15.3.11

Η Ελλάδα χάνετε και αυτός τον χορό του!

Τα φρενοβλαβή παραμιλητά της κυβερνητικής κοροϊδίας!

Αυτή η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει σε βαρβαρότητα, σε δουλικότητα, σε ψεύδος, σε ωμότητα και υποκριτικό κυνισμό κάθε ιστορικό προηγούμενο: Μας λεηλατεί χωρίς έλεος, μας κατασπαράζει με τον ηδονισμό των θηρίων, μας ακρωτηριάζει ανενδοίαστα το μυαλό και δολοφονεί, σαν πωρωμένος εγκληματίας, τις ψυχές όχι μόνο των ανθρώπων, αλλά και των λέξεων και εννοιών, μας μετατρέπει σε δούλους-αντικείμενα…

Έχουμε και μια αντιπολίτευση, εξαχρειωμένο καθεστωτικό γρανάζι, κι αυτή χωρίς ιστορικό προηγούμενο: Στηρίζει πρακτικά όλα τα ωμά εγκλήματα της κυβέρνησης, με διπλωματικούς ψιθύρους αντιπολιτευτικούς, έτσι για τα μάτια του κόσμου…

Τώρα που φτάσαμε στα ανώτατα όρια της υποκριτικής φρενοβλάβειας, πάλι οι «γενναίοι της υποταγής», κάθε κομματικής απόχρωσης σιωπούν σκανδαλωδώς ένοχα ή ψελλίζουν κάποια αντικυβερνητικά παραμιλητά.

Μας δουλεύει θηριωδώς και κακουργηματικώς η ομιλούσα μακέτα της βλακείας (ΓΑΠ) και ουδείς εξεγείρεται: Τέτοια ΟΜΟΦΩΝΙΑ ενοχής και βλακείας…

Η απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής μας είπε ο κατοχικός και αστείος πρωθυπουργός μας αποτελεί «επιβράβευση των θυσιών του ελληνικού λαού»!!!

Εδώ ξεσηκώνονται και οι πέτρες και τα κόμματα αν δεν «επιβραβεύουν» ανοικτά την κατοχική «επιβράβευση» της διεθνούς μαφίας, «επιβραβεύουν» με τη ΣΙΩΠΗ τους ή με κάποια ψελλίσματα απλώς για να δείξουν ότι υπάρχουν έξω από την κυβέρνηση…

Τέτοιο χοντρό, χυδαίο και υστερικό δούλεμα.

Σε τι αλήθεια «επιβραβεύθηκε ο ελληνικός λαός;

Τον καταλήστευσαν, τον εξόντωσαν κυριολεκτικά τον βάλανε στο φέρετρο και τώρα για «επιβράβευση» του ζητούν να γίνει ατόφιος δούλος και μετά να τον κηδεύσουν;

Δηλαδή (με βάση τη λογική τους πάντα), υποστήκαμε 4 απανωτά μνημόνια - το ένα χειρότερο από το άλλο - και μας «επιβραβεύουν» με νέα μνημόνια (αγνώστου αριθμού) για τα επόμενα 20 χρόνια;

Τέτοια παράκρουση καθεστωτικής κοροϊδίας: Κυβερνητικής, των κομμάτων και όλων αυτών των αισχρών γενιτσάρων της δημοσιογραφίας...

Μα, η άλλη κοροϊδία της βλακώδους πρωθυπουργικής αυθάδειας: «τώρα είμαστε ασφαλείς απέναντι στις αγορές»!!!!

