9.1.10

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .



Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  9/1/2010 .
Ο Ελεύθερος Κόσμος είναι η  αδέσμευτη πατριωτκή - εθνικιστική φωνή η οποία κάθε εβδομάδα μας ενημερώνει ανελλιπώς , για όλα τα γεγονότα τα οποία  συμβαίνουν  στον πατριωτικό χώρο, αλλά και για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της πατρίδος μας .


Το νομοσχέδιο για τους μετανάστες δεν θα περάσει.

                                         Περίεργες δηλώσεις και διαρροές για συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας
ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διαβάζοντας την είδηση στα σημερινά Νέα στην αρχή ομολογώ δεν της έδωσα την πρέπουσα σημασία.Προσπάθησα να αποκρυπτογραφήσω τι εννοεί.
Και ξαφνικά μου ήρθε.Η κυβέρνηση έχει τρομοκρατηθεί από την μαζική αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στο Εθνοκτόνο νομοσχέδιο και φοβάται για μαζικές συγκρούσεις Ελλήνων-αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.
Αν φοβάστε κύριοι της κυβέρνησης πάρτε πίσω το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο τώρα και μην συνεδριάζετε για το πως θα αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις.
απο τα ΝΕΑ....sos για εμφύλιο στην Αθήνα
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΥΛΟΥ ΟΤΙ  ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  
Δραματική προειδοποίηση για τον κίνδυνο να εκδηλωθούν ακόμη και «φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» λόγω της εκρηκτικής- όπως τη χαρακτηρίζει κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνει η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Με επιστολή της προς τον υπουργό Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρη Παμπούκη, η κ. Διαμαντοπούλου τού ζητά να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των συναρμόδιων υπουργών και φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.
«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται........
εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» προειδοποιεί η υπουργός Παιδείας, η οποία χαρακτηρίζει «αποθήκη ψυχών» το κέντρο της πρωτεύουσας και ζητάει να συγκληθεί σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.

Η πρόταση της κ. Διαμαντοπούλου περιλαμβάνει τη λειτουργία συντονιστικού κέντρου υπό την εποπτεία του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Οικονομίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, από τον Δήμο και τη Νομαρχία της Αθήνας.

Συνολική πολιτική
Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστεί συνολικά το θέμα του κέντρου της Αθήνας και της μείωσης της εγκληματικότητας. «Οι πολιτικές της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών με τις επιχειρήσεις-σκούπα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών εγκαταλείφθηκαν, διότι δεν προσέφεραν συνολική αντιμετώπιση του θέματος αλλά εξαιρετικά περιορισμένη. Σκοπός μας είναι να αντιμετωπίσουμε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και του εγκλήματος συνολικά», λέει στα «ΝΕΑ» κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Πάντως κύκλοι του υπουργείου δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την επιστολή της κ. Διαμαντοπούλου επισημαίνοντας πως επιστολή για το θέμα αυτό έχει σταλεί από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πριν από δύο μήνες στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου και ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται συναντήσεις για το θέμα. Σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συναντιώνται με τον κ. Χρυσοχοΐδη οι 42 δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου, ο νομάρχης της Αθήνας και η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά με αντικείμενο την αντεγκληματική πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Η κ. Διαμαντοπούλου πάντως, στην επιστολή της, προτείνει επιπλέον την κατάρτιση διετούς προγράμματος δράσης που θα αφορά όλους τους επιμέρους τομείς όπως η παραμονή των μεταναστών, η διακίνηση ναρκωτικών και οι μονάδες του ΟΚΑΝΑ, η σχολική στέγη σε συνδυασμό με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών της δεύτερης γενιάς των μεταναστών, το πράσινο και τα βασικά έργα υποδομής.


Στοχοποίησε και εσυ έναν αστυνομικό ......


ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ.ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ INDYMEDIA ΤΟ ΛΕΩ.


Τα πλήρη διακριτικά τους θα φέρουν στο εξής οι ένστολοι αστυνομικοί
Όλοι οι ένστολοι αστυνομικοί θα φέρουν στο εξής τα διακριτικά τους, βάση της απόφασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου και σε συνέχεια της εξαγγελίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Η σχετική απόφαση προσδιορίζει ότι κάθε μέλος του ένστολου προσωπικού θα φέρει τον αναγνωριστικό αριθμό του μητρώου του στις επωμίδες.
Επίσης, σε ό,τι αφορά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), τα στοιχεία τους θα αναγράφονται στο προστατευτικό κράνος τους, για λόγους λειτουργικούς και προκειμένου να είναι ευδιάκριτα στους πολίτες.
Συγκεκριμένα, στο κράνος θα αναγράφεται ο αριθμός της διμοιρίας τους και ο αύξων αριθμός που αντιστοιχεί στον καθένα, με βάση την ιεραρχική τάξη.



Καταγγελία...



