14.10.10

Οι τεμπέληδες....


Βουλευτές σε αργομισθία

"Όσο ο κόσμος και να πεινάσει... αυτοί θα τρώνε με χρυσά κουτάλια! Η διαφθορά βρίσκεται εκεί μέσα Κύριε Παπανδρέου"
Μέλη της Βουλής που παρευρίσκονται από λίγα λεπτά έως και καθόλου στα βουλετικά έδρανα και άλλοι που απλά εμφανίζονται...

στην είσοδο, υπογράφοντας το παρουσιολόγιο και μετά αποχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση, αποτελούν την βουλευτική μερίδα που θα μοιραστεί το ποσό των 20.500 ευρώ, εξαιτίας της υποτιθέμενης συμμετοχής τους στην κοινοβουλευτική διαδικασία συζήτησης του προϋπολογισμού.
Περίπου 27 μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων θα δικαιούνταν επίδομα συμμετοχής στις συζητήσεις, αν σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής παρίσταντο στην κοινοβουλευτική συζήτηση για τον προϋπολογισμό, που μάλιστα διήρκησε εννέα ώρες. Ωστόσο, οι περισσότεροι ήταν απόντες.
Το φαινόμενο καταγράφεται σε περίοδο σοβαρότατης οικονομικής κρίσης και αφορά βουλευτές οι οποίοι έπρεπε να συζητούσαν τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, να στήριζαν τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους εν γένει. Η επιτροπή συνεδρίασε τρεις φορές το τελευταίο διήμερο, ανά τρεις ώρες τη φορά.
Έτσι αντί να λάβουν το προκαθορισμενο επίδομα των 250 έως 255 ευρω ο καθένας, θα λάβουν βάσει κανονισμού 765 ευρώ έκαστος. Ανάμεσα στους συνεπείς ωστόσο, αποζημίωση θα λάβουν οι αόρατοι, οι αμίλητοι και οι απόντες.
Στις συνεδριάσεις, μίλησαν δύο εισηγητές από κάθε κόμμα, ενώ ζήτησαν και έλαβαν τον λόγο μόνο 13 βουλευτές. Αλλά και από αυτούς, οι περισσότεροι παρέμειναν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής για λίγο περισσότερο χρόνο από όσο χρειαζόταν, προκειμένου να εκφωνήσουν την ολιγόλεπτη ομιλία τους.
Κάποιοι, βεβαίως, φρόντισαν με άλλο τρόπο την τυπική παρουσία τους, δηλαδή να έφτασαν έως την είσοδο της Γερουσίας, έβαλαν την υπογραφή τους στο παρουσιολόγιο και μετά, αποχώρησαν. Πρακτική η οποία ακολουθείται παγίως και από τη συντριπτική πλειοψηφία των 300, με τις 20.500 ευρώ να πετιούνται κυριολεκτικα σε βουλευτικές τσέπες.
Υπενθυμίζεται ότι στον προϋπολογισμό της Βουλής συνολικά για τους 300 και για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές και στα θερινά τμήματα προβλέπεται ετήσιο κονδύλι, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.



Νύχτα θα φύγει η οικογένεια...

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝT



"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την "καρέκλα" της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να "καεί" πάνω σ' αυτήν;
Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία —εκτός των άλλων— έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης "νίκης" του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για "μυστηριώδεις" λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν "πάτο", με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.



Ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ τι λέει για τους Παπανδρέλληνες;

                  Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!
Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Συγκεκριμένα, όπως καταθέτουν σε επερώτηση τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, στο χωριό Εμποριό, Αλβανοί ενήλικοι ξυλοκόπησαν ανήλικα παιδιά χρησιμοποιώντας καδρόνια και σωλήνες. Δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν μετά το συμβάν στο Κέντρο Υγείας, ενώ ένας από τους Αλβανούς έβγαλε και μαχαίρι για να τους επιτεθεί. Το φοβερό είναι ότι οι Σαντορινιοί έχουν δώσει δουλειά σε πάνω από 3.000 Αλβανούς μετανάστες, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους φτάνουν τα 5000 άτομα.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία φοβάται να παρέμβει κι αφήνει τους Αλβανούς κακοποιούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο νησί. Πληροφορίες λένε ότι μια ομάδα Αλβανών έσφαξε Πακιστανό στη Σαντορίνη γιατί προσφέρθηκε να δουλέψει με χαμηλότερο μεροκάματο.
Απίστευτες καταγγελίες από ανθρώπους που βλέπουν το νησί τους να χάνεται από μία ομάδα βίαιων και τραμπούκων που προσπαθεί να λεηλατήσει περιουσίες, συνειδήσεις και ανθρώπους. Μήπως πρέπει να παρέμβει δυναμικά η Αστυνομία και να βάλει μια τάξη στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, πριν οι κάτοικοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους και πάρουν το νόμο στα χέρια τους;
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/10/blog-post_9121.html#ixzz12LCbTFFL


Τι μας ετοίμαζαν;

Μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών σε σπίτι στον Πειραιά

  -Οβίδες, χειροβομβίδες, καλάσνικοφ μέσα στην διώροφη κατοικία
- Κάτοικοι άκουσαν πυροβολισμό
- Περιμένουν πυροτεχνουργούς του στρατού για να απομακρύνουν τον οπλισμό

http://www.newsit.gr/files/Image/14-10-10/resized/neagiafka_473_355.jpgΣε αποθήκη πυρομαχικών είχαν μετατρέψει άγνωστοι διώροφη μονοκατοικία στην οδό Παπάζογλου στην Λεύκα του Πειραιά.

Πιθανότατα μετά από επιχείρηση της αστυνομίας μέσα στο οίκημα βρέθηκαν οβίδες, χειροβομβίδες, καλάσνικοφ, περούκες και χειροπέδες!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Newsit, μεταξύ πέντε παρα τέταρτο και πέντε και τέταρτο το απόγευμα κάτοικος της περιοχής άκουσε έναν πυροβολισμό. Στη συνέχεια είδε ένα αυτοκίνητο παρατημένο μέσα στην μέση του δρόμου.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν και για τρείς συλλήψεις.

Γύρω και μέσα στο κτήριο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περιμένουν ειδικούς πυροτεχνουργούς του στρατού προκειμένου να απομακρυνθεί με ασφάλεια ο οπλισμός.
newsit


Θα γίνουν και αυτοί Ελληνες;

Σύλληψη Αλβανών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,στη Νίκαια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραδινές ώρες της 13-10-2010, στη Νίκαια Αττικής, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 39 ετών και δύο (2) αλλοδαπές ηλικίας 46 και 47 ετών, υπήκοοι Αλβανίας και οι τέσσερις (4), για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, κατεργασμένης, ακατέργαστης κάνναβης και όπλων.
Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τους παραπάνω δράστες, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ΚΟΚΑΪΝΗ: βάρους –2.082- γραμμαρίων.
  • ΗΡΩΙΝΗ :βάρους –110- γραμμαρίων.
  • ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ: βάρους –6.270- γραμμαρίων.
  • Το χρηματικό ποσό των -52.530- ευρώ .
  • Σκόνη άγνωστης χημικής συνθέσεως, βάρους –154- γραμμ.
  • -8- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • -2- εύχρηστα πιστόλια άνευ μάρκας των 9mm, με αντίστοιχους γεμιστήρες και –29- φυσίγγια
  • -6- φυσίγγια των 22mm
  • -2- ηλεκτρικοί αναμείκτες
  • -3- χειροκίνητοι μηχανικοί μύλοι θρυμματισμού στερεοποιημένων υλών
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • -1- πτυσσόμενο γκλοπ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, 14-10-2010 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More