31.3.11

Γιατί πίσω από το χρήμα βρίσκεται πάντα ο περιούσιος;

Για κάποιους… Εβραίους λεφτά πάντα υπάρχουν!

EVRAIOS TOKOGLYFOSΤην ίδια στιγμή, που η πατρίδα μας περνάει ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά στριμώγματα (όπως ισχυρίζονται κάποιοι) ή που δέχεται την πλέον ανηλεή οικονομική επίθεση από διάφορα κέντρα και παράκεντρα (όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι), την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση κάνει περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και σε παντός είδους παροχές σε έχοντες και μη έχοντες, φαίνεται ότι τελικά λεφτά υπάρχουν μόνο για... κάποιους.
Αναφερόμαστε στην Ισραηλινή Κοινότητα Θεσσαλονίκης, η οποία σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου που κατήρτισε η κυβέρνηση, πρόκειται να πάρει 10.000.000 ευρώ από το ελληνικό κράτος, ως συμβιβασμό για  κάποια οικόπεδα, στα οποία κάποτε βρισκόταν το εβραϊκό νεκροταφείο – σε γη που είχε δοθεί από τον σουλτάνο – και στα οποία σήμερα βρίσκεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το αστείο στην όλη υπόθεση ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση βασίζεται σε ένα μνημόνιο συμφωνίας μεταξύ των τότε υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της ΝΔ, Πέτρου Δούκα και Χρήστου Φώλια με την Ισραηλιτική Κοινότητα , που υπεγράφη στις 4-7-2006, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συμφωνία που υπεγράφη για το Βατοπέδι (7-7-2006).
Με βάση αυτή τη συμφωνία, ακολούθησαν διάφορες "επιτροπές" οι οποίες εκτίμησαν τα "κτήματα" του παλαιού εβραϊκού νεκροταφείου σε 9.943.697 ευρώ. Και σήμερα - χωρίς η υπόθεση να έχει φτάσει στα δικαστήρια- έρχεται ο υπουργός με το σχέδιο νόμου να δεσμεύσει το ελληνικό κράτος στην καταβολή ακριβώς αυτού του ποσού στην Ισραηλίτικη Κοινότητα Θεσσαλονίκης, σε δύο έντοκες δόσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή των μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανταλλαγή της περίφημης Λίμνης του Βατοπεδίου με το ολυμπιακό ακίνητο.
Το ζήτημα έφερε στην Βουλή με ερώτησή του, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ι. Νικολόπουλος. Όπως αναφέρει “η κυβέρνηση έρχεται να “τακτοποιήσει” μία εκκρεμότητα από αγωγή του 1961, για την οποία δεν υπάρχει δικαστική απόφαση. Εξ' άλλου δεν υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος, ενώ σύμφωνα δε με την θέση του τεχνικού συμβούλου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, δεν υπάρχει απαίτηση εκ μέρους της Ισραηλινής Κοινότητας. Παράλληλα αγνοείται απόφαση του Ελληνικού Δημοσίου το 1992, υπέρ του ΑΠΘ”.
Και σημειώνει χαρακτηριστικά: “Φτάνουμε στο σημείο να αντικαθιστά δικαστήρια, δικηγόρους και συμβούλους του κράτους, μία ολιγομελής επιτροπή, στην οποία μάλιστα συμμετέχει ο Πρόεδρος της ΙΚΘ”.
Και ρωτά τον υπουργό Οικονομικών, ποίοι λόγοι επιβάλλουν αυτή την χρονική στιγμή για την συγκεκριμένη ρύθμιση. Η ερώτηση όμως του κ. Νικολόπουλου αποκαλύπτει ένα ακόμη σημαντικό σημείο. Σύμφωνα με την ρύθμιση του υπουργείου, η αποπληρωμή προς την ΙΚΘ θα λάβει χώρα σε δύο δόσεις. Δεν αναφέρεται όμως στους τόκους. Οι οποίοι όπως σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος μπορεί να φθάσουν στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Πώς από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ φτάσαμε στα 150 εκατομμύρια; Αυτά μπορούν να τα εξηγήσουν μόνοι οι μάγοι της οικονομίας.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία υπόθεση, καρμπόν με το Βατοπέδι. Αυτό που δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να καταλάβω, είναι το πώς η μία υπόθεση είναι σκάνδαλο, ενώ η άλλη είναι ρύθμιση. Και πώς κάποιοι που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους, για τα “χρυσόβουλα” που έδιναν την γη στο Βατοπέδι, αποδέχονται έτσι απλά τα αντίστοιχα οθωμανικά χαρτιά που δίνουν γη στην Εβραϊκή κοινότητα. Από ό,τι φαίνεται δεν κοπτόντουσαν υπέρ της προστασίας του ελληνικού δημοσίου, αλλά μάλλον κατά της Εκκλησίας.
Θα αναμένουμε την απάντηση του κ. Υπουργού και θα σας ενημερώσουμε, για ότι νεότερο.
Δημήτρης Παπαγεωργίου 
Ελεύθερη Ώρα


