλα αυτά προμηνύουν …
καταστάσεις επικίνδυνες για τους Ελληνοκυπρίους και η διχόνοια μεταξύ Ελληνοκύπριων και δήθεν Κύπριων έχει φτάσει στα ύψη!
Ο GEORGE SOROS έχει πλέον ρίξει τα δίχτυα του στην μεγαλόνησο και έχει βρει οπαδούς κυρίως μέλη της αριστεράς. Δυστυχώς όμως βλέπουμε και κάποια κόμματα της άλλοτε δεξιάς (ΔΗ.ΣΥ) να μην κάνουν καν προσπάθεια αντιπολίτευσης αλλά να υποστηρίζουν πλαγίως και κάποιες φορές στα ίσια, ξεδιάντροπα τις κινήσεις του προέδρου Χριστόφια.
Το ΔΗΚΟ (δεξιά) είναι συμπολίτευση αφού ο μακαρίτης Παπαδόπουλος υποστήριξε δυστυχώς τον Χριστόφια στις εκλογές και για χάρη του έγιναν εξουσία οι αριστεροί και ανθέλληνες. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στο νησί και ο ανθελληνισμός βρίσκεται σε κορύφωση.
Μέσα στην γενικότερη καταχνιά, ευτυχώς για τον ελληνισμό, υπάρχουν μόνο κάποια ποδοσφαιρικά ιστορικά σωματεία τα οποία αντιστέκονται με σθένος όπως το ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Σε κάθε αγώνα οι οπαδοί αυτών των ομάδων υψώνουν ελληνικές σημαίες και δίνουν μηνύματα στους ανθέλληνες και προδότες ότι ο Ελληνισμός υπάρχει και δεν θα περάσουν τα σχέδια τους εύκολα.

Φως στο τούνελ ρίχνει μόνο το νεοσύστατο πατριωτικό κόμμα ΕΛ.ΑΜ. που σε κάθε εκδήλωση δίνει το παρόν του και μας θυμίζει την καταγωγή μας. Όμως τα πυρά που δέχεται είναι πολλά και δέχεται σφοδρές επιθέσεις απ όλους και απ’ όλες τις πλευρές με πρωταγωνιστές τα κυπριακά ΜΜΕ.
Αυτή η κατάσταση και ειδικά το σχέδιο που συζητά ο Χριστόφιας με τους Τούρκους για ομοσπονδία, μας φέρνει σκέψεις καταστροφών και συμφορών που θα ακολουθήσουν εάν περάσουν τα σχέδιά του. (έχει ήδη συμφωνήσει στα 8/10 με τους τούρκους).
Η οδηγία του στον κρατικό μηχανισμό είναι σαφής: ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ!!
Δεν θέλει να ακούγεται ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, τον ενοχλεί!!!
Εστάλη από Αναγνώστη
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.


Να και ενα καλο νέο .....



Να και ενα καλο νέο : Η ελληνική γλώσσα θα διδάσκεται στο Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης!

Την Ελλάδα ως θεμέλιο του δυτικού Πολιτισμού και τον Αριστοτέλη ως πατέρα και πρόδρομο της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας και επιστήμης αλλά και ως παιδαγωγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξήρε στην ομιλία της η υφυπουργός Άμυνας της Ουγγαρίας, Αγκνες Βαντάι, εγκαινιάζοντας στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Βουδαπέστης, τη Σχολή Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας.

Στη Σχολή αυτή, της οποίας οι αίθουσες διδασκαλίας φέρουν το όνομα «Αριστοτέλης», θα φοιτούν από τον Ιανουάριο Ούγγροι αξιωματικοί, που μετά από διετείς σπουδές εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, θα μπορούν να μετεκπαιδευτούν στις αντίστοιχες στρατιωτικές σχολές στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διμερούς ελληνο - ουγγρικής στρατιωτικής συνεργασίας.

