27.6.11

Τα λαμόγια των συγκοινωνιών με την κυβέρνηση!

Απίστευτη προβοκάτσια του ΟΑΣΑ στη 48ωρη απεργία


images?q=tbn:ANd9GcQ3qMLyPpU2SGGZkgdckzpOoIBDpDNul8ciOvpyY-YQUOM-ziGhsA
Τι συμβαίνει με την 48ωρη απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ για το διήμερο των μεγάλων κινητοποιήσεων που αναμένονται αύριο και μεθάυριο, ενόψει της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου;  Για να δούμε…
Αντιγράφω από apergia.gr
(Ανακοίνωση) Περίληψη στάσεων & απεργιών στα ΜΜΜ την Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου
Ρε παλληκάρια του ΟΑΣΑ, την παλεύετε καθόλου;
Αφού δεν έχετε αφήσει κανένα μέσο ανοιχτό (εκτός από τον ηλεκτρικό 10-4 την Τρίτη), πώς θα κατέβει ο κόσμος στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας;
Και πώς θα γυρίσει σπίτι του;
Και το απόγευμα της Τρίτης;
Και την Τετάρτη;
Πώς θα κατέβει ο κόσμος και πως θα γυρίσει;
Ε ρε λαμόγια;
Για πείτε μου!
Το παιχνιδάκι της Κυβέρνησης παίζετε ρε αλήτες;
Απομακρύνετε τον κόσμο από τις διαδηλώσεις;
Ούτε ο Πάγκαλος δε θα εισηγούνταν τέτοιο σχέδιο!
Πώς θα κατέβουμε ρε ελεεινοί;
Νομίζετε ότι όλοι έχουν αυτοκίνητα;
Κι όσοι έχουν πού θα τα αφήσουν;
Είστε προβοκάτορες μεγίστου βαθμού και σας αξίζει ένα γιαούρτωμα αύριο στη διαδήλωση από όσους καταφέρουν και κατέβουν στο κέντρο παρά τα εμπόδια που τους βάζετε.
Αλήτες!
Εγώ προσωπικά θα κανονίσω να ανεβούμε παρεούλα με ένα αυτοκίνητο και να το παρκάρουμε μακριά από το πεδίο της μάχης.
Και αυτό προτείνω και στους υπόλοιπους συμπολίτες!
Να μην τους περάσει το προβοκατόρικο σχέδιο!
Να βρούμε τρόπους να κατεβούμε στην Αθήνα και να δώσουμε ενα μαθηματάκι στους προβοκάτορες "απεργούς" του ΟΑΣΑ που σχεδιάζουν την παρεμπόδισή μας στη συμμετοχή μας στις μεγάλες διαδηλώσεις του επόμενου 48ώρου!
ΦΤΟΥ!!!


Έχει να πέσει σφαλιάρα από τον Ελληνικό λαό...

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν με την επιστροφή στην δραχ μή. Τα ίδια έλεγαν και για το Σχέδιο Αναν στην Κύπρο….


Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών…..
"Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!"
Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν…..
Ο ΓΑΠ και η γνωστή παρέα του και τότε φώναζαν υπέρ του Σχεδίου Αναν. Μάλιστα είχαν βρεί και υποστηρικτές σε ολοκληρό τον θολοπροοδευτικοκουλτουριάρικο προδοτικό κόσμο…..
Ομως οι Κύπριοι δεν μάσησαν…. Με μπροστάρη τον ίδιο τον αείμνηστο πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο ψήφισαν ΟΧΙ και δικαιώθηκαν. Οι Τουρκοκύπριοι απομονώθηκαν οριστικά και η Κύπρος έγινε μέλος της Ε.Ε.
Σήμερα οι ίδιοι κύκλοι τρομοκρατούν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων κομμάτων και προτρέπουν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου παρουσιάζοντάς την ως την μοναδική λύση για να διασωθεί η χώρα….
Ετσι μετά το προδοτικό και επονείδιστο Μνημόνιο οι βουλευτές καλούνται να προδώσουν και για μια ακόμα φορά.
Κύριοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του ΛΑΟΣ (το οποίο δήλωσε διά του προέδρου του ότι θα υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο) σας παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε ότι το λάθος που κάνατε την πρώτη φορά και οδηγήσατε την πατρίδα μας στο χάος και την υπανάπτυξη ήταν απλά μια ατυχής στιγμή την οποία τώρα ήρθε η ώρα να ξεπλύνετε.
Να είστε σίγουροι ότι αν δεν ψηφισθεί το Μεσοπρόθεσμο δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα πιο άσχημο στην Ελλάδα και απλά οι δανειστές βλέποντας σας να σηκώνεται το αναστημά σας σαν Ελληνες, θα αρχίσουν το γλύψιμο καθώς θα δουν οτι ο κίνδυνος να μην πάρουν τα χρήματά τους θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και μιο άμεσος.
Δώστε στον λαό μας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Ψηφίστε ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο.
Κάντε για μια και μόνη φορά, τους πλούσιους, τους προδότες και τους τραπεζίτες να τρέμουν και να χάσουν τον ύπνο τους και τον απλό Ελληνα να χαμογελάσει.
Αν σας έχει μείνει έστω κι ένα ίχνος περηφάνειας κάντε το καθήκον σας.
ΘΑΝΟΣ