Η θεία μου είναι Ερυθροσταυρίτισα,έτρεχε στους σεισμούς στην Τουρκία, κάθισε 4 χρόνια στην Αλβανία στο κτίσιμο του νοσοκομείου με τον Αναστάσιο και την φώναζαν και εδώ στα ατυχήματα και στους ακρωτηριασμούς αλλοδαπών για να τους περιθάλπει γιατί δεν είχαν κανένα,αυτή ήταν που εγκαινίασε το σπίτι των αστέγων του Δήμου Πειραιώς; Και την ε βράβευσαν, ο Χριστόδουλος ,ο Δήμαρχος, ο Νομάρχης ,οι Υφυπουργοί Κάλος και Mιχαλολιάκος όλοι οι βουλευτές Πειραιώς.
Απλός κόσμος είχε κλείσει την Ομηρίδου Σκυλίτση και τους γύρω δρόμους.
Η θεία μου συνέχισε τα ταξίδια στην Αφρική επισκεπτόμενη ΛΕΠΡΟΚΟΜΙΑ βοηθώντας σε χειρουργεία κλπ.
Πριν έντεκα μήνες ηρθε απο ΑΦΡΙΚΗ χτυπημένη απο την επάρατο νόσο .Στο Αντικαρκινικό που νοσηλεύτηκε την επισκέφθηκε πάρα πολύς κόσμος ,με πρώτο τον Δεσπότη Πειραιώς .Την κράτησαν επί είκοσι ημέρες μέσα και μετά της είπαν να ακολουθήσει θεραπεία στο σπίτι.Φέρνοντας την οι κοπελλες του Ερυθρού Σταυρού στο Μεταξά για την καθημερινή ακτινοβολία συνάντησαν την σύζυγο μου και της είπαν τα εξής: λόγω του ότι μένει μόνη της στο σπίτι και η ψυχολογία της με τις παρενέργειες που δημιουργούν τα φάρμακα της έχουν προκαλέσει κατάθλιψη, ανορεξία [έχει μείνει η σκιά του εαυτού της],έδωσαν τα στοιχεία των γιατρών που την παρακολουθούν και παρακαλεσαν πια εμάς να κάνουμε κάτι ,γιατί εκείνων οι αρμοδιότητες είναι ως αυτό το σημείο και τώρα πρέπει να αναλάβουν οι συγγενείς. Την επισκεφθηκαν στο σπιτι της ο πρωτος μου ξαδελφος τα παιδια μας η συζυγος μου αλλα τους ειπε οτι ενοχλητε απο τις επισκεψεις ,προσπαθησαμε να την ξαναβαλουμε στο Μεταξα αλλα δεν τα καταφεραμε καταλαβαίνεις αμα εχεις να κανεις με γιατρους .Εχθές ξαναηρθαν απο τον Ερυθρο και μας ειπαν οτι την εχουν στην κλινική Οδηγητρια και μας θελει επειγόντως ο κυριος Λα'ι'ος ,ετσι και εγινε πρωι πρωι εγω με τον ξαδελφο πηγαμε στην κλινικη και εντεχνως μας παραπεμψαν στο λογιστηριο οπου μας ειπαν
οτι μετα απο παρεμβαση του κυριου Μελα [δεν τον γνωριζω] δεν εχουν ακριβη κοστολογια αλλα θα μας ενημερωσουν και κρατησαν τα τηλεφωνα μας,για την υγεια της δεν μαθαμε τιποτε,την θεια την ειδαμε με μασκες και μας πεταξε εξω φωναζωντας μας οτι ειναι κουρασμενη και θελει ησυχια .
Oi απλες ερυθροσραυριτισες δεν το εβαλαν κατω με πρωτη την κυρια Δρυ την ξαναεβαλαν κατα διαστηματα στο αντικαρκινικο δωσανε μαχη να την φροντισουν εδω και μια εβδομαδα ειναι παλι στο Μεταξα στην προσπαθεια της να παει τουαλεττα επεσε και εσπασε το ποδι της ο ορθοπεδικος εζητησε συγγενη πηγα και μου λεει να χειρουργηθει δεν υπαρχει μοναδα και αν θα βγει απο το χειρουργειο ,να την παρεται σπιτι να την εχετε σε αεροστρομα και να τελειωσει εκει.Το ερωτημα το δικο μου ειναι προς οποιονδηποτε πως?ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ?Πως να την φροντισω εγω οταν σφαδαζει απο τους πονους ρωτησα τον γιατρο ,η απαντηση του ηταν... 'Ε σε μερικες μερες θα παψει να ποναει γιατι δεν θα το νιωθει το ποδι της , η θεια σου ειναι 38 κιλα με υγρο στον πνευμονα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δεν υπαρχει σου επαναλαμβανω μοναδα .Εγω δουλευω οπως ολη η οικογενεια πως μπορω να την φροντιζω?θα πρεπει να βαλω 24 ωρες νοσηλευτες ,οι αποκλειστικες δεν εχουν επαρκεις γνωσεις για τοσο βαρυ περιστατικο.Νοιωθω ανημπορος προς στιγμη και αηδια με το ολο συστημα καθομαι και λεω καρκινος ενταξει,αλλα ολο αυτο το διαστημα αμα ετρωγε και ειχε φροντιδα που επρεπε οχι ακτινοβολια και μετα σπιτι της,θα ειχε αντοχες και δεν θα πηγαινε σαν το σκυλι στο αμπελι...
Είμαι έτοιμος να ξεφυγω απο τα ορια γιατι μου είπαν στο νοσοκομείο οτι πρέπει να φύγει άμεσα η θεια μου διοτι χρειαζονται το κρεββάτι...
Βοηθατε όλοι να ακουστει αυτη η ιστορια.κΆΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΥΓΕΊΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..Σήμερα είναι η δικιά μου οικογένεια,αύριο ίσως είναι η δικιά σας στην θέση που βρίσκομαι εγώ αυτή την στιγμή..
ΥΓ
Η θεια με την συνταξουλα της σπουδαζει και εναν γιατρο στην Ελλαδα με τον ορο οταν παρει πτυχιο να ξαναγυρισει Αφρικη γιατι εκει τον εχουν αναγκη...

http://eglimatikotita.blogspot.com


Μεθ' υμών και Καθ' υμών!


 Εκεί είναι το πρόβλημα συναγωνιστές?
Σύμφωνα με το Δόγμα ΜΠΟΥΣτη, "όποιος δεν είναι με μας είναι απέναντι από εμάς", ο θύτης θα είναι πάντα αλλοδαπός και το θύμα πάντα Έλληνας!
Αν ο Προπο-τζης και οι Δημοσιοκ@λογλύφτες των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης θα έχουν καλύτερη ενημέρωση, ας ενημερώνουν κι εμάς!!!

 


ΛΑ.Ο.Σ και μετανάστευση.




Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, Αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.
Ο τόπος , η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. ΗΡΘΕ η ώρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ώρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ! Πέρα απο κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες.......
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_9156.html


Οι ελληνοβούλγαροι.....

Σύλληψη αλλοδαπών με πλαστά χαρτονομίσματα

Για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων συνελήφθη ζευγάρι Βουλγάρων από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος αλλοδαπός με την 29χρονη σύντροφό του γέμισαν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με βενζίνη, και πλήρωσαν την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων με ένα χαρτονόμισμα των εκατό ευρώ.

Η 30χρονη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου τους έδωσε τα ρέστα, αλλά αργότερα διαπίστωσε ότι το χαρτονόμισμα δεν ήταν γνήσιο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε περιοχή έξω από την Κατερίνη και ύστερα από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους άλλα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, καθώς επίσης και 630 ευρώ, προερχόμενα από συναλλαγές που έκαναν με παραχαραγμένα.


Για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ



Τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ακόμη ένα φερόμενο περιστατικό αστυνομικής βία, είναι ενδεικτικά μιας προπαγάνδιστικής εκστρατείας που έχει δρομολογηθεί εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι βέβαιο ότι η εκστρατεία αυτή σχετίζεται με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που στοχεύουν στην νομιμοποίηση και την πολιτογράφηση των λαθρομεταναστών.

Γιατί όμως στοχοποιείται η ΕΛ.ΑΣ.; Γιατί είναι τόσο σημαντικό να υποβαθμιστεί η υπόληψη του αστυνομικού;

Ας αρχίσουμε από το... όνομα της υπηρεσίας:.... ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία! Τούτο εξυπονοεί ότι οι άνδρες της υπηρεσίας είναι ... Έλληνες. Όμως στην πολυπολιτισμική κοινωνία που σχεδιάζουν χέρι χέρι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν χωρά μια... ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία. Εξού και το πρώτο σχέδιο εισαγωγής αλλοδαπών, πρώην λαθρομεταναστών στο Ελληνικό Δημόσιο ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ.!