Την έκαναν σαν τα μούτρα τους!

Ελλάδα μας, πώς μας κατάντησαν έτσι οι αχρείοι!..

PAPANDREOU MONTAZ 
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Οικονομικώς, - έτσι που μας κατάντησε η πολιτική ηγεσία του Τόπου – πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μέρος δεύτερον: Τα εθνικά μας θέματα (Σκοπιανό, Ελληνοτουρκικά με σημεία αιχμής το Αιγαίο και την Θράκη και άλλα τινά) βρίσκονται επί ξυρού ακμής.
Μέρος τρίτον: Ωσεί μοσχάρια της… Αριζόνας και του Μεξικού μας «μαρκάρουν» για να μας έχουν υπό πλήρη έλεγχο. Κι αν και όταν όποιοι από μας καταστούμε επικίνδυνοι για τη Παγκόσμια Δικτατορία των Εβραιομασόνων, να μας εξοντώνουν μέσω του (γνωστού) βιομετρικού μικροτσίπ.
Μέρος τέταρτον: Ανήκομεν, πλέον, εις την σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, με ό,τι μπορεί να σκεφθείτε επ’ αυτού. Τούτο θα οριστικοποιηθεί δια των  εξελίξεων στην Μεσόγειο. Και ειδικότερα δια της «Μεσογειακής Ενώσεως».
Μέρος πέμπτον: Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μας ραντίζουν με ψυχοφάρμακα και ιούς. Ετσι για… να μας καταπραΰνουν τα νεύρα, μιας και ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε δηλώσει ότι είμαστε ένας «ατίθασος λαός» κάπου στην Μεσόγειο και πρέπει να… μας συνεφέρουν.
Μέρος έκτον: Σακατεύουν (από καιρό και ιδιαίτερα τώρα που Υπουργός Παιδείας είναι η κα Αννα Διαμαντοπούλου), την Παιδεία, συρρικνώνουν τα Σχολεία, κόβουν τα κονδύλια για την Εκπαίδευση και σε συνδυασμό με άλλους φορείς  αλλοιώνουν την Ελληνική Ιστορία, ενώ συμβάλλουν αφάνταστα με διάφορους τρόπους στην πτώχευση της Γλώσσας μας.
Μέρος έβδομον: Μας έμπλεξαν σε μεγάλες ιστορίες με τον Αραβικό κόσμο, καθώς συμμετέχουμε ΠΛΗΡΩΣ στους βομβαρδισμούς των «συμμάχων» εναντίον της Λιβύης. Γιατί; Διότι οι Αραβες, στο τέλος, θα θυμούνται ότι η Ελλάς ήταν κι αυτή μια από τις χώρες που έπληξαν, όχι τον Καντάφι, αλλά τους αδελφούς Αραβες της Λιβύης. Κι αυτά τα περί «υποχρεώσεων» προς το ΝΑΤΟ, αλλού!… Διότι, ως όμορος χώρα προς την Λιβύη μπορούσαμε – και είχαμε το δικαίωμα – να εξαιρεθούμε. Ή τουλάχιστον, αφού θέλαμε να εμπλακούμε, να ζητήσουμε (και εμείς, όπως η Τουρκία) κάποια σοβαρά ανταλλάγματα.
Μέρος όγδοον: Εχουμε πλέον τόσους λαθρομετανάστες και μετανάστες (σ.σ. εδώ εννοώ τους «νόμιμους») που αναλογούν, περίπου, στο ένα τρίτο του εθνικού πληθυσμιακού στοιχείου!.. Που σημαίνει ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη για να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα να ζητιανεύουν, να κλέβουν, να ληστεύουν κλπ. Για να μην μιλήσουμε για τις ασθένειες που μας έφεραν (από φυματίωση, ψώρα και… βάλε!). Τόνισα τις δύο λέξεις «εθνικός κίδνυνος» διότι η έντονη παρουσία αυτών των ανθρώπων στην χώρα μας, είμαι βέβαιος, ότι θα μετεξελιχθεί ποικιλοτρόπως σε απερίγραπτες καταστάσεις.
Ποιος είναι ο υπαίτιος για όλα αυτά – ή έστω για τα περισσότερα – που έχουμε στην ράχη μας σήμερα; Ανεξαιρέτως όλοι όσοι κυβέρνησαν την χώρα κατά τα τελευταία 36 έτη. Με κορωνίδα τον τελευταίο των.. Μοϊκανών. Δηλαδή τον… πεφωτισμένο Γιώργο Π. που (ειδικά αυτός), μας οδηγεί και στην Παγκόσμια Δικτατορία και θα έχει το θράσος να μας το δηλώνει και επισήμως.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος.
Ελεύθερη Ώρα