Ο Μπένι που έγινε Μανωλιός!

Τι σας γράφαμε πριν μέρες; “Πολιτική απάτη” και με την βούλα του Βενιζέλου για τις αποδείξεις!


Σας είχαμε πριν και προχθές ότι το θέμα που άνοιξε ο Βενιζέλος με τις αποδείξεις, δεν ήταν τίποτα άλλο από μια καθαρή «πολιτική απάτη».
Όπως είχαμε αναφέρει στο ΟΛΥΜΠΙΑ και τώρα δικαιωνόμαστε (Αποκάλυψη: Καθαρή “πολιτική απάτη” το θέμα με τις αποδείξεις . . .) ο Υπουργός Οικονομικών είχε αφήσει να διαρρεύσει το ότι όσοι είχαν επιστροφή φόρου πάνω από 300 ευρώ εκμεταλλευόμενοι το μέτρο των αποδείξεων θα έπρεπε να τα επιστρέψουν στο κράτος!
Αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πυροτέχνημα προκειμένου να εστιάσουν όλοι την προσοχή τους εκεί και να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα επαχθέστερα μέτρα!
Όπως είχαμε γράψει, αυτή την αποκάλυψη ενίσχυε το γεγονός ότι δεν είχε προεξαγγείλει ανταποδοτικά μέτρα για να καλύψει την μαύρη τρύπα των 600 + εκατ. που προέβλεπε από αυτές τις επιστροφές.
Τώρα, έρχεται ο Βενιζέλος και τί μας λέει; Ότι υπήρξε συμφωνία με την τρόικα για την “τρύπα” των 600 εκατ. στο μεσοπρόθεσμο, η οποία προέκυψε από τις επιστροφές φόρων λόγω αποδείξεων. Και αυτά τα είπε από το βήμα της Βουλής μπροστά στους υπόλοιπους βουλευτές, που ακόμα και τώρα σκέφτονται να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα – απάτη.
΄Οπως δήλωσε, τα 300 εκατ. θα προέλθουν από τη μείωση των δαπανών και τα υπόλοιπα 300 εκατ. από τα έσοδα. Δηλαδή γενικά και αόριστα. Άρα, μηδέν εις το πηλίκον.
Για να είμαστε σωστοί διαβάστε και την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου:
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών
Κατά την έναρξη της μονής συζήτησης επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών “Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015” ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι θα καταθέσει αργότερα κάποιες μικρές αριθμητικές διορθώσεις που έχουν γίνει στους πίνακες, μεταξύ της δεύτερης ανάγνωσης στη διαρκή Επιτροπή και της σημερινής συνεδρίασης, για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που υπήρξε με το ζήτημα της επιστροφής των αποδείξεων, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν 600 εκ. για το 2011.
Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, «έγινε η αναγκαία αναπροσαρμογή των πινάκων και επετεύχθη συμφωνία με την Τρόικα», και «επί της ουσίας δεν μεταβάλλεται τίποτε ως προς το πολιτικό περιεχόμενο της συζήτησης της Βουλής:
Είναι 300 εκ. από μια πιο αισιόδοξη αλλά ρεαλιστική εκτίμηση των εσόδων του 2011, επί τη βάση των νέων μέτρων που έχουν αναγγελθεί και περιλαμβάνονται στον Εφαρμοστικό Νόμο και 300 εκ. από περαιτέρω περικοπές δαπανών».