Πριν 4 περίπου χρόνια το Υπ. Εσωτερικών του "παν μέγιστου" Προκόπη Παυλόπουλου εξήγαγε μια έρευνα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για το κατά πόσο θα ήταν δεκτικοί οι Έλληνες Αστυνομικοί στην εισαγωγή αλλοδαπών στο Σώμα. Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά για τον προοδευτικό υπουργό: πάνω από 90% των ερωτηθέντων αστυνομικών ήταν αρνητικοί στις προτάσεις του υπουργείου! Η ΝΔ επανέφερε την πρόταση στην Δημοσιότητα λίγο πρίν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008, και το "καλλιέργησε" και εντός του 2009. (Περισσότερες λεπτομέρειες σε παλαιότερο άρθρο)

Πρώτο μέλημα του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την εκλογή του, ήταν η εφαρμογή της πρώτης φάσης των προτάσεων Παυλόπουλου, με την πρόσληψη αλλοδαπών διερμηνέων στα Αστυνομικά τμήματα. Όμως αυτό το βήμα αποτελεί μόνον την αρχή μιας και η μετάλλαξη της Ελληνικής σε πολυπολιτισμική κοινωνία απαιτεί την πολυμορφία πρωτίστως στα σώματα ασφαλείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πέρα από την μείωση των ενδεχόμενων τριβών, στην θεωρία η αστυνόμευση από ένα πολυπολιτισμικό σώμα "νομιμοποιεί" τους ξένους στα μάτια των Ελλήνων. Διότι ο θεσμός του αστυνομικού ταυτίζεται με την εξουσία. Επιπλέον στις περισσότερες κοινωνίες η στολή εμπνέει τον σεβασμό του πολίτη.

Με την εισαγωγή αλλοδαπών στο Σώμα, οι σχεδιαστές αυτής της πολιτικής ευελπιστουν στον συμβολικό συσχετισμό των παραπάνω ιδιοτήτων με τις κοινωνικές ομάδες των αλλοδαπών λαθρομεταναστών, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα τους και επισπεύοντας την αποδοχή τους από την Ελληνική κοινωνία, η οποία σήμερα δικαίως τους συσχετίζει με την παρανομία και το εγκλημα.


Για να αποδεχθεί όμως η Ελληνικη κοινωνία τοσο δραστικές και αντιδημοτικές αλλαγές, πρεπει να καλλιεργηθεί η αντίληψη ότι ο Ελληνας αστυνομικός δεν είναι ΕΠΑΡΚΗΣ για να φέρει εις πέρας το έργο του, υπό τα νέα δεδομένα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να το επιτύχουν αυτόν τον στόχο οι μηχανισμοί εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και των μέσων ενημέρωσης, είναι μέσω του "βομβαρδισμού" της ΕΛ.ΑΣ. με ανυπόστατες καταγγελίες αστυνομικής βιας εις βάρος κυρίως των λαθρομεταναστών. Χρησιμοποιούν βέβαια και κάποιους δηθεν αριστερούς, εκμεταλευόμενοι την πολύχρονη ρητορική της Αριστεράς κατά των Σωμάτων Ασφαλείας. Όμως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεγελιέται. Ολες αυτές οι δυνάμεις δρουν συντονισμένα.

Οι τακτικές όμως παραμένουν οι ίδιες. Οι καταγγελίες που παρουσιάζονται την εποχή αυτή έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με παλαιότερες εκστρατείες προβοκάτσιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση του νεαρού απο την Πάτμο που απασχολεί την δημοσιότητα στις ημέρες μας συνέβει πριν 4 μήνες! Παρομοίως, τον Οκτώβριο του 2008 είχαμε μια αναλογη εκστρατία (βίντεο) στην οποία ένα από τα τρία περιστατικά είχε λάβει χώρα τον Αυγουστο του 2008. Παρουσιάστηκε όμως τον Οκτώβριο μαζί με άλλα δύο στημένα και ψευδή περιστατικά ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει σοβαρό συστεμικό πρόβλημα.

Ευτυχώς όμως, βλέποντας τον κίνδυνο της εθνολογικής του αλλοίωσης και την υποβάθμιση της εκλογικής του δύναμης να του χτυπά την εξώπορτα, έστω και αργά, ο Ελληνικός λαός ξυπνά από τον λήθαργο! Η μαζική αποδοκιμασία των σχεδίων του ΠΑΣΟΚ από τον Ελληνικό λαό στο διαδίκτιο, την τηλεοπτική αλληλογραφία, και τις δημοσκοπίσεις αποδεικνύουν ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης δεν αποδίδει!

ΕΨ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .





Οι μετανάστες «βιάζουν» την Ελλάδα.

Εφιάλτης για τους Έλληνες οι αλλοδαποί ... και το ΠΑΣΟΚ «ελληνοποιεί» τους εγκληματίες.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μιλά στον «ΕΚ» για το δημοψήφισμα ενάντια στις «ελληνοποιήσεις». 


Διώξεις κατά αστυνομικών για τα μάτια Χιλιανού κακοποιού, ενώ έρχονται και προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ... 


Διαλύουν τον κοινωνικό μας ιστό με τον "Καποδίστρια II". 


Ο Χριστόφιας συνεχίζει να στοχοποιεί Ελλαδίτες αξιωματικούς. 


Άρθρο - παρέμβαση του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου: Οι παιδικές ασθένειες του «πατριωτικού χώρου».


Όταν έχει πιάσει το ΠΡΟ-ΠΟ .......


Ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή, Κώστα Μπαλτά, ο 26χρονος ... φοιτητής, που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".
Στην απολογία του, αναφερόμενος στα δαχτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν - κατά τύχη - στη γιάφκα του Χαλανδρίου, υποστήριξε ότι στις αρχές του 2007 είχε επισκεφθεί το διαμέρισμα για να εγκαταστήσει έναν ...ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επίσης, πρόσθεσε ότι την περίοδο των επιθέσεων στα σπίτια της Λούκας Κατσέλη και του Παναγιώτη Χηνοφώτη ήταν εκτός Αθήνας για ...επαγγελματικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι ο ..."νεαρός" είχε συλληφθεί και το Μάιο του 2006 για συμμετοχή σε επεισόδια που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Τότε αφέθηκε ξανά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και έδινε το "παρών" κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2009 και συνελήφθη όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσει το "παρών".
_______________________
Από την άλλη ...όχθη.!
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με την σύμφωνο γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο ένας από τους πέντε αστυνομικούς που κατηγορούνται στην υπόθεση ...κακοποίησης (!) του 30χρονου Χιλιανού ληστή, κρατούμενου στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Μετά από μαραθώνιες απολογίες ενώπιον της 2ης Τακτικής Ανακρίτριας, των τριών αστυνομικών που είχαν λάβει προθεσμία για σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος ένας 28χρονος ειδικός φρουρός, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης στο ανακριτικό γραφείο μία φορά τον μήνα, δύο συνάδελφοι του.
Δύο ακόμη κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι με όρους από την Δευτέρα που απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.
Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση, αφορούν τα αδικήματα του ...βασανισμού και της κατάχρησης εξουσίας που βαρύνουν τους δύο αστυνομικούς οι οποίοι φέρονται να ξυλοκόπησαν ...άγρια τον κρατούμενο Χιλιανό λαθρομετανάστη ληστή και για απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές που στρέφονται εναντίον των υπολοίπων τριών αστυνομικών.
Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι αρνούνται ότι κακοποίησαν τον 30χρονο αλλοδαπό.
πηγη


Εκατοντάδες νεκροί στο Σουδάν.......




Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος της κάθε φυλής και αρχηγός του δημοτικού ή κοινοτικού της ψηφοδελτίου θα έχει λάβει και την Ελληνική ιθαγένεια, ενώ για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους δεν θα είναι απαραίτητο.
Την παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονίζει η νέα σφαγή, τουλάχιστον 139 αμάχων στο νότιο Σουδάν, από μέλη αντίπαλης φυλής. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε..., σύμφωνα με αξιωματούχους, το περασμένο Σάββατο, όταν ένοπλοι άνδρες της φυλής Νούερ σκότωσαν τουλάχιστον 139 μέλη μίας αντίπαλης φυλής σε επίθεση που εξαπέλυσαν σε απομακρυσμένη περιοχή του νότιου Σουδάν.
Οι ένοπλοι Νούερ επιτέθηκαν σε βοσκούς Ντίνκα το Σάββατο στο Ανατολικό Τονζ, μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νότιου Σουδάν, και έκλεψαν περίπου 5.000 ζώα, όπως δήλωσε ο Σαμπίνο Μακάνα, βοηθός κυβερνήτη της επαρχίας Γουράπ στο Ρόιτερ.
“Σκότωσαν 139 ανθρώπους και τραυμάτισαν 54. Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι από τους ενόπλους σκοτώθηκαν, αλλά μπορεί να είναι πολλοί καθώς πολλά μέλη της φυλής Νούερ πήραν μέρος στην επίθεση”.
Η φυλετική βία αυξήθηκε το 2009 με αποτέλεσμα να στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 2.500 ανθρώπους και να αναγκάσει 350.000 να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο νότο, σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσαν 10 οργανώσεις αρωγής, μεταξύ αυτών και η Save the Children και η Oxfam.
“Είναι συνηθισμένο στην κουλτούρα των Σουδανών να μεταφέρουν τα ήθη, τα έθιμα, τις οργάνωσεις και τα συνδικάτα τους όπου και αν πάνε.”
( Την παραπάνω πρόταση την πήραμε από το “Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών” , από το επίσημο κείμενο παρουσίασης που έχει για τους Σουδάν


Έρχεται καταιγίδα......

Ισραήλ προς Γκρούεφσκι: Τα Βαλκάνια επόμενο πεδίο δράσης της Τζιχάντ

 
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Α. Λίμπερμαν, σε συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της FYROM Ν. Γκρούεφσκι, τον προειδοποίησε, ότι τα Βαλκάνια, θα είναι το επόμενο πεδίο δραστηριοτήτων της Τζιχάντ, μετά την Αφρική και τη Νότια Αμερική.

Ο κος Λίμπερμαν, τόνισε στον κο Γκρούεφσκι, ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ, έχουν σαφείς ενδείξεις, ότι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, προσπαθούν ήδη να εδραιώσουν δίκτυα σε χώρες των Βαλκανίων.

Οι κινήσεις και οι μεταφορές μουσουλμανικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από σαουδαραβικά και μουσουλμανικά ιδρύματα, σε περιοχές που κατοικούνται από Αλβανούς και μουσουλμάνους, δείχνουν ξεκάθαρα τι θα ακολουθήσει, συμπλήρωσε ο Ισραηλινός Υπουργός.

Επικαλούμενος ισραηλινές πηγές πληροφοριών, ο Λίμπερμαν είπε ότι οι μουσουλμάνοι μαχητές έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στα Βαλκάνια. Βόσνιοι και Αλβανοί είχαν εκπαιδευθεί στα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αποστολή τους στα βαλκάνια με σκοπό να προωθήθει η ισλαμική επανάσταση, σύμφωνα με τον Λίμπερμαν.

Το θέμα των φανατικών ισλαμιστών φονταμενταλιστών και οι δραστηριότητες τους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχούς μελέτης και συζήτησης από τις διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών, των πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων που διενεργούν έρευνες για πολλά χρόνια, ιδίως μετά τη σύγκρουση στην πρώην Γιουγκοσλαβία που έληξε το 1995 με την συνθήκη του Ντέιτον, και επίσης μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11 Σεμπτέμβρη του 2001.

Σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τα χρήματα - που συχνά προέρχονται από τη Σαουδική Αραβία - έχουν σαν σκοπό την κατασκευή μουσουλμανικών τεμενών και σχολείων. Πολλοί αναλυτές, Μουσουλμανικές Οργανώσεις και ειδησεογραφικά πρακτορεία επιμένουν ότι αυτό είναι ένα θρησκευτικό και εκπαιδευτικό έργο και ότι δεν υπάρχει τίποτα το σκοτεινό σε αυτό. Ωστόσο, ορισμένες από τις οργανώσεις που συμμετέχουν σε αυτή την αποστολή χρημάτων έχουν καταγραφεί από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες ως τρομοκρατικές οργανώσεις.

Αντιδρώντας στην δήλωση του Λίμπερμαν, o Γκρουέφσκι δήλωσε ότι η προειδοποίηση δεν ήταν «κάτι νέο» και ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης πριν περίπου ένα χρόνο για μια τέτοια απειλή.«Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες τις πιθανότητες προς αυτή της κατεύθυνση και οι υπηρεσίες σε όλες τις χώρες πρέπει να είναι έτοιμες να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες εφόσον εκδηλώνονται," δήλωσε ο Γκρουέφσκι,στην τηλεόραση
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ,sofiaecho.com




Προς "ακίνητες" Ε.Δ.;

Μειώνουν καύσιμα (;), κόβουν επιδόματα στο ΥΠΕΘΑ 

«Δεν γνωρίζει τίποτα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για μειώσεις στα διατειθέμενα καύσιμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις». Αυτό τόνιζαν υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΥΠΕΘΑ μιλώντας στο defencenet.gr σχετικά με τα όσα διαρρέονταν από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών.

Σε σχέση με τις λοιπές περικοπές στα λειτουργικά έξοδα του υπουργείου, φαίνεται ότι αγγίζουν και τα επιδόματα που λαμβάνει το προσωπικό, μόνιμοι ή ΕΠΟΠ, αλλά και το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου.

Οπωσδήποτε θα υπάρξουν αλλαγές στο τρόπο των μεταθέσεων έτσι ώστε να περικοπούν δαπάνες και από εκεί, όπως και από την μείωση των στρατοπέδων και «των πάσης φύσεως λειτουργικών δαπανών».

Το θέμα των καυσίμων φυσικά αγγίζει τον «σκληρό πυρήνα» του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού αφορά άμεσα το κεφάλαιο «εκπαίδευση». Και ίσως όχι μόνο το κεφάλαιο «εκπαίδευση»: Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι «κοστίζουν 20 εκατ. ευρώ το χρόνο οι αναχαιτίσεις (!) των τουρκικών αεροσκαφών».

