13.6.10

Θα το κάνουν και αυτό δίχως αντίσταση;

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

ΗΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των παράνομων μεταναστών η πρόταση της Διυπουργικής Επιτροπής είναι η δημιουργία Σώματος «ήπιας καταστολής», όπως περιγράφεται, στο ευρύτερο ιστορικό κέντρο σε συνεργασία με αλλοδαπούς ειδικά εκπαιδευμένους.
Οπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» παράγων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «στόχος είναι η μη χρησιμοποίηση των ΜΑΤ εναντίον των μεταναστών και η παρουσία μιας Αστυνομίας που θα μπορεί να συνεννοείται μαζί τους».
Την πρόσληψη αλλοδαπών σε συγκεκριμένα Αστυνομικά Τμήματα είχε προαναγγείλει από τον Νοέμβριο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και σύμφωνα με πληροφορίες το μέτρο αυτό θα προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες


Τι περιμένουν για να την κατεβάσουν....

Αίσχος & ντροπή: Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κυματίζει η ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία.

H εν λόγω φωτογραφία δεν έχει βγει ούτε στην Τουρκία, ούτε στη κατεχόμενη πατρίδα μας αλλά στο Παν. Κύπρου…
Με αισθήματα θυμού, αποτροπιασμού αλλά και λύπης για τη κατάντια μας πληροφορηθήκαμε εχθές αργά το βράδυ πως στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα έξω από το κτήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πανεπιστημιούπολη, κυματίζει δίπλα από άλλες σημαίες και η Τούρκικη σημαία.
Πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε κάποια λογική εξήγηση για την ύπαρξη της σημαίας στο πανεπιστήμιο σε απόσταση 1 km από τουρκοκρατούμενη περιοχή. Με λάβαρο αυτή τη σημαία έγινε η απόβαση στη Κερύνεια, η κατάληψη του 35% της πατρίδας μας, οι βίαιες σφαγές και ο εκτοπισμών πέραν των 200 000 πολιτών. Αν είναι ποτέ δυνατό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στις ελεύθερες περιοχές και ιδίως στο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του τόπου, το Παν. Κύπρου.
Ως Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη θα θέσουμε το θέμα στις αρχές του Πανεπιστημίου ζητώντας επιτακτικά την υποστολή της εν λόγω σημαίας υπενθυμίζοντας του κάτι το οποίο ίσως έχουν ξεχάσει: βρισκόμαστε σε μια κατεχόμενη πατρίδα την οποία κατακρατούν στρατιώτες και πολιτικοί που ορκίζονται στην εν λόγο σημαία.


Να τις καταργήσουμε....



Επιπλέον, συντριπτικό είναι το ποσοστό (89%) εκείνων, που εκτιμούν 
ότι οι κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα
Κρίση εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, αλλά και δυσαρέσκεια για τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση αποτυπώνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε κυριακάτικες εφημερίδες.
Σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την Καθημερινή, το 52% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται ποτέ ή σχεδόν ποτέ τις ελληνικές κυβερνήσεις, ενώ τέσσερις στους 10 Ελληνες τις εμπιστεύονται μόνο περιστασιακά.
Επιπλέον, συντριπτικό είναι το ποσοστό (89%) εκείνων, που εκτιμούν ότι οι κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα. Σχετικά με την υφιστάμενη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, 77% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αυτό διασπαθίζεται.
Το 65% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση εκτιμά ακόμα ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη, το 27% ότι είναι μάλλον μεγάλη, με τους πολιτικούς να προηγούνται στη «μαύρη λίστα των διεφθαρμένων» και τους γιατρούς να έπονται. Τέλος, σε ποσοστό 53% υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τα δύο μεγάλα κόμματα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στη χώρα.
Σε άλλη δημοσκόπηση, που διενέργησε η εταιρία Pulse RC για την εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», οι ερωτηθέντες Έλληνες βαθμολογούν με «κάτω από τη βάση» την εικόνα της κυβέρνησης σε τέσσερις κρίσιμους τομείς: Την οικονομία, την αντιμετώπιση της διαφθοράς, την ανάπτυξη και την εξωτερική πολιτική.
Ειδικότερα, σε δείγμα 1.095 πολιτών, για τον τομέα της ανάπτυξης, το 77% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αξιολογεί την εικόνα της κυβέρνηση ως «κακή έως πολύ κακή» και το 20% ως «μέτρια».
Για τη διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, 85% των ερωτηθέντων την αξιολογεί ως «πολύ κακή». Σε ποσοστό 48%, οι ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν «κακή έως πολύ κακή» την αντιμετώπιση της διαφθοράς, ενώ ποσοστό 42% των ερωτηθέντων κρίνει «κακή έως πολύ κακή» την εικόνα της κυβέρνησης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.


