11.3.10

Οι υπονομευτές της Ελλάδας !!!!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αθώωσε τον "Αττίλα" - Ο ρόλος του "Ελληνα" Ευρωδικαστή Ροζάκη "Ροζενστάϊν"

Σ.Α: Στα άρθρα μας έχουμε πολλές φορές αναφερθεί με στοιχεία στο γεγονός οτι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο αλλάζουν ονόματα και στη συνέχεια φροντίζουν να μην ενσωματώνονται, να δημιουργούν ένα μηχανισμό που λειτουργεί ως "κράτος εν κράτει" και στην συνέχεια να υπονομεύουν το εθνος κράτος μέχρι να το οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή.
Βέβαια το γεγονός αυτό δεν είμαστε οι πρώτοι που το αναφέραμε. Ανα τους αιώνες κορυφαίοι φιλόσοφοι, λογοτέχνες, ιστορικοί, πολιτικοί και κάθε λογής άνθρωποι έχουν αναφερθεί στην τακτική αυτή των Εβραίων.

Μια απο τις περιπτώσεις είναι και αυτή του κ. Ροζάκη, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι "Ροζενστάϊν" σύμφωνα και με την καθόλου "αντισημιτική" Zougla(Δείτε ΕΔΩ).



Η έγκριτη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" είχε ξεσκεπάσει πριν μερικούς μήνες τον υπονομευτικό ρόλο του Ροζενστάϊν εναντίον της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου προσφεύγουν οι Τούρκοι κατάσκοποι της Θράκης και κάθε λογής "μειονότητες" που υποτίθεται οτι καταπιέζονται απο το ελληνικό κράτος, με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα να τις αναγνωρίσει για να προωθήσουν τον επεκτατισμό των χωρών τους(Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία).

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι "κολλητός" φίλος του Σημίτη και είχε διατελέσει υπουργός επι ημερών πρωθυπουργίας Σημίτη. Μόλις έφυγε απο υπουργός τον έστειλαν σε αυτή την πολυ σημαντική θέση.

Ο Ροζενστάϊν μαζί με τους υπόλοιπους "περιούσιους" του ΕΔΑΔ, πήραν μια εντελώς υπονομευτική απόφαση, εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κύπρου που σφαγιάστηκαν απο τον Τουρκικό ιμπεριαλισμό.
Ουσιαστική με την απόφασή τους αυτή αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος του "Αττίλα".

Διαγράφονται οι σφαγές που υπέστησαν οι Ελληνες της Κύπρου και δικαιώνεται ο Τουρκικός επεκτατισμός!!!

Περισσότερα για την απόφαση αυτή στο λινκ:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/03/blog-post_8110.html


Διαβάστε σχετικές μας αναρτήσεις για τον Ροζάκη και τον Σημίτη:

Χρήστος Ροζάκης(Ροζενστάϊν):"Να αναγνωρίσουμε και άλλες μειονότητες"
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_7819.html

Ενας Εβραίος απο την Ελλάδα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_11.html

"Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ Π. Ευθυμίου. Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. 'Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσιγκερ κ.ά."
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/08/blog-post.html


Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_7162.html

Του παραπάνω άρθρο γράφτηκε με αφορμή την ανάρτηση του "Δελτίο των 11"

http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_8213.html



Διαβάστε περισσότερα...


Όλοι θα πάρετε με αυτούς που κυβερνούν την Ελλάδα !!!!

 

Ονειρεύονται βουλγαρική μειονότητα 500.000 ατόμων στη Β.Ελλάδα..!

Σ.Α: Για αυτό το λόγο ακριβώς η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε ποιούς δίνει δικαιώματα εντός των συνόρων της. Δυστυχώς όμως οι ανθέλληνες των "προοδευτικών" κομμάτων(ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο) ψήφισαν νόμο που μπορούν αυτοί να ψηφίζουν και να πάρουν ακόμη και την ελληνική ιθαγένεια!!!

Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο Τύπου: Το Φοιτητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου της Σόφιας «Kliment Ohridski» οργανώνει προβολή της ταινίας «Ενα έθνος είμαστε», στις 9 Μαρτίου 2010 στις 4 μ.μ. στο Πανεπιστημιακό Θέατρο.
Μετά το τέλος της...ταινίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συγγραφέα Kostadin Kostadinov και τον Angel Djambazki, ειδικό στις βουλγαρικές κοινότητες του εξωτερικού, αντιπρόεδρο του VMRO.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «η ταινία "Ενα έθνος είμαστε" δείχνει τις ξεχασμένες 500 χιλιάδες Βουλγάρων της μειονότητας που ζουν στην Ελλάδα σήμερα.
Γυρίστηκε χωρίς την άδεια των ελληνικών Αρχών στις μεγαλύτερες...βουλγαρικές πόλεις(!) της Μακεδονίας -Φλώρινα, Κιλκίς κ.ά.».
Και διατυπώνουμε την απορία: Οι άνθρωποι και οι πόλεις είναι τελικά ελληνικές (πράγμα σχεδόν απίθανο), «μακεδονικές» (σλαβομακεδονικές) ή «βουλγαρικές» όπως υποστηρίζουν οι ταγοί του «ενός έθνους»;

Μη μαλώνετε παιδιά..όλοι θα πάρετε.

