15.7.11

Κάποια μέρα θα μάθουμε τι συμβόλαια είχε υπογράψει.

Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ..."ΚΙΝΕΖΟ" - ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να μας δανειοδοτήσει με ευνοϊκούς όρους και η χώρα μας αδιαφόρησε.



Αυτό δήλωσε στην Ελευθεροτυπία, λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
«Ήρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς... Ήταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», αυτά είναι τα ακριβή λόγια του Ι. Σαββίδη, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.
«Ήταν έτοιμος»
«Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».
«Γιατί ήρθατε;»
Σύμφωνα με τον ηγέτη των ομογενών της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν είχε νωρίτερα σε ένδειξη καλής θέλησης ορίσει ως υπεύθυνο για την υλοποίηση των διμερών συμφωνιών τον Ιγκορ Σέτσιν, «έναν από τους ισχυρότερους αντιπροέδρους της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος επιβλέπει ολόκληρο το ενεργειακό σύμπλεγμα και τη βαριά βιομηχανία μηχανοκατασκευών».
Αυτό σήμαινε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για άμεση συμφωνία και επιτάχυνση των διαδικασιών, όμως η Ελλάδα δεν έδειξε καμία διάθεση και «το ίδιο βράδυ πήγα στο προεδρικό ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ" όπου έμενε ο Παπανδρέου, και τον ρώτησα: Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί ήρθατε και γιατί χρειαζόταν η κατ' ιδίαν συνάντηση, γιατί μου ζητήσατε βοήθεια, για να με δυσφημήσετε;».
Κατά τις εκτιμήσεις του ομογενή πολιτικού, «η αντίδραση που ακολούθησε είναι πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση» και έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η πρόσφατη αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουλίου επίσκεψης Λαμπρινίδη στη Μόσχα, έπειτα από ρωσική πρωτοβουλία και με διατύπωση πρωτοφανών αιχμών για έλλειψη περιεχομένου στις διμερείς επαφές.
Σύμφωνα με τον Ι. Σαββίδη, το Κρεμλίνο ζήτησε να εξηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε διευκόλυνση ήθελε, έστω και τηλεφωνικά, από τον Β. Πούτιν, γι' αυτό και αργότερα προτάθηκε να χορηγηθεί δάνειο, «που θα πληρωθεί εν μέρει με κρατικές δεσμεύσεις και εν μέρει με αγροτικά προϊόντα», έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συμβόλαιο αγοράς τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη Ρωσία, όμως και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.
Οι ελληνικές επιλογές οδηγούν, κατά τον Ι. Σαββίδη, στη σταδιακή μεγιστοποίηση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, καθώς «στο φόντο μιας Ελλάδας που αδυνατίζει και όλο και περισσότερο αποστρέφει το πρόσωπό της από τη Ρωσία, όλο και ενεργότερα η τουρκική οικονομία συνεταιρίζεται με τη ρωσική και η Τουρκία ισχυροποιείται», εξέλιξη, που «θα είναι το χειρότερο έγκλημα για πολλές χιλιετίες. Και τότε δεν θα μπορούμε πλέον τίποτε να διορθώσουμε».
Συνέντευξη στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, h


Τώρα θυμήθηκε τους Ρώσσους.

Τα είπαν τηλεφωνικώς Παπανδρέου και Πούτιν.


Στον απόηχο των δηλώσεων του Ιβάν Πετρίδη περί της προθυμοποίησης της Ρωσσίας και δη του πρωθυπουργού Πούτιν να βοηθήσει οικονομικά την ελλάδα πριν ακόμη αποφασισθεί η προσφυγή στο ΔΝΤ, χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία μα τον ρώσσο ομόλογό του.
Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για το τραγικό συμβάν στον ποταμό Βόλγα. Η συνομιλία, μάλιστα, συνέπεσε με την επιστροφή του κ. Πούτιν από εκδήλωση για το τραγικό αυτό συμβάν.
Οι δύο πρωθυπουργοί μίλησαν για θέματα διμερούς συνεργασίας, όπως τεχνολογικά, αμυντικά και ενεργειακά. Ιδιαιτέρως ασχολήθηκαν με τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης, θέμα για το οποίο το ενδιαφέρον των δύο χωρών παραμένει αμείωτο.
Συζήτησαν και για θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση και ο κ. Πούτιν εξέφρασε την στήριξή του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση αυτή. Ο κ. Παπανδρέου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για τη θετική στάση της Ρωσίας για τα θέματα της Ελλάδας στις συζητήσεις στο ΔΝΤ. Επιπλέον, συζήτησαν και αναπτυξιακά θέματα αλλά και θέματα επενδύσεων, για τα οποία υπάρχει ρωσικό ενδιαφέρον.
Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ισχυρή πολιτική τους βούληση για επιτάχυνση και περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων, για τις οποίες ο Ρώσος πρωθυπουργός έχει πει, στο παρελθόν, ότι είναι στρατηγικού χαρακτήρα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του να επισκεφθεί την Αθήνα σε χρόνο που εκείνος μπορεί να επιλέξει.


Ο κ. Παπουτσής τα γνωρίζει και εάν ναι τι κάνει;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα , ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων ( που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει , μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος.
Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, , συνεχίζοντας με τον παππού που σκοτώθηκε από Αιγύπτιους , στην 3η Σεπτεμβρίου και Πιπίνου αφού ξυλοκοπήθηκε μαζί με την γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, φτάνουμε στο 26χρονο παλληκάρι που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αφρικανούς στην Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη.
Όλοι οι θάνατοι μέσα σε 3 μήνες.
Και να μην ξεχάσουμε και έναν Ρουμάνο που κυκλοφορούσε για μισή ώρα στην Αριστοτέλους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του.

