23.3.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Κινητοποίηση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (2011-03-23) - Eleutherotypia
Σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού ηλικιωμένων από το πρόγρ..(17 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Άσκηση πυρόσβεσης στο Μετρό (2011-03-23) - Eleutherotypia
Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, πραγματοποιήθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα άσκηση πυρόσβεσης στο σταθμό «Νομισματοκοπείο» του Μετρό...(7 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
S&B: Την 1η Ιουνίου η Γενική Συνέλευση (2011-03-23) - euro2day
Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ενώ η αποκοπή του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου έχει προγραμματιστεί στις 15/7. Επιπλέον η 25..(25 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΗΠΑ: "Βουτιά" 17% στις πωλήσεις νεόδμητων (2011-03-23) - euro2day
Οι πωλήσεις νέων κατοικιών διολίσθησαν 16,9% τον Φεβρουάριο και διαμορφώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα της ιστορίας, στις 250.000 οικίες (στο 12μηνο). Οι αναλυτές περίμεναν ότι οι πωλήσεις νεόδμητων θα ..(25 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Παπανδρέου: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας (2011-03-23) - Τα Νέα
Σαφές μήνυμα προς υπουργούς και βουλευτές έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου εν όψει των εκδηλώσεων της 25 ης Μαρτίου. «Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψο..(3 σχετικα αρθρα) (5 σχολια)
Δημοκρατική Συμμαχία: "Να ξηλώσει η κυβέρνηση τον διεφθαρμένο φοροεισπρακτικό μηχανισμό" (2011-03-23) - Express.gr
 Κριτική στην κυβέρνηση για την φορολογική πολιτική, ασκεί η Δημοκρατική Συμμαχία.    Σεδήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Οικονόμου αναφέρειότι τα πρόσθετα φορολογ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ονομαστικές ψηφοφορίες για διατάξεις του φορολογικού ν/σ (2011-03-23) - Kathimerini
Ολοκληρώθηκε η επί των άρθρων συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου και σήμερα θα πραγματοποιηθούν ονομαστικές ψηφοφορίες σε μια σειρά από διατάξεις. Ολοκληρώθηκε η επί των άρθρων συζήτηση του φορολογι..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνάντηση Μπιρμπίλημε τον Iάπωνα πρέσβη (2011-03-23) - Express.gr
 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον πρέσβη τηςΙαπωνίας στην Αθήνα, Hiroshi Toda ,είχε χθες η υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τίνα Μπιρμπίλη, στη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την οδύνη αλλά καιτη συμπαράσταση ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τέσσερις νεκροί διαδηλωτές στη νότια Συρία (2011-03-23) - Τα Νέα
Οι δυνάμεις ασφαλείας στη Συρία πραγματοποίησαν επιδρομή, σήμερα τα ξημερώματα, στο τζαμί Ομάρι, στην πόλη Ντεράα, στο νότο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 4 ανθρώπους. Στην πόλη είναι συγκεντρωμένοι αρκετό..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έκρηξη με δεκάδες θύματα σε λεωφορείο στο Ισραήλ (2011-03-23) - Kathimerini
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά ή μέσα σε ένα λεωφορείο. Πληροφορίες για δεκάδες θύματα. Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα κοντά ή μέσα σε λεωφορείο σε μία εβραϊκή συνοικία της Ιερουσαλήμ, κοντά στον κεντρικό σταθμό τ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ανησυχούν για το Ιράν (2011-03-23) - Kalimera.gr
Τα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Παράλληλα μετά την χθεσινή του συνεδρίαση, ζήτησαν την καλύτερη εφαρμογή των κυρ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ιταλία: «Στον πάγο» για ένα χρόνο το πυρηνικό πρόγραμμα λόγω Ιαπωνίας (2011-03-23) - Eleutherotypia
Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να αναβάλλει για ένα χρόνο την έναρξη του πυρηνικού της προγράμματος, μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας και τις καταστροφικές συνέπειες στους πυρηνικούς αντιδραστήρες σ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Παπανδρέου: "Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε στην κατάρρευση των τραπεζών" (2011-03-23) - Pathfinder.gr
Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Γερμανικό περιοδικό Stern,επισημαίνεται σε τηλεγ..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κίνητρα για καινοτόμες επιχειρήσεις (2011-03-23) - Antenna
Προδημοσιεύτηκε ο οδηγός του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», ύψους 30 εκ. ευρώ που παρέχει κίνητρα σε κάθε πολίτη άνω των 18 ετών ο οποίος θέλει να ιδρύσει επιχείρησή μετατρέποντας..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κατσέλη για ανεργία (2011-03-23) - Kalimera.gr
Αισιόδοξη ότι στο τέλος του έτους θα υπάρξει θετική αντιστροφή της πορείας της οικονομίας και ότι στο επόμενο έτος η χώρα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας Λ..(8 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Στα 278,9 εκατ. ευρώ τα βεβαιωμένα έσοδα από το ΕΤΑΚ του 2009 (2011-03-23) - Eleutherotypia
Το 74% των εσόδων για το ΕΤΑΚ του 2009 έχουν βεβαιωθεί αναφέρει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών...(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
 


