6.4.10

Περιοδικό PATRIA !!!!!!!

Νέο τεύχος Patria: "Καμμία Συναίνεση"


060410-patriamag22Το νέο τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί με προφυλακισμένο τον εκδότη του, Δημήτρη Παπαγεωργίου και τον εύγλωττο τίτλο «Καμμία Συναίνεση». «Καμιά συναίνεση σ' αυτούς που δεν αντιδρούν, δεν αγωνίζονται, γιατί η σιωπή είναι συνενοχή... Καμιά συναίνεση σε όσους πωλούν «πατριωτισμό» και θέλουν το κίνημα δέσμιο των συμφερόντων και του «εγώ» τους... Καμιά συναίνεση σε αυτούς που φυλάκισαν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, την ώρα που αφήνουν ελεύθερους εμπόρους ναρκωτικών.» Μαζί με το περιοδικό υπάρχει δώρο dvd με ένα δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ για τον ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου με τίτλο «Ο Σταυραετός του Μαχαιρά»
το editorial του περιοδικού
Ξεκίναγα το editorial του προηγουμένου PATRIA, γράφοντας ότι: «Τελικά, το 2010 μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς». Πραγματικά, δεν το πίστευα ότι θα έπεφτα τόσο πολύ μέσα. Αναφέρομαι στο άρθρο μου, στους δύο μήνες καταστολής του πατριωτικού κινήματος από την κυβέρνηση και δεν έχει νόημα να επεκταθώ εδώ. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χώρο για κάποιες πιο προσωπικές σκέψεις.
Είναι άλλωστε, το πρώτο editorial που γράφω κλεισμένος στην φυλακή. Μένει να δούμε πόσα άλλα θα γράψω. Γιατί σίγουρα θα το κάνω. Δεν αισθάνομαι ανήμπορος να το κάνω. Να πω την αλήθεια, δεν κατάφερα καν να με κάνουν να στεναχωρηθώ που με έκλεισαν εδώ μέσα. Πάντα στη ζωή μου ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος. Εδώ μέσα είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος.
Και πώς μπορώ να μην είμαι, ακούγοντας για την τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώσαμε ως περιοδικό μέσα στον Φεβρουάριο. Για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, ένα στοίχημα που κερδήθηκε. Σαν τέτοιο ακριβώς στοίχημα αισθάνομαι και την φυλάκισή μου. Ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Όχι από ή για εμένα προσωπικά, αλλά από και για το ευρύτερο πλαίσιο του πατριωτικού κινήματος.
Είναι μια εμπειρία από την οποία πρέπει να βγούμε δυνατότεροι, να την χρησιμοποιήσουμε, να κτίσουμε πάνω σ' αυτήν. Να την ενσωματώσουμε, αν θέλετε, έτσι ώστε να μην μπορεί να μας λυγίσει. Αλλά να μας ατσαλώσει. Μιλώ στον πληθυντικό, γιατί νοιώθω ότι δεν είμαι φυλακή ως Δημήτρης, αλλά ως μέρος κάτι ευρύτερου.
Γι' αυτό και προσπαθώ, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες, να συνεχίζω κανονικά τις δραστηριότητές μου. Και πιστεύω ότι μόνο κερδίζω μέσα από αυτήν την διαδικασία. Γιατί τα όσα χάνω - η οικογένεια, οι φίλοι, το σκυλί μου - είναι όλα σε προσωπικό επίπεδο. Ενώ όσα κερδίζουμε είναι συλλογικά. Το προσωπικό κόστος είναι κάτι το οποίο μπορώ να διαχειριστώ. Γιατί το υφίσταμαι στον βωμό του γενικότερου καλού της βίωσης των ιδεών, αν θέλετε. Η μοναδική μου αγωνία - έχω επανειλημμένα γράψει - είναι το να μην πάει χαμένο αυτό που περνάω, αυτά που περνάμε όλοι μας.
Στα πλαίσια αυτά έρχεται και η παραίνεσή μου προς όσους διαβάζουν αυτό το editorial. Το να πλαισιώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια θεωρούν ότι αξίζει. Όχι όμως ως «παρευρισκόμενοι». Αλλά, με ζήλο και δημιουργικό οίστρο. Ως ενεργοί άνθρωποι και όχι παθητικοί δέκτες. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε την υποθήκη της ελευθερίας μας σε επιτυχημένη επένδυση.

Δημήτρης Παπαγεωργίου
060410-patriamag-dvdδιαβάστε ακόμα:- ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
- 2η ΓΙΟΡΤΗ PATRIA
- ΤΕΛΟΣ Η ΑΡΧΗ;
του Δημήτρη Παπαγεωργίου
- ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
του Παναγιώτη Δούμα
- ΤΙ (ΗΤΑΝ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣτου Θανάση Κουκοβίστα
- ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
του Κώστα Μπαρμπή
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥτου Βαγγέλη Χανιώτη
- Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PATRIA: «Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ»
συνέντευξη στον Νίκο Θεοδώρου
- ΕΟΚΑ, ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΠΟΠΟΙΪΑ
του Νίκου Χιδίρογλου

- Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21 ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣτου Χρίστου Γούδη
- TO «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ
του Σεμπαϊδήν Καραχότζα
- ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
του Αλέξη Συνοδινού
- ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ
του Δημήτρη Σαββίδη
- ΑΠΟ ΤΑ CARMINA BURANA ΣΤΟΥΣ DEAD CAN DANCE
του Γιώργου Πισσαλίδη
- Ο ΛΕΥΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ, Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥτου Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
- ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ PATRIA
της Νέλλυ Παρασκευοπούλου
- ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΑ ΟΡΘΑ
- ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ
κυκλοφορεί από την Τρίτη 6 Απριλίου στα περίπτερα της Αθήνας,
του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης


http://www.patriamag.gr


Άρθρο από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

 

 