Μείωση στις ήδη μειωμένες δαπάνες για καύσιμα (οι πιλότοι της Π.Α. με το ζόρι ξεπερνούν τις 12 ώρες πτήσης τον μήνα, αντί για 20 που είναι ο αποδεκτός ΝΑΤΟϊκός χρόνος για την διατήρηση του αξιόμαχου, λόγω μη ύπαρξης διαθέσιμων καυσίμων για εκπαίδευση), σημαίνει ακινησία. Και ακινησία στις Ένοπλες Δυνάμεις σημαίνει εκπαιδευτική ανεπάρκεια και συνεπώς μειωμένη επιχειρησιακή ικανότητα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Οι κάτοικοι της Θράκης φοβούνται…

Η πολιτεία ωσεί παρούσα


Μέχρι σήμερα πολλές φορές έχουν βγει στη δημοσιότητα γεγονότα της Θράκης, στα οποία το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλλά και οι έμμισθοι σύγχρονοι γενίτσαροί του, «συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω» σε πράξεις εκτουρκισμού, σε προπαγανδιστικές ενέργειες, αλλά ακόμη και σε πράξεις ψυχολογικού καταναγκασμού ή εκφοβισμού ελλήνων μουσουλμάνων κατοίκων της θρακικής γης.
Οι πράκτορες της Άγκυρας, οι «τουρκοτσολιάδες» και οι μετέχοντες της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Θράκης», οι μουσουλμάνοι βουλευτές και οι ιμάμηδες και οι ψευτομουφτήδες, οι «γκρίζοι λύκοι» και ο «Σύλλογος Τούρκων Επιστημόνων Θράκης» εργαζόμενοι επί δεκαετίες για τον εκτουρκισμό της ελληνικής Θράκης και υπό την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, δεν έχουν καταφέρει να εγκαταστήσουν απλώς ένα κλίμα φόβου στον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής, αλλά έχουν κατορθώσει και κάτι το αδιανόητο, με την σιωπηλή φυσικά συναίνεση της ελληνικής πολιτείας: έχουν εισάγει ένα κλίμα ανασφάλειας –αλλά και φόβου- σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής!!!
Μεγάλη -έως και μοναδική- είναι η πολιτική ευθύνη των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων, που λόγω φοβικών συνδρόμων (μην κατηγορηθούν για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων) προχώρησαν σε παράλογες υποχωρήσεις κάτω από τις παράλογες πιέσεις που ασκούσε –και ασκεί- η Άγκυρα μέσα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Τρία χαρακτηριστικά –μη δημοσιευμένα- περιστατικά, τοποθετημένα σε χρονολογική σειρά, τα οποία παρατίθενται στη συνέχεια, αποτυπώνουν την εξελικτική πορεία της αναίδειας των τουρκοφρόνων, την υποταγή των δικών μας πολιτικών –αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών- τουρκοτσολιάδων, καθώς και την δημιουργία των φοβικών συναισθημάτων και συναισθημάτων ανασφάλειας που έχουν καταφέρει οι ανίκανοι έλληνες πολιτικοί να δημιουργήσουν σε όλους τους έλληνες κατοίκους της περιοχής. Η θρασύτητα, μάλιστα, όλων αυτών των ομάδων που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα, έχει φτάσει μέχρις του σημείου δημιουργίας χάρτη ανεξάρτητης Θράκης, με σημαία κρατιδίου της Τουρκίας, με εθνικό ύμνο και με παράνομη-γκρίζα κυβέρνηση που έχει ορκιστεί και της οποίας μέλη είναι και μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου!!!
1ο Περιστατικό: Ξυλοδαρμός και απειλή αστυνομικού από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Ο λόγος; Κλήση για παράνομο παρκάρισμα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Φυσικά, λόγω της βουλευτικής ασυλίας (που ποτέ δεν άρθηκε από την ελληνική Βουλή), ο Αχμέτ Φαΐκογλου έμεινε ατιμώρητος, ενώ ο αστυνομικός μετατέθηκε στον βόρειο Έβρο… (επειδή τόλμησε να καταγράψει την προκλητική παρανομία του μουσουλμάνου βουλευτή!!!) Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε έκπληκτους πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια. Ο αστυνομικός δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ούτε στις ύβρεις αλλά ούτε και στα χτυπήματα που δέχτηκε. Ο δημόσιος εξευτελισμός της αστυνομίας υπήρξε ένα πρωτότυπο –για την εποχή- γεγονός… Οι εξελίξεις απέδειξαν πως ήταν απλά ο προάγγελος μίας τραγικής κατάστασης για το γόητρο της ελληνικής αστυνομίας…
2ο Περιστατικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός τριών (3) χριστιανών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης από ποδοσφαιρική ομάδα μουσουλμανικού χωριού. Ο λόγος; Πανηγύριζαν τα γκολ της ομάδας του εις βάρος της ομάδας των μουσουλμάνων! Φυσικά, οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά την μεσολάβηση του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Τα θύματα της παράλογης επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα… Οι δράστες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, έπειτα από αναίτια υποχώρηση των ξυλοκοπηθέντων...!



Ο ι νέοι κατακτητές της χώρας μας ...



Αθήνα- Κρίσιμες και αποφασιστικές είναι οι συνομιλίες που γίνονται στην Αθήνα από τις 6 Ιανουαρίου μεταξύ των δύο κορυφαίων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής κυβερνήσεως, όχι μόνο για την αντιμετώπιση της μεγάλης οικονομικής κρίσης της Ελλάδος, αλλά και για την πορεία των οικονομικών της χώρας στο άμεσο και απώτερο μέλλον! Ο διευθυντής οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούργκεν Κρέγκερ και ο αρμόδιος για την Ελλάδα τμηματάρχης κ. Ζοάο Ναγκουέρε, έχουν τις κοινοτικές οδηγίες για την καλύτερη «πλοήγηση» της ελληνικής οικονομίας, ενώ μελετούν όλα τα στοιχεία με επίκεντρο τα ελληνικά υπουργεία: Οικονομικών, Απασχόλησης, Υγείας και Άμυνας, με στόχο να καταρτίσει η ελληνική κυβέρνηση το πλέον αξιόπιστο τριετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης.

