17.4.11

Η καταστροφή της πατρίδας μας!

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο για μας εξαθλιώσουν ως πολίτες οικονομικά.
Όταν το καταφέρουν τότε ανενόχλητοι θα αποτελειώσουν τη χώρα.
Μασόνοι απανταχού όλου του κόσμου έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω μας για να μας καταστρέψουν και το ένα σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το άλλο. Οι πολίτες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα ψάχνοντας την στα μάτια των πουλημένων πολίτικων.
Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να μας σώσει αλλά για να μην αφήσει έστω και μια ελπίδα να αντιδράσουμε. Ο χρόνος τρέχει Έλληνες εις βάρος μας και όσο τα ηνία της χώρας είναι σε χέρια λερωμένα σε χέρια μασόνων που έχουν δώσει όρκο να καταστρέψουν αυτή τη χώρα.
Για κάποιος πλουσιολαλάκιδες που έχουν κατακρίνει τέτοιου είδους άρθρα θέλω να τους πω ότι ένα τείχος με βρωμερά χαρτονομίσματα έχουν καλύψει τα μάτια τους και δεν μπορούν να δουν τίποτα παραπάνω . Δεν τους νοιάζει ότι σε αυτή τη κοινωνία θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και θα λογοδοτήσουν. Φτάνει να σκάσουν από χρήμα και να περνάνε αυτοί καλά.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει βήμα βήμα το σχέδιο καταστροφής μας .
Πρώτα από την Ελλάδα, πρώτα από την καρδία της ορθοδοξίας ξεκίνησαν μέχρι να μας γονατίσουν.
Αυτό θα γίνει πρώτα οικονομικά για να μην έχει κανείς μας την δύναμη να αντιδράσει.
…σαν ένα άδειο ποτήρι που δεν μπορεί τίποτα να προσφέρει για να σε ξεδιψάσει !


Αυτοί μας κυβερνούν!

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ;


Η σύσταση της ομάδας οικονομικών του Ομπάμα.
Benjamin Bernanke(Εβραίος) – Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεματικών των ΗΠΑ, που είναι ο πιο ισχυρός οργανισμός στις ΗΠΑ και το πλανήτη.
Timothy Geithner(Εβραίος) – Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ …..
Lawrence Summers(Εβραίος) – Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας
Paul Volcker(Εβραίος) – Chairman, Economic Recovery Advisory Board Πρόεδρος για την ανάκαμψη της Οικονομίας
Jared Bernstein(Εβραίος) – Chief Economist and Economic Adviser, Vice President Κορυφαίος οικονομολόγος και οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης
Douglas Shulman(Εβραίος) – Commissioner, Internal Revenue Service(IRS) Επίτροπος, Υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων
Peter Orszag(Εβραίος) – Director, Office of Management and Budget(OMB) Διευθυντής, Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού
Jon Leibowitz(Εβραίος) – Chairman, Federal Trade Commission(FTC) Πρόεδρος, Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου
Gary Gensler(Εβραίος) – Chairman, Commodity Futures Trading Commission(CFTC) Πρόεδρος,
Mary Schapiro(Εβραία) – Chairman, Securities and Exchange Commission(SEC) Πρόεδρος της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Sheila Bair(Εβραία) – Chairman, Federal Deposit Insurance Corporation(FDIC) Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφαλιστικών Καταθέσεων (Ασφαλιστικά Ταμεία)!
Karen Mills(Εβραίος) – Administrator, Small Business Administration (SBA) Διαχειριστής στη Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Christina Romer(Σύζυγος Εβραίος) – Chairman, Council of Economic Advisers Πρόεδρος του Οικονομικού Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων
Όπως βλέπετε και με τα ίδια σας τα μάτια τα κορυφαία ηγετικά στελέχη της οικονομικής ομάδας του Ομπάμα είναι όλοι Εβραίοι.
Τυχαίο;
Για τους αφελείς όλα τυχαία είναι. Αλλά πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε όλοι τόσο αφελείς.
Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν την μέθοδο του «διαίρει και βασίλευε» για να ανέβουν στην εξουσία και μόλις ανέβουν προωθούν μόνο Εβραίους για να μπούν σε θέσεις κλειδιά της δημόσιας διοίκησης.


Λεφτά για τζαμιά υπάρχουν...

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ!

Περιοδικό Αζινλίκτσα 16-3-2011.

