23.12.10

Ο Ελεύθερος Κόσμος...

Διαβάστε στον ΕΚ που κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου.


231210-ekΟ Γιώργος επιμένει εβραϊκά: χαρίζει την Ελλάδα και τον πλούτο της στους διεθνείς κερδοσκόπους. Από την Goldman Sachs μας δίνει στην citigroup. Ο Σπύρος Σταματόπουλος, μετά την σύλληψή του για το δημοσίευμα για την κόρη του αρχηγού του ΓΕΣ μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα μας και εξηγεί τι συνέβη. Η υφυπουργός των λαθρομεταναστών Νταλάρα προκαλεί με τις δηλώσεις της. Στα χνάρια του Πάκη που μιλούσε για γονιμοποίηση αυτή λέει ότι οι μετανάστες δίνουν υπεραξία στην ελληνική κοινωνία. Την παύση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ζητά το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο. Θα επιβάλλουν λογοκρισία και στην Εκκλησία; Επεισόδια από τους λαθρομετανάστες στην Πάτρα και απειλές κατά των κατοίκων που αντιδρούν. Ο νέος Δήμαρχος της πόλης Δημαράς θέλει να τους χαρίσει και σπίτια, για να έλθουν περισσότεροι. Κάτι αλλάζει στον ΛΑΟΣ; Εν όψει πρόωρων εθνικών εκλογών η ατζέντα της Καλλιρρόης μεταστρέφεται.
www.elkosmos.gr


23 Δεκεμβρίου

  • Γεγονότα
1888: O ολλανδός ζωγράφος Βίνσεντ Βαν Γκογκ, μετανιωμένος επειδή προσέβαλε τον φίλο και ομότεχνό του Πολ Γκογκέν, κόβει το αριστερό αυτί του.
1909: Στην εφημερίδα «Εργάτης» του Βόλου αρχίζει να δημοσιεύεται σε συνέχειες το «Κομουνιστικό Μανιφέστο» των Μαρξ και Έγκελς, σε μετάφραση του διαπρεπούς λογίου Κώστα Χατζόπουλου.
1924: Η κυβέρνηση Μιχαλακόπουλου συνάπτει σύμβαση με την αμερικανική εταιρία «ΟΥΛΕΝ» για την ύδρευση της Αθήνας.
1947: Οι επιστήμονες των εργαστηρίων «Bell», Μπαρντίν, Μπράτιν και Σόκλεϊ ανακαλύπτουν του τρανζίστορ.
1972: Ανακαλύπτονται 16 επιζήσαντες, 70 ημέρες μετά τη συντριβή αεροσκάφους στην ορεινή περιοχή των Άνδεων. Αποκαλύπτεται ότι διατηρήθηκαν στη ζωή, τρεφόμενοι με τις σάρκες των νεκρών συνεπιβατών τους.
1975: Ξεκινά τη δράση της η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Δολοφονεί στο Ψυχικό τον σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.
  • Γεννήσεις
1790: Ζαν Φρανσουά Σαμπολιόν, γάλλος αρχαιολόγος που αποκρυπτογράφησε την ιερογλυφική γραφή των αρχαίων Αιγυπτίων. [θαν. 4/3/1832]
1896: Τζουζέπε Τομάσι Ντι Λαμπεντούζα, ιταλός ευγενής και συγγραφέας του «Γατόπαρδου» που μετέφερε επιτυχημένα στον κινηματογράφο ο Λουκίνο Βισκόντι. [θαν. 23/7/1957]
1929: Χρόνης Αηδονίδης, δημοτικός τραγουδιστής.
  • Θάνατοι
1834: Τόμας Μάλθους, άγγλος οικονομολόγος και ιερωμένος, που θεωρείται ο «πατέρας» της δημογραφίας. Διατύπωσε το νόμο που φέρει το όνομά του, σύμφωνα με τον οποίο ο πληθυσμός τείνει να αυξάνει γρηγορότερα από την τροφή που χρειάζεται για τις ανάγκες του. [γεν. 13/2/1766]
1943: Δημήτρης Γληνός, εκπαιδευτικός και πολιτικός. [γεν. 1882]
1972: Αντρέι Τουπόλεφ, ρώσος αεροναυπηγός, κατασκευαστής των φερώνυμων αεροπλάνων που χρησιμοποιούνται κυρίως στην πολιτική αεροπορία. [γεν. 10/11/1888]


Τα καθημερινά μας νέα...

«Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» (2010-12-23) - Kalimera.gr
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα και οι πολίτες του θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Ο κ.Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μέλη συλλόγων και π..(16 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναδιάρθρωση δρομολογίων (2010-12-23) - Kalimera.gr
Αλλαγές στο πλέγμα των δρομολογίων, με κατάργηση γραμμών και αύξηση των εισιτηρίων, προωθεί από το νέο έτος η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για δραστική μείωση των ελλειμμάτων..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αλλαγές στη ΝΔ ετοιμάζει ο Σαμαράς (2010-12-23) - Kalimera.gr
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές που αφορούν στα πρόσωπα που θα στελεχώνουν τον κομματικό μηχανισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ευρωπαίο Συνήγορο του Πολίτη, Ν. Διαμαντούρο (2010-12-23) - ERT3
Την πιο πρόσφατη έκθεσή του που περιλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό για την πενταετία 2009-2014, παρέδωσε στον πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου ο Ευρωπαίος Συνήγορος του Πολίτη, Νικηφόρος Διαμαντο..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ορκίστηκε, με πολιτικό όρκο ο Γιάννης Μπουτάρης (2010-12-23) - To Bima
Ορκίστηκε την Πέμπτη ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης , καθώς και το νέο δημοτικό συμβούλιο. Πολιτικό όρκο έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τις παρατάξεις Μπουτάρη, Ζαρια..(4 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα (2010-12-23) - City Press
Με πολλές «γκρίνιες» από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και εξαιρετικά υψηλούς τόνους από τους αγορητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, λίγο πριν από .. (0 σχολια)
Πλούσια χώρα η Ελλάδα, αλλά... (2010-12-23) - City Press
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις επανέλαβε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Newsweek», λέγοντας ότι «οι.. (2 σχολια)
Συγχωνεύονται τρεις οργανισμοί του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (2010-12-23) - Express.gr
 «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ»(ΕΘ.Ο.ΑΓ.Ε.Π. - ΔΗΜΗΤΡΑ), είναι το όνομα του υπό ίδρυση Νομικού ΠροσώπουΙδιωτικού Δικαίου το οποίο περιγράφεται σε νομο..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΚΕΔΚΕ με εκπροσώπους κομμάτων (2010-12-23) - Express.gr
 OΠΩΣ είθισται κάθε χρόνοαντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ με επικεφαλής των πρόεδρό της Νικήτα Κακλαμάνηεπισκέφθηκε χθες τους εκπροσώπους κομμάτων στα γραφεία τους στη Βουλή. Η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕσυνα..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έκρηξη στις πρεσβείες Ελβετίας, Χιλής στη Ρώμη (2010-12-23) - euro2day
Παγιδευμένο πακέτο εξερράγη στην πρεσβεία της Ελβετίας στη Ρώμη, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζομένου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.  Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη στην πρεσβεί..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ιαπωνία Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις νήσους Μπονίν (2010-12-23) - To Bima
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στις νήσους Μπονίν της Ιαπωνίας, μία ημέρα μετά την μεγαλύτερη σεισμική δόνηση που έπληξε την περιοχή και «εκδίωξ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μ. Βρετανία: Επικύρωση νέας START (2010-12-23) - Capital.gr
Το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Βρυξέλλες χαιρέτισαν την Πέμπτη την επικύρωση της νέας ρωσο-αμερικανικής συνθήκης START για τον πυρηνικό αφοπλισμό από τη Γερουσία των ΗΠΑ."Οι ΗΠΑ και η Ρωσία κατέχου..(23 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Η Κίνα προτίθεται να βοηθήσει την ευρωζώνη (2010-12-23) - Pathfinder.gr
Η Κίνα προτίθεται να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της ευρωζώνης και θα υποστηρίξει τις αντίστοιχες προσπάθειες που καταβάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε εκπρόσωπος του κινεζικού ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Γερμανία: «Κακή» η ιδέα περί οικονομικής κυβέρνησης (2010-12-23) - Pathfinder.gr
Ως «κακή» χαρακτήρισε την πρόταση της υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, περί δημιουργίας μιας οικονομικής κυβέρνησης στην ευρωζώνη, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ράϊνερ Μπρούν..(30 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ο οίκος Fitch υποβάθμισε την Πορτογαλία (2010-12-23) - Kathimerini
Κατά μια βαθμίδα, στο «Α +». Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας κατά μια βαθμίδα στο «Α +», προειδοποιώντας ότι η χώρα αυτή θα μπορούσε να υποβαθμισ..(47 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η Verbund (2010-12-23) - Kathimerini
Την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά ανακοίνωσε και επίσημα η αυστριακή εταιρία ηλεκτρικής ενέργειας Verbund, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters. «Η Verbund επιδιώκει να υποβαθμίσει σταδιακά τη δρ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ερρίκος Ντυνάν Πρόταση εξαγοράς του από το Ιατρικό Αθηνών (2010-12-23) - To Bima
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν στη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από θετική εισήγηση του προέδρου κ. Ανδρέα Μαρτίνη , έκανε αποδεκτή την από 20 Δεκεμβρίου 201..(17 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)