Μιά πατριωτική θέσις!





ΝΕΜΕΣΙΣ.



Τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες συνωθούνται και συννεφιάζουν επικίνδυνα τον πολιτικό ορίζοντα της Πατρίδος μας. Δεν είναι ένα και δύο και δεν έχουν τελειωμό. Τα δε περιθώρια αισιοδοξίας είναι ανύπαρκτα αφού στην βάσανο του ανθελληνικού κατατρεγμού έχουν μπει όλα τα ζητήματα της Ελλάδος. Η ανεργία καλπάζει, η λαθρομετανάστευση θεριεύει, η εγκληματικότητα τρομοκρατεί, η ελληνική παραγωγικότητα και η οικονομία σκυλεύονται και η εθνική κυριαρχία είναι υπό αίρεση. Οι ευθύνες όμως για την κατάπτωση της Ελλάδος είναι υπαρκτές, κατοικούν εντός συνόρων προς το παρόν σε μεγάλο βαθμό και πρέπει να αποδοθούν πριν βρεθούμε ενώπιον της τελικής πτώσεως.


Είναι η ώρα να αναλάβει δράση η αρχέγονη και αδέκαστη Ελληνίδα Νέμεση. Πρέπει να γίνει ταμείο και να αποσυρθούν τα καρκινώματα που έχουν ζώσει το Ελληνικό Έθνος. Οι φορείς των ανθελληνικών καρκινωμάτων δεν πρόκειται ασφαλώς να καταληφθούν από τις Ερινύες. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθούν την ανάγκη της απολογίας ούτε καν στον ίδιο τους τον εαυτό και οι τύψεις συνειδήσεως είναι έννοιες απαγορευτικές για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας. Πρώτα απ’ όλα διότι δεν διαθέτουν εθνική συνείδηση επαρκή, αφού στις πλείστες των περιπτώσεων αυτή είναι ολοσχερώς ανύπαρκτη. Και ύστερα η δική τους πίστη εξαργυρώνεται σε άλλα ταμεία, διεθνιστικά και χρηματιστηριακά κι όχι πατριωτικά και κοινωνικά.


Όμως ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να διαθέτει ελληνική συνείδηση, εθνικό φιλότιμο, ζωτικές και κοινωνικές ανάγκες και οργή. Οργή που ξεδιπλώνεται και μετατρέπεται σε μίσος. Τότε το φιλότιμο και το μίσος συναντώνται και μετατρέπονται σε εκδίκηση και τιμωρία. Εκδίκηση για τα ατελείωτα χαμένα χρόνια ανεκπλήρωτων ονείρων και διάθεση για την απόδοση ευθυνών που εκτραχύνεται και παίρνει ανυπολόγιστες διαστάσεις από το επιδεικνυόμενο θράσος των εθνικών και λαϊκών ολετήρων. Ολετήρες που φτωχαίνουν έναν ολόκληρο λαό προκειμένου να χαρίσουν την πλουσιοπάροχη προίκα της Ελλάδος στους χτεσινούς διώκτες και τους παντοτινούς τοκογλύφους. Το πρόβλημα της Πατρίδος μας λοιπόν είναι στην ουσία του ένα και μοναδικό. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό. Και το πολιτικό πρόβλημα της Πατρίδος μας είναι το Νεοταξικό Καθεστώς που διαχειρίζεται τις τύχες μας για σκοπούς αλλότριους.