Οι δικοί μας εδώ στην Ελλάδα έχουν αποβάλει  την κλασσική παιδεία  από την εκπαίδευση . Θερμά συγχαρητήρια στους εκάστοτε υπουργούς α παιδείας και γενικά σε όλους τους κοινοβουλευτικούς .
Θα έλθει όμως η ώρα που όλοι αυτοί οι κύριοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους .  
Νίκος Αγαπηνός .


Οι νέοι προβληματίζοντα.....

Οι νέοι προβληματίζονται στο στέκι τους με σφυριά, εύφλεκτα υγρά, κράνη και αντισφυξιογόνες μάσκες...ενω ένας βουλευτής προσπαθεί να μας πείσει για στέκια προβληματισμού...!


«Αν κάποιο παιδί όπως τα δικά μου, βρεθεί σ'έναν χώρο με 150 άδεια μπουκάλια η δημοκρατία μας θα το οδηγήσει στο δικαστήριο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα; Εγώ ως πατέρας το χαρακτηρίζω υπερβολή», δήλωσε ο βουλευτής. «Είμαι υποχρεωμένος ως πατέρας να δω τις συμπεριφορές των παιδιών μου, που είναι επιστήμονες και βρέθηκαν σ'ένα στέκι προβληματισμού».

Ως προς το σκέλος της ανακυκλωσιμότητας 150 άδειων γυάλινων μπουκαλιών αντιλαμβάνομαι το κίνητρο, θα ρωτήσω όμως και την «πράσινη» Τίνα, θα ξέρει κάτι παραπάνω.
Από κει και πέρα, σας κατανοώ ως πατέρα κύριε Νιώτη και θα συμφωνούσα ίσως μαζί σας αν τα ευρήματα περιορίζονταν σε αυτά που λέτε. Θα ήθελα όμως με την ευφράδεια που σας διακρίνει να λάβετε υπ’ όψιν σας στη νέα σας τοποθέτηση στο σύνολο τους τα παρακάτω ευρήματα της δικογραφίας:
- 200 άδεια μπουκάλια μπύρας (πενήντα περισσότερα από όσα αναφέρετε...)
- 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό
- 2 σφυριά
-13 αντιασφυξιογόνες μάσκες
- 3 βαριοπούλες

- 2 καλέμια
- 7 κοντάρια
- 3 κράνη
- ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπάθησαν να καταστρέψουν χωρίς επιτυχία.
- μία χειροβομβίδα κρότου- λάμψης
Τελικά όντως για στέκι «προβληματισμού» πρόκειται... Κι εγώ κάποτε υπηρέτησα φαντάρος σε ένα αντίστοιχο, της άλλης πλευράς, στρατόπεδο το λέγανε, προβληματιζόμασταν με κάτι Μ1 που ήταν μόνο για παρέλαση, κάτι G3 που ήθελαν γυάλισμα, όχι χειροβομβίδες δεν πιάσαμε στα χέρια μας, τις φύλαγε προσεχτικά ο «ινστρούχτορας» διοικητής...
Κύριε Νιώτη, πριν απωλέσετε δημοσίως τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας που σας έχουν απομείνει (όσα κι αν είναι αυτά) θα πρότεινα να υποβάλετε την παραίτηση σας τόσο από την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής (πρωτίστως !!) όσο και από τη θέση του βουλευτή και να ασχοληθείτε απερίσπαστος ως γονέας με την ανατροφή των παιδιών σας που προφανώς και εμφανώς έχουν ξεστρατίσει...
Διότι εγώ ως Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι να με εκπροσωπεί δημοσίως, και μάλιστα ως αντιπρόεδρος της Βουλής (ήτοι με προβεβλημένο δημόσιο ρόλο), άνθρωπος που φιλοξενεί (για να μην πω υποθάλπει) στο σπίτι του κατηγορούμενους για τρομοκρατία και εν γένει για παράνομες πράξεις κατά της ζωής και της περιουσίας και επιπλέον, προσπαθεί να τους αθωώσει επηρεάζοντας μέσω της θέσεως του με δημόσιες δηλώσεις την κρίση της δικαιοσύνης...


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More