2.6.11

Αντιπρόεδρε ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

46.319 ευρώ για ..λογαριασμούς κινητών στο πολιτικό γραφείο του ΠAΓΚΑΛΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ…;


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος συχνά έχει έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με διάφορες κοινωνικές ομάδες,με πρώτη απ΄ όλες τους στρατιωτικούς.
Οι ατάκες του περί αντιπαραγωγικών στρατιωτικών και ότι όλοι μαζί τα φάγαμε τον έχουν κάνει κόκκινο πανί.

Μαζί τα φάγαμε;

Απ΄ αυτή την άποψη προκαλεί εντύπωση το έγγραφο που έφθασε στα χέρια μας με τη πίστωση που εγκρίθηκε για τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων μόνο στο Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου.
46.319 ευρώ είναι το ποσό που αναγράφεται στο έγγραφο και χωρίς αμφιβολία προκαλεί τις ημέρες που ζούμε.
Επειδή όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες ,είμαστε ανοιχτοί σε διευκρινίσεις .Να δούμε τέλος πάντων πόσους υπαλλήλους αφορά η πίστωση,πόσες συσκευές και όλα τα σχετικά. Όπως και να ‘χει πάντως υπάρχει και το σταθερό τηλέφωνο. Μην το ξεχνάμε,γιατί μετά θα λέμε ότι “όλοι μαζί τα φάγαμε”, στα κινητά!
 Πηγή: onalert.gr


Κοινοβουλευτική Δημοκρατία πηγή σκανδάλων και κλεφτών.

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να συντριβεί σε ευθεία σύγκρουση με το λαό….


Εκατόν ενενήντα χρόνια τώρα από το 1821, οι διάφοροι οικονομικοί και πολιτικοί κοτζαμπάσηδες – νταβατζήδες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, έπλεξαν γύρω της ένα πολιτικό σύστημα με θεσμούς και νόμους στα μέτρα τους. Ταυτόχρονα γιγάντωσαν ένα κράτος και μια γραφειοκρατία, προκειμένου να εκμεταλλεύονται την κοινωνία και να συνεχίσουν να έχουν τον Έλληνα ραγιά στη δική τους εξουσία. Διέσυραν πλήρως κάθε έννοια δημοκρατίας, την οποία χρησιμοποιούσαν μόνο κατ’ επίφαση και υπέκλεπταν την ψήφο του ραγιά με τα τεράστια δίκτυα πολιτικής πατρωνίας και κομματικής εκλογικής πελατείας που είχαν στήσει.
Αυτό το πολιτικό σύστημα, όπως ήταν φυσικό έκανε κύκλους, τα χρήματα κάποια στιγμή φαγωνόντουσαν  από τα λαμόγια και πάντα οδηγούσε σε ίδιες πολιτικές κρίσεις και χρεοκοπίες. Όμως σε όλα αυτά τα 190 χρόνια υπήρχαν πάντα τρεις παράγοντες που το διέσωζαν. Δηλαδή το αδρανοποιούσαν για ένα διάστημα ώστε να εξαγνιστεί στη λαϊκή συνείδηση και…. μετά επανερχόταν δριμύτερο και πιο πεινασμένο.
Οι τρεις αυτοί παράγοντας που το διέσωζαν ήταν:
Α) Το παλάτι με τις αναμείξεις του.
Β) Οι διάφορες δικτακτορίες με τον εθνικιστικό παροξυσμό τους και
Γ) Εθνικές συμφορές (πόλεμοι κ.λ.π.).
Σήμερα όμως δεν υπάρχουν οι δύο πρώτοι παράγοντες για να το βγάλουν από την κυκλοφορία και να το διασώσουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει και ο τρίτος και ούτε να διανοηθεί κανείς να υπάρξει. Το χειρότερο δεν θα είναι η εθνική κρίση. Το χειρότερο είναι ότι θα διασωθεί το ίδιο πολιτικό σύστημα με τους θεσμούς του, τις πρακτικές του, τους γόνους και τους απογόνους του, για να μας ξανακαθίσει μετά στο σβέρκο.
Σήμερα, αυτό το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μείνει εδώ μόνο του, χωρίς διασώστες, ώστε να συντριβεί σε μια ευθεία σύγκρουση με τον ίδιο το λαό αυτή τη φορά και για πρώτη φορά. Μόνο έτσι επιτέλους ο ραγιάς θα λυτρωθεί, θα απελευθερωθεί, θα αναγεννηθεί μέσα από αυτή τη σύγκρουση και θα σηκώσει ανάστημα για να προχωρήσει.
Το 1821 διώξαμε τον τούρκο, τώρα ήρθε η ώρα να διώξουμε και τα τσανάκια του.
Όπως αντιλαμβάνεστε, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συντριβή του σάπιου πολιτικού συστήματος, είναι η αλλαγή (όχι αναθεώρηση) του Συντάγματος για πραγματική δημοκρατία και αυτό θα πρέπει να γίνει πλέον παλλαϊκό αίτημα σε όλες τις πλατείες, σε όλους τους δρόμους.
Δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το στόχο.
hassapis-peter


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!

Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο του Μax Keiser (με ελληνικούς υπότιτλους)!


Δείτε τι είπε ο Max Keiser στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ρωσικό κανάλι RUSSIA TODAY.
Mίλησε για την αγανάκτηση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την προδοσία στην Ελλάδα.
Αποκάλεσε τον κ. Πρωθυπουργό  : “Fly by night dictator” και άλλα πολλά.. 
Δείτε το Βίντεο.



 Δείτε και την φωτογραφία που ακολουθεί… έχει σημασία!

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/max-keiser-fly-by-night-dictator.html


Ο φον Δημητράκης ασχολείται με τα διδακτορικά του!

ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ιστοσελίδα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης 1-6-2011.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια των εκθέσεων των φροντιστηρίων ραπτικής-κεντήματος και χειροτεχνίας της ΤΕΞ σε Θέρμες και Ορφανό.
Πρώτα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στις Θέρμες στις 29 Μαΐου 2011
Στα εγκαίνια παρέστησαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή κύριος Μουσταφά Σάρνιτς, ο βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (B.T.T.A.D.K.) Τσετίν Μάντατζη, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου, ο πρόεδρος του ανεξάρτητου συνδυασμού στον δήμο Ξάνθης Χουσείν Αχμέτογλου, ο Ρεμζί Σαμπάν-μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΚΕΜ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων περιοχής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και πολλοί ομογενείς.


Στις 30 Μαΐου ημέρα Δευτέρα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στο Ορφανό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της B.T.T.A.D.K. Τσετίν Μάντατζη, η πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών περιοχής Ξάνθης κυρία Αίσέλ Σαγίρ και πολλοί ομογενείς μας.
Στις εκδηλώσεις αυτές χόρεψε η ομάδα παραδοσιακών χορών της ΤΕΞ, υπό την καθοδήγηση των Χουσείν Αχμέτογλου και Τουλίν Χατζιχαλίλ.
Και στις δύο αυτές εκθέσεις τα έργα που παρατέθηκαν και είχαν παραχθεί υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Ιλκνούρ Μουρσέλ και Σεριφέ Μουσταφάογλου, κέρδισαν τον θαυμασμό του κόσμου μας και των καλεσμένων.
Σχόλιο :  Τα ενοίκια για τις αίθουσες ποιός τα πληρώνει ; Οι δασκάλες που πανε κι έρχονται στα χωριά, τζάμπα πάνε ; Οι στολές αυτές -που ποτέ δεν υπήρχαν στην περιοχή- απο πού ήρθαν ; Ποιός τις πλήρωσε ;


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More