Καλά νέα για τους κατοίκους της Σμίνθης από την Άννα Διαμαντοπούλου.
H υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έλυσε το θέμα του τζαμιού της Σμίνθης. Χάρη στην Άννα Διαμαντοπούλου η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά.
Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού. Με βάση πληροφορίες που έμαθε το περιοδικό Αζινλίκτσα η Άννα Διαμαντοπούλου υπέγραψε μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους Σμινθιώτες.
Η Άννα Διαμαντοπούλου αξιολογώντας τα παράπονα του τύπου σχετικά με το τζαμί της Σμίνθης, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει από το 2007 έως τώρα καθώς δεν είχε άδεια κατασκευής, πήρε θέση δίπλα στους χωρικούς.
Έγινε γνωστό πως για να μπορέσει να υπάρξει ένας αξιοπρεπής χώρος όπου θα προσεύχεται μαζικά ο κόσμος, υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού.
Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο του χωριού η κοινοποίηση του προστίμου των 700.000 ευρώ, ζήτησαν πολιτική λύση, και το θέμα προβλήθηκε ιδιαίτερα και στον τύπο.
Σχόλιο : Φανταζόμαστε ότι ανάλογη μεταχείριση θα υπάρχει και για το παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο μετόχι της μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος. Εκεί η πολεοδομία Ξάνθης επέβαλλε πρόστιμο 140.000 ευρώ ! Αν λοιπόν δεν υπάρξει ανάλογη μεταχείριση εκεί, ίσως πρέπει να σκεφτούμε να αλλαξοπιστήσουμε…


Αφήνουν να εκτουρκιστεί η Θράκη μας!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ !


Έκλεισε και η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, η οποία διοχέτευε με εκπαιδευτικό προσωπικό τα μειονοτικά μουσουλμανικά σχολεία της Θράκης. Βέβαια, το κλείσιμο της Ακαδημίας ήταν θεμιτό, αφού η ύπαρξή της δημιουργούσε μείζον θέμα για την ίδια την Παιδεία και την ισότητα στην παροχή της προς τα Ελληνόπουλα.
Όμως, το κλείσιμο της ΕΠΑΘ επιζητούσε διακαώς και η Άγκυρα μέσω της φερεφώνων της στην Θράκη. Και οι τουρκοτσολιάδες υποπρακτορίσκοι δεν επεδίωκαν το κλείσιμο της ΕΠΑΘ για να απαιτήσουν την εκπαίδευση των μειονοτικών εκπαιδευτικών μέσα από τα Παιδαγωγικά ΑΕΙ της χώρας. Απλά ζητούσαν (χωρίς να προβάλουν κάποια πρόταση) να κλείσει η ΕΠΑΘ! Και η κυβέρνηση Παπανδρέου, που δεν χαλάει χατήρια στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και στα μίσθαρνά του, έκλεισε την σχολή…
Τώρα, όμως, οι άκρως προβλεπόμενοι υποπρακτορίσκοι αρχίζουν να ψελλίζουν… διάφορα. Εμείς, είχαμε καταδείξει – αποκαλύψει τον σκοπό που επιδιώκει η Άγκυρα, όταν γράψαμε προ έτους, για την αναζήτηση χώρου στην Κομοτηνή που θα μπορεί φιλοξενήσει Τουρκικό Πανεπιστήμιο!!! Και σε αυτό ακριβώς σκοπεύουν και οι διάσπαρτες μισόλογες δηλώσεις των ανθρώπων της Άγκυρας. Αυτό προσπαθούν να προωθήσουν μεθοδικά (βλέπετε, πάντα υπάρχει και ο φόβος να έρθουν τα πάνω-κάτω με λάθος χειρισμούς) στην κοινωνία της Θράκης, την ανάγκη δημιουργίας Τουρκικού Πανεπιστημίου.
Επειδή είναι θέμα λίγου -πλέον- χρόνου να τεθεί το ζήτημα στην κυβέρνηση, μέσω αίτησης των μουσουλμάνων της Θράκης, εμείς σήμερα θα τολμήσουμε να αποκαλύψουμε το «επόμενο βήμα» της Άγκυρας, η οποία θα ζητήσει την δημιουργία Τουρκικού Πανεπιστημίου Θράκης ως επένδυση τούρκων επιχειρηματιών (αν και το προσδοκώμενο για την παρέα του Νταβούτογλου είναι να γίνει τουρκικό πανεπιστήμιο με Ελληνικά χρήματα…). Και την επιχειρηματική αυτή πρόταση δεν θα μπορεί να την αρνηθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου, εάν οι τούρκοι «επιχειρηματίες» εμφανίσουν και ιδιόκτητο χώρο όπου θα γίνουν οι εγκαταστάσεις…
Στο δρόμο προς την Κοσοβοποήση της Θράκης, λοιπόν, διαβάζουμε στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, την ομιλία του Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων:

