29.11.09

Μανία με τους Ακροδεξιούς

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009


Νέα "Υπηρεσία" κατά των ακροδεξιών συστήνει ο ..."προοδευτικός" Χρυσοχοϊδης.!

Μια ειδική ..."Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας", όπως θα ονομαστεί, συστήνει ο υπουργός Προ. του Πο. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , με έναν από τους κύριους στόχους της να είναι ο έλεγχος των ...ακροδεξιών ομάδων.
Η νέα αυτή ..."αστυνομική υπηρεσία" θα αντικαταστήσει την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και θα ενταχθεί στην υπό διαμόρφωση Διεύθυνση για την Αντιμετώπιση του ...Οργανωμένου Εγκλήματος, (!!!) η οποία δημιουργείται στα πρότυπα του αμερικανικού FΒΙ και της γερμανικής ΒΚΑ.
Παραλλήλως, ο κ. Χρυσοχοΐδης μελετά να θέσει τέλος στην αυτονομία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που θα εντάξει επίσης στην πολυ-υπηρεσία Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος, την οποία θα συνδράμει και η ΕΥΠ.
Ο υπουργός Προ. του Πο. εκφράζει διαρκώς τις τελευταίες ημέρες την ...ανησυχία του για τις ενδεχόμενες επιθέσεις ..."ακροδεξιών" εναντίον κυρίως αλλοδαπών.
Οπως εκμυστηρεύεται ο κ. Χρυσοχοΐδης στους συνεργάτες του, ρατσιστική ...δράση των ακροδεξιών είναι αποτέλεσμα των λαθών που έχουν γίνει στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Πρέπει αυτή η δραστηριότητα να μην υποτιμηθεί και να ...κτυπηθεί από την αρχή. Πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτά τα άτομα, γιατί είναι πιθανόν να πυκνώσουν τη δράση τους...".
Ετσι λοιπόν ο κ. Χρυσοχοΐδης ήδη προωθεί τη δημιουργία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας της ...Δημοκρατίας, η οποία θα εστιάσει την προσοχή της σε αυτές τις ακροδεξιές ομάδες.
Συγχρόνως θα συλλέγει πληροφορίες για τη δράση αντιεξουσιαστικών οργανώσεων. "...Χρειαζόμαστε επειγόντως πλήρες δίκτυο πληροφοριών...", δήλωσε ο ...προοδευτικός Υπουργός.
________
gianniotis: Περί αναρχικών, περί αριστερών, περί αντιεξουσιαστών, περί βανδάλων, περί τρομοκρατών, περί λαθρομεταναστών, περί ναρκωτικών περί ..., περί ... κιχ.!
Αναρτήθηκε από gianniotis.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More