4.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


Που βαδίζει τελικά αυτός ο τόπος ;;

Κωδική ονομασία: IBRAHIM PROJECT

Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά. Την απάντηση την πήραμε και είναι άκρως σοκαριστική! Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές. Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής. Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος Serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας. Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".

Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες. Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.
Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".
Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας...


Ξέρετε ; Τον απασχολεί πάρα πολύ το θέμα !!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

 

 

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με νεώτερες ειδήσεις για την υπόθεση του λαθρομετανάστη, επίδοξου δολοφόνου, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών, Χιλιανού Navardo Pedro. Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2010, επρόκειτο να δικαστεί από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αριθμός πινακίου 17, κτίριο 2, ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει κατά αυτόφωρη διαδικασία, για ορισμένα από τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε. Δεν χρειάζεται να σας πω την συνέχεια, σίγουρα την μαντέψατε.

Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο. Έτσι ο μάρτυρας κατηγορίας αστυνομικός , ο Εισαγγελέας και ο Δικαστής περίμεναν αδίκως την αυτού εξοχότητα Navardo Pedro. Τον άνθρωπο που αν και λαθρομετανάστης, επίδοξος δολοφόνος, και παρ’ ολίγο δραπέτης των φυλακών, προσκύνησαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του υπουργείου υγείας για να του ζητήσουν συγγνώμη, να του προσφέρουν πολιτικό άσυλο και …..επικουρική προστασία για….. ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά και την ελευθερία του, επειδή κάποιοι «κακοί» αστυνομικοί τον εμπόδισαν να αποδράσει....

συνέχεια εδώ


Αυτούς θέλουμε να κάνουμε έλληνες ;;;;;;

Γάμος ή παιδεραστία



Μιχάλης Ι. Παπαθεράποντος


Συνηθίσαμε να ακούμε για το θέμα της μαντήλας, τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες όπως τη Γαλλία εάν θα πρέπει να απαγορεύεται ή όχι σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μέσα-μέσα ακούμε και για εγκλήματα τιμής τα οποία όμως μας αφήνουν σχετικά αδιάφορους και αφoρούν άλλη κουλτούρα με άλλα ήθη. Το σημερινό θέμα που αγγίζει το άρθρο αυτό αφορά κάτι πολύ πιο ευαίσθητο αφού σχετίζεται με παιδιά. Μάλιστα, όταν αυτά παντρεύονται σε πολύ παιδικές ηλικίες, ούτε καν στην εφηβεία, με την αποδοχή των γονέων και του κοινωνικού συστήματος. Την περασμένη χρονιά, η δίκη για τον γάμο μίας οκτάχρονης με ένα 47 χρονών δίχασε την κοινή γνώμη της Σαουδικής Αραβίας. Το σημειώνω και αριθμητικώς, για να μην νομίσετε ότι υπάρχει κάποιο λάθος, 8 χρονών. Αυτές τις μέρες μία άλλη δίκη, η οποία όμως έχει ανακληθεί, αφορά μία δωδεκάχρονη (12) για τον γάμο την με έναν ογδοντάχρονο… νεαρούλη των 80 ετών. Σύμφωνα με ισχυρισμούς της μητέρας της, η μικρή κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Στο τέλος η δωδεκάχρονη ανακάλεσε την κατηγορία για να σεβαστεί τη θέληση του πατέρα της, δίνοντας τη συγκατάθεση της για το γάμο της με τον 80χρονο. Και στις δύο περιπτώσεις, οι γονείς ήταν χωρισμένοι και οι λεγόμενοι πατέρες έδωσαν τις κόρες τους για παντρειά έναντι αμοιβής, ή αλλιώς για την προίκα. Το αποτέλεσμα ήταν οι μητέρες να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη, στα μέσα ενημέρωσης και όπου αλλού μπορούν να βρουν στήριξη για να αποτρέψουν αυτές τις πράξεις. Τα γεγονότα αυτά, καθώς και άλλες περιπτώσεις γάμων ανηλίκων, δημιούργησαν την αντίδραση διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων, αλλά και της Πριγκίπισσας Αδέλα Μπίν Αμπτάλλαχ.


Γιατί χαίρονται οι τραπεζίτες ;;;;;

Γ. Παναγιωτόπουλος: Ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται



Δήλωση του Γ. Παναγιωτόπουλου μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα είναι μια μέρα χαρμολύπης.
Η χαρά μας είναι ότι επανεκλέγεται ένας έντιμος πολιτικός και επιστήθιος φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου στην προεδρεία της Δημοκρατίας.

Η λύπη μας είναι ότι εφαρμόζεται η πιο σκληρή και ανελέητη νεοφιλελεύθερη πολιτική από το 1974 και μετά και μάλιστα χωρίς να φαίνεται διέξοδο στην κρίση.

Δεν φανταζότανε κανένας ότι το “πτωχεύσαμεν” του κ. Καραμανλή θα το πλήρωναν οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι και οι άνεργοι.

Όταν ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται, λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά».
3 Φεβρουαρίου 2010


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More