21.12.09

Αν περάσεις τα Ελληνικά σύνορα......



Αν περάσεις τα Βορειοκορεατικά σύνορα παράνομα τιμωρείσαι με 12 χρόνια καταναγκαστικά έργα. Αν περάσεις τα Περσικά σύνορα παράνομα υφίστασαι κράτηση επ' αόριστον. Αν περάσεις τα Σαουδαραβικά σύνορα παράνομα, πας φυλακή...
Αν περάσεις τα Αφγανικά σύνορα παράνομα, σε πυροβολάνε επί τόπου...
Αν περάσεις τα σύνορα της Κούβας παράνομα, θα σαπίσεις στη φυλακή...
Αν περάσεις τα Κινεζικά σύνορα παράνομα, κανένας δεν θα ξανακούσει ποτέ κάτι για σένα...
Αν περάσεις τα σύνορα της Βενεζουέλας παράνομα, θα χαρακτηριστείς κατάσκοπος και πιθανότατα θα εκτελεστείς...
Αν περάσεις τα Ελληνικά σύνορα παράνομα, θα αποκτήσεις μεν δουλειά, άδεια οδήγησης, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, κουπόνια φαγητού, πιστωτικές κάρτες, δωρεάν μόρφωση, δωρεάν περίθαλψη και δικαίωμα ψήφου... αλλά ...
τι Αίσχος !!!
Η χώρα που τόσο τίμησε τον έρωτα και την φιλοξενία, παρ' όλες αυτές τις κοινωνικές παροχές, να μην θέλει να διορίσει ούτε μία εταίρα, ούτε μια παλλακίδα για να ανακουφίζει τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες !!
Μα τόσο ρατσιστές είναι αυτοί που μας κυβερνάνε πιά !!!


Να δείξουμε την δύναμη μας.







'Ας αλλάξουμε όλοι μας τη φωτογραφία τού προφίλ μας. Ας δείξουμε πόσοι είμαστε. Το greek alert έχει μία ωραία φωτογραφία.
ΕΓΩ την έβαλα.
Όποιος θέλει ακολουθεί.


Φρίκη. Απειλεί ανοιχτά ο Αλαβάνος!

Γράφει η Τρολυμπία.
Τρόμος έχει γεμίσει τους πολίτες μετά την ευθεία απειλή που εκτόξευσε ο Αλαβάνος στη συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στη στήλη “Ιός”. Δήλωσε ευθαρσώς ότι:

“η γενιά μου δεν έχει πει τη τελευταία λέξη”

Μόνο τρόμο μπορεί να σπείρει αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα τη δύσκολη συγκυρία που διανύει η Ελληνική οικονομία. Πάνω που πιστεύαμε ότι είχαμε τελειώσει με τη γενιά του Αλαβάνου, οι γερόλυκοι δείχνουν τα δόντια τους δικαιώνοντας τους φυσιοδίφες που επιμένουν πως ο καρχαρίας μπορεί να πεθάνει από την ίδια του τη βουλιμία. Δηλαδή, όσο και αν έχουν φάει, όσο χορτάτοι και αν είναι, όταν δουν θήραμα δεν το αφήνουν.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε πάλι σε δράση την τρομερή γενιά:
  • Τον αντιστασιακό Βουρλούμη του ΟΤΕ που έκανε αντάρτικο στην Ουάσινγκτον (μα τι λέτε, δεν ήταν Αμερικανοκίνητη η χούντα;)
  • Την Αντιιμπεριαλίστρια – αντιφασίστρια Πόπη Τσουκάτου μετά του συζύγου της να αφήνουν τις μαρίνες της Αντιπάρου και να επιστρέφουν στον “αγώνα”.
  • Τον “Βεντούρα” Κώστα Σημίτη να θυμάται την τέχνη του βομβιστή την οποία άσκησε επί επταετίας (της δικής του) βομβαρδίζοντας Σέρβους και Ελληνική οικονομία.
  • Το γλυκό πουλί της Νιώτης και την πασίγνωστη στους κατασκευαστικούς κύκλους “Βαγγελίτσα”, παιδί της copyright “ορκίζομαι υποταγή στον Αδόλφο” Εθνικής Αντίστασης.
  • Την επιστροφή Καραβέλλα από τη λατινική Αμερική όπου συνεργάστηκε με τους αντάρτες Απατίστας.
Υπάρχει σωτηρία; Προτείνουμε στον ΓΑΠ να δώσει άμεσα στον Αλέκο λόγω εμπειρίας την διαχείριση του Αγίου Όρους, της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, τα Βακούφια, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (το δικαιούται λόγω συνωνυμίας). Είναι ο μόνος τρόπος να αναχαιτίσει την επιστροφή του. Τόσο καιρό εκτός εξουσίας, με την πείνα που έχει…
Δυστυχώς, το olympia πάλι είχε προβλέψει αυτή την εφιαλτική εξέλιξη: Σκέφεται επιστροφή ο Αλαβάνος …τέλειωσε μάλλον η Ιερή κληρονομιά;
Δε ζητάγαμε καλύτερα ένα τσουβάλι λίρες;


Ο αιματοβαμένος Δεκέμβρης .


Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν συμβεί στην χώρα μας από κομμουνιστές και λοιπούς αριστερούς . Έπεσε στα χέρια μας εντελώς τυχαία μία εφημερίδα η οποία εκδίδεται στον Πύργο Ηλείας και ονομάζεται Πατρίς .Στην δεύτερη σελίδα της στο επάνω μέρος γράφει .
<< Ο  Ηρωικός Δεκέμβρης του 1944 >>
Με σύνθημα << Αθάνατος ο Ηρωικός Δεκέμβρης 1944>> , το ΚΚΕ και η ΚΝΕ τιμούν σήμερα την ΕΑΜική Αντίσταση , τον Δεκέμβρη του 1944 , ΔΣΕ , με μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο του Πύργου στις 7.30 Το απόγευμα . Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι << ταυτόχρονα αντλούμε διδάγματα από τα λάθει που έγιναν στη στρατηγική του κόμματος , βγάζουμε συμπεράσματα ,που βοηθούν την ισχυροποίηση της πάλης σήμερα ....... Ο  Δεκέμβρης κατατάσσεται αμετάκλητα στις μεγάλες ώρες της ταξικής πάλης στην Ελλάδα ,στις κορυφαίες φάσεις της πορείας του λαϊκού κινήματος   , κατά τον εικοστό αιώνα κλπ, κλπ . Πρώτα να δώσουμε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Πύργου διότι επέτρεψε  στο Δημαρχείο να γίνει αυτή η εκδήλωση και να τον ρωτήσουμε εάν στις κορυφαίες φάσεις του αγώνα του λαϊκού κινήματος είναι και τα κονσερβοκούτια .
Εμείς σαν απάντηση στα παραπάνω θα αναφέρουμε τα εξής .

Ιδού πως περιέγραψε εις το δικαστήριον ο κομμουνιστής  Στ. Λίολιος τον τρόπο με τον οποίο φόνευε τα θύματα του ΚΚΕ εις τα διυλιστήρια της Ούλεν .
     <<....Τους διέταζα πρώτα  να γδυθούν  κι΄ ύστερα τους  έβαζα να γονατίσουν  στο χώμα  και να σκύψουν  το κεφάλι  πάνω σε μεγάλες πέτρες , που είχα  αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια . Τότε έπαιρνα το τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και,αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη , τος έδινα  και δεύτερη  και τρίτη  ώσπου << ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΝ >>. Άλλα παλληκάρια , όπως ο Τζογανάκος ή ο Μακαρόνας , τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδία και κατόπιν έρχονταν αλλουνού η σειρά . Όταν κουραζόμουν , έπαιρνε άλλος την θέση μου ......>>.
Τα κομμουνιστικά εγκλήματα  ήσαν τόσο φρικτά, ώστε το ίδιο το ΚΚΕ αναγκάστηκε να τα αποκηρύξει .
<<Έγινε ένα κίνημα  , που όλοι αναγνωρίζουν , ότι δεν έπρεπε να γίνει ότι έπρεπε να είχε αποφευχθή .Και δυστυχώς κατά το κίνημα αυτό έγιναν , όσα έγιναν , εναντίων άμαχων και αθώων >>.
( Ριζοσπάστης  3 Απριλίου 1945 ) .
Αλλά μετά από ολίγον το ΚΚΕ αναιρεί τις ομολογίες του και ισχυρίζεται  ότι :
<< Η εξέγερση του Δεκέμβρη είναι πιστή συνέχιση  και ανάπτυξη των εθνικοαπελευθερωτικών παραδόσεων του 1821 ! >>
( Κομμουνιστική Επιθεώρηση ) τεύχος Δεκεμβρίου 1945 .
Η κομουνιστική θηριωδία σε όλο της το μεγαλείο .
Η αναφορά  μας στον αιματοβαμμένο Δεκέμβρη  γίνεται σαν έναν ελάχιστο  φόρο τιμής στα αθώα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας .
Νίκος Αγαπηνός .


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More