10.6.11

Τι λέει ο Αντρίκος;

Αντρίκος “θέλω όσα πήρε καί ο τσουκάτος”!


http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/kammenos-54.jpg 
Τό ποσόν του 1000000€  που κατά το Πασόκ υπεξαίρεσε ο Θ.Τσουκάτος από τά μαύρα ταμεία της Ζίμενς καί κατά τόν Θ.Τσουκάτο το κόμμα τού Γ. Παπανδρέου ζητά ο Αρχηγός τής επιδοτούμενης ΜΚΟ i4 sence Antrikos Papandreou, με αγωγή πού κατέθεσε αμέσως μετά τήν κίνηση της δικαιοσύνης μέσω τού Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος νά μέ καλέσει γιά να καταθέσω τήν Τετάρτη 15 Ιουνίου.
Αντιλαμβάνομαι τόν πανικό γιά τήν αποκάλυψη εκείνων πού εν γνώση τους στέρησαν τό Ελληνικό Δημόσιο από τουλάχιστον 26 δις $ πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τήν ίδια ώρα πού μυστικά διαπραγματεύονταν τήν είσοδο της Χώρας στο μηχανισμό του ΔΝΤ.
Αντιλαμβάνομαι τήν προσπάθεια στήριξης τών Μεγάλων κολλητών που καί στό παρελθόν βάπτιζαν το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι Ελληνικό γιά να αρπάζουν παράνομα επιδοτήσεις καταστρέφοντας τήν Ελληνική αγροτική οικογένεια .
Τήν στήριξη τών συνεταίρων της πράσινης ανάπτυξης πού εγκατέλειψαν τίς χώρες τους μετά τήν αποκάλυψη σκανδάλων μέ τήν alkatel όπως του Jose Maria figures.
Τήν στήριξη τών διαχειριστών εταιρειών CDS όπως η Goldman sacks πού τώρα είναι σύμβουλοι επί πληρωμή της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ πρώην στελέχη της όπως ο Τούρκος demirel συναίτερος τών ανωτέρω .
Καλώ τόν andrikos ,
Να υποβάλλει άμεσα καί μήνυση εντός 7 ημερών άλλως θά του καταθέσω εγώ καλώντας ώς μάρτυρες Όλους τους Ελεύθερους Έλληνες.
Να δεσμευθεί ότι θά έλθει στό δικαστήριο στήν διεξαγωγή της δίκης καί νά μήν τήν κοπανίσει όπως ο Τσουκάτος.
Νά ζητήσουμε καί οι δύο μέ κοινή επιστολή στήν Ελβετία στό Λουξεμβούργο στήν Ιαπωνία στήν Ινδία στήν Κίνα, (σσΟ: ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) και όπου αλλού ο ίδιος επιθυμεί το άνοιγμα και δέσμευση στούς  πιθανούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Να απαντήσει πόσα πήρε σέ ΜΚΟ που συμετέχει από το Ελληνικό Δημόσιο ,σπόνσορες κτλ.
Ευχαριστώ γιά τήν Ευκαιρία
Δηλώνω ότι παραιτούμαι κάθε Ασυλίας Βουλευτικής .
Πάνος Καμμένος
Εκλεγμένος Βουλευτής Β Αθήνας._


Μόνο αυτός και η παρέα του που μας κυβερνά είναι ανίκανοι!


Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι...
υπάρχει και ανικανότητα.

Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ....
Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr, όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;
Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.
Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου….
hassapis-peter.blogspot


Θα μας διαβάσει αυτά που θα του γράψουν!

Μαγνητοσκοπημένο το διάγγελμα Παπανδρέου!




Η ώρα ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
Πάνω από δυο ώρες έχουν περάσει από το προγραμματισμένο διάγγελμα του πρωθυπουργού που είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αυτή την ώρα και εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μεταφέρουμε τις όποιες φήμες ή εκδοχές.
Το γεγονός πάντως, ότι οι τεχνικοί της τηλεόρασης απεργούν σήμερα, μάλλον έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι θα είναι μαγνητοσκοπημένο κι η καθυστέρηση οφείλεται στα ..γυρίσματα!
Ούτε το θάρρος να σταθεί μπροστά στον λαό δεν έχει πλέον ο Γ. Παπανδρέου!


