17.6.11

Που τους βρίσκεις κ. Παπανδρέου και τους κάνεις υπουργούς;

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης υπουργός; Πανηγυρίζουν οι μετανάστες!




Πανηγύρι πρέπει να έχουν στήσει οι μετανάστες στην Ελλάδα μετά την υπουργοποίηση Λαμπρινίδη στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, γνωστός στην Ευρώπη για το πόστο του στις "Στρατηγικές Ενσωμάτωσης των Μεταναστών" δηλώνει ευθαρσώς υπέρ της μετανάστευσης. "Μας φέρνουν πολιτισμό και μας βοηθούν στο ασφαλιστικό!"

Δείτε το βίντεο και κάντε το σταυρό σας!





Οι 300 στένουν μήνυμα στον Μπαρόζο!

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, από τους 300 έλληνες.




Η παρακάτω επιστολή παραδόθηκε στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην οδό Β.Σοφίας 2 Αθήνα-με δικαστική επιμελήτρια-το απόγευμα της Τρίτης 14ης Ιουνιου. Σας παραθέτουμε την ελληνική της έκδοση αφού παραδόθηκε και στα αγγλικά.
Αξιότιμε κ. Μπαρόζο,
όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος του ελληνικού χρέους, μέχρι στιγμής έχετε ακούσει (μέσα από τους μεταξύ σας διαλόγους) μόνο την ελληνική κυβέρνηση. Από σήμερα, όμως, θα ενημερωθείτε και για την θέση του ελληνικού λαού σχετικά με το θέμα αυτό….
Οι Έλληνες διαμαρτύρονται ειρηνικά έξω από την Βουλή από τις 22 Μαΐου. Ο ελληνικός λαός απαιτεί τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να εκφράσει τη θέση του σχετικά με τη συνέχιση της εφαρμογής του “Μνημονίου” (δανειακής σύμβασης) που υπεγράφη πέρισυ, ενάντια στη θέληση και το σύνταγμά μας. Επιθυμούμε να μας δωθεί η ευκαιρία να αποφασίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον μας ,και, ποτέ δεν ξέρετε, ίσως να αποβεί καλύτερο και για το μέλλον της Ευρώπης!
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα μέτρα που επεβλήθησαν στον ελληνικό λαό από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. έχουν αποτύχει και χειροτερέψει πολύ την κατάσταση.Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης, η ανεργία και ο πληθωρισμός έχουν αυξηθεί, ενώ το ίδιο έχει συμβεί με τα επιτόκια και το ελληνικό χρέος. Ως εκ τούτου, νέα σχέδια διάσωσης δεν θα καλυτερεύσουν την κατάσταση, αλλά, αντιθέτως, θα διαιωνίσουν το ελληνικό χρέος και ο λαός θα υποφέρει ακόμα περισσότερο. Τα άχρηστα μέτρα πρέπει να εγκαταλείπονται, και όχι να “διορθώνονται” προς το χειρότερο, και, επιπλέον, να επιβάλλονται και σε άλλες ευρωπα’ι’κές χώρες! Όταν η Ελλάδα έγινε μέλος της Ε.Ε., πριν από 30 χρόνια, το έπραξε για να διασφαλίσει τη δημοκρατία της και να ενισχύσει την οικονομική της ανάπτυξη. Αντ’ αυτού, η Ελλάδα υπέστη την εκμετάλλευση των “βιομηχανικών” μελών της Ε.Ε., και, τώρα, ακόμα και η δημοκρατία μας κινδυνεύει. Εμείς, ο ελληνικός λαός, δεν μπορούμε πια να αντέξουμε αυτή την παράλογη και ολέθρια κατάσταση. Γι’αυτό και απαιτούμε το δημοψήφισμα.
Πιστεύουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πλέον ικανή να εκπροσωπεί το λαό επαρκώς. Επίσης πιστεύουμε ότι εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή της κατάσταση πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν. Έχουμε, μεν, τη διάθεση να επιστρέψουμε τα χρήματα που οφείλουμε στους άλλους (κατόπιν αποδείξεως της νομιμότητας των χρεών μας), δεν θα επιτρέψουμε όμως στην Ελλάδα να αποτύχει.
Ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτύχει.
Πλατεία Συντάγματος
Υπογραφές εκ μέρους των “300 Ελλήνων”
Η επιστολή αυτή γράφτηκε από την ομάδα των “300 Ελλήνων” (οι οποίοι ήδη έχουν αποστείλει άλλη επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κοινοβούλιο, περιγράφοντας ακριβώς τα αιτήματά μας). Τα αιτήματά μας έχουν ηδη υπογραφεί από περισσότερους από 100.000 Έλληνες πολίτες και συνεχίζουν να υπογράφονται. Η διεύθυνσή μας είναι το “τραπέζι” των “300 Ελλήνων” στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Ελλάδα. Βρισκόμαστε εκεί συνεχώς, δίπλα στις υπόλοιπες δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων, που δεν είναι απλώς “αγανακτισμένοι”, είναι κυρίως αποφασισμένοι. Δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά σε μία αντισυνταγματική οικονομική κατοχή.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδόσει την παρούσα προς την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα , δια λογαριασμό του Προέδρου της Χοσέ Εμμανουέλ Μπαρόζο, που εδρεύει στην οδό Βασ.Σοφίας 2, 106 74 Αθήνα, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την επιστολή κάτωθι της συνταχθησομένης εκθέσεως επιδόσεως.
——
Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)
Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Ιουνίου 17, 2011
από το ιστολόγιο www.300ellines.org