Και εμείς , οι Έλληνες πολίτες, κοιτάμε , τρομοκρατημένοι, αηδιασμένοι και ανήμποροι μια αστυνομία , άπραγη, αδρανή, διακοσμητική να παρακολουθεί αυτόν τον πολυπολιτισμικό ΘΑΝΑΤΟ με δεμένα χέρια και μια κυβέρνηση να εξαγγέλλει μέτρα που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να λάβει και ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, αντί να προστατεύει τα θύματα και να τιμωρεί παραδειγματικά τους θύτες, να καλύπτει με πλήρη ασυλία τους πολυφυλετικούς, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλακηδες και να τιμωρεί και να εξαθλιώνει τους λιγοστούς εναπομεναντες Έλληνες .
Μια κυβέρνηση, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ένας Δήμος , που με περισσή χαρά και τιμή
αποδέχονται την πρόσκληση σε αυτό το ΠΑΡΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και χωρίς την παραμικρή ένδεια η
ενοχή , χαριεντίζονται με τους οικοδεσπότες δολοφόνους των συμπατριωτών τους, σαν τις κοκότες στα μπαρ της Τρούμπας.
Και ερχόμαστε στη σκανδαλώδη και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου που αγγίζει την πολιτική αλητεία και είναι από ανήθικη έως προδοτική. Οι εν λόγω» κύριοι» αποφάσισαν μια σειρά εκδηλώσεων στις πλατείες της Αθήνας , χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και αποφάσισαν 5 εκδηλώσεις στην πλ. Βικτωρίας που μαστίζεται και αφανίζεται από τους λαθρομετανάστες. Μόνο μια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Παύλου, μια στη πλατεία Κυψέλης ,καμία στην πλατεία Αττικής, καμία στον Αγ. Παντελεήμονα .
Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής απόφασης του Δήμου Αθηναίων ήταν να μαζεύονται
σε κάθε εκδήλωση 2.000 μουσουλμάνοι στην ήδη καταδικασμένη περιοχή της Πλ. Βικτωρίας , να γκετοποιείται έτι περισσότερο και να τρομοκρατούνται οι Έλληνες χειρότερα. Το γεγονός ότι από όλη την Αθήνα μόνο στην Πλ. Βικτωρίας γίνονται 5 εκδηλώσεις υποδηλώνει την άλωση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τους «νταβατζήδες» της περιοχής,ήτοι λαθροδιακινητές, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων.
Κάθε φορά και στις 2 εκδηλώσεις που έχουν γίνει, η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν από τις 6 το απόγευμα όπου, ως εκ θαύματος, όλοι οι μουσουλμάνοι ήταν παρόντες και η εκδήλωση περιφρουρούμενη από τους αντιεξουσιαστές-αναρχικούς των καταλήψεων της Αμαλίας και του Σκαραμαγκά και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Και στις 2 εκδηλώσεις ούτε μία αφίσα δεν τοιχοκολλήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.
Αν αυτές οι κινήσεις δεν είναι εσκεμμένες και οι προθέσεις ύπουλες και εχθρικές , τότε τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον Δήμο της Αθήνας-Ισλαμαμπάντ??? Ότι συνδράμει στην καταστροφή της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ η ότι πρόκειται για ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας που ξεπουλάνε και διαλύουν την Χώρα αρχίζοντας από την Πρωτεύουσα , όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή ??? Όταν μάλιστα , μόλις πριν ένα μήνα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή των Ελλήνων στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας που αποτελεί το 6ο διαμέρισμα, προκειμένου για την ανακατάληψη του από Έλληνες όπως ο ίδιος δήλωνε. Και μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί με αποχή του 70% των δημοτών της Αθήνας και με την εκδίκαση του νόμου της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς να εκκρεμεί.
Το Σάββατο 18-7-2011 έχει αναγγελθεί η 3η κατά σειρά εκδήλωση παρωδία από τον Δήμο της Αθήνας.
Εγκαλούμε τον Δήμαρχο να μας εξηγήσει με ποιων την έγκριση (σίγουρα ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) σπαταλούνται χρήματα του Δήμου για την διασκέδαση και την σίτιση
λαθρομεταναστών ( αφού ο αντιδήμαρχος κος Βαρελάς μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν
χρήματα ούτε καν για να πλυθούν και να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμμάτων). Mε ποιανού την έγκριση ο Δήμος συνδράμει στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής, αφού κανείς κάτοικος όχι μόνο δεν συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά αντίθετα παλεύει και αντιστέκεται , με ότι μέσο διαθέτει (υπομνήματα, καταγγελίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια) για την απομάκρυνση και αποσυμφόρηση της περιοχής τόσο από τους λαθρεποίκους και τους λαθροδιακινητές όσο και από τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιοι υγειονομικοί κανόνες θα τηρηθούν για το happening να μαγειρέψουν πάνω στην πλατεία, για ανθρώπους που αποτελούν ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ της πόλης μας και της χώρας μας , κατά δήλωση τόσο του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, όσο και του Υπουργού Υγείας κ Λοβέρδου αλλά και της Νομαρχίας Αθηνών.
Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας δηλώνουμε
κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης
του Σαββάτου αλλά και της επόμενης , με το όποιο κόστος για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και των Καταστημάτων μας από πιθανούς βανδαλισμούς των «δημοκρατικών» αναρχικών των καταλήψεων. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ύπουλη και προδοτική προσπάθεια του Δημάρχου της Αθήνας-Ισλαμαμπαντ να εμπαίξει και να βεβηλώσει την αγωνία και την απόγνωση των ελάχιστων Ελλήνων καθώς και την μνήμη των 3 νεκρών Ελλήνων , που όμως έχουν το σθένος με τόλμη και υπερηφάνεια να διεκδικούν το αυτονόητο και συνταγματικό τους δικαίωμα ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και βασικά ΝΑ ΖΟΥΝΕ .
Δεν θα επιτρέψουμε στους φονιάδες των 3 Ελλήνων και τους ληστές χιλιάδων Ελλήνων να
στήσουν ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο σπίτι των θυμάτων τους.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου διαμερίσματος.
http://www.greekalert.com/2011/07/6.html