Ένα καθεστώς όμως δεν απαρτίζεται μόνον από τους καθοδηγητές και τους εκφραστές που έχουν αυτοί θέσει στους μηχανισμούς για να διαβρώσουν τους θεσμούς της χώρας, αλλά και από τους υποστηριχτές της Καθεστηκυίας Τάξεως στην λαϊκή βάση. Διότι μπορεί να ακούγονται επικρίσεις για το θανατερό μνημόνιο και την πνιγερή λαθρομετανάστευση ή τα σουλάτσα των Τούρκων στα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι λακέδες και κάποιες εφησυχασμένες συνειδήσεις που τρώνε με δεκαοκτώ μασέλες και αργομισθούν με προσόντα αμιγώς κομματικά αποδεχόμενοι «κατάλληλες» κυβερνήσεις και «κατάλληλους» πρωθυπουργούς. Ανάξιοι να φέρουν τον Τίτλο Τιμής του Έλληνα που δίνουν ανοχές και βάζουν πλάτες για να μην πέσει το ανθελληνικό καθεστώς διότι στην περίπτωση αυτή θα πέσουν και οι ίδιοι. Άνθρωποι που αν τους βάλεις να φυλάξουν δύο πρόβατα, θα γυρίσουν πίσω το βράδυ με άδεια χέρια.


Αυτά τα ανεύθυνα όντα αποφασίζουν για τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους και για λογαριασμό εκατομμυρίων Ελλήνων. Και τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται σήμερα στους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους εθνικούς εργολάβους που βρομίζουν περιοχές σαν την Κερατέα, στους καλλιτεχνικούς και προπαγανδιστικούς θιάσους και φορείς και ανάμεσα στους ψηφοφόρους. Η Ελληνίδα Νέμεση δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις. Θα σταθεί αμείλικτη απέναντι σε όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα. Τα υλικά αυτού θέλουν εξ αδιαιρέτου κατεδάφιση. Οι εντολείς και οι εντολοδόχοι είναι εξίσου ένοχοι και το ίδιο επικίνδυνοι. Η Νέμεση δεν πρόκειται να κάνει χάρες. Η καθαρτήρια πυρά που κουβαλάει μαζί της θα αποδώσει δικαιοσύνη τελειωτική και θα εξοστρακίσει τα ίχνη του ολέθρου από την Πατρίδα μας.


Οι Νενέκοι και οι ραγιάδες θα στραφούν στα οπίσω και το αδέκαστο δικαστήριο της Ελληνικής Φυλής με μπροστάρισσα την απόλυτη στις κρίσεις της Νέμεση θα αποδώσει την εξουσία στις δυνάμεις του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού για μια νέα εκκίνηση της Μεγάλης Ελλάδος μας. Σ’ αυτή την ευλογημένη ώρα αφιερώνουμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=PO37Ls-iIPU&feature=player_embedded .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Μήπως τα έδωσε από την τσέπη της; Τα δικά της τα φυλάει γιατί τώρα έχει έξοδα!


Η αρμόδια για την εργασία υφυπουργός στην εποχή του ΔΝΤ υπέγραψε υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων.

Την στιγμή που το σύνολο του ελληνικού λαού καλείται σε αιματηρές θυσίες, άθικτα παραμένουν τα οικονομικά προνόμια που απολαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Κι αυτό μάλιστα δια χειρός της αρμόδιας υφυπουργού Εργασίας κας. Άννας Νταλάρα. Όπως σήμερα παρουσιάζουμε ούτε λίγο, ούτε πολύ...
19,2 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν συνολικά σε επιχορηγήσεις προς τις εργατοϋπαλληλικές οργανώσεις μέσα στο 2011 από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας με υπογραφή της κυρίας υφυπουργού. Πρόκειται για χρήματα που θα διανεμηθούν στις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως είναι για παράδειγμα ο Σύλλογος Υπαλλήλων υπουργείου Εργασίας ή ο Πανελλήνιος Σύλλογος προσωπικού εργατικής Εστίας. Κοινώς η κυβέρνηση δια χειρός της υφυπουργού κας Άννας Νταλάρα για να διατηρεί κοινωνικές ισορροπίες και να μην δει τη συμμετοχή κι άλλων συνδικάτων στις κινητοποιήσεις και τις ογκούμενες πορείες διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο, από την πίσω πόρτα δεν φείδεται να δώσει πολύ χρήμα κι ας ζητά κατόπιν θυσίες από τον υπόλοιπο λαό για «συμμάζεμα του Κράτους». Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι πόροι αυτοί διαχειρίζονται από συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο γνωστός για τις σχέσεις του με το κυβερνών κόμμα πρόεδρος των εργαζόμενων στο υπουργείο Εργασίας κ. Ηλίας Κιούλος. O Γορτύνιος συνδικαλιστής μάλιστα συμμετέχει ενεργά σε πολιτικές εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών της ιδιαίτερης πατρίδας του ενώ αποτελεί σύμφωνα με πηγές τον «κυματοθραύστη» της κάθε πολιτικής ηγεσίας στον τομέα ευθύνης του.
iefimerida.gr