Η Μαρίν Λεπέν για την Ελλάδα!

Κοιτάξτε τι συνέβη στην ... Ελλάδα!


marine-le-penΗ Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ, αφού αυτό δεν τους έφερε ευημερία, είπε η Marine Le Pen, επικεφαλής του γαλλικού... Εθνικιστικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, μιλώντας στην Καθημερινή. «Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό το νόμισμα θα μας έφερνε ανάπτυξη και ευημερία. Και τι έγινε; Οι λαοί καταστράφηκαν. Μιλάμε για πραγματική τραγωδία», είπε.
«Κοιτάξτε τι συνέβη στην Ελλάδα. Η ελληνική κοινωνία πηγαίνει μαζικά πίσω, ολόκληρες δεκαετίες. Και αν ο ελληνικός λαός δείχνει να κάνει υπομονή, που μου έχει μάλιστα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, πόσο ακόμα είναι δυνατόν να κρατήσει αυτή; Πρέπει να απελευθερώσουμε τους λαούς μας και να επιστρέψουμε ο καθένας στο δικό του νόμισμα. Με το ευρώ έχουμε χάσει τα κοινωνικά κεκτημένα μας, τα οποία είχαμε αποκτήσει με πολύ ιδρώτα. Μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ, το νόμισμα αυτό μας υποχρεώνει να δανειζόμαστε από τις διεθνείς αγορές. Αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο. Και στροβιλιζόμαστε όλοι στη δίνη μιας υπερχρέωσης, από την οποία δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Le Pen.
Άφησε μάλιστα σοβαρές αιχμές για τον επικεφαλής του ΔΝΤ Dominique Strauss Kahn, εν όψει φυσικά και της φημολογούμενης στροφής του στη γαλλική πολιτική. «Ο Dominique Strauss Kahn υποτιμά την κατάσταση στην Ελλάδα, όπως υποτιμά την κατάσταση και στη Γαλλία. Δεν καταλαβαίνει ότι οδεύουμε προς μια καταβαράθρωση των οικονομιών. Πρέπει να βγούμε από το ευρώ, εδώ και τώρα», τόνισε.

www.elkosmos.gr 


Ξεφτίλισαν και τον Ελληνικό Στρατό!

Άφησαν τους φαντάρους στο λιμάνι λόγω χρεών του υπουργείου Άμυνας!


Χωρίς Στρατό κινδυνεύουν να μείνουν τα νησιά της Δωδεκανήσου, και ιδιαίτερα η Κως!
Πως λέμε: Σκάσε και κολύμπα!