Οι αποδοχές του Προέδρου πόσο μειώθηκαν με τα νέα εισπρακτικά μέτρα;

Γλάστρα αξίας 360.000 ευρώ!

Πόσα χρημάτα πιστεύετε ότι παίρνει μηνιαίως ο αξιαγάπητος κύριος πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας;;;

360.000 ευρώ το χρόνο ή 30.000 ευρώ το μήνα. Πιο πολλά και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που αμείβεται με 280.000 ευρώ το χρόνο.
Ακόμη παίρνει πολύ περισσότερα και απο τον Στρος Καν όταν ήταν εν ενεργεία διευθυντής του ΔΝΤ όπου και τα ελληνικά ΜΜΕ τον λοιδορούσαν για την πλουσιοπάροχη ζωή που έκανε!

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας θυμίσουμε οτι δεν έχετε κάνει το παραμικρό ώστε να σταματήσει αυτή η πολιτική φαρσοκωμωδία - παρωδία που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες με μόνο θύμα τον Ελληνικό λαό.

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας θυμίσουμε οτι ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας μετά την κρίση που έπληξε την χώρα παραιτήθηκε κατευθείαν του μισθού του μέχρι να περάσει η μπόρα.

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας τονίσουμε οτι είναι πολλά τα 30.000 το μήνα για να συντηρούμε μια γλάστρα, ειδικά αυτές τις εποχές
.
Κύριε πρόεδρε κάντε κάτι επιτέλους!


Τα καρντάσια του κ. Παπανδρέου δεν υπολογίζουν τόποτα στην Κύπρο μας!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!

Tουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 17-6-2011.

  Η είδηση για το εισιτήριο στο Εθνικό Πάρκο της Καρπασίας γράφτηκε και στον τύπου των Ρωμιών…Από τους Τουρκοκύπριους 1 τουρκική λίρα, από τους Ελληνοκύπριους 1 ευρώ…Τα εισιτήρια κόβονται στο γκισέ πάνω στον δρόμο που πάει για το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα…

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος αναφέρει πως η περιοχή έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ¨Νατούρα 2000¨ και πως σε αυτή τη περιοχή πάνε κυρίως οι Ρωμιοί που θέλουν να πάνε στο μοναστήρι και αυτοί που θέλουν να επισκεφτούνε τα σπίτια τους.
Με βάση την εφημερίδα σε καμία περιοχή της Ε.Ε. ενταγμένης στο ¨Νατούρα 2000¨ δεν εισπράττεται εισιτήριο.
Σχόλιο : Ωραίοι οι Τούρκοι.Σου λέει ¨Και σας κλέψαμε τα σπίτια και τις εκκλησίες σας, αλλά και θα πληρώνετε και εισιτήριο για να πάτε¨. Βέβαια μην ξεχνάτε εκεί είναι οι ¨κακοί Τούρκοι¨. Ο κύριος Ερντογάν είναι καλός και φίλος μας….