Ο βουλευτής Ροδόπης στη συζήτηση νομοσχεδίου, που περιελάμβανε διάταξη για κατάργηση της ακαδημίας, ζήτησε να μάθει τι μέλλει γενέσθαι, αφού, όπως τόνισε: «όσο σημαντική είναι η κατάργησή της, άλλο τόσο σημαντικό είναι το καθεστώς που θα ακολουθήσει».
Υπεύθυνη για πολλά αρνητικά στο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης ήταν η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Την πεποίθησή του αυτή ο κ. Χατζηοσμάν την εξέφρασε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στη διαρκή επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων με θέμα την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Θεσμικό πλαίσιο των πρότυπων πειραματικών σχολείων, ίδρυση ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής, οργάνωση του ινστιτούτου τεχνολογίας υπολογιστών και εκδόσεων «Διόφαντος» και λοιπές διατάξεις».
Αν και ο βουλευτής δεν είναι μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων, μίλησε ως μέλος της μειονότητας και βουλευτής Ροδόπης, εξηγώντας ότι ο λόγος που παρέστη στην επιτροπή αφορά μία διάταξη του νομοσχεδίου και συγκεκριμένα, την παράγραφο 9 του άρθρου 59 για την κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χατζηοσμάν στην ομιλία του έκανε λόγο: «για μία διάταξη με μέγιστη σπουδαιότητα για εμάς, τα μέλη της μειονότητας στη Θράκη. Ενδεχομένως από την Αθήνα να μην μπορεί κάποιος να βιώσει στις πραγματικές του διαστάσεις το μέγεθος ενός προβλήματος, αλλά εμείς στη Θράκη είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ε.Π.Α.Θ. ευθυνόταν για πολλά αρνητικά στο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης, όπως το ιδιαίτερα χαμηλό μορφωτικό επίπεδο του μειονοτικού πληθυσμού.
Εμείς, τα μέλη της μειονότητας, ζητούσαμε την κατάργηση της ακαδημίας από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας της, τα τελευταία 43 χρόνια δηλαδή. Το σκεπτικό για την ίδρυση της Ε.Π.Α.Θ. ήταν τελείως λανθασμένο, στηριζόταν σε πολιτικές διάκρισης και ελέγχου, πολιτικές που ανήκουν στο παρελθόν. Η λειτουργία της δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε, προκάλεσε ανεπανόρθωτα πλήγματα στη μειονοτική εκπαίδευση, η προσφορά της ήταν μηδαμινή, η κατάργησή της η μόνη λύση και λύτρωση, πρωτίστως για τους μαθητές, για την ποιότητα της εκπαίδευσης, για τους δασκάλους και τους γονείς.
Πρόκειται για ένα χουντικό κατασκεύασμα, ένα κατάλοιπο της επταετίας, που έπρεπε να εξαλειφθεί. Με αυτή τη λογική ιδρύθηκε η Ε.Π.Α.Θ. επί Χούντας και δυστυχώς, ήταν μία πολιτική που κληρονομήσαμε από ένα απολυταρχικό και αντιδημοκρατικό καθεστώς.
Αυτό λοιπόν που δεν κατάφερε να κάνει καμία κυβέρνηση τα τελευταία 42 χρόνια, το πέτυχε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και επιτρέψτε μου να αναφερθώ προσωπικά στον πρωθυπουργό γιατί ο ίδιος το εξήγγειλε και το υλοποίησε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όλες οι θετικές για τη μειονότητα πολιτικές συνδέονται με κάποιο τρόπο με το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου. Δε θέλω να μειώσω το ρόλο του υπουργείου. Φυσικά, αυτή η διάταξη φέρει την υπογραφή της κυρίας υπουργού και της το αναγνωρίζουμε.
Ο λόγος της παρέμβασής μου είναι να στρέψω τα βλέμματα όλων στο επόμενο βήμα. Τι μέλλει γενέσθαι μετά την κατάργηση της Ε.Π.Α.Θ.; Όσο σημαντική είναι η κατάργησή της, άλλο τόσο σημαντικό είναι το καθεστώς που θα ακολουθήσει. Για αυτό παρακαλώ να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς τον σχεδιασμό της σχολής που θα αντικαταστήσει την Ε.Π.Α.Θ., να γίνει η απαραίτητη διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς, να τοποθετηθούν τα μέλη της μειονότητας γιατί εμάς αφορά και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
Κι εσείς κύριοι και κυρίες συνάδελφοι, θέλω να είστε ευαισθητοποιημένοι σε αυτό το ζήτημα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ συμμεριζόμαστε την άποψη ότι η εκπαίδευση είναι δικαίωμα και μάλιστα, δικαίωμα που πρέπει να παρέχουμε στον κάθε πολίτη του κόσμου και να το προστατεύουμε. Έχουμε όλοι ευθύνη γι’ αυτό. Κι επειδή όπως ανέφερα κατά το παρελθόν εφαρμοζόταν πολιτικές διάκρισης εις βάρος των μελών της μειονότητας, ας προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτές τις πληγές του παρελθόντος και να παρέχουμε ίση πρόσβαση σε μία ποιοτική εκπαίδευση, τόσο στους μικρούς μαθητές, όσο και στους αποφοίτους της μειονότητας.
Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης θα ανοίξουν μία νέα σελίδα στη μειονοτική εκπαίδευση και πραγματικά, ας είναι αυτή τη φορά προς όφελος της Παιδείας, προς όφελος των μαθητών», κατέληξε στην ομιλία του ο Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Αυτά δεν τα λέει όμως μόνο ο κύριος Χατζηοσμάν. Αυτά και άλλα πολλά έχουν αρχίσει να λέγονται από την επόμενη ημέρα κλεισίματος της ΕΠΑΘ. Και η κυβέρνηση κωφεύει…
Αλήθεια, κύριε Πεταλωτή, δεν έχετε επιβάλει ακόμη καμία διοικητική τιμωρία στο ΑΠΕ σε εκείνους που αναφέρθηκαν προ 10ημέρου (περίπου) στην Κομοτηνή, γράφοντάς την «Γκιουμουλτζίνα»; Και αν δεν το ξέρετε, κύριε Πεταλωτή, η αναφορά αυτή είναι στην τουρκική γλώσσα!!! Αλήθεια, έχετε δώσει τέτοια εντολή στο ΑΠΕ, στο οποίο είστε πολιτικός προϊστάμενος; Αναγνωρίζετε κι εσείς την πόλη σας με το τουρκικό της όνομα;