Είναι δυνατόν αυτή η είδηση να αληθεύει;Από τη μία ξεζουμίζουν τους Ελληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους,ακούμε για νέα μέτρα και φορολογίες κι από την άλλη δίνουν αφειδώς χρήματα δια της πλαγίας οδού στους συνδικαλιστές ώστε να κρατάνε το στόμα τους κλειστό;
Ακόμα και το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ σκέφτονται να περικόψουν,τα φαρμακεία και οι προμηθευτές των νοσοκομείων είναι απλήρωτοι με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένων και αρρώστων κι αυτοί βουλώνουν στόματα από το παράθυρο;Σήμερα κιόλας να διευκρινιστεί τι είδους παροχές είναι αυτές προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις κι αν υπάρχει έστω και δόση αλήθειας στο δημοσίευμα να ξεκουμπιστούν όλοι τους!
πηγη


Στην Πορτογαλία αποφασίζει ο λαός!


  • Θα αποφασίσουν οι πολίτες και όχι οι πολιτικοί
  • Φόβητρο για την δημιουργία νέας αντίληψης για την αντιμετώπιση των τοκογλυφικών "αγορών"
  • Δεδομένες θεωρούνται οι πιέσεις που θα ασκήσουν οι διεθνείς τρομοκράτες, προκειμένου να πανικοβάλουν τους Πορτογάλους που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, μακριά από "συμφωνίες" που στήνονται σε σκοτεινά γραφεία πολιτικών

Μπορεί η προσφυγή της Πορτογαλίας στο Ταμείο Στήριξης να έχει αποφασιστεί και προεξοφληθεί από τις «αγορές» εδώ και αρκετούς μήνες, όμως η «κατάρρευση» της κυβέρνησης του Ζοζέ Σόκρατες που κατέβαλε προσπάθειες να αντιμετωπίσει την «κρίση χρέους» της Πορτογαλίας χωρίς να μπει σε καθεστώς επιτήρησης (Τρόικα – Μνημόνιο κλπ), δημιουργεί ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον πολιτικό δεδομένο. Τις…
εκλογές!
Σίγουρα Θα αναρωτηθείτε πως οι εκλογές μπορεί να χαρακτηριστούν ως ένα Νέο δεδομένο.
Μα δεν πρόκειται για απλές εκλογές, διότι για πρώτη φορά η ένταξη στον «μηχανισμό στήριξης» μιας χώρας-με ό,τι συνεπάγεται αυτό- θα τεθεί σε λαϊκή έγκριση.
Μέχρι σήμερα γινόταν «ερήμην» των λαών που υφίστανται τις «διορθωτικές συνταγές». Είναι η πρώτη φορά που την ένταξη στον μηχανισμό στήριξης θα κληθεί να την αποφασίσει (εμμέσως) ο λαός .
Αυτό ενδεχομένως να έχει καταλυτικές συνέπειες στον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης από την Ε.Ε…
H Πορτογαλία παραμένει «αποφασισμένη» να μην προσφύγει σε βοήθεια από το εξωτερικό, παρά την αυξανόμενη πίεση από τις αγορές δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες.
«Η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να το πράξει. Είμαστε πολύ αποφασισμένοι ότι αυτό δεν θα συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σόκρατες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Απλά, οι συνθήκες έχουν επιδεινωθεί. Έχουν επιδεινωθεί για τις τράπεζες μας, την οικονομία μας και την δημοκρατία μας» , συμπλήρωσε.
Η πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας υποβαθμίστηκε χθες κατά μία βαθμίδα από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s, ενώ την περασμένη βδομάδα είχε και πάλι υποβαθμιστεί κατά δυο βαθμίδες.
Για τον οίκο η Πορτογαλία αξιολογείται πλέον με «ΒΒΒ-» από «ΒΒΒ», ενώ το επόμενο διάστημα προβλέπεται να αυξηθεί η πίεση, δημιουργώντας αίσθηση ασφυξίας στην Πορτογαλική οικονομία...
Οι Πορτογάλοι πολίτες και οι πολιτικοί δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη χώρα τους, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου ένας αμερικανοτραφής πρωθυπουργός διαχειρίζεται την τύχη της χώρας απέναντι σε (κυρίως) αμερικανικά τραπεζικά προϊόντα και συμφέροντα...
Τελικά, κάθε λαός έχει αυτό που του αξίζει και σίγουρα είναι υπεύθυνος για την μοίρα που ο ίδιος χαράσσει για τον εαυτό του... 