Τότε γιατί συνεχώς μας απειλούν;

«Τρέλα» τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ
«Τρέλα» τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!

Ως « τρέλα », χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί την ιδέα πιθανής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, με την ευκαιρία συνέντευξης τύπου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη γαλλική πρόταση για επανεπενδύσεις μεγάλης διάρκειας από τις γαλλικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες σε ελληνικά δάνεια (ομόλογα).
Εξήγησε ότι δουλεύει εντατικά με την υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκάρντ, ώστε να περάσει σε εφαρμογή η απόφαση εθελοντικής συμμετοχής ιδιωτών για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, που πήρε μαζί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο Βερολίνο.
« Καταλήξαμε » είπε, « ότι διευρύνοντας τη διάρκεια στα 30 χρόνια, θέτοντας τα δάνεια αυτά (ομόλογα) στο ίδιο επίπεδο με τα ευρωπαϊκά και προσθέτοντας μια πριμοδότηση με βάση την ανάπτυξη της Ελλάδας, έχουμε φτιάξει ένα σύστημα που πολλές χώρες θα μπορούσαν να το βρούν ενδιαφέρον ».
Είναι το συμφέρον όλων, πρόσθεσε, να μην εγκαταλείψουμε την Ελλάδα « και αυτοί που προτείνουν αυτήν την τρέλλα για την έξοδο από το ευρώ, πρόκειται για παραφροσύνη», αφού το χρέος θα παραμένει πάντα σε ευρώ και θα μεγαλώσει αυτόματα σε σχέση με το εθνικό υποτιμημένο εθνικό νόμισμα.
Η γαλλική πρόταση που αποσκοπεί στο να εμφανίσει ελκυστικότερη προς τους δανειστές της Ελλάδας την ανακύκλωση του χρέους, έχει ως εξής : Επανεπένδυση από τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες του 70% των ομολόγων που θα αποπληρωθούν από την Αθήνα όταν φθάσουν στην ωρίμανσή τους. Εξ αυτών το 50% θα επανεπενδύεται σε ομόλογα διαρκείας 30 ετών αντί για πενταετία που ισχύει μέχρι σήμερα. Το υπόλοιπο 20% θα επενδύεται σε ένα ταμείο μετοχών υψηλής ποιότητας "μηδενικού όμως τοκομεριδίου", μηδενικής απόδοσης δηλαδή, το οποίο θα ανατροφοδοτείται από την υπεραξία των μετοχών.


Αυτούς τους ήρωες συκοφαντεί ο αντιπρόεδρος!

Πρωταθλητές οι πιλότοι μας πετούν με σαράβαλα αεροπλάνα!


 
Την ώρα που οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκου και σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος πήραν αντίστοιχα, το Α’ και Β’ Βραβείο του καλύτερου «πολεμιστή» του ΝΑΤΟ, έπειτα από σκληρά γυμνάσια διάρκειας ενός μηνός στην Ισπανία, μεταξύ των αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδα, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, στα γραφεία του υπουργείου ’Αμυνας και του Αρχηγείου Αεροπορίας φθάνουν δραματικές αναφορές διοικητών από διάφορες Πτέρυγες Μάχης σε όλη την Ελλάδα όπου αναφέρονται τα εξής:
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ανταλλακτικών σε όλους τους τύπους πολεμικών αεροπλάνων, η συντήρησή τους είναι ελλιπέστατη, προκαλώντας κινδύνους για τους πιλότους, καθώς είναι υποχρεωμένοι να πετούν «σαράβαλα» αεροπλάνα.
Τα καύσιμα που τους δίνονται με το σταγονόμετρο δεν επαρκούν για τον έλεγχο του Αιγαίου. Δεν είναι καθόλου τυχαία τα περιστατικά του τελευταίου διμήνου, της πτώση Μιράζ 2000 και F16-50BLOG, λόγω τεχνικών προβλημάτων .
Οι δύο Σταυραετοί της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν τα διπλώματα του Α’ και του Β’ «πολεμιστή» στο ΝΑΤΟ, ο Νίκου και ο Θεοχαρόπουλος, ανήκουν στην 343 Μοίρα της Σούδας, από κει που ξεκίνησε και ο ήρωας σμηναγός Ηλιάκης στις 23/5/2006 για να καταρριφθεί λίγα λεπτά αργότερα ανοιχτά της Καρπάθου από τουρκικό μαχητικό.
Μισθοί των δύο πρώτων πιλότων του ΝΑΤΟ:
Υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκου €980 καθαρά
Σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος €1300 καθαρά