Ο Ελληνικός λαός τι φταίει...

Ν. Παπανδρέου: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός»!


Το πολιτικό χάσμα γενεών από Παπανδρέου σε Παπανδρέου προσπαθεί να περιγράψει άρθρο που δημοσιεύτηκε στους NewYorkTimes...
 
Ν. Παπανδρέου: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός»
Σε ένα άρθρο του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την διαχείρισή της από τον σημερινό πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου ο ανταποκριτής των NewYorkTimes, LandonThomasστην Ελλάδα ζήτησε την άποψη προσώπων που βρίσκονται στον στενό πολιτικό και οικογενειακό κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
Ο αδελφός του πρωθυπουργού κ. Νίκος Παπανδρέου, 54 χρονών σήμερα με σπουδές οικονομολόγου στο Prinston δήλωσε ότι «αυτή είναι η ώρα του Γιώργου Παπανδρέου», επισημαίνοντας όμως ότι «αυτό συνέβη στη χειρότερη στιγμή της ελληνικής ιστορίας».

Στο γραφείο του Νίκου Παπανδρέου, στο ίδρυμα Παπανδρέου, υπήρχε κρεμασμένη στον τοίχο πίσω του, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου αποτυπώνονται ανάγλυφα οι τρεις γενιές των Παπανδρέου. Ο Ανδρέας έγινε ένας ήρωας με την εξορία του από την Ελλάδα την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας που είχε υποστηριχθεί από της Ηνωμένες Πολιτείες και «επέστρεψε» θριαμβευτικά ως πρωθυπουργός το 1981.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ως πρωθυπουργός αύξησε πάρα πολύ το χρέος της χώρας. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν δέκα χρονών όταν τραβήχτηκε η ασπρόμαυρη φωτογραφία. Σήμερα στα 59 του χρόνια είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας, από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά την έλευση της οικονομικής κρίσης στη χώρα, είναι αναγκασμένος να επιβάλει στον ελληνικό λαό ένα σκληρό πρόγραμμα λιτότητας που αναιρεί πολλές από τις κοινωνικές κατακτήσεις του πατέρα του.

Την περασμένη Τρίτη οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης που συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες στάθηκαν ανίκανοι να συμφωνήσουν στον τρόπο που θα δοθεί ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα. Πολλοί πολιτικοί αναλυτές στην Αθήνα διερωτήθηκαν κατά πόσο ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας διαθέτει τη μέθοδο και τα επικοινωνιακά μέσα να «πουλήσει» την αναγκαιότητα για τις περικοπές που ζητούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Ο Νίκος Παπανδρέου πιστεύει ότι ο αδελφός του είναι προσηλωμένος στο στόχο.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου απέφυγε να απαντήσει σε συνέντευξη, σχετικά με την πολιτική του πατέρα του και τα σύγχρονα προβλήματα της Ελλάδας. Η πολιτική των Παπανδρέου μοιάζει με αρχαία ελληνική τραγωδία που μόνο ο Σοφοκλής θα μπορούσε να είχε γράψει.

Ο ανταποκριτής της έγκυρης αμερικανικής εφημερίδας διερωτάται: Τελικά ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, που πέθανε το 1996 έχοντας διατελέσει τρεις φορές πρωθυπουργός, ένας σοσιαλιστής-«εμπρηστής» που μεγάλωσε τα όρια της μεσαίας τάξης με τα λεφτά του ελληνικού λαού και έδωσε στους Έλληνες ένα μεγάλο αίσθημα υπερηφάνειας και εμπιστοσύνης; Ή ήταν ένας σκανδαλώδης δημαγωγός του οποίου η άποψη για το μέγεθος του κράτους ήταν χωρίς όριο και που τελικά εξηγεί ότι η χώρα έχει φτάσει στα πρόθυρα της πτώχευσης σήμερα;

Όλως περιέργως, στην Αθήνα δεν υπάρχει κανένα άγαλμα ή μνημείο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Όσον αφορά το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου που διοικείται από τον Νίκο, υποστηρίζεται από χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από ιδιωτικές συνεισφορές.

Τη μία από τις λίγες φορές που ο Γιώργος Παπανδρέου χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του απευθυνόμενος προς το λαό ήταν μία έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει ο Ανδρέας στις αρχές του 1990: «Ή θα εξαφανίσουμε το χρέος, ή το χρέος θα εξαφανίσει το χώρα».

Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και η μη απόδοση των πραγματικών στατιστικών στοιχείων της οικονομίας βοήθησε το Γιώργο Παπανδρέου και το «ΠΑΣΟΚ του» να ανέβει στην εξουσία. Όμως υπάρχει μια μικρή διαμάχη σχετικά με το αν ο δανεισμός που ξεκίνησε από τον εποχή του Ανδρέα, είναι αιτία για την ελληνική κρίση που μεταβλήθηκε σε κρίση της Ευρωζώνης.