πηγη


Θαυμάστε τα καρνάσια τους πρωθυπουργού της συμφοράς Γ. Παπανδρέου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!

Κείμενο του ιστολόγιου.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούνε είναι από την σελίδα του ψευδομουφτή Ξάνθης. Η κάθε μία έχει και την σημειολογία της. Για αυτό κρίναμε σκόπιμο την δημοσίευση τους.  Μπας και  καταλάβουν το λάθος τους αυτοί που μας κουβάλησαν τον Νταβούτογλου….












0
1
 


Οι χαζοεξυπνάδες του Ερντογάν!

ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Εφ. Ραντικάλ 27-3-2011.

Ερντογάν : Αν υπάρχει ρίσκο μήπως να μην περνάμε και από την γέφυρα του Βοσπόρου ;
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν τονίζοντας την αποφασιστικότητα του στο θέμα της πυρηνικής ενέργειας είπε ¨Μήπως αφού υπάρχει κίνδυνος να μην ανέβουμε και στο αυτοκίνητο ; Αυτοί οι οποίοι εναντιώνονται δεν χρησιμοποιούνε υπολογιστή, δεν βλέπουν τηλεόραση ;

ΚΑΧΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ-Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων του υδροηλεκτρικού σταθμού, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή λειτουργούνε 442 σταθμοί πυρηνικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παίρνοντας τα μέτρα ασφάλειας, παράγουν ασφαλή ενέργεια. Ο Ερντογάν ανέφερε : ¨Ρίσκο υπάρχει, φυσικά. Μπορεί να εκραγεί. Μήπως να μην χρησιμοποιούμε  φιάλη υγραερίου αφού μπορεί και αυτή να εκραγεί ; Μήπως να μην ανεβούμε και στο αυτοκίνητο, αφού και εκεί υπάρχει ρίσκο ; Μήπως να μην περάσουμε και από την γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, αφού και εκεί υπάρχει ρίσκο ; Διότι στην διάρκεια ενός σεισμού μπορεί να κοπεί. Δεν θα περάσουμε ; Με αυτή την λογική δεν θα περάσουμε. Κάτω από το Βόσπορο κατασκευάζουμε τούνελ, στήνουμε σιδηροδρομικό σύστημα, από εκεί δεν θα περάσουμε ; Και εκεί έχει ρίσκο, μπορεί να μείνεις χωρίς αέρα.


Γιατί μας ψεκάζουν;



Την επισήμανση, μου την έκανε στρατιωτικός, ιπτάμενος, ενώ ήδη είχαν σπάσει τα τηλέφωνα στην «ΕΩ» και το elora.gr, καθώς έχουμε κατ’ επανάληψη ασχοληθεί με το θέμα. «Νίκο, εδώ και τέσσερις ημέρες ψεκάζουν συστηματικά την Αθήνα. Ψάξτε το παιδιά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά...».

Έγιναν ερωτήσεις στη Βουλή, ρωτήσαμε αρμόδιους στο υπουργείο Μεταφορών, στην ΥΠΑ, τίποτα... Παντού, βουλωμένα στόματα. Όλα στο σκοτάδι, λες και δεν φαίνονται καθημερινά στο γαλανό αττικό ουρανό οι γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα των «μάγων του καιρού» και του ελέγχου της (εξεγερτικής;) διάθεσής μας. Α ναι, τα αεροπλάνα που κάποιοι μας λένε ότι δεν πετούν. Υπάρχει μια «αναρχία» τελικά εκεί πάνω...

