2.12.09

Ελληνική ιθαγένεια, πολιτικά δικαιώματα.

Του ΚΩΝ/ΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Ώστε έτσι. Ο νέος πρωθυπουργός θα προχωρήσει στη μαζική ελληνοποίηση του ανθού των λαθρομεταναστών, των παιδιών τους που βρίσκονται στα ελληνικά σχολεία.

Είναι, λέγεται, 250.000 άτομα! Μαζί μ' αυτούς θα νομιμοποιηθούν, αναμφίβολα, και οι γονείς τους, όπως εντός ολίγων ετών οι γυναίκες και τα παιδιά που θα αποκτήσουν στην πορεία. Όλοι αυτοί θα φέρουν στην Ελλάδα, εννοείται, τους συγγενείς τους απ' όλες τις γωνιές της Αφρικής, της Ασίας και των Βαλκανίων (νόμος Σημίτη περί συνενώσεως οικογενειών).
Εν τω μεταξύ στις δημοτικές εκλογές του 2010 θα έχουν ψηφίσει, όπως είχε εξαγγείλει ήδη το 2004 η Νέα Δημοκρατία, όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται........
πέντε χρόνια στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας. Ήδη τον επόμενο χρόνο (δηλαδή πριν από την καταστροφή της Γης το 2012, σύμφωνα με το ομώνυμο κινηματογραφικό έργο) οι υπναλέοι Έλληνες θα δουν τόσους αλβανούς δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και αστυνομικούς πάνω απ' το κεφάλι τους που θα χάσουν -αν υποτεθεί ότι την έχουν ακόμη- την αίσθηση του χώρου όπου βρίσκονται. Η Ελλάδα δεν θα είναι η ίδια.


Ιταλός υπουργός προτείνει ....



Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας Ρομπέρτο Καστέλι πρότεινε σήμερα να προστεθεί ο σταυρός στην εθνική σημαία της χώρας, ένα μέτρο που επιβεβαιώνει «το δικαίωμα της Ευρώπης να ξαναβρεί την ταυτότητά της».


«Πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να ξαναβρεί την ταυτότητά της που σιγά
σιγά χάνει εντελώς», επεσήμανε.
Ο Καστέλι είναι μέλος της Λέγκας του Βορρά, που ανήκει στην κυβερνητική συμμαχία με πρωθυπουργό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του ελβετικού δημοψηφίσματος για την απαγόρευση των μιναρέδων ο Καστέλι δήλωσε:.........
«Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε μία δυνατή επίθεση ενάντια στην ταυτότητά μας από μία μισαλλόδοξη θρησκεία όπως το Ισλάμ». Ο υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, μέλος του Κόμματος του Λαού της Ελευθερίας(δεξιά) έκρινε αυτή την πρόταση του Καστέλι «δελεαστική». «Εννέα χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη τον σταυρό στην σημαία τους, πρόκειται λοιπόν για μία πρόταση ιδιαίτερα λογική», πρόσθεσε. 


O Kώστας Πλεύρης εγινε παππούς

Μιά χαριτωμένη κόρη απέκτησε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής A' Αθηνών τού Λάος, Θάνος Πλεύρης. Είναι το πρώτο παιδί τού Θάνου και τής συζύγου του Λένας, καθώς και το πρώτο εγγόνι για τον γνωστό εθνικιστή δικηγόρο Κώστα Πλεύρη, που γίνεται πλέον παππούς. Την είδηση ανεκοίνωσε στις 3.25 σήμερα (Δευτέρα 30-11-09) το μεσημέρι από την εκπομπή του στο «Τηλεάστυ», ο Γραμματέας τού Λάος, Άδωνις Γεωργιάδης.Από εμάς, τις καλύτερες ευχές μας στον Θάνο και στον Κώστα Πλεύρη...


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More