27.11.09

Το τέλος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Σε λίγες ημέρες θα μπούμε στον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ένας μήνας ο οποίος έχει σφραγισθεί και τώρα αλλά και στο παρελθόν από αίμα και καταστροφές ώστε να αποκαλείτε και Κόκκινος Δεκέμβρης. Εδώ θα αναφερθούμε στα γεγονότα του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008.
Είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο και μάλιστα μετά τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας, οι φωτιές δηλαδή και η λεηλασίες των εμπορικών καταστημάτων , τραπεζών , δημοσίων κτηρίων κ.λ.π. ότι οι κοινοβουλευτικοί και κατ’ επέκταση η κοινοβουλευτική δημοκρατία χρεοκόπησαν ολοσχερώς στον τόπο μας .

Άφωνος ο ελληνικός λαός παρακολουθούσε τις εκτεταμένες καταστροφές που προκαλούσαν ανενόχλητοι οι αναρχικοί κουκουλοφόροι ληστοσυμμορίτες  πράκτορες της παγκοσμιοποίησης με την κάλυψη κοινοβουλευτικού κόμματος , την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί είχαν λουφάξει στα σπίτια τους από φόβο .Το κοινοβούλιο των σκανδάλων ,της κλεπτοκρατίας και του εύκολου πλουτισμού των πολιτικών εξέπνευσε και όσο γρηγορότερα κατεβάσει ρολά τόσο θα είναι τα πράγματα καλλίτερα για την πατρίδα μας .
Η δημοκρατία της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει οι πολιτικοί έχουν  φέρει τη χώρα σε αδιέξοδο  και ας ισχυρίζονται όσο θέλουν οι κοινοβουλευτικοί ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα , οι κοινοβουλευτικοί και η κοινοβουλευτική δημοκρατία από μόνα τους είναι αδιέξοδα .
Για πολλές ημέρες αναρχικοί κουκουλοφόροι ληστοσυμμορίτες έσπαζαν, λεηλατούσαν, κατέστρεφαν περιουσίες σε όλη την χώρα έβαζαν φωτιές σε καταστήματα και δημόσια κτήρια φέρνοντας σε απόγνωση όχι μόνο τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτά υπαλλήλους . Η δημοκρατική κυβέρνηση της Ελλάδος παρακολουθούσε τα γεγονότα κατατρομαγμένη και περίμενε τι θα δηλώσουν οι πολιτικοί αρχηγοί των άλλων πολιτικών κομμάτων και ιδιαίτερα του Σύριζα για να ενεργήσει , καθώς επίσης , πως θα παρουσιάσουν τα γεγονότα οι πάμπλουτοι τηλεεισαγγελείς δημοσιογράφοι ,με τα φουσκωμένα πορτοφόλια τους , οι οποίοι εκτελούν εντολές των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των  νταβατζήδων τους .Οι οποίοι νταβατζήδες πάνω στα αποκαΐδια των περιουσιών του Ελληνικού λαού παίζουν τα δικά τους επιχειρηματικά παιχνίδια χωρίς να τους απασχολεί πως θα μπορέσουν οι μικροεπιχειρηματίες να αποκαταστήσουν τις ζημίες που έχουν υποστεί και να δουλέψουν πάλι τα καταστήματα τους . Το μόνο που τους απασχολεί  τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ  είναι πως θα χαϊδέψουν τα αυτιά των αλητών και πως θα κατηγορήσουν και προβοκάρουν την Ελληνική Αστυνομία προκαλώντας την οργή των νομοταγών πολιτών της χώρας μας.
Με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός τον θάνατο δηλαδή ενός μικρού μαθητού από σφαίρα αστυνομικού ,κοινοβουλευτικοί ,δημοσιογράφοι ,ΜΜΕ ξεκίνησαν ένα κυνηγητό εναντίον  της Ελληνικής Αστυνομίας . Όταν επεμβαίνουν οι αστυνομικοί για να σώσουν τις περιουσίες και την ζωή των πολιτών τότε όλοι ξεσηκώνονται γιατί επεμβαίνουν ,όταν δεν επεμβαίνουν και κρατούν παθητική στάση γιατί τέτοιες εντολές τους είχε δώσει η φοβισμένη πολιτική τους ηγεσία αφού η φυσική τους ηγεσία είχε λουφάξει , τότε όλοι πάλι τους επιτίθενται γιατί δεν επεμβαίνουν .Απροστάτευτοι  λοιπόν οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι σε κάθε συκοφαντία .
Παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση τον τότε πολιτικό προϊστάμενο της Ελληνικής Αστυνομίας κο. Παυλόπουλο έντρομο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες να κάνει δηλώσεις χωρίς να λέει απολύτως τίποτα παρά μόνο ευχολόγια και κλάματα για τον μικρό μαθητή και να ζητά ως εισαγγελέας εκ του ασφαλούς, την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού που πυροβόλησε .Το πρόβλημά του ήταν προκειμένου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα και πέσει η τότε κυβέρνηση , δηλαδή το κομματικό συμφέρον και μόνο αυτό απασχολεί τους πολιτικούς , να περιορίσει την δράση των αστυνομικών σε αμυντική -παθητική στάση . Δηλαδή να μη εκτελούν οι αστυνομικοί τα καθήκοντα τους, που είναι η προστασία της ζωής και των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών και έτσι ο εσμός της αλήτικης συμμορίας των αναρχικών- ληστοσυμμοριτών- κουκουλοφόρων , (διότι εκτός των άλλων είναι και θρασύδειλοι για αυτόν τον λόγο άλλωστε κρύβουν τα πρόσωπά τους ), ανενόχλητοι να καταστρέφουν τα πάντα .
Ένας ζαλισμένος και φοβισμένος πρωθυπουργός από την χιονοστιβάδα των σκανδάλων των συνεργατών του την οικονομική κατάρρευση της χώρας, την χρεωκοπία των θεσμών του κράτους , το μόνο που είχε να μας πει ήταν ότι θα βοηθήσει οικονομικά τους εμπόρους και όσων πολιτών έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους . Δεν μας εξήγησε όμως που θα έβρισκε τα χρήματα για να καλύψει όλες αυτές τις καταστροφές που προξένησαν οι ληστοσυμμορίες των κουκουλοφόρων .Ο Ελληνικός λαός θα κληθεί ακόμη μία φορά να πληρώσει τα σπασμένα και έτσι να χαθούν κονδύλια τα οποία θα πήγαιναν στην υγεία , την παιδεία ,στους συνταξιούχους ,στους ανέργους , στο ταμείο της φτώχειας .Η υπουργός εξωτερικών μάλιστα ,σε δηλώσεις της είπε, ότι αυτές τις στιγμές ευθύνη έχει όλη η πολιτική ηγεσία της χώρας , σωστά , τότε γιατί δεν πληρώνουν αυτοί τα σπασμένα από τις περιουσίες τους τις οποίες μάλιστα δημιούργησαν σε βάρος μας και να αφήσουν ήσυχο τον Ελληνικό λαό .
Είδαμε λοιπόν όλοι τις πρωτοφανείς καταστροφές όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας , αλλά δεν είδαμε πουθενά τους βουλευτές αυτών των περιοχών να αφήνουν τα πολυτελή εστιατόρια ,τα μπαρ , τα μπουζούκια και να κατέβουν στο πεζοδρόμιο δίπλα σε αυτούς που έχουν υποστεί τις καταστροφές και να τους συμπαρασταθούν .Τους θυμήθηκαν όμως κατά την προεκλογική περίοδο όταν ζητούσαν την ψήφο τους και για αυτόν το λόγο ο λαός τους έστειλε στα σπίτια τους .
Η πολιτικές ηγεσίες είναι ανίκανες και επικίνδυνες για την χώρα μας , για το μόνο που φροντίζουν είναι πως θα καλύψουν τα σκάνδαλα ,πολιτικά , οικονομικά , κοινωνικά , πολιτιστικά τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν και πως θα αυξήσουν τις περιουσίες τους σε βάρος του λαού μας . Μέχρι και στο εξωτερικό κατάφεραν να μας κάνουν ρεζίλι αφού όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία με ανταποκρίσεις τους έδειχναν τις εκτεταμένες καταστροφές ,τις πυρκαγιές των καταστημάτων και τους κουκουλοφόρους να είναι κράτος εν κράτει.
Οι κοινοβουλευτικοί και η κοινοβουλευτική Δημοκρατία της Μεταπολιτεύσεως είναι πηγή δεινών για τον λαό μας και για  την  χώρα μας , καιρός λοιπόν να μας αδειάζουν την γωνιά. Ήλθε η ώρα να δημιουργηθεί ένα Εθνικό Λαϊκό Κίνημα . Έλληνες εθνικιστές ενωθείτε , ή Τώρα ή Ποτέ .
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More