Αναδημοσίευση απο http://greece-salonika.blogspot.com



Η Ελληνική γλώσσα και που την κατάντησαν !!!!

Ο ευτελισμός της Γλώσσας μας

 

Πού βαδίζει η ελληνική γλώσσα; Αν ακούσει κανείς έναν διάλογο ανάμεσα σε νέους της εποχής, σαφώς θα προβληματιστεί ακόμα και αν δεν ανήκει στο αυστηρό κατεστημένο. Διότι σε όλες τις εποχές, οι νέοι είχαν –ιδιαίτερα στην εφηβεία-την τάση να θέλουν να δείχνονται διαφορετικοί δημιουργώντας κατά πρώτον μια ιδιότυπη γλωσσική επικοινωνία. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γι΄ αυτό το φαινόμενο. Οι νέοι θέλουν να έχουν την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια ομάδα που μοιράζεται τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες και ίσως, τις ίδιες απαξιώσεις. Επομένως η επικοινωνία τους διαμορφώνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να «προστατεύεται» από τον κόσμο των μεγάλων (γονείς, δάσκαλοι κλπ) και να διαφοροποιείται απ΄ αυτόν. Κάτι σαν επανάσταση, ή σαν ανάγκη να δώσουν ένα στίγμα καινούριο στην κοινωνία που τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται; Όπως και να το κάνουμε, η νεότητα που ανέκαθεν υπήρξε «θείο δώρημα» έχει τα χαρακτηριστικά της…
Γνωρίζοντας αυτά δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει από τους σύγχρονους νέους να μιλούν με το «ν» και με το «σίγμα» ή να επικοινωνούν με τις ελληνοπρεπείς καθαρευουσιάνικες εκφράσεις που ακούγονταν μέχρι και τα πρώτα έτη της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα. Έχουμε πλήρη συνείδηση του γεγονότος ότι οι εποχές αυτές έχουν περάσει όπως και ότι η καθαρεύουσα έχει δώσει την θέση της στην δημοτική, με την απλουστευμένη ορθογραφία και γραμματική. Από αυτό το στάδιο όμως της ρέουσας αλλά εγγράμματης δημοτικής που επιχειρήθηκε να επικρατήσει ως η βασική γλώσσα επικοινωνίας ανάμεσα στις σύγχρονες γενιές, καταλήξαμε στην …μονολεκτική επικοινωνία.
Οι νέοι σήμερα, ως μοντέρνοι και τεχνολογικά ενήμεροι, απαξιούν να συνεννοούνται με ολοκληρωμένες προτάσεις και εκφράσεις. Αρκούνται να ανταλλάξουν SMS με αυτοσχεδιασμένες λέξεις- κοκτέιλ ελληνικών και αγγλικών όπως «σούπερ» και «ουάου», με greeklish και νεολογισμούς που χρήζουν ειδικού λεξικού για να τους κατανοήσουμε. Οι άλλοτε συνομιλίες που ασκούσαν την εγγράμματη επικοινωνία και την ευφράδεια, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Η αποχή από το διάβασμα εφημερίδας, η τηλεόραση, η πολύωρη απασχόληση με ηλεκτρονικά παιχνίδια, η έλλειψη χρόνου εκ μέρους των γονέων να κάνουν συζητήσεις με τα παιδιά τους, αποθαρρύνουν την ανάπτυξη και παραγωγή λόγου. Η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών από τα πρώτα χρόνια του γυμνασίου-πράγμα που ενίσχυε το ορθό γλωσσικό ένστικτο και την αντίληψη συντακτικού, έχει παραμεριστεί. Η ορθή χρήση της γλώσσας που κάποτε ήταν must για τους πολιτισμένους ανθρώπους όπως και ενδεικτικό σοβαροφάνειας, τώρα κοντεύει να θεωρείται ντεμοντέ και …χάσιμο χρόνου. Ίσως οι νέοι είναι σήμερα πιο αγχωμένοι παρά ποτέ-τουλάχιστον οι ίδιοι έτσι δηλώνουν. Και όσον αφορά την επικοινωνία μέσα στις παρέες τους, θα μπορούσαμε να είμαστε ελαστικοί στις κρίσεις μας, δεδομένου ότι και εμείς οι πιο μεγάλοι μιλάμε διαφορετικά μεταξύ μας σε στιγμές χαλαρότητας απ΄ ότι στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.
Όμως η γνώση ορθής ομιλίας και γραφής, είναι σημαντική για την επιτυχία μιας αποτελεσματικής επικοινωνίας. Η συντόμευση και ταχύτητα στον λόγο, μπορεί να αποβούν εις βάρος της σαφήνειας. Αν ο νέος χρειαστεί κάποτε να αρθρώσει άρτιο λόγο, θα δυσκολευτεί πολύ να το κάνει λόγω της λεξιπενίας του. Και έτσι, θα δημιουργούνται στρατιές αγραμμάτων με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ ο ευτελισμός της γλώσσας μας θα εξακολουθήσει τον κατήφορό του σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Print this post


Να ετοιμαζόμαστε και εδώ !!!!!

