30.11.10

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατάστασης κ. Παπουτσή;

Τρόμος σε καφετέρια στο Π. Φάληρο - Δύο ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν - Ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση




- Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του NewsΙt το θύμα είναι Έλληνας 37 ετών
- Οι δράστες μπήκαν στην καφετέρια σε κεντρικό δρόμο και άρχισαν να πυροβολούν
- Πανικός στην ευρύτερη περιοχή με τους κατοίκους να έχουν κλειστεί σπίτια τους

Τρόμος προκλήθηκε σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, όταν λίγο μετά τις 19:00 δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν μέσα σε μία καφετέρια και άρχισαν να πυροβολούν.

Στην οδό Αχιλλέως 65 στην περιοχή του Π. Φαλήρου, δύο άνδρες χωρίς να έχουν πάνω τους κάτι που να κινήσει τις υποψίες, μπήκαν μέσα στην καφετέρια και χωρίς δεύτερη κουβέντα, πλησίασαν έναν θαμώνα και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Το θύμα έπεσε κάτω αιμόφυρτο με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, ενώ επικράτησε πανικός από τους υπόλοιπους θαμώνες οι οποίοι έπεφταν κάτω από τα τραπέζια, προκειμένου να καλυφθούν από τις σφαίρες.

Οι δύο ένοπλοι άνδρες έφυγαν ανενόχλητοι από την καφετέρια και άφησαν το θύμα τους να αιμορραγεί έως ότου ήρθε το ασθενοφόρο, το οποίο τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt το θύμα είναι ελληνικής καταγωγής 37 ετών.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο παίρνει μέχρι αυτή τη στιγμή καταθέσεις από τους θαμώνες, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών.




Τα καθημερινά μας νέα...

Ελλάδα
Έναρξη εργασιών συνεδρίου για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (2010-11-30) - Express.gr
 Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε χθες ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση και τ..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Μαύρη τρύπα» 51,4 εκατ. ευρώ στον δήμο Θεσσαλονίκης (2010-11-30) - Kathimerini
Σε 51,4 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το τελικό πόρισμα που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παραμένει η ποινή της αργίας για το νομάρχη Καβάλας (2010-11-30) - Eleutherotypia
Παραμένει σε αργία μέχρι τη λήξη της θητείας του στο τέλος του χρόνου, ο νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής. Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίπτοντας την αίτ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μπαράζ εμπρησμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (2010-11-30) - Τα Νέα
Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε τη νύχτα σε συνοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες σε ένα κατάστημα αλλά και σε σπίτι. Οι εμπρηστικές επιθ..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στη μάχη κατά του τσιγάρου οι ελεγκτές Δημόσιας Υγείας (2010-11-30) - Ethnos
«Δεν πρόκειται να ατονήσουν τα αντικαπνιστικά μέτρα. Αντίθετα μπαίνουν στον πρωτοβάθμιο έλεγχο και οι ελεγκτές Δημόσιας Υγείας». Τα παραπάνω επεσήμανε χθες ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του υπουργείου..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κόσμος
Έτοιμη να διεκδικήσει τη γαλλική προεδρία η Σ. Ρουαγιάλ (2010-11-30) - Pathfinder.gr
Γαλλία  — Η πρώην υποψήφια των Σοσιαλιστών για την γαλλική προεδρία Σεγκολέν Ρουαγιάλ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του μελλοντικού υποψηφί..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συγγνώμη Κλίντον στην Τουρκία για τις διαρροές του Wikileaks (2010-11-30) - Eleutherotypia
Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον ζήτησε συγγνώμη από την Τουρκία για τις διαρροές αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων σχετικά με την Τουρκία, στον ιστότοπο WikiLeaks, δήλωσε σήμερα από..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ιράκ. Απετράπη επίθεση αυτοκτονίας κατά της γαλλικής πρεσβείας στο Ιράκ. (2010-11-30) - Express.gr
Οι ιρακινές δυνάμεις κατάφεραν να αποτρέψουν μία επίθεση αυτοκτονίας μεπαγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον της πρεσβείας της Γαλλίας στο Ιράκ, ανακοίνωσεσήμερα ένας ανώτατος αξιωματούχος του ιρακινού υπου..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αλλάζουν οι ισορροπίες στην αμερικανική Γερουσία (2010-11-30) - Eleutherotypia
Ο ρεπουμπλικάνος Μάρκ Κιρκ κατέλαβε και επισήμως την έδρα του Ιλινόις στη Γερουσία, την οποία κατείχε μέχρι την εκλογή του στην αμερικανική προεδρία ο Μπαράκ Ομπάμα...(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κλίντον: Αμφισβητεί την ψυχική υγεία της προέδρου της Αργεντινής (2010-11-30) - Τα Νέα
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αμφισβήτησε την ψυχική υγεία της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ και ζήτησε από Αμερικανούς διπλωμάτες να ερευνήσουν εάν παίρνει φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πολιτική
Δήλωση ΥΠΕΞ σχετικά με την επανεγγραφή του κτηρίου του Ορφανοτροφείου Πριγκήπου στο όνομα του Οικουμ (2010-11-30) - Express.gr
 Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρ.Δελαβέκουρας δήλωσε σήμερα,σχετικά με την επανεγγραφή του κτηρίου του Ορφανοτροφείου Πριγκήπου στο όνοματου Οικουμενικού Πατριαρχείου τα εξής:«Η επαν..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους στοχαστές του 2010 ο Γ. Παπανδρέου (2010-11-30) - Capital.gr
Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους στοχαστές για το 2010, την οποία συνέταξε το περιοδικό “Foreign Policy”, περιλαμβάνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου (και συγκεκριμένα στην 79η θέ..(4 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Παπακωνσταντίνου: υπάρχει θέμα με τις αποδοχές (2010-11-30) - Ethnos
Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega Ανατροπή, όπου και έδωσε σειρά απαντήσεων για τα τρέχοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας, υπό το φως των νέων εξελίξεων με.. (0 σχολια)
Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμη (2010-11-30) - Ethnos
Αν και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στο Γιούρογκρουπ της Κυριακής, ο Γ. Παπανδρέου έστειλε από την Τρίπολη της Λιβύης μήνυμα ότι «η μάχη δεν έχει κριθεί». «Εχουμε το φάρμακο, δεν μας αρέσει, αλλά .. (0 σχολια)
«Νάρκη» στο Πεντάγωνο από έξτρα οδοιπορικά (2010-11-30) - Ethnos
Οικονομικό «πραξικόπημα» για δεύτερη συνεχή χρονιά επιχειρείται στο Πεντάγωνο, ώστε τα μόνιμα στελέχη του Στρατού Ξηράς τον μήνα Δεκέμβριο να λάβουν έξτρα «οδοιπορικά» ύψους 3 εκατ. ευρώ για να μετρια.. (0 σχολια)