Τι σόι ασφάλεια είναι αυτή όπου ο φαύλος κύκλος της κερδοσκοπικής αναισχυντίας (χρέος) επιμηκύνεται, γιγαντώνεται και θεσμοθετείται «ευρωπαϊκά», προκαλώντας τον ανοικτό ενθουσιασμό μόνο των τραπεζιτών και των θαμώνων στο χρηματιστήριο οι οποίοι «κάνουν πάρτι»;

Τι σόι ασφάλεια είναι αυτή που βγάζει άμεσα στο σφυρί και ιδιωτικοποιεί τον εναπομένοντα εθνικό πλούτο της χώρας;

Τι σόι ασφάλεια είναι αυτή όταν «επιμηκύνεται» και γίνεται ακόμα πιο βάρβαρη η αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων, οι άγριες μαζικές απολύσεις και μάλιστα δίχως αποζημίωση, η ακρίβεια, η ανεργία και η κατάπτωση του λαού στην κατάσταση του δούλου;

Ο Τρισέ μας το είπε καθαρά: Αν είμαστε, «καλοί και υπάκουοι, μας περιμένουν ευνοϊκοί όροι»!!!!

Μας δήλωσε δηλαδή με κυνισμό: «Αν γίνεται ατόφιοι δούλοι θα φροντίσουμε να σας εξασφαλίσουμε μια «ευνοϊκή» κηδεία»!!!!

Τέτοια φρενοβλάβεια κοροϊδίας: Της διεθνούς μαφίας του χρήματος, των κυβερνητικών της ανδρεικέλων και των κομμάτων του καθεστώτος: Τα πολύχρωμα και «πολυφωνικά» ανδρείκελα της …Αντιπολίτευσης!!!!!!!

Θα ανεχτούμε ακόμα αυτήν την κατάσταση της φρενοβλαβούς και ηλίθιας κοροϊδίας;

Ρεσάλτο


Επιμένουμε ο Δρούτσας σε ποιά δεξίωση βρίσκεται;

ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!


Σε βρετανική δικηγορική εταιρία διεθνούς φήμης, απευθύνθηκαν οι «Τσάμηδες» για την διεθνή αναγνώριση της «γενοκτονίας» τους από τους Έλληνες, την επιστροφή τους στην Θεσπρωτία και την απόδοση των «περιουσιών» τους στην Ελλάδα… Ταυτόχρονα, δηλώνουν ότι ακόμα και το ζήτημα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί… εθνικό θέμα για την Αλβανία.
Αυτό αποκάλυψε με συνέντευξη του στην αλβανική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο πρόεδρος του «Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας», Σπετίμ Ίντριζι. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η εταιρία που έχει προσλάβει είναι εξπέρ του διεθνούς Δικαίου σε παρόμοιες υποθέσεις. Κοινώς η Ελλάδα την έχει βαμμένη δηλαδή…
«Οι Τσάμηδες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους» δηλώνει προκλητικά ο Ίντριζι και συνεχίζει «εργαζόμαστε ακούραστα για να καταλήξουμε σε εκείνη την ημέρα».
Όπως ανέφερε, οι Τσάμηδες περιμένουν το πόρισμα της έρευνας των Βρετανών νομικών τους συμβούλων για να αποφασισθεί ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσουν ώστε να φέρουν το θέμα στο διεθνές προσκήνιο, όπως και τι να απαιτήσουν από την Ελλάδα.
«Δεν επιδιώκουμε μόνον την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων» τονίζει «αλλά να καθοριστεί τι ακριβώς συνέβη στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου: τη γενοκτονία, δηλαδή, κατά των Αλβανών-Τσάμηδων και την επιστροφή όλων των δικαιωμάτων στον αλβανικό πληθυσμό από την Ελλάδα».
Εθνικό θέμα της Αλβανίας το μεταναστευτικό της… Ελλάδος
Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, ο Σπετίμ Ίντριζι αναφέρει ότι το πλαίσιο των διεκδικήσεων των Τσάμηδων από την Ελλάδα έχει τις ευλογίες και του Μπερίσα, ενώ δεν κρύβει ότι τα ζητήματα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα αποτελούν και πρέπει να αποτελούν… εθνικό θέμα για την Αλβανία…
«Αυτός ο αιώνας είναι ο αιώνας των Αλβανών και στο τέλος του θα είναι πολύ διαφορετικός, από ό, τι πριν από έναν αιώνα. Η στάση της κυβέρνησης Μπερίσα είναι μια στάση που πρέπει να έχει κάθε κυβέρνηση της Αλβανίας: να πιέζει συνεχώς, δηλαδή, για εποικοδομητική επίλυση του ζητήματος των Τσάμηδων, για την επίλυση του θέματος των Αλβανών της πΓΔΜ και για την επίλυση των ζητημάτων των Αλβανών μεταναστών, καθώς όλα αυτά αποτελούν εθνικά ζητήματα της Αλβανίας. Εμείς έχουμε καταφέρει σε πολύ λίγο χρόνο να ευαισθητοποιήσουμε τον Αλβανικό λαό και θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο».
Μπαράζ προκλήσεων τις τελευταίες ημέρες
Προ ημερών αλβανικό κανάλι με κρυφές και φανερές κάμερες εισέβαλε σε χωριά της Θεσπρωτίας, τρομοκρατώντας τους κατοίκους και παρουσίασε ντοκυμαντέρ στην Αλβανική τηλεόραση, σύμφωνα με το οποίο οι Τσάμηδες υπέστησαν γενοκτονία από τους Έλληνες, προκαλώντας την Αλβανική κυβέρνηση να αναδείξει το θέμα της «Τσαμουριάς».


