28.11.11

Έχει το ακαταλόγιστο...

Οι δικοί του οφείλουν να τον "μαζέψουν" το συντομότερο...



Συνεχίζει και τώρα να κάνει, όπως έκανε από την αρχή της πρωθυπουργίας του, μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα.
Με τις συνεντεύξεις του στα γερμανικά –κυρίως-  έντυπα που έχουν αναλάβει εργολαβικά, τα δυο τελευταία χρόνια, τη δυσφήμηση και την απαξίωση της χώρας, με τα σόου και τους λόγους που εκφωνεί εδώ κι εκεί στην Ευρώπη, επιμένοντας στο παραμύθι του δημοψηφίσματος ως δήθεν «παραχώρησής του προς το λαό»! Του δημοψηφίσματος δηλαδή που έφερε την Ελλάδα  όχι πια στο χείλος αλλά μέσα στην άβυσσο, με τη δήθεν αυτοκριτική, μέσω της οποίας ανακυκλώνει τον απίστευτο διασυρμό   που (αυτός κυρίως, ο διασυρμός) έριξε  τη χώρα πάνω στα βράχια, με όλα αυτά και με τις προσπάθειες να φιλοτεχνήσει (αν είναι δυνατόν!) ένα νέο προφίλ για  κάποια διεθνή θέση.
Αν δεν  καταλαβαίνει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου τη ζημιά που προσθέτει στις καταστροφές που έχει ήδη προκαλέσει (μαζί με τον κ. Παπακωσταντίνου) στην Ελλάδα και το λαό της, το ΠΑΣΟΚ έχει ανθρώπους που τουλάχιστον...


Να γιατί χρεοκόπησε η Ελλάδα!

Παραιτήθηκε ο Παπαδήμος από σύμβουλος του Παπανδρέου.


Σήμερα αναρτήθηκε στο diavgeia.gov.gr η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να κάνει δεκτή την παραίτηση του Λουκά Παπαδήμου από την θέση του συμβούλου σε θέματα μακροοικονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής, καθώς και θεμάτων που αφορούν το τραπεζικό σύστημα και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Ίσως στην τελευταία απόφαση που υπογράφει ως πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου απαλλάσσει τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη της ΕΚΤ από τα καθήκοντα του μία μέρα πριν την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος στις 11 Νοεμβρίου.
real.gr


Τι ετοιμάζουν;

Βρετανικό σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα!


Σοβαρά ερωτήματα γεννά η αποκάλυψη άκρως απόρρητου ενημερωτικού σημειώματος που έφτασε στη βρετανική πρεσβεία της Αθήνας, το οποίο δίνει οδηγίες, έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, να είναι έτοιμη να παράσχει "κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές"!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται "αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές"! Οι εντολές προκαταλαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο την καταστροφή της Ελλάδας και τον εξοστρακισμο της από την Ευρωζώνη...
Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπο αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και "ειδικές επιχειρήσεις" τύπου Λιβύης για να επιστρέψουν ασφαλείς στην χώρα οι Βρετανοί πολίτες!
Η εφημερίδα Telegraph επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε στην εφημερίδα πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου και ως εκ τούτου οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας είτε λόγω ανεξέλεγκτων κοινωνικών αναταραχών.
Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα!


Να δώσει λύση ο Ελληνικός Λαός!

Σενάρια διάλυσης της μεταβατικής κυβέρνησης!

Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιογραφικά γραφεία από τις πληροφορίες για διάλυση της μεταβατικής κυβέρνησης τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Από τη Συγγρού αναφέρουν επίσημα (σσ Σαββατιάτικη ανακοίνωση του Σταϊκούρα) ότι δεν πρόκειται να δεχτούν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις όπως αυτές που προανήγγειλε εμμέσως ο Βενιζέλος.
Όσον αφορά τον Καρατζαφέρη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται ανυποχώρητος στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας και των νομοσχεδίων για τους ταξιτζήδες και τους φορτηγατζήδες ενώ έχει το βλέμμα του στραμμένο στην επικείμενη απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου για τα Σκόπια.
Σε κάθε περίπτωση θεωρείται κομβικό το αυριανό Eurogroup για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Αν αποφασιστεί η χορήγηση της χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.


Η Ρωσία έδωσε S300 στη Συρία!

Η Ρωσία προμηθεύει τη Συρία με αντιπυραυλικά συστήματα S300!