Να δούμε τι θα κάνει ο νέος υπουργός εξωτερικών για την Θράκη μας!

ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!

Ιστοσελίδα Burasibatitrakya   17-6-2011


Επίσκεψη των διοικούντων του πανεπιστημίου Αναντολού στον μουφτή μας
Στις 16 Ιουνίου 2011 ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αναντολού καθηγητής Νταβούτ Αίντίν, ο αντιπρύτανης Αϊντίν Ζιγιά και οι βοηθοί τους καθηγητής Φερρούχ Ουζτούγ και Νεζίχ Ορχόν επισκέφτηκαν τον μουφτή μας.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του πανεπιστημίου Αναντολού και των δυναοτήτων που μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές του εξωτερικού.
Ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ τους ενημέρωσε σχετικά με τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
Σχόλιο : Για όσους δεν κατάλαβαν, οι κύριοι ήρθαν προς άγρα φοιτητών για το ¨μαγαζί¨ τους στην Τουρκία. Και μόνο η χρονική επιλογή ¨φωνάζει¨.


Όταν καπνείζει ο λουλάς...

Θα πρασινίσει η Ελλάδα!

a_ton_of_weedΈνα παλιό λαϊκό τραγούδι, απαγορευμένο για πολλά χρόνια έλεγε: "Όταν καπνίζει ο λουλάς εσύ δεν θέλω να μιλάς"... κλπ. Επιτέλους το νεανικό όνειρο του κ. Γ. Παπανδρέου γίνεται πραγματικότητα. Θα πρασινίσει η Ελλάδα. Κάθε παράθυρο και δενδρύλλιο κάθε στρέμμα και φυτεία. Φυσικά και μιλάμε για την Ινδική κάνναβη με την οποία ο κ. Παπανδρέου ήθελε στο παρελθόν να πρασινίσει η Ελλάδα. Ίσως πολλοί μπορεί να έχουν ξεχάσει ή να μην γνωρίζουν τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου. Σας τις υπενθυμίζουμε. Ήταν το έτος 1997 και ο Γ. Παπανδρέου αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών. Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε σχετική συνέντευξη που είχε δώσει στον Ντίνο Γιώτη στο περιοδικό ΚΛΙΚ (τεύχος 122, Ιούνιος 1997).

Ερώτηση: Ακόμα και αν επιτραπεί η χρήση του χασίς, ο χρήστης από κάπου δεν πρέπει να το προμηθεύεται; Αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου, ο χρήστης δεν θα οδηγηθεί και πάλι στον έμπορο; Απάντησς:  Δεν μιλάω για μια τέτοιου είδους νομιμοποίηση. Σαφώς, υπάρχει ανάγκη ελέγχου της παραγωγής και της εμπορίας. Σε μια πρόταση που είχαμε συνυπογράψει παλιότερα με μερικούς βουλευτές υποστηρίζαμε τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μια μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση. Θα ήταν παράνομο να διακινεί την οποιαδήποτε ποσότητα ή να την πουλάει, οπότε πια δεν θα είχαμε να κάνουμε με εμπόριο.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη δηλαδή, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Στην αποποινικοποίηση της κατοχής μικροποσοτήτων ναρκωτικών, αρκεί να αποδεικνύεται ότι ο κάτοχος είναι χρήστης, προχωρά η κυβέρνηση με σχέδιο νόμου, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", το νομοσχέδιο, που έχει επεξεργαστεί η συσταθείσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, νομοπαρασκευαστική επιτροπή, προβλέπει τη μη δίωξη του χρήστη. Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μ. Μαλιώρη, μιλώντας στην εφημερίδα, σημειώνει ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, αποποινικοποιείται ο χρήστης και η μικροπαραβατικότητα που τον συνοδεύει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χρήστης δεν θα διώκεται ανεξαρτήτως αν έχει στην κατοχή του σκληρά ναρκωτικά, καθώς αυτό που θα μετράει θα είναι η ποσότητα και το αν ο ίδιος θα αποδεικνύει ότι τα έχει προς ιδία χρήση.
Το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από την επιτροπή, βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος εντός των επομένων ημερών θα κάνει ανακοινώσεις και θα το φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Τέλος, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ ανακοίνωσε τη λειτουργία 17 νέων μονάδων μέσα στα νοσοκομεία για τη χορήγηση υποκατάστατων ουσιών, με στόχο να πάψουν να δημιουργούνται πιάτσες τοξικομανών έξω από τα κέντρα απεξάρτησης.