Οικονομικά
Καλύτερη η εικόνα στα αποτελέσματα των τραπεζών στο 9μηνο (2010-11-30) - Pathfinder.gr
Καλύτερη είναι η εικόνα σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς πουεμφανίζουν οι τράπεζες αλλά και οι εισηγμένες συνολικά στο 9μηνο,σε σχέση με το 6μηνο του 2010. Οι ζημιές στις τράπεζες ανέρχονταιστα 650 εκ..(23 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κέρδη 259 εκατ. ευρώ (2010-11-30) - City Press
Καθαρά κέρδη 259 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας για το 9μηνο του 2010. Η κερδοφορία επιβαρύνθηκε από έκτακτες φορολογικές υποχρεώσεις, ζημίες από το χαρτοφυλάκιο των ομολόγων του ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κύπρου: εορταστικό επιτόκιο 6,75% στις πιστωτικές (2010-11-30) - Τα Νέα
«ΑΝΑΣΑ» ΣΤΙΣ συναλλαγές που γίνονται ?έσω των πιστωτικών καρτών προσπαθούν να δώσουν οι τράπεζες ? ενόψει και των γιορτών ? καθώς βλέπουν ότι ο τζίρος του πλαστικού χρή?ατος ?ειώνεται κατακόρυφα. Με?ε..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πορτογαλία. Παρά τις αμφιβολίες των Βρυξελλών, η Λισαβόνα επαναβεβαιώνει τους στόχους της. (2010-11-30) - Express.gr
Η πορτογαλική κυβέρνηση επανέλαβε σήμερα το στόχο της μείωσης τουδημοσιονομικού της ελλείμματος στο 4,6% του ΑΕΠ το 2011, έναντι 7,3% το 2010,παρά τις αμφιβολίες που εκφράστηκαν από τις Βρυξέλλες."Πισ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Alter: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες (2010-11-30) - Kathimerini
Προκειμένου να διευθετήσει τα προβλήματα. Διαψεύδει κατηγορηματικά η εταιρεία Alter το δημοσίευμα του Τύπου, στο οποίο αναφέρεται ότι έχει επέλθει σύγκρουση μεταξύ των δυο βασικών μετόχων και ότι δήθε..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More