15.4.11

Τεχνικά προβλήματα!

Έχουν παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα μας τεχνικά προβλήματα, τα οποία πιστεύουμε να τακτοποιηθούν όσο το δυνατό συντομότερα.


Αγαπηνός.



Όταν υπάρχει εθνικό κράτος! ( Το είχαμε αναρτήσει και παλαιότερα αλλά εξακολουθεί να είναι επίκαιρο)


ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το χρέος του Μεταξά...

Η ιστορία έχει ως εξής : το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα "Societe Commerciale de Belgique". Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση ανέφερε : "Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο". (Yearbook of the International Law Commission, 1980, v.l., σελ.25).

Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα : "Ενίοτε, μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, υπερτερεί έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι' έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους"!

Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο Δ.Ν.Τ.!

Χωρίς άλλα λόγια, και ο νοών νοήτω...

Πηγή: ribandsea.com


Αυτοί που 400 χρόνια μας εκπολίτιζαν κατά τον κ. Βερέμη!

¨ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ¨!

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 25-3-2011.

Γερμανίδα αντάρτισσα στον ομαδικό τάφο.
Η Αντρέα Βολφ ήταν κοινωνιολόγος και υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 εντάχθηκε στο ΠΚΚ για να καταγράψει την ζωή των ανταρτών. Η Βολφ που ήταν άοπλη κατά την διάρκεια σύγκρουσης, συνελήφθη υγιής και εκτελέστηκε.
Το τουρκικό κράτος σχετικά με αυτό το περιστατικό που είχε προκαλέσει κρίση με την Γερμανία, ισχυρίστηκε πως δεν διέθετε καμία σχετική πληροφορία. Μη λέγοντας μάλιστα τον χώρο του τάφου, έκρυψε την δολοφονία της. Τα ίχνη όμως της Βολφ βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο 41 ανταρτών που βρέθηκε στο Τσατάκ της πόλης Βαν. Στα έγγραφα που βγήκαν από τα αρχεία του ΠΚΚ παρουσιάζονται λεπτομέρειες για το πώς εκτελέστηκε η Βολφ, από τις μαρτυρίες των ανταρτών που σώθηκαν από τη σύγκρουση και από τις μαρτυρίες χωρικών.
Στα τέλη της δεκαετίας του 90 η Γερμανίδα υπερασπίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνιολόγος Αντρέ Βολφ που είχε ενταχθεί στο ΠΚΚ για να γράψει βιβλίο, συνελήφθη σώα στην διάρκεια σύγκρουσης στο Τσατάκ της πόλης Βαν και εκτελέστηκε. Το τουρκικό κράτος σχετικά με αυτό το περιστατικό που προκάλεσε κρίση ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία, και παρά τις δηλώσεις των ανταρτών που είχαν διασωθεί και τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων –των οποίων τα ονόματα κρατήθηκαν κρυφά-, διέψευδε ότι η Βολφ δολοφονήθηκε και έκρυψε το γεγονός μη λέγοντας που ήταν ο τάφος.
¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΔΑΔ¨
Παρά τον επίμονο αγώνα της δικηγόρου Ερέν Κεσκίν και Γερμανών δικηγόρων, το τουρκικό κράτος ισχυρίστηκε πως στην συγκεκριμένη σύγκρουση δεν υπήρχε η Βολφ. Το τότε Δικαστήριο Εθνικής Ασφάλειας (DGM), τα στρατοδικεία, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το στρατιωτικό προσωπικό στην πόλη Βαν, όλοι υποβάθμισαν το περιστατικό. Στο ΕΔΑΔ όμως στην δίκη για την Βολφ η Τουρκία καταδικάστηκε σε βαριά αποζημίωση.