Η παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!

ΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.
http://www.singleglobalcurrency.org/documents/EcopyNo15forFreeUnlimitedDistribution.pdf

THE SINGLE GLOBAL CURRENCY
Common Cents for the World
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Υ.Γ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


Οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι πράσινες ακρίδες του ΠΑΣΟΚ!

Είμαστε υπό επίσημη επιτήρηση!


Στην παραδοχή και επισήμως, πως η χώρα έχει εισέλθει σε καθεστώς ασφυκτικής επιτήρησης έως και ελέγχου από το διεθνή παράγοντα, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Ένωση, «σύρθηκε» ο υπουργός Οικονομικών, κ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρεί για την εξειδίκευση των μέτρων που προβλέπει το νέο μνημόνιο- μεσοπρόθεσμο πλαίσιο ανάπτυξης-σημείωσε πως προκειμένου να επιτευχθεί το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων πρόκειται να συγκροτηθεί Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας στο οποίο θα συμμετάσχουν ως παρατηρητές δύο εκπρόσωποι του ΔΝΤ και των χωρών της ευρωζώνης, ώστε να είναι σίγουρο πως θα ακολουθηθεί κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμα που έχει καθορισθεί, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα ορίζονται αποτ ην Βουλή μετά από εισήγηση του υπουργείου Οικονομικών.
Κατά τα λοιπά, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανήγγειλε την εκ νέου αύξηση των τελών κυκλοφορίας σε ποσοστό 10%, την επιβολή έκτακτης εισφοράς «αλληλεγγύης», που θα κυμαίνεται από 1% ως 4%, ανάλογα με το εισόδημα του κάθε φορολογουμένου και θα ισχύει για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, δηλαδή ως το 2015, καθώς επίσης και την εισφορά 3% επί του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων υπέρ των ανέργων, αύξηση της ίδιας εισφοράς σε υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομιών τόνισε πως θα αυξηθούν σημαντικά τα τεκμήρια διαβίωσης για τους ελεύθερους επιτηδευματίες, ενώ θα υπάρξει «μια μορφή εργασιακής εφεδρείας η απομάκρυνση από το Δημόσιο» μετά από αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ για τους υπαλλήλους σε Οργανισμούς που συγχωνεύονται ή κλείνουν.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως αίρεται το πόθεν έσχες για την αγορά κατοικίας, και πέραν της πρώτης για τα προσεχή δύο –τρία χρόνια, καθώς επίσης αίρεται το πόθεν έσχες για τις περιπτώσεις των καταθέσεων ελλήνων πολιτών σε ξένες τραπεζικά ιδρύματα, προκειμένου να διακριβωθούν αν τα χρήματα αυτά έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα και ως εκ τούτου έχουν δηλωθεί και έχουν αποκτηθεί με έννομο τρόπο.

Κατ΄ αντιστοιχία αίρεται το απόρρητο των τραπεζικών καταθέσεων για τις περιπτώσεις όλων των πολιτικών, υπουργών και όλων όσοι έχουν ασκήσει δημόσια εξουσία, αλλά και για τους γιατρούς του ΕΣΥ και ορισμένες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων, προφανώς των «ευαίσθητων» υπηρεσιών, όπως είναι οι εφορίες, πολεοδομίες κ.ο.κ.

Τέλος, προωθείται μία μορφή «εργασιακής εφεδρείας». Όπως είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου τρεις είναι οι επιλογές που θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, είτε η εργασιακή εφεδρεία, είτε η αξιολόγηση, είτε η απομάκρυνση από την υπηρεσία» και οι υπάλληλοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό θα επιλέγονται μετά από αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ για τους υπαλλήλους σε Οργανισμούς που συγχωνεύονται ή κλείνουν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συρρίκνωση της κρατικής τηλεόρασης.