Ο Νίκος Παπανδρέου επισημαίνει ότι το βασικό ζήτημα για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ των αρχών του 1980 ήταν ότι ο λαός έπρεπε να βρεθεί πιο κοντά στην εξουσία. Και παραδέχεται ότι «Ναι, το χρέος ανέβηκε αλλά αυτό ήταν προς όφελος του λαού γιατί δημιουργήθηκαν Νοσοκομεία και υπήρξε ιατρική περίθαλψη για τον καθένα. Το ηθικό και η ελπίδα του ελληνικού λαού αναπτερώθηκαν».

Σήμερα όμως στην Αθήνα η οποία κυριαρχείται από τις διαμαρτυρίες και το φόβο είναι δύσκολο να συναντήσεις κάποιον ο οποίος να κατηγορήσει τον Ανδρέα για τα σημερινά του βάσανα.

Ο Ιάσων Μανωλόπουλος, ένας μάνατζερ hedgefundκαι συγγραφέας ενός βιβλίου που αφορά την οικονομική συντριβή λέει ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου διέφθειρε την ελληνική ψυχή και δημιούργησε στους Έλληνες μία κουλτούρα που αφορά την ύπαρξή τους και όχι την ικανότητά τους να δουλεύουν και να αναλαμβάνουν ευθύνες».

Ο Νίκος, ο Γιώργος και τα δύο νεότερα αδέλφια του, ένας αδελφός και μία αδελφή, μεγάλωσαν στη Μινεσότα, στην Καλιφόρνια, στον Καναδά και στη Σουηδία γιατί ο πατέρας τους Ανδρέας ήταν ένας έγκριτος οικονομολόγος και ένας πολιτικός ακτιβιστής εκτός Ελλάδος. Στα γραπτά του ο Νίκος περιγράφει τον πατέρα του ως απόμακρο τον περισσότερο καιρό απόντα και ευκαιριακά διαθέσιμο. Η ζωή του πατέρα του ήταν όλο συγκρούσεις, πάθος και πάνω απ’ όλα μία εκπληκτική ικανότητα να «κερδίζει» τον ελληνικό λαό. Ο Γιώργος δε θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικός, με έναν εσωστρεφή χαρακτήρα που διαφέρει σε σχέση με τη σαρωτική φιλοδοξία με τον πατέρα του.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο Νίκος για το Γιώργο Παπανδρέου ότι «μου έχει πει πολλές φορές ότι δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός».

Ο Γιώργος, ένα παιδί που μεγάλωσε στη δεκαετία του ’60 και περισσότερο ιδεαλιστής από τον πατέρα του, σύμφωνα με την άποψη του Νίκου, μοιάζει συμβιβαστικός μπροστά στον συγκρουσιακό πατέρα του. «Εάν το πάμε ψυχαναλυτικά», ανέφερε ο Νίκος, «τα παιδιά που τους λείπει ο πατέρας τους θέλουν να είναι αρεστά. Και θέλοντας να είναι αρεστά δεν είναι συγκρουσιακά. Και αν δεν είσαι συγκρουσιακός είναι δύσκολο να δίνεις εντολές».

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος αναφέρει ότι ο αδελφός του μπορεί να κάνει αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα. Πάντως θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά την κρίση ο Ανδρέας θα μπορούσε να το είχε αντιμετωπίσει καλύτερα αρχικά με ένα στιλ ότι «Θεέ μου, αυτός ο κόσμος θα χάσει τη δουλειά του, ενώ ο Γιώργος θα επέμενε στις μεταρρυθμίσεις». Άλλοι επίσης δεν είναι τόσο σίγουροι, γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δεχτεί πολλές κριτικές για την πολιτική του.

Επίσης πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τα επικοινωνιακά προσόντα, στη δεύτερή του γλώσσα που είναι τα ελληνικά, να εξηγήσει στον εξεγερμένο λαό γιατί η χώρα δεν μπορεί να διατηρήσει το κράτος που δημιούργησε ο πατέρας του.

«Ο Ανδρέας είχε την ικανότητα να αισθάνεται τη διάθεση του κόσμου και διατηρούσε πάντα την αίσθηση ότι αυτός ήταν ο εκλεκτός του λαού στην εξουσία», ανέφερε η Λούκα Κατσέλη μία στενή πολιτική συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και υπουργός εθνικής οικονομίας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πριν την αποπομπή της από της κυβέρνηση μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Και η κ. Κατσέλη συνεχίζει αναφερόμενη στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων έξω από τη Βουλή στην πλατεία Συντάγματος λέγοντας ότι «είμαστε αποκομμένοι από τους ψηφοφόρους μας και την κοινωνία και αυτό δεν μας κάνει ικανούς να εξηγήσουμε στο λαό τι πρέπει να κάνουν».

Ο Θεόδωρος Στάθης που είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου ανέφερε για τη δεκαετία του ’80 ότι «θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κράτος με καλύτερους μισθούς και υπηρεσίες και συνέχισε λέγοντας ότι τελικά τα χρήματα πήγαν στη γραφειοκρατία και όχι στο λαό. Είναι γεγονός ότι κατασκευάσαμε ένα μεγάλο κράτος που για να το συντηρήσουμε έπρεπε να δανειζόμαστε. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος. Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορούμε να θυσιάσουμε την πλειοψηφία που βρίσκεται έξω από τη Βουλή για μερικούς στην κυβέρνηση που θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους…

Για το Γιώργο Παπανδρέου ο Θεόδωρος Στάθης αναφέρει «ότι είναι ένας τίμιος και ηθικός άνθρωπος αλλά έχασε πολύτιμο χρόνο. Ο Ανδρέας θα είχε δει νωρίτερα αυτό που θα ερχόταν και θα είχε κινηθεί ταχύτερα με πιο τολμηρά μέτρα».
www.epikaira.gr


Σε λίγο δεν θα τους χωρά η Ελλάδα!