Εκείνο που θα πρέπει να ξέρει ο κ. Παπανδρέου και ο περίεργος από τότε που έγινε υπουργός κ. Καστανίδης, (ο οποίος το μόνο που κάνει επί υπουργίας του, είναι να νομοθετεί υπέρ των κακοποιών για αποσυμφόρηση των φυλακών), είναι ότι τα μαλακά λεγόμενα ναρκωτικά είναι η είσοδος για τα σκληρά και σε καμία περίπτωση δεν πατάσσετε με αυτόν τον τρόπο (η προσωπική καλλιέργεια κάνναβης δηλαδή) το εμπόριο ναρκωτικών. Οι μεγαλέμποροι των ναρκωτικών και τα λεγόμενα βαποράκια τους θα ζουν και θα βασιλεύουν.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελληνικής κοινωνίας. Και είναι σοβαρό πρόβλημα διότι κατά το πλείστον παρασύρονται στην χρήση ναρκωτικών ουσιών νεαρά σε ηλικία άτομα. Το μέλλον δηλαδή της πατρίδας μας και της φυλής μας. Ιδιαίτερα οξυμένο παρουσιάζεται το πρόβλημα των ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια με την εισροή χιλιάδων ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών πολλοί από τους οποίους λειτουργούν καθημερινά ως βαποράκια των εμπόρων ναρκωτικών, ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι. Ιδιαίτερα οι προερχόμενοι από χώρες τη Βορείου αλλά και Νοτίου Αφρικής. Τα ναρκωτικά στον χώρο την Ομονοίας κυκλοφορούν ευκολότερα και από τα λαθραία τσιγάρα.
Μια βόλτα στην πλατεία Ομονοίας και στους πέριξ αυτής δρόμους θα σας πείσει. Θα δείτε συγχρόνως δεκάδες εξαθλιωμένων νεαρών, Ελληνόπουλα τα περισσότερα, να έχουν πάρει την δόση τους και μετά βίας να στέκονται όρθια. Άλλα να εκλιπαρούν τους διερχομένους για μια μικρή βοήθεια, ώστε να συμπληρώσουν τα χρήματα για να αγοράσουν την δόση τους από τον αλλοδαπό που περιμένει στην γωνία. Οι ενέσεις δε μέρα μεσημέρι πάνε σύννεφο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας προκύπτει ότι οι πλειοψηφία των νέων, δηλαδή το 52% έχει δεχτεί πρόταση από φίλο ή γνωστό τους για να δοκιμάσουν χασίς, ενώ το ποσοστό που έκανε χρήση τους τελευταίους 12 μήνες φτάνει το 12,3%. Επομένως οι νέοι παίρνουν ναρκωτικά διότι επηρεάζονται από κακές παρέες. Φοβούνται ή ντρέπονται να πούνε όχι και από εκεί και μετά αρχίζει η εξάρτηση. Θέλουν να μοιάσουν στους αγαπημένους τους σταρ και πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αναδειχθούν. Θέλουν να είναι cool και νομίζουν ότι υπερέχουν στις παρέες τους. Οι νέοι παίρνουν επίσης ναρκωτικά διότι πιστεύουν ότι, με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους( οικογενειακά προβλήματα, ερωτική απογοήτευση, αποτυχία στις εξετάσεις τους κλπ.). Ακόμη μπορούν να επηρεαστούν από ταινίες και από τον τρόπο ζωής νέων άλλων χωρών.