Νέες απειλές για τον δημιουργό των σκίτσων του Μωάμεθ

Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει δεκάδες συλλήψεις υπόπτων για μία ενδεχόμενη δολοφονική επίθεση εναντίον του.

http://www.newsit.gr/files/Image/10-03/resized/moameth_opadoi(1)_497_355.jpgΟ σουηδός που δημιούργησε το 2007 τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, Λαρς Βιλκς δέχθηκε νέες απειλές για τη ζωή του, μετά από τις συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή σε συνωμοσία για τη δολοφονία του αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λαρς Βιλκς, που απεικόνισε το Μωάμεθ σε σώμα σκύλου προκαλώντας τη οργή του μουσουλμανικού κόσμου δήλωσε ότι δέχθηκε απειλές μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων.

"Ήθελαν να με πυροβολήσουν στο κεφάλι με μία καραμπίνα. Το άλλο (μήνυμα) ήταν επίσης για το θάνατο μου" πρόσθεσε ο σουηδός σκιτσογράφος, αναφερόμενος στα τελευταία μηνύματα που έλαβε. "Η μόνη άμυνα που έχω είναι η ελευθερία του λόγου" σημείωσε ο Λαρς Βιλκς.
 newsit

Μερικά σκίτσα του Λαρς Βιλκς...

Categories


Όλοι στις ΗΠΑ και γρήγορα !!!!!!

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Προφανώς κάποιοι ξαφνιάστηκαν, κάποιοι χειροκρότησαν και κάποιοι έσπευσαν να επικρίνουν την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού μας που έγινε γνωστή στον ελληνικό χώρο χτες βράδυ (λόγω της διαφοράς ώρας) ότι καταργείται η θεώρηση των διαβατηρίων (βίζα) Ελλήνων πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ…

Εάν βασανίσει κανείς το όποιο «μυαλό» διαθέτει θα μπορέσει να εντοπίσει και τον σχετικό πολιτικό χώρο που εκφράζει την κάθε αντίδραση…
Ξεπερνώντας τις πράσινες, μπλε, κόκκινες και ποικιλόχρωμες αντιδράσεις (που αντιστοιχούν στουυς σχετικούς πολιτικούς χώρους, φυσικά) επιτρέψτες μου να θέσω ένα πολύ αφελές ερώτημα:...
Καλά οι Υπηρεσίες Ασφάλειας των ΗΠΑ που εδώ και μερικούς μήνες (μετά το επεισόδιο με τον νεαρό Νιγηριανό, γόνο πάμπλουτου Τραπεζίτη, που ζούσε στην Αγγλία και θα είχε τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο αεροσκάφος εάν δεν τον είχε προλάβει ο συνεπιβάτης του ο νεαρός Ολλανδός) θα δεχθούνε στις ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ VISA τους σχεδόν 700,000 “λαθρομετανάστες» (πολλοί «αγνώστου» εθνότητας και προηγούμενης υπηκοότητας) που θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ο συζητούμενος σήμερα νόμος του κ Ραγγούση και του ΠΑΣΟΚ και μαζί τους ΟΛΟΥΣ όσους μέχρι σήμερα «νομιμοποιήσανε» ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία;;;
Κάνω την αφελή ερώτηση καθότι από τη στιγμή που αυτοί οι «νομιμοποιηθέντες» ή αναμένοντες να «νομιμοποιηθούν» θα έχουν κανονικότατο δικαίωμα απόκτησης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ!!!

Δηλαδή, τι ακριβώς πέτυχε ο κ Παπανδρέου;

Συναίνεση του Αμερικανού προέδρου και των Υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ να έχουν δικαίωμα ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ εισόδου στις ΗΠΑ εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που αφού εισήλθαν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ στην Ελλάδα μπορούν τώρα ως ΟΨΙΜΟΙ Έλληνες Υπήκοοι να «πεταχτούνε» και μέχρι Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσιγκτων, Σικάγο και Λός Άντζελες;

Κάτι ΔΕΝ μου στέκει καλά και για αυτό κάνω την αφελή ερώτηση!


Να που είναι τα λεφτά κε Παπανδρέου!!

Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση για το σύνολο των πολιτών, που βιώνουν τη χειρότερη λιτότητα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και των δημοσίων υπαλλήλων, που χάνουν έναν έως δύο μισθούς, η απόφαση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς να βολέψει με έξτρα επιδόματα τρεις «πράσινους» συνδικαλιστές του ΟΛΠ.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ο κ. Γ. Ανωμερίτης χορήγησε επίδομα «συνδικαλισμού» σε τρεις συγκεκριμένους...
εκπροσώπους των λιμενεργατών, που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα, ενώ εξετάζει τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων διευθυντών, που συνεπάγεται πρόσθετες αποδοχές. Για ποιο όμως λόγο ο μάνατζερ μιας δημόσιας επιχείρησης νιώθει την ανάγκη να επιβραβεύσει τη συνδικαλιστική ηγεσία του ΟΛΠ όταν η υφιστάμενη νομοθεσία τούς παρέχει αρκετά προνόμια;
Η απόφαση, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διακηρύξεις του πρωθυπουργού και του οικονομικού επιτελείου, ότι από τα επώδυνα οικονομικά μέτρα δεν θα εξαιρεθεί κανένας, δείχνει ότι οι «ημέτεροι» βρίσκουν πάντα παράθυρα για να ξεφύγουν από τον κανόνα.
Παράλληλα, όμως, αποτυπώνεται η υποκρισία που κυριαρχεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι και άλλες ΔΕΚΟ έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχες ρουσφετολογικές αποφάσεις.
Επειδή ο πρωθυπουργός θέτει ως μείζον πρόβλημα της χώρας το έλλειμμα αξιοπιστίας, καλείται αμέσως να ανακαλέσει το ρουσφέτι του ΟΛΠ πριν η Κομισιόν διαπιστώσει ότι η εισοδηματική πολιτική εφαρμόζεται «αλά καρτ». Λιτότητα για τους πολλούς και μπόνους για τους εκλεκτούς του «πράσινου» συστήματος.


Αυτό συζήτησε στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός ;;

Βόρεια Μακεδονία προτείνουν τώρα για το όνομα οι ΗΠΑ

Πρόθυμη να αναθεωρήσει τη στάση της στο Σκοπιανό εμφανίζεται η αμερικανική κυβέρνηση, προκειμένου να διευκολύνει μια λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», ο κ. Μπαράκ Ομπάμα αλλά και η κυρία Χίλαρι Κλίντον προτείνουν στον κ. Γ. Παπανδρέου , εφόσον ανταποκριθεί θετικά, να ανακοινώσουν οι ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι στο εξής αναγνωρίζουν την πΓΔΜ ως Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, με την αιτιολογία ότι ομιλεί τη βορειο-μακεδονική γλώσσα. Τη πρόταση διατύπωσε στον έλληνα πρωθυπουργό η αμερικανή υπουργός Εξωτερικών κι επανέλαβε χθες ο αμερικανός πρόεδρος, αλλά σύμφωνα με αμερικανικές πηγές ο κ. Παπανδρέου επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού σταθμίσει όλα τα δεδομένα. Οπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδιαφέρονται ζωηρά «να ολοκληρωθεί η διεύρυνση του ΝΑΤΟ στη ΝΑ Ευρώπη» αλλά αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι αδύνατο αν δεν λυθεί το πρόβλημα του ονόματος της πΓΔΜ. Γι΄ αυτό και αλλάζουν στάση «ικανοποιώντας το βασικό ελληνικό αίτημα». Η Ουάσιγκτον επείγεται, λέγουν αμερικανικές πηγές, να ενταχθούν τα δυτικά Βαλκάνια στο ΝΑΤΟ επειδή η «νέα αμυντική στρατηγική» των ΗΠΑ μεταφέρει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας στη ΝΑ Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο από την Πολωνία, την Τσεχία και τη Βαλτική, όπου αρχικά προοριζόταν να εγκατασταθεί.
Το Κυπριακό και το ζήτημα της ελεύθερης πρόσβασης των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας στην «τράπεζα» των ευρωπαϊκών δεδομένων ήταν τα άλλα δύο θέματα τα οποία συζήτησαν οι Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον με τον κ. Παπανδρέου. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις συνομιλίες Χριστόφια- Ταλάτ και ζητούν από την Ελλάδα να παρέμβει όσο της είναι δυνατόν στον πρόεδρο της Κύπρου ώστε «να υπάρξει θετική κατάληξη» των συνομιλιών, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι ούτε η Αθήνα ούτε ο κ. Δ. Χριστόφιας έχουν πολλά περιθώρια κινήσεων και υποχωρήσεων. Σημειώνεται ότι τρεις χώρες της περιοχής έχουν απαντήσει θετικά σε σχετικές βολιδοσκοπήσεις της Ουάσιγκτον- η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Τουρκία, η τελευταία υπό την προϋπόθεση ότι το «σύστημα» θα είναι σε πλωτά μέσα τα οποία, βεβαίως «θα μπορούν να κινούνται όχι μόνο ανατολικά της Κύπρου αλλά και στο Αιγαίο». 
Τόσο ο πρόεδρος Ομπάμα όσο και η κυρία Κλίντον δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στην Τουρκία, την ένταξη της οποίας στην ΕΕ θεωρούν «ουσιαστικό μέτρο ασφάλειας και προώθησης της δημοκρατίας» στη χώρα.
Οσον αφορά το ζήτημα των ευρωπαϊκών ατομικών δεδομένων το οποίο έθεσαν στον έλληνα πρωθυπουργό οι Ομπάμα και Κλίντον οι δυνατότητες της Ελλάδας να ικανοποιήσει το αμερικανικό αίτημα είναι πολύ περιορισμένες. Υπενθυμίζεται ότι ήταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το οποίο, ανατρέποντας απόφαση της Κομισιόν, απέρριψε το αίτημα της Ουάσιγκτον να έχει ελεύθερη πρόσβαση στην ευρωπαϊκή «τράπεζα ατομικών δεδομένων». Στην Ουάσιγκτον λέγουν ότι το ζήτημα είναι υψίστης σημασίας για τη στρατηγική των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων και γι΄ αυτό «θα επαναφέρουν το πρόβλημα σε επίπεδο των ευρωπαίων συμμάχων».