Έφυγε η Ελληνίδα δασκάλα και τώρα αλωνίζουν!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ!

Εφ. Μπιρλίκ 15-3-2011.
 
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΔΕΡΕΙΟ.
Το Μεγάλο Δέρειο, ένα από τα πιο χαριτωμένα και όμορφα χωριά της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, ετοιμάζεται για μια πρωτιά το σαββατοκύριακο. Ο κόσμος του χωριού θα οργανώσει ένα μπαζάρ προς όφελος του τζαμιού του Μεγάλου Δερείου, και αναμένεται σε αυτό να συμμετάσχουν όλοι και από κάθε μεριά της Δυτικής Θράκης.

Αναφέρεται πως με τα έσοδα από αυτήν την εκδήλωση που θα γίνει στις 19 Μαρτίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η επισκευή του τζαμιού. Οι χωρικοί από το Μεγάλο Δέρειο αναφέρουν πως καλεσμένοι είναι όλοι οι Δυτικοθρακιώτες, ενώ τόνισαν πως η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης πάντα έδινε έμφαση στην αλληλεγγύη.
Όπως είναι γνωστό τα γεγονότα της περιόδου κατά την οποία υπηρετούσε η Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και η διαδήλωση ακραίων εθνικιστών που είχαν έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδας στο χωριό, είχαν δημιουργήσει ανησυχία. Τώρα λέμε πως είναι καιρός αλληλεγγύης και περιμένουμε στο Μεγάλο Δέρειο στις 19 του μηνός, όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.


Ήλθαν πάλι για καφέ!

του Μάκη Πολλάτου.

Άσκοπη περιπλάνηση σε ελληνικά χωρικά ύδατα

Πραγματικά… προφητικές ικανότητες αποδεικνύεται ότι έχει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας. Δεν πρόλαβε να περάσει μια βδομάδα από τη στιγμή που ο κ. Αχμέτ Νταβούτογλου (ενώ περιόδευε σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας) προανήγγειλε «περισσότερες φιλικές τουρκικές σημαίες στο Αιγαίο», και να, το θαύμα συνέβη. Ακόμη μια τουρκική σημαία, αυτή της τουρκικής κορβέτας «Μπαρτίν», κυματίζει απόψε στο Αιγαίο.

Περίπου στις οκτώ και μισή το βράδυ της Τετάρτης, το τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο στενό μεταξύ της Σκύρου και της Κύμης Ευβοίας.