Η Ελλάδα....

Η Ελλάδα σήμερα


Μια κινέζικη παροιμία λέει ότι μια εικόνα είναι όσο 1000 λέξεις. Αυτή είναι η κατάσταση της Ελλάδας σήμερα. Η Ελλάδα είναι σαν ένα καράβι που βουλιάζει και γρήγορα μάλιστα.


Δεν θα αργήσει....

Πόσο καιρό θα πάρει για να μετατραπεί η Ομόνοια σε αγορά τύπου Κάμντεν;

Γράφει η Λώρη Κέζα απο το ΒΗΜΑ

Μια τέτοια λονδρέζικη μεταμόρφωση οραματίζονται οι σύμβουλοι πλειάδας υπουργείων που κατέγραψαν την κατάσταση στην καρδιά της Αθήνας. Η ομάδα εργάστηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Συντονίστηκαν από την μπαγκέτα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια και κατέληξαν σε προτάσεις γεμάτες καλοσύνη και ανθρωπιά. Ονειρεύονται ένα κέντρο πόλης όπου οι μετανάστες θα...


...έχουν τους ολοδικούς τους πάγκους ή θα στεγάζονται σε χώρους παραχωρημένους από το κράτος. Θα πωλούν ξυλόγλυπτες καμηλοπαρδάλεις, χαϊμαλιά και γενικώς πράγματα φτιαγμένα με τα χέρια τους.

Εννοείται ότι στο όνειρο δεν υπάρχουν δουλέμποροι και καθένας μπορεί να βρει αστυνομικό της πατρίδας του, από το Καράτσι, το Ναϊρόμπι, την Καμπούλ.

Ο κ. Βούγιας με τούτα και με τ΄ άλλα γίνεται η χαρά του ακτιβιστή, η ελπίδα του μετανάστη. Το ερώτημα είναι αν οι προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πόρισμα των 38 σελίδων μπορούν να εφαρμοστούν σε μια περίοδο λιτότητας χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από γηγενείς αναξιοπαθούντες.


Απατεωνιές....


Η μεγαλύτερη απατεωνιά όλων των εποχών - Πετροδολάρια

Εμείς οι απλοί άνθρωποι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τα πραγματικά αίτια της κρίσης και πως οδηγηθήκαμε εδώ. Όμως αν δούμε τα πράγματα διαχρονικά μέσα από την αντικειμενική ματιά ενός ιστορικού, θα διαπιστώσουμε πως και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο.  
Τα πραγματικά αίτια για τον πόλεμο στο Ιράκ και την σύγχρονη απειλή του Ιράν, που σε λίγο καιρό θα πάρει σάρκα και οστά με το πρόσχημα της τρομοκρατίας, δεν είναι σαφώς τα πυρηνικά, ούτε η τρομοκρατία και βεβαίως ούτε το πετρέλαιο. Τι είναι λοιπόν; Η λέξη κλειδί στο ερώτημα μας είναι η εξής: ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ! Όλα γίνονται για την υποστήριξη της μεγαλύτερης απατεωνιάς στην πρόσφατη ιστορία, το αμερικάνικό πετροδολάριο.

Το 1971, οι ΗΠΑ τύπωναν και ξόδευαν πολύ περισσότερα μετρητά από ότι μπορούσαν να καλύψουν σε χρυσό. Μερικά χρόνια αργότερα, οι Γάλλοι απαίτησαν την εξαργύρωση των μετοχών τους σε χρυσό. Όμως οι ΗΠΑ το απέρριψαν επειδή στην πραγματικότητα δεν είχαν αρκετό χρυσό για τα δολάρια που είχαν ήδη τυπώσει και ξοδέψει σε όλον τον κόσμο, και έτσι θα έπρεπε να δηλώσουν χρεωκοπία.

Έτσι, οι ΗΠΑ πήγαν στους Σαουδάραβες και έκαναν συμφωνία - ο ΟΠΕΚ να κάνει όλες τις συναλλαγές - πωλήσεις πετρελαίου σε αμερικανικά δολάρια

Από εκείνη τη στιγμή, κάθε χώρα που χρειαζόταν να αγοράσει πετρέλαιο έπρεπε πρώτα να έχει αμερικανικά δολάρια, που σημαίνει ότι ανταλλάσσανε τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους σε δολάρια, τα οποία οι Αμερικανοί μόλις είχαν τυπώσει.

Οι Αμερικανοί αγόραζαν το πετρέλαιο στην κυριολεξία δωρεάν τυπώνοντας αυτά τα δολάρια. Το απόλυτο δωρεάν γεύμα για τους Αμερικανούς εις βάρος όλου του υπόλοιπου κόσμου.