Καθήκον της ψυχής μας


040410-anastasiΣε μια κοινωνία που η βίαιη μετάλλαξή της έχει αρχίσει να παγώνει τις καρδιές των ανθρώπων, το μήνυμα της Ανάστασης μετατρέπεται σε μήνυμα επανάστασης. Ίσως αυτό να είναι και το μεγάλο λάθος των αποδομητών της ελληνικότητας, καθώς με το να επιχειρούν να εξαφανίσουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση, την ιστορική μνήμη, τις κοινωνικές δομές αλλά και αυτήν την ίδια την εθνική σύσταση της ελληνικής κοινωνίας, ξύπνησαν το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης στον Έλληνα.
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως ακόμη και ο ήχος από τις καμπάνες των εκκλησιών αυτές τις μέρες, σε γειτονιές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, η Βικτώρια, η Αττική, η Κυψέλη, η Πατησίων, αλλά και στα ακριτικά χωριά της πατρίδας μας, αποτελούν ένα μεγάλο μήνυμα αντίστασης. Μήνυμα αντίστασης ενάντια σε όλους εκείνους οι οποίοι κατάτρωνε ότι έχει απομείνει από την σάρκα αυτού του τόπου, και μάλιστα έχουν κάνει επάγγελμα αυτή τους την πράξη καθώς εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ ως ΜΚΟ αλλά ακόμη και ως στελέχη της κυβέρνησης. Παρηγοριά στον Έλληνα και την Ελληνίδα λοιπόν ο ήχος της καμπάνας. Ίσως αυτό μόνο να έχει απομείνει σε πολλές περιοχές που να θυμίζει ακόμη Ελλάδα, που να θυμίζει ποια είναι η ψυχή αυτού του τόπου, μια ψυχή την οποία κατάντησαν ένα πτώμα περιφερόμενο στα τηλεοπτικά παράθυρα των βραδινών δελτίων και των τηλεσκουπιδιών. Έναν λαό λεβέντη που τον κατάντησαν να παρακαλεί να γίνει stage, έναν λαό περήφανο που τον ταπείνωσαν πετώντας του κατάμουτρα την κατάργηση της εθνικής του περηφάνιας ξεφτιλίζοντας την παρέλαση της εθνικής του εορτής. Έναν λαό που τον έκαναν να αισθάνεται ένοχος να πει ποιος είναι και τι είναι, που τον έκαναν να αισθάνεται ένοχος για την πείνα της Αφρικής και της Ασίας, ένας λαός που παρακολουθεί αποσβολωμένος ένα ολόκληρο κύκλωμα αρρωστημένων μυαλών (γεμάτων με χιλιάδες ευρώ φυσικά) να τον βομβαρδίζει κάθε ώρα και στιγμή για τα δικαιώματα των ξένων, μα ποτέ δεν άκουσε τίποτα για τα δικά του δικαιώματα. Αυτός που έστησε αυτή τη χώρα, που υπηρέτησε στρατιώτης στα χιόνια του Έβρου ή σε κάποιο απομονωμένο νησί του Αιγαίου, αυτός που βλέπει τα ταμεία, τον δήμο, την τράπεζα, το κράτος να του ζητούν να πληρώνει και πάλι να πληρώνει, βλέπει να γίνεται αυτός ένα περιθώριο σε μια νέα πραγματικότητα που δεν τον θέλει στην ίδια του την πατρίδα.
Αυτή νομίζουμε πως είναι και η βαθύτερη ουσία όλων αυτών των καταστάσεων που βιώνουμε όλον αυτόν τον καιρό. Όλα αυτά αποσκοπούν πέρα από κάθε αμφιβολία στην κοινή συνιστάμενη της ολικής μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας. Είτε αυτό είναι οικονομική κρίση, είτε είναι «δικαιώματα μεταναστών» είτε είναι φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή , είτε είναι «εκπαιδευτική μεταρρύθμιση», όλα τελικώς συγκλίνουν προς τον ίδιο τελικό στόχο. Να δημιουργηθεί ένα κράτος με τους Έλληνες να είναι μια θλιβερός ταπεινωμένος και φοβισμένος πληθυσμός. Ένας εφιάλτης που τον βλέπουμε να φτάνει κάθε μέρα ολοένα και ταχύτερα, χωρίς κανείς να μπορεί να σταθεί απέναντί του με το μίσος της επίθεσης. Ίσως ακόμη και εμείς οι ίδιοι βυθισμένοι μέσα στην τραγικότητα της εφήμερης καθημερινότητας, των αναγκών της στιγμής, των προσωπικών αδυναμιών και της φιλοδοξίας, αδυνατούμε να διακρίνουμε σαφώς την ουσία αυτού που πραγματικά έρχεται.
Κινδυνεύουμε να μας προσπεράσουν οι εξελίξεις που δραματικά πυκνώνουν την κοινωνία, καθιστώντας την οποιαδήποτε φωνή αντίστασης, ένα ποινικό μητρώο.
Ίσως εδώ να κρύβεται και το μεγάλο σφάλμα όλων αυτών των χρόνων ενός αγώνα: Το ότι το λεγόμενο εθνικιστικό κίνημα δεν κατόρθωσε ποτέ να παρουσιάσει στην κοινωνία έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, έτσι ώστε αυτός να καταστεί μέσα από την πολιτική, αγωνιστική, ιδεολογική και κοινωνική ζύμωση, ένα αληθές βίωμα, το οποίο θα γεννούσε τους επαναστάτες του αύριο και θα οδηγούσε την μεγάλη κοινωνική μάζα στην αντίσταση ενάντια στην επερχόμενη καταστροφή της. Αυτή είναι μια σκέψη η οποία κανέναν δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορο.
Τις τελευταίες ήμερες βυθισμένος μέσα σε σκέψεις, και αναλογιζόμενος την Εβδομάδα των Παθών, έρχεται και ξανάρχεται στο μυαλό μου ο φίλος μου Δημήτρης Παπαγεωργίου. Αυτός που σηκώνει τον δικό του σταυρό γινόμενος ο ίδιος ένας Μάρτυρας της δικής μας αντίστασης. Οι συζητήσεις μας, οι κοινές μας αναζητήσεις, το πάθος μας για αγώνα περιτριγυρίζουν την σκέψη μου. Σαν επίλογο αντιγράφω μια φράση του «Η δική μας «ρήξη» με το σύστημα δεν δημιουργείται μέσω της «ελίτ» αλλά της καλλιέργειας μίας βαθύτατα συλλογικής και ουσιαστικά πρακτικής συνείδησης αντίστασης». Νομίζω πως τα λόγια αυτά εκφράζουν την ουσία ολόκληρου του αγώνα μας. Βάστα τον σταυρό σου Δημήτρη. Η Ανάσταση ξημερώνει.
Ευάγγελος Χ. Χανιώτης

www.elkosmos.gr 


Πρίν είναι πολύ αργά.......