Για το θέμα των ναρκωτικών έχουν ειπωθεί πάρα πολλά και έχουν γραφεί τόμοι ολόκληροι όμως λύση στο πρόβλημα δεν μπορεί να δοθεί. Στις κοινωνίες που λειτουργούν δημοκρατικά και πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι των νέων ανθρώπων, οι έμποροι ναρκωτικών μπορούν έχουν δικαιώματα, τότε το πρόβλημα θα διαιωνίζεται και οι θάνατοι από τα ναρκωτικά θα αυξάνονται συνεχώς.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών λύνεται άμεσα. Επανέρχεται η θανατική καταδίκη για τους εμπόρους ναρκωτικών και για όσους διακινούν ναρκωτικά. Οι αποδεδειγμένα χρήστες θεωρούνται ασθενείς και η πολιτεία αναλαμβάνει την ίαση τους( απεξάρτηση). Το υψηλό κόστος νοσηλείας τους σε ειδικά κέντρα απεξάρτησης, θα προέλθει από την δήμευση των περιουσιών των εμπόρων ναρκωτικών που θα συλλαμβάνονται, καθώς επίσης και από την δήμευση της περιουσίας των συγγενών τους. Με αυτόν τον τρόπο το θέμα των ναρκωτικών λύνεται άμεσα και τα Ελληνόπουλα σώζονται από τον βέβαιο θάνατο. Θα το τολμήσει η πολιτεία; Εάν όχι την λύση μπορεί να δώσει άμεσα ένα εθνικό καθεστώς. Θέλουν οι Έλληνες να σώσουν τα παιδιά τους ας το τολμήσουν.
Νίκος Παπαγεωργίου.
www.elkosmos.gr 


Σας… ευχαριστούμε κ. Παπανδρέου!

Σας… ευχαριστούμε κ. Παπανδρέου!

foto_papandΚύριε Πρωθυπουργέ,
μετά παρέλευση περίπου δέκα οκτώ μηνών και αφού πέρασε από την χώρα μας επανειλημμένα όλο το κομιτάτο της Τρόικα κάνοντας τα οικονομικά μας φύλλο και φτερό, μας ανακοίνωσε η κυβέρνηση σας τα νέα οικονομικά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Για νέα μέτρα του Μνημονίου ΙΙ ( Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα το ονομάζεται για να μας εξαπατήσετε), δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να διαπιστώσει ότι και αυτά θα αποτύχουν. Εφ' όσον τα νέα οικονομικά μέτρα έχουν μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα, χωρίς να υπάρχει ίχνος ανάπτυξης, είναι καταδικασμένα να αποτύχουν όπως και τα προηγούμενα. Μόνο με ανάπτυξη μπορούμε να έχουμε επανεκκίνηση της οικονομίας μας για να ύπαρξη έστω μία ελπίδα που θα κάνει τους Έλληνες να αισιοδοξούν.

Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για μία ακόμη φορά πλήττουν τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους τους μικροεπιχειρηματίες. Οι δε φοροκλέπτες και εισφοροκλέπτες εξακολουθούν να παραμένουν στο απυρόβλητο. Πάρτι θα στήσουν εις υγεία του κ. Παπακωνσταντίνου. Ενός υπουργού που παρά τις δηλώσεις του ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή ούτε ευρώ δεν μπορεί πάρει από την τσέπη τους. Και για τον λόγο αυτό πληρώνουν πάλι γι' αυτούς τα κορόιδα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Πριν από της εκλογές και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου από τις εξέδρες των ομιλιών , ο κ. Καραμανλής μας έλεγε ότι η χώρα βρίσκεται σε άσχημή οικονομική κατάσταση και πρέπει να πάρει επώδυνα δημοσιοοικονομικά μέτρα για να αποφύγουμε την χρεωκοπία. Απέδιδε την οικονομική κρίση της Ελλάδος, στην παγκόσμια οικονομική κρίση και φυσικά στην διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο καταχρέωσε την χώρα και επομένως ο Καραμανλής ήταν υποχρεωμένος να υπερδανείζεται για να μπορεί να πληρώνει τα βερεσέδια του . Αντίθετα εσείς μας διαβεβαιώνατε ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν είναι ικανός ο κ. Καραμανλής να τα βρει. Ενώ εσείς μόλις αναλαμβάνατε την διακυβέρνηση της χώρας, μας δύναται υποσχέσεις ότι παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία ο Ελληνικός λαός θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια.

