22.10.11

Τον έβαλαν φυλακή για να του πληρώνουμε και το φαϊ που τρώει

βασιλιάς της φοροδιαφυγής, Βουλή, ελληνικό δημόσιο, εφημερίδα, Θεσσαλονίκη, λίστ
Αυτός είναι ο Νο 1 φοροφυγάς στην Ελλάδα.

Τον μεγαλύτερο οφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου, τον «βασιλιά της φοροδιαφυγής» που είναι Νο 1 στη λίστα που έστειλε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Πρόκειται για τον λογιστή Νίκο Κασιμάτη ο οποίος με την μέθοδο των εικονικών τιμολογίων έφτασε να χρωστά το ποσό των 636 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο και να βρίσκεται στις φυλακές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης ...504 ετών!
Ο 57χρονος Θεσσαλονικιός οικονομολόγος ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Διαβατών αποκαλύπτει στην εφημερίδα ότι στις πρώτες 15 θέσεις της λίστας Βενιζέλου με τους πρωταγωνιστές της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα βρίσκονται παλιοί γνώριμοι του από το κύκλωμα που συμμετείχε με συνολικές οφειλές περί τα 2,5 δισ. Ευρώ.
Οι αρχές αποδίδουν στον κ. Κασιμάτη ρόλο συντονιστή σε μια επιχείρηση με μέλη εφοριακούς και ιδιώτες από τη δράση του οποίου η ζημιά για το Ελληνικό Δημόσιο υπολογιζόταν το 2002 σε περίπου 15 δισεκατομμύρια δραχμές. Εκείνη την περίοδο μάλιστα ήταν στην λίστα των υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων Θεσσαλονίκης υπό τον Παναγιώτη Ψωμιάδη αλλά την τελευταία στιγμή ο κ. Ψωμιάδης τον εκπαραθύρωσε.
Εχει επίσης ενδιαφέρον και η αποκάλυψη του ότι πολλοί εφοριακοί που συμμετείχαν στο κύκλωμα αν και αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο, όχι μόνο δεν διώχθηκαν αλλα παρέμειναν στις θέσεις τους και πήραν και προαγωγή.


Καλά να είμαστε να τους πληρώνουμε!

ΠΑΣΟΚ,Νέα Δημοκρατία,κόμματα,Βουλή,χρέη,τράπεζες,υπερχρεωμένες επιχειρήσεις,κρατ
250 εκ.ευρώ χρωστούν σε τράπεζες ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία!

Πρωταθλητές στα δάνεια και τα χρέη εμφανίζονται τα δύο μεγάλα κόμματα της Βουλής τα οποία χρωστάνε συνολικά στια τράπεζες περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αποκαλύπτει η real news , αν δεν υπήρχε η κρατική επιχορήγηση και οι τράπεζες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα ήταν απλώς υπερχρεωμένες επιχειρήσεις αλλά θα είχαν κηρύξει στάση πληρωμών. Το ΠΑΣΟΚ έχει τραπεζικά δάνεια ύψους 121 εκατομμύρια ευρώ ενώ μόνο το 2010 πήρε δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ. Η Νέα Δημοκρατία έχει δάνεια 128 εκατομμυρίων ευρώ έχοντας υποθηκευσει τις μελλοντικές της επιχορηγήσεις από το κράτος μέχρι το 2019.
Ενδιαφέρον έχει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει χρέη 7 εκατομμυρίων ευρώ, το ΚΚΕ 5 εκατομμύρια ευρώ ενώ το μοναδικό από τα κοινοβουλευτικά κόμματα που δεν οφείλει χρήματα από δάνεια είναι ο ΛΑΟΣ του Γιώργου
Καρατζαφέρη.


Συνέντευξη Βασ. Μαρκεζίνη.

Συνέντευξη Βασ. Μαρκεζίνη. “Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε, και αυτοί συνεχίζουν να το δίνουν” (βίντεο).


Picture1.png
Ο Ακαδημαϊκός κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης, στην συνέντευξη του στο Αχελώoς TV και στoν Μ. Μάκκα, κάνει φροντιστήριο στους μαθητευόμενους μάγους που κυβερνούν, μιλώντας για:
  • Το οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης της χώρας και την απέλπιδα προσπάθεια να ξεφορτωθούν οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες τα πακέτα Ελληνικού χρέους που κατέχουν
  • Το δημόσιο χρέος και τον κίνδυνο να χάσουμε σπίτια, ακίνητα και νησιά
  • Τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, τους δελφίνους, την ανυπαρξία λύσης εντός του ΠΑΣΟΚ, τις προσπάθειες των εκδοτών να σπρώξουν τους δικούς τους, και για τα “Ιουλιανά 2011″
  • Πως θα έρθει η ανάκαμψη και τι μέτρα πρέπει να πάρει μια (νέα) κυβέρνηση
Επίσης μιλάει για τις εργασίες συνόδων κορυφής της Κυριακής και της Τετάρτης
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Η θύρα 13 πάντα στην πρωτοπορεία!

Δείτε τι έγραφε το πανό της “Θύρα 13..”


“Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”. 

Ο διαιτητής Μήτσιος (Ηπείρου) προειδοποίησε αρχικά τους ανθρώπους των «πράσινων» και στη συνέχεια προχώρησε στην διακοπή του αγώνα στο 37′ για 7 λεπτά.. πρωτοπορεί



Άρχισαν τα όργανα!

Αίτηση δίωξης κατά και των παραιτηθέντων βουλευτών Νασιώκα Εκτωρα, Ρομπόπουλου Θωμά και Φλωρίδη Γιώργου με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.




20111022-160706.jpg
Αγαπητή συντακτική ομάδα του Ολυμπιακού Πνεύματος,
Παρακαλούμε όπως λάβετε αντίγραφο της αιτήσεως διώξεως που καταθέσαμε σήμερα από κοινού στρεφόμενοι κατά των τριών παραιτηθέντων βουλευτών Νασιώκα Εκτωρα, Ρομπόπουλου Θωμά και Φλωρίδη Γιώργου με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας σύμφωνα με την μηνυτήριο αναφορά του κ. Αντωνίου η οποία έχει γίνει δεκτή από τον Αρειο Πάγο και έχει διαβιβαστεί στην Βουλή.
Με την παραίτησή τους οι τρείς αυτοί βουλευτές έχουν πλέον

απωλέσει την βουλευτική τους ασυλία και ως εκ τούτου αρμόδιος για την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς είναι πλέον ο Αρειος Πάγος από τον οποίο ζητήσαμε και τυπικά με την υποβολή της αιτήσεώς μας την έναρξη της διαδικασίας διώξεώς τους.
Ειμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.
Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
Δημήτρης Αντωνίου

http://olympia.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More