Γιατί οι Ελληνες θα πάρουν το Νόμο στα χέρια τους


Τρομοκρατία και εκτελέσεις εν ψυχρώ για λίγα ευρώ στις γειτονιές της Αθήνας!
kick-assΗ οικονομική τρομοκρατία των ευρωπαίων, μέσα και από τα καρτέλ των τραπεζών, αποτέλειωσε την ψυχολογία της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά την ήδη καθηλωμένη αγορά. Το χειρότερο όμως από όλα, που βιώνουν κυρίως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, είναι οι εν ψυχρώ δολοφονίες μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ και γενικά το κλίμα τρομοκρατίας που κυριαρχεί από συμμορίες αλλοδαπών που δρουν και σκοτώνουν ανυπεράσπιστους πολίτες.
Η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα δεν έχει προηγούμενο, και δυστυχώς καθημερινά χειροτερεύει με τον κόσμο να βιώνει την καθημερινότητά του παίζοντας κορώνα γράμματα με την… τύχη του. Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα με κάθε καρυδιάς καρύδι να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα, και με τον Έλληνα να ακούει μόνο την λέξη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην επικοινωνιακή μετονομασία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Νοσταλγική ανάμνηση για τους Έλληνες η εποχή που κοιμόντουσαν και είχαν το κλειδί στην πόρτα ή άφηναν και ανοιχτό παράθυρο. Καθημερινό φαινόμενο οι δολοφονίες εν ψυχρώ για λίγα ευρώ μέρα μεσημέρι με συμμορίες αλλοδαπών να σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας. Δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και πολύ σύντομα θα προκύψουν οι οργανωμένες κοινωνικές εκρήξεις. Πολύ σύντομα η ελληνική κοινωνία θα πορευτεί στον μονόδρομο της επιλογής της να πάρει το νόμο στα χέρια της, για να υπερασπιστεί ο κάθε ένας τον εαυτό του, το σπίτι του, την περιουσία του.
ELASΟ Έλληνας έχει αντέξει να τον κοροϊδεύουν και να τον κλέβουν επί σειρά ετών. Δεν θα αντέξει για πολύ να τον απειλούν και να τον σκοτώνουν μέσα στο σπίτι του. Ο Υπουργός Προστασίας… του Πολίτη (για γέλια και για κλάματα είναι μόνο όταν το λες) Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν πείθει κανένα με το να βγαίνει στα κανάλια με σοβαρό ύφος και λόγο και να αναμασά τα αυτονόητα που δεν τα βλέπει όμως ο πολίτης στην καθημερινότητά του.
Δεν είναι υπερβολή ότι πλέον η ελληνική οικογένεια ζει εφιαλτική καθημερινότητα. Κατεστραμμένη ψυχολογία σε όλα τα επίπεδα. Άγχος για την δουλειά με τις περικοπές από παντού και τη νεκρή αγορά. Άγχος γιατί από την μια αφήνουν ανεξέλεγκτα τα καρτέλ με την αισχροκέρδεια να οργιάζει, και από την άλλη επιχειρούν να βάλουν κανόνες σε ένα δομικά άναρχο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα. Μέσα σε όλα αυτά η έξαρση της ανασφάλειας είναι το χειρότερο που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια.
Πολύ σύντομα κ. Χρυσοχοϊδη οι Έλληνες θα βγουν στο δρόμο και μη έχοντας άλλη επιλογή θα υποκαταστήσουν την ευνουχισμένη νομικά και ουσιαστικά ελληνική αστυνομία, για να υπερασπιστούν την ζωή και την οικογένειά τους. Γιατί ζουν με το φόβο των ναρκωτικών σε κάθε γειτονιά απέναντι στα παιδιά τους, δεν μπορούν να ζουν και να κοιμούνται με το φόβο μην τους κόψει το λαρύγγι ο καθένας που αφήνεται να κυκλοφορεί ασύδοτος σε αυτή την χώρα, μέσα στο σπίτι του. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ωρολόγιος Δείκτης
Ελεύθερη Ώρα


Ποιά εξωτερική πολιτική ;;;;;


Η εξωτερική πολιτική μας, η Τουρκία και οι… «Μεσσίες» μας


aigaio_tourkiaΟι σημερινές παρατηρήσεις μας έρχονται, τρόπον τινά, ως προέκτασις όσων γράφαμε προ ελαχίστων ημερών για την… «επίσκεψι» της τουρκικής κορβέτας στα θαλάσσια, εθνικά ύδατά μας, αλλά και εν όψει της επισκέψεως του κ. Τ. Ερντογάν στην Ελλάδα.
Λέγουν, λοιπόν, κάποιοι ότι τα περιθώρια της Ελλάδος, εις ό,τι αφορά στην προώθηση των συμφερόντων της στον τραχύ χώρο του διεθνούς ανταγωνισμού και των πιέσεων των «δυνατών» του Πλανήτου, είναι περιορισμένα έως μηδενικά.
Η βάση αυτού του ισχυρισμού έγκειται στο ότι είναι δυνατόν να επέμβει η ελληνική Εξωτερική Πολιτική ή, εν γένει, ο οποιοσδήποτε παράγων, στη διαμόρφωση της βουλήσεως, παραδείγματος χάριν, των Η.Π.Α., των μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και πέραν τούτων, σε εκείνους που κατευθύνουν την κοινή γνώμη στη Δύση (μεγάλα κανάλια, περιοδικά και… Ημερίδες).
Έτσι, περιμένουμε, ματαίως, επί σειράν δεκαετιών, μήπως προκύπτει κάποιος φιλέλληνας πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μήπως σε κάποια σημαντική απόφαση, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «δεν βγαίνουν τα κουκιά», ώστε να διαπραγματευθούμε δια της μεθόδου της ανταλλαγής κ.λπ.
Ως εκ τούτου, χρήσιμο είναι να δούμε πώς λειτουργεί, εν τοις πράγμασιν, η μέθοδος άλλων Κρατών, που όντως επηρεάζουν προς όφελός τους, διεθνή κέντρα αποφάσεων. Χαρακτηριστικό δε παράδειγμα μεταξύ των περί ων ο λόγος κράτη, είναι η Τουρκία.
mayrigialoyros
Ας κάνουμε, επ’ αυτού, μία βασική διάκριση. Οι κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί έχουν επιλέξει, εν ολίγοις ή εν πολλοίς, να λειτουργούν δίκην εκπροσώπων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των ξένων υπερδυνάμεων στην χώρα μας. Όμως, και αν δεν συμβαίνει αυτό, οι πολιτικοί και οι δεσμοί που αναπτύσσουν, επί προσωπικής βάσεως, είναι μεν θερμοί, αλλά εξυπηρετούν, αποκλειστικώς τους ιδίους και όχι την Ελλάδα. Είναι, όμως, αντιθετικές, εν τη εκκινήσει τους, αλλά συγκλίνουσες στην μέθοδο και το αποτέλεσμα, οι πρακτικές, π.χ. των κ.κ. Μητσοτάκη, Σημίτη, Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.
Ασφαλώς, σε ουδένα εκ των ανωτέρω, δεν δικαιούμεθα – και δεν έχουμε – περί τούτου, αποδείξεις να προσάψουμε ψόγο περί εξυπηρετήσεως ξένων συμφερόντων. Και οι τέσσερεις τους, είχαν και έχουν αναπτύξει στενοτάτους δεσμούς με ξένους παράγοντες.
Από τους καλύτερους φίλους του Πλανητάρχου, τότε, Μπους, ο κ. Μητσοτάκης, με τέλειες διασυνδέσεις με τους περισσότερους υπουργούς Εξωτερικών της Υφηλίου (από την Ολμπράιτ, έως τον ΥΠΕΞ του.. Λιχτενστάιν), ο κ. Παπανδρέου και με εξαιρετικές σχέσεις, ο κ. Σημίτης! Ο κ. Καραμανλής απλώς συνέχισε την ίδια τακτική.
Όταν, όμως, έρχεται η ώρα της κρίσεως, όλοι οι ξένοι φίλοι αποδεικνύουν ότι φίλοι μεν οι κ.κ. Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής κ.λπ., φιλτάτη, όμως, η… Τουρκία! Πώς τα καταφέρνει, άραγε, η Τουρκία; Προκειμένου να επανέλθουμε σε αυτήν, ας δούμε πώς εργάζεται και ας υπενθυμίσουμε ότι σχετικώς μόνον ισχύει το ότι έχει μεγαλύτερη γεωπολιτική σημασία για την Δύση απ’ ό,τι η Ελλάδα.
aigaio_petrelaio
Σήμερα, ούτε η Ε.Ε. ούτε οι Η.Π.Α., θα μπορούσαν να διανοηθούν «Νέα Τάξη Πραγμάτων» στην μείζονα περιοχή, χωρίς την Τουρκία, αλλά ουδεμία τάξις πραγμάτων, παλαιότερη ή νέα, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με «κενό» στη θέση της Ελλάδος.
Ας θυμηθούμε ότι στην Γιάλτα, ο Τσώρτσιλ και ο Ρούσβελτ δεν λυπήθηκαν, ειδικώς εμάς (και όχι, π.χ. τους Βούλγαρους ή τους Αλβανούς), όταν μας απέσπασαν από τον Στάλιν, αλλά, απλούστατα ο μεταπολεμικός τους κόσμος δεν μπορούσε να λειτουργήσει με κομμουνιστική σφήνα, μεταξύ Ιταλίας και Τουρκίας, την Ελλάδα.
Η μεγίστη διαφορά είναι ότι η Τουρκία πωλεί πανάκριβα την γεωπολιτική της θέση. Το αεροδρόμιο του Ινσιρλίκ στην Νότιο Τουρκία υπέχει, θέσει, της βάσεως του Αλβιάνο ή του Ακτίου, εις ό,τι αφορά την Μέση Ανατολή!
Η Άγκυρα, οσάκις θεωρεί ότι θίγεται από φάσεις της Ουάσινγκτον, απειλεί ότι θα διώξει από το Ινσιρλίκ τους Αμερικανούς και τους ΝΑΤΟϊκούς. Επιπροσθέτως, απειλεί ότι θα ξεσπάσει την οργή της στις… σχέσεις της με την Ελλάδα, ότι θα επιλέξει άλλους προμηθευτές όπλων, ότι θα παρεμποδίσει τη διέλευση ενεργειακών δικτύων και πρώτων υλών κ.λ.π. και υποχρεώνει, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ακόμη και τον Πλανητάρχη, να κάθεται «σούζα» μπροστά της για θέματα αμέσου ή ιστορικής σημασίας.
Η Άγκυρα, λοιπόν, ενεργεί, κατ’ αυτόν τον τρόπο και, μάλιστα, χωρίς να διαθέτει τόσα πολλά «παιδιά» της, όπως η Ελλάδα, ομογενείς, πλησίον των μεγάλων ξένων κέντρων αποφάσεων. Και οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, καθεύδουν σε κόσμο, όπου το δούναι και λαβείν, είναι νόμος και… η τύχη της Χώρας μας δουλεύει! Κατά τον χειρότερο, βεβαίως, τρόπο…
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Ελεύθερη Ώρα