Παγκόσμια μαφία ορθολογιστών

Τελικά, έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμια μαφία ορθολογιστών, η οποία δεν διστάζει να χειραγωγεί τα πάντα. Τύποι που παριστάνουν τους θεούς... Τώρα, με την κάρτα του πολίτη, απειλούν και τα συνταγματικά δικαιώματά μας, διεισδύοντας σε όλες τις προσωπικές πτυχές της ζωής μας, ώστε να μπορούν να μας ελέγχουν ολοκληρωτικά; Εδώ, ερώτημα υποβάλλουμε.

Τώρα που οσμίστηκαν κίνδυνο, χειραγωγούν με χημικά ακόμα και τη διάθεσή μας; Ερώτημα υποβάλλουμε. Τώρα που το πείραμά τους στην Ελλάδα δεν βγαίνει, τι άλλο θα κάνουν για να μας καταστείλουν; Πάλι ερώτημα υποβάλλουμε. Γιατί κάτι τέτοιο λένε πολλοί ότι συμβαίνει, μιας και το πείραμα «Ελλάδα» απέτυχε και δη παταγωδώς... Ψεκασμοί λοιπόν; Any whistleblowers ή ένα βαθύ λαρύγγι πουθενά, για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει;

Θεωρίες ή πραγματικότητα;

psekasmoi_2

«Σιγά μη μας ψεκάζουν, θεωρίες συνωμοσίας» θα πουν πολλοί. Έτσι είπαν όταν γράφαμε ότι δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ,. Τελικά, εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» είχαμε δίκιο. Η παραδοχή κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, «κρύφτηκε» πρόσφατα στις μέσα σελίδες της βρετανικής ημερήσιας εφημερίδας «Guardian». Και τι έγινε, είπαν τα ανθρωπάκια του συστήματος...

Ποιος ασχολείται πια στην Ευρώπη με το Ιράκ και τους 1.300.000 νεκρούς από την ημέρα της ανατροπής του Σαντάμ; Εδώ γίνεται χαμός: Λιβύη, Ιαπωνία, οικονομική κρίση, επεισόδια στο Λονδίνο (καλά, εκεί δεν ψεκάζουν;), νέα ήττα της Μέρκελ, στην Πορτογαλία ο Σόκρατες έπεσε και στο Βέλγιο κοντεύει χρόνος χωρίς κυβέρνηση... Η επικαιρότητα τρέχει και πολλά πράγματα, απλά «ξεχνιούνται».

Εμείς, όσο δεν παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας ή τρώμε δούλεμα, τόσο δικαιούμαστε να υποπτευόμαστε ότι κάποιοι εκεί ψηλά στα υψίπεδα της εξουσίας, χρησιμοποιούν εξωφρενικές και ανήθικες μεθόδους, προκειμένου να αποφύγουν το ξέσπασμα της λαϊκής οργής. Πού θα πάει, κάποια στιγμή τα άπλυτά τους θα βγουν στη φόρα...

Ελπίζουμε απλά να μην έχει παρέλθει 20ετία, ώστε να μπορέσουμε να δικάσουμε κάποιον υπεύθυνο. Γιατί ο «προοδευτικός» δολοφόνος Τόνι Μπλερ (η σύζυγος του οποίου παριστάνει τη συνήγορο όσων έχουν υφαρπάξει ελληνικές περιουσίες στην Κύπρο), κόβει βόλτες ανενόχλητος, πουλώντας τις υπηρεσίες του στην υψηλή επιχειρηματική πελατεία την οποία «εξυπηρετούσε» όταν ήταν πρωθυπουργός.
Καταρρέουν...

Όπου κι αν κοιτάξω, ακούω ψέματα, βλέπω μια απίστευτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, διαφθορά και μηδενισμό. Το σύστημα νοσεί βαθύτατα και είναι πλέον θέμα χρόνου να πνιγεί μέσα στο βόθρο τον οποίο το ίδιο έστησε. Η κοινωνία μας αργά ή γρήγορα, θα μετατραπεί σε Mad Max κατάσταση. Η εικονική πραγματικότητα, το δημιούργημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, καταρρέει. Για αυτό και έχουν προσφύγει σε πιο «δραστικά» μέσα...

Νίκος Χιδίρογλου
elora


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ!




Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More