¨ΦΡΙΚΗ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…¨
Το τουρκικό κράτος μέχρι σήμερα δεν παραδέχτηκε το περιστατικό. Το HPG (στρατιωτικό σκέλος του ΠΚΚ) μετά την ανακάλυψη του ομαδικού τάφου στο Τσατάκ ερεύνησε σχετικά στα αρχεία του. Μετά από την έρευνα στα αρχεία του αποκαλύφθηκε ότι ανάμεσα στους 41 αντάρτες που είναι στον ομαδικό τάφο στο χωριό Ντοκμετάς του Τσατάκ-νομού Βαν είναι και η Βολφ.
Μάρτυρες για τη εκτέλεση της Βολφ ήταν η αντάρτισσα φίλη της Νουμπαχάρ Χανού, ο Χασίμ Κατσάν, ο Αμπουζέρ Αρσλάνογλου και ο Σελαχατίν Ελτσισέκ. Αυτά που περιγράφουν αντανακλούνε για μια ακόμη φορά τη φρίκη του βρώμικου πολέμου.
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΣΑΤΑΚ
Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία της εκτέλεσης της Αντρέα Βολφ(Ρόναχι), τα ίχνη της οποίας βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο στην περιοχή του Κουρδιστάν :
Στις 15 Οκτωβρίου 1998 αρχίζει στρατιωτική επιχείρηση στο τρίγωνο Χακκάρι-Σιρνάκ-Βαν με την συμμετοχή 17 μονάδων της περιοχής. Την επιχείρηση στηρίζουν ελικόπτερα τύπου Κόμπρα και θωρακισμένα οχήματα. Η επιχείρηση σχηματίζει ένα κλοιό που αργότερα κλίνει γύρω από το χωριό Κελές. Εδώ έρχονται ενισχύσεις στην μονάδα των ανταρτών από τις περιοχές του Χακκάρι και του Μπεϊτουσεμπέπ. Η αντίσταση των ανταρτών αρχίζει να σπάει μετά από μέρες, λόγω εξάντλησης εξοπλισμού και της παράδοσης τους.
¨ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ¨
Ο Σελαχατίν Ελτσί που διασώθηκε από τη σύγκρουση περιγράφει ως εξής εκείνη τη μέρα : ¨Στις 21 Οκτωβρίου ο εχθρός άρχισε επιχειρήσεις από την περιοχή Μπεϊτουσεμπάπ. Στις 22 του μηνός η περιοχή Μασίρο-Ταχταρές στην οποία βρισκόμασταν χτυπήθηκαν από τα Κόμπρα, ενώ αποβιβάστηκαν και στρατιώτες από ελικόπτερα σε περιοχές γύρω μας. Οι στρατιώτες του εχθρού προχωρούσαν από πολλές πλευρές. 15 μεταφορικά μας ζώα θανατώθηκαν. Μονάδα που προσπαθούσε να μας φτάσει καταστράφηκε. Αμέσως επενέβησαν τα Κόμπρα και αργότερα εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι αλλάξαμε θέσεις. Την 23η Οκτωβρίου νέα σύγκρουση άρχισε κοντά στο χωριό Κελές. Όταν άρχισαν να πυροβολούνε τα Κόμπρα, 12-13 σύντροφοι κατέφυγαν κάτω από ένα μεγάλο βράχο. Οι στρατιώτες του εχθρού πήγαν εκεί και σκότωσαν τους περισσότερους από τους συντρόφους¨
Ο Ελτσί περιγράφοντας πως η σύγκρουση συνεχίστηκε αργότερα με πολύ σφοδρό τρόπο είπε : ¨Ο εχθρός άρχισε να μας καλεί να παραδοθούμε μιλώντας στα κουρδικά. Κάποιοι παραδόθηκαν. Επειδή εκεί που ήμασταν ήταν πολύ σκοτεινά δεν μπορούσα να δω ποιος βγήκε πρώτα και ποιος αργότερα. Ο εχθρός καλούσε αυτούς που έβγαιναν έξω και αυτούς που έμεναν μέσα να παραδοθούνε. Τότε βγήκε έξω και η Γερμανίδα σύντροφος Ρονάχι (κωδική ονομασία). Στο τέλος μείναμε μέσα εγώ, η Ζεϊνέπ και η Σιλάβ. Αργότερα είδαμε ότι και ο Βελάτ ήταν εκεί¨.
¨ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ¨
Όταν εξαντλήθηκαν τα όπλα και τα πυρομαχικά, και η σπηλιά περικυκλώθηκε πλήρως, αναγκαστικά η Αντρέα Βολφ βγήκε μαζί με την ομάδα των ανταρτών και έκανε μια ιδιαίτερα ψύχραιμη έκκληση. Με βάση της αναφορά του Βελάτ και των άλλων τριών ανταρτών η Ρόναχι μόλις βγήκε έξω είπε στους στρατιώτες : ¨Είμαι μια σοσιαλίστρια. Εντάχθηκα στο ΠΚΚ χάριν της ελευθερίας όλων των ανθρώπων¨. Καθώς κάποια άτομα στην σπηλιά δεν είχαν παραδοθεί, συνεχίστηκε έντονος βομβαρδισμός της σπηλιάς.
ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ
Ο αντάρτης Χουρσίτ που διασώθηκε περιγράφει ως εξής : ¨Οι κορουτζούδες μιλούσαν για τα πράματα που είχε η Ρόναχι στην τσάντα της. Ακουγόταν οι φωνές τους. Πέταξαν 8 χειροβομβίδες προς το μέρος όπου βρισκόμασταν. Καθώς εκεί που έσκασαν ήταν έξι μέτρα μακριά από εμάς και το μέρος όπου βρισκόμασταν ήταν προστατευμένο δεν μας επηρέασε. Μισή ώρα μετά από τα λόγια που είχε πει η Ρόναχι ακούστηκε μια ριπή όπλου. Ο εχθρός εκείνη την νύχτα έστησε ενέδρα και περίμενε. Εμείς δεν βγήκαμε από το μέρος όπου βρισκόμασταν. Συνεχίσαμε να περιμένουμε μέχρι τις 12.00 της επομένης μέρας (24 Οκτωβρίου). Μετά το μεσημέρι οι εχθρικές μονάδες αποτραβήχτηκαν από την περιοχή. Εμείς εκείνη την νύχτα βγήκαμε έξω. Ο εχθρός είχε συγκεντρώσει τα πτώματα των συντρόφων μας σε ένα σημείο. Κάποιοι ήταν ξεχωριστά. Το πτώμα του συντρόφου Καμουράν το είχαν κάψει. Το πτώμα της Ρόναχι ήταν ξεχωριστά από τα άλλα και γυμνό. Οι εχθροί είχαν ¨παίξει¨ με το πτώμα της συντρόφου αυτής.¨
¨ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ¨
Με βάση τις αναφορές και των 4 ανταρτών, οι στρατιώτες βασάνισαν το πτώμα της Αντρέα Βολφ. Ο Βελάτ Γιλμάζ στην αναφορά του, περιγράφει ως εξής τα βασανιστήρια που έγιναν στην Ρόναχι : Όταν βγήκα έξω ήταν μια ώρα πριν το βράδυ. Ο εχθρός είχε κάψει το πτώμα του συντρόφου Καμουράν. Είχαν κόψει το κεφάλι του συντρόφου Αγκίρι. 10 μέτρα πιο πέρα κείτονταν το γυμνό πτώμα της συντρόφου Ρονάχι (Αντρέα Βολφ) από το οποίο είχαν κόψει τα στήθη. Την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι και στα γεννητικά της όργανα. Εκείνη τη στιγμή ακουγόταν η φωνή ενός τραυματισμένου συντρόφου¨.
¨ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ¨
Ο αντάρτης Βελάτ περιγράφει ως εξής τις τελευταίες στιγμές της Βολφ : Όταν βγήκε έξω η Ρόναχι ακούστηκε η ειρηνική φωνή ενός διοικητή που έλεγε : ¨ Υπάρχει εδώ μια ξανθιά πουτάνα. Πείτε ποιανού κράτους πολίτης είναι αυτή η πουτάνα. ¨ Τότε η σύντροφος Ρόναχι άρχισε να μιλάει : ¨Είμαι μια διεθνίστρια, μια σοσιαλίστρια. Και είμαι εδώ επειδή αυτά είδα στο ΠΚΚ. Είμαι μια Γερμανίδα πολίτης που εντάχθηκε στο ΠΚΚ¨. Ο αξιωματικός της απάντησε λέγοντας πως «Στην Γερμανία έχει πολλές πουτάνες και εσύ είσαι μια από αυτές¨. Η Ρόναχι αντέδρασε λέγοντας του : ¨Εσείς είστε ζώα¨. Μετά από σύντομο διάστημα ακούστηκε μια ριπή, και μετά δεν ακούστηκε ξανά η φωνή της Ρόναχι¨.
Η εκτελεσθείσα Γερμανίδα σοσιαλίστρια Αντρέα Βολφ ανακηρύχτηκε ομόφωνα στο 6ο συνέδριο του ΠΚΚ (Φεβρουάριος 99) ως σύμβολο αγωνίστριας του διεθνισμού.
ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ
Από τους 41 αντάρτες που βρίσκονται στον ομαδικό τάφο του Τσατάκ, ένα τμήμα τους πέθαναν κατά την σύγκρουση, ενώ άλλοι όπως η Ρόναχι, συνελήφθησαν ζωντανοί και εκτελέστηκαν. Τις προηγούμενες μέρες μετά την ανακοίνωση από το ANF για το την τοποθεσία αυτού του ομαδικού τάφου, υπήρξε αίτημα προς την εισαγγελία για να ανοίξει.