Καλαμάτα: Πολίτες «έδιωξαν» βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ από το Φεστιβάλ Χορού
Καλαμάτα: Πολίτες «έδιωξαν» βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ από το Φεστιβάλ Χορού!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επιθέσεις και οι αποδοκιμασίες πολιτών προς τους βουλευτές. Τελευταίο θύμα η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει βιαστικά χθες από το αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας όπου πραγματοποιήθηκε το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού.Ομάδα 200 αγανακτισμένων που βρέθηκαν έξω από το Κάστρο την αποδοκίμασαν. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και η βουλευτής βγήκε άρχισαν να της πετάνε μπουκάλια με νερό και να φωνάζουν: «Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια».
Η Νάντια Γιαννακοπούλου αποχώρησε γρήγορα από το αμφιθέατρο. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο σύζυγός της Μάξιμος Μουμούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του η ίδια βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο ως βουλευτής. "Είναι πολύ περίεργη περίοδος αυτή για την Νάντια. Βιώνει, αυτό ακριβώς που πρόσφατα έλεγε κάποιος στην τηλεόραση, πως οι βουλευτές είναι στα όρια της κατάθλιψης. Και η σύζυγός μου περνάει κατάθλιψη με αυτήν την κατάσταση", δήλωσε ο ηθοποιός.
/www.iefimerida.gr


Την βόλεψε την Τίνα του ο πρωθυπουργός. Με τον Ελληνικό λαό τι γίνεται;

Στέλνει την Μπιρμπίλη πρέσβειρα  στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι
Στέλνει την Μπιρμπίλη πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι!

Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι στέλνει ο πρωθυπουργός την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι ειλημμένη και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός μετά την αποκατάσταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Ευρωβουλή θέλει να αποκαταστήσει όλους τους συνεργάτες  του με τους οποίους κυβέρνησε την χώρα τους τελευταίους  20 μήνες. Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του πρέσβη στον ΟΟΣΑ είναι 300.000 ευρώ αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία. Στις παροχές περιλαμβάνετται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα. Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια. Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα. Τα έξοδα της διαμονής του έλληνα επικεφαλής επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός αποκαθιστά τους συνεργάτες του  στις παραμονές πολιτικών εξελίξεων. Το 2004, π.χ. μετά την ήττα στις εκλογές από τον Καραμανλή έσπευδε να συμπεριλάβει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Σταύρο Λαμπρίνίδη,(τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών) χωρίς ουσιαστική προσφορά στο ΠΑΣΟΚ και πείρα, προκαλώντας την ενόχληση στελεχών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ που εξέλαβαν τον διορισμό εκείνο ώς ένδειξη πολιτκού φαβοριτισμού.
Φαίνεται  οτι οι περισσότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ αντιπαθούν βαθιά τις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες  προτιμώντας σαφώς τα προνόμια που τους απονέμει ο ηγεμόνας! Ελάχιστοι απο τους συνεργάτες του δοκίμασαν να εκλεγούν προτιμώντας είτε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είτε τα εξωκοινοβουλευτικά χαρτοφυλάκια. Το βέβαιο πάντως είναι ότι ο διορισμός της κυρίας Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ- με τα τόσα προνόμια- θα εξαγριώσει την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-που βάλλεται απο τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη για τα προνόμια της  και ταυτόχρονα αδειάζεται και απειλείται από το δημοψήφισμα του κ. Παπαπανδρέου που προβλέπει την μείωση των εδρών απο τρακόσιες σε διακόσιες. Λέγεται ότι μια μεγάλη ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εχει πλέον στρέψει την οργή της στον πρωθυπουργό προσωπικά!
www.iefimerida.gr/


Παγκόσμια Κυβέρνηση – Μασονία – Διωγμός των Χριστιανών!

Παγκόσμια Κυβέρνηση – Μασονία – Διωγμός των Χριστιανών!


EVRAIOS TOKOGLYFOSΑναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε.
Eπιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τραβηγμένο θα σκεφτείτε. Ίσως, με μια πρώτη ματιά να έχετε δίκιο. Ίσως ακόμη, να βρείτε στήριγμα στις αμφιβολίες σας από πολλούς άλλους στους οποίους θα εκθέσετε τις απόψεις μου.
Όμως, η αλήθεια δεν στηρίζεται σε προσωπικές ή συλλογικές δημοσκοπήσεις, ούτε καν στην πρώτη εντύπωση του καθενός. Διαβάστε το μίσος που αποτυπώνεται στα πρωτόκολλα εναντίων των Χριστιανών και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Αν ακόμη δεν πείθεστε τουλάχιστον ας τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Έτσι, θα καταφέρετε αργότερα είτε να τα απορρίψετε με περισσότερα στοιχεία είτε να τα δεχτείτε.
Στα κείμενα που παραθέτω γίνεται εμφανής κατ’ εμέ η διάθεση των Σιωνιστών για την ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στοχεύοντας στην εξαφάνιση των Χριστιανών. Άραγε ποιοι είναι αυτοί που μισούν τόσο τους χριστιανικούς λαούς και τι σκοπεύουν να πετύχουν; Για να συγκεντρώσουν τον πλούτο (χρυσό) αναγκάστηκαν να θυσιάσουν πολλούς Ιουδαίους, (αλλά εξαγοράσθημεν θυσιάσαντες πολλούς εκ των ημετέρων) και συνεχίζει παρακάτω: «Έκαστον των θυμάτων μας αξίζει μυριάδες Χριστιανών ενώπιον του Θεού».
Ορίζεται φανερά το αντίπαλο στρατόπεδο των Σιωνιστών. Είναι οι Χριστιανοί. Υπάρχει μια αιώνια κόντρα μεταξύ τους και κρατάει πολύ πριν την εμφάνιση του Ιησού Χριστού στη γη, που απλά γιγαντώθηκε με την περίφημη απόκριση του Ιουδαϊκού λαού στην πράξη του Ποντίου Πιλάτου να δηλώσει ότι είναι αθώος από το αίμα του Ιησού Χριστού «το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών» (Ματθαίος, κεφ.27, 26).
Στο Α’ Κεφάλαιο που αναλύονται οι γενικές αρχές των Σιωνιστών αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Έχομεν ενώπιόν μας σχέδιον εις το οποίον εκτίθεται στρατηγικώτατα η γραμμή εκ της οποίας δεν δυνάμεθα ν’ απομακρυνθώμεν χωρίς να διακινδυνεύσωμεν να ίδωμεν κατεστραμμένους τους αγώνας πολλών αιώνων». Όσα γίνονται σήμερα είναι αποτέλεσμα υποχθόνιων ζυμώσεων που έγιναν μέσα στους αιώνες. Τι άνθρωποι είναι αυτοί που ικανοποιούνται με κάτι που θα έχει αποτέλεσμα ύστερα από εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια; Σε τι θεό πιστεύουν;
Στη συνέχεια, ενώ πρώτα έχουν εξηγήσει ότι η Γαλλική Επανάσταση ήταν έργο των ιδίων (Σιωνιστών) ώστε να ανατρέψουν την τότε άρχουσα τάξη της βασιλείας, εκτίθεται ο σκοπός των έργων τους: «Έκτοτε (σημ. από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά), άγομεν τον λαόν από μιας πλάνης εις άλλην ίνα απαρνηθή ακόμη και ημάς, προς όφελος του βασιλέως δεσπότου εκ του αίματος της Σιών, τον οποίον ετοιμάζομεν δια τον κόσμον». Προαναγγέλλουν την άφιξη του δικού τους βασιλέα. Είναι ο δικός τους μεσσίας που θα εξουσιάσει τον κόσμο και θα επιτρέψει στον «περιούσιο λαό» να κάνει φανερή την παρουσία του στον πλανήτη, μεταφέροντάς τον από το παρασκήνιο της πολιτικής-οικονομικής σκηνής στο προσκήνιό της.
