15.4.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.



Η πολιτική δράση είναι αναμφίβολα μια σύνθετη μάχη που δίνεται τόσο στο επίπεδο των ιδεών όσο και στο επίπεδο της επικοινωνιακής τακτικής. Το ανέφικτο μπορεί να φανεί εφικτό και το ψέμα αλήθεια αν δοθεί στον πολίτη με εύσχημο και παραπλανητικό τρόπο με την χρήση οπτικοακουστικού υλικού εφόσον έχει εξασφαλιστεί η αδυναμία πιστοποιήσεως δια επιχειρημάτων. Τότε το παπαγαλάκι του Συστήματος που έχει φυσικά φροντίσει να αποκλείσει τις αντίπαλες φωνές και να προωθήσει εμβριθείς αναλυτές ακόμη και χωρίς αληθινές περγαμηνές, τέτοιες άλλωστε μαϊμού περγαμηνές δίνει μπόλικες το διορισμένο από τον Νεοταξισμό Καθεστώς, επιτυγχάνει να δεχτεί ο «κυρίαρχος» λαός έστω και προσωρινά τα μεγαλύτερα και αδιόρατα, πλην αληθινά και οδυνηρά δεσμά.


Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του καθεστωτικού Τύπου του οποίου τα μεγάλα αφεντικά έχουν κατορθώσει και εργολαβίες να ελέγχουν και ασυδοσία λειτουργίας να έχουν και βαρβάτες κομματικές χορηγίες να δίνουν και τραπεζικές διαφημίσεις να λαμβάνουν και στημένες δημοσκοπήσεις να στήνουν και …λαγούς από το καπέλο να βγάζουν! Όμως το έργο τους δεν σταματάει στον ενεργητικό ρόλο. Προεκτείνεται και στον παθητικό ρόλο.


Δεν αρκούνται στο να μυξοκλαίνε τάχα γοερά ότι είναι μεν κακό και τσούζει το εθνοκτόνο μνημόνιο, αλλά πρέπει να το ακολουθήσουμε σαν το χρήσιμο αλλά κακόγευστο φάρμακο που πρέπει να το καταπιούμε για να γίνουμε καλά. Ούτε υποτιμούν τυχαία τον Τούρκο που κάνει τάχα κάποιες αταξίες και μας βρίζει και από πάνω ζητιάνους ή ό,τι άλλο θέλει ζητώντας μας πάντοτε τα άντερά του σε δικαιώματα και κυριαρχία με την υποχρέωση να του δώσουμε και μουφτείες και Ελλάδα και ευρωπαϊκά διαβατήρια και ήρωες παραδομένους στην μιαρή φωτιά της λησμονιάς. Τα ΜΜΕ προχωρούνε στο καταχώνιασμα των βδελυρών απαιτήσεων και τις κατακτητικές επισκέψεις Τούρκων και σιωνιστών και άλλων εταίρων.


Τα περισσότερα σουλάτσα των τουρκικών όπλων σε θάλασσα και αέρα δεν τα είδαμε και ούτε πρόκειται να τα δούμε σε γυαλιστερές σελίδες και οθόνες από τους μεγαλοδημοσιογράφους. Τα ινστιτούτα των ισλαμικών και οθωμανικών ερευνών ομοίως. Τις επισκέψεις σκοπιανών εκπαιδευτικών εκδρομών στους μακεδονικούς αρχαιολογικούς μας χώρους δεν τις αντικρίσαμε με τα μάτια μας. Την λεηλασία του εργασιακού μόχθου και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων την βλέπουμε υποχρεωτικά αφού και την νοιώθουμε στην τσέπη και θα καλλιεργηθεί ώστε να μεγαλώσει κατά 22 δις ευρώ. Την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχτεί σε κορυφαίο εθνικό θέμα και μηχανισμό νόθευσης για την εσωτερική εξόντωση των Ελλήνων δεν μπορούν να την κρύψουν αφού την συναντούμε καθημερινά σε δρόμους, πλατείες και σχολεία, αλλά μας την εμφανίζουν ως ευεργέτημα σε «δύστυχες» υπάρξεις που κουβαλούν εγκληματικότητα, αρρώστιες, πρακτοριλίκια λαμβάνοντας ιθαγένειες και ψήφους όταν τα παιδιά μας διδάσκονται εξωφρενικά αντιρατσιστικά μαθήματα!


Υπάρχουν όμως στιγμές που και τα αυτονόητα πρέπει κατ’ εντολή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να εξαφανιστούν ακόμη και ως διαρροή που λέει ο λόγος. Ακόμη και όταν βάλλονται και προσβάλλονται οι πλέον ενεργές μονάδες του Ελληνικού Έθνους όπως είναι η Ελληνική Νεολαία και η Εθνική Εργατική Τάξη. Τότε οι επικοινωνιακοί μάγοι του πολιτικού συστήματος γίνονται …αγωνιστές εργατικών δικαιωμάτων και χάνονται από την πιάτσα για να καλύψουν δια της απουσίας τους τις προετοιμασίες για την μεγάλη υπεξαίρεση και αρπαγή από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εδώ υπαλλήλους τους. Είδαμε όλοι την πρωτοφανή τετραήμερη απεργία των συνδικαλιστών του Τύπου. Συνδικαλιστές και καθεστωτικός Τύπος. Ο συνδυασμός που σκοτώνει δηλαδή. Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο μαζί με τους γραικύλους πολιτικάντηδες.


Η προπαγάνδα ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να αποτελεί εξάρτημα της πολιτικής ενέργειας. Η διακίνηση των πολιτικών ιδεών και προτάσεων πραγματοποιείται μέσω αυτής είτε με φυλλάδια είτε με παρουσία σε πολιτικές εκπομπές είτε με την διενέργεια πολιτικών εκπομπών είτε δια της διακίνησης του ιδεολογικού Τύπου είτε με την απευθείας επαφή με τον πολίτη είτε με την διακίνηση διαφημιστικού προπαγανδιστικού υλικού. Διότι η ενημέρωση και μάλιστα η αμφίπλευρη πολιτικού και πολίτη είναι δικαίωμα, υποχρέωση και η πεμπτουσία του υγιούς παντρέματος εθνικής πολιτικής και προπαγάνδας όταν λαμβάνει υπόψιν το εθνικό συμφέρον και τα λαϊκά δικαιώματα.


Όταν όμως το ψεύδος παντρεύεται με τον πολιτικαντισμό και τον νεοταξισμό, τότε η προπαγάνδα γίνεται μαύρη και ανήθικη. Και πρέπει να τιμωρείται αμείλικτα μαζί με το ανθελληνικό και ξενοκίνητο καθεστώς που υπηρετεί. Και εκεί ο Εθνικοκοινωνισμός θα είναι αμείλικτος αφού ουδείς δικαιούται να τον αποκλείει και να πληγώνει την Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More