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.



Η πολιτική δράση είναι αναμφίβολα μια σύνθετη μάχη που δίνεται τόσο στο επίπεδο των ιδεών όσο και στο επίπεδο της επικοινωνιακής τακτικής. Το ανέφικτο μπορεί να φανεί εφικτό και το ψέμα αλήθεια αν δοθεί στον πολίτη με εύσχημο και παραπλανητικό τρόπο με την χρήση οπτικοακουστικού υλικού εφόσον έχει εξασφαλιστεί η αδυναμία πιστοποιήσεως δια επιχειρημάτων. Τότε το παπαγαλάκι του Συστήματος που έχει φυσικά φροντίσει να αποκλείσει τις αντίπαλες φωνές και να προωθήσει εμβριθείς αναλυτές ακόμη και χωρίς αληθινές περγαμηνές, τέτοιες άλλωστε μαϊμού περγαμηνές δίνει μπόλικες το διορισμένο από τον Νεοταξισμό Καθεστώς, επιτυγχάνει να δεχτεί ο «κυρίαρχος» λαός έστω και προσωρινά τα μεγαλύτερα και αδιόρατα, πλην αληθινά και οδυνηρά δεσμά.


Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του καθεστωτικού Τύπου του οποίου τα μεγάλα αφεντικά έχουν κατορθώσει και εργολαβίες να ελέγχουν και ασυδοσία λειτουργίας να έχουν και βαρβάτες κομματικές χορηγίες να δίνουν και τραπεζικές διαφημίσεις να λαμβάνουν και στημένες δημοσκοπήσεις να στήνουν και …λαγούς από το καπέλο να βγάζουν! Όμως το έργο τους δεν σταματάει στον ενεργητικό ρόλο. Προεκτείνεται και στον παθητικό ρόλο.


Δεν αρκούνται στο να μυξοκλαίνε τάχα γοερά ότι είναι μεν κακό και τσούζει το εθνοκτόνο μνημόνιο, αλλά πρέπει να το ακολουθήσουμε σαν το χρήσιμο αλλά κακόγευστο φάρμακο που πρέπει να το καταπιούμε για να γίνουμε καλά. Ούτε υποτιμούν τυχαία τον Τούρκο που κάνει τάχα κάποιες αταξίες και μας βρίζει και από πάνω ζητιάνους ή ό,τι άλλο θέλει ζητώντας μας πάντοτε τα άντερά του σε δικαιώματα και κυριαρχία με την υποχρέωση να του δώσουμε και μουφτείες και Ελλάδα και ευρωπαϊκά διαβατήρια και ήρωες παραδομένους στην μιαρή φωτιά της λησμονιάς. Τα ΜΜΕ προχωρούνε στο καταχώνιασμα των βδελυρών απαιτήσεων και τις κατακτητικές επισκέψεις Τούρκων και σιωνιστών και άλλων εταίρων.


Τα περισσότερα σουλάτσα των τουρκικών όπλων σε θάλασσα και αέρα δεν τα είδαμε και ούτε πρόκειται να τα δούμε σε γυαλιστερές σελίδες και οθόνες από τους μεγαλοδημοσιογράφους. Τα ινστιτούτα των ισλαμικών και οθωμανικών ερευνών ομοίως. Τις επισκέψεις σκοπιανών εκπαιδευτικών εκδρομών στους μακεδονικούς αρχαιολογικούς μας χώρους δεν τις αντικρίσαμε με τα μάτια μας. Την λεηλασία του εργασιακού μόχθου και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων την βλέπουμε υποχρεωτικά αφού και την νοιώθουμε στην τσέπη και θα καλλιεργηθεί ώστε να μεγαλώσει κατά 22 δις ευρώ. Την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχτεί σε κορυφαίο εθνικό θέμα και μηχανισμό νόθευσης για την εσωτερική εξόντωση των Ελλήνων δεν μπορούν να την κρύψουν αφού την συναντούμε καθημερινά σε δρόμους, πλατείες και σχολεία, αλλά μας την εμφανίζουν ως ευεργέτημα σε «δύστυχες» υπάρξεις που κουβαλούν εγκληματικότητα, αρρώστιες, πρακτοριλίκια λαμβάνοντας ιθαγένειες και ψήφους όταν τα παιδιά μας διδάσκονται εξωφρενικά αντιρατσιστικά μαθήματα!