Η απάτη όμως άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο Saddam Hussein άρχισε να πουλάει το πετρέλαιο του Ιράκ απευθείας σε ευρώ, ακυρώνοντας τη βολική συμφωνία των Αμερικανών με τον ΟΠΕΚ. Έτσι ο Saddam κρίθηκε επικίνδυνος και έπρεπε να τον σταματήσουν πάση θυσία. Πως; Η ΗΠΑ βρήκαν μια αφορμή να ξεκινήσουν τον πόλεμο (δες δίδυμους πύργους) και να εισβάλλουν στο Ιράκ και το πρώτο πράγμα που έκανα οι Αμερικάνοι ήταν να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ. Έτσι, η κρίση του νομίσματος είχε απετράπη για την ώρα.

Αλλά ό Hugo Chavez (πρόεδρος της Βενεζουέλα) άρχισε να πουλάει και αυτός το πετρέλαιο της Βενεζουέλα σε διαφορετικά νομίσματα από το δολάριο. Αποτέλεσμα; Διάφορες απόπειρες δολοφονίας από την CIA. Το πετροδολάριο ξέφυγε από τον έλεγχο.

Ο Ιρανός πρόεδρος (Ahmedinejad) παρακολουθώντας όλα αυτά, αποφάσισε να κάνει το ίδιο, να πουλάει δηλαδή πετρέλαιο σε όλα τα νομίσματα ΕΚΤΟΣ του δολαρίου.

Το παιχνίδι της κάλυψης έφτασε στο τέλος του για τους Αμερικάνους. Μόλις οι διάφορες χώρες ανακάλυψαν ότι μπορούν να αγοράσουν νομίσματα αντί για αμερικανικά δολάρια, οι περισσότερες χώρες του ΟΠΕΚ, εγκαταλείπουν το δολάριο.

Τι έπρεπε να γίνει λοιπόν; Η θα φτάναμε στο τέλος της αμερικανικής αυτοκρατορίας και καταστροφή της αμερικανικής οικονομίας ή... θα έπρεπε να χτυπηθεί ευθέως το ευρώ με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης ώστε να μπορέσει το δολάριο σταδιακά να ανακάμψει, ανακτώντας τη χαμένη εμπιστοσύνη στις αγορές. Όμως αυτό δεν αρκεί...Σε λίγο καιρό θα υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στο θέμα του Ιράν. Η ιστορία που σας είπαμε λοιπόν δεν τελειώνει εδώ αλλά τώρα μπαίνουμε στην τελευταία φάση του δράματος.


Άστους να ψάχνουν...



Το ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει ποιοί διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Μήπως να κοιτάξει στον καθρέφτη;





Η στρατηγική εκφοβισμού και προπαγάνδας του συστήματος και της εξουσίας έφτασε σε νέα υψηλά σήμερα με την κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου σχετικά με τα σενάρια πτώχευσης της Ελλάδας και επαναφοράς της δραχμής. Το να εκφέρει κανείς διαφορετική άποψη από αυτή του καθεστώτος ή το να προειδοποιεί κανείς τους συμπολίτες του για το επίκειται, πλέον θα διώκεται και δικαστικώς.
Εάν η εξουσία (και δεν διαχωρίζω την εκτελεστική κυβέρνηση από την δικαστική εξουσία για ευνόητους λόγους που και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης έχει πλέον καταλάβει) θέλει να βρει κέντρα διασποράς ψευδών ειδήσεων πρέπει να κοιτάξει μέσα στους κόλπους και των τεσσάρων εξουσιών και ιδιαιτέρως στην τέταρτη εξουσία αλλά και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι το ότι δεν θα ανεβούν τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης, διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι το ότι δεν θα προσφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επαναλάμβανε η κυβέρνηση μέχρι τον Μάρτιο, διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι το ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί, δεν θα αυξηθούν οι φόροι, ότι δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα (κάτι το οποίο το έχουν “διασπείρει” ο υπ. Οικονομικών, ο πρωθυπουργός κτλ. τουλάχιστον 3 φορές τους τελευταίους 6 μήνες). Διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί το ότι η εξουσία μάχεται κατά της διαφθοράς, υπέρ της ανταγωνιστικότητας, υπέρ του Έλληνα πολίτη καθώς επίσης και το ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ, το ξεπούλημα κάθε γωνιάς αυτής της χώρας, κάθε κυριαρχικού δικαιώματος και κάθε ΔΕΚΟ Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


Κατάλαβες;

Γνώθι σαθρόν. (διαβάστε το οπωσδήποτε)


(σσΟ: Μεγάλη μας τιμή όταν φιλοξενούμε κείμενα του JZ)

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.  Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν… και -ελλ… ‘εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως  κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους  Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

Συμπληρώστε τον κατάλογο. Ελεύθερα παρακαλώ…


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More