ΤΟ ΒΗΜΑ


Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τους λαθρομετανάστες Έλληνες!!!

 

Ο χρυσός και το πετρέλαιο της Ελλάδας σε συνδυασμό με την γεωστρατηγική της θέση αποτελούν το ισχυρότερο εργαλείο εξωτερικής πολιτικής

Μεταξύ των (στρατηγικών) ορυκτών που εν αφθονία (!) διαθέτει η χώρα μας ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και το πετρέλαιο. Στο Αιγαίο και όχι μόνον. Το γιατί δεν το αντλούμε είναι, πραγματικά, μια πολύ… πονεμένη ιστορία που κυρίως αφορά στην «αιδήμονα» σιωπή των πολιτικών «μας» - παλαιών και νέων – επ’ αυτού. Αφορά όλες ανεξαιρέτως τις Κυβερνήσεις της Ελλάδος οι οποίες δεν είχαν το θάρρος να παραδεχθούν την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο (και όχι μόνο) και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία παίζεται και γι’ αυτόν τον εθνικό πλούτο μας. Σημειώνουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ καθόσον επίσης παίζεται και για τα περίφημα κοιτάσματα ΟΣΜΙΟΥ στα Ιμια, θέματος επί του οποίου ο γράφων έχει αναλυτικώς αναφερθεί επανειλημμένως. Από τετραετίας σε πλείστα όσα φύλλα της «Ελεύθερης Ώρας».

Επί του θέματος «πετρέλαιο στο Αιγαίο» τώρα. Ήδη ελέχθη ότι υπάρχει άφθονο. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα»! Είναι ακόμη γνωστό ότι οι Γερμανοί, επί Κατοχής, είχαν χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τούς ενδιέφεραν οι (όποιες) πηγές ενεργείας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφθασαν στα χέρια των Αμερικανών. Με βάση τις πληροφορίες και τους χάρτες που άρπαξαν οι Αμερικανοί από τους Γερμανούς – οι οποίοι είχαν διαπιστώσει την ύπαρξη τεραστίων ποσοτήτων «μαύρου χρυσού» στο Αιγαίο – αρχίζει το ενδιαφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να αυξάνεται. Τα τελευταία έτη και με την βοήθεια ειδικών δορυφόρων φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι έχουν αποκτήσει επαρκή στοιχεία για την ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων του συγκεκριμένου στρατηγικού ορυκτού στο Ελληνικότατο αυτό Αρχιπέλαγος.
Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Νίκολας Μπέρνς, ενθυμούμαι, είχε (και αυτός) παραδεχθεί δημόσια σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο τηλεοπτικό σταθμό «ΜΕΓΚΑ» ότι, όντως, υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό τούτο το στρατηγικό ορυκτό ΜΑΣ στοιχείο δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας – σιώπησε πάντως για το όσμιο στα Ιμια που και αυτό συνιστά τεράστιο σημείο τριβής στις σχέσεις των δύο χωρών.. Επί του θέματος ΟΣΜΙΟΥ επαναλαμβάνω έχω ξαναγράψει και θα επανέλθω σύντομα δια των στηλών της «ΕΩ».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα ερευνών των Αμερικανών, που εστηρίχθησαν σε δορυφορικές παρατηρήσεις είναι, πλέον, ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο ευρίσκονται ανατολικώς της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων (και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ιμια), αλλά και στην Φλώρινα. Και στην Ζάκυνθο.
Μια επίσημη δήλωσις του καθηγητού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαστεφάνου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην εδόθησαν στην Ελλάδα τα πλήρη αποτελέσματα των γεωπολιτικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα οι Αμερικανοί ερευνητές…».
  Έναεύλογο ερώτημα είναι, φυσικά, το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο (και άλλα σημαντικότατα ορυκτά στοιχεία) σε τέτοιες ποσότητες; Σε τούτο απαντούν οι γεωλόγοι, λέγοντας ότι: Όσον αφορά στο πετρέλαιο είναι γνωστό ολόκληρο, σχεδόν, το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος, ήταν κάποτε μια απέραντη πεδιάδα (Αιγηίς) με πλούσια βλάστηση, η οποία, ακολούθως, κατεποντίσθη για να δημιουργηθεί στην θέση της το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών μετεβλήθησαν, βαθμιαίως σε πετρέλαιο. Όσον αφορά στα σπάνια μέταλλα, εξηγείται και αυτό από την στιγμή που, ως γνωστόν: Καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί, μεταξύ άλλων, τις κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.
Καταλήγοντας ερωτούμε. Γιατί οι πολιτικοί «μας» άρχοντες διστάζουν να μιλήσουν στον Ελληνικό Λαό για το πετρέλαιό ΜΑΣ, αλλά και για τους άλλους ορυκτούς θησαυρούς της χώρας μας; Πολύ περισσότερο από την στιγμή που σήμερα η Πατρίδα μας δοκιμάζεται από την πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση και τα εγκλήματά τους στην οικονομία μας. Και αν δεν μίλησαν οι προηγούμενοι, γιατί, ο νυν πρωθυπουργός, ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν προχωρεί στην αξιοποίηση του ορυκτού, εθνικού, πλούτου μας, ώστε να λύσουμε τα ζέοντα, πλέον, οικονομικά μας ώστε να μην πνίγεται ο λαός μας με τα γνωστά επώδυνα, οικονομικά μέτρα;


