23.3.11

Ο πόλεμος με την Λιβύη αρχή του τέλους της Ε.Ε.;

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!


Σε παγίδα χωρίς επιστροφή οδηγείται με κλειστά μάτια η Ευρωπαϊκή Συμμαχική Δύναμη.
Οι Αμερικανοί ως γνωστό και με τις αρχικές δηλώσεις προανήγγειλαν ότι εξ αρχής θα έχουν τον ηγετικό ρόλο στην επέμβαση κατά του Καντάφι και αργότερα θα παραδώσουν την σκυτάλη στους Ευρωπαίους Συμμάχους.
Μάλλον το παιχνίδι των Αμερικανών τότε θα ξεκινήσει αφού μια Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς κοινή πολιτική όπως έχουμε δει και παλαιότερα θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για το ποια θα είναι η εξέλιξη των επιχειρήσεων στη Λιβύη.
Όπως είναι φανερό μετά την Αμερικανική αποχώρηση από τον ηγετικό ρόλο των πολεμικών επιχειρήσεων θα κληθεί να τον αναλάβει η Γάλλια που έχει και τα πετραιλαικά συμφέροντα στην περιοχή.
Οι απαιτήσεις θα μεγαλώσουν ακόμη και για την χώρα μας στην συμμετοχή αυτού του πολέμου μιας και κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που μας οδηγούν με τις αποφάσεις να παραδώσουν τις Νατοϊκές μας βάσεις στους συμμάχους.
Πεζοπόρα Συμμαχικά τμήματα μετά το πέρας των βομβαρδισμών θα κληθούν να συμμετάσχουν για να προσφέρουν την τάξη στη χώρα κάτι που δεν θα είναι εύκολο γιατί οι δυνάμεις του Καντάφι θα ξεκινήσουν αντάρτικο όπως έχουμε δει και στο παρελθόν σε παλαιότερους τέτοιου είδους πολέμους.
Άνθρωποι των Συμμαχικών δυνάμεων θα πέφτουν νεκροί και οι διχόνοια στην Ευρωπαϊκή Ένωση τότε θα ξεκινήσει. Ίσως να δούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα.
Προάγγελος διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης η τα πρώτα σημάδια ενός Παγκοσμίου πολέμου η επιχείρηση στην Λιβύη ;
Η εκτίμηση της σελίδας Votegreece.gr τυπώθηκε στα παραπάνω αναγραφόμενα και ευχόμαστε να μην εξελιχτούν έτσι τα πράγματα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More