Η εταιρεία Blue Star Ferries αρνείται τη δωρεάν μεταφορά στρατιωτών και πολεμικού υλικού με τα πλοία της γραμμής προς την Κω και τη Ρόδο

Χωρίς Στρατό κινδυνεύουν να μείνουν τα νησιά της Δωδεκανήσου, και ιδιαίτερα η Κως, η οποία παραμένει πλήρως αποκλεισμένη μετά την απόφαση της εταιρείας Blue Star Ferries να... διακόψει τη μεταφορά με κατάσταση επιβίβασης στρατιωτών και πολεμικού υλικού με τα πλοία της, επειδή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της χρωστάει χρήματα.
Η εν λόγω απόφαση, σύμφωνα με κύκλους του ΓΕΣ, έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα στο νησί της Κω, το οποίο είναι πλήρως αποκλεισμένο, δεδομένης της αδυναμίας που υπάρχει να μεταφερθούν εκεί στρατιώτες που είτε μετατίθενται είτε βρίσκονται σε άδεια, οπότε και πρέπει να επιστρέψουν.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι εξαιτίας της παραπάνω εξέλιξης, από τη σειρά των δόκιμων διαβιβαστών που αποφοίτησαν προχθές από το Χαϊδάρι ένας μεγάλος αριθμός δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί στις μονάδες της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημόσιο χρωστάει στην Blue Star Ferries περίπου 1,4 εκατ. ευρώ, την άμεση καταβολή των οποίων ζητά η εταιρεία. Από την πλευρά τους, υπηρεσιακοί παράγοντες του Στρατού Ξηράς υποστηρίζουν πως έχει γίνει γνωστό στην εταιρεία ότι έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των υπουργείων Άμυνας και Οικονομικών τα μισά χρήματα που της οφείλονται, ήτοι 700.000 ευρώ, θα της καταβληθούν μέσα στο αμέσως επόμενο δίμηνο και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «ΘΕΜΑ» με εκπρόσωπο της Blue Star Ferries, η εταιρεία επιβεβαίωσε την άρνησή της να παραλάβει στρατιωτικό προσωπικό χωρίς άδεια επιβίβασης, υποστηρίζοντας ότι ο Ελληνικός Στρατός της χρωστάει το παραπάνω ποσό από το προηγούμενο έτος, χωρίς από την πλευρά του να έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποια σαφή απάντηση για το πότε σκοπεύει να το δώσει. «Εμείς έχουμε καταβάλει στο Δημόσιο όλους τους προβλεπόμενους φόρους, που είναι πάνω από το 30% των εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να χρηματοδοτούμε άλλο», σημειώνουν χαρακτηριστικά από την εταιρεία. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Blue Star Ferries αρνήθηκε ότι έχει γνώση οποιασδήποτε απόφασης του υπουργείου Οικονομικών, τονίζοντας ότι «η εταιρεία έχει στην κατοχή της επιστολή που στάλθηκε πριν από λίγες ημέρες από το ΥΠΕΘΑ, η οποία αναφέρει ότι βάσει του δημοσιονομικού πλαισίου η αποδέσμευση πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού για το ΓΕΣ είναι κάθε μήνα 7% και ότι έχει ζητήσει το αρμόδιο γραφείο από το ΓΕΣ να του εγκριθεί η πίστωση για το 2010 για να μας εξοφληθούν τα ποσά που μας οφείλονται». Η εταιρεία επισημαίνει ότι επί του παρόντος το μόνο που δέχεται από το στρατιωτικό προσωπικό είναι η έκπτωση που η ίδια έχει ορίσει στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία φτάνει στο 50% της συνολικής του αξίας.

Τι λέει το υπουργείο

Από την πλευρά τους, πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρουν ότι η εταιρεία είχε τηρήσει την ίδια στάση και τον περασμένο Νοέμβριο μη δεχόμενη τις καταστάσεις επιβίβασης των στρατιωτών, εκβιάζοντας έτσι το Δημόσιο για τα χρέη του.

Παράλληλα σημειώνουν ότι η στάση της συγκεκριμένης εταιρείας δημιουργεί κινδύνους και αναστάτωση σε αρκετές ακριτικές μονάδες της χώρας, ενώ την καλούν να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να γλιτώσει από την ταλαιπωρία χιλιάδες στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Να επισημάνουμε ότι εκτός από την Κω, η οποία είναι πλήρως αποκλεισμένη, σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι στρατιώτες που μετακινούνται προς τη Ρόδο, οι οποίοι από τον Πειραιά θέλουν πάνω από 20 ώρες προκειμένου να μεταβούν στον προορισμό τους αφού πάνε μέσω... Κρήτης.

