28.11.11

Έχει το ακαταλόγιστο...

Οι δικοί του οφείλουν να τον "μαζέψουν" το συντομότερο...Συνεχίζει και τώρα να κάνει, όπως έκανε από την αρχή της πρωθυπουργίας του, μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα.
Με τις συνεντεύξεις του στα γερμανικά –κυρίως-  έντυπα που έχουν αναλάβει εργολαβικά, τα δυο τελευταία χρόνια, τη δυσφήμηση και την απαξίωση της χώρας, με τα σόου και τους λόγους που εκφωνεί εδώ κι εκεί στην Ευρώπη, επιμένοντας στο παραμύθι του δημοψηφίσματος ως δήθεν «παραχώρησής του προς το λαό»! Του δημοψηφίσματος δηλαδή που έφερε την Ελλάδα  όχι πια στο χείλος αλλά μέσα στην άβυσσο, με τη δήθεν αυτοκριτική, μέσω της οποίας ανακυκλώνει τον απίστευτο διασυρμό   που (αυτός κυρίως, ο διασυρμός) έριξε  τη χώρα πάνω στα βράχια, με όλα αυτά και με τις προσπάθειες να φιλοτεχνήσει (αν είναι δυνατόν!) ένα νέο προφίλ για  κάποια διεθνή θέση.
Αν δεν  καταλαβαίνει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου τη ζημιά που προσθέτει στις καταστροφές που έχει ήδη προκαλέσει (μαζί με τον κ. Παπακωσταντίνου) στην Ελλάδα και το λαό της, το ΠΑΣΟΚ έχει ανθρώπους που τουλάχιστον...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More