Συνεχώς παραμυθιάζουν τον λαό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ : ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ


(έρευνα του ΔΑΙΔΑΛΟΥ)

Αναζητώντας στον έντυπο και διαδικτυακό Ριζοσπάστη τα αφιέρωματα των κομμουνιστών για την Απελευθέρωση των Αθηνών τον Οκτώβριο του 1944, διαβάζουμε συνεχώς την κόκκινη προπαγάνδα σχετικά με το κατέβασμα λέει της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη από άντρες του ΕΛΑΣ και ύψωση της ελληνικής στη θέση της!
Για παράδειγμα, από το αφιέρωμα του Ριζοσπάστη την Κυριακή 11 “Οχτώβρη” 1998 (http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3743745):
Τεράστια πανό του ΕΑΜ και του ΚΚΕ υψώθηκαν και τα συνθήματα για μια νέα Ελλάδα λαοκρατική περνούν σε όλα τα χείλη. Οι 1.264 μέρες σκλαβιάς στο φασισμό είχαν πια τελειώσει και στις 9.45 π.μ. μαχητές του ΕΛΑΣ κατέβασαν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία για να υψώσουν στη θέση της την ελληνική. Η ηρωική πρωτεύουσα, η αδούλωτη Αθήνα, ήταν πια ελεύθερη, αν και ο στρατός της, ο ΕΛΑΣ, όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν σε μόνιμη επιφυλακή.
Ή από νεότερο αφιέρωμα το Σάββατο 12 “Οχτώβρη” 2002 (http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=1467921):
Κύματα κύματα η λαοθάλασσα πλημμυρίζει την πλατεία Συντάγματος, τις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, το Ζάππειο, την πλατεία Ομονοίας. Σε λίγες ώρες τα πάντα σημαιοστολίστηκαν με γαλανόλευκες και κόκκινες σημαίες. Τεράστια πανό του ΕΑΜ και του ΚΚΕ υψώθηκαν και τα συνθήματα για μια νέα Ελλάδα, λαοκρατική, περνούν σε όλα τα χείλη. Οι 1.264 μέρες σκλαβιάς στο φασισμό είχαν πια τελειώσει και στις 9.45 π.μ. μαχητές του ΕΛΑΣ κατέβασαν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία για να υψώσουν στη θέση της την ελληνική. Εκείνη τη μέρα ο «Ριζοσπάστης» έκανε δύο εκδόσεις.
Τα ίδια ακριβώς για το κατέβασμα της σημαίας αναπάραγουν και σε νεότερο φύλλο (Τρίτη 12 “Οχτώβρη” 2004): http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2531527&publDate=2004-10-12%2000:00:00.0
Τι έγινε όμως πραγματικά; Για δείτε τα παρακάτω στοιχεία:

1) Δημοσίευμα του ΙΔΙΟΥ του Ριζοσπάστη τρία χρόνια μετά την Απελευθέρωση (Φύλλο: 12/10/1947, σελ.: 4) που μπορείτε να δείτε στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Εφημερίδων της Εθνικής Βιβλιοθήκης εδώ: http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin_ftr.asp?c=65&pageid=22748&id=-1&s=0&STEMTYPE=0&CropPDF=0
Δημοσίευμα Ριζοσπάστη του 1947 για κατέβασμα γερμανικής σημαίας από την ΑκρόποληΤι λένε οι ίδιοι εκεί; Διαβάζουμε στο άρθρο με τίτλο “12 Οκτωβρίου 1944: Η Αθήνα απελευθερώνεται”:
“Από την Ακρόπολη κατέβαινε η γερμανική σημαία για δεύτερη και τελευταία φορά. Την πρώτη την είχαν κατεβάσει λίγον καιρό ύστερ’ από το αλαζονικό στήσιμο της, μέσα στο απόγειο των γερμανικών νικών, δυο νεαρά Ελληνόπουλα. Τη δεύτερη και στερνή φορά όλη η Ελλάδα έσφιξε το λαιμό του Γερμανού φρουρού και τον ανάγκασε να κατεβάσει ντροπιασμένος τη σημαία του και να χαθεί μαζί της.
Και αμέσως από κάτω (έχει σημασία): “Κάποιος Έλληνας οπερατέρ, με κίνδυνο της ζωής του, κρυμμένος στα αρχαία μάρμαρα, κινηματογράφησε την Ιστορική στιγμή μιας ντροπής και ενός θριάμβου. Αλλά η μεταδεκεμβριανή Ελλάδα δεν την είδε να προβάλλεται πουθενά γιατί τώρα μαθαίνουμε από βασιλικά χείλη πως οι Γερμανοί ήταν πολιτισμένοι και Ιππότες.”

2) Δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ (Φύλλο: 12/10/1945, Σελίδα: 3) όπου περιγράφονται τα πραγματικά περιστατικά:http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin_ftr.asp?c=108&pageid=-1&id=47489&s=0&STEMTYPE=0&CropPDF=0  σχετικό άρθρο “ΠΩΣ ΥΠΕΣΤΑΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΝ” 

3) Ιδού και το βίντεο – ντοκουμέντο για το οποίο κλαίει και οδύρεται ο Ριζοσπάστης παραπάνω για την δήθεν εσκεμμένη απόκρυψη του από την “μεταδεκεμβιανή” Ελλάδα. Στο (7:50) δείχνει τον Γερμανό στρατιώτη να αποχωρεί ανενόχλητος με την σημαία από την Ακρόπολη:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Ιστορική ημέρα...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ!

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

Δημ. Αντωνίου
το έλαβα από τον Θαλαμοφύλακα


Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος...

Iσλαμοποίηση της Ελλάδος και η αναγκαιότητα κινητοποίησης της Ομογένειας


161110-propylaia0Του Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού
Αν. καθ. Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου

Η εικόνα των μουσουλμάνων που προσεύχονται μπροστά στους ελληνικούς κίονες των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών 16 Νοεμβρίου 2010 κάλλιστα θα μπορούσε να εκληφθεί ως σύμβολο της σύγχρονης παρουσίας του Ισλάμ στην Ευρώπη, σύμβολο του λεγόμενου Ευρωϊσλάμ". Η Ελλάδα, απαρχή της Ευρώπης, φιλοξενεί τόσους ειρηνικούς προσκυνητές του μονοθεϊστικού, αβρααμιτικού Ισλάμ, οποία μοναδική, παραδειγματική, ειρηνική στιγμή της ιστορίας. Όμως τα φαινόμενα απατούν. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι ελληνικοί κίονες συμβιώνουν καταναγκαστικά με το Ισλάμ. Την πρώτη φορά το Ισλάμ επέβαλε την παρουσία του στην περιοχή μας με το σπαθί του και χρειάστηκε να περάσουν τετρακόσια χρόνια πικρής δουλείας έως ότου ολιγάριθμοι Έλληνες ήρωες επιτύχουν την συντριβή του. Αυτήν την φορά, σε αντιδιαστολή με την πρώτη, το Ισλάμ επιβάλλει την κυριαρχία του κατ' αρχήν μέσω ειρηνικού εποικισμού, ο οποίος ωστόσο μπορεί να σφραγίσει το μέλλον των "απίστων" του ελληνικού χώρου με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η στρατιωτική κατάκτηση.
Γνωρίζουμε ότι όλη η Δυτική Ευρώπη συζητάει και ανησυχεί για τα προβλήματα που δημιουργεί στα φιλελεύθερα καθεστώτα το δύσκολα αφομοιώσιμο Ισλάμ των ζηλωτών, αλλά οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων απανταχού Ευρωπαίων με ευαισθησία στα ζητήματα αυτά στο γεγονός ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Ας δούμε μερικά πραγματικά στοιχεία:
Οι μουσουλμάνοι εισέρχονται στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες από τα αφύλακτα χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τον ακριβή αριθμό τους, αλλά φαίνεται ότι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του αριθμού των τεσσάρων εκατομμυρίων, ήτοι του 40% του γηγενούς πληθυσμού της Ελλάδος! Η ίδια διεφθαρμένη πολιτική ελίτ που επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα, ενθαρρύνει στην συνέχει με παροχές την μόνιμη εγκατάσταση των παρανόμων στην χώρα. Έτσι η προσευχή των μουσουλμάνων της φωτογραφίας στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, επετράπη πραξικοπηματικά, κατά παραβίαση του Συντάγματος, για το πρωί της 16ης Νοεμβρίου σε όλες τις κεντρικές πλατείες των Αθηνών. Η επιτυχία της καταλήψεως των δημόσιων χώρων της Αθήνας, έμελλε να οδηγήσει και σε περαιτέρω πραξικόπημα της ελίτ ένα μήνα αργότερα, ήτοι την επίταξη της μεγαλύτερης χριστιανικής εκκλησίας των Αθηνών και των Βαλκανίων από την διπλή κορυφή κράτους και εκκλησίας, προκειμένου να γίνει δημόσια μουσική εκδήλωση "συμπαράστασης" προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Σημειωτέον ότι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι μοναδική στην Αθήνα, κατά το ότι η αυτοοργάνωση των κατοίκων ακύρωσε εδώ το καθεστώς καταυλισμού προσφύγων που είχε προηγούμενα με την ανοχή των αρχόν επιβληθεί στην αστική ομαλότητα της πλατείας.
Η διεφθαρμένη ελίτ, όχι μόνο πολιτική, αλλά και ακαδημαϊκή και δημοσιογραφική δωροδοκείται τόσο από το δουλεμπόριο, όσο από συγκεκριμένα μουσουλμανικά κράτη και άδηλα γεωστρατηγικά κέντρα για να μεθοδεύσει τον εποικισμό της Ελλάδος και να προπαγανδίζει ότι δήθεν ευτυχώς (!) έγινε η Ελλάδα "πολυπολιτισμικό" κράτος. Και εδώ φαίνεται η διαφορά ελληνικής καταστάσεως και ευρωπαϊκής, η οποία προ πολλού απέρριψε την πλάνη του "πολυπολιτισμού"!
