21.12.09

Ο αιματοβαμένος Δεκέμβρης .


Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν συμβεί στην χώρα μας από κομμουνιστές και λοιπούς αριστερούς . Έπεσε στα χέρια μας εντελώς τυχαία μία εφημερίδα η οποία εκδίδεται στον Πύργο Ηλείας και ονομάζεται Πατρίς .Στην δεύτερη σελίδα της στο επάνω μέρος γράφει .
<< Ο  Ηρωικός Δεκέμβρης του 1944 >>
Με σύνθημα << Αθάνατος ο Ηρωικός Δεκέμβρης 1944>> , το ΚΚΕ και η ΚΝΕ τιμούν σήμερα την ΕΑΜική Αντίσταση , τον Δεκέμβρη του 1944 , ΔΣΕ , με μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο του Πύργου στις 7.30 Το απόγευμα . Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι << ταυτόχρονα αντλούμε διδάγματα από τα λάθει που έγιναν στη στρατηγική του κόμματος , βγάζουμε συμπεράσματα ,που βοηθούν την ισχυροποίηση της πάλης σήμερα ....... Ο  Δεκέμβρης κατατάσσεται αμετάκλητα στις μεγάλες ώρες της ταξικής πάλης στην Ελλάδα ,στις κορυφαίες φάσεις της πορείας του λαϊκού κινήματος   , κατά τον εικοστό αιώνα κλπ, κλπ . Πρώτα να δώσουμε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Πύργου διότι επέτρεψε  στο Δημαρχείο να γίνει αυτή η εκδήλωση και να τον ρωτήσουμε εάν στις κορυφαίες φάσεις του αγώνα του λαϊκού κινήματος είναι και τα κονσερβοκούτια .
Εμείς σαν απάντηση στα παραπάνω θα αναφέρουμε τα εξής .

Ιδού πως περιέγραψε εις το δικαστήριον ο κομμουνιστής  Στ. Λίολιος τον τρόπο με τον οποίο φόνευε τα θύματα του ΚΚΕ εις τα διυλιστήρια της Ούλεν .
     <<....Τους διέταζα πρώτα  να γδυθούν  κι΄ ύστερα τους  έβαζα να γονατίσουν  στο χώμα  και να σκύψουν  το κεφάλι  πάνω σε μεγάλες πέτρες , που είχα  αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια . Τότε έπαιρνα το τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και,αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη , τος έδινα  και δεύτερη  και τρίτη  ώσπου << ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΟΥΝ >>. Άλλα παλληκάρια , όπως ο Τζογανάκος ή ο Μακαρόνας , τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδία και κατόπιν έρχονταν αλλουνού η σειρά . Όταν κουραζόμουν , έπαιρνε άλλος την θέση μου ......>>.
Τα κομμουνιστικά εγκλήματα  ήσαν τόσο φρικτά, ώστε το ίδιο το ΚΚΕ αναγκάστηκε να τα αποκηρύξει .
<<Έγινε ένα κίνημα  , που όλοι αναγνωρίζουν , ότι δεν έπρεπε να γίνει ότι έπρεπε να είχε αποφευχθή .Και δυστυχώς κατά το κίνημα αυτό έγιναν , όσα έγιναν , εναντίων άμαχων και αθώων >>.
( Ριζοσπάστης  3 Απριλίου 1945 ) .
Αλλά μετά από ολίγον το ΚΚΕ αναιρεί τις ομολογίες του και ισχυρίζεται  ότι :
<< Η εξέγερση του Δεκέμβρη είναι πιστή συνέχιση  και ανάπτυξη των εθνικοαπελευθερωτικών παραδόσεων του 1821 ! >>
( Κομμουνιστική Επιθεώρηση ) τεύχος Δεκεμβρίου 1945 .
Η κομουνιστική θηριωδία σε όλο της το μεγαλείο .
Η αναφορά  μας στον αιματοβαμμένο Δεκέμβρη  γίνεται σαν έναν ελάχιστο  φόρο τιμής στα αθώα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας .
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More