Οι καραγκιόζηδες δεν έχουν τέλος σε αυτήν τη χώρα !!!!!

 

 

Μηνύουν τους ΟΥΚάδες!


OYKADESΚαλώς τα παιδιά! Η… Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1η Απριλίου – όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα -  μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου!
Το… σκεπτικό τους - επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 - μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://omadadikigorwn.blogspot.com, εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι έχουν αποφασίσει να διώξουν ΚΑΙ ποινικά τους ΟΥΚάδες!
Κάτι που το είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή που έγινε ο ντόρος.  (http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2083:2010-03-28-14-39-41&catid=7:--&Itemid=2).
Ο στόχος πλέον είναι προφανής και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τον βλέπουν. Θέλουν να μετατρέψουν σε… ποινικό αδίκημα κάθε τι εθνικό και πατριωτικό. Και φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των «εθνικών στόχων».
Μόνο που τους ξαναλέμε: Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν. Ας το βάλουν καλά στο αριστεροκουλτουριάρικο μυαλό τους.
Ελεύθερη Ώρα


Είναι συμφωνημένα κε καθηγητά !!!

(Το Πανελλαδικό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Συνιστά ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΗΘΙΚΗ πράξη!)

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Τι εννοούσε ο ΥΠΕΞ κ Δρούτσας όταν είπε ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι «μέσα στα πλαίσια της λύσης που…θέλουμε;»…Θα σας υπενθυμίσω ότι πριν πολλά χρόνια ό τότε ΥΠΕΞ κ Θεόδωρος Πάγκαλος σε επίσκεψή του εδώ στη Θεσσαλονίκη μας είχε υποδείξει, εμφανώς με διδακτική πρόθεση ο συμπαθής και ευτραφής καλός άνθρωπος, «λιγότερη ενασχόληση με τον Μέγα Αλέξανδρο και περισσότερη με τα...τρέχοντα θέματα...»
Μήπως υφαίνεται ως σάβανο για εμάς ... τους Μακεδόνες και τη Μακεδονική γη, αυτό που μας είπε ο κ Δρούτσας, που έλεγε ο κ Πάγκαλος, που αποσιώπησε επί 10 χρόνια ο κ Σημίτης, που μάσησε ο «ανηψιός» του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως Πρωθυπουργός, και τώρα βγαίνει μπροστά ο Αυστριακής παιδείας κ Δρούτσας επί Πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου σε στυλ «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...» να μας ανακοινώσει ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι μέσα στη λύση που…θέλουμε! (Και εάν κάποιοι από εμάς ΔΕΝ θέλουμε;…)

Επειδή διαθέτω την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι έμαθα τα γράμματα που απαιτούνται για να διαβάζει κανείς και τις ίδιες τις γραμμές όπου αραδιάζονται οι κάθε λογής ρήσεις των κάθε λογής εν ενεργεία και «επί τιμή» εθνοπατέρων και εθνομητέρων αλλά και τα διαστήματα ΑΝΑΜΕΣΑ σε αυτές τις γραμμές καταθέτω τη σημερινή μου άποψη με πλήρη γνώση ότι κάποιους θα στενοχωρήσω ...
Προφανώς για λόγους που εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ γνωρίζουμε τόσο οι Ευρωπαίοι εταίροι μας όσο και οι Αμερικανοί το Κρατίδιο των Σκοπίων το αποκαλούν επισήμως εδώ και χρόνια… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (Π¨οσες φορές το επανέλαβε στο Βερολίνο ο τότε Καγκελάριος για να το…εμπεδώσει ο τότε Πρωθυπουργός μας;)
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε βιβλίο που χρησιμοποιώ για μάθημά μου στο μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι στην αγγλική γλώσσα διάβασα στο σημείωμα του εκδότη - Mc Graw Hill Book Company τουτέστιν ενός από τους πλέον «βαρβάτους» διεθνώς εκδοτικούς οίκους - ότι ο συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου Organizational Behavior καθηγητής Δρ Fred Luthans είχε λέει επισκεφθεί και είχε διδάξει ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ του προγράμματος U.S.A.I.D. σε Πανεπιστήμια της Αλβανίας ( πάει καλά ) και της....άκουσον, άκουσον.... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ( εδώ σίγουρα κάτι δεν πάει καλά ). Με άλλα λόγια ούτε ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος είναι γνωστός για τέτοιου είδους ...λάθη ούτε και η χορηγός της υποτροφίας του συναδέλφου κ Luthans είναι καμία άγνωστη φιλανθρωπικη ή φιλεκπαιδευτική εταιρεία καθώς είναι η United Stateς Agency for International Development ( δηλαδή η Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης – το «μακρύ χέρι της Παγκοσμιοποίησης»)!
Πιο επίσημη αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ πέρα από τη λειτουργία πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια δεν υπάρχει! Αυτά κάνουν οι ξένοι που δυστυχώς ΔΕΝ διαβάζουν ιστορία αλλά κόμικς. Χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο και εμείς;