Έτσι λοιπόν ο Ελληνικός λαός σας πίστεψε τον και σας έδωσε μεγάλη πλειοψηφία. Μία πλειοψηφία ώστε να μπορέσετε χωρίς εμπόδια να εκπληρώσετε όσα είχατε υποσχεθεί.
Μετά από δεκαοκτώ μήνες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, ο λαός διαπιστώνει ότι εσείς και οι συνεργάτες σας, έχετε υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών που μας υποσχεθήκατε! Και γι' αυτό τον λόγο κ. Πρωθυπουργέ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε εσάς και τους συνεργάτες σας για την συνέπεια σας.

Σας ..... ευχαριστούμε λοιπόν διότι επί δεκαοκτώ μήνες κυβερνάτε χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα εσείς και οι συνεργάτες σας. Το μόνο έργο το οποίο παρήγατε όλο αυτόν τον καιρό ήταν να εκβιάζεται και να τρομοκρατείται τον ελληνικό λαό για να μας χρεώσετε στους τοκογλύφους ακόμη περισσότερο. Με απειλές προσπαθείτε να κάμψετε την αντίσταση του λαού για τα επώδυνα οικονομικά μέτρα σας. Και τις απειλές αυτές αναπαράγουν καθημερινά οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,οι οποίοι λειτουργούν σαν παπαγαλάκια σας. Οι συνεργάτες σας περνούσαν τον χρόνο τους προβάροντας τα κοστούμια της εξουσίας τρώγοντας με τις ώρες στα ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων, με κουστωδίες παρατρεχάμενων και αστυνομικών να τους φυλάνε από τον λαό που τους εξέλεξε.

Σας ..... ευχαριστούμε διότι το πρώτο σας μέλημα ήταν η άνετη διαβίωσης των τροφίμων των φυλακών και γι αυτό τον λόγο φροντίσατε να βγάλετε έξω όλους τους εμπόρους ναρκωτικών και να απαλλαγούν από αυτούς οι φυλακές και να τους φορτωθούμε εμείς. Παράλληλα φροντίζατε και για την οικονομία αφού θα έχετε να ταΐσετε λιγότερα στόματα εντός των φυλακών, ενώ δεν σας απασχολεί τον έργο όλων αυτών βγαίνοντας από τις φυλακές.

Σας ..... ευχαριστούμε για τον ανθρωπισμό σας υπέρ των λαθρομεταναστών. Όσοι εισέρχονται λαθραίως στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης παραλαμβάνονται από το λιμενικό και αμέσως φροντίζουν να τους εισάγουν σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών να τους παρασχεθεί αμέσως ιατροφαρμακευτική περίθαλψης φαγητό κ.λπ. Αλήθεια για όλα αυτά ποιος τα πληρώνει; Μήπως ο Ελληνικός λαός τον οποίο καταντήσατε πάμφτωχο όλοι εσείς οι πολιτικοί εξουσιαστές;
Σας ..... ευχαριστούμε διότι μαζί με τους λαθρομετανάστες μας έρχονται και ασθένειες όπως φυματίωση, ηπατίτιδα ,έιτζ , λέπρα και ένα σωρό άλλες ασθένειες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια είχαν εξαλειφτεί από την χώρα μας χάρις στους Έλληνες ιατρούς και στο προσωπικό των ελληνικών νοσοκομείων.
Σας ..... ευχαριστούμε για την φιλευσπλαχνία σας προς τους αλλοδαπούς διότι τους προσφέρεται αναπηρικές συντάξεις για ασθένειες που είχαν πριν έλθουν λαθραία στην Ελλάδα. Επειδή τις κουβαλούσαν από την χώρα καταγωγής τους μαζί τους, εμείς πρέπει να τους ανταμείψουμε δίνοντας τους αναπηρικές συντάξεις. Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι Έλληνες κινδυνεύουν με τις πολιτικές σας να μη πάρουν ούτε κανονική σύνταξη.
Σας ..... ευχαριστούμε για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία που παρέχουν στους λαθρομετανάστες δωρεάν τα δημόσια νοσοκομεία. Τα νοσοκομεία τα οποία έχουν κατακλίσει αλλοδαποί λαθρομετανάστες και εάν χρειαστεί κάποιος Έλληνας να νοσηλευθεί δεν υπάρχουν κρεβάτια για μπορέσει να ιαθεί. Είναι υποχρεωμένος να πουλήσει μέρος της προσωπικής του περιουσίας για να πληρώσει τα νοσηλεία σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο. Πως νομίζεται κ. Παπανδρέου έχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία τόσο μεγάλα κέρδη; Μήπως όλα αυτά τα δις ευρώ ελλείμματα που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία οφείλονται στις δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών που περιθάλπουν καθημερινά χωρίς να πληρώνουν δεκάρα; Τι λένε περί αυτού οι συνεργάτες σας που ασχολούνται με την υγεία του ελληνικού λαού.