Πάντως, ο υπουργός τόνισε πως «η εκταμίευση της 5ης δόσης εξαρτάται και από τη συζήτηση για το πως η Ελλάδα θα μπορεί να καλυφθεί χρηματοδοτικά και τα επόμενα χρόνια».


Ο μόνος που δεν κατάλαβε ότι απέτυχε είναι ο Παπακωνσταντίνου!

Έχετε αποτύχει, κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν θα παραιτηθείτε;


Ο Υπουργός Οικονομικών, μιλώντας πρόσφατα επί δύο ώρες στην ΚΤΕ Οικονομικών είπε: «Δεν έχουμε αποτύχει, υπάρχουν όμως ορισμένες αστοχίες στην εφαρμογή της πολιτικής μας».
του Δρ. Γεώργιου Τσακαλίδυ, τ. σχολικού σύμβουλου
Με αυτό το φτηνό παιχνίδι λέξεων θέλησε να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του στον τομέα της οικονομίας. Θα περίμενε κανείς συνέπεια από έναν πολιτικό που ανακοινώνοντας τα αιματηρά μέτρα του πρώτου μνημονίου είχε πει: «Αν χρειαστεί να πάρω άλλα μέτρα, θα παραιτηθώ, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι απέτυχα».

Τόσο βέβαιος ήταν για την αποτελεσματικότητα των μέτρων του πρώτου μνημονίου. Τα μέτρα που πήρε τότε οδήγησαν στη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση των νεότερων χρόνων. Τα νέα δε, ακόμη πιο σκληρά, μέτρα του δεύτερου μνημονίου ανακοινώθηκαν από τον ίδιο. Ξέχασε όμως την τότε δέσμευσή του να παραιτηθεί. Περί αυτής ουδείς λόγος. Γι' αυτό και μιλάει για «ορισμένες αστοχίες». Πάλι καλά που δεν επέρριψε και τώρα την ευθύνη της αποτυχίας στην προηγούμενη Κυβέρνηση, όπως στις μέχρι πρότινος δηλώσεις του. Όχι βέβαια πως εκείνη είναι άμοιρη ευθυνών.

Το να τα φορτώνει όμως όλα σ' εκείνη, τη στιγμή που το κόμμα του κυβέρνησε για μια εικοσαετία τον τόπο και διόγκωσε υπέρμετρα το δημόσιο χρέος, το οποίο εξακολουθεί να διογκώνεται ανεξέλεγκτα στις ημέρες του, είναι εντελώς ανεύθυνο. Τώρα αποφεύγει να επιρρίπτει αλλού τις ευθύνες, γιατί απαίτηση των αφεντικών του της τρόικας είναι να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, κυρίως με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τίθεται όμως το ερώτημα: Μπορεί κανείς να εμπιστεύεται στα λόγια πολιτικών, που άλλα λένε τη μία ημέρα και άλλα την άλλη; Μπορεί κανείς να τους αναγνωρίσει ειλικρινή διάθεση για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της χώρας, όταν ζητούν οδυνηρές θυσίες από τον ελληνικό λαό, οι ίδιοι όμως δεν υφίστανται καμιά θυσία, και εξακολουθούν να συμπεριφέροντε αλαζονικά; Οι δανειστές μας, όπως ο Γιούνκερ, ο Τρισσέ, χρησιμοποιούν αεροπλάνα της γραμμής για να μεταβούν στη Ν. Υόρκη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου όμως χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με πεντηκονταπλάσια επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου. Και όλα αυτά τη στιγμή που με το δεύτερο μνημόνιο βάζει ο ίδιος ανερυθρίαστα εκ νέου μαχαίρι στους μισθούς και στις συντάξεις, στα κοινωνικά επιδόματα, ακόμη και σ' αυτά των πολυτέκνων! Αν αυτό δεν θεωρείται αποτυχία μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης και ενός σοσιαλιστή υπουργού οικονομικών, τότε πως ορίζεται η αποτυχία; Πότε επιτέλους θα δούμε υπουργούς, τόσο της προηγούμενης όσο και της τωρινής να ομολογούν τα λάθη τους, αντί να τα επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον; Πότε θα τους ακούσουμε να ζητούν συγγνώμη από τον πολύπαθο ελληνικό λαό;

Αυτά όμως είναι μαθήματα που δεν τα διδάσκει η Λέσχη Bildenberg. Έχετε αποτύχει, κ. Παπακωνσταντίνου, κρινόμενος από τα ίδια σας τα λόγια. Δεν έχετε παρά να υλοποιήσετε τη δέσμευσή σας και να παραιτηθείτε.