Το πρόγραμμα αυτό θα έλθει πρώτα στην Ελληνική Βουλή στις 15 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, μετά δύο ημέρες, θα υποβληθεί στις Βρυξέλλες, έχει στόχο την αύξηση των εσόδων κατά 1 δισ. Ευρώ, τουλάχιστον, το τρέχον έτος!Παράλληλα, συνταγή-σοκ για τη μείωση του ελλείμματος, που περιλαμβάνει μείωση μισθών στο Δημόσιο κατά 7% αλλά και αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, υποδεικνύουν οι Βρυξέλλες στην ελληνική κυβέρνηση, με ενημερωτικό σημείωμα που της απέστειλαν προ ημερών.
Αυτό σημαίνει ότι αναζητούνται 24 δισ. ευρώ, που θα προέλθουν είτε από περικοπές δαπανών, όπως οι μισθολογικές, είτε από αύξηση φορολογικών εσόδων, μέσα σε 3 χρόνια, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα από 12,7% του ΑΕΠ το 2009 σε 2,7% του ΑΕΠ το 2012.
Πριν όμως αφιχθεί στην Αθήνα η αντιπροσωπεία και πριν αποφασιστεί η επίσπευση του προγράμματος, που συνεπάγεται υποχρεωτικά σκληρότερα μέτρα, οι κοινοτικοί είχαν διαμηνύσει στην κυβέρνηση, με «άτυπο» σημείωμά τους, ποια θεωρούν ότι είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για τη μείωση του ελλείμματος. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμαιναν την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών κατά 7%. Επίσης, τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αύξησης της φορολογίας ενέργειας, η οποία, μάλιστα, είναι άμεσης απόδοσης και μπορεί να συνεισφέρει στη μείωση του ελλείμματος από φέτος κιόλας. Για την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο σημείωμα των Βρυξελλών δεν υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδική αναφορά. Ωστόσο, πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης επεσήμαιναν ότι μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίσπευση του ορίζοντα του Προγράμματος, αυτή καθίσταται μάλλον αναπόφευκτη. Σχετικά με τους μισθούς, δεν ήταν σαφές αν η μείωση που ζητούσαν οι Βρυξέλλες αναφερόταν στη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου συνολικά, η οποία περιλαμβάνει και τις προσλήψεις, ή στη μείωση των ονομαστικών μισθών. Ουσιαστικά το ποσοστό 7% ισοδυναμεί με κατάργηση του 14ου μισθού που είναι πάγια «κρυφή» επιθυμία των Βρυξελλών.
Όπως διευκρίνιζαν αρμόδιες πηγές, αυτή μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω της κατάργησης του 14ου μισθού, είτε μέσω της μείωσης των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων, είτε με συνδυασμό των δύο! Η πρώτη λύση πιθανότατα θα συνιστούσε το μεγαλύτερο σοκ, δεδομένου ότι μια σχετική νομοθετική ρύθμιση θα επηρέαζε και τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Αντίθετα, η λύση των επιδομάτων ίσως είναι η πιο ανώδυνη και, άλλωστε, ήδη σκοπεύει να την εγκαινιάσει η κυβέρνηση. Όπως είναι γνωστό, έχει ανακοινώσει μείωση των επιδομάτων φέτος κατά 10% κατά μέσο όρο. Για να επιτευχθεί, όμως, η μείωση των μισθών κατά 7% μόνο μέσω των επιδομάτων, αυτά θα χρειαστεί να περικοπούν πολύ περισσότερο από το 10% του 2010.

greekinsight


Όταν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας......



Η φιλοσοφία που ευλογεί τον βιασμό γυναικών και ανηλίκων, αρκεί να είναι …αλλόφυλες, προωθείται από το κυβερνόν κόμμα μέσω της Δραγώνα, της Αλ Σαλέχ και άλλων. Ο Οθωμανικός παράδεισος της “αρμονικής συμβίωσης”. Το άρθρο θα προστεθεί στην ενότητα “πρέσβειρες της μισανθρωπίας” Όταν η κτηνωδία συναντά την ευσέβεια, πραγματικά αναρωτιέσαι για την ποιότητα της όποιας συζήτησης. Το ποίμνιο υποχρεούται να βιάζεται, να ανέχεται τις σφαγές των οικείων του και έπειτα να “συζητά” τη νομιμοποίηση τους. Οι περιγραφές από τη Νομοσοφία είναι τραγικές. Αυτό όμως που πραγματικά συγκλονίζει, είναι η ανάλυση των υπέροχων γυναικών του Αγάζηλου που αποκαλύπτουν την “ευσεβή” διάσταση των σφαγών και βιασμών (διαβάστε τη στο τέλος του άρθρου).

Ο … άμαχος … Ράιαν
Το μαρτύριον της Κυρήνειας είναι μοναδικόν εις τραγικότητα, ουδόλως δε συγκρίνεται με εκείνο άλλων περιοχών της Κύπρου, αι οποίαι κατελήφθησαν κατά την δευτέραν φάσιν της τουρκικής εισβολής. Διότι αι πλείσται των καταληφθεισών κατά τον πόλεμον του Αυγούστου περιοχαί είχον εκκενωθεί προηγουμένως από τους Έλληνας κατοίκους των, ως η Αμμόχωστος …



Οι ελληνοαλβανοί του ΓΑΠ..



Ένα ενδιαφέρον άρθρο γράφει ο Αλβανός καθηγητής Γιακούμπ Κράσνικι (JAKUP KRASNIQI )-κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Αλβανοεβραίος καθηγητής- για τη διαμόρφωση του αλβανικού έθνους. Στη γραφή του προσπαθεί να αναλύσει τις βάσεις του αλβανικού έθνους και τη δημιουργία της σύγχρονης Αλβανίας. Πως ,δηλαδή, ένας λαός χωρίς μια θρησκευτική συνοχή, πολιτισμική παράδοση, χωρίς έστω μια γραπτή διαχρονική παρουσία κατάφερε να δημιουργήσει ένα έθνος;
Σημειώνει ο αρθρογράφος:
«Πολλά έθνη στην Ευρώπη, αλλά και στα Βαλκάνια, έχουν μια κοινή θρησκευτική παράδοση, δεδομένου ότι τα περισσότερα από αυτά ανήκουν σε μια θρησκευτική έκφραση. »Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί για το αλβανικό έθνος, το οποίο στην προκείμενη περίπτωση είναι ‘sui generis’, διότι το αλβανικό έθνος αποτελείται από αλβανούς Καθολικούς στην πίστη, Ορθόδοξους και Μουσουλμάνους.

»Οι Αλβανοί είναι ένα έθνος μοναδικό, με τρία θρησκευτικά πιστεύω!
Η στήριξη ενός έθνους έρχεται από τη γλώσσα, από το τόπο που κατοικεί, από την δια των αιώνων παράδοση, τον πολιτισμό, την ψυχολογία, την ιστορία και τις δοξασίες του λαού που τον ενώνουν οι μύθοι και τα παραμύθια.
Ο σχηματισμός του αλβανικού έθνους δεν στηρίζεται σε καμιά θρησκεία. Η ‘θρησκεία’ των Αλβανών ήταν η ‘Αλβανία’.»
Ο αρθογράφος που πραγματικά μας τραβά το ενδιαφέρον για το που θέλει να καταλήξει θα σημειώσει στη συνέχεια:
«Αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε πως δημιουργήθηκε το αλβανικό έθνος, και δεν υπάρχει δυσκολία να το φανταστεί κανείς αυτό, αφού οι πρώτοι ιδεολόγοι του αλβανικού έθνους ήταν Ορθόδοξοι και αργότερα προσχώρησαν οι πνευματικοί μουσουλμάνοι και κατόπιν το καθολικό δόγμα».