Υπάρχουν όμως στιγμές που και τα αυτονόητα πρέπει κατ’ εντολή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να εξαφανιστούν ακόμη και ως διαρροή που λέει ο λόγος. Ακόμη και όταν βάλλονται και προσβάλλονται οι πλέον ενεργές μονάδες του Ελληνικού Έθνους όπως είναι η Ελληνική Νεολαία και η Εθνική Εργατική Τάξη. Τότε οι επικοινωνιακοί μάγοι του πολιτικού συστήματος γίνονται …αγωνιστές εργατικών δικαιωμάτων και χάνονται από την πιάτσα για να καλύψουν δια της απουσίας τους τις προετοιμασίες για την μεγάλη υπεξαίρεση και αρπαγή από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εδώ υπαλλήλους τους. Είδαμε όλοι την πρωτοφανή τετραήμερη απεργία των συνδικαλιστών του Τύπου. Συνδικαλιστές και καθεστωτικός Τύπος. Ο συνδυασμός που σκοτώνει δηλαδή. Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο μαζί με τους γραικύλους πολιτικάντηδες.


Η προπαγάνδα ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να αποτελεί εξάρτημα της πολιτικής ενέργειας. Η διακίνηση των πολιτικών ιδεών και προτάσεων πραγματοποιείται μέσω αυτής είτε με φυλλάδια είτε με παρουσία σε πολιτικές εκπομπές είτε με την διενέργεια πολιτικών εκπομπών είτε δια της διακίνησης του ιδεολογικού Τύπου είτε με την απευθείας επαφή με τον πολίτη είτε με την διακίνηση διαφημιστικού προπαγανδιστικού υλικού. Διότι η ενημέρωση και μάλιστα η αμφίπλευρη πολιτικού και πολίτη είναι δικαίωμα, υποχρέωση και η πεμπτουσία του υγιούς παντρέματος εθνικής πολιτικής και προπαγάνδας όταν λαμβάνει υπόψιν το εθνικό συμφέρον και τα λαϊκά δικαιώματα.


Όταν όμως το ψεύδος παντρεύεται με τον πολιτικαντισμό και τον νεοταξισμό, τότε η προπαγάνδα γίνεται μαύρη και ανήθικη. Και πρέπει να τιμωρείται αμείλικτα μαζί με το ανθελληνικό και ξενοκίνητο καθεστώς που υπηρετεί. Και εκεί ο Εθνικοκοινωνισμός θα είναι αμείλικτος αφού ουδείς δικαιούται να τον αποκλείει και να πληγώνει την Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Σε λίγο θα βάλουν τον ΜΕΤΕ και στην βουλή τους οι πολιτικάντιδες!

ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕ!

Κείμενο του ιστολόγιου 14-4-2011.
Πριν λίγες μέρες αναδημοσιεύσαμε την παρακάτω φωτογραφία που είχαμε πάρει από την ιστοσελίδα του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε από την Ξάνθη. Καθώς όμως την παρατηρούσαμε ξανά και εν όψει μάλιστα της ¨έμμεσης επιλογής¨ που μας ετοιμάζουν οι Αθηναίοι, εντοπίσαμε την εξής λεπτομέρεια. Αν προσέξετε σε μια από τις πλακέτες που έχει ο Μέτε στο γραφείο του πίσω,  περιλαμβάνεται και η σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ! Τι να προσθέσουμε άλλο ; Αντε βρε Αχμέτ, να σε δούμε και βαλή ! 


Λόγω Πάσχα αυτήν την φορά έπεσαν αυγά!

Σοβαρότατο επεισόδιο με μπογιές και αυγά κατά Λοβέρδου!


Δύο άτομα τραυματίστηκαν άσχημα στο κεφάλι
Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις σε κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ο κ. Λοβέρδος δέχθηκε φραστική επίθεση, από ομάδα ατόμων που εισέβαλε στην αίθουσα.
Εκτοξεύθηκαν μπογιές και αυγά, προς τους παρευρισκόμενους και εναντίον του υπουργού και ακολούθησε πανδαιμόνιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα.
Πρόκειται για τον πρόεδρο τουδημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρο Πελέκα και τον σύμβουλο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Οι δύο άνδρες δέχθηκαν χτυπήματα με καδρόνια στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν υποστεί διάσειση.
Όλα ξεκίνησαν, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του.
Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και “κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας”.
Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More