Η ABTTF συνεχίζει τις δραστηριότητες της και το Ελληνικό κράτος κοιμάται!!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒΤΤF!

12-4-2011, ιστοσελίδα της ABTTF.

H ABTTF συνεχίζει χωρίς σταματημό τις δραστηριότητες λόμπι.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), συνεχίζει τις δραστηριότητες λόμπι σε διεθνές επίπεδο. Στις 13 Απριλίου 2011 ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου και ο Διευθυντής Διεθνών σχέσεων Ενγκίν Σογιλμάζ θα πραγματοποιήσουν ημερήσια επίσκεψη εργασίας στο ευρωκοινοβούλιο, όπου θα εκφράσουν τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
Στις 15 και 16 Απριλίου η Μελέκ Κιρμαντζή μέλος της ομάδας Διεθνών προσπαθειών και δραστηριοτήτων λόμπι της ABTTF θα βρίσκεται στην Βιέννη για να μετάσχει στην Επιτροπή Θεμελιωδών Δικαιωμάτων που έχει συσταθεί με τη συνεργασία του πρακτορείου Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. με συλλόγους. Η ABTTF στην σύνοδο που θα ασχοληθεί με την πρόσβαση στη δικαιοσύνη, θα παρουσιάσει με έγγραφη αναφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα σε σχέση με την πρόσβαση στη δικαιοσύνη.
Στις 16-22 Απριλίου 2011 η πρόεδρος των νέων της ABTTF Φατμά Ρεσήτ θα μετάσχει στο Πασχαλιάτικο Σεμινάριο Νέων των Μειονοτήτων της Ευρώπης(ΥΕΝ). Η Ρεσήτ στο σεμινάριο αυτό για τις εθνικές μειονότητες που οργανώνεται ετήσια και θα διεξαχθεί στην περιοχή Σλέβιγκ-Χολστάιν της Γερμανίας, θα εκφράσει τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
Επίσης ομάδα 6 νέων της ABTTF θα μετάσχει στο ταξίδι που οργανώνει η κοινότητα νέων (GAT) του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, σε Νεάπολη-Καππαδοκία μεταξύ 19 και 24 Απριλίου.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More