Ο Πάπας 'έδωσε' την αλβανική συνείδηση...
Πιο κάτω θα μας εξηγήσει πως ο Πάπας και ο ρωμαιοκαθολικισμός, τους εμπόδισε να γίνουν …Έλληνες:
«Μια αρχική ιδέα του αλβανικού έθνους συναντούμε στα τέλη του 17ου αιώνα, ίσως και νωρίτερα. Ο Ποντίφικας βλέποντας την θρησκευτική επιρροή της Αλβανικής Ορθοδοξίας και τον κίνδυνο αφομοίωσης που υπήρχε από την ελληνική επιρροή, αφού η αλβανική γλώσσα είχε περιορισμένη χρήση μόνο μέσα στο σπίτι, θεώρησε πως έπρεπε να επέμβη δημιουργώντας την Καθολική Εκκλησία.
Έγινε τότε μια μεγάλη προσπάθεια να φέρουν οι καθολικοί την αλβανική γλώσσα έξω από το σπίτι για να αποφύγουν στην αφομοίωση που τους οδηγούσε η ελληνική εκκλησία, και αργότερα το ελληνικό κράτος.
Έτσι άρχισαν αν γράφονται τα θρησκευτικά βιβλία στην αλβανική γλώσσα συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Γραφής».
Ο «σοβινισμός των Ελλήνων»
Συνεχίζει ο Γιακούμπ Κράσνικι και εξηγεί πως τελικά ‘ξεφύγανε’ από την αφομοιωτική πολιτική της Ορθοδοξίας:
«Αυτές είναι οι κύριες αιτίες ώστε να ανυψωθεί ένα τεράστιο εμπόδιο μπροστά στις σοβινιστικές προσπάθειες της ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που προσπαθούσε να αφομοιώσει το αλβανικό ορθόδοξο λειτουργικό. »
Και θα τονίσει στην ανάλυσή του για τη διαμόρφωση του αλβανικού έθνους:
“Το έθνος μας δεν συστάθηκε ούτε ως Ορθόδοξο ή ακόμη Μουσουλμανικό ή Καθολικό, διαμορφώθηκε από τη γλώσσα, την πατρίδα, την ιστορία και την παράδοση του ευρωπαϊκού πολιτισμού".
Και θα κλείσει με το ευρωπαϊκό μοτίβο:
»Η δημιουργία του αλβανικού έθνους ήταν αποτέλεσμα της διείσδυσης των ευρωπαϊκών ιδεών, του Διαφωτισμού στον 19ο αιώνα, των επαναστατικών ιδεών στην εκπαίδευση στην δικαιοσύνη, την ισοτιμία και την αδελφότητα».


echedoros-a


Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος δεν βρίσκει ησυχία.



  Άγνωστοι κατέβασαν και πέταξαν την ελληνική σημαία, που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή, στον τάφο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Τη σημαία εντόπισαν πίσω από το περιτοίχισμα του κοιμητηρίου δύο αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς της οικογένειας Τάσσου Παπαδόπουλου, οι οποίοι κάθε πρωί περιποιούνται τον τάφο και ανάβουν το καντήλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ η σημαία αφαιρέθηκε από τον ιστό. Το σχοινί που κρατούσε τη σημαία δεν εντοπίσθηκε. Στη περιοχή του κοιμητηρίου, η οποία έχει αποκλεισθεί, διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες από άντρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και τους ανακριτές, που εξετάζουν την υπόθεση της κλοπής, πριν από ένα μήνα, της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας
Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η υποστολή και αποκοπή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό παρά το συλημένο τάφο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, να συνδέεται με την κλοπή του λειψάνου του και διερευνά την εκδοχή αυτή στο πλαίσιο των ανακρίσεων για την αποκοπή της σημαίας.
Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, γύρω στις 8.00 το πρωί, πρώην μέλος της φρουράς του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας μετέβη στο νεκροταφείο και διαπίστωσε ότι απουσίαζε η ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη σε ιστό παρά τον τάφο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πρόσθεσε πως ενημερώθηκε η Αστυνομία για το συμβάν, που επισκέφθηκε τη σκηνή διαπιστώνοντας μετά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ότι αποκόπηκε το σχοινί έπαρσης και υποστολής της σημαίας και η σημαία πετάχτηκε σε χώρο που γειτνιάζει με το νεκροταφείο.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, η σημαία παρελήφθη ως τεκμήριο, έγιναν διάφορες δειγματοληψίες, είπε, προσθέτοντας ότι οι ανακρίσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Κατσουνωτός είπε πως δεν θα έσπευδε στο παρόν στάδιο να δηλώσει εάν η υποστολή και αποκοπή της σημαίας, συνδέεται με την κλοπή της σορού του τέως Προέδρου, προσθέτοντας ότι είναι μια εκδοχή που διερευνάται στο πλαίσιο των πρώτων ανακρίσεων.
Σε ό,τι αφορά τις έρευνες για την κλοπή του λειψάνου του τέως Προέδρου, ο κ. Κατσουνωτός παρέπεμψε στις χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας Μιχαλάκη Παπαγεωργίου για το θέμα, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κάτι πρόσθετο για να ειπωθεί.
Ερωτηθείς εάν μετά και το σημερινό συμβάν η Αστυνομία προσανατολίζεται σε τοποθέτηση φρουράς στον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου, ο κ. Κατσουνωτός είπε πως μετά τη σύληση του τάφου τοποθετήθηκε φρουρά στο νεκροταφείο, η οποία διατηρήθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα και τώρα διεξάγονται συχνές περιπολίες.
Αντιλαμβάνεστε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να είναι πανταχού παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, συνέχισε, αναφέροντας ότι «το νέο συμβάν μας απασχολεί και στο πλαίσιο των περιπολιών θα λαμβάνονται τα μέτρα που κρίνουμε ότι είναι αποτελεσματικά».

Σημερινή


Τα εβραϊκά παραμύθια .......


Το λένε εμμέσως πλην σαφώς, οι Εβραίοι της Κρήτης στα Χανιά…


Ο Γιάννης Πιέτρα, ένας Αλβανός μετανάστης που ζει κοντά στην Συναγωγή, μύρισε τον καπνό και κοιτάζοντας τον δρόμο τον είδε να εξέρχεται από την εμπρόσθια όψη – τότε κάλεσε την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και ξεκίνησε βρει τον διευθυντή που έφτασε λίγο αργότερα μαζί με τον Μπεσνίκ Σεϊτάς που είναι ο επιστάτης της Συναγωγής. Περίπου την ίδια στιγμή ένας νεαρός μαροκινός, ο Νασρ Αλ Ασούντ, εντόπισε τον καπνό που κατευθύνονταν πλέον προς το λιμάνι και υπήρξε ένας πολύτιμος βοηθός του διευθυντή. Μέχρι τις 1.45 πμ η Πυροσβεστική είχε σβήσει την φωτιά και η Αστυνομία είχε ξεκινήσει το έργο της. Αλλά η υπόλοιπη ζημιά θα γίνονταν ορατή μόνο την επόμενη μέρα. H Ανια Ζουκμαντελ-Παπαδάκη, η βιβλιοθηκονόμος μας και ο σύζυγος της έφτασαν λίγο μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αυτό που ήταν αρκετά εμφανές ήταν η απουσία “ντόπιων” παρά τον απίστευτο θόρυβο του συναγερμού της Συναγωγής αλλά και των σειρήνων από δυο πυροσβεστικά οχήματα που ηχούσαν στην γειτονιά. Ακόμα περισσότερο ανησυχητικό και εμφανής έλλειψη κοινωνική ευθύνης υπήρξε η απουσία ευαισθησίας στο γεγονός ότι αν η συναγωγή είχε καταναλωθεί από τις φλόγες τουλάχιστον η μισή Παλιά Πόλη των Χανίων μιας και οι στενοί δρόμοι θα έκαναν αδύνατη την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.