Ο άνωθεν επιβαλλόμενος εποικισμός της αρχαίας ελληνικής επικράτειας από μουσουλμάνους επί το πλείστον λαθρομετανάστες από τα Βαλκάνια, την Αφρική, την μέση και την Άπω Ανατολή (οι δύο τελευταίοι διοχετεύονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας), αποτελεί ίσως τον κυριότερο παράγοντας παρακάμψεως του συντάγματος και του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, όπως και της απορρύθμισης του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος. Ταυτόχρονα είναι το συνολικό βάρος τόσων εκατομμυρίων λαθρεπιβατών δυσβάστακτο για την μικρή ελληνική οικονομία, η οποία οδηγείται στην πτώχευση (δυστυχώς δεν αναδεικνύεται πουθενά το κόστος των παρανόμων μεταναστών την ημέρα).
Έτσι οι πλατείες των μεγάλων πόλεων είναι άτυπα στρατόπεδα προσφύγων (χωρίς τουαλέτες), ολόκληρες αστικές περιοχές από την μία μέρα στην άλλη γκετοποιούνται και σκουπιδοποιούνται (ακόμη και τα καλιμάρμαρα πεζοδρόμια εξαφανίζονται κάτω από φθηνοεμπορεύματα παρανόμων αφροασιατών μικροπωλητών), η εγκληματικότητα κατά της ζωής εξαναγκάζει ειδικά στις μεγάλες ηλικίες να κλείνονται στα σπίτια τους μετά την δύση του ηλίου και στα νοσοκομεία επαναλειτουργούν πτέρυγες αντιμετώπισης ασθενειών που δεν υπήρχαν προηγουμένως (ηπατήτιδα Β, μαλάρια), ή είχαν προ πολλού εξαλειφθεί (φυματίωση, πανώλη).
Εν τω μεταξύ με την ενθάρρυνση που τους παρέχει ένας κατευθυνόμενος ψευτοανθρωπισμός, αλλά και το χαρακτηριστικό τους θράσος, οι μουσουλμάνοι, αν και παράνομοι, διεκδικούν, όλο και περισσότερο απειλητικά εργασία, σπίτια, τζαμιά και άλλα οφέλη από μία χώρα που βρίσκεται σε βαθύτατη οικονομική και πολιτική κρίση. Βίαιες αναταραχές με πρωταγωνιστή φανατισμένο μουσουλμανικό όχλο στο κέντρο της πρωτεύουσας, με απαρχή δήθεν προσβολές κατά της θρησκείας τους (η λοιπή Ευρώπη έχει πικρήν πείραν τέτοιων επεισοδίων), προοιωνίζουν ήδη το ζοφερόν μέλλον του νεόκοπου ελληνικού "πολυπολιτισμού", απότοκου της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας που έπληξε την Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες της παγκοσμιοποίησης σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ήδη διαφαίνεται ότι με την παγίωση της μουσουλμανικής μειονότητας στο ελληνικό έδαφος η Ελλάδα γίνεται ευάλωτη όχι μόνο στις πιέσεις της αυτόκλητης προστάτιδος του Ευρωϊσλάμ Τουρκίας (η οποία δημιουργεί στην χριστιανική Ελλάδα, διά του δουλεμπορίου την μουσουλμανική μειονότητα, την προστασία της οποία αναλαμβάνει στην συνέχεια εργολαβικά για την προώθηση της επιρροής της στην Ευρώπη) αλλά και όλων των μουσουλμανικών χωρών από την Αφρική ως την Ασία με μεταναστευτικές κοινότητες στην Ελλάδα. Ήδη ξένες πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες πληροφορούν την Αθήνα ότι μουσουλμανικοί τρομοκρατικοί πυρήνες έχουν μεταφέρει τα επιχειρησιακά τους κέντρα στην Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι εκτός από την Ελλάδα που καταρρέει, στο άμεσο μέλλον και η Ευρώπη θα πληρώσει την περίεργη ανοχή που επέδειξε στην καταστρατήγηση της συνθήκης Σέγκεν από τις ελληνικές κυβερνήσεις (μη φύλαξη των συνόρων).
Επειδή ως τώρα μια συνωμοσία σιωπής κρύβει από την κοινή γνώμη των φίλων χωρών Ευρώπης και Αμερικής τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος του ισλαμικοί εποικισμού, αυτής της εμβληματικής για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό χώρας, της Ελλάδος, είναι απολύτως αναγκαίνο οι ομογενείς αλλά και όλοι άνθρωποι καλής θελήσεων να καταγγείλουν προς όλες τις κατευθύνσεις την εθνοκτονία που επιχειρήται κατά του αρχαίου έθνους των Ελλήνων. Η ίδσια διεφθαρμένη ελίτ που οδήγησε την χώρα στην χρεωκοπία, εκτελεί συμβόλαιο θανάτου κατά του υπαρκτού ελληνισμού. Ας την σταματήσουμε όσο είναι ακόμη καιρός!
Κωνσταντίνος Ρωμανός
www.elkosmos.gr 