Δικαιολογώντας τη σκοπιμότητα των περιπλανήσεων τουρκικών πολεμικών πλοίων γύρω από ελληνικά νησιά και στην ελληνική χωρική θάλασσα του Αιγαίου, ο κ. Νταβούτογλου είχε αναφερθεί στην ψυχολογική ανάγκη των Τούρκων να αισθάνονται ότι το Αιγαίο δεν είναι μόνο ελληνική θάλασσα.
Ενδεχομένως ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να μην έλεγε ψέματα. Διότι μπορεί πράγματι ο κυβερνήτης της κορβέτας «Μπαρτίν» να έχει ψυχολογικά θέματα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τα 40 λεπτά που παρουσίαζε την «φιλική» τουρκική σημαία μεταξύ της Σκύρου και της Κύμης αγνοούσε τις εκκλήσεις των ελληνικών πολεμικών πλοίων (ΠΠΚ Στάμου και ΤΠΚ Γρηγορόπουλος) να απομακρυνθεί από την περιοχή επειδή παραβίαζε ελληνικά χωρικά ύδατα.
Αυτή την ώρα (περίπου 22.00 βράδυ Δευτέρας) η τουρκική κορβέτα «Μπαρτίν» έχει βγει από τα ελληνικά χωρικά ύδατα και πλέει βορείως της Σκύρου.

Το τουρκικό πολεμικό απέπλευσε από το λιμάνι περίπου στις 09.30 το πρωί της Δευτέρας και αρχικώς κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ της Χίου και των τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια η «Μπαρτίν» έπλευσε νοτίως της Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα.

Οι παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών ξεκίνησαν περίπου στις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν το τουρκικό πολεμικό βρισκόταν στο στενό μεταξύ της Σκύρου και της Κύμης Ευβοίας. Έπειτα από 40 λεπτά πλου σε ελληνική χωρική θάλασσα, η «Μπαρτίν» βγήκε σε διεθνή ύδατα με βόρεια πορεία, περίπου στις 21.10 το βράδυ.

Επισημαίνεται ότι μόνο τον Ιανουάριο του 2011 οι τουρκικές «φιλικές» σημαίες στο Αιγαίο πράγματι πολλαπλασιάστηκαν. Μόνο τον πρώτο μήνα του έτους σημειώθηκαν 61 παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία, ενώ τον Ιανουαριο του 2010 ο αντίστοιχος αριθμός των παραβιάσεων της ελληνικής χωρικής θάλασσας από πλοία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων ήταν 11.

Η αύξηση αυτή προφανώς μπορεί να εξηγηθεί από τον κ. Νταβούτογλου (αν και υπάρχει το πρωθύστερον).
Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, η Τουρκία έχει μεγάλες ακτές στη Μεσόγειο και θα πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο (εντάξει μερικές φορές θέλει να έρθει πιο… κοντά στους Έλληνες)…

Πρώτο Θέμα


Εμείς γιατί φαγωθήκαμε να τους βάλουμε στην Ευρώπη;

ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Εφ. Γενί Σαφάκ.

Tο 60% των Τούρκων είναι ενάντιοι στην Ε.Ε.
Με βάση την έρευνα που έκανε το Γερμανοτουρκικό Ίδρυμα Εκπαιδευτικών και Επιστημονικών Ερευνών (TAVAK), αποκαλύφθηκε πως το 60% των Τούρκων είναι ενάντιοι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Η δημοσκόπηση έγινε σε 1540 άτομα στην Τουρκία και κάποια από τα αποτελέσματα της δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Φόκους. Μόνο το 35% των Τούρκων πιστεύει πως η Τουρκία θα μπορέσει να μπει στην Ε.Ε, ενώ το 60% εναντιώνεται σε αυτήν.
Καταγράφεται επίσης πως το 30% των Τούρκων θεωρούν ως επικεφαλής των χωρών που εμποδίζουν την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. την Γαλλία, ενώ τον ποσοστό αυτών που πιστεύουν πως η Γερμανία λειτουργεί σαν εμπόδιο ήταν 23,5%.
Ο πρόεδρος του TAVAK Φαρούκ Σεν, ανέφερε πως ο βασικός λόγος για τις τόσο άσχημες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας είναι ο αυξανόμενος αντιτουρκισμός στην Γερμανία.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More