Την ελληνική σημαία από τα Ιμια κατά που την έστειλε ο αέρας !!!

 

 Όταν ενας Κουίσλινγκ (Προδότης) βουλευτής ζητάει την προστασία της αστυνομίας από τον λαό

Τα λόγια του Πάγκαλου για τα γιουχαρίσματα, από τα πρακτικά της Βουλής :

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης): Κύριε Πρόεδρε λυπούμαι που διακόπτω τη διαδικασία. Δεν συνηθίζω, όπως ξέρετε, να παρεμβαίνω ασκόπως. Μόλις όμως προσήλθα στη Βουλή από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, υπό τας κραυγής «προδότες, πουλημένοι» και ενώ ερρίπτοντο επί του αυτοκινήτου μου διάφορα αντικείμενα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της παρουσίας στην είσοδο ακριβώς της Βουλής μιας ομάδας περίπου διακοσίων ατόμων, οι οποίοι φέρουν τις ελληνικές σημαίες και προφανώς αντιτίθενται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου. Προφανώς αντιτίθεται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, γιατί δεν βλέπω ποιοι άλλοι είναι «προδότες». Δεν νομίζω ότι αυτοί που είναι υπέρ του νομοσχεδίου θεωρούν αυτούς που αντιτίθενται στην ψήφιση του νομοσχεδίου προδότες.
Εν πάση περιπτώσει, δεν θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη λέξη.
Θέλω να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε το γεγονός αυτό εις τον Πρόεδρο της Βουλής και να μας ενημερώσετε και εμάς και τα μέλη της Κυβερνήσεως, εάν θα λειτουργήσει η Βουλή και κάτω από ποιες συνθήκες.
Εγώ από την πλευρά μου, θα έρθω αμέσως σε επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον οποίο θα παρακαλέσω να πάρει τα ενδεδειγμένα μέτρα. Είναι απαράδεκτο και είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί από τη συζήτηση αυτού του νομοσχεδίου, ορισμένοι των οποίων τις απόψεις σεβόμαστε, να δημιουργούν μία κατάσταση στράτευσης στους δρόμους της πόλης και μπροστά στο Κοινοβούλιο, ανθρώπων που επιτίθενται εναντίον των Βουλευτών με κραυγές «αίσχος και προδότες».
Αυτά τα πράγματα είχαν να γίνουν πολλά χρόνια στους δρόμους της Αθήνας και θέλω να παρακαλέσω και τους συναδέλφους που ανήκουν εις την παράταξη αυτών που αμφισβητούν και καταψηφίζουν αυτό το νομοσχέδιο –πράγμα που είναι απόλυτο δικαίωμά τους- να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τη δημιουργία τέτοιου κλίματος φανατισμού.
Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε.

Σχόλιο : ΔΕΝ ήταν γιουχαρίσματα. Ήταν ο αέρας που πήρε και τη σημαία.
Σημείωση 2.
Ο κ. Πάγκαλος είπε εις την Βουλήν ότι είμεθα 200 άτομα πού διαδηλώναμε έξω από τήν Βουλήν. Ο δε κ. Καρατσαφέρης το αριθμό το έκανε 150 άτομα και φυσικά επικρότησε τά λόγια του κ. Παγκάλου. Άρα αυτοί οι άνθρωποι ζούν εις τον ιδικόν τους κόσμο και δή στα σύννεφα. Συμπατριώτες μου ήλθε η ώρα να τούς κατεβάσουμε από τά σύννεφα.
Είναι εντροπή οι Έλληνες να έχουν αυτούς τους ανθρώπους ως αντιπροσώπους τους εις την Βουλήν. Δεν μας αξίζει. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, Όχι όταν έλθη η ώρα της κάλπης (αν έλθη έτσι όπως εξελίσσονται τά πράγματα) να τά ξεχάσουμε όλα αυτά και μόλις ο πολιτικός μας χτυπήσει στην πλάτη ή μας τάξει ότι θα βάλη το παιδί μας στο δημόσιο να του δώσουμε την ψήφο μας.
Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ «ΤΖΟΡΤΖ & ΤΖΟΡΤΖ» ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: «γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες».

ΣΠΥΡΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΙΚΑΝΤΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

"Θύμα της έντασης έπεσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος γιουχαΐστηκε κατά την είσοδο του στο κτίριο της Βουλής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».

Ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε το λόγο καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο.
«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», είπε."

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112939&cid=4
Τα πρακτικά όλης της προδοσίας εδώ :
http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=syne100310.txt

Μπορείτε με ένα απλο find (ctrl F στον firefox) να βάλετε το όνομα που σας ενδιαφέρει και να βρειτε την τοποθέτησή του (πχ Παγκαλος).
Σημείωση ότι ΔΕΝ έχει τη λίστα με τα ονόματα των προδοτών που ψήφισαν.


Ελληνικό κυνοβούλιο είναι αυτό !!!

Η ελληνική δημοκρατία τελείωσε... το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε την δημοκρατία του Σόρος!


  • Έπεσαν οι μάσκες όλων στην Βουλή των Ελλήνων, που από χθες έγινε υποκατάστημα του Σόρος
  • Η Ελλάδα από σήμερα ανήκει στους λαθρομετανάστες της, επειδή έτσι αποφάσισαν τα λαμόγια που άδειασαν τα ταμεία του κράτους
  • Δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες και ιδανικά, παρά μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου
  • Εκατόν εβδομήντα θλιβεροί πολιτικοί αποφάσισαν να εξορίσουν έναν λαό και να τον τιμωρήσουν επειδή τους... ανέχθηκε και τους πίστεψε
Χθες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έπεσε η αυλαία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι αντιπρόσωποι των Ελλήνων αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν οι έλληνες πολίτες με άλλους, αγνώστου ταυτότητας και σαφέστατα "φρέσκους" και έτοιμους για κάθε είδους "επεξεργασία" Πακιστανούς, Αφγανούς, Ινδούς, Καμερουνέζους και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή τους...
Η πελατεία του πολιτικού συστήματος ανανεώθηκε, ο Μαρξισμός πετάχθηκε στο καλάθι των αχρήστων, η πατριδοκαπηλεία έριξε τις μάσκες της και η ευφορία επανήλθε στους σχεδιασμούς εκείνων που έμελλε να παραδώσουν την Ελλάδα στα χέρια του Σόρος.
Δεν έχει σημασία, πλέον, εάν ζούμε στην Ελλάδα, αφού αύριο - μεθαύριο, το ίδιο Κοινοβούλιο μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει και το όνομα της χώρας. Και γιατί όχι; Ίσως αυτή θα είναι μία έντιμη πολιτική πράξη σε σχέση με την πολιτική κατάπτωση εκείνων που έχουν παύσει να είναι εκπρόσωποι των παλαιο-ελλήνων. Ο νεο-έλληνας Καμερουνέζος (Αφγανός, Πακιστανός κ.α.) μπορεί να καυχάται πως με μερικά cd, με λίγη ανδρική ή γυναικεία πορνεία, με το εμπόριο των ναρκωτικών ή των όπλων, εξαγόρασε την ιθαγένεια σε ένα κράτος που μπήκε λαθραία, εργάστηκε λαθραία και στο οποίο ποτέ δεν πρόσφερε, ούτε μία δεκάρα...! Κάποιοι τον προτίμησαν (αυτόν και μερικές ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισαχθέντες), και του παρέδωσαν την ιθαγένεια σε μία χώρα που ποτέ δεν θα αγαπήσει και για την οποία ποτέ δεν θα νοιαστεί πραγματικά...
Χθες έπεσε η αυλαία της δημοκρατίας, αλλά έπεσαν και οι μάσκες της υποκρισίας των δήθεν ιδεολόγων... Σήμερα βιάστηκε ο ελληνισμός και οι βιαστές του γιορτάζουν τη νίκη τους στην υγεία των κορόιδων... Η Ελλάδα που ξέραμε από χθες έχει πάψει να υπάρχει και έχει μεταβληθεί σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, σε μία σύγχρονη βαβέλ, όπου η ατιμία, η λαμογιά, η υποκρισία και η αρπαχτή θα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι έντιμοι πολίτες θα κληθούν -με περίσσιο θράσος από τους έχοντες την εξουσία- να πληρώσουν για όλα τα σφάλματα εκείνων που αποφάσισαν να πλουτίσουν ες βάρος μίας πατρίδας που είχε ξεπουληθεί στα άνομα συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών.
Για την ιστορία: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ιθαγένεια. Προηγήθηκε ονομαστική ψηφοφορία. Ειδικότερα, επί 259 παρόντων βουλευτών, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν 170 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (160) και του ΣΥΡΙΖΑ (10), κατά ψήφισαν 86 βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ενώ τρεις βουλευτές του ΚΚΕ δήλωσαν «παρών». Η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα με τη συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου.
Έτσι απλά... θα συναντηθούν οι εθνο-νεκροθάφτες για να βγάλουν τα λογίδριά τους και να ξεπροβοδίσουν το πτώμα του θύματός τους, του ελληνισμού, αλλά και για να σκεπάσουν την πολιτική τους ανεπάρκεια και την αχρειότητα...