…………………………………………………………………………………

Μέλη της Αδελφότητας της Συναγωγής: η Πάολα Νικοτέρα, ο Κωνσταντίνος Φίσερ, ο Σαμ Κοέν και ο Ντέιβιντ Γουέμπερ βρέθηκαν στο σημείο για να εξετάσουν το τι είχε συμβεί στα βιβλία, στην ίδια την κατασκευή αλλά και να βοηθήσουν την Αστυνομία στην εύρεση στοιχείων, μέρος των οποίων ήταν μια πλάκα σαπουνιού που είχε εκτοξευθεί ενάντια στον εξωτερικό τοίχο. (Μέρος της κλασικής αντισημιτικής ρητορείας στην Ελλάδα είναι “Θα σε κάνω σαπούνι !”).
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=93109&cid=4

Ώστε έτσι… ε;
Τον "Απίστευτο θόρυβο" του συναγερμού δεν τον άκουσαν ούτε οι καλοί μετανάστες που μύρισαν τον καπνό και ενδιαφέρθηκαν;
Συναγερμός, που δεν τον ακούσαν οι καλοί μετανάστες όταν παραβιάστηκε η συναγωγή, ούτε όταν ξεσπούσε η φωτιά που μύρισαν και δεν άκουσαν οι καλοί μετανάστες;
Αυτόν τον συναγερμό έπρεπε να ακούσουν οι ντόπιοι;
Τόσο κακοί οι ντόπιοι λοιπόν… ε;
Προτίμησαν να καούν με τα σπίτια τους, παρά να σώσουν την συναγωγή τα σπίτια τους και τη ζωή τους;
Τόσο κακοί οι ντόπιοι; Ε;
Ώστε πέταξαν και πλάκα σαπούνι οι ντόπιοι;
Αλήθεια, πριν τη λαθρομεταναστευτική λαίλαπα, σας είχαν κάνει και άλλες τέτοιες επιθέσεις οι ντόπιοι;


Περί του «επικοινωνιακού εμπρησμού» της συναγωγής στα Χανιά



Να λοιπόν και η ανακοίνωση της Συναγωγής Χανίων http://www.hbnews.gr/permalink/23158.html
Δεν ντρέπεστε λίγο μωρέ...δεν ντρέπεστε....που εκτός από το κόμπλεξ του μονίμου θύματος ναι έτσι καταντήσατε την συμφορά που σας βρήκε ..κόμπλεξ......πλέον αρχίσατε να αυτογελοιποιείστε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις γεμάτες αντιφάσεις. Κατηγορείτε τους υπολοίπους πολίτες....επειδή δεν κοιμούνται όλοι απ΄έξω την συναγωγή σας......τι να σας πω....
Και δεν μου λέτε ....η Πυροσβεστική ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ , τι ήταν ...Αρειανοί.....και γιατί δεν τους ευχαριστείτε; Και η ΔΕΗ που τελικά παρέκαμψε την όντως εξωφρενική καθυστέρηση με τις συνδέσεις..τι είναι και αυτοί μωρέ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; Δεν ντρέπεστε;
Η κατανοητή οργή σας...δεν μου λέτε η οργή ενός πολίτη της πόλης που τόσο προσβάλλετε με μία τόσο κατάπτυστη ανακοίνωση είναι κατανοητή και αυτή;
Δηλαδή , όλοι οι πολίτες είναι ρατσιστές εκεί, ακόμα και αν το σενάριό σας είναι αληθινό;...Και γιατί δεν περιμένετε το πόρισμα των Αρχών να σας δικαιώσει;
Και για πείτε μας...καλείτε τους πολίτες να γιορτάσετε μαζί την Χανούκα...ή μόνο οι πολίτες καίνε το ομοίωμα του Ιούδα;
Και αν υπάρχει αδιαφορία μόνο για την εβραϊκή πολιτιστική κληρονομιά της πόλης , που όντως υπάρχει, ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Κάντε μία βόλτα σε ολόκληρη στην Κρήτη να δείτε την συμπεριφορά του κράτους στις πολιτιστικές κληρονομιές της και θα δείτε ότι δεν έχει να κάνει μόνο με εσάς. Και γιατί κατηγορείτε τους πολίτες....ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την Ελληνική πραγματικότητα.
Και θα σας πω και κάτι άλλο , με τρόπο σας , τον κομψό,
Εβραίος δεν είμαι...και δεν έχω και κανένα πρόβλημα με κανέναν Εβραίο.
Τους αντιμετωπίζω όπως τους Έλληνες και όλους τους Λαούς της Γης, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (αλλά αυτό δεν σας αφορά ..Πας μη Εβραίος Ρατσιστής...το εμπεδώσαμε...αλλά και Πας Εβραίος Ρατσιστής..διαβάζοντας την ανακοίνωσή σας).
Αλλά ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΟΥΔΑΙΟΣ (ας είμαστε εμείς ακριβείς μιας και δεν θέλετε να είστε εσείς ακριβείς)....ΝΤΡΑΠΗΚΑ...ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ...ΝΤΡΑΠΗΚΑ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΥΝΑΓΩΓΗ"...ΝΤΡΑΠΗΚΑ...ΕΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΡ;...Ε;
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΖΑΜΙ, ΝΑΟ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ...κτλ.; Αν και εκτός κάθε Θρησκείας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ, θεωρώ πολύ σοβαρή υπόθεση τους θρησκευτικούς χώρους που συνάνθρωποι μου προσεύχονται. Ίσως γιατί οι προσευχές των ανθρώπων συνήθως έχουν να κάνουν με φόβο ή πόνο. Και αυτό τις κάνει αυθεντικά ιερές...αλλά ξέφυγα..
Αυτά για τα περί ευαισθησίας...κάποιων που ροχαλίζουν ρατσιστικά ενώ καίγεται ένας σημαντικός χώρος της πόλης...και κάποιοι άλλοι....τέλος πάντων...
Και για ενημερώστε τον ρατσιστικό αυτόν λαό...τους "ντόπιους". Τι κάνουν τα αδέλφια σας , οι ντόπιοι του Ισραήλ, για τις μη Εβραϊκές Πολιτιστικές Κληρονομιές. Σίγουρα πολλοί λιγότερα από ότι κάνουν εδώ.
Και να το πάμε και παραπέρα...Πόσο ρατσιστικά φέρονται εκεί τα αδέρφια σας;....
Για να συγυρίσουμε ο καθένας μας τα χαλιά του οίκου του..και ύστερα κοιτάμε τα χάλια του απέναντι. Άντε μπράβο σιγά, σιγά...


שָׁלוֹם (μτφ. Σαλομ..)
AZ.AZ
Δελτίο των 11


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More