Σε τι οφείλεται αυτή η συνεχιζόμενη πρεμούρα της αναγνώρισης των ΣΚΟΠΙΩΝ από την ΕΛΛΑΔΑ με όνομα που θα είναι του τύπου ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
Καθώς διαβάζω την ανακοίνωση του κ Δρούτσα διαπιστώνω ότι μάλλον δεν έχει πρόβλημα με την αναγνώριση των Σκοπίων ως ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…
Εγώ όμως και αμέτρητοι, Μακεδόνες και Θρακιώτες και Μοραΐτες και Ρουμελιώτες και Θεσσαλοί και Νησιώτες πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα με το όνομα ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι αντιδράσεις μεμονωμένων βουλευτών για το θέμα των Σκοπίων μοιάζει ολοένα και περισσότερο ως απλά και μόνο ένα κακόγουστο επικοινωνιακό πολιτικό παιχνίδι! Πολλοί στους δρόμους ρωτάμε τους άνδρες και τις γυναίκες Βουλευτές που εκλέγονται εδώ στον Ελληνικό Βορρά- Δεν μπορεί να μας θεωρείτε τόσο, μα τόσο αφελείς που να πιστεύετε ότι θα εκτονωθεί ο θυμός μας με μεμονωμένες αντιρρήσεις και διαμαρτυρίες....
Επειδή στις εκλογές του 1996 είχα τιμηθεί στην Α΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με σχεδόν 25,000 σταυρούς (οι τοπικοί μηχανισμοί μου στέρησαν το δικαίωμα να εκλεγώ όπως το ήθελαν οι Σαλονικιοί και για το λόγο αυτό ΔΕΝ συμμετείχα ΠΟΤΕ ξανά σε εκλογικές διαδικασίες μέχρι σήμερ) πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να ζητήσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνει ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων για το όνομα των Σκοπίων.
Δεκαετίες ολάκερες η Ελλάδα αρνιόταν να αναγνωρίσει το Κράτος του Ισραήλ πίσω από την επίφαση της «φιλίας μας με τον Αραβικό Σύνδεσμο» και άλλα συναφή ενώ παράλληλα και εμπόριο κάναμε με το Ισραήλ και τους Άραβες και καλές σχέσεις με όλους είχαμε.
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να δώσουμε στους απογόνους του Κίρο Γκλιγκόρωφ την ταυτότητα, την αναγνώριση που απεγνωσμένα ψάχνουν στις «διμερείς» (ανάθεμα την αφέλειά μας…) μεταξύ Ελλάδος και Σκοπιανών ....συνομιλίες;
Εμάς ως Έθνος δεν μας αρκεί ο προσδιορισμός του FYROM ή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Με τον όρο αυτό στην περασμένη δεκαετία του ΠΑΣΟΚ και την πενταετία της Ν.Δ. και εμπόριο κάναμε και διπλωματικές σχέσεις αναπτύξαμε και βοηθήσαμε τους Σκοπιανούς με πολλούς τρόπους...
Το τι εισπράξαμε ως αντάλλαγμα….αφήστε το! Τα υπόλοιπα Έθνη έτσι και αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια τους αποκαλούν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλά θα ήθελα, έστω και αν χαρακτηριστώ αφελής, να πιστεύω ότι κάπου σε κάποιο σκοτεινό επίπεδο του ατομικού και συλλογικού τους υποσυνείδητου αυτούς που έχουν διαβάσει και σέβονται την ιστορία θα τους τρώνε κάποιες τύψεις...
Υπάρχει λόγος Κύριοι και Κυρίες - 300 - της Βουλής, (ή, έστω όσοι μένουν αφού αφαιρεθούν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ -οι οποίοι από την εποχή της 5ης ολομέλειας του ΚΚΕ και μετά ΔΕΝ είχαν πρόβλημα με το «Μακεδονικό ζήτημα» και τις αξιώσεις παλαιότερα του «συντρόφου» τους Κίρο Γκλιγκόρωφ και τώρα των διαδόχων του να απαλλάξουμε τη Διεθνή Κοινότητα από τις ενοχές της;...
Εάν υπάρχουν κάποιοι λόγοι τότε γνωστοποιήστε τους και σε μας να το χωνέψουμε!!! Γιατί αποτελεί καταφανή ΕΜΠΑΙΓΜΟ η συνεχιζόμενη μεθόδευση των ΔΙΜΕΡΩΝ συζητήσεων με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της Ουάσιγκτον.
Να προχωρήσει η ΑΝΟΙΧΤΗ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ Ψηφοφορία στη Βουλή .
Φυσικά, το ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΟ και ΘΕΜΙΤΟ για μια τέτοιου ιστορικού μεγέθους απόφαση θα ήταν ένα ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ πανελλαδικό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ( έτσι απλά και μόνο για να δούμε ποιοι στην Ελλάδα αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται να φυλάμε Θερμοπύλες και πώς αξιολογούνται όσοι θυσιάζονται για αυτές πίνοντας το ουίσκι ή τη βότκα από άκρου σε άκρο της Ελλαδικής Επικράτειας…)
Αλλιώς ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ σύντομα επικαλεσθούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους και θα μας απαγορεύσουν οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ να έχουμε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Υπουργείο Μακεδονίας, Αεροδρόμιο Μακεδονίας ή οτιδήποτε άλλο συνδέεται με το Ιστορικό μας όνομα…


Τελικά οι μίζες συνεχίζονται ;;;;

  • Τα πάρε δώσε με την κυβέρνηση
  • Οι μυστικές συναντήσεις του Παπανδρέου στο «Πεντελικό»

