31.3.11

Μιά πατριωτική θέσις!





ΝΕΜΕΣΙΣ.



Τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες συνωθούνται και συννεφιάζουν επικίνδυνα τον πολιτικό ορίζοντα της Πατρίδος μας. Δεν είναι ένα και δύο και δεν έχουν τελειωμό. Τα δε περιθώρια αισιοδοξίας είναι ανύπαρκτα αφού στην βάσανο του ανθελληνικού κατατρεγμού έχουν μπει όλα τα ζητήματα της Ελλάδος. Η ανεργία καλπάζει, η λαθρομετανάστευση θεριεύει, η εγκληματικότητα τρομοκρατεί, η ελληνική παραγωγικότητα και η οικονομία σκυλεύονται και η εθνική κυριαρχία είναι υπό αίρεση. Οι ευθύνες όμως για την κατάπτωση της Ελλάδος είναι υπαρκτές, κατοικούν εντός συνόρων προς το παρόν σε μεγάλο βαθμό και πρέπει να αποδοθούν πριν βρεθούμε ενώπιον της τελικής πτώσεως.


Είναι η ώρα να αναλάβει δράση η αρχέγονη και αδέκαστη Ελληνίδα Νέμεση. Πρέπει να γίνει ταμείο και να αποσυρθούν τα καρκινώματα που έχουν ζώσει το Ελληνικό Έθνος. Οι φορείς των ανθελληνικών καρκινωμάτων δεν πρόκειται ασφαλώς να καταληφθούν από τις Ερινύες. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθούν την ανάγκη της απολογίας ούτε καν στον ίδιο τους τον εαυτό και οι τύψεις συνειδήσεως είναι έννοιες απαγορευτικές για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας. Πρώτα απ’ όλα διότι δεν διαθέτουν εθνική συνείδηση επαρκή, αφού στις πλείστες των περιπτώσεων αυτή είναι ολοσχερώς ανύπαρκτη. Και ύστερα η δική τους πίστη εξαργυρώνεται σε άλλα ταμεία, διεθνιστικά και χρηματιστηριακά κι όχι πατριωτικά και κοινωνικά.


Όμως ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να διαθέτει ελληνική συνείδηση, εθνικό φιλότιμο, ζωτικές και κοινωνικές ανάγκες και οργή. Οργή που ξεδιπλώνεται και μετατρέπεται σε μίσος. Τότε το φιλότιμο και το μίσος συναντώνται και μετατρέπονται σε εκδίκηση και τιμωρία. Εκδίκηση για τα ατελείωτα χαμένα χρόνια ανεκπλήρωτων ονείρων και διάθεση για την απόδοση ευθυνών που εκτραχύνεται και παίρνει ανυπολόγιστες διαστάσεις από το επιδεικνυόμενο θράσος των εθνικών και λαϊκών ολετήρων. Ολετήρες που φτωχαίνουν έναν ολόκληρο λαό προκειμένου να χαρίσουν την πλουσιοπάροχη προίκα της Ελλάδος στους χτεσινούς διώκτες και τους παντοτινούς τοκογλύφους. Το πρόβλημα της Πατρίδος μας λοιπόν είναι στην ουσία του ένα και μοναδικό. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό. Και το πολιτικό πρόβλημα της Πατρίδος μας είναι το Νεοταξικό Καθεστώς που διαχειρίζεται τις τύχες μας για σκοπούς αλλότριους.


Ένα καθεστώς όμως δεν απαρτίζεται μόνον από τους καθοδηγητές και τους εκφραστές που έχουν αυτοί θέσει στους μηχανισμούς για να διαβρώσουν τους θεσμούς της χώρας, αλλά και από τους υποστηριχτές της Καθεστηκυίας Τάξεως στην λαϊκή βάση. Διότι μπορεί να ακούγονται επικρίσεις για το θανατερό μνημόνιο και την πνιγερή λαθρομετανάστευση ή τα σουλάτσα των Τούρκων στα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι λακέδες και κάποιες εφησυχασμένες συνειδήσεις που τρώνε με δεκαοκτώ μασέλες και αργομισθούν με προσόντα αμιγώς κομματικά αποδεχόμενοι «κατάλληλες» κυβερνήσεις και «κατάλληλους» πρωθυπουργούς. Ανάξιοι να φέρουν τον Τίτλο Τιμής του Έλληνα που δίνουν ανοχές και βάζουν πλάτες για να μην πέσει το ανθελληνικό καθεστώς διότι στην περίπτωση αυτή θα πέσουν και οι ίδιοι. Άνθρωποι που αν τους βάλεις να φυλάξουν δύο πρόβατα, θα γυρίσουν πίσω το βράδυ με άδεια χέρια.


Αυτά τα ανεύθυνα όντα αποφασίζουν για τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους και για λογαριασμό εκατομμυρίων Ελλήνων. Και τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται σήμερα στους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους εθνικούς εργολάβους που βρομίζουν περιοχές σαν την Κερατέα, στους καλλιτεχνικούς και προπαγανδιστικούς θιάσους και φορείς και ανάμεσα στους ψηφοφόρους. Η Ελληνίδα Νέμεση δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις. Θα σταθεί αμείλικτη απέναντι σε όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα. Τα υλικά αυτού θέλουν εξ αδιαιρέτου κατεδάφιση. Οι εντολείς και οι εντολοδόχοι είναι εξίσου ένοχοι και το ίδιο επικίνδυνοι. Η Νέμεση δεν πρόκειται να κάνει χάρες. Η καθαρτήρια πυρά που κουβαλάει μαζί της θα αποδώσει δικαιοσύνη τελειωτική και θα εξοστρακίσει τα ίχνη του ολέθρου από την Πατρίδα μας.


Οι Νενέκοι και οι ραγιάδες θα στραφούν στα οπίσω και το αδέκαστο δικαστήριο της Ελληνικής Φυλής με μπροστάρισσα την απόλυτη στις κρίσεις της Νέμεση θα αποδώσει την εξουσία στις δυνάμεις του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού για μια νέα εκκίνηση της Μεγάλης Ελλάδος μας. Σ’ αυτή την ευλογημένη ώρα αφιερώνουμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=PO37Ls-iIPU&feature=player_embedded .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More