Σας ..... ευχαριστούμε για τις συντάξεις που δίνεται στους αλλοδαπούς οι οποίοι με ελάχιστα χρόνια εργασίας στην Ελλάδα θεμελιώνουν και παίρνουν συντάξεις, ενώ ο Έλληνας πρέπει να εργάζεται μέχρι τα βαθειά του γεράματα για να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί. Τώρα με τα νέα σας μέτρα για την σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πολιτικές των πολιτικών έφεραν τα ταμεία σε αυτό το οικονομικό χάλι ο Έλληνας εργαζόμενος είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρει να πάρει ποτέ σύνταξη αφού θα είναι υποχρεωμένος εργάζεται μέχρι να πεθάνει. Και πιστεύουμε τότε να έχουν μειωθεί τα ελλείμματα των ταμείων για να μπορούν να πάρουν σύνταξη όλοι οι σημερινοί λαθρομετανάστες οι οποίοι σε σύντομο χρόνο με τον ανθελληνικό νόμο που ψηφίσατε θα γίνουν Έλληνες.

Σας .... ευχαριστούμε διότι φροντίζεται οι ‘Έλληνες καταναλωτές να αγοράζουν φθηνά προϊόντα από το παζάρι στο οποίο έχετε επιτρέψει να μετατραπούν οι δρόμοι και οι πλατείες των Αθηνών από τους λαθρομετανάστες. Δεν υπάρχει τετραγωνικό μέτρο στην Αθήνα που να μη έχει καταλειφθεί από τα ρυπαρά σεντόνια των λαθρομεταναστών για να πωλούν, τσάντες, γυαλιά, ρολόγια, ρούχα, υφαντά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε εντελώς εξευτελιστικές τιμές. Και φυσικά όλο αυτό το παζάρι γίνεται χωρίς να εκδίδουν αποδείξεις δίχως να πληρώνουν ΦΠΑ αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτών των προϊόντων προέρχεται από λαθραίες εισαγωγές η είναι προϊόντα κλοπών από διάφορα καταστήματα. Το παζάρι αυτό πολλές φορές γίνεται μπροστά στις πόρτες καταστημάτων που πωλούν ομοειδή προϊόντα με αποτέλεσμα να φέρνουν σε απόγνωση τους εμπόρους οι οποίοι έχουν να πληρώσουν τεράστια γενικά έξοδα για μπορέσουν να κρατήσουν σε λειτουργία το κατάστημα τους.