Τεράστια ερωτήματα εγείρει για την κυβέρνηση Παπανδρέου η αποκάλυψη που περιέχεται σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «Monde Diplomatique» της Μ. Τετάρτης.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα (η «Monde Diplomatique» πάντως απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό):...
• Πρόσφατα ο επικεφαλής της γνωστής αμαρτωλής Goldman Sachs έλαβε μπόνους 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για την εταιρεία, υπενθυμίζουμε, η οποία το 2001 με λογιστικές αλχημείες «έσβησε» μέρος του ελληνικού ελλείμματος, ώστε η κυβέρνηση Σημίτη να πετύχει την ένταξη της χώρας μας στην ΟΝΕ.
Και τα τεράστια ερωτήματα που εγείρονται σχετίζονται τόσο με το παλιότερο ομόλογο της Goldman Sachs, εκείνο της περιόδου Σημίτη, με το οποίο η αμερικανική εταιρεία βοήθησε την κυβέρνηση με λογιστικά και χρηματοπιστωτικά τεχνάσματα να κρύψει το μεγάλο έλλειμμα, ώστε να ενταχθεί η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, για τις οποίες υπηρεσίες της είχε αμειφθεί με 300 εκατομμύρια δολάρια, όσο και με ορισμένα άλλα εξόχως σοβαρά ζητήματα:
• Τον ρόλο της Goldman Sachs στην έκδοση και των τωρινών ομολόγων δανεισμού της Ελλάδας, από τον Δεκέμβρη και μετά, μέχρι το πρόσφατο, των 5 δισ. ευρώ. Συμμετείχε στην έκδοση αυτών των ομολόγων η Goldman Sachs; Κι αν συμμετείχε, τι προμήθεια έλαβε; Και με ποιο τρόπο;
• Γιατί η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε για άλλη μια φορά τη συνεργασία με την εταιρεία αυτή, μετά μάλιστα τον μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε για την ανάμειξή της στο αμαρτωλό ομόλογο του 2001;
• Γιατί έγινε το ραντεβού (τουλάχιστον ένα, ίσως και δύο) του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με ανώτατο στέλεχος της Goldman Sachs στο «Πεντελικό»; Τι ειπώθηκε εκεί; Τι συζητήθηκε; Ποιες συμφωνίες έκλεισαν; Διότι προφανέστατα αυτή η συνάντηση δεν ήταν... φιλολογική!
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση Παπανδρέου οφείλει να απαντήσει. Να εξηγήσει. Πώς σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη για την οικονομία μας επέλεξε τη συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, όταν:
- Η Goldman Sachs ακόμα και τώρα, όλη αυτήν την περίοδο που η Ελλάδα βρέθηκε στο κέντρο της δίνης μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης, «έπαιζε» τεράστια ποσά ποντάροντας στη χρεοκοπία της χώρας μας!
Και την απάντηση την οφείλει στον ελληνικό λαό.
Ούτως ή άλλως, η μεν αντιπολίτευση κοιμάται, τα δε ΜΜΕ, που κατά τα άλλα αποκαλύπτουν και στηλιτεύουν, δεν πήραν τίποτα χαμπάρι απ' το συγκλονιστικό ρεπορτάζ (πρωτοσέλιδο μάλιστα) της «Monde Diplomatique». Τίποτα!
Ίσως επειδή το ρεπορτάζ αυτό, το οποίο στηλιτεύει την παλιότερη συμφωνία με την κυβέρνηση Σημίτη αναφερόμενο στις «διαδρομές» εταιρείας - κυβέρνησης, πρωτοσέλιδο, επαναλαμβάνουμε, χαλάει τη σούπα της... επιτυχίας των Βρυξελλών, που τόσο μεθοδικά μαγείρεψαν κυβέρνηση και εξωνημένα ΜΜΕ...
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας έχει ως εξής:
«Τα κράτη έσωσαν τις τράπεζες χωρίς να ζητήσουν αντάλλαγμα. Και τώρα οι τράπεζες στρέφουν την ανακτημένη δύναμή τους ενάντια στα κράτη. Και τα κρατούν σε ομηρία, χρησιμοποιώντας τις ατιμίες που οι ίδιες σύστησαν στα κράτη αυτά να κάνουν. Γιατί όταν η δημόσια πίστωση μειώνεται, τα επιτόκια των δανείων αυξάνονται...
Η Goldman Sachs βοήθησε, λοιπόν, την Ελλάδα να δανειστεί δισεκατομμύρια ευρώ με μυστικότητα. Στη συνέχεια, για να παρακάμψουν τους ευρωπαϊκούς νόμους που θέτουν όρια στο δημόσιο χρέος, η εταιρεία της Γουόλ Στριτ συμβούλεψε την Αθήνα να προσφύγει σε έξυπνα λογιστικά και χρηματοπιστωτικά τεχνάσματα. Ο λογαριασμός των καινοτομιών αυτών χόντρυνε κι άλλο το ήδη φουσκωμένο ελληνικό χρέος. [1]
Ποιος κερδίζει, ποιος πληρώνει; Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, Λόιντ Κρεγκ Μπλανκφάιν, μόλις εισέπραξε μπόνους εννέα εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν ετησίως ένα μηνιάτικο.
Περίπου ισότιμο με μια τράπεζα, ένα κράτος είναι “πολύ μεγάλο για να πτωχεύσει”. Το σώζουμε λοιπόν κι αυτό, αλλά θα το πληρώσει ακριβά. Ήδη ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, φέρεται άτεγκτα απέναντι στην κυβέρνηση των Αθηνών, ενόσω, μάλιστα, το ίδρυμά του προσπαθεί να αποκαλύψει τα τεχνάσματα της Γουόλ Στριτ. Ο Τρισέ προειδοποίησε την Ελλάδα ότι πρέπει να διορθώσει με “εξαιρετική αυστηρότητα” την “τρελή της πορεία”. Υπό την “έντονη και σχεδόν μόνιμη επιτήρηση” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή κάνοντας παραχωρήσεις στην οικονομική της κυριαρχία, πρέπει να ξαναφέρει το έλλειμμα ύψους 12,7% του ΑΕΠ το 2009 στο 3% το 2012.
Το να μειώσεις το έλλειμμα σχεδόν 10 μονάδες του ΑΕΠ είναι σχεδόν αδύνατον, ιδιαίτερα σε περίοδο αναιμικής μεγέθυνσης. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για “λιτότητα”, αλλά για σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Το παράδοξο είναι πως η “εγχείρηση” γίνεται με στόχο να διασωθεί το ευρώ, σε μια χρονική στιγμή που οι ΗΠΑ και η Κίνα προσπαθούν να εδραιώσουν την ανάκαμψη υποτιμώντας το νόμισμά τους... [2]
Η κυρία Μέρκελ έκρινε ότι θα ήταν “ντροπή” “οι τράπεζες, που μας έφτασαν ήδη στο χείλος του γκρεμού, να έχουν επίσης συμμετοχή στην παραποίηση των δημοσιονομικών στατιστικών στην Ελλάδα”.
Τέτοιες αερολογίες αφήνουν αδιάφορη την Goldman Sachs.
Ερωτηθείς για το μπόνους του Μπλανκφάιν, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν φάνηκε να σοκάρεται. “Όπως η πλειονότητα των Αμερικανών, δεν θα έλεγα τίποτα κακό για την επιτυχία και τα πλούτη. Είναι κομμάτι της οικονομίας της αγοράς”. Η “επιτυχία” αυτή -όπως είναι γνωστό- ωφελεί όλη την κοινωνία... Μήπως η Goldman Sachs δεν ήταν αυτή που πλήρωσε πρόσφατα φόρους 0,6% για τα κέρδη της;[3]
Σημειώσεις:
[1] Στις 13 Φεβρουαρίου, οι “New York Times” ανέφεραν ότι ποσό 300 εκατ. δολαρίων δόθηκε ως αμοιβή στην Goldman Sachs. Επρόκειτο για την αμοιβή ενός τεχνάσματος που επέτρεψε στην Ελλάδα να δανειστεί μυστικά δισεκατομμύρια δολάρια. Στόχος ήταν να μη διακινδυνεύσει η χώρα, που ήταν ήδη υπερχρεωμένη, την είσοδό της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.
[2] Βλ. Yves de Kerdrel, “Le probleme ce n' est pas la Grece, c' est l' euro”, “Le Figaro”, Παρίσι, 15-2-2010.
[3] Harper's, New York, Φεβρουάριος 2010».