Οι παγκόσμιοι κυβερνήτες...

Οι Εβραίοι ζητούν να εκδιωχθεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς


kantorΩμή παρέμβαση εβραϊκών παραγόντων στην χώρα μας
"Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους εναντίον τέτοιου είδους λόγων - μίσους και τους ηγέτες της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας να απομακρύνουν άμεσα αυτό το πρόσωπο από την θέση του". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρόεδρο του "Ευρωπαϊκού Εβραικού Κογκρέσσου", Moshe Kantor και αφορούν τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος από ότι φαίνεται βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς εβραϊσμού, για τις δηλώσεις του, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με την οικονομική κρίση, αλλά και τις απόψεις του για την προσπάθεια που γίνεται για την καταστροφή της οικογένειας και ως εκ τούτου των εθνικών κρατών.
Αυτό που φαίνεται ότι πείραξε τους εκπροσώπους των εβραϊκών κοινοτήτων, ήταν δύο συγκεκριμένες απαντήσεις του Σεραφείμ, στις οποίες αναφέρθηκε στον ρόλο του διεθνούς Σιωνισμού: "Ο διεθνής Σιωνισμός είναι πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Δεν το γνωρίζεται αυτό; Δεν ενθυμίστε την περίπτωση όταν επισκέφθηκε το Εβραϊκό λόμπι τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με ένα και μοναδικό αίτημα να διαγραφεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες με την αιτιολογία ότι οι ομόπιστοί τους εν Ελλάδι υφίστανται διακρίσεις; Μην ξεχνάμε λοιπόν τα αυτονόητα. Υπάρχει μια παγκόσμια προσπάθεια απομειώσεως της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας των Χριστιανών". Αλλά και η αναφορά του στον ρόλο των Εβραίων τραπεζιτών, όπως οι Ροκφέλερ και ο Σόρος στην διεθνή οικονομική κρίση.
Προφανώς οι ανεξάρτητες φωνές, που δεν μπαίνουν στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας ενοχλούν. Ο κ. Όμως Moshe Kantor τώρα τελευταία επεμβαίνει ολοένα και συχνότερα στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας. Θυμίζουμε ότι πριν κάποιους μήνες ήταν αυτός ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του να επέμβει στην δικαιοσύνη, προκειμένου να καταδικαστεί ο Κώστας Πλεύρης. Σήμερα επεμβαίνει και πάλι, ζητώντας την κατάπνιξη της ελευθερίας του λόγου στην χώρα μας, αλλά και ζητά να έχει ... λόγο σε ότι αφορά την ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Αυτό και αν είναι πρωτόγνωρο. Να ζητά ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσσου, να διώχνει η Εκκλησία, όποιον Ιεράρχη έχει απόψεις που δεν του αρέσουν. Γιατί, ακόμη καλύτερα να μην ζητά από τους υποψηφίους Ιεράρχες, να του στέλνουν "εκθέσεις", ως μέσο αξιολόγησής τους, έτσι ώστε να αποφασίζει αυτός, ποίος θα γίνεται Μητροπολίτης...
www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More