Σας ..... ευχαριστούμε που έχετε χορηγήσει δωρεάν συγκοινωνίες σε όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι ουδέποτε ακυρώνουν το ανύπαρκτο εισιτήριο τους όταν χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός έλεγχος, βγάζουν και το μεροκάματο τους ξαφρίζοντας τα πορτοφόλια των επιβατών. Γι' αυτό τον λόγο έχει δοθεί εντολή να γίνονται συνεχώς συστάσεις στο επιβατικό κοινό να προσέχει τα προσωπικά του αντικείμενα. Η μόνη διαπίστωση την οποία κάνετε είναι να μας παρουσιάζεται τα ελλείμματα των συγκοινωνιών και να καλείτε τους συνεπείς επιβάτες να τα πληρώσουν.
Σας ..... ευχαριστούμε για την ασφάλεια που μας παρέχει ο υπουργός σας κ. Παπουτσής από τους κακοποιούς λαθρομετανάστες αλλά και από του ημεδαπούς, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι που να μη το έχουν διαρρήξει και έχουν υποχρεώσει τους κάτοικους αυτής της χώρας να ζουν πίσω από τα κάγκελα με τα οποία έχουν θωρακίσει τα σπίτια τους για μην έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις από επισκέπτες που εισέρχονται από τα μπαλκόνια.

Σας.... ευχαριστούμε επίσης διότι το βαρύ λεγόμενο έγκλημα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού οι ληστείες, οι δολοφονίες, οι βιασμοί, η τρομοκρατία βρίσκονται σε ημερησία διάταξη και ο υπουργός σας ΠΡΟ-ΠΟ εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα στους αστυνομικούς για δήθεν ανάρμοστη συμπεριφορά σε λαθρομετανάστες, ή συλλαμβάνει φιλήσυχους πολίτες οι οποίοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για όλη αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές τους και η πατρίδα μας από Ευρωπαϊκή χώρα έχει μεταβληθεί σε Μπαγκλαντές.

Σας ..... ευχαριστούμε που μας κόψατε τα επιδόματα και μέρος του 13ου και 14ου μισθού για μπορέσει να ανανήψει η οικονομία μας.
Σας ..... ευχαριστούμε που ήσασταν τόσο πειστικός στα επιχειρήματα σας για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τόσο συγκινητικός ώστε καταφέρατε πραγματικά το ακατόρθωτο . Να σας σταματούν Έλληνες πολίτες στο δρόμο να σας συγχαίρουν για τα οικονομικά μέτρα που λάβατε και κάποιοι μάλιστα από αυτούς να σας προσφέρουν την πενιχρή τους σύνταξη για να σωθεί η πατρίδα. Μόνο που δεν μας ανακοινώσατε ποτέ σε ποιους δρόμους περπατάτε και σας συναντά η φτωχολογιά για να σας προσφέρει τα πενιχρά της εισοδήματα για την σωτηρία της πατρίδος. Και με την ευκαιρία αυτή μήπως μπορείτε να μας πληροφορήσετε οι επιχειρηματίες με τους οποίους συναντάστε και τρώτε τι ποσό χρημάτων, σας προσέφεραν για την οικονομική σωτηρία της πατρίδος. Περιμένουμε να μας ανακοινώσετε μετά την υπογραφή και του Μνημονίου ΙΙ αν εκείνος ο συνταξιούχος που σας είχε δώσει την σύνταξη του για να σωθεί η πατρίδα η οποία τελικά δεν σώθηκε, αν σας έδωσε και πάλι την σύνταξη του για να σωθούμε από την οικονομική καταστροφή που μας οδήγησε η οικονομική πολιτική του υπουργού σας κ. Παπακωνσταντίνου. Φυσικά και εσείς είσθε υπαίτιος της καταστροφής της πατρίδας και αμφιβάλουμε εάν από αυτά που λέτε και πράττετε, έχετε καταλάβει που έχετε οδηγήσει την πατρίδα μας.
Θα μπορούσαμε να σας ευχαριστήσουμε και για πολλά άλλα θέματα, αλλά μάλλον θα κουράσαμε και εσάς και τους αναγνώστες μας. Σίγουρα όμως θα επανέλθουμε για σας ευχαριστήσουμε για τις νέες επιτυχίες σας.

Όχι μόνο των δικών σας αλλά και των συνεργατών σας. Να σας ευχαριστήσουμε για τις φιλολαϊκές νεοφιλελεύθερες, οικονομικές πολιτικές σας τις οποίες εξάλλου είχατε προαναγγείλει στο Ελληνικό λαό και γι' αυτόν τον λόγο σας ψήφισε.
Προς το παρόν .......καληνύχτα σας !
Νίκος Παπαγεωργίου
www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More