Ακόμη δεν έφυγε από την πολιτική αυτός ;;;;

Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...

  • «Ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε για Καμπούλ και εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος , εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κάνοντας λόγο για «πολιτική αλαζονείας»
  • Δεν είναι ανέκδοτο - Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει για… δημόσια ασφάλεια!
Μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός Εσωτερικών μιλάει για «αποσύνθεση» σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα. «Τι έχει να πει τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης που στην αντιπολίτευση με περισσή ευκολία αλλά και επιπολαιότητα περιερχόταν στα ΜΜΕ λέγοντας πως η Αθήνα έχει γίνει δήθεν Καμπούλ;», διερωτήθηκε.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε πως δεν μπαίνει στη λογική των εσωκομματικών τριβών, προσθέτοντας: «το μέλλον της ΝΔ δεν με ανησυχεί, εφόσον στηρίξουμε με συνέπεια και συντεταγμένα την προσπάθεια του προέδρου της. Αυτό προέχει».
Πάντως, αξίζει να θυμήσουμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών -στο οποίο υπουργείο Εσωτερικών υπαγόταν η δημόσια τάξη- ήταν ο εμπνευστής του περίφημου δόγματος της “αμυντικής αστυνομίας”, που άφησε την Αθήνα να καεί το Δεκέμβρη του 2008…
Και για όσους απορούν, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία, απολαμβάνοντας(;) την ανοχή του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται πως δεν βρίσκεται αναίτια πίσω στις δημοσκοπήσεις... Με την ευκαιρία της Ανάστασης, μία συμβουλή προς τον Αντώνη: "Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται" και αν δεν διώξεις την μπόχα, κανείς δεν θα πλησιάζει στο κόμμα σου Αντώνη... Να το θυμάσαι... Κανείς...


Το Πάσχα στο γκέτο του Αγίου Παντελεήμονα!!

Απο το πρωι εχει στηθει ψησταρια στο καφενειο της γειτονιας με αρνια κοκορετσια με τις ελληνικες σημαιες κρεμασμενες (για να μην μπερδευτουν οι αφγανοι και λοιποι μελλοντικοι ελληνες οτι ειναι συσσιτιο απο το κρατος ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ) με τραγουσια νησιωτικα , τσαμικα, καζατζιδη και παει λεγοντας.

Οποιος ελληνας περναει πινει και ενα ποτηρακι λεει και χρονια πολλα και του χρονου και παει για το δικο του τραπεζι. Τρώμε, πινουμε , χορευουμε και τραγουδαμε , γλενταμε κατα πως πρεπει στους Ελληνες, με αρχοντια, λεβεντια, φιλοξενια κιμπαριλικι ,χαμογελο και εξω καρδια ολοι μαζι μια γειτονια.

Εχει παει 6 το απογευμα και κατεβαινει ενας Σενεγαλέζος απο μια πολυκατοικια και πεταει μπροστα μας μια σακκουλα με σκουπιδια ενω πιο διπλα , μα ακριβως πιο διπλα υπαρχουν δυο καδοι σκουπιδιων του Δημου. Ενας απο ολους μας του λεει "παρε τη σακκουλα και πετατην μεσα στους καδους". Μας κοιταει και φευγει και επιστρεφοντας 5 λεπτα αργοτερα και με εναν αλλο ομοεθμη του, του το ξαναλεμε και μας κοροιδευουν και γελανε και οι δυο. Τοτε σηκωνομαστε ολο το μαγαζι και προλαβαινουν και μπαινουν μεσα στην πολυκατοικια και να κοιτανε τις γυναικες και να λενε σε απταιστα ελληνικα ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και να κανουν κωλοδαχτυλο και να πιανουν τα γεννητικα τους οργανα.

Ανεβηκαν στο διαμερισμα τους και εμεις ξαναγυρισαμε στο τραπεζι ,ωστε να μη χαλασουμε την γιορτη μας και να μη δωσουμε συνεχεια στο καθε βλακα που αυτο ηθελε να κανει ,να χαλασει αυτο το γλεντι , που ετσι οπως ειμαστε ολοι με μαυρισμενη την ψυχη και το ματι απο ολους τους λαθρομεταναστες που μας εχουν πνιξει, ειχαμε καιρο να το κανουμε.

Δεν περασανε 10 λεπτα και ξανακατεβαινει με μαχαιρι στα χερια ερχεται στη γωνια του μαγαζιου και αρχισε παλι να φωναζει "ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" να κανει τις ιδιες χειρονομιες και με το μαχαιρι να δειχνει οτι θα μασ κοψει το λαιμο. Τοτε ολοι απο τα τραπεζια σηκωθηκαμε και τον προλαβαμε στην εισοδο της πολυκατοικιας που ειχε βουτηξει μια κοπελλα απο την παρεα απο την μπλουζα και την πηραμε απο τα χερια του ενω καλεσαμε και την αστυνομια. Αυτος ξαναμπηκε μεσα στην πολυκατοικια και κουναγε το μαχαιρι και ελεγε οτι θα μας σφαξει. Η αστυνομια ηρθε τον συνελαβε και τον πηγε στο ΑΤ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Πριν προλαβουμε να παμε και οι 4 γυναικες για να του κανουμε μηνυση ηταν εκει ο προεδρος της ΣΕΝΕΓΑΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑς ειρωνικος και προκλητικος να λεει σε ολους μας(γιατι ηρθαν και αλλοι γειτονες για συμπαρασταση) οτι:
-ταυτοτητα βγαζει οποτε θελει με μεγαλη ευκολια αλλα δεν τη θελει
-οτι ο κατηγορουμενος συμπατριωτης του δεν προκειται να παθει το παραμικρο γιατ εχει πολιτικο ασυλο και καλο δικηγορο
-οτι αυτος ειναι εδω απο το 1998 και ξερει πολυ καλα τους νομους και τα κολπα
-οτι αυτος που πουλαει τις τσαντες και τα ξυλινα στην ερμου και απο εδω και απο εκει φοφορογειται και οτι η Ελλαδα επεσε εξω απο ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
-και φυσικα το αποκορυφωμα ολοων ηαν ο φυλακας του τμηματος , ενας μυστικος της ασφαλειας, κυρεμενος γουλι συμφωνουσε με τον αξιοτιμο Προεδρο της Σενεγαλικης κοινοτητας οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ πηγαν και στη Σενεγαλη και σε ολο τον κοσμο ΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ. !!!!!!! Μαλιστα ο φυλακας ο μυστικος της ασφαλειας που μετα το κραξιμο που εφαγε απο ολους μας μπηκε σεενα ΜΑΥΡΟ HAMMER ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ.

μΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑς ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑς ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΑΤ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΛΑΚΕ ΧΑΦΙΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ " ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ (?????????. )

Μολις τελειωσαμε τις καταθεσεις μας και οι 4 γυναικες, πηγε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την εθνικη ενδυμασια ,πηρε τον κρατουμενο και μαζι μπηκανε στο γραφειο του αξιωματικου υπηρεσιας, λεγοντας "επειδη αυτος , και καλα, δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαω εγω πολυ καλα , θα κανει μηνυση εναντιον των γυναικών ".

Και ετσι εγινε.

Σημερα Δευτέρα 7 το απογευμα και δεν εχει περασει ακομα απο τον εισαγγελεα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑς ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΥΟΔΩΣΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Οι νεοέλληνες του ΠΑΣΟΚ!!!!!!

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!



Τι καταφέρνουν οι συμμορίες αλλοδαπών λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Αθήνα;

1. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από τον τεράστιο όγκο του λαθρεμπορίου των παράνομων και αφορολόγητων προϊόντων που διακινούνται από λαθρομετανάστες. Έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες "κινέζικα" εμπορικά καταστήματα και χιλιάδες υπαίθρια παραμάγαζα πλανόδιων αφροασιατών λαθρέμπορων, οι οποίοι πουλάνε ανενόχλητοι μπροστά από τα ΝΟΜΙΜΑ μαγαζιά των Ελλήνων, ακόμη και στην Ερμού, την παράνομη πραμάτεια τους. Έτσι καταδικάζουν σε μαρασμό και πτώχευση το Ελληνικό εμπόριο. Το θράσος τους ενισχύεται από τη διεφθαρμένη "αστυνομία" του Χρυσοχοϊδη, και έτσι έχουν φτάσει στο σημείο να εναποθέτουν την πραμάτεια τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών κατά μήκος της Ερμού την ώρα που λειτουργούν τα καταστήματα. Αυτό το χάλι δεν το έχω αντικρίσει σε καμία άλλη πόλη της Ευρώπης!

2. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από το φόβο των ληστειών και της τρομοκρατίας. Πρεζόνια και αναρχικοί, ψευτοαντιεξουσιαστές του κώλου, ή θα τα κάψουν για να βάλουν φωτιά στους ναούς της κατανάλωσης, ή θα τα σπάσουν, ή θα τα γεμίσουν με σπρέι συνθήματα με το Α σε κύκλο που σημαίνει Anal..chy. Είναι τόση η άγνοια και η αγραμματοσύνη των κατευθυνόμενων τραγέλαφων του indi-(bagladeshi-pakistani)-media ώστε ούτε σωστά ελληνικά δεν γνωρίζουν. Στην καλύτερη ο "καταστηματάρχης" πρέπει να εύχεται να τον ληστέψουν οι συμμορίες των αλλοδαπών Αλβανών και σία, χωρίς να τον σκοτώσουν.

3. Το κέντρο, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Αθήνας αποτελεί ένα ΑΒΑΤΟ για τους Έλληνες αφού έχει καταληφθεί από συμμορίες λαθρομεταναστών που επιχορηγούνται από το πασοκικό κράτος του Βούγια και της Αλ-σαλέχ που προέρχονται από τα συνασπισμένα αναρχοκομμούνια του τσιπρο-σφύριζα, και τις ΜΗΚΥΟ που τα παίρνουν από τους διάφορους Σορος-εβραίους. Οι συμμορίες αυτές των λαθρομεταναστών που πουλάνε την πρέζα πιό φτηνά κι' από τσιγάρα (και αφορολόγητα) έχουν καταντήσει την Ελληνική νεολαία, νεολαία χασικλήδων-πρεζάκηδων-αναρχικών (του κώλου)-και χουλιγκάνων-φλώρων-πουτανακιών.

4. Το εμπόριο λαθρομεταναστευτικής σάρκας, άσπρης και έγχρωμης, φρέσκιας και σιτεμένης, ακριβής ( ευρω-οπη-ϊκής) και φτηνής (αφρικανικής) έχει διαλύσει τον όποιο συνεκτικό δεσμό υπήρχε στην Ελληνική οικογένεια και την Ελληνική κοινωνία. Γιατί ο Έλληνας να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια όταν το γυναικείο κρέας είναι τόσο φτηνό και βρίσκεται παντού..ακόμη και σε "νεοοθωμανική" ισλαμική φόρμα "Αλ-σαλέχ" μαλέκουμ...

5. Ποιος θα μπει να αγοράσει στο μαγαζί Έλληνα στο κέντρο και αλλαχού, όταν κατά την είσοδο αναπνέει μυρωδιές από κόπρανα και ούρα των "λάθρα" αστέγων που διανυκτέρευσαν στο πεζοδρόμιο, όταν οι επαίτες, οι γύφτοι, και τα κλεφτρόνια κάνουν ντου από παντού και είναι απροστάτευτος; Αφού ούτε Ελληνική Αστυνομία υπάρχει, ούτε νόμος ούτε κράτος!

6. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ;
Oι τουρίστες είναι ο πρώτος στόχος για τα κλεφτρόνια, τις πουτάνες και τους πορτοφολάκηδες. Η παρενόχληση των τουριστών από τους βαλκανόγυφτους, τους πακιστανο-μπαγκλαντεσιανούς πλανόδιους μικροπωλητές, τους ζητιάνους, τους νέγρους που κλείνουν τους πεζόδρομους με τσάντες από δέρμα "πούτσι", τους κλεπταποδόχους που πωλούν τα κλεμμένα κινητά, τα λαθραία CD και dvd. Τελευταία ταινία. "Ο αυνανισμός του πασοκισταν την εποχή της Τζούλιας".


Κάτι να γίνει επιτέλους!!!!!!

Έλληνες νομικοί προσφεύγουν στην ΕΕ για το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας


  • Ξεκίνησε από Έλληνες Νομικούς όλων των κλάδων και ειδικοτήτων (εν ενεργεία, συνταξιούχους, ομοτίμους και επιτίμους) η ομαδική υποβολή Καταγγελίας κατά του νόμου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία της Συνθήκης της ΕΕ
Ψηφίσθηκε την 18-3-2010 από την Ελληνική Βουλή το σχέδιο νόμου με θέμα:
«Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις». Από πολλούς νομικούς διατυπώθηκε επιφύλαξη, ότι απάδει προς το Σύνταγμά μας (λ.χ. Δ. Τσάτσος, Β. Κόκκινος, Καμίνης, Δικαίος κλπ). Ταυτόχρονα υποσκάπτει την ύπαρξη και την οντότητα της χώρας μας, δεδομένου ότι σε 20 χρόνια θα έχουμε μετανάστες όσους όλος ο πληθυσμός μας σήμερα!
Το κείμενο της Καταγγελίας έχει συνταχθεί από εγκρίτους νομικούς εντός και εκτός Ελλάδος και είναι τεκμηριωμένο επί της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και πρακτικής.
Για την εξέλιξη της καταγγελίας, μόλις υπάρξουν αποτελέσματα, θα ενημερωθείτε εδώ
 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More