Για να επιτευχθεί ο σκοπός τους χρειάζεται να φέρουν τους Χριστιανούς σε σημείο να ζητήσουν οι ίδιοι την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης: «Θα κουράζωμεν τόσον πολύ τους Χριστιανούς δια της ελευθερίας ταύτης (σημ. εννοεί την πολλή δημοκρατία), ώστε θα τους εξαναγκάζωμεν να μας προσφέρωσι μίαν διεθνή εξουσίαν, της οποία η διάταξις θα είναι τοιαύτη ώστε να δυνηθή χωρίς να τας συντρίψη, να περιλάβη τας δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίση την Υπέρτατην Κυβέρνησιν. Εις την θέσιν των παρουσών Κυβερνήσεων θα θέσωμεν εν φόβητρον το οποίον θα ονομάζεται Διοίκησις της Υπέρτατης Κυβερνήσεως. Αι χειρές του θα είναι τεταμμέναι πανταχόθεν ως αρπάγαι, και ο διοργανισμός του θα είναι τόσον κολοσσιαίος, ώστε όλοι οι λαοί κατ’ ανάγκην θα υποταχθώσιν εις αυτό»
Kαι πιο κάτω: «Όλα τα κράτη (...) ζητούσι την γαλήνην, είναι έτοιμα όπως θυσιάσωσι το παν δια την ειρήνην, αλλά δεν θα τοις δώσωμεν την ειρήνην, εφ’ όσον δεν θ’ αναγνωρίσωσι την Υπέρτατην Κυβέρνησίν μας φανερά και με ταπείνωσιν». Πιστεύω πως δεν χωρά αμφιβολία η φύση του σκοπού τους, ούτε όμως και το ότι σήμερα βιώνουμε ένα σημαντικό μέρος της υλοποίησης αυτού.
Η αιώνια κόντρα των Ιουδαίων με τους Χριστιανούς και τα αισθήματα μίσους που υπάρχουν κυρίως των πρώτων έναντι των δεύτερων φαίνονται καθαρά από το παρακάτω απόσπασμα: «Οι Χριστιανοί είναι ποίμνιον προβάτων και ημείς είμεθα δι’ αυτούς λύκοι. Ειξεύρετε δε τι συμβαίνει εις τα πρόβατα όταν οι λύκοι εισδύσωσιν εις την μάνδραν των». Τα σχόλια περιττεύουν!
Τι θα συμβεί όμως, όταν θα έλθει η στιγμή να κυβερνήσει ο «μεγάλος βασιλέας» τους; Στο ΙΔ’ κεφάλαιο αποκαλύπτεται ότι «Όταν θα έλθη η βασιλεία μας δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός και διά του Οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν».
Επίσης, στο ΙΕ’ κεφάλαιο: «Όταν τέλος δια πραξικοπημάτων παρεσκευασμένων παντού και κατά αυτήν ημέραν, μετά την οριστικήν ομολογίαν της μηδαμινότητος όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα παρέλθη πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιών ολόκληρος, μέχρι της στιγμής εκείνης) αρχίσωμεν να βασιλεύωμεν, θα προσπαθήσωμεν να μη υπάρχωσι συνομωσίαι εναντίων ημών. Επί τω σκοπώ τούτω θέλομεν καταδικάζει εις θάνατον όσους θ’ αντιταχθώσιν ενόπλως κατά την εις την Αρχήν άνοδόν μας. Πάσε νέα δημιουργία οιασδήποτε μυστικής οργανώσεως θα τιμωρήται επίσης δια θανάτου».
Με δεδομένο ότι ήδη μπήκαμε στη φάση απαξίωσης ολόκληρου του πολιτικού συστήματος σε όλη την οικουμένη και με ατράνταχτο στοιχείο την ανακοίνωση τόσο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ όσο και του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπάι περί σχηματισμού Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αρχίζει πλέον να διαφαίνεται και στον πλέον αμύητο στην συνωμοσιολογία η εφαρμογή των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών».
Γίνεται φανερό πλέον, πως εισερχόμαστε σε μια νέα περίοδο εκδίωξης Χριστιανών. Τελικά, όσο και να ωρύονται διάφοροι «επιστήμονες» και «αναλυτές» ότι όλα αυτά γίνονται για οικονομικά συμφέροντα, η αλήθεια τους διαψεύδει όλους. Ο πόλεμος στη γη είναι καθαρά θρησκευτικός. Όποιος το αντιληφθεί έγκαιρα θα έχει φροντίσει να δημιουργήσει τα όπλα εκείνα που χρειάζονται για να αντεπεξέλθει.
Όπως αναφέρει ο Ιωάννης της Αποκαλύψεως: «Ώδε ο νους ο έχων σοφίαν». Οι υπόλοιποι απλά, ας συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του «δικαίου» που εν μία νυκτί θα μετατραπεί σε ύπνο του «μωρέως».
Επώνυμο
www.elora.gr