Και οι δύο πληρώνονται λιγότερα από όλους τους συναδέλφους τους στην Ε.Ε.
Και οι δύο βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό τους στην ΕΕ
Μισθός οδηγού πολιτικού της Βουλής: €1520 καθαρά
Εδώ δεν υπάρχουν σχόλια…
του Κώστα Χαρδαβέλλα
http://www.newsbomb.gr/apokalypseis


Το γραφείο του πρωθυπουργού τι απαντά για τον διάλογο;

Μ. Ψωμιάδης: «Μπήκε στη μέση το γραφείο Πρωθυπουργού»!


Διαβάζοντας τους διαλόγους μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κυβέρνηση και ειδικά το γραφείο του πρωθυπουργού , ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και πιθανόν ο Ευ. Βενιζέλος, γνώριζαν εδώ και καιρό τι συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Απλώς επέλεξαν τη στιγμή που η κοινή γνώμη θα έχει «μουδιάσει» με τα προφανούς αντιλαϊκής αντίληψης μέτρα που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας.
Αυτό ωστόσο, δεν εξανεμίζει ούτε τα πολιτικά ερωτήματα, ούτε τις υπόνοιες που υπάρχουν σχετικά με την ανοχή που επέδειξαν όσοι αναφέρονται στο διάλογο του Μ. Ψωμιάδη και του Αχ. Μπέου για την πολιτική.
Όταν φτάνει μάλιστα κάποιος στο σημείο να αναφέρεται σε συνεργάτες του γραφείου του πρωθυπουργού που εξετάζουν θέματά τους, κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει τι συνέβη ακριβώς, γιατί έκρυβαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό και ποιες είναι οι θέσεις τους πάνω σε αυτές τις αποκαλύψεις;
Το μόνο που αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας είναι ο απομαγνητοφωνημένος διάλογος του Αχ. Μπέου και του Μ. Ψωμιάδη, με μοναδικό σχόλιο το αρχαίο ρητό «αρχή άνδρα δείκνυσι».
Διαβάστε τι είπαν ο Αχιλλέας Μπέος (Α) και ο Μάκης Ψωμιάδης (Β):
Β: Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;
Α: Εδώ μαστίζεται όλη η Ελλάδα και αυτά βρήκαν τώρα να ρίξουν την κοινή γνώμη εκεί επάνω, γιατί το ποδόσφαιρό έχει λαϊκό έρεισμα. Κι έχουν βάλει όλα τα μ…. τα άπλυτα, τους δημοσιογράφους και βαράνε σε όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ράδια να αποσυντονίσουν τον κόσμο από όλα τα προβλήματα και να τα ρίξουν στο ποδόσφαιρο. Και βγαίνει ο καθένας.
Β: Και μας περιμένουν στη γωνία να μας γ… εμένα και εσένα.
Α: Και κόβουν τα λεφτά… Τι να μου κάνουν εμένα; Έμενα έχει έρθει από τον Αύγουστο μήνα μέχρι σήμερα τέσσερις φορές το ΣΔΟΕ με εντολή του υπουργείου Οικονομικών.
Β: Και σε μένα, αγόρι μου.
Α:Στα α… μου! Ένα τετρακόσια πενήντα έχω δώσει σε δύο χρόνια.
Β: ΦΠΑ. Και εγώ