Μυστικές συμφωνίες Καντάφι-Ελληνικής κυβέρνησης;

Διαψεύδει το Υπουργείο Εξωτερικών, μεγάλη αποκάλυψη του Independent. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ!


Μυστικές συμφωνίες Καντάφι-Ελληνικής κυβέρνησης και στη μέση …20 δισεκατομμύρια δολάρια
Ένα θέμα που προβλέπουμε ότι θα πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ
Ένα δημοσίευμα της έγκυρης Βρετανικής εφημερίδας, το οποίο δεν απασχολεί μέχρι στιγμής κανένα ελληνικό ΜΜΕ, έσπευσε να διαψεύσει το Υπ.εξ. το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του Independent.
Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Independent” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η συνεχιζόμενη κρίση στη Λίβυη και οι σοβαρές ανθρωπιστικές συνέπειές της για το λιβυκό λαό μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Όπως είναι γνωστό, είναι σε εξέλιξη από καιρό συζητήσεις και στο πλαίσιο της Ομάδας Επαφής για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το λιβυκό λαό με χρήση δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων του λιβυκού καθεστώτος, με σεβασμό στις αποφάσεις του Συμβουλίου ασφαλείας. Άλλωστε, κατά τη χθεσινή συνάντηση της Ομάδας Επαφής στο Αμπού Ντάμπι σημειώθηκε σημαντική πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Ελλάδα, από κοινού με τους συμμάχους και τους εταίρους της, συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικής λύσης στη λιβυκή κρίση και έχει δηλώσει την ετοιμότητά της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στο λιβυκό λαό.
ταχαλια


Φον Δημητράκη άφησε τους τούρκους να αλωνίζουν στην Θράκη!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Εφ. Μπιρλίκ 10-6-2011

 Ο Κενάν Αγά, διπλωμάτης της T.C. στην Ρώμη επισκέφτηκε τον μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ.
 Ο Κενάν Αγά, διπλωμάτης της T.C. στην Ρώμη και η οικογένεια του κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους επισκέφτηκαν τον εκλεγμένο μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν από τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής για τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης . Ο μουφτής Ιμπραήμ εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την επίσκεψη. Ο κύριος Κενάν Αγά χαιρέτισε τον κόσμο στην αυλή της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και ήπιε τσάι. Ο αξιότιμος διπλωμάτης και η οικογένεια του πήγανε μαζί με τον τέως βουλευτή Γκαλίπ Γκαλίπ στον γιακά όπου αγόρασαν τα γνωστά κεράσια και μετά έφυγαν για Τουρκία.


Καμαρώστε ποιοί θα πάρουν φέτος εντολές!

Αυτοί είναι οι Ελληνες της φετινής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!


bilderberg st moritzΚοιτάξτε εδώ ποιοί λαμβάνουν μέρος στην φετινή συγκέντρωση Μπίλντερμπεργκ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
Greece
- David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
- Hardouvelis, Gikas A., Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG
- Papaconstantinou, George, Minister of Finance
- Tsoukalis, Loukas, President, ELIAMEP Grisons

http://www.infowars.com/bilderberg-2011-full-official-attendee-list/
Να τους χαιρόμαστε… Ειδικά τον Παπακωνσταντίνου που «επιμένει» να παρευρίσκεται  σε τέτοιου είδους «συναγωγές», παρά το θεσμικό του ρόλο και τα όσα δεινά τραβάνε οι Ελληνες.
 Ελεύθερη Ώρα


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More