Το έργο του Εθνικού κυβερνήτη Ι. Μεταξά!

Μήπως μας τα έλεγαν αλλιώς για τα έργα του Ιωάννη Μεταξά;

metaxasΗ περίοδος 1936-1940, υπήρξε μία από τις λίγες περιόδους, της νεότερης ελληνικής ιστορίας, πραγματικής εθνικής ανεξαρτησίας, όπου τα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων είχαν πάψει να καθοδηγούν τη πορεία της χώρας μας και το κράτος ενδιαφερόταν για τον Ελληνα...
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικά από τα επιτεύγματα της περιόδου αυτής που μόνο ο Ι. Μεταξάς και ο τρόπος διακυβερνήσεώς του μπορούσε να επιφέρει.
Αντιγράφω από το ΕΛΛΑΣ:23 - 10 - 1936 Γεωτρήσεις σε Μακεδονία και Θράκη, για την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου!
26 - 10 1936 Αποφυλακίζονται οι κρατούμενοι για χρέη μέχρι 1000 δραχμές!
30 - 10 - 1936 Το Πυροσβεστικό Σώμα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος!
25 - 12 - 1936 Ιδρύεται οικονομική αστυνομία για την δίωξη του λαθρεμπορίου και την πάταξη της φοροδιαφυγής!
09 - 01- 1937 Αρχίζουν τα μαθήματα της Ελεύθερης Σχολής Κοινωνικής Πρόνοιας!..
17 - 01- 1937 Με αναγκαστικό νόμο καθορίζεται ο τρόπος απονομής σεβασμού, προς την σημαία και τα Εθνικά σύμβολα!
06 - 02 - 1937 Το κράτος αναλαμβάνει την εκμετάλλευση διαφόρων υπεραστικών λεωφορειακών γραμμών και τ΄αυτοκίνητα των γραμμών αυτών υπάγονται στον ΟΣΕ!
04 - 03 - 1937 Αρχίζει η εφαρμογή του θεσμού των κοινωνικών ασφαλίσεων στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τον Πειραιά!
24 - 03 - 1937 Με τα διαθέσιμα των νομικών προσώπων η κυβέρνηση αποφάσισε την εκτέλεση διαφόρων παραγωγικών έργων!
27 - 12 - 1937 Μέτρα της κυβέρνησης υπέρ των σταφιδοπαραγωγών. Ενισχύεται ο ΑΣΟ κι απαγορεύεται η επέκταση των φυτειών!
02 - 04 -1937 Καθιερώνεται η πρώτη Μαϊου ως εορτή της εργασίας!
20 - 04 - 1937 Θα κατασκευαστεί πλωτή δεξαμενή στην Σύρο για την εξυπηρέτηση της Εμπορικής Ναυτιλίας!
02 - 05 - 1937 Συνίσταται Ταμείο Ασφάλισης Εμπόρων κι ορίζεται το πρώτο διοικητικό του συμβούλιο!
14 - 05 - 1937 Ηλεκτροκινείται ο σιδηρόδρομος Κηφισιάς με απλή στρωτή γραμμή. Στις διαβάσεις θα κατασκευασθούν γέφυρες!
13 - 06 - 1937 Γίνονται τα εγκαίνια της γεωργικής εκθέσεως Ζαππείου, με αφάνταστη ποικιλία εκθεμάτων απ' όλη την Ελλάδα!
30 - 06 - 1937 Χορηγείται δάνειο ύψους 55.000.000 δραχμών στον Δήμο Αθηναίων, για την ανέγερση της νέας λαχαναγοράς στο Ρούφ!
09 - 07 - 1937 Το υπουργείο Γεωργίας απαγόρευσε την χορήγηση αδειών στους δασικούς υπαλλήλους, κατά το θέρος, εξ' αιτίας του κινδύνου πυρκαγιών!
25 - 08 - 1937 Με απόφαση του υπουργού Εργασίας συστάθηκαν γραφεία ευρέσεως εργασίας σε μεγάλες πόλεις της χώρας!
27 - 09 - 1937 Από την 15η Νοεμβρίου αρχίζει η τακτική λειτουργία του Οργανισμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων!
10 -10 - 1937 Αναδιοργανώνεται επί νέων βάσεων η Πάντειος Σχολή κι εξομοιώνεται με τα Πανεπιστήμια!
23 - 10 - 1937 Ιδρύεται η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη στην Ήπειρο!
19 - 11 - 1937 Αναδιοργανώνονται οι Παιδαγωγικές Ακαδημίες κι ιδρύονται νέα τμήματα στην Τρίπολη και στα Γιάννενα!
23 - 12 - 1937 Καταρτίζονται νομοσχέδια σχετικά με την οργάνωση της νεολαίας επί Εθνικών βάσεων!
14 - 01 - 1938 Αρχίζει η λειτουργία των μαθητικών συσσιτίων σε όλα τα Δημοτικά σχολεία της χώρας!
01 - 02 - 1938 Άρχισε η ασύρματη επικοινωνία με την Κρήτη!
09 - 03 - 1938 Ιδρύονται δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα στην Νάουσα, στην Ξάνθη, στο Βαθύ Σάμου και στην Λαμία!
22 - 03 - 1938 Ανακαλύφθηκαν ραδιενεργές πηγές στα Καμμένα Βούρλα με ραδιενέργεια μεγαλύτερη από 230 μονάδες mache, γεγονός που τις κατατάσσει στις καλύτερες της Ευρώπης!
20 - 04 - 1938 Καθιερώνεται ο θεσμός της Αγροτικής Ασφάλειας σε όλη την χώρα, για την πρόληψη και καταστολή αγροτικών αδικημάτων!
21 - 05 - 1938 Αρχίζει επίσημα η λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών!
20 - 08 - 1938 Ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε στην αφοπλισμένη ζώνη της Δυτικής Θράκης κι η Αλεξανδρούπολις ορίσθηκε ως έδρα Σώματος Στρατού!
25 - 08 - 1938 Δύο μεγάλες οτομοτρίς εξυπηρετούν την σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Βόλου και Λάρισας!
18 - 09 - 1938 Επεκτείνεται η μηχανική καλλιέργεια κατά τις αροτριώσεις σε πολλές περιφέρειες της χώρας!
30 - 09 - 1938 Ιδρύεται Ελληνικό Τουριστικό Γραφείο στο Λονδίνο, για την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού!
01 - 10 - 1938 Έγιναν τα εγκαίνια της Σχολής Αξιωματικών της Αστυνομίας Πόλεων!
04 - 10 - 1938 Οργανώνεται πλήρως η τροχαία κίνησης στην πρωτεύουσα!
07 - 11 - 1938 Έγιναν τα εγκαίνια της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης στα Γιάννενα!
30 - 11 - 1938 Αρχίζει η πλήρης ιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ και προσλαμβάνονται οι απαραίτητοι γιατροί!
07 - 12 - 1938 Γίνονται 12 οι Νομαρχίες του Κράτους!
09 - 03 - 1939 Έγιναν τα εγκαίνια του Ινστιτούτου Χημείας και Γεωργίας!
08 - 06 - 1939 Καταργούνται τα οκτατάξια Γυμνάσια κι απ' το προσεχές έτος ιδρύονται εξατάξια!
18 - 06 - 1939 Σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις ειδικών η υπάρχουσα ποσότητα χρυσού στον Γαλλικό ποταμό, είναι εκμεταλλεύσιμη! Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανακάλυψη πετρελαίου στην Ήπειρο!
12 - 10 - 1939 Περατώθηκαν οι εργασίες αναστηλώσεως του ναού της Απτέρου Νίκης!
13 - 10 - 1939 Το Αεροπορικό Σώμα αποκτά δικό του Μετοχικό Ταμείο στην Αθήνα!
16 - 11 - 1939 Ιδρύεται στην Αθήνα η Εθνική Ακαδημία Σωματικής Αγωγής!
23 - 01 - 1940 Αρχίζει η κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού της Αθήνας!
28 - 02 - 1940 Έγιναν τα εγκαίνια δύο σταθμών ασυρμάτου στο Χαρβάτι και στην Λούτσα!
16 - 03 - 1940 Η Ελλάδα αποκτά Αστικό Κώδικα!
28 - 03 - 1940 Θεμελιώθηκαν οι μόνιμες εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης!
13 - 04 - 1940 Αρχίζει έντονος ανθελονοσιακός αγώνας!
08 - 05 - 1940 Εγκαινιάζεται η γέφυρα στον Νέστο ποταμό κι η σιδηροδρομική γραμμή Μύρρινας - Τσάγεζι!
26 - 05 - 1940 Θεμελιώνεται το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο!
Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό δείγμα του έργου του Ιωάννη Μεταξά
ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Ενα ΑΙΩΝΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κυβερνήτη ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ....
/www.elora.gr/portal/


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More