Λοιπόν, από σήμερα ξεκινάει μία νέα ημέρα, τελείως διαφορετική (για εμάς και για εκείνους που μας ξεπούλησαν), η οποία θα καλέσει όλους εμάς να αρχίσουμε έναν ανένδοτο αγώνα κατά του συστήματος υποδούλωσής μας, κατά όλων εκείνων που δέχτηκαν "επί της αρχής" να ψηφίσουν την καταδίκη ενός λαού. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, από σήμερα, όλοι οι έλληνες οφείλουν να βρεθούν στους δρόμους, για να σταματήσουν (έστω και παράκαιρα) την πολιτική λαίλαπα των μικρών ανθρώπων που θέλουν να μεγαλουργήσουν επιτιθέμενοι σε έναν λαό που τους εμπιστεύτηκε. Δεν έχει σημασία πλέον που ανήκει ο καθένας μας, αφού αποφάσισαν να μας πετάξουν σωρηδόν στα σκουπίδια... Η ειρωνεία είναι πως οι βρώμικοι (βλ. λαμόγια και όλα τα σχετικά) αποφάσισε να ξεφορτωθεί εκείνους τους πολίτες της χώρας που βρώμισαν τα χέρια τους μία και μόνη φορά: την στιγμή που ψήφιζαν τους εθνικούς τους νεκροθάφτες...
Σήμερα, λοιπόν, καλούμαστε όλοι να αντισταθούμε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο σε εκείνους που μας ξεπούλησαν προκειμένου να συνεχίσουν την άθλια πολιτική τους ύπαρξη και συνέχεια. Για να είμαι ειλικρινής, ενώ νιώθω τόσο θυμωμένος, την ίδια στιγμή τους λυπάμαι πολύ όλους αυτούς τους ανθρωπάκους-πολιτικούς, που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό, που δεν μπόρεσαν να αντιταχθούν στην ηθική μιζέρια, που δεν μπόρεσαν να σταθούν στην ιστορική πρόκληση. Τους λυπάμαι ως πολιτικές οντότητες και ως ανθρώπους, επειδή δεν έχουν διδαχθεί τίποτε από την ιστορία, η οποία στάθηκε πάντα τιμωρός των υβριστών της δημοκρατίας...
Εκατόν εβδομήντα θλιβερά και σκιώδη ανθρωπάκια, βρέθηκαν για να ψηφίσουν και να ρίξουν έτσι (συνειδητά ή ασυνείδητα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία) την ταφόπλακα σε μία ολόκληρη χώρα, στην ιστορία της, στον πολιτισμό της, στους ανθρώπους της... Εκατ΄πον εβδομήντα ανθρωπάκια αποφάσισαν το μέλλον ενός λαού!!! Έφτασε η ώρα να τους μάθουμε (εμείς οι απλοί πολίτες) να αντιμετωπίζουν τις ευθύνες τους και την (πικρή γι αυτούς) αλήθεια, που τόσα έκαναν για να αποφύγουν...
Ο ανένδοτος αγώνας ενός λαού μόλις άρχισε και στη λήξη του θα επέλθει δικαιοσύνη... Ο αγώνας που σήμεα ξεκινάει θα είναι μεγάλος και σκληρός και θέλει μεγάλη προσοχή και υπομονή. Αλλιώς θα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της προβοκάτσιας, η οποία είναι εργαλείο αυτών που αποφάσισαν να βρεθούν απέναντι στον ελληνικό λαό... Όμως, οι μικροί, τιποτένιοι και άθλθιοι υπηρέτες του Σόρος πολύ σύντομα θα βρεθούν να ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ έχοντας ήδη φροντίσει να μην πληρώσουν και για την βίζα...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Όπωs είπε και ο πρώην κύριοs Kατσανέβαs στην επιτροπή για το λαθρομεταναστευτικό, οι μεταναστευτικέs ροέs και μετά την φήφιση του νομοσχεδίου θα συνεχίσουν αλλά με ποιό εντατικούs ρυθμούs. Είπε βέβαια ότι τον χρόνο εισάγουν οι δουλέμποροι 500.000 λαθρομετανάστεs και αφού με την ψήφιση θα ενταθούν, σε λίγα χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα θα καταστούν πλειοψηφία. Σε ερώτηση "κι εμείs οι Έλληνεs τι θα απογίνουμε" είπε ότι αναγκαστικά θα μεταναστεύσουμε για να σωθούμε από την ισλαμική λαίλαπα... Άλλη μια σοσιαλιστική μειοδοσία. Μέα Κούλπα, Ιμια, Ιθαγένεια και έχει ο θεός, συγνώμη τώρα ποιά πρέπει να μάθουμε να λέμε "ο Αλάχ".


Ετοιμαστείτε Έλληνες !!!!!

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ 170 ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΖΟΥΛΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 20 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ,
ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ! ! !






Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών.
Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.

Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
> > > Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.
> > > >




Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.
Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων.
Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.

" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".
Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.
> > > > Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
> > > > Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.
> >





Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:

Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.
Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε?
Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...



Βασίλειος Στυλιανέσης
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More