Να σημειώσουμε επίσης ότι κάθε χρόνο μόνο σε Κω και Ρόδο μεταφέρονται πάνω από 800 οχήματα, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 15.000 αφίξεις και αναχωρήσεις οπλιτών.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 20/03/2011 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ)
(Σ.Λ.)
armyalert


Και τον έχει ακόμη αντιπρόεδρο!


Στις 15 Φεβρουαρίου 2008 ο Θεόδωρος Πάγκαλος συναντά τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα. Ο σημερινός Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά «αιχμηρά» και ανοιχτά στον πρέσβη Σπέκχαρντ για το θέμα των Σκοπίων λέγοντας ότι οι Μακεδόνες θα έπρεπε να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν και ότι το θέμα της ονομασίας είναι γελοίο και καταστροφή από την αρχή.

Ο κ. Πάγκαλος – για τον οποίο ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ λέει ότι είναι γνωστός για τον αιχμηρό του λόγο και τις μη διπλωματικές προσεγγίσεις – σημειώνει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να θεωρεί τιμή το ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα Μακεδονία.

Λέει ακόμα είναι επίσης γελοίος ο ελληνικός φόβος του αλυτρωτισμού, που βγαίνει από τις φοβίες των δεξιών, οι οποίες προέρχονται από τον εμφύλιο και από το φόβο μήπως έρθουν στην Ελλάδα κομμουνιστές από σλαβικές χώρες.

Ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με το έγγραφο, δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δε θα έπρεπέ να ανησυχούν μήπως η Ελλάδα θα τις κατηγορήσει ότι δεν έλυσαν το πρόβλημα της ονομασίας, χαρακτηρίζει λογική προσέγγιση την πρόταση Νίμιτς και λέει ότι είχε πει στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί το ζήτημα, αν και θα ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

Σχολιάζοντας, ο αμερικανός πρέσβης τόνιζε ότι λίγοι Έλληνες θα συμφωνούσαν με τον Πάγκαλο στο θέμα των Σκοπίων και πως, ακόμη και ο ίδιος, δεν θα εξέφραζε τις απόψεις αυτές δημοσίως.

Η δημοσίευση του εγγράφου προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με σημερινές δηλώσεις του, περηφανεύεται ότι ήταν από τους πρώτους που συνιστούσαν να αφήσουμε τους Σκοπιανούς “να λέγονται όπως θέλουν”, δηλαδή “Μακεδόνες”.

Η δήλωση αυτή –όπλο στην προπαγάνδα των Σκοπίων- έρχεται σήμερα που μπαίνει σε τελική και κρίσιμη φάση η προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο, εναντίον της χώρας μας, για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008.

Μετά από αυτό και ιδίως στην κρίσιμη αυτή στιγμή, μπορεί ο κ. Πάγκαλος να παραμένει ακόμη στη θέση του Αντιπροέδρου;

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση».


Εμείς γιατί αμέσως είπαμε ναι! Ποιός μας πίεσε;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΙΝΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

Γενί Σαφάκ 21-3-2011.

Αρίντς : Η Τουρκία δεν θα μετάσχει στην επιχείρηση.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της Τουρκίας στην στρατιωτική επıχείρηση στην Λιβύη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, σχετικά με την επιχείρηση ενάντια στην Λιβύη είπε πως ¨Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να μετάσχει στις επιχειρήσεις. Την άποψη μας σε αυτό το θέμα την εξέφρασαν και ο πρωθυπουργός μας και ο ΥΠΕΞ μας¨.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ανέφερε πως αποτελεί πρακτική δύο μέτρων και δύο σταθμών το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη την ευαισθησία που δείχνουν για την Λιβύη, δεν την επέδειξαν για την Βοσνία και την Παλαιστίνη.


Ο πόλεμος με την Λιβύη αρχή του τέλους της Ε.Ε.;

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!


