27.11.09

Το νομικό σύστημα στην Ελλάδα...


«Οι κύριοι αυτοί θα φύγουν αμέσως από το αστυνομικό σώμα και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Τέρμα στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας αστυνομικών κατά πολιτών», δήλωσε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος σε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά κατά μητέρας μπροστά στο παιδί της. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας ίδρυσης Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας. Πρόκειται για καταγγελία περί κακοποίησης 36χρονης από την Αρμενία από δύο ειδικούς φρουρούς, έναν του Τμήματος Γλυφάδας και έναν του Τμήματος Καλλίπολης. Και οι δύο ειδικοί φρουροί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Δηλαδή, όταν κατηγορείσαι για κάτι και πριν τελεσιδικήσει η όποια διοικητική ή/και δικαστική διαδικασία, θεωρείσαι defacto ένοχος;; Γιατί εγώ ξέρω ότι το νομικό σύστημα στην Ελλάδα θεωρεί τον κάθε κατηγορούμενο αθώο μέχρις της αποδείξεως της ενοχής του. Και το ποτέ πως το προσδιορίζεις;;
Ας πούμε ότι αδίκως το υπηρεσιακό συμβούλιο σε αποτάσσει, κι εσύ προσφεύγεις στα ανώτατα δικαστήρια και αθωώνεσαι, τι θα γίνει τότε;; Θα καταργήσουμε τη δικαιοσύνη γιατί έτσι θέλει κάποιος πολιτικάντης Κλουζώ;;


Επιχείρηση για την Αθήνα

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Με χορηγό επικοινωνίας το ΕΜΠ, τα Τάγματα Εφόδου της Νέας Τάξης , ετοιμάζουν γενική επίθεση στην πρωτεύουσα, στις 6 Δεκεμβρίου , με το σύνθημα «REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER», που τους έστειλαν από τα «Κεντρικά» του Λονδίνου, για να κάμψουν τη βούληση αντιστάσεως του ελληνικού λαού, στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ετοιμάζουν έναν στρατό με, «50.000 μαθητές-φοιτητές-άνεργους-λούμπεν-μετανάστες-εργάτες με ταξική συνείδηση-ανθρώπους με νου και ψυχή».
Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι πρόκειται για κλασική δράση στα μετόπισθεν, πρακτόρων του εχθρού, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Από την πλευρά μας , οι πολίτες, οφείλουμε σύμφωνα με το Σύνταγμα, να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, και την Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας.
50.000 Αυτοί; 500.000 Εμείς!
Η εθνική άμυνα δεν είναι υπόθεση της αστυνομίας.
Είναι υπόθεση όλου του λαού.


Το τέλος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Σε λίγες ημέρες θα μπούμε στον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ένας μήνας ο οποίος έχει σφραγισθεί και τώρα αλλά και στο παρελθόν από αίμα και καταστροφές ώστε να αποκαλείτε και Κόκκινος Δεκέμβρης. Εδώ θα αναφερθούμε στα γεγονότα του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008.
Είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο και μάλιστα μετά τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας, οι φωτιές δηλαδή και η λεηλασίες των εμπορικών καταστημάτων , τραπεζών , δημοσίων κτηρίων κ.λ.π. ότι οι κοινοβουλευτικοί και κατ’ επέκταση η κοινοβουλευτική δημοκρατία χρεοκόπησαν ολοσχερώς στον τόπο μας .


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More