Α: ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών και αυτά… δεν πάνε να γ…! τι να κάνω λοιπόν; Επειδή εμένα δεν με γουστάρει φερ’ ειπείν ο Βενιζέλος; Στα α… μου! Τι είναι ο Βενιζέλος;
Β: 140.000 ΦΠΑ πλήρωσα τον προηγούμενο μήνα εγώ και 49.000 περαίωση, 189.000 πλήρωσα.
Α: Γίνανε κάποιες μ… με τον Βαγγέλη, εντάξει…
Β: Ναι, αλλά μη μας πάρει η μπάλα…. (ακατάληπτο).
Α: Ε, να ηρεμήσουμε λιγάκι τώρα. Και ο Παναθηναϊκός το τραβάει πολύ, δεν ξέρω γιατί. Βγαίνει και αυτό το άπλυτο μ… ο Αδαμίδης και λέει να διακοπεί το πρωτάθλημα.
Β: Ναι, ναι, ναι. Μην κάνεις καμία μ… και τσακωθείς την Παρασκευή.
Α: Θα πάω ρε εγώ!
Β: Μην πας καθόλου, ούτε εγώ θα εμφανιστώ, ούτε τίποτα, κανείς. Και να σου πω και κάτι, ο Βαγγέλης πρέπει να το ηρεμήσει λίγο το θέμα.
Α: Το ηρεμεί, βγήκε από τον υπουργό, εντάξει, το ηρεμεί. Έτσι μου είπε!
Β: Ποιον υπουργό;
Α: Είχε πάει στον Νικητιάδη και τον Γερουλάνο.
Β: Τι να κλάσουν αυτοί, αυτό πάει για πιο ψηλά το θέμα, το γραφείο του Παπανδρέου έχει μπει στη μέση. Άκου που σου λέω φίλος σου είμαι.
Α: Το ξέρω, ναι το ξέρω.
Β: Κατ’ αρχάς και τα κανάλια που το παίζουν όλα, έχει μπει το μ… ο Βαρδινογιάννης και τα κινεί όλα, έτσι από μόνα τους το παίζουν;
Α: Ναι μωρέ.
Β: Μην πάθουνε καμιά ζημιά με τα λεφτά, εγώ δεν έχω πάρει φράγκο από τα τετρακόσια. Εσύ έχεις πάρει τίποτα πρόλαβες;
Α: Την πρώτη δόση. Πως δεν πήρες; Υπέγραψες και δεν πήρες;
Β: Στην φιλία μας, σε ό,τι έχω ιερό σου λέω!
Α: Πως υπέγραψες τότε;
Β: Δεν έχει έρθει ρε αγόρι μου, προχθές, την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψα, γιατί είμαι μ… της παρέας εγώ, μου… (ακατάληπτο): «Μην υπογράψεις, μην υπογράψεις» και δεν υπογράψαμε, την προηγούμενη εβδομάδα υπογράψαμε.
Α: Ρε παιδί μου, κι εγώ, εγώ υπέγραψα παραμονές Χριστουγέννων, τον Δεκέμβριο.
Β: Εγώ Φεβρουάριο, τώρα υπέγραψα, 15 του μηνός υπογράψαμε.
Α: Εγώ με την υπογραφή μου έβαλαν τα λεφτά μέσα.
Β: Έχουμε υπογράψει και έχουν βάλει τίποτα.
Α: Κακώς. Αυτό αφορά την κεντρική διαχείριση, δεν αφορά τις ατομικές συμβάσεις. Έχεις εμπορική συναλλαγή, θα τον πας στα δικαστήρια και θα του γ… το σπίτι. Θα τον δυσφημίσεις στο χρηματιστήριο, δεν είναι έτσι απλά. Η σύμβαση θα τηρηθεί, δεν θα δώσουν λεφτά στην Super League, στην κεντρική διαχείριση.
Β: Άμα δε δώσουν θα πάμε όλοι στο betshop, πως το λένε, μια μ… άλλη. Πως δεν δώσουν; Αφού μας παίζουνε στο στοίχημα, δηλαδή κονομάνε του κόσμου τα λεφτά! Από τη μονή δουλειά που βγάζουν λεφτά είναι το στοίχημα.
Α: Εντάξει, σε αφήνω τώρα.
 http://www.newsbomb.gr/politikh/


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More