Οι πύραυλοι S-300, οι οποίοι σύμφωνα με άρθρο θα χρησιμοποιηθούν για να «αντιμετωπίσουν μια πιθανή επίθεση από το ΝΑΤΟ ή τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση», είναι βαλλιστικοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς έδαφος-αέρα που αναπτύχθηκαν στη Ρωσία το 1979, για την προστασία των βιομηχανικών και στρατιωτικών βάσεων από μια εχθρική επίθεση από τον αέρα ή από πυραύλους cruise.
Το σύστημα θεωρείται ως ένα από τα ισχυρότερα συστήματα αεράμυνας στον κόσμο, με την ικανότητα να εντοπίζει και να παρακολουθεί πάνω από 100 στόχους και να επιτεθεί στους 12 ταυτόχρονα. 
Η Ρωσία πρόσφατα προσπάθησε να πουλήσει αυτό το σύστημα στο Ιράν, αλλά η πράξη διακόπηκε λόγω της πίεσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.
Διάφορα άρθρα που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα ανέφεραν ότι τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα και άλλων Αραβικών κρατών θα εισέλθουν σύντομα στον εναέριο χώρο της Συρίας, για «ανθρωπιστικούς» λόγους με την υλικοτεχνική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Μαζί με τους πυραύλους, η Ρωσία έχει εγκαταστήσει πολύ προχωρημένα συστήματα ανίχνευσης ραντάρ σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Συρία.
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλαίν Ζιπέ διαβεβαίωσε χθες τις συριακές δυνάμες της αντιπολίτευσης ότι η δύναμη του ΝΑΤΟ σχεδιάζει μια στρατιωτική επέμβαση με την επιβολή ενός «ανθρωπιστικού διαδρόμου και ανθρωπιστικών ζωνών» στο όνομα της προστασίας των αμάχων από τις δήθεν καταχρήσεις του καθεστώτος Αλ Άσαντ.
Η πιθανότητα αεροπορικών επιδρομών να ξεκινήσουν κατά της Συρίας υπό το πρόσχημα «ανθρωπιστικής βοήθειας» γίνεται όλο και περισσότερο μεγάλη από το γεγονός ότι το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ George HW Bush έχει τοποθετηθεί κοντά στις ακτές της Συρίας τις τελευταίες ημέρες


Λεφτά υπάρχουν αλλά για Ασία και Αφρική!

Να πού πάνε τα λεφτά! 1,5 δις ευρώ έβγαλαν με εμβάσματα οι λαθρομετανάστες από την χώρα! 

 

money-transferΕμβάσματα-μαμούθ ύψους 1,45 δισεκατομμυρίων ευρώ βγήκαν από την Ελλάδα μέσα στο 2010 από τους οικονομικούς μετανάστες που ζουν στην χώρα μας! Μάλιστα αν πρόκειται για εισοδήματα που αποκτήθηκαν στη χώρα μας, η αποστολή των χρημάτων έγινε χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση.
Πληρώνονται είτε από ελληνικές επιχειρήσεις, είτε ακόμη και από το δημόσιο - γιατί οι εργολάβοι του δημοσίου λειτουργούν με μεγάλο ποσοστό ανασφάλιστων αλλοδαπών - και αντί τα χρήματα να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, στέλνονται στην Ασία και την Αφρική. Για να εξασφαλιστούν δηλαδή υπέρογκα κέρδη για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, στεγνώνει η αγορά από ρευστότητα, κάτι το οποίο είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον.
Στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ για το περασμένο έτος, τα οποία ήλθαν στην δημοσιότητα αναφέρουν ότι η αξία των εμβασμάτων των οικονομικών μεταναστών προς τις χώρες τους, βρέθηκε σε επίπεδο ρεκόρ, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θεωρείται βέβαιο ότι το υψηλότερο μερίδιο από τα χρήματα αυτά δεν αποτελούν επενδύσεις ούτε και εμπορικά εμβάσματα καθώς κάθε μετανάστης μπορεί να αποστέλλει σε οποιονδήποτε προορισμό όσα χρήματα θέλει, ενώ την ίδια ώρα οι ελληνικές τράπεζες χαρατσώνουν με προμήθειες τις ελληνικές εταιρίες, ακόμη και για ενδοκοινοτικά εμβάσματα.
Πρόκειται ουσιαστικά για χρήματα που κάνουν φτερά κάθε χρόνο, τις περισσότερες φορές από μαύρη εργασία, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι  μετανάστες εργάζονται στη χώρα μας ανασφάλιστοι και παράνομα.
 www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More