Σε παγίδα χωρίς επιστροφή οδηγείται με κλειστά μάτια η Ευρωπαϊκή Συμμαχική Δύναμη.
Οι Αμερικανοί ως γνωστό και με τις αρχικές δηλώσεις προανήγγειλαν ότι εξ αρχής θα έχουν τον ηγετικό ρόλο στην επέμβαση κατά του Καντάφι και αργότερα θα παραδώσουν την σκυτάλη στους Ευρωπαίους Συμμάχους.
Μάλλον το παιχνίδι των Αμερικανών τότε θα ξεκινήσει αφού μια Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς κοινή πολιτική όπως έχουμε δει και παλαιότερα θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για το ποια θα είναι η εξέλιξη των επιχειρήσεων στη Λιβύη.
Όπως είναι φανερό μετά την Αμερικανική αποχώρηση από τον ηγετικό ρόλο των πολεμικών επιχειρήσεων θα κληθεί να τον αναλάβει η Γάλλια που έχει και τα πετραιλαικά συμφέροντα στην περιοχή.
Οι απαιτήσεις θα μεγαλώσουν ακόμη και για την χώρα μας στην συμμετοχή αυτού του πολέμου μιας και κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που μας οδηγούν με τις αποφάσεις να παραδώσουν τις Νατοϊκές μας βάσεις στους συμμάχους.
Πεζοπόρα Συμμαχικά τμήματα μετά το πέρας των βομβαρδισμών θα κληθούν να συμμετάσχουν για να προσφέρουν την τάξη στη χώρα κάτι που δεν θα είναι εύκολο γιατί οι δυνάμεις του Καντάφι θα ξεκινήσουν αντάρτικο όπως έχουμε δει και στο παρελθόν σε παλαιότερους τέτοιου είδους πολέμους.
Άνθρωποι των Συμμαχικών δυνάμεων θα πέφτουν νεκροί και οι διχόνοια στην Ευρωπαϊκή Ένωση τότε θα ξεκινήσει. Ίσως να δούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα.
Προάγγελος διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης η τα πρώτα σημάδια ενός Παγκοσμίου πολέμου η επιχείρηση στην Λιβύη ;
Η εκτίμηση της σελίδας Votegreece.gr τυπώθηκε στα παραπάνω αναγραφόμενα και ευχόμαστε να μην εξελιχτούν έτσι τα πράγματα.


Έφυγε η Ελληνίδα Δασκάλα και κάνουν ότι θέλουν οι τουρκόσποροι!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΑΡ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ!

Εφ. Μπιρλίκ 21-3-2011.

DEB : Το μπαζάαρ ήταν πετυχημένο.
Το κόμμα DEB έκανε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το μπαζάαρ που οργανώθηκε με τις προσπάθειες του κόσμου του χωριού του Μεγάλου Δερείου προς όφελος του τζαμιού ήταν πετυχημένο.

Η ανακοίνωση του DEB είναι η εξής :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Στις 19 Μαρτίου 2011 το μπαζάαρ που οργάνωσε ο κόσμος του Μεγάλου Δερείου προς όφελος του τζαμιού, παρά το ότι γινόταν για πρώτη φορά, ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο.
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην αναβίωση του πολιτισμού μας, των εθίμων και των παραδόσεων μας. Συγχαίρουμε ολόψυχα τους μετέχοντες και τον κόσμο του χωριού που ανέλαβαν ένα τέτοιο ιερό καθήκον, και ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα σε κοινωνικοοικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο για όλη την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης.
Σχόλιο : Εμείς να πούμε το εξής που μάθαμε. Την μέρα που έγινε η εκδήλωση πήγαν κάποιοι Ρομά πραματευτάδες στην πλατεία του χωριού να πουλήσουν την πραμάτεια τους, αλλά τους έδιωξαν ! Επίσης κυκλοφορεί φήμη στο χωριό πως από τα έσοδα του μπαζάαρ θα ενισχυθούνε κάποιοι από τους …. αντίδικους της Χαράς Νικοπούλου !


Οι εκπομπές του Κων. Πλεύρη ξεκίνησαν!

Ξεκίνησαν οι εκπομπές του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό, www.kontrachannel.gr
κάθε τρίτη βράδυ στις 8.15 μμ.


layer" width="640" heigh


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More